A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edi!

Pontosan mit állapítotak meg a férjednél?

Hiszter= hiszteroszkópia
Altatásban végzik. A méh belsejét feltöltik valami folyadékkal és jól körülnéznek.

Caldea
Caldea

PannaKép
Válasz is ott van márKép
CaldeaKép
Nem félsz? Utána vannak fájdalmai az embernek?

Puszi: Doris
doris

Kedves Edi!

Terv szerint megvolt az akció, és sikerült mindenféle meleg fürdõtõl és szaunától is tartózkodnia?

Nem tom lányok: a szauna rossz a spermákra nézve?

Doris!
Az hogy fenn van a hõm azt jelenti hogy valszinüleg túl vagyok a pé-n és a sárgatesthormon is elég jónak tûnik (ha kevés nem igazán megy fel a hõ) szerintem minél többet kell akciózni,mert a pé-t sem lehet 100%-osan megjósolni (bár tudom a párod gyakran távol van) de amit Beszti kiszámolt az a legjobb.

Edi!
Szerencsére az én párom mindig elment andrológiai vizsgálatra maikor szóltam neki. Mostmár ne bosszankodj, lehet hogy már a 2. hónapban összejön.

Lányok ti nem raktok fel valami fényképet a honlapunkra?

Marcsi
Marcsi

Sziasztok,

Na, emlékeztek még rám???

IIIGEN, Márti vagyok Debrecenbõl.

Tudom, hogy régen nem jelentkeztem, bocsika, de sok minden történt az életemben. Majd egyszer ha sok idõm lesz elmesélem. Most csak egy pár percem van, mert éppen a netcaféból írok. Sajna babócám még mindig nincs, de látom a listából kivettetek. Nem is csoda, olyan régen nem jártam erre.

Most egy nagy szivességet kérnék. Felmennénk Pestre az Optimális Családtervezésibe vizsgálatra, de nem tudok róla semmi adatot. Biztosan idõpontot kell kérni, meg ilyenek. Ha valaki tudja a címet, telefonszámot, stb., akkor küldjetek légyszi egy SMS-t nekem. Ja, a telefonszomom is megváltozott, amit a találkozón megadtam már nem él. Az új számom: 06-30-4717-490. Nagy-nagy szívességet tennétek, ha vki megírná a részleteket.

Pucúrt többször próbáltam hívni a 70-esen, de vagy ki volt kapcsolva, vagy már nem él a telefonja.

Sajnos most nincs több idõm, mert mennem kell a fiamért az oviba. Az újaknak, akik még nem ismernek, sok sikert kívánok, a régieket, akiket személyesen is ismerek, pedig puszilom.
Valakinek lett azóta pocaklakója???????

NAGYON VÁROM AZ SMS-T!!!!!! SÜRGÕS LENNE, MERT JÖVÕ HÉTEN MENNÉNK PESTRE!!!!!!!!!

PPPPUSSSZZZZ:

Márti
Márti

Edelweiss!
Köszi!

Móni!
Honnan tudod hogy nem lehet tõle bajom?

Eni!
Tudom az embert nagyon megviseli ez a várakozás. Lehet hogy ezért késik. Két hét múlva én is állandóan csak a tüneteket fogom magamon keresni.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Majd megparancsomom az Úramnak (ilyet még úgysem csináltamKép), hogy lesszives a munkáját az én "hõmérsékletemnek" alávetni vagy pontosabban "alámvetni"KépKép
Ne tessék már elõre azon aggódni, hogy mi lesz 2 hét múlva!
EniKép
Nyugi! A görcsölés nem segít!Kép

doris

Marcsi,

Köszi, megkaptam az SMS-t. Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen villámgyorsan válaszoltál.

Ha ezen kívül vki még tud vmit, akkor azt is megköszönöm.

Puszóka,

Márti
Márti

Moni!

Itt vagy még? Ma elég sürü napom van.
Méhnyak "nyitottsága": (elég nehéz megmagyarázni)
- a méhnyak legalsó részén van a nyilása (ez a rész, amit keresel a hüvelybe benyulo méhrész legalso része), általában nem is érezhetö, hogy ott van, zárt állapotban kb. olyan, mintha a gesztenye burka kezdene éppen kicsit kinyilni. (???)
Amikor kinyilik, akkor ugyanitt akkora rés keletkezhet, hogy a ujjbegy is beleférhet. (Mennyivel könnyebb lenne lerajzolni!)
Igen, peteéréskor könnyeben elérhetö (meg a menzesz alatt), terméketlen idöben meg nehezebben. Én pl. az együttlétkor is éreztem néha, hogy "itt van az idönk", annyira lent volt.Kép

Doris!

Ha orvosilag (gyógyszerek) miatt nem indokolt, akkor szerintem nem kell kihagyni ez a ciklust sem, max. nem biztos, hogy eltaláljátok az idöpontot, de az is lehet, hogy igen.KépKép 1 ciklus még ugysem adna teljesen biztos támpontot a következöre nézve sem. Az ov. idöpontját igazándiból több ciklusnyi höböl lehet pontosabban becsülni. Ugyhogy ne várjatok!KépKép
A vetélés esélyét nem tudom. Az lehet gond, hogy ha ugy esel teherbe, hogy nincs rendesen beállitva a ciklusod. Önmagában az, hogy megjön a menzeszed, még nem jelenti feltétlenül a rendes ciklust. Igaz az ellenkezöjét sem.Kép Kérdezd meg a dokit!
Igen, legjobb tudásom szerint természetesen szivesen segitek a görbe kiértékelésében.KépKép A jó hir, hogy már E. is van gyakranKépKép, ugyhogy ö még biztosabb értékelést fog tudni neked mondani.Kép

Timi!

Két akcio között ált. azt szokták ajánlani, hogy 2-3 nap teljen el, mert ennyi idö kell.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!

Hát igen mi is már a hõmhez igazítjuk az életünket. Most még nem görcsölök ne aggódj, de a tali környékén majd biztos beleõrülök a bizonytalan reménykedésbe. Na megyek haza mert már elég volt a bezártságból.

Marcsi
Marcsi

MarcsikaKép
Majd teszünk róla, hogy ne a reménykedés töltse ki a buksidatKép Mi eddig nem a hõmérõmhöz igazodtunk de most már muszáj lesz azt is figyelembe venniKép
BesztiKép
Köszi a választKép Majd ha lesz már mit értékelni akkor kiokoskodjuk a dolgotKép
Fiacskád lábával mi a helyzet? Holnap mentek kontrolra ugye? Drukkolok, hogy minden jól menjenKép

doris

Beszti, köszi KépKépKép

Marcsi,
Gondolj a jó falusi füstölt kolbászokra. Naponta ették az asszonyok és mégis szaporodott a népesség. És persze a boltiak be is vannak vizsgálva. Ne aggódj miatta ennyire, mert lesz irgum-burgum KépKépKépNem ettöl nem leszel babás!

Edi,
Az én páromnak augusztusban mondtam menjen el, decemberben végre rávette magát. És persze tökéleteset produkált KépKépKép

Márti KépKépKép

Moni
mj

Sziasztok csajok!

Total kivagyok, delegacioztam egesz nap, es meg most megyek szolo zongoraestre, noha hasogat a fejemKép Na mindegy....Plusz meg holnap delelott is ezer programKép

Vanda! Szolnoki vagy? En is az voltam, a szuleim meg minidg ott elnekKép HOva jartal suliba? Ez az igazi neved?

Ancsi! Nyomas haza agyikoba....

Alice! Egyebkent furan mukodnek a pasik telleg. En pl mikor eloszor megemlitettem a zuramnak hogy el kene menni matyivizsgalatra, kozolte hogy o bizony nem megy, neki semmi baja. Aztan mar odaig jutott hogy na jo, levesszuk itthon a mintat, es elvisszuk. Aztan terhes lettem, akkor kicsit megnyugodott. Most dokino azt mondta, hogy apat ne bantsuk, erre mondja az en dragam, hogy azert egyszer csak el kene menni, hogy tenyleg minden rendben van-e. Hat ki erti oket??!! Szal a lenyeg: sokat valtoztathatnak a velemenyukon....

Na menek meg olvasgatni.

Pusssz: orsoly
orsoly

Kép Itthonról jelentkezem Kép Kép

Kép Orsoly! Kép
Csak nem te is az Alföld szívébõl származol? Kép
Én idestova 26 éve itt születtem és itt is élek, - úgy néz ki maradok is még pár évig. Kép (Építkezni akarunk.) Az igazi nevem nem nem, nem ez. Kép Csak összefabricskoltam a vezeték meg a keresztnevembõl. (Andreának kereszteltek) Kép

Elhatároztam, hogy minden este 7 körül fogom bevenni a Bromo-t. Hamarosan eljön az elsõ. Remélhetõleg nem lesz semmilyen mellékhatása.

Egyébként azon filóztam, hogy:
- magas a prolaktin szintem
- ezáltal alacsony a progeszteron szintem. (E.)
- Ha sikerül rendezni a prolaktin szintemet, a progi is normalizálódni fog? Nekem sosem volt "barnás vérezgetés", a mensim is egyszerûen megjön -elnézést a kifejezésért- vérvörösen, és négy nap alatt vége is.
Szerintetek is csak azért alacsony most a progi szintem, mert "elnyomja" a prolaktin szint?

Úgy látom, senki nincs már itt. Kép

A zebrafarmról szeretnék többet megtudni! Megkérnék valakit, hogy avasson be a "titokba". Képvanda1976@freemail.hu
Vanda

Tényleg nincs már itt senki.. De káár Kép

Orsoly, ha gondolod, írj az emilemre, magánban szívesen mesélek a "hazai életemrõl" Kép !

Bevettem az elsõ Bromo-t. Mire elnegyedeltem kiskésemmel, addigra kb. a fele "elporlott".. De azért a port is "bevettem", már amennyire tudtam, - nehogy kárba vesszen.

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Nekem most egy kicsit zurosebb az eletem igy csak ritkan leszek sajnos.
Azert olvasni meg fogok ha van idom, es a listarol se vegyetek le Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!Meghatalmazást kaptam,hogy elujságoljam nektek,hogy Lella...aki régen tag volt nállatok!!!Babát vár!Most 5 és fél hetes!Már feladták a férjével,hogy valaha lesz tesója Lellusnak.Majd Lellusnak mandulamûtétje volt,amin nagyon sokat idegeskedett Lella-mikor lányát kitolták a mûtõbõl elájult...majd napok múlva is furcsán érezte magát...míg végül csinált egy tesztet!Szóval Õ kért meg arra,hogy nektek is elújságoljam az Õ kis örömét!
Puszi Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi72, olyan jó hogy megírtad! Nagyon boldog vagyok, hogy végre összejött Lellának. Én emlékszem rá, sajná már akkor is itt voltam. Probléma mentes babavárást kívánok nekik.

Holnap megyek Tapolcára, majd csütörtökön megírom mi volt. Legyetek vidámak, és szépek.

Lora
Lora

Jó reggelt lányok!Kép

Kandi72!Kép
Nagyon örülök, hogy Lellának is sikerült!Kép
Gratula neki, és mondd meg, vigyázzon magára!Kép

Márti!
Végre jelentkeztél!Kép
Már nagyon hiányoztál, azt hittük szülni mentélKép
Ha tudsz, gyere gyakrabbanKép
Puszi kicsi fiadnak isKépKép

Lányok!
A zebrafarmra még én sem jutottam el!
Mi az elsõ lépés???

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Ancsi,

Mi újság? Jól vagy?? Mennyél pihenni!

Puszi
Panna
Panna

Lellának gratula!

Doris!

Egyenlõre nem félek. Na azért álmomban járkálok ám a nõgyógyógyászati klinikát. Olyat is álmodtam, hogy felvágták a hasam.
El fognak altatni és gondolom jobban leszek mint a lapor. után. Ámbár azután is jól voltam. Aznap haza is lehet menni.

Caldea
Caldea

Panna!Kép
Köszönöm, jól vagyok!Kép
Barnás trutyi megszûnt, de progi utánpótlás maradKép

Egyébként minden okés, reggel és este enyhe émelygés.
Már az álomkór is kezd elérni, tegnap a Barátok közt második részét képtelen voltam végignézni.
Pedig a szokásos alvásidõ nálam kb. 10-kor kezdõdik, ehhez képest már fél nyolckor tartalékon pislogtamKép

Veled mi van, jól vagy?
Mit mond a dokid?

Caldea!
Szurkolok NekedKép Remélem gyorsan túl leszel rajta!
A csúnya álmokat pedig hessegesd elKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Én már csak ma leszek a héten mert holnap megmûtik a fogam (remélem tényleg túl leszek rajta...) ezért csak hétfõn jövök dolgozni. Ha otthonról tudok akkor benézek majd HozzátokKép
CaldeKép
Bátor vagy! Csak így továbbKép
Lellát nem ismerem de szívbõl gratulálok és problémamentes terhességet kívánok NekiKép

doris

Mosolygós szép reggelt mindenkinek! KépKépKép

Lányok
Mekkorát is kell zuhannia a hõnek? Mert ma reggelre sikerült 36,5-rõl 36,2-re lehuppannia. Lehet hogy ... ???

Nem tudjátok véletlenül, hogy Kisvukkal, Újpocokkal és Gabó-val mi van? Elég nagyok a cn-jeik.

A mai tabella:

<pre>
Kisvuk 4c 67 cn Svájc 27 év
Doris 10c 56 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 53 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 51 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 33 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 31 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 31 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 30 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 28 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 27 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 24 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 21 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 20 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 19 cn Budapest 27 év
Lora 16c 18 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 16 cn Budapest 30 év
Klari 9c 15 cn Budapest 31 év
Sien 17c 12 cn Budapest 29 év
Edi 11c 12 cn Maglód 33 év
Timea 3c 12 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 11 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 10 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 10 cn Szolnok
Mamacs 14c 7 cn Budapest 24 év
Alice 36c 6 cn Budapest 29 év
Alma 8c 6 cn Györ 29 év
Melinda 7c 4 cn N-o. 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Andi!
Persze nem bírtam ki, felhívtam az orvost. Aranyos volt, de azt mondta, hogy nem érdemes pénteken elmenni, mert nem tudna semmit se mondani. Azt tanácsolta, hogy várjak a két hetes késésig.
Amúgy a hõm nem utal terhességre, bár ebben a ciklusban amúgy is teljesen össze-vissza volt, értelmezhetetlen, pedig eddig elég szépen tartotta a kívánt ívet.
Tünet. Nincs igazán. Bár párom szerint a mellem megnõtt, én nem látok különbséget, bár lehet, hogy õ jobban tudja.
Szóval folytatódik a várakozás. De már egészen nyugodt vagyok.
sugarka

Ancsi

Én velem minden rendben (remélem igy is marad), az émelygés és a rendszertelen hol étvágytalanság, hol étvágy + mellfeszülés, érzékenység kivételével nincs semmi tünetem. Dokihoz jövõ hétfõn kell mennem kontrollra ( holnap lesz 8 hetes!Kép ).

Azért NAGYON vigyázz magatokra!!!Kép

Puszi
Panna
Panna

Ancsi!

Igazad van megpróbálok vele beszélni igaz ahoz felkell készülnöm testileg és lelkileg igaz tudom azt is hogy nem fog engedi és még mindíg azt fogja állítani hogy abba a lakásba nem lehet gyereket hozni.
Lellának GratulálokKép és vigyázzon nagyon magára na meg a picurkára is.
Eni!
Olvastam mi történik veled,még mindíg nemtudsz semmit?Voltál dokinál?
Orsoly!
Tudod én a zuramat még arra se tudom rávenni hogy végre babát akarjon,(bocsi akar õ babát csak nem most,és nem ide ebbe az albérletbe,drágább albérletet viszont nemtudnánk kifizetni,sajátunk meg nincs és ha nem nyerek a lottón nem is lessz)nemhogy matyivizsgálatra elmenjen.
Pusz Alice
Alice

Edelweiss,
Lehet, ma akciózzatok feltétlenül, de lehet, hogy holnap felmegy 36,7-re utána meg 36,6-ra, és akkor is akciózzatok. Szóval mindig amikor van egy kis leesés az elözö naphoz képest! Vagyis kétnaponta. Ha jól tudom neked és nekem a legrövidebbek a ciklusaink (21- max 28) naposak, úgyhogy nagyon is elképzelhetö, hogy ma van a napja KépKépKép

Doris,
Jó lesz már túlleni ezen a fogügyön. Vigyázz magadra, és otthonról írj feltétlenül. Kép

Kisvukot és Újpockot (Újpocokot? Kép)szerintem levehetjük a listáról. Ha jelentkeznek visszatesszük, de már jó ideje nem jelentkeztek. Gabót hagyjuk fenn, öróla hallottunk. Remélem hamar rendbejön a lába és megint tud velünk dumcsizni.Kép

Ancsi,
Csak tessék tovább émelyegni és álmosnak lenni KépKépKép
Mikor lesz Ultrogestanod? Megnéztem a hormonjaidat, amit E-nek küldtél korábban kiértékelésre. Nagyon alacsonak a 1,1-es értékek (tudom, hogy már felment 24-re) a 64-hez képest!!! Nem is tudom a dokid miért nem akart gyogyit adni! Egyszerüen nem értem az orvosokat!!!! Ök kísérleteznek az emberekkel, vagy ennyire tudatlanok? Én biza orvosi körlevelet írnék mindegyiknek, hogy 64 alatt mindig adjanak progipótlást! Söt, nagybetükkel szedetném a tankönyvekben! Jó nagyal és pirossal. Meg azt, is hogy hogyan kell szedni a Bromot!

Vanda,
Valszinü tényleg a magas prolaktin miatt alacsony a progiszint. Elöször érdemes beállítani a prolaktint és vele egyidöben minden alkalommal progit nézni. Amennyiben a prolaktin jó, és ha ezzel egyidöben a progi nem üti meg a varázsos 64-es értéket, akkor még a bormo mellett progi gyogyit is szedned kell. Ez majd kiderül, ha tényleg helyrejön a prolaktinod KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Jó reggelt lánykák!

Doriska!
Nagyon szorítok majd neked, hogy minél jobban átvészeld a mûtétet, tudod utána meg mondhatod magadról hoy egy hõs vagy.

Lella az a lány aki valami arabus országban él most? Gratulálok, tök jóóóó neki!

Vanda!
Vizuálisan elképzeltem ahogy jó háziasszony módjára szeletelet/aprítod a gyogyódat. Vicces vagy.

Orsoly!
Milyen delegációval voltál?

Alice!
Tudod mi is így voltunk vele, pici lakásba nem akartunk gyereket. MIndent szépen megterveztünk, mindent sikerült teljesítenünk ami a körülményeket és karriert illeti, most egy családi házban lakunk, és kong az ürességtõl mert egyetlen egy dolog hibádzik a terveinkben: a babátlanság.

Marcsi
Marcsi

Moni
Köszi az infót. Én is így gondoltam, csak már semmiben nem vagyok biztos. Kép

Doris
Vigyázz magadra nagyon, majd szorítunk, hogy minden rendben legyen a fogacskáddal és végre túl legyél a mûtéten. Azért jelentkezz ám! Kép

Akkor Kisvukot és Újpockot leveszem a listáról, mert nem jelentkeznek, nem tudunk róluk semmit. Ha valaki nem ért egyet vele, légyszi szóljon holnap reggelig, akkor frissítem a listát.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Most is csak beköszönni tudok. Kép

Edelweiss Kép
Biztosan elkerülte a figyelmedet, amikor utána megírtam hány éves vagyok. Nem titok, 26. Beírod lécci? Kép

Este, amikor bevettem a Bromo-t, rá fél órára olyan szédülés jött rám, hogy csuhaj. Bár már vagy ötször elolvastam a papírját, valahogy mindig elkerülte a figyelmemet, hogy evés közben kell bevenni. Gyorsan ettem egy nagy szelet trapista sajtot, és bár jobban nem lettem, de tettem a dolog érdekében.

Breki Kép
Jó ötlet, hogy este veszed be te is. Reggel teljesen rosszul lennék (és nem is szoktam reggelizni.)

Még mindig érdekelne a zebrafarmos dolog.. Valakit megkérhetek, hogy a fent említett email címemre ír egy tájékoztatást? Szívesen megnézném a fotóitokat, stb. és én is fel tudnék tenni magamról - (magunkról a párommal).

Moni Kép
Nagyon örülnék, ha így lenne. És így is lesz! Ha lemegy a prolaktinom, akkor felmegy a progiszintem. Azzal Nem Lehet Gond! Punktum. Kép

Nekem egyébként elég hosszúak a ciklusaim (legrövidebb 32 nap -ez a standard-, de volt 36 napos is párszor, és amikor a legkétségbeesett voltam, 41 napra jött meg -igaz,abban a hónaban államvizsgáztam-). Fogamzásgátló elõtt is hosszú volt, néha rendszeres, néha rendszertelen..
Nektek milyen hosszúak a ciklusaitok? Mikor kamaszok voltatok foglalkoztatok ezzel? Én legszívesebben minden kamasz lánynak a fejébe vésetném, hogy ha 18 éves koráig nem rendszeres a mensije, feltétlen menjen el kivizsgálásra!! Rengeteg mindent meg lehetne így elõzni.
Én meg még örültem is, hogy nincs olyan sûrûn meg.

Vanda
Vanda

Marcsi! Kép
Most gondolj bele, nem is lehet négy egyforma részre elszeletelni -elpattintani- egy gyógyit! Kép A négy részbõl is a legkisebbel kezdtem a hozzászoktatás miatt. Kép
Tényleg jót kuncogtam én is magamban, és arra gondoltam, vajon a többiek hogy negyedelték el?
Kép
Vanda
plííz, mint egy kábszer olyan ez a net.. Dolgoznom kellene! Kép Kép
Vanda

LányokKép
Köszi a jókívánságot a fogmûtétem ügyében. Holnap mindenképp jelentkezem SMS vagy levél formájábanKép

doris

Marcsi!

Tudod velünk egy a baj,nemsikerül semmi az életünkben,már belevágtunk egy vállalkozásba is de még az sem megy az autónk állandóan szerelõnél van újra nem tellik,lakás nincs......stb.
Már csak valami varázsló segíthetne rajtunk azthiszem.KépKépKép
Na de midneggy majd lessz valahogy,voltam ennél rosszabb helyzetben is.Kép
Alice

Alice! Kép
Ne keseredj el ennyire, nézd az élet szép oldalait! Ha szép az idõ azt, ha kedvesen néz rád a párod, azt, ha jól sikerül a vacsora akkor azt, ha elérzékenyülsz egy filmen akkor azt.. stb. Annyi minden MÁS is van az életben, mint a bosszúságok. Ha csak arra koncentrálsz, elmennek melletted a jó dolgok anélkül, hogy felfigyelnél rájuk! Kép
Tapasztalatból mondom! Kép Kép
Vanda

Lányok!
Most kaptam meg a receptet a Duphastonról, Krisztinka küldte el futárralKépKép
ÖRÖK HÁLA NEKI!KépKép
Beszéltem is vele, ma nem jön melóba, megy a védõnõhöz, hivatalosan is kismamának nyilvánítjákKépKép
Üdvözöl és puszil benneteketKépKép

Megyek gyorsan a patikába, kiváltom az életmentõ bogyókatKépKép

Ancsi
Ancsi

Vanda!

Köszi mindent aranyos vagy én ezt is teszem csak az a drága párocskám ezeket látja,és mást semmit SAJNAKép
Én próbálom nyugtatni de nemsokat tehetek,de ha egy baba becsúszna annak igazán tudnék örülniKépKépKép
Pusz Alice
Alice

Lányok melyikõtök van a 4 képen a honlapunkon? Szépek vagytok!

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lánykák!Kép
Tegnap havazás volt errefelé. Na jó, nem kell megijedni, csak munkailag!Kép
Egy kicsit még le vagyok maradva az olvasással, de igyekszem pótolni!
Vanda!KépÉn is magas prolaktinos vagyok és pont ezért már rutinos Bromo-szedõ.KépA negyed szemtõl kezdtél el szédülni? Nagyon kell ügyelni a fokozatosságra, addig semmiképpen ne emeld az adagot, amíg ezt a 1/4-et meg nem szokod!
Lora!KépGondolok rád ma!Kép Képzeld, kiderült, hogy a nõvérem egyik barátnõje is Tapolcára jár!Rögtön Te jutottál eszembe!Kép
Doris!KépRemélem most már tényleg túl leszel ezen a fogas dolgon!Kép
Bejelentkeztem jövõ hétre dokihoz...remélem lát majd változást a proli szintemen. Ha nem, azt hiszem én sem fogom megúszni ezt az MRI vizsgálatot!Kép
Lellára emlékszem még az "olvasgatós" idõmbõl, nagyon örülök, hogy végre nekik is sikerült!KépKép
Ancsika kismama!Kép Neked nem az ágyikódban lenne a helyed?Kép

Abba kell hagynom a csevegést, mert megint sikerült felnyomni az agyvizemet munkaügyileg! Hát nem csoda, ha magas a prolaktinom!!

Pusz, Sien.
Sien

Marcsi

Az a 4. kép az én lennék (Panna és Párja), csak valahogy a szöveget nem sikerült odacsalogatni. Pedig beirtam!!! Hogy nekem soha nem jön össze rendesen!!! Kép

Panna
Panna

Panna
Nem tettél pipácskát a kockácskába a szöveg mellet, de beírtam amit akartál, ok? Kép

Vanda
Javítottalak.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss,

Huu, köszi!Kép

Panna
Panna

HalihóKép
Megjöttem a gyógyszertárból és jelentem bevettem a Duphastont!KépKép
Na, ügyi vagyok?KépKép

Sien drága!Kép
Meló miatt itt vagyok, de nem sokáigKép
Aztán pihi egészen õszigKép
Figyusz, lehet, hogy Te is megúszod az MRI-t!!??Kép

LÁNYOK!
A ZEBRAFARMOT HOGYAN LEHET MEGNÉZNI???
NEKEM NEM SIKERÜLT...Kép

HELP ME....HELP ME....HELP ME...

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Csak ritkán tudok jönni, nincs saját gépem, a többiek meg annyit dolgoznak, hogy nem tudok hozzáférni.
Még mindig semmi változás, a változatosság kedvéért ma 37,2 volt a höm (a tegnapi 36,8-hoz képest érdekes), a doki azt mondta szombaton, hogy szerdán, azaz holnap menjek el és vigyek reggeli vizeletet.
A munkahelyemen el kellet mondanom, mert veszélyes munkakörben dolgozom (amig ki nem derül, hogy babás vagyok), és meg kellett tagadnom a munkát. (Nem akarok kockáztatni, bár igen csekély az esély.) Azota minden reggel várják a helyzetjelentést, képzelhetitek milyen jo.
Eni

EniKép
hajrááááKépKép úúúgy izgulokKép
Szabad tudni, hogy milyen veszélyeseket csinálsz??

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Én még mult héten néztem meg, Edelweis emilje alapján a harmadik probálkozásra sikerült, addig nem értelmeztem rendesen az instrukciökat.

A Duphastonod milyen? Hülye kérdés, tudom, de én elöször olyat kaptam, hogy kicsi tabletták, a dobozon valami sárga minta volt, másodszor meg hatalmas szemeket (piros mintás dobozzal). Mind a kettö 10 mg-os, mégis az egyik legalább 4x akkora. Mi lehet benne a többi, ha a duphaston olyan kicsiben is elfér.

Eni
Eni

Ancsi
Küldtem neked emilt.

Edelweiss
edelweiss

Pedig ennél egyértelmûbben sajna nem tudom leírni. Kép

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok,
Ekéggé el vagyok ontva munkával, ugyhogy csak most tudtam jönni.
Lellanak gratulálok!Kép

Vanda,
A Bromo-t csak pár falat után vedd be, én pl. nem szoktam vacsizni, de amióta szedem legalább egy szelet sajtot vagy joghurtot eszem és úgy a Bromot. Nem szabadna már negyed szemtõl szédelegned, mert mi lesz ha el kezded növelni az adagot. Figyusz! Én kissé hipochonder vagyok, de én magamnak elmondtam többször, hogy ez a gyógszer nekem jó lesz, nem lesz Tõle semmi bajom és ez kell ahhoz, hogy a prolaktin szint ne legyen akadálya a gyermeknek. Nekem bejött. Azért azt tudd, hogy van egy másik gyógyó, de azt a TB csak akkor támogatja, ha kimutathatóan van agyalapi mirigy mikroadenomád. Ennek kevesebb a mellékhatása, de piszok drága, mert német készítmény.
Sien, Szerintem megúszod MRI nélkülKép, már jó a prolaktinod (ez megérzés) elõzõ életemben banya voltamKép
Breki
Breki

Ancsi!

Sugáregyészségügy. Boltban vett kajáknak, viznek, földnek levegönek mérjük a radioaktiv sugárzását. Általában csak olyan minták, ami amugy is körbevesz, de hétfön valami aktvabb helyre kellett volna mennem.
Amugy szerintem nem vagyok babás, csak a hülye hormonok kavarnak be. Lehet, hogy a Duphaston miatt nem jön meg rendesen.

Eni
Eni

Kedves Eni!

Én is járatam már úgy hogy a duphaston miatt késett a mensim.

Beszti!
Hogy vagytok? Kisfiad lába?

Marcsi
Marcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?