A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Judy,
Nem és légyszi ne is kérdezzétek ezt mert nem szeretnék jeleket keresni és én nem is hiszek abban hogy valaki érezne ilyenkor valamit.

Andi,
????
Vendég

SZiasztok Jó Reggelt!!!

Judy: remélem fent is marad,mert ez így naon szééép!!!!++++

Babszi: a banya megmondta,hogy gyogyi nélkül is megy!!!!Nagyon örülök!!!!!! :lol: :lol:

Pandus????Ma gondolom már egy fokkal jobb! :wink:
vedresandi

Panda,

Rendben akkor csak csendben drukkolok. Így jó lesz?? :D

Szia Andi,

Annyira most már nem érdekel, ha megjön megjön, ha meg nem , akkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Igen, lehet, h azért is turbózta fel magát a szervezetem, mert én totál ki voltam akadva. És meg akarta nekem mutatni...
Most viszont azon agyalgok, h talán még egy kicsit kellene pihentetni magam a gyogyiktól.... na, majd meglátom.
A lényeg, h valamennyire csak működöm.... Mondtam is a Bálintomnak, h ez hihetetlen! :lol:
Bébi még biztosan nem lesz, mert mostanában szinte minden nap volt akció... hiszen nem gyúrtunk konkrétan. De én ennek is örülök mint majom a farkának!

babszika

Andi,
Minden este úgy alszom mint akit leütöttek pedig én nagyon nyugtalan alvó vagyok azért van jó hatása is ezeknek a gyogyiknak :wink: ma úgy keltem hogy jól vagyok de ez szerintem nem tart sokáig :lol:
Vendég

Judy,
:lol: remélem nem haragszol mert nem azért írtam csak tudod ez a tünet keresés nem vezet semmi jóra bármit lehet produkálni és én nem akarok ilyeneket. Köszönöm hogy drukkolsz :D
Vendég

Pandus: örülök,hogy jó alszol....és tényleg igazad van a tünetek keresésével kapcsolatban,de ilyenkor minden idegszála ki van hegyezve az embernek,és észrevesz olyat,amit eddig nem. 8)
vedresandi

Szia Andi!
Igen, igaza volt kedveském! :lol:

Viszont egy kérdés:
akkor mi van, ha csak egy napig van tojcsifehérje? Tehát ha ma már nem fogom tapasztalni, akkor lehet, h mégsincs pé?

babszika

Babszi: ennyire nem értek a tojglihoz,de szerintem egy kérdést megér Leonál :lol: Szerintem nem törvényszerű,hogy 2-3 napig legyen.Vagy rosszul gondolom?????

Dr.Pandus?Mit válaszolna erre a kérdésre??? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszika,
Tojás általában amúgy is egy napos utána hirtelen megint fehéres lesz és nem olyan rugalmas. Hőd?
Vendég

Kép
Vendég

Hát, ma reggel 2 helyen mértem, mert már azt gondoltam, h biztosan nem műxik a lázmérő.
Egyik helyen 36,2 másikon 36,3 volt....

babszika

De még csak holnap kéne neki emelkedni, nem?

babszika

Babszi,
Ma még nem kellett emelkednie csak esetleg esnie azért kérdeztem de esnie se fontos csak emelkedjen majd.
Vendég

Ja, hát tegnap óta 0,1-et esett :lol: :lol:

babszika

Babszika,
van egy könyvem amit egy meddőségi szakember írt és ott is azt írja hogy a tojás egy napos vagy még kevesebb :wink:
Vendég

Babszika,
Akkor gratula hogy jól müködsz bogyók nélkül is :lol:
Vendég

Babszi: én is egyszer egy nap,max a következő nap még egyszer találkoztam tojglival ebben a hónapban,de nekem is volt már,hogy csak egy nap volt.
Én nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jujj, de jó!!
Pedig valahol itt a babaneten azt olvastam, h több: 2-3... és láttam már görbéken is, h több napig észlelték.... na mindegy!
Hiszek a könyvnek! :lol:

Azért egy kicsit sajnálom, h nem tartottuk be a "2 naponta" elvet.... de azért nem nagyon, mert annyira boldoggá tett a működésem lehetősége, h ez most kárpótol!!! :lol:

Andi!
A Hanna nyaral? Vagy hova utazott?
Nem tört el a lába; nem kellett ügyeletre menni?

babszika

Babszi:Hanna céges továbbképzpsen van,csütörtök este lesz legközelebb,így ő igazoltan lesz távol.

A többiek:
Kép
vedresandi

De rendik vagytok!!!!! Köszi!
És most legalább látom, h nekem nem a 14. napon van pé....

babszika

Andi,
Te gondolat olvasó vagy pont megakartalak kérni hogy rakjál fel egy wanted táblát :lol
Vendég

Babszika,

Nekem is 2 napig szokott lenni az az igyazi tojásfehérje.
Én drukkolok neked. Nagyon. :D :D

Pandi,

Nem haragszom, teljesen igazad van. Látod, lehet én is csak produkálom a tüneteimet. Majd tesztnél kiderül. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Ez jó hír! (mármint a hő) :lol:

Pandácska!
Én is drukkolok Nektek!!! :lol: Majd a táblicskebe írd be, hogy május 31-én 12 hetes szűrés.

Babszika!

Örülök, hogy gyógyi nélkül is képes vagy... ;)

Jaimee!
Mikor mész ma UH-ra? Nagyon kíváncsi vagyok, mekkora a pici :)

Szia Andi! :D
Vendég

Szia Betsy Kismami! :lol:
Rókácska nem akar még elmenni Tőled???
Múlik már?

DzsémiKismami????Pénteki haza szaladásod óta mi helyzet veled???
vedresandi

Te Judy!
Nagyon rendi vagy, de most ne nekem drukkolj! Hiszen elég kicsi esélyünk van a babóra.
Inkább én szurkolok neked, jó ? :wink:
Én már így is nagyon boldog vagyok és megbékéltem vele, h nem most lesz babó. (de a tegnapi estének fényében tudom, h hamarabb itt lesz mint várnánk) :wink: :roll:

babszika

Jaimee!
Remélem, nem parázol ma már!!!! Kérünk képet!!!!!! :wink:

Köszi Betsy!!!!!!!!! :D

babszika

szép napot!

Babszika, igazán jó ilyen jó hírre bekapcsolni :D

Kép
mercure

Andi!
Pár napja hánytam utoljára, hányinger is inkább este erősebb. Bízom benne, hogy a megemelt B6 hatni fog hamarosan!
Vendég

Jajj, csajok!!!!
Ollllllyan rendesek vagytok, h velem örültök!!!!!!!!!!!!
Most lassan le kell lépnem, de legyen olyan szép napotok mint amilyen nagy örömöm van!!!!! :lol:

Puszka!

babszika

Betsy:lassan múlnia kell...mert közeleg a 12. hét!Remélem nem tart ki a végéig!!!! :lol:
vedresandi

Andi!
Petinél a 6.hónapig hánytam.. Most nagyon el szeretném ezt kerülni!!!

Mercure!
Jól vagy?
Vendég

Judy: 8)

Babszika: Nagyon ügyi vagy!!! Csak így tovább :wink:

Jaimee: Hol vagy?

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy:juj, nem irigyellek.Remélem most tényleg nem tart 6 hónapig!!!

DruszámMercure: hogy vagy????
vedresandi

Btesy,
De Peti fiú volt most meg kislányod lesz így nem fogsz 6 hónapig hányni :wink: legalábbis remélem!
Vendég

Szia Olik! :lol:

Elköszönök, mindenkinek szép napot!
Vendég

Betsy: Neked is szép napot 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Betsy! kitartás, nemsokára könnyebb lesz... bár tudod mi irigykedünk a hányós kismamikra :D

köszi jól vagyok, viszonylag... most jár az agyam hova menjek dokihoz. Egy kicsit elkenődve vagy nem is tudom... egyrészt ez, másrészt a munkahelyen sincs semmi... szóval jelenleg az motivál ha pl. kivasalhatok egy kupac ruhát, annak legalább látszatja van.

Kép
mercure

Szia Betsy,

Köszi a drukkot, és remélem nem fog rókakoma mellédszegődni olyan hosszú idöre. :D :D

Babszika,

Azért én neked is drukkolok, nem baj??? Azért vagyunk egymásnak, hogy támogassuk egymást, és lelket öntsünk egymásba. Ezt jól megmondtam. :lol: :lol:

Szia Mercure,

Hogy érzed magad???? :D

Olik,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Örömmel jelentem, hogy ma végre abbahagyhatom az utrogestan kúpot... :D

Babszi: de jó!!!!!!!!Persze, hogy megy neked gyógyi nélkül!!!! :lol:

Pandácska: továbbra is nagyon köszönjük a táblát! A következő felrakásánál remélem már a Te neved is benne lesz!! :D

Betsy: pont lekéstelek, de csak így tovább! A hányinger már szerencsére jó jel a kiúthoz! :D

Jaimee baby: hogy vagy ma? Rettentő kíváncsi vagyok, mit mond a doki!! KÉpet légyszi!!!

Andi, Hanna: Miket vásárolgattatok?

Mercure Drága: hogy vagy?

Olik: Szia!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy, Heni a "megvagyok" kategória... Fizikailag jól, lelkileg hisztisen.

Kép
mercure

Mercure: vagy a Czeizel féle családtervezőbe menjél (ott is teljesen kivizsgálnak "ingyen") vagy a Kaáli Intézetbe...Őket tudom ajánlani...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Éljen az utro nélküliség :wink:

Mercure,
És most rögtön lehet próbálkoznotok?
Vendég

Szia Heni!

Igazából semmi extrát nem találtunk.Ázsiában voltunk.Inkább nézelődtünk,mert most nem voltak olyan jó dolgok.Ki lehet fogni,de most nem jött össze :lol:
Dratulálok,hogy elhagytad az utrot!!!! :lol:
vedresandi

Mercure: én nem tudok tanácsot adni,hova lenne célszerű menned,de aki már átesett ilyen vizsgálaton,biztos jobban értenek hozzá!(Heni,Pandus)
Én drukkolok Neked,és azt kívánom,hogy mihamarabb sikerüljün!!!! :lol:
vedresandi

Mercure,
Kaálira szavazok én is oda járok és Hanna is. Ott aztán tényleg mindent kivizsgáltak.
Vendég

Köszi Pandus! leht hogy az lesz, csak kapkodom a fejem dokik és meddőségik között, hol dícsérnek hol lehúznak valakit, nehéz választani...
Mennyit kell várni a Kaáliban időpontra? Csak úgy be lehet jelentkezni vagy orvoshoz kell? leírod nekem hogy működik?

Kép
mercure

Na Lányok, ha ennyien jártok a Kaáliba, akkor "itt" is össze lehet hozni valami fagyizósat...MI kb 5 percre lakunk az intézménytől :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: hol vagy ma reggel??

Heni

Kép
Kép
csheni26

Most megyek, kezdődik a szokásos főzőcske...A mai menü: spárga leves, sajttal töltött rántott csirke, párolt cukorborsóval és krumplipürével! Csak hogy éhesek legyetek :wink:

Este jövök! További szép napot Mindenkinek! És gondoljátok át a fagyizósdit!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?