A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Alleg
Látom már csak 2 nap a tesztig....és még nem teszteltél :?: :?: :?: :shock: :lol: Hűűű...hogy bírtad eddig ki :roll: :lol:
Drukkolok nagyon :!: :!: :!: :wink:
Vendég

LAPTETŐ
dezsina

Zsani!
Sajnálom, hogy nem lett pozitiv! :(
De azért ne add fel!
dezsina

Dezsina
Nah...éppen beelőztél :lol:
Egyszerűen csak azt nem értem hogy lehet igy bemagyarázni magunknak a tüneteket. De tanultam most ebből és ha hétfőn sincs semmi, akkor nem érdekel. Azt hiszem még egy ilyen hónapot nem csinálok, ami a próbálkozást illeti.
Neked most kell megjönni?
Vendég

Dezsina
Egyébként gondolkodtunk mi is az öf-on, de hát nem is tudom. Persze nekünk igy már más, hogy itt a Máté. Bennem mindig az van, hogy szerintem már az is nagyon meghatározza a baba egészségét, milyenségét, hogy milyen ingerek érik a pocakban, milyen életet él a kismama a terhesség alatt. Na már most aki örökbe adja, lemond a kisbabajáról, gondolom azért teszi mert nem tudná eltartani például. Ebből gondolom, hogy vitaminra tuti nem tellik egy ilyen kismamának, és még az is lehet, hogy cigizett és ivott is terhesség alatt. Persze attól még születhet egészséges kisbabája. Na de akkor is. Vagy lehet, hogy ez hülyeség. Nem akarok ezzel megbántani senkit, csak az én fejemben ilyesmi is kavarog ezzel a dologgal kapcsolatban :oops: :oops: :oops:
Vendég

Allegro - - - - - - - - - - Brummi - - - - - - - - - - - - Csibe drukkok :!: :!:

Kép

Mzsani, akkor itt joparan vagyunk gyori Kaalisok (Julika, Egerecske).
Mi egyebkent 3 evet vartunk Olikara. De szerintem ma mar rengeteg no nem esik teherbe, foleg 30 folott, csak ok nem mennek el lombikra, mert az mar tul maceras.

Julika, a retros kep allat. Amig nem olvastam a szoveget, hirtelen nem tudtam hova tenni. Az urad selyeminge es a ruhadhoz szinben illo nyakkendoje besz*as. Te meg szep kismami vagy :lol:
katavirag

Zsani!
ne is mond... Én mindent képes vagyok bemagyarázni, még a hányingert is. A beülti reggelén olyan hányingerem volt, hogy csak na!!! A cicim úgy fájt, hogy éjjel felébredtem a fordulásnál :? Ugyhogy megértelek. És amikor én csináltam ilyen spontán hónapokat, akkor utána mindig megígértem magamnak, hogy többet ilyet nem fogok csinálni. Mindig nagyon kikészültem tőle!

Az örökbefogadásnál a számból vetted ki a szót. Ugyanezeket érzem én is. Vajon milyen géneket örököl a szüleitől, vajon nem lesz e agressziv kezelhetetlen :oops: :? Meg tudom e szeretni :oops: :? Nem tudom a kérdésekre a választ. De ugyanakkor tegnap este csakúgy tudtam megnyugodni, hogy ha arra gondoltam, hogy talán egy év múlva csak el kéne inditani (persze ha tényleg nem sikerül semmi). Rengeteg olyan műsort nézek, (VOX rettentő jó BBC-s sorozatok mennek az emberi feljődésről genetikáról, persze éjjel :twisted: , de a magyaron is van Spektrumon vagy ezeken hasonló műsor) amikból annyira ki lehet okosodni, hogy tényleg az az idő is számít, amig a hasiban van a baba. DE! Ha már egészségesen jött a világra akkor a fejlődésében igenis azaz idő számít amit picibabaként tölt a nevelőivel. szüleivel. Tehát ha az ember örökbefogad (szerintem) akkor tényleg picibabát kell, mert akkor meg van rá az esély, hogy Te fejlesztheted a veleszületett képességeit. De akkor is ott motoszkál a fejemben, hogy mégis milyen emberek lehetnek a szüleik... Ugyanakkor amikor a TV-ben mutatnak ilyen nevelőszülőket és látok néhány olyan nagyon nagyon szép kisfiút és kislányt, akkor meg elszorul a szívem...
dezsina

Dezsi, ne szomorkodj :!:
Sikerulni fog :!: Lesz sajat babatok :!:
katavirag

dezsi ne szomorkodj hinni kell erősen és összejön!!!
Kép Kép Kép
Vendég

Panda Dóra babájának ma van az első névnapja :D
És minden Dórának, Dorottyának:
Kép

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,
Bocsi, hogy nem írok Mindenkinek külön, de szana-szét van a fejem..:(
Mindjárt megyek be Apacsnéhoz..:)
Délutáni CTG-n virgonckodott az egyik baba, de már nem tudjuk, hogy melyik, melyik, mert árom szerint mintha elmásztak volna...:)
magas lett a szívverése, ezért 1 órára lehet, hogy este 8 után megfigyelőbe teszik:(:) nem tudom, hogy örüljek e neki, de az biztos, hogy szerintem jó kezekben "kéznél" van..:)
Valószínüleg a csoki okozta amit előtte fél órával evett:) 2x van baj! Ha mozodnak a bébik, meg, ha nem...:( nos este talán többet tudok mondani..csao...
Este megpróbálok mindekit elolvasni!!!
üdv.
Apacs

Kép
apacs

Köszönjük a gratulákat, drukkokat :lol: :lol:

Olyan boldogok vagyunk :D hát Ő ellene a boldogságunk oka:

Kép
Kép
Kép

Szülésről majd írok, kemény volt de mégis gyönyörű :wink:
Vendég

óóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyönyörű
Vendég

hirtelen dögönyözhetnékem támadt...
gondolom hogy kemény volt a szülés de a kis dorka csodaszép.... :D
gratulálok rég láttam igyen szép kicsikét
Vendég

PANDAAAAAAA!!

Dorka baba dönörűűűűűűűűűűűűűűű!!
Szívből gratulálok!!
Látom előttetek is Hammert fognak rúgatni :wink:

Nem tudom elmondani mennyire gyönyörű! :D :) :roll: :wink:
Mindjárt epityergem magam az örömtől! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

kis csillag én már el is pityeredtemn ugy meghatodtam napok ota erre vártunk és most itt van és szebb mint akármelyik gondolat...
Vendég

Apacs:
Szerintem a héten szülni fogtok :wink: :wink:
Ne idegeskedj!

SZUUUUUUUUUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Csajok!Nekem is kicsordult a könnyem... :D Pandus gratulálok a kiscsajhoz,elképesztő milyen formás.Nagyon szép baba,lesz majd gondod a fiúkkal,vagyis apának... :lol: :lol: :lol:
Ééééééééééés,Boldog Névnapot Kívánok Neki! :wink:
Vendég

ja,és apás szülés volt??????
Várjuk a történetet :wink:
Vendég

Panda gratula a hercegnőhöz, GYÖNYÖRŰ!!!!!!

Gyere ám a mi topikunkba is!
Vendég

Apacs!
Drukkkkkk :D :D :D
Vendég

Apacs,
nagyon szorítok nektek

Pandus, gratulálok nektek, nagyon szép Dorka baba!
Vendég

Pandus, a kislányod....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Panda baba gyönyörű.....csodaszép!!!!

Apacsék!
Szurkolok!

Gina
Vendég

Pandácska!
Nekem is könnybelábadt a szemem! Olyan meseszép! Gratulálok!

Apacsék!
Drukkolok!
dezsina

Kép
Vendég

PANDUS :!: Dorkának boldog névnapot és hihetetlenül gyöyörű tündékirálylány :D

lanyané

Pandácska
Gratulálok gyönyőrű kislányod születéséhez!!!
Boldog első névnapot neki!:)

puszi

Gabi
Vendég

Sziasztok...szuszá megvan...
Szóval GYÖNYÖRŰŰŰŰ PANDABABÁCSKÁT LÁTUNK!!!!
Dórka álomszép baba!!!
a szülés meg lassan megszépűl....:) (vagy rövid üüü?)
Nálunk minden okés, csak fincánka hozza a formáját!!!!:)
Most éppen jó volt a szív verés....mondták, hogy ő fogja a több intőt hazahozni..:)
holnap hidegfrontos nap lesz...
Ma meg erős melegfront volt és totális nagyüzemi a kórházban! minden mozgó ember a műtőkbe volt... a SOTE II.-n
Ergo holnap u.a.
Mindenkinek üdv. megyek teregetni..:)
üdv.Apacs

Kép
apacs

ja és boldog névnapot!!!!! Dorkának

Kép
apacs

Sziasztok!

Pandababa, nagyon baba.... Drága is teremtés:) milyen kis formás nózija van :) A kis kezei is nadon zabálnivalók... Panda, sok tejcit kívánok! Én is úgy elérzékenyültem... Nagyon szépek vagytok!

Lányok, fiúk:) ma próbálok írni rendesen, csak már nagyon redezkedem a munkahelyemen, tegnap már majdnem mindent sikerült átadnom, kiselejteznem, ma van az utsó napom, hacsak nem kell leállítani a programot, akkor én már nem megyek az irodába. :) nálunk nem megoldható a "2 naponta megyek orvoshoz", így betegállományba megyek holnaptól.

Apacs, le a kalappal! Este 10-kor teregetni... Ez még a háziasszonynak is becsületére válna! Drukkolok nektek! szerintem nektek sincs sok hátra! :)

Katavirág, ari vagy, de Nekem még nem volt beülti, még csak az előkészítő szurikúra megy, legamarabb február 20 a leszívás és aztán felpörögnek az események... Jó is lenne ott tartani...

Julika, jó a kép nagyon! :)

Kiscsillag, én lemaradtam, mi aza szuszáááá Apaccsal? Beavattok? :)

Nyulasz, most vasárnap mész be?

Mzsani, egyetértek veled, hogy az öribaba lehet, hogy több káros behatásnak van kitéve, na ezt jól megszontam... De: van akit pl a nikotin konzervál, és ha megnézed pl a kis roma gyerekeket, a sárban esznek, iszonyatosan szutykosak, és mégis kicsattannak... Az immunrendszerük nem semmi. Én nem aggódnék túlzottan.
Vendég

Pandi :D

Dorka baba tényleg álomszép! Nekem a 2. kép a kedvencem.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Brumm!
Vasárnap megyek,mert előző nap már be kell feküdni.
Jól teszed,hogy eljössz táppénzre,reméljük csak akkor mész vissza,amikor oviba mennek a gyerekek :D :D :D
All!
Még bírod?Nem teszteltél? :oops: Nagyon drukkolok! :wink:
Csibe!
Neked is :D
Dezsi!
Bár fúúú a szél,de nézd csak milyen szépen süt a napocska :D Bentről egész szép :D Meg kell keresni a mindennapi apró örömöket. :wink:
Apacs!
Ma is mennek a drukkok,bármelyik nap lesz a tiétek,mi szorítunk,hogy minden csodálatosan alakuljon.
Vendég

Köszönöm mindenkinek Dóra nevében is :D

Apacs,
Nekem a szülés már most szép sőt, vasárnap este már a kistesón gondolkoztam :wink: kemény volt, de attól még csodálatos élmény az összes fájdalommal együtt. Remélem még lesz benne részem.
Most ti jöttök :wink:

Majd még jövök...
Vendég

Brumm
Most csak gyors....
Teljesen igazad van :!: :!: :!: De tényleg...elfogadom a nem egyetértő válaszokat, mert igy talán könnyebben győzőm meg magam majd ilyen érvekkel, ha egyszer nálunk is odakerül a sor....
Ja és legyen igaza Nyulasznak :lol: :lol: :lol:

Délben jövök, ha alszik a Máté :lol:
Vendég

Jó reggelt kislányok!

Pandácska!
:D Jó, hogy már ilyen hamar jöttél! szépek az új vonalzók :D :lol:

Nyulasz!
Igen, igen... Szép az élet :twisted:
Tegnap este végre megjött... de csak a mai napot vettem elsőnek. Vagyis gondolom, hogy ha olyan este 6 körül kezdődött, akkor az már nem számít. Ugye?
megvagyok
és mennek a drukkok hétfőre!
dezsina

Csibe!
Drukkok a pozitiv teszthez!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle!
Drukko Neked is a pozitiv teszthez!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brumi!
hogy haladsz a szurizással? Mindjárt felperegnek az események!!!!
dezsina

Brumm:
SZUUUUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - nyugalom
Légzőtechnika Apacsnénak és Apacsnak :)
Amúgy rám is csak úgy ragadt rám egy másik topikban :lol:

Alle: nekem az az érzésem, Te már tudsz valamit!
Remélem csak jó híreket kapsz visszajelzésként :wink:
Nagyon-nagyon drukkolok!!

Apacs: este 10 után teregetni, tényleg ügyes vagy, bár megértem - most Te vagy a családfenntartó, háziasszony is egyben. Aptyukomról tudom, mennyire nem egyszerű, de Te egy nagyszerű ember vagy, és meg tudod csinálni - Nekem Aptyukam lusta :lol: :lol:
Nagyon szorítok Nektek, nemsokára kibújnak ApacsBabák :D

Pandácska:
Nekem is a 2. kép a legeslegeslegkedvencebb, de ÚGY az egész PandaBaba egy tünemény! Egy csodaszép Hercegnő!
Lehet mégiscsak lánykát szeretnék :D :D
Puszillllak Benneteket!! Sok-sok tejcsikét kívánok!! :wink:

Nyuszi:
Már csak 4 nap :D
Találtam Neked pár képet!
:D
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!

Gyönyörű tündérkirálylány igazán büszke lehetsz rá :lol: :lol: :lol:
Nagyon meghatódtam, nagyon szép babuci.
gizmixxx

Pandus!
Jó látni.Tényleg szépek az új vonalzóid,de már nem vagy pocakos,cseréld le az avatarodat is :D Gondolom pár hónapig még várhat a kistesó :lol: :lol: :lol:
Dezsi!
Igen,én is úgy tudom,hogy ha este 6 után jön meg,az már másnapra számít.Szerintem jól írtad.Köszi a drukkokat.Majd amire emlékszem,azt elmesélem :lol:
Zsani!
Megjött már?Vagy még tartogatsz egy tesztet?
Ezzel én is minden spontán hónapban így voltam,hogy megfogadtam soha többet nem foglalkozom így vele,nem tesztelek,csak ha már késik...de sajnos sosem sikerült még betartanom :oops:
A lombikoknál is mindig megfogadtam,hogy nem tesztelek legközelebb,csak max a 13.napon,nem akarok "talán halványan láttszik valami" teszteket,de ezt sem bírtam ki :oops: :oops: :oops:
Pedig jó lenne kibírni...

Kis-csillag!
Köszönöm a képeket :D :D :D nagyon jók :lol:
Ez a szusza egy filmben volt,valaki biztos megírja a címét,én nem tudom,asszem a parancsnok próbált így lazítani... :roll:
Vendég

Lazítani.. Próbálj meg lazítani :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem győzlek tanítani.. Hogyan csináld :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

hm!? Ez meg Hofi? :D
Vendég

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

:D :D :D jó a macsek :D :D :D

...na,mennem kell,jók legyetek :wink:
Vendég

TORKOS CSÜTÖRTÖK VAN!

A kijelölt éttermekben 50%-os engedménnyel fogyaszthatunk!
Sok helyen kifejezetten mai napra összeállított menüsorból is lehet választani!
Helyenként már hetekkel korábban lefoglalták az asztalokat, de még érdemes próbálkozni!

Lányok! Fiúk!
http://www.menjunkenni.hu/

Menjünk enni :lol: :lol: :lol:
Én ma megpróbálom Apát elcsábítani :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Panda :D

Mégegyszer gratulálok Nektek!
Tényleg gyönyörű Dorka baba. :D

Nyulasz, Kis*:D

A szuszááá A BAD BOYS 2-be volt. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

panda cukik a vonalzók jo hogy ilyen hamar hazajöttetek. akkor gondolom nem volt gátmetszés :roll:

igaz nekem is volt de a 4. napon mi is jöttünk.
sok tejcsi kivánok és nem hasfájos babukát...
kis*
torkos csütörtök:)
kár hogy nálunk ilyen nincs igaz nekem az egész év az....
Kép Kép
kép a világ legrondább cumijával... pedig chicco
Vendég

Pandácska - nagyon-nagyon szép kislányod született. Olyan kis formás, bájos, kézbevenni-való!!!!!!!!!!!Gyönyörű!!!! :lol: Ha lesz erőd beszámolót mindenképp írj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katavirág - kedves párom köszöni a dicséretet, élénk érdeklődést mutatott irántatok mikor elmondtam neki, milyen sokan megdicsértétek. Le is lettem pattintva pocakostól a gép elől.......aztán mikor látta, hogy egész más dolgokról beszélgetünk, azt hiszem rájött, hogy ez nem az a fórum ahol őt dicsőítik..... :lol:

Zsani -Dezsi - mi is sokat gondolkodtunk az öf-ról mire elindítottuk. Amikor megtudtuk 2,5 éve, hogy nem lehet kisbabánk természetes úton kb. egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat. Nekik - mármint akiket örökbe adnak - elvileg családjuk nem lehetne, nekünk - természetes úton - kisbabánk. Így született meg a gondolat, hogy találjunk egymásra egy-két ilyen babával, kisgyerekkel. Érdekes módon a mi fejünkben nem fordultak meg ilyen magzati életre vonatkozó gondolatok, talán azért mert én épp a legkisebbeket tanítom, s nagyon jól látom, mekkora hatással lehet rájuk "csak" egy tanító néni is 6-7 évesen, hát akkor egy újjszülöttre egy szerető mami-papi páros. Valahogy ez olyan természetesen jött bennünk - persze mi is pici babának örülnénk a legjobban. De ezt nem határoztuk meg feltételnek. Úgy gondoltuk, ha mi átélhetjük a saját gyermekünkkel is az újjszülöttség minden örömét, ezt az esélyt meghagyjuk azoknak, akik talán nem érezhetik ezt át. Mi 5 éves korig határoztuk meg a korhatárt. Nagy családot szereténk, s lehet, hogy egyedül így lesz rá esélyünk. (persze azért próbálkozunk még mi is lombikkal majd, de olyan hihetetlenül megnyugtató érzés ez, hogy valahogy, valamikor biztosan gondoskodhatunk majd gyermekről, lesz bőven gyermekkacaj - gyereksírás a mi falaink között is.)

Képzeljétek el, tegnap voltunk dr. bácsinál. Előtte nap voltam védőnőnél, akinek becsületes kismamaként elmondtam, hogy sokat fáj a derekam, meg a lábaim ott ágyék környékén. Na, jött a hujjogás, hogy baj van, a baba biztosan beilleszkedett a szülőcsatornába.....kedden éjjel egyikünk sem aludt. Meg aztán a súlyommal kínlódott, azt le is írtam már. Mindezt abból felétételezi, hogy az ikreket elveszítettük tavaly, ergo nem születhet nálunk egészséges kisbaba - különben is szerinte túl korán lettem újra várandós. Tegnap dr. bácsinál: higgadtan, nyugodtan akkorákat kacagott, hogy kihallatszott minden a váróba, majd közölte, hogy rengeteg "örömteli" pillanatot fog még okozni nekünk ez a védőnő. Meg persze azt is elmondta, hogy ez mind hülyeség - legalábbis megfelelő adatok nélkül. A külső-belső méhszáj zárt, a baba nőtt, rengeteget mozgott uh alatt is. Szóval kellően megnyugodtunk , viszont egy darabig nem szeretnék a védőnő közelébe menni, dr. bácsim szerint direkt drukkol annak, hogy valami baj legyen velünk - hogy aztán jöhessen az "ő-jó-előre-megmondta". Pici lányom ma a tegnapi izgalom hatására erőteljesen alszik a pocakban, remélem sikerül az ebéddel felébresztenem kicsit.

All - Brumi-Csibe - elképesztő a türelmetek és a higgadtságotok. Mi bezzeg jócskán izgulunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kis*- bizony torkoscsütörtök! Mi is már egy hónapja foglaltunk helyet, (itt a határ közelében ez feltétel) este megyünk torkoskodni!!!!!!!!!!!!!!Elég szigorúan tartjuk a böjtöt, így aztán ma este még egy jó nagyot kellene vacsorázni!!!!!!! :roll: A szép a dologban, hogy én kétóránként tudok enni apró falatokat :cry: mert kicsi Jankám egészen a mellem alá küzdötte fel a gyomromat. No, majd max. egész éjjel csipegetem a vacsorámat - mert ugye holnap már nem lehet............ :shock:

Apacs - nagyon sokat gondolunk rátok!!!!!!!!!!!! Rengeteg erőt és kitartást kívánok a következő napokhoz!!!!!!!!!!!!Biztosak vagyunk benne apával, hogy amilyen ügyesen csináltátok végig a várandósságot, olyan ügyesen fogjátok a szülést is, utána pedig................no de erről reméljük majd folyamatosan beszámolsz nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

sziasztok!

dezsi: látom, neked is megjött. szerintem jól számolod, ma van az első nap.

csibe: milyen lett a torta?

zsani: sajnálom a nega tesztet.

alle: drukk holnapra+++++

csoki: nagyon cuki a kislányod.

pandus: de szép ez a kislány. gratulálok még egyszer. boldog névnapot kívánok!

brumi: drukk az első uh-hoz!

apacs: nagyon drukkolok+++++

kis *: de jó képeket raksz fel mindig. ügyes vagy!

nyuszi: nyugi, és nagy-nagy drukk+++++

julika: hülye védőnő :evil: örülök, hogy oké minden.

rólam: tegnap beszéltem a kaálival. elég, ha jövőhéten vmikor bemegyek vérvételre, így szerencsére betegen nem kell most mennem.

katica
katica30

Kobzoszsu: KÖSZIIIII
SZUUUUUUUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol:
Vonlzódon az szerepel, hogy köv. hónap lombik..
Előre is sok-sok giga++++++++++++ :D

Julika: én jelenleg nem tartok böjtöt, de Apának csináltam Torkos Ebédet :lol: :lol: :lol: Tepsis-húsos burgonya Á' la Maggi sok-sok sajttal a tetején, este meg mi is megyünk úgy fest zabbantani Torkos Csütörtök jóvoltából a közeli KisKakas nevezetű megvendégelőbe :lol: :lol: állítólag látványkonyhás :wink: :D
Ez a védőnő katasztrófális :lol: :roll: :D van gyereke? :twisted:

Katica: akkor tessék meggyógyulni jövő hétig :) :D

Aki akar kajcsizni nálam foglaljon asztalt :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?