A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi,

Egyébként működik valami is jól ebben az országban????? :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: a görbém szerint én jól működöm :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy! Ez gáz, sőt mi több felháborító. Egyébként a bölcsibe is tök hamar kell jelentkezni. Egy kolléganőm már akkor kereste a bölcsit a babának, amikor még a pocakjában volt. Na ez a nem semmi!
Vendég

Andi! Inkább azt kéne a vonalzó fölé írni,hogy májusi kiskatonák babát csinálnak!
Vendég

................vagy valami ilyesmi :oops: :?
Vendég

Krisz: ez most már így marad,de a következő havi szlogenemet már kitatláltam.Nem is tudom,hogy akarok e még egy TTC vonalzót,vagy inkább 40 heteshez találjak ki valamit :?: :!: :? :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Helyesbítek.
A görbéden kívül semmi nem működik jól ebben az országban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hát Andi nem szeretnék nálad látni már több ciklusos vonalzót, csak a 40 heteset fogadom el!!!
Vendég

Krisz: én is nagyon várom ám....de még kábé 2 hét,mire kiderül,hogy ügyik voltunk e. Azt már fél lábbal :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Judy! Ez nálunk is így lesz! És törvény írja elő!

De képzeljétek! Azt mondták a suliban, hogy kineveznek!

Jelentem a családunk bővült 2 taggal! Tegnap este megfialt a cicánk!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omni,
gratulálok a cicákhoz, vigyázzatok rájuk!!!
sirkici

Omnia,
Gratulálok a cicádnak :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsika az átpofátlankodásért. :D

Andi, írtam Leonak, és válaszolt is. Azt mondta pajzsmirigy-alulműködésre gondol... Ami azért megdöbbentő, mert kb. 6 éve merült fel bennem először... Azóta többször is, de mire nekiindultam volna, mindig valami "közbejött"... Legutoljára most novemberben indultam. Volna... Na de akkor majd most!!! :D:D:D

Egyébként hajrá mindenkinek! Mielőbbi babásodást! :D

meri

Most látom, mennyi régi ismerős "lakik" itt. :D

meri

Hú lányok a sors nagyon érdekes dolgokat produkál nekem :shock:
Vendég

Sziasztok!

Omnia!
Gratulálok a cicákhoz!

Judy!
Ez felháborító!

Pandus!
Milyen dolgok történtek veled?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus:mi történt? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Andi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Chris :lol: :!:
vedresandi

Andi, már tudja hogy szombaton meghalt a keresztanyukám. Jövöhét csütörtökön lesz a temetése pont aznap tudom meg a lombik eredményét is :roll: nekem ez olyan fura :roll: vagy csak szerintem az? :roll:
Vendég

Szia Meri!
Örülök,hogy ilyen gyorsan válaszolt Leo!Remélem mihamarabb megoldják a problémádat :!:

Pandus:összefüggést ne keress,de mint tudjuk,véletlenek nincsenek :!:
vedresandi

Pandi,

Ez a sors keze. Valaki eltávozik akkor amikor egy új élet születik. (benned a pici pandik)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Rohanok visszaolvasni.... :lol:

babszika

Pandus!
Részvétem a keresztanyád miatt. :cry:
Szerintem sem történik semmi az életben véletlenül. Osztom Andi véleményét.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Babszi!

Hogy áll a házatok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Köszönöm!
Szerintem sincsenek véletlenek :roll:
Vendég

Na, megvagyok.

Köszi Chris a kérdést... ma volt nálunk a gépész... ő alaphangon 120.000Ft-ot húz ki a zsebünkből....
Mindezt úgy, h erről is, meg arról is megpróbált lebeszélni mondva csinált indokokkal.

Pl. hogy ne tegyünk parkettát a nappaliba, és ne tegyünk követ a hálóba, mert ált. oda az emberek fordítva szokták tenni.... igen ám, de nekünk padlófűtés lesz és ahhoz jobb (ez most hosszú lenne, h miért) a kő. A nappalink viszont már annyira ki van találva, h nem menne hozzá a kő.... vagyis menne, de nekem nincs 5-10.000Ft-om m2-rére.

Szóval, mindent megbeszéltünk és 1-2 héten belül megint elúszik 200e a "semmire".... Szóval, jól halad a ház :wink: :lol:

Most szeretnénk nyílászárókat keresni ( a Gyabival is beszélni akarok)....

babszika

Panda!
Részvétem.....

babszika

Babszika,
Köszönöm!
Nekem tetszik a nappaliba a parketta is meg a kő is. Nővéreméknek kő van nálunk parketta. Milyen színű parketta lesz? Kitaláltátok már a színeket? Fürdő?
Vendég

Szia Babszika!!!
örülök,hogy halad a házépítés!Azt kívánom,hogy karácsonykor piros masnivalj a fejeden ülj első közös karácsonyotokon,a saját nappalitokban a fa alatt :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
vedresandi

Pandus!
Nekem sem lenne semmi bajon a nappalival, ha kő lenne benne, de narancssárga falunk lesz, afrikai szobrokkal, maszkokkal, s.barna-fehér bútorok, fehér ülőg. .... ehhez mindenféleképpen parkettát akartunk, mert a kő mint olyan nem nyerte el tetszésünket - legalábbis fejben.
Eddig úgy volt, h sötét parketta lesz, de már találtam olyan term. hatású parkettát is, ami nagyon megtetszett.
A konyha is narancsos lesz, hiszen amerikai konyhás lesz a ház és a fal miatt adott nagyjából.

A fürdőt eredetileg sárgára terveztük, de ez még képlékeny. De szeeretnék vmi meleg hatású fürőt.

Bálint erőteljesen a bordó-piros hálószoba felé kacsingat.

És a többit még nem tudom (bár, a többi még nagyon ráér)

babszika

Köszi!!!!!!

Á-M-E-N!!!!! :lol:

babszika

(ja, ez neked szólt Andi!) :lol: :lol:

babszika

Itten lennék...

Na a tegnapi vérvétel kiértékelésen megtudtam, hogy a doki szerint ebben a hónapban egyáltalán nem volt pé-m. Jövő csütörtöktől néz uh-al 2 naponta, azt mondta, hogy adhatna rögtön gyógyszert, de nézzük már meg ezt a hónapot gyógyi nélkül. Mennem kell csüt-szomb-hétfő...

Ui.:Pandus: részvétem

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabi!!!

Azt hittem eltűntél!!!
Mozgalmas napjaid lesznek,de a dokid legalább nem akar egyből gyógyszert adni!!!
vedresandi

Hát, te Gyabi.... mi nagyon együtt működünk? legalábbis sokmindenben hasonlítunk..... :( :?

Azért remélem, h most csakazért is megmutatja a szervezeted, h képes ő ovulálni! :wink:

babszika

Csáó lányok!

Babszi: direkt csináltam, hogy ne érzed magad egyedül...Hát én megkérdeztem, hogy melyiket javasolja, mert mondta, hogyha án úgy gondolom, akkor felírja!!! Ő emelett voksolt. Viszont egy olyan gyógyszet mondott, amit még nem halottam, valami L betüvel kezdődik, direkt peteérésre! Mi lehet ez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Csajszik!

Elköszönök,megyek becsomagolom a gyerekemet,mert holnap Egerbe megy erdei suliba péntekik.
Szép estét Nektek!!!!!
vedresandi

Jó éjszakát Andi! :wink: :oops:

babszika

Jó éjt Andi, lehet, hogy énis márcsak holnap leszek,mert hatalmas vihar van felénk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Andi!
Nekem is kívánnál hasonlókat, mint Babszikának? Amiket te szoktál kívánni általában teljesülnek. :lol: Pl. A hő emelkedés! :lol:

Babszika!
Nekünk is egybe nappali étkező lesz, az étkező járólapos, a nappali laminált padlós. A szobákban is laminált padló lesz... Nálunk nem lesz padlófűtés, bár először azt akartunk a nappali- étkezőbe, de férjem átgondolta, és mégsem lesz. Ő nálunk a gépész, ugyanis víz-, gáz-, fűtésszerelő. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hát, Chris!
Nálunk sem padlófűtés lett volna, de nekem érszűkületem van és a Bálintom szüleinél is p. fűtés van és olyan jól érzi magát a kezem, lábam, hogy nem tágítok a p.fűtés lehetőségétől.... :lol:

A szobákban mi is lamináltat terveztünk, de közölte a gépész, h nem tud a parketta alá annyi csövet betenni, h az elég legyen.... vagy vmi ilyesmi indok volt.... így járólapot teszünk.... :roll:

babszika

No, lelépek én is.... szép álmokat!!!!!

babszika

Sziasztok,hát 10-én megjött a mikulás,pedig nagyon nem vártuk.Meg vettem a mini mikroszkópot,remélem segíteni fog.Valakinek valami pozitív élménye a mikroszkóppal?Az lehetséges hogy egy hónapban 2-szer van peteérés?
kriszti81

Jó reggelt,

Hát ez a hónap ennyi volt. A hőm a béka segge alatt, estére várom pirit.
Nem tudom mi volt a gond. Jókor voltunk együtt, pé volt az ovu teszt szerint, és a hőm is tök jó volt.
Kicsit leeresztettem.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkinek!

Judy: Nem elkeseredni!!! Nekünk sem jött még össze, pedig mi is "minta"szerűen működünk!!! Semmi pánik, ok? Majd legközelebb! Ezen nem szabad bánkódni.

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy,
Ma megyek a hőmérődért :evil: fenébe :evil:

Amúgy szerintem Andi csinálja jól hogy nem hőmérőzik egyszer megnézte hogy okésan működik és most már csak lazul. Persze ez saját vélemény.

Kép
Vendég

Sziasztok,jó regg!!!!

Gyilkos ez a korán kelés :twisted: :twisted: :!:
4.50kor csörgött az óra...a gyerekbe alig bírtam lelket verni.Kivittem a Keletibe,de hamar lerázott,illetve megkért,hogy mostmár menjek...eljöttem.Most itthon,várom a köcsög t-online-t,mert nálunk ez a kezdődik,kezdődik TV nem működik rendesen.

Judy: :cry: Harjá új ciklus!!!(kicsit kevesebb önmegfigyeléssel)

Pandus: tényleg jobb...már csak nagyon ritkán jut eszembe.Ettől még persze megjöhet :lol:
vedresandi

Olik is szia!
Te sem tudsz aludni???Vagy manócska kelt fel ilyen korán?!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?