Sziasztok!
Én hétfőn voltam 12. heti kombinált teszten és genetikai UH-n, előbbi eredményeit még várom a hétre, utóbbi fantasztikus élmény volt

Hogy már milyen cukiiiiiiii, hogy mindene megvan, meg ahogy ott szegény össze-vissza lötykölődött bennem, miközben röhögtem az orvoson, meg azon, hogy milyen aranyos. És persze sosem akart úgy pózolni ahogy mondták neki, szóval büszke voltam rá, hogy még véleménye sincs, de már ellenáll.

Az UH-s szerint tökéletes, remélem, h ennek majd a kombiteszt eredménye sem mond ellent. Ami meglepő, hogy 1 héttel idősebb terhes lettem az UH alatt, mint eddig számoltuk, eszerint most 13-1, és dec 26-ra írtak ki, így szerencsére senkinek sem kell ajándékot vennem asszem
A doki szerint 70%, h kisfiú (nyuuu), de azért nem iszom előre a medve nővére a 18. hétig, mert olvastam már cifra sztorikat. Ja, és a 4D-s képen úgy tartja a kezeit, mint egy rocksztár!
Én pedig még "tartom" a kezdeti súlyom, terhespocak sincs még, de cserébe egy zacskó győri édes keksztől is képes vagyok felpuffadni. De amúgy jól vagyok! És a hétvégén mondjuk el a családnak, barátoknak a hírt, eddig rajtunk kívül senki sem tudta, nagyon izgi, alig várom.
Boldog babavárást a babásoknak, 2 csíkot a várakozóknak!