A szuri miatt ne aggódj, Mausnak meg se kottyant
Azért a biztonság kedvéért írass fel a dokival lázcsillapító kúpot, és váltsd ki, hogy legyen otthon, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá.
Mausnak másnap már keresnem kellett a combján, hogy hova is kapta a szurit, alig látszott!
Dóri,
Be kell vallanom őszintén, mi nem tervezünk kistesót Mausnak
Sem a terhesség, sem a szülés, sem az első hat hét nem jött be nekem, szóval inkább passzolok.
Tudom, hogy jó dolog a testvér, ha mégis rászánnám magamat, az azért lenne, hogy Mausnak jó legyen, mert én is örülök (mostmár), hogy van egy öcsém (de 18 évig utáltam…
Vvviki, Maus is szeret meztelenkedni…kis szégyentelenek
Kata, apának jobbulást kívánok! Vagy lehet, hogy azóta már jobban is van
A napszúrás nem túl kellemes dolog, volt benne részem nekem is, egy szuper bringatúra után, ahol a nyereg feltörte a hátsómat + izomlázzal fűszereztem. Tisztára ki voltam ütve, mindenhol fájt – nem szokta a cigány a szántást
Icus, a látottakat fogd előedzésként
Apa kommentárja aggódó fejjel: ugye a mienk nem ilyen lesz?!
Áááááááááááááá, neeeeeeeeeeem.
Most is kint ordít az utazóágyban, anyu, a nagynéném, a leendő sógornőm, és az öcsém ugrálnak körülötte, de „nevelik”, és nem veszik fel (most még, hehehe
Bea, Andi, akkor most mi legyen? Megyünk mindannyian a kertészetbe – hegy meg Mohamed randiját utánozva?
Vettem ma Mausnak olyan orrsprayizét, este kipróbáljuk Köszönjük a tippet!
Gabi, az erdő szélén házikót nem ismerem (ami persze nem nagy teljesítmény, hiszen a többi gyerekdalt sem…
Megpróbálom előkeríttetni anyuékkal a régi halászjutka kazettáinkat, hátha
A tuskóban nálunk NEM VETTEM SEMMIT
Aztán ma anyuéknál táborozunk, (apa maratoni edzésen Csopakon
Az újbudai tuskó meg tehet egy szívességet
Szóval Gabi, a kérdésedre a válasz: IS