A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Gitta!

A gyógyszerszedésrõl: valóban elég kétnaponta az elevit, de az OCSK-ban rámszóltak, hogy folsavat viszont minden nap szedni kell, vagy egyek meg naponta 2 kg spenotót.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Köszönöm a sok gratulációt! Percenként elkap a sírógörcs úgy örülök!
Vettem 8-kor még egy tesztet, az is pozitív!!! Csak így is maradjon!
Ha tudom, hogy ilyen gyorsan összejön a baba, miután elkezdek veletek beszélgetni, akkor már 1,5 évvel ezelött idejöttem volna!!!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Gratulálok minden kismamánakKépKépKépannyira jó nektekKépén is akarok két csíkos tesztetKép
Vigyázzatok magatokra meg a picikékre.

Millió puszi

Alice

Reni!
Hol vagy?
Írjál már léccci,hogy mi van veled!
Alice

Gitta,
Nagyon nagy gratulaKépKépKép
Megvallva nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar babás leszel. Látjátok lányok, vannak még az életben olyan dolgok amikért érdemes küzdeniKép

Most már látom miért nem válaszoltál egyikünk kérdésére sem, hogy miért nem váltasz orvost! Úgy nézett ki, nagyon nem szeretted ezt a kérdést, avagy megállapítást.

Sárgatesthormont szedsz? Szerintem mindenképp indokolt lenne magas proliszint és a PCO miatt.

Van görbéd? Légyszi küldd el!!! Nagyon fontos lenne.

Melinda,
Majd a Te görbédet is várjuk úgy 2-3 nap múlva!Kép De tuti a baba.

Üdv,
Moni
mj

Márti, gratulálok a bébihez, és sok erõt, kitartást kívánok a férjed kezeléséhez.
Melinda, Gitta örülök, hogy nektek is végre összejött. A 2. csík akkor is csík, ha halvány (mint nekem).

Beszti, ha lányunk lesz, Hanna lesz a neve :-)(Erazmusz, és a kínai horoszkóp szerint is az)

Azt hiszem, elkaptam a páromtól a nemtomit. Fáj fejem, folyik a nózim, és azt hiszem kezdek belázasodni. C vitamin ezerrel. Amúgy jól vagyok, csak rengeteget alszok. (tegnap du fél öttõl, ma reggel ötig :-)

Pusz, Lora
Remélem, lesz még sok babásunk, zebrácskánk
Lora

Melinda, Gitta,KépKépKép
Nagyon örülök és hatalmas gratula NektekKépKép

Lányok, Ti hogyan szoktatok hõmérõzni. Digitálissal vagy anélkül? Fontos a popóban mérni, nem elég hónajban?

Ma nagyon pocsék hangulatban vagyok, az éjjel megjött és fáj a pocim hajnal óta, a férjem elutazott és az idõ is sz..
Reggel olyan de olyan sírhatnékom volt....
Ezek a hormonok úgye?
Breki
Breki

Breki!

Nyugodj meg ilyen hangulat után már csak jobb jöhet. Kép Nemsokára kisüt a nap, és milyen jó lesz újra látni a férjed. Addig meg lánybuliKépKépKép

Babás lányok vigyázzatok magatokra, mert a láz árthat a terhességnek. Én már jó elõre megkérdeztem a háziorvosomat, õ azt mondta le kell vinni a lázat, aspirint lehet szedni, de elõször csak felet.

MJ!
Te hogy bírod, én annyira szeretném már tudni az átjárhatósági eredményét. És természetesen csak jót.

Marcsi
Marcsi

Lora hogy erted hogy kislany lesz?
(A fiu utan en is azt szeretnek, es kellenenek praktikak)
Timi
Timea

BesztiKép
Ez igaz, csak szûkszavúan nyilatkoztál és a neveket illetõen még nem olvastam semmitKépKép Most látom, már olvastamKép Engem nem zavar ha itt ilyesmirõl írogatunk sõt.... nagyon is jóKép Mi is fogunk hasonló cipõben járni és milyen jó leszKép A másik topicban nem csevegtek? Szép és ritka néve ez a Nátán, még nem is hallottamKépKép
SienKép
Hasonlóan alakul a görbém. Fogalmam sincs mi fog belõle kisülni. Beszti szerint még nem volt pé-em, szerintem sem, de már illene lennie. Meglátjuk... Mondjuk ez még csak az elsõ ciklusom a kezelések óta, tehát türelmesnek kell lennemKép
LoraKép
Jobbulást Nektek és vigyázzatok MagatokraKép
Én is várom a görbéket, ha leszKép
BrekiKép
A hormonjaid jól megtréfáltak... Mikor jön haza a Párocskád? Remélem mihamarabbKép Fontos alul mérni a hõt, én most mindkét helyen mérem. Szájban digitálissal, alul hagyományossal és nagyon eltérõek az értékekKép Fel a fejjel!!!KépKépKép

Puszi: Doris
doris

Marcsi Kép,
Mát tök ideg vagyok, nem bírok magammal, várom a HSG-t, hogy tudjam az eredményt. Március 18-ára azaz jövö hét utáni hétföre terveztem be. A dokinak általában mindegy melyik nap csinálja, csak pár nappal elötte jelentkeznem kell nála és véglegesítjük az idöpontot. Remélem nem megy szabadságra, vagy nem romlik el a gép és nem történik ezúttal semmi olyan ami miatt megint 1 hónappal el kell halasztani.

Puszi,
Moni
mj

Marcsi,
Nálad kb. mikorra esedékes a HSG?
Üdv,
Moni
mj

Moni,
18-án és is megyek a Margitba, csak én kontrol vérvételre.
Izgul egy kicsit a HSG miatt?
DorisKép Köszi. Párocskám már pénteken éjjel haza jön, és igazából a "kiboulásom" az azzal kapcsolatos, hogy mivel minden eredményem jó volt (prolaktin, rubeola szûré pozitív, volt PÉ-m, úgy gondoltuk, hogy már nem védekezünk febr. közepétõl és középidõben is voltunk együtt.
Persze tudom, hogy hülye naív vagyok, hiszen hogyan is gondolhattam azt, hogy rögtön "összejön" a baba, de ez most egy kisebb fajta csalódás....
Breki
Breki

BrekiKép
Megértelek... Sajna az ember hajlamos azt képzelni, hogy a dolgokat írányíthatja és elõre megtervezheti... Ne izgulj, sokan vagyunk ezzel ígyKép Én sem így terveztem. Úgy gondoltam, elsõre, másodikra sikeredik amikor mi szeretnénk aztán ahogy elnézem a táblázatot már sejtem, hogy 30 éves korom elött nem fogok szülni pedig azt mindig olyan végsõ határidõnek gondoltam (persze az elsõ babára gondolva). Ne szomorkodj és ne stresszeld Magad, hamarosan sikeredik majd csak hát a babácskák is nyugodt, boldog szülõket választanak ám maguknakKépKépPárocskád messzire ment? Remélem nem veszélyes helyre utazottKép Megleped valamivel mire hazajön?
Móni, MarcsiKép
Veletek izgulok a HSG-tek miattKép Nem lesz semmi gond, meglátjátokKép

doris

Breki!

Az elsõ ciklus után én is ugyanilyen csalódott voltam. Az Elek Csaba valakinek azt írta hogy optimálisan 2-4 hónapot kell kalkulálni. Azért én is minden hónapan tûkön ültem és elkeseredtem a kudarctól, de aztán újra bizakodtam, hogy hátha a következõben. Kép

Moni!
Én most vagyok a 19. cn-on, és a köv. ciklus 10 v. 11 napján csinálják meg nekem ultrahangossal, állítólag akkor a legideálisabb. Szóval messze van még.Kép

Köszi mindent DorisKép

Marcsi
Marcsi

Lányok!

Nemtudjátok hogy mi van Reni-vel???

Alice
Alice

Sziasztok Kép

A mai tábla,- egy picit szerkesztettem rajta. Szerintetek milyen így?
<pre>
Teszt Nick Ciklus
Kisvuk 4c 96 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 82 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 80 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 62 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 60 cn Salgótarján 23 év
Pozitív Lora 16c 47 cn Várpalota 25 év
Pozitív Szami 12c 45 cn Budapest 30 év
Pozitív Klari 9c 44 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 40 cn Dunaújváros 27 év
Pozitív Gitta 10c 37 cn Tatabánya 29 év
Pozitív Melinda 7c 33 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 31 cn Budapest 28 év
Éva 34c 28 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41c 25 cn Vidék 30 év
Edus 5c 24 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 23 cn Budapest 25 év
Moni 10c 23 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 22 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 21 cn Budapest 26 év
Pilinke 2c 21 cn Budapest 26 év
Kakukkfû 4c 19 cn Budapest 25 év
Marcsi 5c 19 cn Budapest 27 év
Doris 11c 16 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11c 16 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 16 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 14 cn Budapest 29 év
Timea 4c 14 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 13 cn Budapest 30 év
Edi 12c 12 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 10 cn Budapest 24 év
Alma 9c 8 cn Györ 29 év
Eni 7c 8 cn Pécs 27 év
Vanda 11c 7 cn Szolnok 26 év
Alice 37c 6 cn Budapest 29 év
</pre>

Gitta! KépKép Minden napra egy mese- akarom mondani egy pozitív teszt! Sok szeretettel gratulálok a bébihez! Kép Tényleg hamarabb kellett volna jönnöd Kép Szuper, hyperprolaktinaemiád van - volt- és babás lettél! Nekem is az van..

Kakukkfû! Feltettelek a listára.

Mzsperx!
Sajnálom a negatív tesztet, de lehet, hogy még korai volt a tesztelés. Nézd meg a táblát, csak úgy közrefognak a bébis lányok! Kép Ez nagyon jó jel ám! KépKép

Pilinke! Kép
Tényleg nem reális a szájban mért hõ. Ott mindig 2-3 tizeddel alacsonyabb hõt mutat pl. a hüvelyi hõhöz képest. Sanos nem állandó eltéréssel, ezért jobb lenne ha áttérnél te is alsóbb részi Kép hõmérésre (popó vagy hüvely). Ha szájban méred,a ciklus második felében a hõ nagyon ritkán mutat 37 fokot, kb. 36,7-36,8-ig megy fel. (lásd Kata babás görbéjét a farmon; õ szájban mérte)

Breki Kép
Sziaaaaaaa Kép
Ne hónaaljban mérd a hõdet, annál akkor még a szájban mért is korrektebb. Jobb lenne, ha alul Kép mérnéd Te is.
Ne keseregj, hogy most nem jött össze, inkább gondolj arra, hogy mostmár minden tökéletes, és bármikor összejöhet a bébi. De ne görcsölj, hogy most jöjjön össze. Kép Ja és higanyos hõmérõt használj, mindenki azt ajánlja.

Doris, hogy áll a hõd? Kép

Kisvukról és a lista tetején lévõkrõl nem tudtok valamit?

Kata007! KépKép
Hátha bekukkantassz ide! OFF: Hogy csinálod, hogy a tábládban pirosan jelennek meg nevek, számok stb. ? Kép

Vanda
Vanda

VandaKép
Jó ötlet volt ez a teszt rovatKép A hõm értékelhetetlen (számomra). Ismét annyit mutat mint tegnap: szájban 36.2, hüvelyben 36.5. Lehet, hogy nem is lesz peteérésem? Nem kizárt hisz nagy káosz lehet most a hormonjaim közt. Fél évig klimaxoltak és tilos volt menzizni aztán meg elvártam volna, hogy azonnal megjöjjön és arra is sok gyogyit beszedtem. A jövõ hónap mindenképp jobb lesz, hisz akkor már azt fogjuk tudni, hogy kb. milyen hosszú ciklusokra lehet számítaniKép Várok türelemmelKép
Azt szeretném ha mindenkinek a neve elött ki lenne töltve az a rublika és persze csakis "pozitív" jelzõvelKép
MarcsiKép
Mit szólnál, ha Te lennél a következõk egyike? Pont fölöttem vagy a táblicskuban és húzhatnál szépen MagaddalKép
Én meg Edelweiss-t és így tovább...KépKép

doris

Doris,Vanda,
Melyik naptól kell kezdeni a mérést és milyen hõmérõvel?
Breki
Breki

BrekiKép
Minden nap kell mérni a hõmérsékletet. Akár ma is elkezdheted. Én a menzimmel együtt kezdtem el anno. Fontos, hogy lent mérd de ha mégis a szájban való mérésnél döntesz akkor a nyelv alá középre kell tenni a hõmérõt. Legjobb a hagyományos higanyos hõmérõt használniKép Fontos, hogy sem felkelni, sem pisilni, inni...stb. tehát semmilyen cselekvést nem szabad hõmérõzés elött csinálnod. Közvetlenül ébredés után kell mérni és minden reggel azonos (vagy közel azonos) idõpontbanKép Ne felejtsd el feljegyezni az értékeket és azonos ciklust azonos helyen kell mérniKép

doris

Doris!

Én minidg egyet értek veledKépKépKép! Ne keseredj el az ébredési görbén miatt, lehet hogy ez a ciklusod a regenerálódésé lesz, hogy észhez térjen a szervezeted, kiürüljön belõle a sok kemikália, és köv. hónapan olyan lesz mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva.KépKépKép

Vanda!
Klassz az új oszlop a táblicskuban!Kép
marcsi

MarcsiKép
KöszikeKépKépKép Próféta szóljon BelõledKép

doris

KépKép Szia Doris itt is KépKép

Breki Kép
Doris azt akarta mondani, hogy akár "holnap" is elkezdheted, mert ugye ma már elmúlt reggel KépKép bocsi Kép

Elmondom, én hogy csinálom:
* a mobilom be van állítva 6.05 percre csörgésre
* este lefekvéskor odakészítem a párnám alá a mobilt + a lázmérõt lerázva (!)
* reggel csörög a mobil (brrr), lenyomom a Szundi gombot + lázmérõ elõ + be a szájba, nyelv alá
* a mobil 5 perc múlva megint csörög, leolvasom a hõmet, hogy mennyi volt szájban, és jöhet a hüvelyben mérés
* a mobil megint 5 perc múlva csörög, lázmérõ ki, leolvasom a lázmérõt
És vagy csodálkozok vagy örülök, vagy olyan álmos vagyok, hogy alszok vissza.. Kép

Elnézést a részletezésért.Kép
Reggel pedig mikor felkelek végleg, akkor berajzolom az adataimat a kis táblámba, amit mindig megcsinálok, ha új ciklusom kezdõdik. Így már lehet látni, hogy alakul a görbe.
Az tényleg fontos, hogy a reggeli hõd tényleg a reggeli hõd legyen, tehát nem felkelni elõtte, se pisilni, se inni, nem mozogni. És mindig ugyanabban az idõben mérd!

Vanda
Vanda

Marti! Az egyik volt kolleganom lanya ugyanebben a betegsegben szenvedett kb. 5 evvel ezelott es 1 eves kemoterapias kezeles utan immar 4 eve tunetmentes! Meg a kezeles alatt elvegezte az egyetemet es azota is nagyon jol erzi magat, a munkajabol kifolyolag utazgat stb. Es olvastam egy nemet szineszrol, aki szinten meggyogyult ebbol a korbol!
Kivanok Nektek erot, kitartast ezekben a nehez honapokban, a kisbabatokhoz pedig sok szeretettel gratulalok.

Mackoka
Mackoka

Marcsi! Kép
Köszi! Legszívesebben mindenkinek odaírnám, hogy pozitív.

Alma, Eni, Alice!
Kép Mi lenne, ha mi együtt "kapnánk meg a pozitív jelzõt"? Kép

Breki, ne írjalak be a táblába téged is?

Vanda
Vanda

Breki!

Ha nem olyan nagy gondKépKép, mérd lent!
Több infót ad a görbe!!!!!

Doris!

Még nincs elkeseredés. Ugye?Kép
Még lehet bármi, csak a mensi megjöttével van vége a ciklusnak. Nekem pl. valószinü általában a 17-21. nap környékén volt peteérésem (már amikor egyáltalán volt), söt még a Serophennel is csak a 16. napra tudtuk elörehozni. Mág nem vagy lekésve semmiröl KépKép (egyébként most pl. emelkedett a höd, lehet, hogy 15. napi volt, de ahhoz meg az akció volt nagyon jóKépKép)!
És a szervezetednek bele kell még szoknia, ha most nem sikerülne (de mért lenne igy!Kép), akkor is te mindent megtettél. Nem görcsölni rajta, mert az mindennél rosszabb.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

VandaKép
Köszi-köszi, tehát a "ma" az természetesen holnapot jelentKép
Breki, ha ebbõl nem értettél semmit az nem a Te hibád. Kezd el holnap a hõmérõzést és lehetõleg alulKép
CipómamaKép
Most már izgulok egy kicsit... Ugye minden OK Veletek?

doris

Vanda!

De jó lenneKépKépKép
Bár csak igazad lenneKép

A hugicámnak már annyira be vannak dagadva a lábai hogy alíg tud menni.A héten már biztosan meglessz a picibaba,annyira izgulok miatta,és már nagyon várom, hogy meglegyen már.Akkor rohanok haza ha megszületik mert a másik hiugicámnál is én pancsiztattam a babát amikor picurka volt.

Én a hõmet most nem tudom produkálni mert beteg voltam,még tegnap is belázasodtam ígyhát ez a havi hõmérés eggyenlõre elmarad.

Puszilok mindenkit

Reni:! még mindíg kereslekKépmi van márrrKép

Alice
Alice

Szerintem is jo otlet az uj oszlop, kivanom hogy nemsokara mindenkinek ott legyen!

Timi
Timea

BesztiKép
Köszi a bíztatást, ez tényleg megnyugtatóKép Nem keseredtem el csak ez az elsõ ciklusom a kezelések óta, és annyira furcsa érzés, hogy újra lehet próbálkozni, hogy nem szeretném kihagyni a lehetõségetKép Amikor utoljára próbálkozgattunk a babával, az még a kezelések elött volt és mivel nem tudtuk, hogy gond van velem, ezért nem idegeskedtünk annyira. Most viszont már izgulok de nem vagyok pánikban KépKépKép Azért jobb lenne már 3 hónappal elõrébb tartani, hisz addigra talán túljutok a laparoszkópián és az sokat mond majdKépKép
AliceKép
Húgicádnak nagyon drukkolokKép

doris

Gitta
Gratulalok a pozitiv teszthez Kép Kép Kép
Ugylatszik beindult a tavaszi elohullam.....Kép

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

Most ne figyeljetek, csak kipróbálok valamit Kép
<pre>
fekete élaskdjf 4
piros élksjffas 6
zöld ékjertgg 464
</pre>
Vanda

Csuhaj, sikerült! Kép A színekkel játszadoztam táblán belül.
Vanda

m amég mindig nem jött meg (31. nap) :-)))
holnao tesztelek, és akkor hátha holnapra is jut kétcsíkos :-)
mzsperx

MzsperxKép
Nagyon drukkolok és legyen igazadKépKépKép Ugye leszel holnap? Légyszi írd meg az eredményt amint tudodKép

doris

Mzsperx!

Nagyon drukkolok nekedKépúgyis most te jössz a sorban.
SzorítokKépKépKép

A hõd hogy áll ma???
Puszi Alice
Alice

alice:
hahh, a hõm. ebebn a hónapban semmi érdekes. de én mégis reménykedem

és köszi :-)))
mzsperx

Mzsperx!

Jaj olyan jó lenne ha neked is összejönneKépKép

Én nagyon Szoritok és Drukkolok nekedKépKépKép

Alice
Alice

Mzsperx!Kép Innen az alvégrõl én is szurkolok!Kép
Doris!Kép Akkor lehet, hogy együtt fogunk ovulálni?KépKép

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
Jó lenneKép Végül is csak 2 nap különbség van a ciklusaink közöttKép Neked hogy áll a görbéd?
VandaKép
Válasz mentKép

doris

Sziasztok !
Egy ideje már olvaslak Benneteket, olyan jó sok mindent megtudni a beszélgetéseitekbõl. Nagyon szeretlek olvasni Benneteket. Eddig azért nem irtam, mert nem jutok minden nap géphez és igy kicsit nehéz követni a napi levelezést.
A párommal tavaly októberben döntöttünk úgy, hogy szülök szeretnénk lenni, de eddig nem jött össze sajnos. Az igazság az, hogy eddig hiába mentem orvoshoz, nem csinált semmilyen vizsgálatot, csak azt hajtogatja, hogy probalkozzunk.Kicsit elégedetlen vagyok, mert azt hiszen ennyi idõ után nézethetne hormonokat, hogy tényleg minden rendben van-e. Ti nem így gondoljátok?

A hõmet mérem, de sajnos nem rendszeresen, mert eddig hónajban mértem, míg nem olvastalak Benneteket, aztán szájban digitális hõmérõvel, de ekkor meg nem volt értékelhetõ a görbe.Most nem mérem, majd a következõ ciklustól, ami ha most sem sikerült a baba akkor a hónap közepén lesz.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Gynevac amirõl, már annyit hallottam, akkor is használható, pl. megelõzésnek ha nincs semmilyen betegségem vagy akkor felesleges?

Annyira szeretnék már egy gyermeket!!!Tudom itt a topicban mindenki így van ezzel, úgyhogy remélem megértetek.
Üdv,
Timici
Névtelen

Szia Timici! Kép
Üdvözöllek nálunk! Kép Szerintem az orvosod még azért nem akar semmilyen kivizsgálásnak alávetni, mert "csak" október óta próbálkoztok, az ugye kb. 5 ciklus. Elõször minden doki kiváratja az optimális idõt (kb. egy év), türelemmel kell lenned. Persze nem muszáj várnod, én például fél év után hogy nem történt semmi, orvost váltottam, akinél szorgalmaztam a hormonszintmérést, és ki is derült, hogy ott bizony gondok vannak.
A Gynevac-ot mindenkinek ajánlják, még a férfiaknak is. Bõvebben a www.elender.hu/gynevac honlapon olvashatsz róla.
Ha méred a hõdet, higanyos lázmérõt használj, mert a digitális nem alkalmas erre. Pont ma írogattunk a helyes reggeli ébredési hõ mérésérõl. Kép És szerintem mérd rendszeresen, olyan érdekes, jó látni és elemezgetni egy ciklus görbéjét!
Meg emlék lesz:
Kép "Na kislányom//kisfiam, látod, ezen a napon fogantál meg" Kép Kép
Gyere sûrûn, és mesélj magadról több mindent! Kép
Vanda
Vanda

Sziasztok lányok!

Olyan vidám olvasni ma benneteket, ha ez így megy tovább senki nem marad a topikban és nem lesz aki csinálja a csinos táblácskákat.
Az írásaitok hatására én meg elkezdtem az ovulációs tesztet, és bár eddig a 13. napig már mindig láttam a hüvelyváladékból, hogy termékeny idõszak van, most még semmi és persze a teszt se pozitív, ha ez így megy rámegy a gatyánk...
Minden jót mindenkinek!
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Ma a munkahelyemen sok gond van a nettel, ezért nem tudtam korábban jönni. Köszönöm a sok gratulációt. Nagyon nagyon boldog vagyok és ezt az érzést kívánom mindenkinek minél elöbb!!!
Sajnos hõgörbével nem tudok szolgálni, a lázmérõm még múltkor eltörött, és azóta még nem vettem újat.
Olyan nagyszerû minden! Képzeljétek, ma reggel tudtam meg, és pont ma du. látogatott meg egy ismerõs nõgyógyász minket a munkahelyemen (kár hogy csak 1 hónapja ismerem!).
Vannak még csodák! Nem is gondoltam volna, hogy kezelés nélkül is lehet babám, és mégis pozitív!!! Legyen nektek is mielöbb!!!!!!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Gratulálok minden kismamának!
Az influenzával viszont nagyon vigyázzatok, amennyiben virus kaptok el, sajnos lehetnek rossz következményei.
(nem 100%, de lehet nálam is ez volt a gond, kis influenza, kis láz, ráadásul rögtön az elején...)
Minden esetre azonnal menjetek dokihoz, ha tényleg betegek lesztek!!
Puszi
Barbi
Barbi

Sok pozitiv tesztet mindenkinek!

Marcsi!
Nalunk lehet, hogy egy napon fog kiderulni!

Lanyok! Aki hasznalja a PG 53at, nektek igazat szokott mutatni?
A gorbem szerint mar 4 napja volt a peteeresem, de meg ma is pafranyleveleket mutat.
A dokim azt mondta, hogy teljesen hulyeseg es megbizhatatlan. Ti mit tudtok?
Udv, Kakukkfu
kakukkfu

Szia Barbi !Kép
De jó, hogy benéztél hozzánk! Hogy vagy?

Kakukkfû Kép
Ez a második ciklusom, hogy van PG53-am. Az elsõ ciklusban pont a 18. napomon (reggeli hõminimum) este elõvettem és kipróbáltam: csodás páfrányok. Másnap megint, Harmadnap már félig páfrány, félig pöttyök voltak, úgyhogy "lekönyveltem" ezt annak, hogy vége a termékeny idõszakomnak.
Aztán valaki írta, hogy ha több nyálat tesz rá, neki mindig páfrányos. Tegnap elõvettem ismét a PG-t, -azaz a 6. napomon-, jócskán tettem rá "anyagot", és félig páfrányost mutatott, olyat mint az elõzõ ciklusom 20. napján..... Úgyhogy most nemtom mit higyjek. Jó ez a PG egyáltalán??

Szép jó pozitív KépKépKépKépKép estét kívánok!

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Elevitesek!
köszi a hozzászólásokat, megnyugodtam. És a pé. utáni hõm miatt is megnyugodtam. Mellesleg ebben a ciklusban pé. óta már három napon is 37 volt a hõm szájban, és csak 1 napon 36,7. Ilyen még nem volt! Remélem nem leszek beteg. Semmi kedvem hozzá...

Gitta!
Hát te tényleg nem sokat idõztél itt, nagyon gratulálok! Lehet, hogy az itteni csevegés "segített" hozzá a babához?! Kép

Babások!
Adjatok nekunk tanácsot, hogyan csináltátok? Kép

Vanda!
Hol találom meg azt a "farmot"?

Beszti!
Ha megvan neked valahol, elküldenéd nekem magámba, hogy hogyan aránylik az elevit a szükseges mennyiségekhez?

Doris!
Várom a görbédet a mailembe!

Sajnos rendetlenkedik a freemailem, csak fogadni tudok leveleket, küldeni nem, de majd itt válaszolok. Egyszer csak megjavítják.

Pilinke
pilinke

TimciKép
Legy udvozolve a korunkben de kivanom, hogy ne maradj itt sokaig. Kezd el mielobb merni a hodet de mindenkepp huvelyben mert az megbizhato. En jelenleg mindket helyen merem, es meglepo tapasztalataim vannakKép
PilinkeKép
Most itthonrol irok a Parocskam geperol de holnap mindenkepp elkuldom Neked a gorbemet. Igaz csak fel havi de jol latszik a kulonbsegKép
BarbiKép
En is beteg voltam a terhessegem alatt es nagy valoszinuseggel nem segitett az allapotomon... Orulok, hogy beneztel gyere hozzank hamar csak ne maradj sokaigKépKép

doris

Sziasztok lányok!

Gratulálok az összest páros csikosnak! Hiába, itt a tavasz, ami késik nem múlik, a jó munkához idô kell, és a munkába fektetett energia átalakul babává!
Csak azt irjátok már meg végre, hogyan!!

Azt szerettem volna még elmondani, hogy az én egyik kedvencem a savanyú káposzta tejjel és semmi olyan nem történik utána, ami másnál.
DE! Az aszalt füge!!! Na, az már valalmi! Esetleg próbáljátok ki, csak arra vigyázzatok, hogy nagyon hizlal.
Egyébként az a lényege állitlólag, hogy sok kicsi magva legyen, mint például a mák. Annál viszont tudjátok mire kell vigyázni...

Nagy bánatomra, kevesen reagáltak a tengeri-fürdômre.

Alice!
Elôszôr jókat nevettem, amint elképzeltem hogy hajtod végre a zuhanytálcában... Aztán rájöttem, hogy a sós-fürdôre gondolsz!

Lányok!
Lassan rábeszéltek az alul-hô-mérésre! Lassú víz partot mos! Most kezdôdik egy újabb ciklusom, itt az idô másképp mérni. Bár nekem csak digitális hômérôm van. (Nem hiszem, hogy a vastagabb fajtából!)
Egyébként az mit jelenthet, hogy minden hónapban 3x lemegy 35.9-re (szájban) vagy 3-3-3 vagy 5-5-5 naponta?!

Pilinke!
Ez a 43 kg laza! Miért maceráltak engem a 46 kg-ommal?! Én naponta 1 Elevitet szedek. A folsav miatt nagyon fontos. Ha jól emlékszem azt mondta a dokim, hogy a tizen egynehányadik napon (még észre sem veszem, hogy terhes vagyok) már kialakulhat a nyitott hátgerinc a folsav-hiány miatt. Remélem nem kevertem össze a szezont a fazonnal.
A betegségeket ugyanúgy elkapom, nem véd meg semmitôl, viszont felszedtem 2 kg! Ezt eddig sehogy sem sikerült elérnem (B vitamin HAJRÁ!)!

Csók: Zulejka
zulejka

Szép jó reggelt MindenkinekKép
PilinkeKép
Mail ment magánbanKép
ZulejkaKép
Én is digitális hõmérõt használtam/használok a szájban való mérésre de itt a Lányok meggyõztek a higanyos változat pontosabb mivoltáról és hüvelyben higanyossal mérem. Nagy a különbség a két érték között hidd elKép Bocsika, de nem emlékszem erre a tengeri-fürdõs kijelentésedre... Elmondanád újra?
LányokKép
Tegnap beszaladtam a patikába, mert nem hagyott nyugodni az az aprócska tény, hogy nekem nem régi, ellenben dundi higanyos hõmérõm van. Kértem a patikában vékonyat erre ismételten csak dundi volt. Megvettem, hátha... Viszont biztosra mondták, hogy 3'-esKép
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?