A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alma, mi az a Maca Vibe?
Zsuzsó
Zsuzsó

lányok, nekem is küldje el valaki, hol van ez a zebrafarm, ha szabad megnézni!

köszi!

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Köszönöm az újabb gratulációt! Sok sikert nektek is! Bárcsak piros lehetne minden név már abban a táblázatban!

A jövõhéten megyek dokihoz, szerintetek nincs túl korán?

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

MarcsikaKép
Errezetek jol magatokat a hetvegenKépSzidonia tenyleg draga... de nagyon igenyes nem szocrealKép Bocsi a javaslatert az ara fel sem merult bennem amikor felvetettem csak azt tudom, hogy nagyon jol ereztuk magunkat es minden heten visszavagyomKép
OrsolyKép Draga....igaz igaz.
Breki dragaKép
Dehogynem hianyoltalak csak teged a "tobbiek" csapataba soroltalakKép JO, hogy itt vagyKép
EniKép
A Szidonia nagyon jo igenyes hely de nem alacsony az ara. Mi nehany hete toltottunk ott egy hetveget. Az Udvarhazban 20 ezer forint egy szoba/ ejjszaka. Ez tartalmazta az uszoda,szauna, gozkabin, csendszoba,elmenyfurdo, fitness terem es reggeli koltseget. Vacsizni kulon mentunk ki.
ReniKép
Hallgass Monira, igaza vanKép Ha babas vagy es verzel az nem jo es talan befektetnek korhazba is. Tessek orvoshoz menni es persze elotte tesztelni!
VandaKép
Az egy parfumKép
AnettKépKépKépKép Drukkolok NektekKép
TimciKép
Zard ki a kutyust. Ha gondolod holnap elkuldhetem maganban a szajban ill. huvelyben mert gorbemet, nagy a kulonbsegKép Tegnap vettem egy masik homerot es az is dundi de 3`-es, esetleg csereld le ilyenreKép
AlmaKép
Gratulalok, hos vagyKépKép Most mar megnyugodhatszKép
CipomamaKép
Hianyzol, jelentkezz ha tudszKép Cipocskat puszilomKép

Szep almokat MindenkinekKép
puszi> Doris
doris

Moni!

Itt vagyok csak dolgozom mint egy õrült.
Kb. hétfõ-kedd körül fog megjönni. 18-tól szurizás + gyógyszerek, 21-én uh. vérvétel........

Andi28!

Igen az a Peponen kb. 800-1000 Ft. Nyugtasd meg a férjed, hogy nem hormon. Annyira tudnak félni. Nálunk nagyon bevált. Elõtte hormongyógyszerezték, szurizták és nem lett jobb.
A Maca Vibe-tõl viszont rosszabb lett az eredmény.
Van akinek ez, van akinek az használ.

Caldea
Caldea

Szep jo reggelt mindenkinek!

Koszi lanyok a Peponen kapszula megerositeset. Akkor ma beszerzek egy dobozzal.
Es a parotok mennyit szed be belole? Egyet, kettot?

Vanda!

Megnezem a mail-jeimet.

Alma!
Szornyu volt amiket irtal. Nekem remelem nem kell ezen atesnem.

Andi
andi28

Szép jó reggelt MindenkinekKép
CaldeaKép
De jó, hogy itt vagy, drukkolok teljes gõzzelKépKépKép Nem vagy nagyon kiütve a gyógyszerektõl?

Puszi: Doris
doris

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Moni,
nem tüntem el, de tudod, nem szoktam igazán gyakran írni! Valóban megtörtént a leszívás és a megtermékenyítés szerdán és ma kapom vissza az én kicsikéimet. Nem tudom hogy mennyit, mert tegnap mikor telefonáltam, akkor azt mondták, hogy kettõ indult meg szépen, de még a többibõl is lehet valami. Ha van rá mód, hármat szeretnénk visszakapni, az orvosom is azt preferálja. Félek kicsit, mert a hasam fáj még a punkciótól és nem lenne jó, ha ez negatívan befolyásolná a megtapadást. Infóként: segíti a megtapadást és méhnyálkahártya felépülését a málnalevél-fõzet. Én ezt iszogatom. A férjemenek pedig jobb lett az eredménye, Peponent szedett.
Bocs a sok szövegért!
Szorítok MINDENKINEK a mielõbbi babá(k)ért!!!
Pussz
Ányez
Anyez

Sziasztok!
Kepzeljetek en is elkezdtem szedni a Bromokriptint, es szerencsere semmi bajom nincs tole Kép Eleinte szedulgettem, de aztan elmult, igaz, alotte mindig beveszek egy Daedalont, tuti ami biztos, ezt mindenkinke ajanlom, mert a hanyinger egesz nap eleg kellemetlen mellekhatas lehet. Ami baj viszont, ez a frannya szekrekedes, pedig mar mindent kiprobaltam Kép
Van aki ilyen gyogyszer szedese mellett terhes lett?
Szerintetek mennyi ido kell ahhoz, hogy most osszejojjon a baba?

Egyebkent bocs, hogy mostanaban ritkabban jelentkezem, de rettento sok a munkam, azert olvasgatlak Titeket minden nap, igy kepben vagyok ki az aki babas lett mar, ezuton is GRATULA! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Anyez!
Honnan szerzel be malnalevelet? Kép en is szivesen kiprobalnam, minden ilyesmiben benne vagyok! Kép
kamilla
kamilla

AnyezKép
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden a legnagyobb rendben legyenKépKép Engem is érdekel a málnalevél tea, érdemes már a próbálkozások idõszakában iszogatni? Nincs mellékhatása? Hol szerezhetõ be?
Nagyon szorítokKépKépKép

doris

Haliho Lanyok!

Mzs! Nagy ircego vagyok, sot onnan szereztem be a ferjemet isKép Szal azzal nincs gond, csak az indexre pl fel sem tudok lepni (nem konnektal), az extran meg sose talaltalak benneteketKép Igaz, hogy en mindig napkozben neztemKép

Timici! Nalunk is ez van, ha a kutyo nagy neha benn alszik, tuti elobb ebred es akar kimenni mint az ebresztoKép Ma reggel is arra ebredtem hogy finoman megnyalta az orrom hegyetKép De en ilyenkor elmagyarazom neki, hogy 5 percet meg birjon ki amig homerozom aztan hajra kifeleKép Es jo kisfiu modjara minidg szepen kivarjaKép

Alma! Hat sajna en mar ateltem ezt a mehszajas dolgot, muszeres befejezesnel ugyanez van....de biztos doki keze valogatja, mert az osszes csaj sirankozott a szobaban anno hogy igy faj meg ugy faj, az en dokimnak viszont aranykeze lehet mert szinte meg sem ereztemKép

Na litania vege, de tuti akartam meg mondani mast is csak nem jut eszembeKép

orsoly

Ps: Mzs, jossz ma indexes talira?
orsoly

Lányok halihóKép
Süt a nap és ez olyan jóóóóóóó, ja és hétvége is jön.
Alma,
Hát le a kalappal elõtted!Ez a vizsgálat ennyire fáj???
A kontrasztanyag távozásáról nem írtál, azzal mi a helyzet?

Lányzók,Kép
A málnalevél fõzet a szülést megelõzõen a tágulást segíti. Inni csak a 36 hetet követõen szabad, én nem hiszem, hogy annak aki babát szeretne ez a fõzet jót tesz. Konkrétan vannak nõdokik akik ajánlják a szülés megkönnyítésére, de van aki a szülõ nõre úgy néz mint egy marslakóra.
Szerintem mielõtt ezt elkezdenétek inni az elõtt gyógynövényessel vagy dokival konzultáljatok!
Pusz: Breki
Breki

Anyez!

Itt is nagyon szorítok érted!!!KépKépKép
Pihenj sokat a következõ két hétben. Remélem otthon maradsz és csak a beágyazódásra koncentrálsz. Azért majd írd meg, hogy hány kicsikédet kaptad vissza.
Délutánra egy kis pozitív sugár, hátha jól jön:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok!
Valaki küldene nekem is egy mélt a zebrafarmról. Amikor a kabala zebra volt csak fenn, még meg tudtam nézni, de mostanában nem. Megváltoztattatok valamit, vagy csak én vagyok a hülye. Segítsetek légyszi!Kép

Az új címem: glendora@freemail.hu
A másikra sokan panaszkodtatok, hogy visszadobálja a leveleket. Remélem ez jobb lesz.

Velem egyébként semmi különös. Két hét múlva megyünk a Káliba megbeszélni, hogy mi lesz velünk, inszem, lombik vagy nem tudom mi. Addig persze próbálkozunk spontán is, talán tényleg vannak csodák.

Puszi, Edi
Edi

Sziasztok Lánykák!Kép

Hál' Istennek vége ennek a hétnek!!
Doris!Kép Örülök, hogy ennyire tetszik a parfüm!Kép Amióta az enyém megvan én is csak ezt használom, a régieket félreraktam.Kép Ezt a Szidoniát majd én is megkukkantom, ha ennyire dicséred!
Anyez, Caldea!Kép Nagyon szorítok nektek a sikeres lombikért!Kép A barátnõmet, aki szintén lombikos ikreket vár, jövõ héten befektetik a kórházba, úgyhogy lehet, hogy már egy hét múlva megszületnek a kismanók!Kép
A málnalevélrõl viszont én is hasonlókat hallottam, mint amiket Breki írt! Én a palástfûnek hallottam azt az áldásos hatását, hogy segíti megvastagítani a méhnyálkahártyát és ezzel a megtapadást is. Mindenképpen meg kellene kérdezni egy gyógynövényes tudort, mielõtt elkezdtek valamit inni!
Klári!Kép Mi újság Veletek?Kép Voltatok már dokinál? Remélem jól vagytok!KépKép
Alma!Kép Én is átestem már a HSG-n, úgyhogy megértem, hogy nem dobódtál fel tõle! Holnaptól akkor hajrá elõre az akciókkal!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Breki, Sien!
Egy gyógynövényes könyv határozottan ajánlotta, pont erre, ezt az egyfélét. A gyógynövényes boltban az eladó egybõl tudta, hogy miért kell. Azt olvastam, hogy nem szabad erõs illóolajos meg fûszeres illatokkal teliket inni. Hát azért próbálom még infót szerezni róla. Hétfõre, ha jövök dolgozni, kimásolom a könyvbõl a pontos szöveget.
Köszi a figyelmeztetést és mindenkinek a drukkolást!
Pussz
Ányez
Anyez

Andi28!

Napi 3x1 szed.

Doris!

Egyenlõre csak napi 4x orrspray-zek és szedem a bromot reggel 1/4 este 1/2, jövõ héttõl reggel este fél. Csak az elején szédültem és hányigerem is volt, de nem vészes, fõ a fokozatosság.

Anyez!

Hajrá-hajrá!!!!
Te mennyi pihenést "írsz" elõ magadnak?

Egyik ismerõsöm 1 hétig csak pisilni, fürödni és enni kelt fel. A következõ 2 hétben sem mászkált el otthonról, még sétálni sem. Házimunkát Anyukája végezte.
Sikerült neki elsõre!!!!!!

Nem akarom túllihegni a dolgot, de ha ez kell a sikerhez akkor megteszem, hogy nem csinálok semmit. (nehéz lesz, mert elég izgõ-mozgó vagyok)

Kamilla!

Ne szedj Dedalont, próbáld meg fokozatosan szedni a bromot.

Sien!

Köszi.
Caldea

Sziasztok!

Fáj a torkom nagyon. Kép

A tábla ma így néz ki:
<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 98 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 84 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 82 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 64 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 62 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 49 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 47 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 46 cn Budapest 31 év
Fércegér 5 c 42 cn Dunaújváros 27 év
Gitta 10 c 39 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 35 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6 c 33 cn Budapest 28 év
Éva 34 c 30 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41 c 27 cn Vidék 30 év
Edus 5 c 26 cn Svajc 25 év
Indigo 4 c 25 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 25 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 24 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5 c 23 cn Budapest 26 év
Pilinke 2 c 23 cn Budapest 26 év
Kakukkfû 4 c 21 cn Budapest 25 év
Marcsi 5 c 21 cn Budapest 27 év
Doris 11 c 18 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11 c 18 cn Szeged 32 év
Orsoly 3 c 18 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 16 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 16 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 15 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 14 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 12 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 10 cn Györ 29 év
Eni 7 c 10 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 9 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 8 cn Budapest 29 év
</pre>

Reggel voltam vérvételen, kíváncsi vagyok mikor lesz meg az eredmény, meg egyáltalán, hogy mi lesz az eredmény.

Kamilla Kép
Nem hiszem, hogy jó ötlet Deadelont bevenned rögtön a Bromoval együtt! Eleinte én is szédültem tõle, de este vettem be, úgyhogy gyorsan lefeküdtem. Az is fontos, hogy étkezés közben vedd be, mert az üres gyomor miatt szerintem még inkább elõhozza a mellékhatásait. (Rá is van írva, hogy étkezés közben kell bevenni!)
Hogy a Bromo után éppen itt köztünk lett-e valaki babás, nem tudom, de az biztos, hogy IGEN jó esélyekkel lehet nekivágni. Én egy hónapja szedem, és az eleinte tartó szédüléseket és fejfájásokat egy teljesen nyugodt idõszak váltotta fel: egyáltalán nem fáj már a fejem! Kép
Gitta például hyperprolaktinaemiás és alig kukkantott be hozzánk, már ott a bébi a pocakjában KépMeg Ancsinak is magas proli szint mellett lett babája!

Málnalevél-tea:
Én speciel a kismamák topikban olvastam róla, és ott a lányok a várható szülés elõtt kb. két héttel kezdik el inni, hogy majd a tágulásukat segítse.

Elég borzasztó most a net elérés, úgyhogy lehet a mai e-mailek is elmaradnak Kép azért próbálom.

Doris, ma mit mutatott a hõd? KépKép

Vanda
Vanda

Sziasztok

Megcsinaltam a masodik tesztet az eredmeny eleg egyertelmu volt: ket eroteljes csik. Megprobalom feltenni a grafikonomat ha nem megy akkor leirom az ertekeket. Sajnos a Zebrafarmra nem tudom feltenni mivel ujra Nemetbe vagyok es a Web lap itt nem elerheto.
Az is megoldhato hogy valakinek elkuldom E-mail-be es O teszi fel.
Tuneteim nem nagyon vannak: az alhasi nyomas huzodas mar elmult, hanyinger helyett etvagy, a melleim csak annyira nehezkesek mint menzi elott.
Viszont nagyon boldog vagyok....a ferjemnek most volt a 30-ik szuletesnapja, ennel szebb es kerek Kép ajandekot nem igazan tudtam volna szamara adni.

Hasonlo Zebrasodast kivanok Mindenkinek
Melinda
Melinda

MelindaKép
Ez gyönyörû ajándékKép Az én Férjenek júliusban lesz a szülinapja elötte júniusban pedig elmegyünk nyaralni....nem lenne rossz meglepni egy babucivalKépKép Figyu nekem elküldheted a görbédet de szerintem Vandának is mert Õ klasszul fel tudja tenniKépKép
VandaKép
Tegnapelött 36.5, tegnap 36.7, ma 36.7 hüvelyben. Örülnék, ha felkúszna holnapra 37-igKépJobbulást Neked, gyógyulj megKép
LányokKép
Hétfõre én is megnézem a Házi Füveskönyvemben, hogy mit írKép

doris

sziasztok,

én nem igazán szeretnék paintballozni meg falat mászni,-el sem olvastam a programot- mert azt már túl megerõltetõnek tartom.

Doris,
a másik hely sem volt sokkal olcsóbb, és ha már elutazunk hajlandó vagyok többet áldozni érte, köszi a tippet.

Alma,
Sokat gondoltam rád. jövõ hónapban én is megyek HSG-re. Bárcsak túl lennék már én is rajta.

Sien,
A DKNY-nek melyik parfümjérõl van szó, vagy csak egy van még neki?

Marcsi
Marcsi

Kamilla Kép

Még a székrekedéshez akartam írni, csak elmaradt.. szóval biztos van egy átmeneti idõszak, amíg a szervezeted átáll a gyógyszerrel mesterségesen lenyomott proli szintre, és pont tegnap olvastam, hogy a progeszteron szint emelkedése gyakran vált ki székrekedést. (Normál ciklusban is a tüszõrepedés utáni idõszakban, amikor ugye a sárgatesthormon szintje jelentõsen megnõ.)

Bromo => csökken a proli szint => emelkedik a progeszteron szint (amit eddig lenyomott a proli) => átmeneti székrekedés
Szóval az csak jó jel ebbõl a szempontból KépKépmert azt jelenti, hogy a hormonok kezdenek a jó szintre alakulni Kép

A múlt héten rengeteg praktikát kaptam és osztottunk meg egymással itt a topicban a székrekedéssel kapcsolatban (szilvalé, aszalt szilva, füge, savanyúkáposzta tejföllel stb. ezek segítenek "megmozgatni") Nekem elmúlt szerencsére ez az átmeneti idõszak és végre megint minden oké KépKépKép

Bocsi, ha túl hosszúra sikeredett..

Vanda
Vanda

MarcsiKép
Mi is így gondolkodtunk. Persze az árak összevetéséhez az is hozzátartozik, hogy épp Thaiföldön kellett volna lennünk és ahhoz viszonyítva "olcsó" volt ez a két napKép A paint-ball nagyon üt...jobb ha kihagyodKép A DKNY-nek elvileg ez az egy parfüm-ja van. Elég keskeny kissé elfordított téglalap üvegben vanKép
Ne idegeskedj, majd csak elrepül ez a hónap és túl leszel rajtaKép

doris

Melinda!Kép Szívbõl örülök a megerõsített második csíkodnak, és nagyon boldog babavárást kívánok!Kép
Vanda!Kép Kezdj el C-vitamint szedni, hátha nem jön elõ jobban a megfázás! Kíváncsi vagyok az eredményedre! Én jövõ héten tudom meg az enyémet, de már nagyon izgat, hogy ment-e lejjebb a prolim!Kép
Amúgy a fokozatos emeléssel szerintem majdnem teljesen kikerülhetõk a Bromo mellékhatásai. Legalábbis így nálam nem nagyon jöttek elõ.

Pusz,Sien.
Sien

Marcsi!KépDoris közben már válaszolt, én is csak errõl az egy parfümjérõl tudok!Kép A paintball-t szerintem is hagyd ki!Kép A HSG-tõl meg ne félj annyira! Bõven belefér a kibírható kategóriába!Kép Küldöm a bátorító sugarakat!+++++++
Doris!Kép Remélem feljebb kúszik a hõd!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Koszi Caldea az infot!
Szegeny parom meg nem is tudja, hogy mit tervezek ellene. De amig nem gyogyszerrol van szo, nem hiszem, hogy nagyon ellenkezne.

Pihenj sokat a nagy nap elott es utan! En is szurkolok neked!

Andi
andi28

Reni!

Megcsináltad a tesztet?

Mzsperx!

Ma hogy vagy? Még mindíg nem jött meg???

Vanda!

Igyál egy kis mézes teát,az jót teszKéphidd elKép

Pusz Mindenkinek Alice
Alice

Lányok,Kép
Tegnap olvastam a Nõk egészségkönyvét este és érdekes megjegyzése volt a nõgyógyász nõnek, azt írta a hõmérõzéssel kapcsolatban, hogy õ nem ajánlja végig a ciklusban csak a feltételezett középidõben.
Most vagy a könyv magyar szerkesztõje írta rosszul, vagy a nõ tényleg ezt ajánlja, vagy akkor most mi van. Különben megjegyzem a dokim sem tanácsolta, olyan bizonytalan vagyok. Akkor most hõmérözzek vagy sem. Én tudom, mikor van tüsszrepedésem, mert mindig fáj egy picim a hasam mensi szerûen és bõ hüvelyváladékom is van, ez idõ tájban. Szerintetek akkor most kellene még hõmérõznöm???
Breki
Breki

Lányok,

Köszi a sok bíztatást, s mindenki aki még a HSG elõtt van azért olyan nagyon nem akartam senkit megijeszteni, csak szerettem volna ha tudjátok mire lehet számítani. Azért túl lehet élni. Szorítok mjd én is nektek. Nekem is nagyon sokat segített, mikor arra gondoltam, hogy jól megfigyeljek mindent, hogy nektek el tudjam részletesen mondani.

Szia Breki,

A kontrasztanyag jó része már akkor ott a röntgengépen fekve kifolyt, tiszta nedves lett a csinos korházi hálóing. A szobatársamnak betétet is kellett használnia, mert Õ vérzett is, de azt mondták ez nem gond. Szerencsére nekem még csak egy kicsit sem vérzett, viszont még ma reggel is a kontrasztanyag folyt belõlem.

Egyébként sajna tegnep elmaradt a hancúr, párom idõ elõtt kidõlt a fáradságtól, de mértem a hõmet és még nyugodtan próbálkozhatunk, nem késtünk el.

Kellemes hétvégét, hazahúzom a csíkom!
off: A páromnak ma van a névnapja, vettem neki egy villanyborotvát, már régóta fájt rá a foga, mivel nagyon érzékeny a bõre. Remélem örülni fog neki.

Pusz
Alma
Alma

Vanda,
A torokfájásra nagyon jó a hársfa tea mézzel és citrommal. Csak nem a forró teába tedd a citromot merta lényeg (C vitamin) el tûnik belõle.
Caldea,
Nagyon drukkolok Neked!
Kamilla,
A Bromo mellett nem javalt vitaminon kívül mást szedni én még a mensi idején szokásos fájdalomcsillapítómat is megkérdeztem a dokival. Annál is inkább mivel a Dedalonban nyugtató is van.
Anyez,
Nagyon szorítok!Minden okés lesz hidd elKép++++++++++ ezek pozitív energiák és szívbõl kívánom, hogy a teszted is ilyen pozitív legyen
Breki
Breki

Vanda!

Nekem is fáj egy picit a torkom, egy kicsit megfúj a szél és...Most még a fejem is fáj, engedélyezek magamnak egy fél aspirint.

Doris, Sien, Alma!
Nem a HSG okozta fájdalomtól félek, hanem az eredménytõl szorongok. Majd utána megnyugszom remélem. Velem lesz a párom, majd õ gondoskodik rólam a fájdalmak közepette. Nem kell utána 1-2 napot otthon pihenni?

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Thaiföldre is szívesen mennék, vagy inkább egy babásodást elõsegítõ tengerparti nyaralásra.Kép

Marcsi
Marcsi

Gitta,
Elfelejtettem kérdezni, hogy úgye szedsz prolaktin cökkentõ gyógyót, feltétlenül konultálj a dokiddal ez ügyben!
Breki
Breki

Kép
Melinda

Gyógyszernél 4-es Napi 2 db Serophene-t jelent
Betegségnél a 8-as Ovulációs teszt negativ eredmenyet jelenti
Betegségnél a 7-es Ovulációs tesz pozitiv eredményét jelenti
A 32-ciklusnapon teszteltem elöszõr a Gabriel-el melynek eredménye egy halvány második csík volt
A 35-ciklusnapon megismételtem Clea-Blue-val melynek eredménye két erõteljes vonal
A 26-ciklusnapon valamint a 32-ciklusnapon kaptam en es a ferjem Gynevacot.
Melinda

Az adatokat (popoban mértem)

Elõtörténet: 7 cikluson keresztül probálkoztunk Nekem kezdetben elég hosszú (35-50 napos) és rendszertelen ciklusaim voltak. Volt hogy a 30. napon történt az Ovuláció, a hõm se szeretet nagyon 37-fölé menni sõt a tûszõrepedés után, végig 36,8 &#8211; 37 között ingadozott. A 6 ciklusban orvoshoz fordultam. Jött a hormoneredmény melyben csak az FSH nem érte el a megfelelõ szintet. Ezért a Serophenet elöszõr csak napi egy adagban irták fel (mivel a progi szintem kielégítõ volt)&#8230;.ennek eredményére a ciklusom 30-napos lett, viszont a hõm csak három alkalommal érte el a 37-et.. A következõ ciklusban a Nõgyógyászom megemelte a Serophene mennyiséget egyrõl kettõre. A férjemet idõközben elküldtem sperma vizsgálatra ahol gyulladást találtak nála. Mindkettõnk antibiotikumot kapott és ugynézett ki hogy emiatt egy hónapot ki kell hagynunk. Viszont én akkor már a tûszõrepedés utáni állapotba kerültem, és még nem jött meg a menzi. Igy a biztonság és a hátha most összejött érdekében mellõztük az antibiotikumot, és megkezdtük a Gynevac alkalmazását.
Melinda

Remelem tudtam segiteni
Melinda

elszállt, amit írtam....

orsoly: majd elmondom szóban :-))
breki: mi van a hõmérõvel??? hogy lehetne káros??? mert oké, még, felesleges. dfe káros???

még mensi sehol :-)) de a hõm is fenn.

pussz

KépKép Kép
mzsperx

MzsperxKép

Jaj annyira izgulok értedKép
Remélem a jövõhéten már többet tudsz nekünk mondani,annyira szorítok neked.
Vigyázz magadraKépKépKép

RenikeKép

És veled mi van? Miért nem irsz?
Tudsz már mondani valami jót nekünk?
Érted is izgulok,na meg mindenkiértKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ezt nektek a 7.végéreKépKépKépKépKépKép

Pusszantás Mindenkinek
Alice
Alice

MzsperxKép

Jaj annyira izgulok értedKép
Remélem a jövõhéten már többet tudsz nekünk mondani,annyira szorítok neked.
Vigyázz magadraKépKépKép

RenikeKép

És veled mi van? Miért nem irsz?
Tudsz már mondani valami jót nekünk?
Érted is izgulok,na meg mindenkiértKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ezt nektek a 7.végéreKépKépKépKépKépKép

Pusszantás Mindenkinek
Alice
Alice

Mzsperx
Szerintem nem karos a homero csak egy kicsit veszelyes mert konnyen eltorhet, es a higany utat tor maganak. En 7 cikluson keresztul homeroztem es semmi bajom nem lett. (ha kellemetlen hasznalj vazelint)
Drukkolok hogy neked is osszejojjon Kép ha fent van az mar egy jo jel.
Melinda

Doris,
Bocsanaat a hosszu hallgatasert. Egy konferencian voltam, most pedig nagyon magam alatt vagyok. Az anyukam nagyon beteg. Lehet, hogy a napokban magyek haza. Majd bovebbet levelben. Ja! Tudna valaki egy jo onkologust ajanlani az Uzsokiban? Vagy valahol Bp-en? Surgos lenne!!!!!!!

Kulonben minden kismamanak gratulalok.

Marcsi,
A DKNY-nak ket parfumje van. A Cashmire es a N.Y. Mindketto nagyon finom.

Lanyok,
En ugy tudtam, hogy a malnalevel tea mindket dologra jo. Amig nem vagy terhes, addig beszabalyozza a ciklusokat, rendbe teszi es felkesziti a mehet a terhessegre. Terhesseg kozben nem szabad inni csak a legvegen a szules meginditasa miatt.

Jo hetveget mindenkinek.
Cipomama
Cipomama

Szia Vanda,
köszi a bíztatást, ezt fogom tenni, ismét felkeresem a dokimat és megkérem, hogy küldjön el laborba.Aztán majd kiderül, hogy van-e aggódni valóm, remélem nincs.
Megköszönném, ha küldenél egy nem babás jó és egy babás hõgörbét.KÖSZÖNÖM.
timea_k@egon.gyaloglo.hu

Doris,
jó ötlet, majd megpróbálom kizárni, bár elég érzékeny lélek szeret velünk lenni (gordon szetter a szentem) és megsértõdik ha ki van rekesztve. Köszi a görbéidet, kérlek a fenti mail-re küldd.

Orsoly, helyes amit a kutyusodról írtál, biztos nagyon aranyos. Igen az enyém is néha úgy viselkedik, mint egy jó kislány, de néha olyan banyás, alig birok vele.

Melinda,
nagy nagy gratula, vigyázz nagyon magatokra. Úgy örülök, hogy ma is van jó hír, ezért szeretlek Benneteket olvasni, mert reményt és erõt ad.

Sok puszi
Timici
Timici

sziasztok lányok, nem akarok már tolakodni, de õgy láccik, a zebrafarm beléépõt mindig átugorjátok :-)))
lécci, kûggyetek nekem! köszi

KépKép Kép
mzsperx

Egész nap nem tudtam jönni, de szerencsére itthon most mindent elolvastam Kép

Sien, Alice, Breki KépKép Köszi a nátha-kúra tanácsokat! Kép

MarcsiKép
Engem most nem a szél fújt meg, hanem a páromtól kaptam el. Õ hûlt meg a hétvégén. Kép Elhiszem, hogy nagyon izgulsz a HSG miatt, és fõleg az eredmény miatt. Az MR vizsgálat alatt én is azért izgultam, hogy vajon mit fognak találni, lesz-e valami probléma. Maga a vizsgálat tulajdonképpen egyáltalán nem volt sem fájdalmas, sem megterhelõ.

Sien Kép
Én is kíváncsi vagyok a prolaktin eredményedre, ha megkapod, feltétlenül írd meg! Most milyen dózisban szeded a Bromot? Én napi egy szemet. Szerintem ezt még emelnünk kell - legalábbis így érzem. Neked is csak Prolaktin ellenõrzés lesz, vagy néznek Fsh, Lh, progi stb.-t is?

Breki Kép
Szerintem hõmérõzz, még ha nem is tartja tudományosnak a dokid. Te is, mi is, és más orvosok sok mindent ki tudnak majd belõle olvasni. Megéri!!
Ha megszokod reggelente ezt a kis "tortúrát", "beépül" a reggelekbe. Kép

Gitta Kép
Én sem emlékszem, hogy szedsz-e Bromot.... Szedsz?

Melinda Kép
Köszi a babás görbédet, nagyon klassz! KépKép Háromfázisú KépKép
Jól értettem, hogy a dokid azért írt fel Serophent, mert a görbédre ránézett, és látta, hogy nem éri el a 37,0 fokot vagy csak 3X-or(?) egy ciklusban? Klassz dokiKépKép

mzsperx Kép
Mennyi az a "fennt" lévõ reggeli hõd? 37,0 vagy afeletti?

Timici Kép
Szorítok, hogy a dokid belátó legyen és beutaljon laborba. És mond azt, hogy t e l j e s hormonszintmérést szeretnél (nekem elõször a dokim csak fsh,lh,progi szintet jelölt be a papíromon, majd mire közöltem neki, hogy nagyon stresszes a melóm, bejelölte a prolaktint is. És azzal van a baj! Ha nem hívom fel a figyelmét...)
Kértél babás görbét, hát tessék KépKépMa illesztette be a topicba Melinda (föntebb van). Melindáénál szebbet-jobbat most hirtelen nem is tudnék KépKép
E-mailben küldök majd többet. Kép

Vanda
Vanda

vanda:
36,8, de szájban mérem. ez még csak a hetedik nap, hogy fenn van... még egy hét :-)
nem küldenéd el nekem azt a zebrafarmosizét? most már annyira kíváncsi vagyok :-)
mzs

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx, Andi28, Timici Kép Ment a levél a farmról KépKép
Vanda
Vanda

Vanda
Tenyleg szuper Nogyogyaszom van...elmentem hozza es masfel honap mulva osszejott a baba Kép
Valoban ert a grafikonokhoz, de azert a hormonvizsgalat sem maradt el. Kép
Melinda

Sziasztok

No persze en is kellettem hozzaKép)

Üdv Mindenkinek
Melinda ferje
Melinda Ferje

Nem birja elviselni ha valamibol kihagyom Kép

Raadasul megkritizalta a gorbemet is amit kozzetettem...mondvan sokkal tobb X-volt Kép
Melinda

Melinda és Melinda Férje! KépKépKépKép
Még most is fogjuk a padlót a nevetéstõl a párommal!! KépKépKép
Ejnyeeeee legközelebb(!!) tessék minden X-et bejelölni KépKépKép
Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?