Lettélmami! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Gratulálok! (Egy simerősömnek 3-as ikrei vannak, és mindhárom gyönyörű. már beszélnek... 2.5 évesek. Az egyiknek a nagyija ki akarta fújni az orrát, erre pici fiú: "majd legközelebb"

Együtt vasalnak, együtt gyúrják a tésztát, amikor anyuka vezényel... (Persze üres vödörben

Tündérek... Az a gáz, amikor megérkezik apa, és mire felér az emeletre fel kell adni a 6db cipőcskét a gyerekekre, hogy tudjanak elé rohanni a folyosón. Az etetés könnyen megy. Egy tányérból, egy kanállal: egyet Lilinek, egyet Lolának, egyet Jenőnek.
Csibe, hát te jól el mismásoltad ezt a beültit! Nagyon drukkolok! Pihizz, és küldöm a pozitív energiákat!
Katica, neked is a babakapaszkodóval!
Dezsi, hát perszre, idén még pocakot növesztünk! most nekem is már megjöttek a vörösök rendesen....
Kiscsillag, aggódom... ne aggódjak? jól vagy? Nem segíthetünk?
A munkahelyemről kérdeztetek: nagyon élvezem... szuper.... tanítok egy jogtanhallgatót, memóriája elképesztő, úgy pörög, mint a ringlispir, akkor egy operaénekesnőt, akinek angolul kell a szerepét megtanulni (én vagyok a nyelvu korrektora

énekelni is kell, mert úgy másképp alakul a kiejtés... aztán egy leendő légiutaskísérőt, egy esztétikai élmény, szívtipró fiatal fiú. (Nézni lehet ugye

. És egy fittnessgurut- markeing igazgató, üzleti angolra. Az is szupi, nagyon lelkes. És egy lányt, aki gyerekkorában siketnéma volt. Szóval nagyon szines, és élvezem, köszi szépen!