Letti, sajnálom, hogy anyudat még meg sem tudod így nézni.Pedig pont te vagy az aki mindig viszi mindenhova.
De gyorsan helyrejössz és már mehetsz is hozzá!
És megcsináltad a füge befőttet?
Kinga, akkor nem semmi éjszakátok volt. Általában ez nálunk is így van és majd belehal a párom egy kis náthába is.
Hát nekem most nem kell vízhajtó! Egész nap ittam és állandóan pisilni járok. Állítom rosszabb vagyok, mint egy kismama.
Baba, sajnálom, hogy Nika ilyen pici és már náthás, nem csodálom, hogy nyügi. Hú ennék ám én is spagetti, de már nem lehet.
Engem vár vacsira a saláta mix.Még konkrétumokat nem tudok. Egy biztos, hogy hetente mér le a szalonvezető, aki a kezelést is csinálja.De én sem állok rá a mérlegre. Ez mellett tartom a saját diétám és megpróbálom mozogni.
Na nem csigázom a kedélyeket tovább.
Nagyon jó volt a kezelés. Semmit nem kellett tennem csak feküdni.
Bekent egy speckó zsírégető krémmel és azt masszírozta bele ezzel az ultrafrekis géppel.Akkor volt jó mikor már a végén égetett.A két oldal kb.45 percet vett igénybe.
A csípőm a fő cél terület, mert az a leghatalmasabb.
Töredelmesen bevallom 140 cm volt kezelés előtt.
A kezelés után pedig 137cm. Hát ha nem látom a centit el sem hiszem. De mondta, hogy ez még 3 napig fejti ki a hatását így még csökkenthet. Hétfőn megyek legközelebb akkor mérünk megint.
Viszont sok folyadékot kell innom, mert így ürül ki a szervezetemből a sok méreganyag meg mondhatni a zsír.
Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, hogy 1 hónap múlva milyen hatása és milyen eredménye lesz.
Most viszont megyek krumplit szedni, mert tegnapról még maradt 3 sorom. Nem sok kedvem van hozzá, de muszáj, mert megint mondja az esőt.