Jó sokat írtatok, de próbáltam visszaolvasni.
Ronci!
Neked nagyon izgalmas szakmád van! Bár nem szeretnék veled egy autóban utazni, amikor dolgozol.
Brigi!
Annyira jó, hogy a te Marcid eszik! Az én Marim nagyon sovány és nem gyarapszik rendesen. Mondjuk nagyon keveset is eszik, azt is nagy cirkuszok árán. Ezt a minimaxos tévé dolgot ki fogom próbálni, hátha bejönne nekünk is.....
Marci most elkapott egy hányásos, hasmenéses vírust (én is elkaptam de rajtam hamar "átment") és be van még a füle is gyulladva szegénynek. Szóval ránk jár a rúd.
Sajna nem sikerült ez a hónap sem....De neked nagyon drukkolok, legyél pozitív tesztes helyettem is. Mi még ezt a márciusi hónapot próbáljuk, utána irány a doki.
Nita!
Gratulálok a vizsgádhoz!! Természetesen a baba méreteihez is! Ja és a neveitek is tutik, különösen a Lilána tetszik!
Kriszta!
nagyon tetszett a "120 hét" mondatod. : lol: Valahol én lemaradtam: tudom a bírósági ügyet ( nagyon örülök, hogy megszüntették), de miért is volt? Arra emlékszem, hogy volt valami a szomszéddal és a gyerekekkel?
Kinga!
Nekünk van bölcsőnk és Marci imádta. Abban nagyon gyorsan és jól el tudtam altatni, amíg pii volt. Mivel fixálható is, így nem kell félni, hogy éjszaka kiesik a baba. Viszont csak kevés ideig használható......Mi talán 3 hónapig ha használtuk, de én amikor elaludt a Marci mindig betettem a kiságyába. Mi leginkább altatáshoz és a nappali alvásoknál használtuk. Éjszaka nem.
Napsugár!
Üdv! Nem kell elkeseredni, nekem is IR-em van és látod van mellé egy 8 hónapos nagyfiam is. Hová jársz meddőségibe?