Hát beletelt egy kis időbe, mire visszaolvastam az egyhetes termést. Én már kezdek egy kicsit megnyugodni, de a doki után egy kicsit felhúztam magam. Újra megvizsgált, és megnézte a hormoneredményeimet is, és azt mondta, hogy ugyan tele van mindkét petefészkem, de annyira picik a ciszták, hogy még nem érdemes megműteni, úgyhogy 3 hónapig várunk. A magas tesztoszteronnal nem is foglalkozott, csak a magas prolaktin izgatta, de azt mondta, hogy a ciszták miatt sem clostyt, sem bromot nem adhat, de fel írt egy homeopátiás készítményt, mastodynon cseppeket. Ezt is 3 hónapig szednem kell. Ja és közölte, hogy azért próbálkozzunk, erre én megkérdeztem, hogy tudomásom szerint a pco-s nők meddők, errő ő azt mondta, hogy ez valóban így van, de sohasem lehet tudni. Hát nem kedves. Most várhatok valami csodára, vagy beletörődöm, hogy egy darabig még nem lesz babám.

Stella
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, ha van egy kis időd engem is felvidíthatnál, mert nincs valami jó kedvem.
Ugye jól emlékeztem, és a teát csak a 14. napig kell inni, ugye?
Babus
Gyönyörű a kisfiad, és igenis nagyon jók a képek. Most már nyugodj meg egy kicsit, hisz minden rendben van vele. Na és rugdalja már a pocidat?
Timi
Remélem már meggyógyultál és indulhat az akciózás
Tündi(30)
Remélem, már felemelkedett a hőd, és időben akcióztatok. A hónap végén várjuk a zebrás tesztet

Ezvicc
Fel a fejjel, hidd el ebben a hónapban is ott lesz az a tökéletes petesejt és talán ez lesz az igazi
Neked mit mondott a dokid a pco-ra? Csak a ciszták látszanak, vagy más tünetek is jelentkeztek nálad? Hritus
Igen valóban nekem is pco-m van és az előbb írtam le, hogy mit mondott a dokim. De valóban nem kell minden esetben műteni. Észrevettél már más tünetet is?
Mac
Nagyon-nagyon gratulálok. Vigyázz magatokra nagyon. És ne izgulj, minden rendben van.
Lányok, bocsi, ha valakit kihagytam és üdv az újaknak.
Móni

, és még a tarkóját is látni, kétoldalt pedig felemeli a kezecskéit. 

[/url]