Sziasztok!
Judy! REmélem sikerülni fog ez a suli dolog! De már az ovinál is így működik. Pont mellettünk van az ovi, ahová tartozunk, de én nem oda szeretném majd íratni manót, mert a játszótéren már láttam egy két ominózus esetet, hogyan is bánnak a gyerekkkel. Nem figyelnek rájuk eléggé, mert csak pofáznak egymással az ovónénik, meg bagóznak és ettől frászt kapok, meg kiabálnak velük, meg rángatják őket, Kicsit messzebb van egy másik ovi, ahol előnyt élveznek a körzetesek, meg akinek már odajár a gyereke, meg megy dolgozni az anyuka. Na mi se körzetesek nem vagyunk, se tesó nem jár oda és még kistesót is akarunk. Szóval tiszta hátránnyal indulunk majd neki 2 év múlva.
Tegnap este én is írtam, hogy már most frászt kapok, hogy valami kiscsaj elveszi majd tőlem Manót, de addig összeszedem magam, hogy ne olyan legyek majd , mint az anyósom. Az a legjobb, amikor a barátnőmnek mesélte, hogy jaj milyen rossz neki, hogy a kicsi fia már nem vele beszéli meg a dolgokat, meg, hogy már mi fontosabbak vagyunk , mint ő. Pedig volt ideje megszokni a helyzetet, mert 13 éve vagyunk együtt és nyáron leszünk 3 éves házasok.
Bettsy! Nem rég raktam fel a képeket az újakat az iwiwre, azok most készültek májusban.
Én szoktam nézegetni a képeket és a Petid is olyan nagy fiú már!
Chris! Azért nagyon várom a másik teszted és olyan erős két csík lesz rajta, hogy csak na! Milyen típusú tezstet csináltál?? Én anno a Coraxot vettem és csak azt az egyet csináltam.
Ja Judy! Elfeleznéd velem Chros halványcsíkos tesztjét??? Középen kettévágjuk és neked is lesz meg nekem is! NA mit szólsz???
Húúúúúúúúúúúúú képzeljétek most voltam pislantani

és azt hiszem délután csinálok egy ovutesztet, mert lehet már elindult valami!

Bár lehet még korai, de lehet a napokban bekövetkezik a pé????
Szép Napocskát Mindenkinek!