Sziasztok! Hú de beindultatok tegnap este!!!
Nyulasz, köszi a ragacsokat, én is viszont Neked
Nyulasz, Brumi, töröm én előttetek az utat, és nagyon remélem, hogy jó példával járok elöl
Bellanitta, gratulálok a 0,9 cm-es kiscsillaghoz. Elhiszem, hogy elérzékenyültél, annyira vágyunk mindannyian erre, hogy amikor már az első igazi jelekkel találkozunk, az valószínűleg életünk egyik óriási eseménye. Örülök Nektek, és boldog, felhőtlen várandósságot kívánok! Pilisszentkereszt pedig nagyon szép hely, jókat lehet sétálni, pihizni, és persze örülni
Wife, üdv itt közöttünk, és köszi a bíztatást!
Hanna, a próféta szóljon belőled
Katica, mivel bíztatnak nyirokcsomó ügyben? Vagy a kivizsgálásig semmit nem mondanak? Elkeserítő, hogy az ember lánya gyereket szeretne, és minden hülyeség kiderül közben

Hiszterot ez befolyásolja?
Bella, fel a fejjel, bízz a dokidban, főleg, ha Mágus

. Biztosan nem csinálná meg, ha nem lenne rá tényleg szükség.
Mindenkinek külön köszönet a drukkokért!!!!
Tegnap úgy elkeseredtem a hülye cicifeszülés miatt (mármint a megszűnése miatt), hogy sikerült jól összevesznem a Zurammal. Vagy ez csak a hormonok játéka volt? Jó hülye játéka

. Szegény nem ezt érdemelte, miután egy gyönyörű csokor gyöngyvirággal állított haza

Már csak 2 nap, és kiderül. Az előző alkalommal nem voltam ilyen feszült, nem is értem, hogy lehetek ilyen türelmetlen
Na de gyönyörű szép napot kívánok mindenkinek!