A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Hu junko az bizony sok idö,én addigra biztos bele fogok örülni.Amugy is elég parázos vagyok,mindjárt mindig a legroszabbra gondolok

Kép
monyoka

Oké Réka en benne vagyokKépNekem most 4 napja késik,de sajna ez nálam nem jelent semmit.Ritka mikor pontosan megjön.Ti miota probálkoztok?

Kép
monyoka

Na most befalok egy fél dinnyétKép

Kép
monyoka

Adri!
Remélem jó időtök lesz Balcsin!
És nagyon kikapcsolódtok és felfrissülve térsz majd vissza hozzánk!

réka
Vendég

Monyóka!

Igazán aktívan idén január óta próbálkozunk, de tavaly október óta nem szedek gyógyszert.
Nem én leszek a példád, de itt tudsz türelmet tanulni sokmindenkitől. Nem érdemes parázni, mert azzal csak rosszat teszel magadnak.

réka
Vendég

virag2
utánanéztem a barátnőd meglepetésének:
http://chippendaleshow.uw.hu/
http://www.leanybucsuk.hu/index.htm

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kép
Kép

KépKép
unique

monyóka, adriana
miért nem teszteltek??? olyan jó lenne, ha jóhirt mondanátok+felszabadulnÁtok!

"Ha a csillagok felé nyjtod ki kezed, talán nem érsz el egyet se, de az biztos, hogy nem egy marék sárral térsz meg."

Orsi
Kép
Kép
spulni

Virág!

Ha érdekel, szólj, hova küldhetem el a srác elérhetőségét!

Adri

Kép

Kép
adriana

unique
köszönöm!!!!!!!!!! a táblát

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spulni?
Én hova teszteljek???
Lehet, hogy lemaradtál az infóról, de szünetelünk a babaprojecten. Úgyhogy biztos nincs semmi, csak várom hogy +jöjjön.
Megcsapott a zebracsorda szele? Hát igen, egy ilyen hír után nem csodálom... KépKépKépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Unique!
Hát te is itt vagy?
Hogy s mint?
Tünetek?

dudu
Vendég

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Szia Unique!
Hát te is itt vagy?
Hogy s mint?
Tünetek?

Várod a holnapot nagyon, mi?

dudu
Vendég

Sziasztok,

Mindjárt jövök, főnökkel kell mítyingelnem Kép

Pussz

KépKép
unique

Sziasztok,

Mítying picit halasztva Kép

Olyan sokat írtatok, alig bírok vele! Kép

Spulni Kép
Hadd gratuláljak! Ez szuper! Nemhiába van a tábla nálam Kép
Nagyon szép 9 hónapot kívánok Nektek! Ugye milyen klassz érzés? Kép

AnnácskaKép
Fantasztikus a kisporonty! Ja, azért tettem rózsaszín babót melléd, mivel nem vagy rosszul, ergo kislány lesz. Na punktum Kép
Most már én is tiszta ideg vagyok a holnapi nap miatt Kép Ki is vettem egy nap szabit, jól fog jönni Kép
Annyira édi a babód! És fantasztikus, hogy már volt szívhang! Én is valami hasonlót szeretnék majd látni/hallani! Kép
És persze hozom majd a képet... Kép

DudduKép
Persze, itt vagyok, ragyogok. Kép
Hát, a 24 órás rosszullétek megvannak, köszönik. Nem jobb, nem rosszabb. melleim elkezdtek lassú ütemben növögetni. Férjem kellően büszke is a kis porontyra emiatt (ilyet csinál anyával Kép) Kép
Milyen volt tegnap a tánci? Kép

SzisszkámKép
Ez nem igaz, hogy amikor a legforróbb a helyzet, Te egyszerűen bojkottálod a netet! Kép Kép Mi van Veled? Kép

JucámKép
Köszi-köszi. Kép Tudom-tudom. No para meg miegymás. Jó munkát! Égjen a kezed alatt, aminek égnie kell (na tudom, inkább az a főnököd lenne... Kép).

KiviKép
Sikerült beszélni a dokival? Minden okés?

Évi77Kép
Jaj de jó, annyira édi Kavicska! és tényleg felfedezni vélem a kis végtagjait, ez szuper! Kép
És ma vagy 10 hetes, gratula! Kép

SesziKép
Nem tudom, mikor is van pontosan az évfordulótok, de valamikor mostanság, igaz? Boldog 1. évet! Kép

MonyokaKép
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást! Kép

VirágKép
Ebben sajna nem tudok segíteni. Párom le is venné a fejem, ha tudnék Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AnnácskaKép
Miket néznek a vérvételen?

SysyKép
Köszönöm a drukkokat! Rámférnek Kép

Évi77Kép
Te egyszerűen szóltál a kaaliban, hogy nyomtatást kérsz az uh-ról és punktum? Te meddig fogsz még oda járni? 12. hétig néznek? Engem szerintem a holnapi után "gyógyultnak" fognak nyilvánítani Kép Ha minden rendben lesz. Kép

KépKép
unique

adriana

ne haragudj, csak most olyan happy vagyok, ilyet kivánok és szeretnék mindenkinekKép)

"Nem az a fontos, hogy az ember magas vagy alacsony, az a lényeg, hogy földig érjen a lába"
- remélem még igy is beleférek a chatcsapatba..Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

EdinkaKép
Én is elfogadnék már egy ilyen kis "faros"-t Kép
Tündéri a lányod, ezt mindenképpen le kell szögeznünk Kép

KépKép
unique

SpulniKép
Ezt nevezem... Ilyen idézetek... Kép
Te tényleg jó pár méterrel fölöttünk vagy. Hogy megy a munka? Kép Kép Kép

KépKép
unique

DudduKép
Köszönöm szépen a tábla felajánlást. Lehet, hogy majd élni fogok vele, most, hogy ilyen mosott rongy vagyok, kevésbé tudok odafigyelni dolgokra... Végszükség esetén szólok!
Nagyon köszönöm! Kép

Pussz

KépKép
unique

Spulni!

Azt kétlem, hogy a Te lábaid most a földön lennének!KépKépKép
De ez így van rendjén szárnyalj csak a boldogságtól!!

Kép
Ez az összes kismaminak szól!

Adri

Kép

Kép
adriana

szisztok!

Na mennyi minden történt.......

Először is hatalamas gratula az új zebratulajdonosnak Spulninak. Fantasztikus!!!Kép

Szisszka !

Az idézet valóban ütős!!! Engem is meglágyított!

Tjuca!

Hát van valami amit mondasz anyósékkal kapcs., csak ők erre így nem alkalmasak.Hosszú ez nem untatlak vele. De köszi!

A nátha győzött most itthon vagyok és düledezek, de veletek vagyok!

pusz:
B
bangi

Gabi
...hát sok idő az tény, de azért nem vagyok elkeseredve.
Ez volt az első olyan menzi ami kicsit rosszul esett.

Dudu
Nem is figyeltem, hogy ennyire egy cipőben járunk. Már hogy ti is január óta élesben. Jó lenne, ha tényleg ez a májusi dolog bejönne, de neked még elöbb is esedékes lehet. Kép
És persze mindenki másnak Kép
Juca, neked is mostanában lehet valami, vagy rosszul láttam a táblában?

Sziszka???

UniqueKép
De jól tetted a holnapi szabit. Kicsit én is izgulok mi lesz, komolyan.

junko
Vendég

Annácska, Évi
Nagyon tetszenek az UH képeitek Kép

Unique
Légyszi javíts ki a táblában, már 31 éves vagyok KépKép
Szerintem nem jó ötlet hogyha ketten csinálnánk a táblát, nekem pont az a lényeg hoyg ne kelljen napközben munka mellett órákat olvasnom, mert a munka rovására megy. Maradjunk abban hoyg visszaveszem a táblát rendesen jövő héttől, aztán valahogy majdcsak elbírok vele Kép Köszi szépen az eddigieket is! Akkor pénteken majd átküldöd nekem, ugye? Köszi Kép
Kérdezted a szeptemberi talit. Nagyon kétesélyes, én csak akkor tudnék menni ha Stelláék elvisznek, mert a párom szeptemberben el lesz foglalva (autóverseny Pécsen), ő nem tud eljönni velem, én pedig nem áldoznék erre 15 ezret vonaton utiköltségként Kép Stelláék meg nem tudom bevállalják-e friss lombikos babákkal, de majd megkérdezem tőle ha megyek hozzá a héten.

Többen írtátok (picit visszaolvastam az elmúlt napokból), hogy nem vagyok-e szomorú vagy hasonlók. Jól vagyok, semmi bajom, nem keseredtem el a menzi miatt. Halál nyugalom van bennem, várom a vizsgálatokat, de egyenlőre nem félek. Majd fogok.... Kép

Jaaa, vannak képek a Tündi30 munkái albumomban, az első oldalon a 12 kép csak Horvátország Kép Remélem sikerült jókat válogatnom, nagyon nehéz volt Kép

Tündi
Vendég

JunkoKép
Másnál is izgulsz? Úgy értem ez csak nekem szól, vagy mindenkinál így izgulsz, aki uh-ra megy? Kép
Jó lenne már, ha holnap ilyenkor lenne. Kép

SzisszkaKép
Nem is mondtam, de sztem nem is kell, hogy alaposan megkönnyeztem az idézetedet Kép Ahogy egy kismamihoz illik. Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Most éppen miattad,Kép de mindenkiét izgalommal várom.
Azt hiszem esetedben egyszerűen átragadt rám az izgulás.
j.
Vendég

TündiKép
Nem, nem úgy értettem a tábla dolgot. Kép Én is imádom csinálni. Kép Bár vannak még hiányosságaim (nem javítottam a szülinapod után automatice a korodat Kép) Kép
Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy csak dolgozz nyugodtan kérlek, amíg lábon vagyok, bírom a tempót. Kép
Ezt őszintén mondom. Kép
De ha tényleg szeretnéd, akkor átküldöm, nem szeretnék ebből vitát. Kép
Beírtalak a talis tábliba kérdőjellel Stellát is, reménykedjünk Kép Olyan jó lenne már talizni! Kép Te voltál a mentorom sokáig itt a topicban, Stellával együtt. Nagyon kíváncsi vagyok Rád, Druszám! Kép
És örülök, hogy higgadt és nyugodt vagy, a pozitív hozzállás nagyon sokat számít (többek között ezt is Tőled tanultam Kép).

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Annácska, Évi!
Már most nagyon édik a csöpségek Kép
nekemisegyett KépKépKép
Kívánom, hogy nagyon boldogan és probléma mentesen teljen a 9 hónapotok!

Spulni!
Nagy-nayg gratula a zebrádhoz Kép Mikor mész dokihoz?

Gabi!
Üdv közöttünk. Sose lehet tudni, remélem most baba van a 4 nap mögött Kép

Dudu!
Nekem nem kell még szurkolni, ebbe a hónapba még belenyúlt a műtét utáni 6 hetes ágynyugalom. Okt. elején megyek újra dokihoz, akkor lesz hormon vizsgálat és csak utána lehet újra próbálkozni. De azért köszönöm, hogy így gondolsz rám Kép

Most viszont nem igazán értem mi a helyzet, ugyanis tegnap megjött, ma viszont abszolút nincs semmi, nálam ilyen még soha nem volt. Most van vagy nincs?

Juca!
Neked hogy alakult a ciklusod a műtét után? Volt valami hasonlód? A műtét után 27 napra jött meg először. Most lenne azóta a 2. és úgynézett ki, hogy tegnap (29 napra) megint megjött. Na de ma meg semmi...
HELPME

dido

dido
dido

Unique!
Rendben, csináljátok csak a táblát! Úgyis nagyon potyognak nálatok a zebrák. Kép A felajánlás pedig határozatlan időre szól.

A tánc tegnap jól esett, bár végig azon agyaltam, hogy ha most épp kapaszkodni akar egy kavicsnaksemnevezhetősejtecske, akkor ez neki mennyire megerőltető.
De este utánaküldtük Apával az utánpótlást, így nagy baj nem lehet. Ennek ellenére nem egészséges várakozás, hanem inkább nyomi melankólia ül rajtam, de biztosan elmúlik hamarosan.

Ja és este már pozitív volt az OV-tesztem, tehát megnyugodtam, hogy van pé-m, csak a páfrány valami miatt egy nappal korábban jött. Viszont az érdekes, hogy a hőm még nem ugrott fel, bár végülis a tesztcsík is halványabb volt, mint a kontroll, így lehet, hogy holnap lesz igazából a pé-m.

Junko!
Tényleg nem figyeltél, pedig már írtam, hogy egy a cipellő. Kép Tök jó lenne, ha szerencsét hoznál nekem én meg neked! Hajrá!

Spulni!
Csak úgy ontod magadból az igazságokat! Tényleg repkedhetsz...

Tündi!
Azért jó lenne szeptemberben megismerni téged. Bár úgy érzem, kicsit lemondtál a dologról.

Sziszka!
Jöhetne egy löket az életörömedből, bár mire itt kiírom magamból, addigra tényleg elmúlik a negatív hullámom. Bárcsak egy zebrával térnél vissza! Feltéve, hogy visszatér az Internet előbb... Kép

dudu
Vendég

Dido!
Tényleg! Ne haragudj, elfelejtettem és csak a táblicskut néztem, mikor írtam.

Egyébként a múlt hónapban nekem is ilyen volt, hogy megjött, utána meg úgy csinált, mintha elmúlt volna, de köv. nap újra megjött rendesen.
Gondolod, hogy köze lenne a műtéthez?

Akkor csak azért szurkolok, hogy hamar eljöjjön az október, jó?

dudu
Vendég

Sziasztok!

Köszi Junko, tudom, mi együtt araszoltunk a táblin, de én nem érzek semmit, csak várom pirit. Tegnap annyira fájt a derekam, hogy majd megpusztultam, én nem értem. Van egy olyan érzésem, hogy mióta várom a nagy napot, kicsit ki vannak hegyezve az érzékeim, és lehet, ez tizenéves koromban meg sem kottyant volna. Nekem min. 30 naposak a ciklusaim, tehát még van idQm.

Unique!

Ne gondold, hogy ilyen gonosz vagyok, na jó, DE igen!!!Kép

Na most megint dolgozok, nem tudom, miért gondolom, hogyha sqrqbben benézek, akkor is minden alkalommal vagy egy zebra, na sebaj, elég nekem napontaKép

Bangi!

Nehéz ügy a pár szülei, de tetszik vagy nem Qk csatolt fájl, akiket kezelni kell. Nekem szerencsém van. Mindig imádkozom, hogy ne is változzon a helyzet.
Tudjátok, hogy a hugom dongalábbal született, azóta 100%-os dögi nQ, amit anyának és a tornának köszönhet, hogy rendbejött, + volt egy bátyám, aki halva született. Amikor mentünk a családtervezQbe az anyámat és az anyósomat is kifaggattam mindenrQl. Nagyon rendesek voltak, pedig az anyósom, ha úgy vesszük egy idegen, de látszott, hogy veszi az adást, hogy ezzel nekem segít. Miután ezen túlestünk, (mondjuk addig sem) soha nem tolakodó, bizonyosan Q is nagyon várja, hogy legyen unokája, de azt is látja, hogy küzdünk.

Na sokat fecsegtem, megyek is

Juca

tjuca

Spulni
Én is gratulálok a zebrdádhozKép

Anncska
Lehet, hogy jó a kis korkülönbség, de én azért még megváratnám a kistesót 1-2 évigKép
Bár ki tudja, mindig történhetnek balesetekKép
Kb. 1 hónapja abbahagytam a fogigátlót, mert mióta szedem, folyton csak barnázgatok, azt is úgy, hogy 1 napig igen, aztán 2 napig semmi, aztán éjszaka megint, nappal semmi, szóval tök összevissza. Így megfogadtam, addig abbahagyom, míg egyszer normálisan meg nem jön. Erre a múlt héten egyszer majdnem elfelejtettünk vigyázni apucival, elképzelhető, hogy 1-2 kiskatona célba ért. Bizakodom benne, hogy nem lett belőle semmi, illetve senki. Ha igen, hát így jártunkKép
Õrült pechesnek kell ahhoz lenni, hogy míg Kristófért 8 hónapot küzdöttünk, gyógyszerrel, addig a kistesó teljesen véletlenül összejöjjönKép
Bár elég sok ilyen véletlenül sikeredett gyereket ismerek...Kép
Na mindegyKép

Ma voltunk dokinéninél, Kristófka már jól van, de holnapig még kapnia kell az antibiotikumot.
És jövő kedden megkapja az agyhártyagyulladás elleni védőoltást. Nem lenne kötelező, de inkább 2 szuri, minthogy véletlenül beteg legyen.

Na megyek, ebédelek így 3 óra tájékában már.

Babus

Kép
babus2005

Dido!

Nekem a missed ab után egyszerqen nem is jött meg. Kaptam Norcolutot (sárgatest hormon), és onnantól megjött.
Nálam nem is volt hormonvizsgálat, na ezért váltok orvost, mert nem hiszem, hogy belémlát.

Bizonyosan neked is felmondta a szolgálatot a rendszer. Ez nem kis beavatkozás, plusz, ugye nem is igazodik az eredeti ciklusodhoz, tehát lehet, hogy ez a bibi. Így nem nézted, mert nekem most pont két héttel van eltolódva ahhoz képest, amikor teherbe estem.
Szerintem, ha nem lendül bele piri, kérd meg az orvost, hogy hozza elQre a hormmonvizsgálatokat, és meséld el neki, hogy te régen óramq voltál, és most nem stimmel a dolog.

Juca

tjuca

Ezeket még elfelejtettem:

Kristófka peluscsere közben: (műszaki zseni a drágámKép, mindent megbuherál, ami a kezei közé kerülKép, a Tigris és a bohóc nem elég jó, neki a bébiőrző kellKép)
Kép
Kép

És így horkolt reggel:
Kép

Kép
babus2005

Unique!

Nekem nem kellett kérni az UH képet, adták önkéntKép Még a 9. hetit is ők csinálták. Utána küldtek el a körzeti védőnőhöz. Felajánlották azt is, hogy ajánlanak orvost, de pont az Istvánban nincs ismerősük. Így kellett magamnak keresnem. Drukkolok holnap!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique
Semmiképpen nem lesz vita a táblából, ne viccelj! Kép 1,5 hónapot kértem, úgy tisztességes ha visszaveszem Kép
Nagyon kedves dolgokat irtál nekem, köszönöm szépen, igyekszem a régi Tündi lenni, oké? Kép

Lányok
Aki tuti mentek a talira, ugye viszitek a párotokat is? Kép

Kinga
HOgy vagy, mi van veletek?

Tündi
Vendég

Tündi
Mi mindenképpen hármasban megyünkKép

Babus

Kép
babus2005

Tjuca!

Igen kezelni kell! Tesóm szerint a a legjobb kávéval is jön a zacc:-)))

az én anyósommal nem igen lehet ilyen módon, hogymondjam kommunikálni. Tudod mondtam gyerekorvos, ami tök jó és örülök csak hát volt már példa rá, hogy nem úgy reagált talán ahogy kellett volna. Neki még van 2 lánya akiknek összesen van 7 gyereke.... Ott szinte ő az anya és most nem túlzok és ezt szeretné a fiánál is kiterjeszteni azt hiszem. Más most húzzák a cetlit, mint a postán, hogy ki fürdeti a gyereket. Megszervezte, hogy leköltözzem Balatonra egész nyárra az ő nyaralójukba a többiek mellé, mert az úgy van jól. Én ezekre nem mondtam semmit, mivel még nincs pici, gondoltam majd tisztázom, ha lesz kiért. Na most gondolj bele, itt megbeszélni valamit?!:_))Áhh.
Van egy tökös anyám, akire számíthatok meg ott a férjem meg a tesóm.
Látom, hogy szegény uramat is bántja a dolog néha , de olyan tisztelettudó pasi és mélyen hallgat, csak én látom, mikor kicsit kifut a lelke. Most állítólag azért nincs még baba, mert ők annyit mondták már. És ezt konolyan hiszik, ezt anyámnak panaszolta.

Na nem akarom itt az örömöket bedöngölni az én gondommal, bocsi emiatt csak Tjucának akartam vázolni, hogy mi van.

B.
bangi

Bangi!
Ne izgulj emiatt, ez itt az "addkimagadból" helye!
Hát ez télleg nehéz helyzet. Biztos időben el kell kezdened a dolgok tisztázását, de gondolom, ez nem fog menni anélkül, hogy a férjed ne álljon melletted egy esetleges vitás helyzetben. Mert neki a két tűz között lesz nehéz, neked meg az, hogy neki milyen rossz. Viszont egyértelmű, hogy bizonyos dolgokban nem szabad engedned. De most még ne erre koncentrálj! Annak a csöppségnek te leszel az édesanyja és lesz neki édesapja is és ti ketten mindent meg fogtok szépen oldani!

Tündi!
Az az igazság, hogy az én párom nem egy kitárulkozós fajta és nagyon furán érezné magát a sok babás téma közepette, ezért nem hiszem, hogy el akar jönni, de rá fogom bízni a döntést.
Viszont én igazán örülök mindenkinek, aki párral jön, s még az is lehet, hogy én is.

Juca!
A családtervezőről (az Örsön), ha jól tudom, pozitív tapasztalataid vannak. Én is úgy gondoltam, hogy el kellene mennünk, mert a bátyám és a nagynéném is enyhén szellemi fogyatékos és nincs egyértelműen kimutatva egyikük betegségének az oka sem. Sőt a tesómnál még nevesincs, csak egyszerűen "nem fejlődik úgy, mint kellene".
Én még tavaly megkérdeztem a dokimat, hogy mi a véleménye, nem kellene-e egy átfogó genetikai vizsgálatot csinálni, mire ő azt mondta, hogy rám nem lesznek kíváncsiak, hanem a majd' megfoganó gyermekre, ezért ráérek akkor menni, ha teherbe estem.
Ugye, hogy jobb lenne előbb elmenni, nem?
Nem vagyok az a "mindenbajtmagánakbemagyarázó biztosvalamibajomvan" típus, de szívesen kizárnám az ilyen típusú problémákat.
Szóval elmesélnéd, hogy milyen volt, meg milyen vizsgálatokat csináltak? És gondolom a rokonságot is megvizsgálják, nem? (mármint bratyit, meg nagynénit) Persze, csak ha nem vagyok indiszkrét.

dudu
Vendég

Dudu!

köszi szépen jól esik, amit írsz és hát még igazad is van.

B.
bangi

Juca Kép
Igen én is úgy gondolom, hogy az érzékelő idegeim kicsit túlpörögnek.
Ugyanakkor annyira szépen működik az emberi, test, hogy az bámulatos. Régen én sem éreztem semmit a ciklusomból pedig biztos voltak akkor is.
Szóval ha másra nem, hát arra jó ez az egész várakozás, hogy megismerjük hogy működünk.
Most már azt is bánom, hogy anno szedtem gyógyszert (bár nekem a pattanásaim miatt kellett) mert kis megfigyeléssel simán tudhattam volna mikor éppen hol állok a ciklusomban mit szabad és mit nem. Úgyhogy én nem is fogok szedni gyógyszert többet az biztos.
Na kcsit elkanyarodtam úgyhogy befejezem.

junko

Na persze az is lehet, hogy simán öregszünk Kép, mert most nekem is fáj a derekam, pedig eddig nem volt jellemző,vagy legalább is nem kötöttem semmihez.
Vendég

TündiKép
Igen-igen Kép Úgy fair, ha 1,5 hónap után visszaveszed Kép De az még nem telt le. Kép És tuti, hogy a csajok szeretnének még tőlem pár zebrát, mielőtt visszaadom. Jövő héten még csinálom, aztán 19-én átpasszolom, mert megyünk nyaralni, oksi? Kép Addig hozd csak be a lemaradást a munkában! Kép
Ja és természetesen boldog vagyok, hogy visszakapom a régi Tündimet! Kép Ezt már szeretem! Kép

Évi77Kép
Köszi, azért én majd kérem azt a képet, hátha nem kapják el a legjobb pillanatban és ha rossz a fényképarca, nem fog sikerülni a sztárfotó Kép
Csak gondoltam, hogy mivel nekünk spontán sikerült, talán nem figyelnek olyan sokáig. Köszi a drukkokat! Kép

JucámKép
Ejnye-bejnye... Nyomás dolgozni meg virágot locsolni! Irgum-burgum... Ki hallott már ilyet, munkaidőben trécselgetni... Kép Kép Kép

BabusKép
És mindjárt látszik is Kristófon, hogy sokkal jobban van... Szerelni márpedig egészségesen a legjobb Kép

DudduKép
Köszi a felajánlást (sztem Tündi is elraktározta magában Kép)!
Úgy nem lehet élni, hogy azon agyalsz, mi lesz ha lesz kiskavics közben... Hogy bírja anya strapás életét... Ha lesz, akkor bírni fogja, szerintem. Kép Hahó... nem elkenődni, olyan belevaló csaj vagy, kérek drukkokat holnapra! Kép
Az LH teszt ha nagyon erős, UTÁNA 24-36 órával van a pé. Szóval még jó, hogy halvány tesztkor nincs hőm változás. Bár én most a teszt alatt nem mértem a hőm (dokim szerint tök felesleges), de elvileg LH csúcs környékén kellene lemennie picit, majd utána felmennie e hőnek. Sikíts, ha nem így lenne... Kép
Most bezzeg osztom az észt... Kép No comment. Kép

LányokKép
Én ebbe bele se gondoltam, hogy párommal EGYÜTT menjek. Hát nem tudom, hogy bírná ezt a kemény fizikai és szellemi igénybevételt Kép De megfontolom.

Off topic:
Képzeljétek, hallottam furi dolgokat az autóból fékezéskor. Mondom elviszem szervízbe, merthát ugye megyünk vele nyaralni, vagy mi. Erre most mondják, hogy fékbetétek és féktárcsa + valami görgős bizbaszt is cserélni kell, mert totál kampec volt. Szép. Még jó, hogy nem indultunk el így vele...

Ja, és kitoltam magammal... Benn hagytam a táblit a munkahelyemen. És holnap ugyi szabin leszek... Na megoldóban vagyok éppen Kép

Na dugulokKép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Jaj, lányok...

Ez a rengeteg derékfájás errefele... Kép
ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI ZEBRÁTAKAROKRAJZOLNI

A kis telhetetlen

KépKép
unique

Sziasztok!

Csibe
Harkányban is voltatok?
Én imádom Harkányt, voltunk ott jópárszor.
Pont a napokban beszéltük a párommal, hogy el kéne ruccanni megint egy hétvégére.
Édi kutyusod!!! Kép

Annácska
A gyerekek sokmindent tudnak, amit mi nem is feltételeznénk! Kép Annamari meg egyébként is egy nagyon okos kislány! Kép
Nagyon szép az apróságod a képen!!!!

Sysy
Köszi a drukkot! Kép
Veled mi a helyzet?

Réka Kép
Nincs szonty, ma már nem is emlékeztem a tegnapi tesztre.
Ma annyira lefoglalt a drukkolás a Discoverynek! Kép
Reggel 6tól néztem a Nasa tv-t, vele párhuzamosan meg a SkyNews-t Kép
Engem az ilyen dolgok nagyon érdekelnek.

Junko
nekem is szörnyű általában a mensi lső napja!
Ráadásul olyan szinten hisztispicsa tudok lenni, hogy párom inkább sunnyog! Kép
Mondjuk nekem most mensi sem kellett hozzá, hogy tönkretegyem a párom kedvenc Schumacheres felsőjét...

Spulni
Gratulálok!!!! Kép
Nagyon szép, problémamentes 9 hónapot kívánok! Kép

Adri
Ha gondolod, én megin elküldhetem mensimet...
bár lehet, hogy még nem ért oda az előző.... jajj
Nálam még mindig semmi...
Köszi a képet, megint nagyon aranyosat sikerült találni! Kép
Jó szórakozást a koncerthez! Kép
Ja, és jó nyaralást, kellemes pihenést, és szép időt nektek!! Kép

Edinka
Viki nagyon édes!!! Kép

Monyóka
Üdv nálunk! Kép
Mielőbbi babásodást!!! Kép

Unique
Meglátod, minden szép lesz holnap! Kép
Nem is bojkottálom a netet!!!! Kép

Tündi
Én nem hiszem, hogy a párom jön velem a talira... sőt...

Jó sokat írtatok, alig birtam visszaolvasni!!!!

Puszika: Sziszka

szisszka

Babus
Kristófka változatlanul nagyon nagyon édes!!!

Spulni
Ez a tiéd! Kép
Kép

szisszka

SzisszkaKép
Bepróbálkoztam megint egy maillel! Kép

KépKép
unique

Sziszka!
Mi az a sőt? Nna ne má'!
A Discovery-t én is nézegettem, bár inkább délelőtt. Mik a legfrissebb hírek?
Ez a zebra nagyon tutti. Nekem is ilyet szánsz? Bár még ráérsz vele, de nem sokáig!

Unique!
Nincs szonty. Tényleg mire kiírom magamból, el is múlik. De nagyon köszi. Néha kell egy s.ggbebillentés, na!
Hőt, meg LH-t mérem továbbra is, aztán majd osztom én az észt, OK?
És ha zebrát akarsz rajzolni, igazán megtehetnéd nekem úgy kb. 2 hét múlva!

réka
Vendég

Sziasztok!

Most a férjem munkahelyéről partizánkodok, csak IT pasik vannak rajtam kívülKép

Majd este írok, most megyek bulizni:

Juca

tjuca

Uniqueom! Kép
Láttam, köszönöm, válaszoltam! Kép

Réka
A sőt az az csak azt jelenti, hogy 100%, hogy nem jön! Szerinte ezek olyan csajos dolgok!Kép
Nyugika, én ott leszek!
Semmi különös hír nincs a Discoveryvel kapcsiban, nagyon szépen landoltak!! Bár ugye a tervezett Florida helyett californiában, és többször is meg kellett kerülniük a Földet!
De olyan gyönyörű közvetítések voltak!! Pl: a Napfelkelte az űrállomásról! Most jöttem rá, milyen csodálatos kis bolygó a miénk!!! Kép

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?