A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Nektek!
Sok pihenést, fincsi kajákat és minél több idõtöltést a szabad levegõn ebben a szép idõben!KépKépKép

Én lassan indulok, ma csak délig kellett maradnom, de jó Kép és találkozom a legjobb barátnõmmel, aki lassan már a 9. hónapban járó kismama.Kép
Remélem hamarosan követem a példáját, hiszen eddig amióta ismerjük egymást (15 éve), a legfontosabb dolgok az életünkben - "nagy Õ" megtalálása, esküvõ - is majdnem egyszerre történtek.Kép
Õ nagyon bíztat engem és érdekes dolgokat mesél a pocaklakójáról.Kép

Mindenkit puszilok, jövõ héten újra találkozunkKép:
Zsuzsu
zsuzsu

Vanda!

Igy csináltam és jpg a file.
És amikor rákattintok arra, hogy feltöltés, akkor valami hibaüzenetet ir ki, csak sajna nem tudok angolul Kép

bnemethm
bnemethm

Doris,
Most olvasom, hogy a Folsav mellett Elevitet is szedsz. Azt szeretném megkérdezni, hogy orvos irta fel, vagy lehet kapni vény nélkul is? Mennyibe kerül? Folsavat szedek én is 3mg/nap + 1 Centrum tabletta, de olvastam a topicban, hogy az Elevit is magzatvedõ vitamin, tehát nem árt ha szedi az ember. Nem igaz?

Arról már sokat beszéltünk, hogy ha a ciklus végén magas marad a hõ az jelezhet babát, de meddig marad ilyen magas a hõ, végig a terhesség alatt? Errõl eddig nem olvastam semmit, nagyon kiváncsi vagyok, hátha Ti tudjátok, hogy van ez. Létezhet, hogy az alaphõ megváltozik ? Ha valaki tud róla, hogy van ez örülnék, ha megírná. Köszönöm.

Vanda,
Sajnálom, hogy megjött, nagyon drukkoltam Érted. Most már ne csüggedj, még egy kicsit kell várni és meglesz az eredménye, meglátod!

Zsuzsu, Ildi,
Üdv a topicban, nagyon jó helyre jöttetek. Én is csak nem rég irogatok, eddig csak olvastam a lányokat, de annyira jó, hogy ilyen jó a csapat, hogy beszálltam és eddig rengeteg segítséget kaptam mindenkitõl. Amit ezúton is nagyon köszönök.

Nem tudtok valamit Erazmuszról, nagyon lelassult a topikjának a forgalma, szinte alig válaszol a kérdésekre. Lehet, hogy nem bírta a terheltséget? Meg tudnám érteni…
Remélem nincs valami baja.

Mindenkinek kellemes napot és boldog nyulat kívánok (bocs Moni, nem úgy gondoltam…remélem már jobban vagy!)
Üdvözlök minden kismamát és leendõ kismamát.
Sok puszi,
Timici
Timici

bnemethm !

Még nem biztosKép
Alice

bnemethm!
Akkor nincs ötletem. Lehet nem támogatja a böngészõd az ilyen képfeltöltést.

Timici! Kép
Ha valaki babás lesz, a kimaradó mensi környékén-után a hõje még jobban megemelkedik és szinten marad, így lesz háromfázisú a görbe KépKép De ez sem törvényszerû, és fokot sem írnék, mert mindenkinek eltérõ az alaphõje. A lényeg a görbén látható: vagyis el lehet különíteni a fázisokat. Kép
A kismamáinkat kellene kérdezni, ha még mérik a hõjüket, hogy mi a tapasztalatuk Kép

Minket is elengedtek, úgyhogy menek! KépKép

Vanda
Vanda

TimiciKép
Az Elevitrõl én is sokszor és sokfélét hallottam, mielött elkezdtem volna szedni. Ez a 2. hónap, hogy szedem és gyomorégésen kívül semmit nem tapasztaltam. Nem kell receptre íratnod, a patikában vény nélkül kapható. Az én orvosom nem javasolt konkrét vitamint csak azt mondta, valamelyik komplex vitamint kezdjem el szedni. Így a patikus véleményét kértem ki és Õ az Elevitet javasolta. Az ára nagyjából azonos a komplex vitaminokéval 1.700 Ft 30 db. Én minden második napon veszek be 1 db-ot ill. minden nap szedek 1 db folsavat mellé. Azért csak minden 2. napon veszek be belõle, mert a többit a helyes táplálkozással igyekszem pótolni. Ha babás leszek (remélem mihamarabbKép ) akkor mindenképp naponta fogom szedni. Ez alatt a hónap alatt nem híztam egy kilót sem és az étvágyam is a régi pusztán gyomorégést okozott ill. a székletet feketére színezi gondolom a vas miattKép Nyugodtan kipróbálhatod és ha esetleg nem válna be akkor átállhatsz másra, én átveszem az adagodat ha nem tudod beszedegetniKépOlvastam valakitõl, hogy meghízott tõle...
Erazmusszal kapcsolatban csak annyit tudok írni, hogy egyszerûen nagyon túlterhelt és alig jut ideje válaszolgatni a kérdéseinkre. Elég nagy terhet vett a nyakába... Ahogy én látom többnyire éjjszakánként válaszol.

Mindenkinek kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok a hétvégéreKép

Puszi: Doris
doris

Kedves Lányok!Kép

Búcsúzom mára, NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS SOK PIHENÉST KÍVÁNOK MINDENKINEK!Kép

Kedden újra jövök, addig is üdv Nektek!

Ildi
hercegné

Kedves Lányok!Kép

Búcsúzom mára, NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS SOK PIHENÉST KÍVÁNOK MINDENKINEK!Kép

Kedden újra jövök, addig is üdv Nektek!

Ildi
hercegné

Timici!

Én egyszer még a babásságom elején a lányok kedvéért megmértem (32. napon hagytam abba a hömérözést 37,1-gyel), nem tudom mennyi idöre rá, de az biztos, hogy még 1 hét legalább eltelt: ugyanannyit mértem akkor is, 37,1-gyet. A terhesség alatt már senki sem méregeti, de ha érdekel, akkor a hétvégén valamelyik nap (ha nem felejtem el) megint megmérem. Igaz, ez csak két adat lesz, de azért gondolom érdekes.

Mindekinek jó pihenést!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztikeKép
Nektek is jó pihit és ha idõd lesz azért nézz be közénk gyakrabbanKép
CipómamaKép
Kellemes Ünnepeket és kevés locsolótKép Cipócskának sok-sok ajándékot kívánok és vigyázzatok MagatokraKép
SienKép
Remélem olvasodKép Bodog Húsvéti Ünnepeket Nektek is és pihizzetek meg kapcsolódjatok ki aztán nagyon izgulok, hogy mi lesz Veled keddenKép
MarcsiKép
Jó kertészkedést és pihenést kívánok és lazítsatok a PároddalKép

doris

Sziasztok lányok!

Otthon vagyok, csak beugrottam KELLEMES ÜNNEPEKET kivánni nektek. Mindenkinek sok szép ajándékot, de legföképpen babát a hasába!!!! Kép Kép Méghozzá gyorsan! Ezt a gyönyörü tavaszt ki kell használnunk!

Eni
Eni

EniKép
Viszont kívánok minden jót Neked isKép

doris

TimiciKép
A magas hö fennmarad a babásodás végéigKép Amig nem vagy babás nem ajánlom az Elevitet, mert iszonyú éhséget csinál. Maradj csak a centrumnál. Viszont a rendes vitamin bevételét amikor babás vagy abba kell hagyni, mivel a normális vitaminokban magas az A vitamin tartalom, ami köztudott, hogy káros hatással LEHET a magzatra. Az elevit és a többi babás gyogyi A vitamint csökkentett mértékben tartalmaz.

üdv
moni
mj

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Alice
Alice

Jutka!

Mennyit fizettel a multkor a maganrendelesen? En is bejelentkeztem hozza kov. hetre. Ami ciki, hogy az elozo orvosom is ott rendel, ugyanabban az idoben. Remelem tul elem.

Vanda!
Koszi, jol vagyunk. Ma voltam baratommal UH-n. Lattam a picit. 10 hetes!!! Mozgot!! Ugy orultem neki.

Kellemes Unnepeket kivanok mindenkinek es unnepek utan, sok-sok bejelentest!!

Klari
Klari

Klári!
4500 ft fizette. Szerintem az elfogadhato.A régi dokiddal ne is törödj! Örülök, hogy jol vagytok.Rosszullét egyebek még nicsenek?
Szeretnék kérdezni töled, hogy csak a clostit szedted vagy még másik gyogyit is?

Mindenkinek!
Kellemes Husvéti Ünnepeket!

Szia Jutka
khjutka

Na jó, úgy látom ma én leszek az utolsó, aki kellemes húsvéti ünnepeket kíván! Kép Ma kivettem egy napot és egész estig tojást festettünk.

Vanda, Zsuzsu!
Nekem a 26. napra jött meg, általában 28.-ra szokott, és ez a 10. ciklus.
Köszönöm mindenkinek a folsavas infokat!Kép

Rengeteg sonkázást, csokizást kívánok (persze csak mértékkel) Kép

Pusz
Mati
mati

Jutka!

Oradexont szedtem kb. 3 cikluson keresztul, minden nap. Tehat a closti mellett is. Egyebkent rosszulleteim nincsenek. Meglehetosen jol erzem magam, ezert is mentem ma UH-ra, hogy meggyozodjem, hogy ott van a kis manom.
Koszi a valaszt!

Szia
Klari
Klari

Szióka Mindenkinek!

Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig!

Edelweiss, klassz a weblap, tetszik a fogalomtár :-)

Zsuzs, fantasztikus a stílusod! Annyit kacarásztam a "hõmérõzés Zsuzs módra" sztorin!

Timci, szerintem emelkedik az alaphõ. Legalább is én folyamatosan úgy érzem, mintha hõemelkedésem lenne.

Jó Húsvétozást Mindenkinek, és ügyesek legyetek!

Pusz, Lora
Lora

Kellemes Husveti Unnepeket Kivanok Mindenkinek! Kép

Remelem a nyuszi tudja, hogy minek orulnenk leginkabb Kép

kamilla
kamilla

Drága LányokKép Kép Kép
Boldogságos, napsütéses Húsvét vasárnapot és hétfõt,jövõ decemberre pedig gyönyörû babókat kívánok Nektek!
Galuska

KépKép
galuska

MJ Moni!
Csak most olvastam,hogy irtál nekem,bocsi.
Igen, én vagyok "az a" Barbi, jöttem, láttam, mentem...
Most már szinte biztos,hogy valamelyik nap megjön.
Szerintem én is sejtem,mit akarsz irni, de azért kiváncsi vagyok a véleményedre, ird meg légyszi..
Sziasztok lányok, és én is Kellemes Húsvéti Ünnepet kivánok mindenkinek!
Barbi
Barbi

remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
mi most érkeztünk meg anyósáktól. van is egy kérdésem...
mi tszóltok ehhez: a hõm 36,4-5 körül ingadozott sokáig, majd volt egy 36,8, (bulis éjszaka után), aztán megint 36,4, majd ma 36,5. ma vagyok a huszadik napon. megnéztem én is a ciklusokat, legtöbbször a 19-20. napon ment fel a hõm... mire véljem eztet? a pg már vagy 4 napja páfrányos.
mzsperx

Sziasztok!

Edelweiss, javits lécci. 3.cn Bocsi, a ciklust már követni se tudom, és még tul korán van ahhoz, hogy megkeressem, iszonyu álmos vagyok.

Eni
Eni

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
mzsperxKép
Sajna nem tudok hozzászólni a görbédhez...
EniKép
Remélem azért nem vagy nagyon elkenõdveKép Fel a fejjelKép
MarcsiKép
Itt vagy már?
VandaKép
Hogy érzed Magad? Remélem jobban vagyKép

doris

Sziasztok Lanyok!

Remelem mindenkinek jol telt a husvet, es kicsit lassabban mint nekemKép

Ja, egyebkent Edelweiss: 4c, 3 cn....Megjott a franya, de legalabb most 15 nappal ovi utan, tehat mar jo a 2. szakasza a ciklusomnakKép Holnap dokineni...

orsoly
orsoly

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!Kép

Lécci javítsatok engem is ki 3cn.

Köszi

Alice
Alice

Szia Doris!
Itt vagyogatok. Bár még dolgoznom is sokat kell, a fejem is fájdogál csak tudnám mitõl, de a hétvégi rekreació még kitart egy ideig.

Orsoly!
Megtaláltad a falafelt. Bocs hogy olyan visszafogott voltam de épp parkoltam. Ahhoz képest hogy mobillal nehezített parkolást hajtottam végre tök jól sikerült.

Lányok ugye húsvétkor azért locsolkodnak hogy termékenyek legyenek a lányok?

Marcsi
Marcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Alice, Eni, Orsoly
Nagyon fej fej mellett haladtok. KépKép
HAJRÁ!!! Kép

Mzsperx
Sajna én sem tudok hozzászólni a görbédhez. Normálisan bírtál aludni ebben az idõszakban? Mert a kialvatlanság is elég szépen be tud kavarni.

Szami, Melinda, Móni, Pilinke
Mi van veletek????
Hivatalosan is kismamák vagytok már? Hogy vannak a kis pocaklakók? Kép

Olyan gyorsan eltelt a Húsvét...

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 123 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 109 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 107 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 89 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 87 cn Salgótarján 23 év
Szami 12 c 72 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 67 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 60 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 55 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 50 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 50 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 49 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 48 cn Budapest 26 év
Timea 4 c 41 cn Miskolc 29 év
Kamilla 6 c 25 cn Budapest 26 év
Zsuzsu 3 c 25 cn Budapest 28 év
Mzsperx 7 c 22 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 21 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 20 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 18 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 17 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 16 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 15 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 13 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 11 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 11 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 8 cn Györ 29 év
Edi 13 c 8 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 6 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 6 cn Szolnok 26 év
Eni 8 c 3 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 3 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 3 cn Budapest 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 74 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 71 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 64 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Orsoly, Alice, látom nálatok is hasonloan jol telt a husvét. Nyuszi helyett mikulás jött. Remélem babásodni is egyszerre fogunk!!! Mégpedig most!
Eni
Eni

Marcsi

Sajna nem. Kép Azért locsolkodnak, hogy el ne hervadjunk. A termékenységért az esküvõn szokták a rizst szórni. Mi is kaptunk vagy 1,5 kilót. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

Remélem jól telt ez a pár nap (nekem kevés volt, elbírtam volna még egy kis lustulást )..

Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta nekem a Gynevac nevû csodaszert, már kiírattam és az elsõ szurit már meg is kaptam.. A legjobb az egészben az, hogy pénteken mentem a dokihoz és mikor megemlítettem neki szinte felderült az arca. Azt mondta, hogy azért nem merte ajánlani, merthogy kissé borsos ára van..Én meg mondtam neki, hogy szeretném ha ezentúl mindent megbeszélne velem és majd én eldöntöm hogy az egészségem érdekében megéri-e vagy sem.Kép

Szóval remélem használni fog és mégegyszer köszi Mindenkinek a jó tanácsotKép

Ildi
hercegné

Eni !

Hát vártam is a nyuszit de amikor ajtót nyitottam neki akkor vettem csak észre hogy piross ruhában van és nagy szakálla vanKépKépKép

Na majd most ebben a hónapban lányok mi is összehozunk valamit,hogy jövõre a picifiunk locsolhasson meg elõsször minket NEMDEBÁRKép

Pusszancs mindenkinek

Alice
Alice

EdelweissKép
Akkor lehet, hogy nálam ez a gond? Ránk nem szórtak rízsszemeket...
IldiKép
Szép jó reggelt, ez igazán jó hírKép
MarcsiKép
Ezek szerint jól telt a hétvégétek és tudtatok lazítani. Az jóKép

doris

Orsoly,
Sajnálom, de már ez is nagy eredmény, hogy 15 napra megérkezett. Pedig annyira drukkoltam.

Barbi,
Nem szeretném, ha kioktatásnak vennéd amit írok, inkább olyan barátnöi tanács, vagy meglátás lenne, de úgy látom sejted mit akarok kihozni belöle.

Szóval írtad, hogy a doktor szerint jók voltak a progi eredményeid. Mennyi volt pontosan az eredmény? Tudod? Megírod nekem?

Azt is írtad, hogy napokig barnás trutyi jön mensi elött és hogy a doki erre azt mondta, hogy az az elözö mensiböl megmaradt valami és ez tisztul elöbb. Biztos van alapja, de úgy gondolom csak akkor ha mondjuk mensi elött pár óráig van ilyen és nem NAPOKIG.

Gondold át mennyi az a mennyiség ami ezeken a trutyis napokon ürül? Gondolod, hogy valóban a mensi maradéka, amit még 20-22 napig hordozol a testedben és nem okoz szepszist (vérmérgezést), fertözést? Véleményem szerint a napokig tartó barnás trutyi túl sok ahhoz, hogy ne okozzon gubancot amig napokig ott bennt van. Szóval gondolom tudod mire akarok kijukadni.

Meggyözödésem, hogy a progiszinted alacsony (az orvosod meddöségi szakértö?) és ezért van a napokig tartó trutyi. És bocs, hogy ilyet mondok, de szerintem ezért ment el a babád is. Ha úgy gondolod nincs igazam rendben van. Nem azért írom, hogy megbántsalak, vagy jobban fájjon, inkább csak szeretnélek megóvni attól, hogy beállj a habituális vetélök sorába. Segítség nélkül megint teherbe eshetszKép, de megmarad e majd a baba?

Javaslatom az lenne, elsö körben írd meg mennyi is volt az a progiszint amit a doki jónak látott? Nem akarom az orvosodat "lehúzni" lehet, hogy valóban igaza van és tényleg a mensi maradéka, de szerintem ez hülyeség és inkább csak egyfajta magyarázatot keres arra, amit nem feltételnül ismer.

Csináltál e elötte görbéket? Ha igen: leírod milyenek voltak az eredmények egy adott hónapban? Ha azonban nem csináltál högörbét, akkor pedig érdemes lenne most elkezdeni.

Puszi,
Moni
mj

Caldea!

Hol vagy?Mi van veletek? már rég nem irtál nekünk.

Alice
Alice

Orsoly, Alice, Eni :-(

Edelweis: azon a napon, amikor kiugró lett a hõm, késõn feküdtem le. Gondoltam, hogy bekavarhat, nade ennyire? Azóta viszont úgy néz ki, szép lassan kúszik felfele :-) csak utálom már ezeket a ronda hosszú ciklusokat&#8230;
mzsperx

Moni es a tobbiekKép

Koszi a drukkolast, meg szombaton en is drukkoltam, mert a hom meg 37 volt, de aztan elkezdett maszatolni, masnap pedig produkalt egy klassz kis esest, 36,6-ot mertem es rogton utana ott is volt a kis dragaKép Na mindegy, parom szerint ugyis januari gyereket akart vilageletebenKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Nagyon fura, hogy minden hetet igy kell kezdenem:
iszonyu fáradt vagyok! De ez nálunk jó hir KépKép is: végre befejeztük a kerti munkákat: ásás, földhordás (ezeket nem csináltam), gereblyézés és FÜVETÉS végre!KépKép Remélem egy hét múlva már láthatjuk az eredményet (picike kinövö füveket) és néhány hónap múlva a gyönyörü pázsitot.
Mindenkinek, akinek megjött: Kép
De uj ciklus...KépKép
Remélem mindenki szeretne aranyos karácsonyi ajándékokat!Kép Drukkolok!Kép

Moni és Barbi!

Tökéletesen egyetértek a Mónival, és én is csak azért nem akartam irni, nehogy a fájdalmadat még mi is növeljük. De a tény az, hogy az ilyen "elhalásos" vetélésnek a legtöbbször tényleg a progielégtelenség az oka.
Most, hogy irtad a trutyizást, erröl még inkább meggyöztél.
Föleg azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy jó volt a hormoneredményed, nekem is azt monda a doki egy 10. és 20. napi vérvétel alapján, aztán végül a 44. napra jött meg. Ez meg ugye ellentmondás... (Most vagy volt a 30. napon ov.-om és akkor a 20. napi vérvétel még nem mutathatott ov. utáni állapotot, tehát a progimról sem lehetett semmit tudni, vagy nem volt ov.-om egyáltalán, akkor meg pláne nem.)
Ráadásul E. irta még korábban, hogy az indukált terhességeknél kellene minden esetben a progipótlás, és te Serophene-t szedtél, nem?

Nagyon remélem, hogy nemsokára ismét olvashatjuk az örömhiredetKépKép, és akkor minden jó lesz!KépKép

Moni!

Hogy vagy?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Orsoly,
Igen a december nem is lett volna jóKép ott a karácsony, meg a télapó, annyi és annyi mindennel el vannak halmozva a gyerekek így is. A január a legjobbKépKépKép, igaza van a párodnak.

Úgyhogy éppen emiatt nem elkeseredni lányok! AliceKép, EniKép

Edelweiss,
Ha gondolod letehetsz a hivatalos kismamákhoz, de szívem szerint még várnék 2 hetet ezzel, mert akkor mennék a következö UH-ra, hogy tuti lássuk a szívecskét verni. Bár a tüneteim alátámasztják, hogy nincs semmi gond velünk KépKépKép

Most nem tudom eldönteni hány hetes kismama vagyok! Ki tudja valaki számolni? Feb 12-én (kedden) volt az uccsó menzim. Valamelyik weboldal 6-ot számol, én 8-at, de láttam már 7-et is. A magyar orvosok mai nappal mennyit számolnának nekem? Elöre is köszikeKép

Üdv,
Moni
mj

Orsoly!
Sajnálom, hogy megjött Kép, de azért már alakulsz. Kép Ez a 15 napos második szakasz nagyon jó és úgy emlékszem a hõd is egész jó volt. A következõ ciklus tökéletes lesz meglátodKépKépKép Miért kell most doki nénihez menned? Vagy csak megbeszélitek a továbbiakat?

Alice, Eni!
Sajnálom!Kép Hová csavaroghatott el a nyuszitok?

Doris!
Ránk szórták a rizst, de úgy látszik kevés volt.

Egyébként én is olvastam a Marcsi-féle verziót, hogy húsvétkor azért locsolkodnak, hogy termékenyek legyenek a lányok. Remélem nem utasítottátok vissza a locsolkodókat.

Úgy emlékszem Caldea azt írta elmegy táppénzre.

Moni!
Neked Erazmusz végül adott Utrogestant vagy Duphastont? Vagy felírta a dokid? Vagy nem szeded? Bocs, de nem emlékszem mi lett.

Edi
Edi
Edi

Beszti,
Egyszerüen és nagyszerüen mondva nagyon szarul vagyok. Ez nem "csak" reggeli rosszullét, hanem egész napos! Ha NEM eszem mégrosszabb, így mindig kell valaminek a hasimban lennie. Hogy fogom kibírni hízás nélkül? Persze, persze, eszem a gyümölcsöket, joghurtot de nem érnek semmit! Igazi kaját kell ennem, hogy valamelyest csökkenjen ez a gyomorvalami.Kép A buszon már felkészülten zacskóval járok, hátha kitaccsolokKép Komolyan. (Még nem volt ilyen szerencséreKép)

A magne B6 sz... sem ér. Majd még próbálkozom a reggeli kekszrágással, csak az a baj, hogy éjszaka is rágcsálnom kellene (mert idönként éjszaka is felkelek erre a rosszullétre, nem beszélve, hogy minimum 2x megyek pisilni éjjel).
A jó hír mindenesetre az, hogy most olvastam a neten, hogy akinek tünetei vannak annál sokkal kevesebb a vetélés valószínüségeKép

Bocs lányok, hogy itt mondtam el és ha valakinek megfájdítottam a szívét.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!Kép

Még csak most érkeztem meg a munkahelyemre, de már alig vártam, hogy találkozzam Veletek. Remélem mindenki jól kipihente magát az ünnepek alatt.

Eni, Orsoly, Alice Kép
sajnálom, hogy megjött. De ahogy látom, ma Mindhármótoknak jó kedve van és ez a legfontosabb. Meg aztán az idõ is olyan szép. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én annyira bízom a Tavasz erejében. Ilyenkor az egész természet megújul, új élet fakad mindenütt, s szerintem ez ránk is jó hatással van. Remélem így lesz. Kép

Mzsperx Kép
azt írod, hogy általában a 19-20. napon szokott lenni Nálad ovi és ma a 20. napon vagy. Szerintem még nem volt ovid, a 36,8-as kiugrás lehet a buli eredménye, hiszen gondolom sokáig fenn voltál, lehet, hogy ittál is valamit és ez mind hatással van a ciklusra. Egy könyvben olvastam, hogy ha az ember este akár csak 1 pohár bort is iszik, az már befolyásolja a hõmérsékletet, méghozzá a legtöbb esetben felfelé. Tehát szerintem a buli, plusz az utazás (írod, hogy anyósodéknál voltatok, gondolom ez azt jelenti, hogy valahol vidéken) hatással volt a ciklusodra és egy kicsit kitolta az ovit. Lehet hogy épp ma van, vagy holnap lesz és utána megy majd fel a hõd.
Szerintem ne aggódj.Kép

Lora Kép
köszönöm kedves szavaidat és szívbõl gratulálok a kisbabádhoz.Kép Elárulok Neked valamit: mivel a hõm nem olyan mint a nagykönyvben és emiatt sokat aggódom, a Te babás görbéd nyugtat meg mindig, ami fenn van a neten, hiszen az sem olyan volt, mint egy ideális görbe és most mégis kisbabát vársz. Kép Remélem követem a példádat. Jó egészséget és boldog babavárást kívánok Neked.
Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Lányok,

hétvégén történt egy vicces dolog Nálunk.
A nõvéremnél voltunk a szüleinkkel együtt ebéden. Apukám egyszer csak véletlenül felborította a poharát, aminek a tartalma az asztalon landolt. Erre felnézett és azt mondta: "Keresztelõ lesz." Príma - gondoltam magamban és sejtelmesen vigyorogtam. A nõvérem ez alatt másik terítõt akart feltenni és véletlenül õ is felborította a poharát. Erre rögtön mondta, hogy : "Még egy keresztelõ." Majd néhány másodperces csend után mindenki rám nézett és szinte egyszerre mondták: "Ikrek!" Erre aztán kitört a nevetés. Tudjátok az a fixa ideám, hogy nekem, ha egyszer terhes leszek, ikreim lesznek. Nem tudom miért gondolom ezt, tény hogy világéletemben csak úgy tudtam születendõ gyermekeimre gondolni, hogy ikrek. Na azért van némi alapom, hiszen a nagymamámnak is voltak ikrei és úgy tudom az erre való hajlamot az unokák örökölhetik. Jó lenne, bár az az igazság, hogy egy kis babócával is kiegyeznék.Kép

Remélem, hogy a pohárborítgatás tényleg gyermekáldást jelent és nem azt, hogy a családom tele van kétbalkezesekkel.KépKépKép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok,

Zsuzsu,nagyon köszönöm a jókívánságaidat. Remélem, hamarosan mindenki követ minket a "szomszédba" :-)

Legyen jó a napotok!
Lora

OrsolyKép
Nagyon jó, hogy ilyen "normális" volt az elõzõ ciklusodKép Reméljük a következõ még "normálisabb" lesz...Kép
MóniKép
Rossz lehet a folytonos rosszúllét de kitartás, ez csak az elsõ 3 hónapban fog gyötörni, a többi már sokkal jobb leszKép
ZsuzsuKépKépKép
EdiKép
Ne szomizz, eljön a mi idõnk isKép Ami a ciklusaink számát illeti elég közel állunk egymáshozKép
BesztiKép
Azért csak óvatosan azokkal a kerti munkálatokkal...Kép Jó hogy írtál újraKép A ciklus elsõ fele mennyire ugrálhat?
CipómamaKép
Mi hír Rólatok? A táblázatban szereplõ adatok hitelesek? Ha igen elég reménytkeltõ...Kép

doris

Sziasztok!

Móni!

Én a babapont.hu szülési kalkulátorát szeretem, mert ott a ciklus hosszát is meg lehet adni. Neked mára 7 hét 0 napot ír. A doki is ezzel fog számolni, mert õk nem igazán veszik figyelembe a ciklus hosszát, akkor sem ha órára pontosan megmondod, hogy mikor "készült" a baba. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Edi!

Én nem tudom hogy merre van az a csavargó nyulacska,de remélem egy kicsit megkésve is de el fog látogatni hozzánk még ebben a hónapbanKép kb.a hónap végefelé.Kép

Alice
Alice

AliceKép
Én annyira drukkoltam Neked!
Érzem, áprilisban sikerülni fog!
Van egy elméletem, miszerint: rokonok, ismerõsök babócáit szeretgetni, babusgatni, jótékony hatással van a babócát szeretõk (értem itt: kívánó, óhajtó) hormonháztartására, lelkére, testére.
Régebben még szomiztam egy hangyányit, ha babót láttam, hogy nekem ez miért nem adatik meg..., de a párom hatására megalkottam az elméletemet (ha babázunk, mindig azt mondja nekem: jól nézd meg, õ a prototipus, ilyet csinálok nekedKép ) és már nem is hangol le annyira, ha megint megjön, hiszen új hónap, új lehetõségKép
Drága Alice!
Dédelgesd sokat a hugicád babóját, a hormonok meg majd igazodnak, az eredmény nem marad elKép
ZzuzsuKép
A nõvérednek nincsen véletlenül babócája? Hátha nem annyira rossz az elméletemKép

Galuska

LánnyokKép
Olyan jó, hogy kedd van és újra pörög "a ma megint megjött"!
Szerintetek normális, ha 5 percenként frissítekKép Kép Kép ?

KépKép
galuska

GaluskaKép
Ne izgasd magad teljesen normálisak a tüneteid...Kép Amikor rátaláltam a Lányokra akkor rendszeres látogató voltam ami azt jelenti, hogy lekezeltem egy Üf.-et és frissítettem és ez így ment egész napKép Egy Üf. egy kis babanetKépKép Függõ lettem, de mostanra már normalizálódott az állapotomKépKépes vagyok másra is koncentrálniKépKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?