Sziasztok!
Syry
Sajnálom, hogy nem lettek jók az eredményeid.

De azért ne tunj el, konnyebben megy minden, ha van kivel megbeszélni.
Nekem jó lett az eredmény, tegnap este elhozták a papírt is róla. Most már megnyugodhatok.
Ádi nagyon várja már a kistesót, de most talán jobban lekoti, hogy már nemsokára jon a Jézuska. Minden nap elmondja, hogy o vasutat kér. Eddig mindig találgattunk, hogy mit vegyunk neki, de mostantól úgy látom erre már nem lesz gondunk
Betsy még nem jott, de talán én is tudok válaszolni a kérdésedre. Ádám nekem is császárral szuletett, mert farfekvéses volt. Most azt mondta a doki, hogy ha nem lesz semmi gond, nyugodtan szulhetek természetes úton. Csak egy kicsit félek. Valahol hallottam /bár lehet, hogy ez a szokásos kismamaijesztgetés

/ hogy szuléskor a nagy erolkodésben felszakadhat az elozo császár sebe ill. helye. Bocsi a kacifántos megfogalmazásért

Szerintetek ez igaz lehet?
Bálintot láttam is, mert van egy monitor a dokinak, és van egy felfuggesztve a falra az anyukáknak, úgyhogy még "kicsavarodnom" sem kell.
Krisztinka
Hát bizony, nagyon gyorsan telik az ido. Mikor Ádámmal voltam babás, az valahogy lassabban telt.
Sajnos még mindig megvan a reggeli sírás. Minden reggel elmondja,h ogy nem szeret oviba, délután pedig úgy jon haza, hogy jó volt. Szerintem ez a sírás már megszokás nála. Ez már egyfajta rituálé.

Csak olyan rossz ot így látnom.

Szerintem ezt egész évben fogja csinálni. De annyira nem aggaszt, mert amint kilépek az ajtón, abbahagyja, és egész nap aranyosan elvan.
Bocsi, túl hosszú lettem