BIBI: Hányinger, hányás ellen nem szedsz valamit? B6 vagy MagneB6 esetleg valami homeós?
SIRKICI: Jó Neked, hogy „csak” hányingered van, hányni még nem hánytál. Én pl. ma is hánytam (32 hetesen)
BAMBIKA: Mi újság Veletek? Régen olvastalak. Magzatvízvétel pontosan mikor lesz?
CRISTELL: A kismama bandázs övet nem próbálod ki? (bocsi, ha már kérdeztem) Én azzal hordom az összes nadrágom.
JUDY: Jól telik a hétvége?
OLIK: Nem örülök a rossz híreknek, de úgyis minden rendben lesz! Milyen volt Ungváron? Biztos nagyon jól éreztétek magatokat! Képek?
BARBI: Tegnap mi volt az UH-on? Mekkora a picúr?
JAIMEE: Vettetek valamit a soroksárin a babyoutlet-ben?
OMNIA: A retikulocyta éretlen vörösvérsejt, amely bazofil rostok hálózatát tartalmazza, a retikulocyta szám a csontvelő erythropoietikus aktivitását jellemzi. Ezt találtam róla a neten.
HENI: Már csak 1 bő hónap van Neked is hátra.. Mi finomat ettetek az ebéden?
CHRISSYY: Örülök, hogy minden rendben volt az NST-n, és hogy aktív a kis Martin. Már nem kell sokáig türelmetlenkedned
NIKI: Szerda óta nem írtál.. Örülhetünk?
RÓLUNK: Voltunk ma 4D-n. Mindent rendben találtak. Megnézték Bence szívét, veséjét, szerveit, végtagjait stb., sőt még a köldökzsinór áramlását is. 1 órán keresztül vizsgálgatták. Persze ő szépen bealudt, és a kezét is a feje elé tette, illetve befúrta a méhlepénybe, ezenkívül a köldökzsinór is a szája előtt volt. Úgyhogy nem túl jó felvételek készültek, de azért rakok fel pár képet. Az utolsó kettőn a keze, és lába van. UH szerint 1 héttel nagyobb, így a szülés várható idejének december 2-át adta ki a gép. Már 2kg a picikénk, azaz 1977gramm. A többi adata, ha érdekel valakit:
BPD: 8,37cm
OFD: 10,41cm
HC: 30,02cm
AC: 28,06cm
FL: 6,26cm
Mindenkinek további kellemes hétvégét!

A pici buksija
Szintén...
És a kicsi mancsi

[/img]

Munkácson
A Vár
Voltunk Munkácsy M. kiállításán, nagyon tetszett!!!
25 + 2