Katica, köszi a táblát! Nem semmi, hogy 1 hónapot kell várni az eredményre

! Drukkolok, hogy a július végét otthon kelljen ünnepelnetek
Bella, drukkok a laparhoz!
Dezsi, rendesen vérzel, vagy csak kicsit vérezgetsz? Mert tudod, a pici vérzés még terhesség is lehet.
Krisz, Katica, mit tudtok Alléról? Csak nem kék táblás lett időközben?
Kisbuta, mennek a drukkok, kitartás péntekig! Szerintem se izgulj a doki miatt, nekem a pozitív teszt után 2 hét múlva kellett visszamennem, utána pedig már csak a saját nődokimhoz, akit szintén csak 2 hetente kellett látogatnom, most meg már 3 hetente. Szóval 1-1 hét távollét, nyaralás, pihenés mindenképpen belefér. Remélem, pénteken jó híreid lesznek.
Krisz, jó kis program, főként a végeredmény

Viszont ásni ilyen hőségben, brrrr!
Rólam: Hétvégén elmúlt a vérzés. 2 oka lehetett. Az egyik, hogy emlékezett a szervezetem a mensire (bár nem tudom, eddig miért nem emlékezett, mert ugye 2x már kellett volna). A másik, hogy csökkentenem kellett az utrot. Keddtől 3x2-t hazsnáltam, és szerdán kezdődött a színes "folyás". Ezért is ijedtem meg, hogy esetleg kevés a progi, és abból baj lehet. De elmúlt, és remélem, többet nem is lesz ilyen. Tegnap ismét csökkentettem az utrot, most már csak 3x1-et használok. Remélem nem kezdődik elölről a vérezgetés, és akkor holnapután végleg elbúcsúzhatok a golyóktól.