Szijjjjasztok
Topiktali : nekem kedd és péntek jó 5 körül
Emeseanyu , fogadd nagy nagy gratulációmat és köszönet Neked ezért a topikért
Norka, az attól függ, mi a szándékod

Jó, hogy benéztél ide is, már hiányoztál !!
A statisztikára nagyon kíváncsi vagyok ,de azt már én is elkönyveltem magamban, hogy vékony PCOSként nehezebben fog menni a dolog. De menni fog, egyszer már ment, akkor miért ne lehetnék újra terhes, igaz ?
Ja, azt nem is írtam meg, hogy néztek koleszterin és triglicerid szintet, most egyik sem magas (ez is jó jel

)
Ginuska, a vacsidon elszörnyedtem, de ha soha nem szoktál vacsizni, akkor ez neked meg se kottyan !
Ezoterike, nekem a Márk név jobban bejön
Anyoo, nagyon aranyos a lufis bébi, remélem hozzám fog lepottyanni, holnap reggel
Bár barnázgatok, görcsölget is a pocim, de hőm fent van
Végülis majdnem minden ciklusban történik valami új. Ha holnap reggel még fent van a hő, ígérem, tesztelek

)
Lafi, az nem baj, ha most alacsony a hő, ez pé-kor ugrik meg, ne légy elkenődve, mert ez semmit nem jelent !!!
Képzeld, én még jövő héten sem mehetek tornázni a kezem miatt, de utána újra erősítem a csapatot. Még mindig olyan sokan vannak ?
Kiszedték ma a varratokat, sokkal jobb így a kezem, már nagyon nyomott, fájt a varratnál. és tudjátok mit főztem ma ? Gyümölcslevest, fokhagymás tejben áztatott pipicici rántva, petrezselymes krumplival .. és végre tudok enni, bár még a foghelyemet próbálom védeni. nyamiiii
Na, dobok egy görbét. Lenne egy kérdésem. Szerintetek is a 15.napon volt pé-m ???