A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:02-kor.
seszi

Szia Sysy!

Korábban írtam, hogy nekünk nem valószínű, hogy most összejött. Észtországban ugyanis nem nagyon volt alkalmunk együtt lenni. Persze nem tudom, hogy amikor hazajöttünk, az az együttlét még "időben" volt-e. Mindenesetre én nem számolok most zebrával, tehát nem tesztelek. Csak abban az esetben, ha nem jön meg a jövő héten.
De Neked küldöm az energiát és most az egyszer átvállalom a mensidet is! Kép

Pussz
Zsu

Zsu
valér

Valér!Kép

Köszi szépen hogy átvállalod a mensimet,mindjárt küldöm,mert én nagyon úgy érzem hogy reggel már nem lesz szükség tesztelésre.Kép
Fájdogál a hasam,és ez nagyon rossz érzés.Kép

Sysy
sysy77

Helló csajok!

Nincsenek jó híreim. Negatívat teszteltem reggel. Pedig a múlt heti 4 napos gyomorsav a torkomban bíztató volt, dehát nem jött össze!
Majd következő hónapban!!!

Pedig ez már a 36. napom. Kedden doki bácsi.

Puszi Mindenkinek

Kati
Vendég

Sziasztok!!

Zsu
Sosem lehet tudni! Kép

Sysy
Megy a drukk, meg a menziűző!!!

Kati
Sajnálom a negatív tesztet! Kép

Én punnyadok itt a melegben, egész nap csak lustizunk! Kép

Puszi:
Sziszka

szisszka

Szisszka!Kép

Köszi a mensiűzőtttttttttttttttt!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Én is nagyon szurkolok! De aggódom is érted. Érted?
Inkább várd meg a holnapot, s maximum holnapután tesztelsz. Vagy azután...

Most értünk haza Ópusztaszerről. Elég fáradtak vagyunk, úgyhogy majd holnap számolok inkább be. Addig is szép ünnepet mindenkinek!

réka
Vendég

sio sysy.Druk holnap es reggel amikor felkelek rogton benezek,hogy i az eredmeny.Kép+++++++++++++++

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!Kép

Pozitívat teszteltemmmmmmmmmmmm!Kép
Ezt el sem hiszem még,annyira boldog vagyok,egy darabig csak remegtem az izgalomtól!Kép
Ez hihetlen,de nagyon jóóóóóóóóóó!Kép

Sysy
sysy77

Szia Sysy!
Ezt én sem hiszem el! Épp azon gondolkodtam, hogy mi lesz veled, ha negatív lesz!
Jaj, nagyon gratulálok! Kép És írjál még!

Ez a tiéd:
Kép

Puszi:
réka
Vendég

Szia Duddu!Kép

Köszi a zebrát!!!!!!!!!Kép
Nagyon aranyos vagy!Kép
Annyira féltem a negatív teszttől,de olyan jó érzés hogy pozitív lett!!!!!!!!!!!4Kép
Csak néztem a pozitív tesztet és potyogtak a könnyeim!!!!!!!!!!!!!Kép
A páromnak mondtam hogy ha felébredt mutatnék neki valamit,egyből tudni akarta hogy mi a helyzet,és ő szinte zavarban volt annyira örült!Kép

Egy kicsit összevisszákat írok,valahogy még mindig nem tértem magamhoz!!!!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Ez nagyon jó zavarodottság lehet. Én sem tudom, hogy mit kezdenék magammal.
Örülök az örömötöknek.
dudu
Vendég

szia sysy
Hatalmas gratula,reggel mar beneztem parszor de semmi.Nagyon orulok nekedKépjuhe

Kép
monyoka

Sysy!
Látod-látod! És csak 3 hónap kellett hozzá!
Az utólag semminek fog tűnni.
Sokan lennének ám innen a helyedben!
dudu
Vendég

Szia Sysy!

Oltári nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok Neked!!! KépKépKépKépKépKépKépKép:
Látod, bejött, amire vágytatok! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sysy
Hatalmas nagy gratula!!!!
Boldog, problémamentes kismami hónapokat kívánok!!! Vigyázz magatokra nagyon!!! Kép
Ez a tiéd!!! Kép
Kép

Sziszka

szisszka

Jó reggeltKép

SyisyKép
Tiszta szívből gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!
Tudom mit érzelKép
Én is nemrég éltem át ezt a csodálatos érzéstKép
Pihizz sokat!!

Babus:
Jó időtök van a keresztelőreKép
Mi is pont ilyen jó időt fogtunk ki!!

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Lányok!!!

Réka
Milyen volt a tegnapi napod?

Zsu
Nálatok miújság?
Ha jól látom, már lehet drukkolni! Kép Kép Kép Kép

Monyóka
Te hogy vagy?
Még mindig nem jött meg?

Mi tegnap kint voltunk a a rakparton, budai oldalon, megnéztük a tüzijátékot! Olyan szép volt! Kép És olyan boldoggá tesz, hogy ott voltunk és megnéztük! Nem tudom miért, de ez most olyan különleges volt számomra! Kép
Jujj, viszont lesz ma Forma 1!!!! Már izgulok!!! Tök jó, mert a német rtlen ilyenkor egész nap mindenféle bejelentkezések, meg f1es programok vannak! Kép

Egyébként ha így folytatódik a zebraeső, akkor át kell lassan nevezni a topicot...

Sziszka

szisszka

szio sziszka.Nem,meg mindig nem jott meg.Mar arra is gondoltam hogy sysy atkuldhetne nekem a menzijet,neki ugysincs ra szuksége.Kép
Hangulatilag eleg rosszul.Ma van 3 honapos hazasagink,meg 3.5 eve hogy egyutt vagyunk,de mosolyszunet van.Ma meg nem szoltunk egymashozKépnem epp igy kepzeltem el a mai napot.Egyeduli aminek igazan orulok az sysy zebraja.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!Kép

Velem most madarat lehetne fogatni,ez hihetetlen érzés!Kép
Annyira boldog vagyok,hogy azt elmondeni nem lehet!!!!!!!!Kép

Duddu!Kép

Ez tényleg nagyon jó zavarodottság!Kép
Ilyen érzéseket kívánok Neked is tiszta szívből!Kép

Monyoka!Kép

Köszi a gratulációt!!!!!!!Kép
Azt kívánom hogy béküljetek ki apával,és ha gondolod szívesen átküldöm Neked a mensimet!!!!Kép

Edinka!Kép

Tényleg leírhatatlan ez az érzés,nagyon boldog vagyok hogy ezt megtapasztalhatom!!!!!!!Kép

Szisszka!Kép

Köszi a zebrát!!!!!!!Kép
Nagyon helyes!Kép

Valér!Kép

Igen bejött amire nagyon vágytunk!!!Kép
Hasonló jókat kívánok Nektek is!Kép
Egyébként ez volt az a hónap amikor abszolult nem gondoltam volna hogy összejön,úgyhogy én csak azt tudom tanácsolni,probálj meg nem rágondolni és akkor összejön!Kép
Veled mi újság?

Sysy
sysy77

Monyó!
Sajnálom a mosolyszünetet. Kép Pedig annyi szépet meséltél a párodról, meg a kapcsolatotokról a héten. Biztos megtaláljátok a megoldást.

Sziszka!
Köszi kérdésed. Nagyon kellemes volt a tegnap. A pénteki lánybúcsú fáradtságai után tegnap reggel 9-kor indultunk. Párom is jöhetett velünk, úgyhogy együtt szunyáltunk a buszon. 2*45 perces műsor adtunk, ami nagyon fárasztó du. 2-kor. Viszont nagyon nagy sikerünk volt. Azért előtte jutott egy kis idő a Festy-körképre, meg a parkra. Meglepően szép volt. Úgyhogy biztos vissza megyünk egyszer egy egész napra,hogy rendesen végigjárhassuk. Mindenkinek ajánlom. Nekem pozitív csalódás volt. Gyönyürű. A műsor után pedig beültünk egy jó kis csárdába vacsorázni, ahol a táncos társaim bekönyörögték magukat a sramlitjátszópianinós zongorája mögé és spontán koncertet csináltak. Nagyon vicces volt. Aztán épp, hogy hazaértünk a tűzijáték végére, de nem sajnáltuk, mert elég fáradtak voltunk.

Azért örülök, hogy ti kinnt voltatok. Meg annak is, hogy digitálisformában, de küldöd a pozitív energiákat Kép Forma 1 is lesz, meg minden. Kép

Mert azért ezek a napok nálam mindig kicsit borúsak. Elkezdődött nálam is valami pecsételés féle, mint Csibénél és ez nem túl jó jel. No mindegy ezt a progreszteron v. sárgatest dolgot meg fogom szerdán kérdezni a családtervezőben, hogy kimutatható-e, mert nálam minden második hónapban jelentkezik. És ez is érdekes, hogy ez már tendencia, hogy csak minden másodikban.

Igazából számítok rá, hogy meg fog jönni, de akkor jöjjön meg rendesen és ne keserítsen másfél héten át. Szóval én is szívesen veszek át mensit, űzhetitek hozzám nyugodtan! Kép

Zsu!
Küldheted nekem a mensit! Ilyet még úgysem vállaltam át! Kép

Kati!
Háát, sajnálom a negatív tesztet. Kép
Kíváncsi leszek, mint mond kedden a dokid. Addig próbáld kicsit félretenni a dolgokat, jó?

Legyen szép napotok!
réka
Vendég

Monyoka
Mi baj? Mi történt?
Mindenkinél előfordul a mosolyszünet dolog!
Én pl. néha csodálom a párom, hogy képes engem elviselni...Azért gratulálok az évfordulókhoz! Kép
Mondjuk nálunk ebből sincsenek durcák, meg sértődések, mert nem nagyon szoktunk évfordulózni! Kép Nem számoljuk mióta vagyunk együtt, hanem arra gondolunk milyen jó sokáig leszünk együtt, és milyen szép élmények, történések várnak még ránk! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Sysy!
Hát el hiszem, hogy madarat lehetne Veled most fogatni... Olyan jó most Nektek!!! Kép Még egyszer gratulálok!

Réka!
Mi ez a hozzáállás??? Nem akarom átküldeni Neked a mensim, hisz akkor mi lesz Veled? Nem, nem... Bízzunk inkább abban, hogy mind a kettőnk át tudja passzolni egy olyan személynek, akinek erre nagyobb szüksége van (vagyis olyannak, akinek még nincsenek babás álmai...). Nem jobb ötlet?

Egyébként nagyot nevetnék, ha nekünk ez most összejött volna... Hisz az észt út miatt sokáig nem voltunk együtt, csak akkor, amikor hazajöttünk. Sajnos nem tudom pontosan, melyik nap lett volna a legalkalmasabb, így az is lehet, hogy éppen jókor voltunk együtt. Nem tudom, de nem is akarok ezen agyalni. Majd a jövő héten minden kiderül. A múlt hónapban pedig késett majdnem egy hetet a mensi is. Most türelmesen várok... Lehet, hogy szerencsénk lesz, de lehet, hogy nem. Majd meglátjuk.

Monyoka!
Mi még nem ismerjük egymást. Õszintén sajnálom a köztetek kialakult mosolyszünetet. Van ennek valamilyen komolyabb oka???

Nos lányok, ma nem hiszem, hogy tudok jönni, majd talán holnap. Ebéd után ugyanis Pestre megyünk, és csak későn este érünk haza.

Puszi mindenkinek, különösen a friss zebrásunknak!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Zsu!
Jóvvan-jóvvan! Rendben passzoljunk "Miss X"-nek át azt a mensit. Megbeszéltük! Kép
Mostmár jobb kedvem van, hogy kicsit jobban magamhoz tértem, a Nap is kisütött, meg felvettem a vadiúj szoknyámat egy rikító piros toppal és máris szebb a világ.
Most megyünk anyóspajtást névnapiköszönteni, aztán meg meglepjük szupernagyimat, aki tegnap szomorú volt, hogy egyedül töltötte az ünnepet. Ezért ma du. beállítunk hozzá váratlanul.
Este benézek hozzátok!

Kedves Kismama, azaz SysyKép
Most így visszagondolva sem voltak különösebb tüneteid? Mesélj már! Mindenre kíváncsi vagyok!

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!Kép

Tüneteim voltak,csak nem foglalkoztam vele!
Feszített a hasam és a melleim,most pedig nagyon szédelgek. Azt gyanítom hogy most ágyazódik be a baba és ezért érzem magam ilyen furán!
Rettentően kívánom a savanyúságot és a paradicsomlét,ezt bátmilyen napszakban eltudnám fogyasztani.Kép
Ez így van jól!
Holnap bejelentkezek a dokihoz,mert legalább 2-3 hét mire kapok időpontot.
De jó lesz látni a picurkánkat!!!!!!!!
Alig várom!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy pár napig elég rossz időnk volt. Én csak egyszer merészkedtem a Balatonba, akkor is egy gumimatracra feküdtem, víz szinte egyáltalán nem ért! Kép
A szüleim előtt nem lehetett sokáig titkolni a nagy hírt, és nagyon örültek neki!
És mit ad Istren, pár napra rá felhív a nővérem, és közli, Õ is babás lett!!KépKép
Szegény szülők, azt sem tudták, nevessenek, vagy sírjanak! Ez aztán a hírKépKépKép És kb. egyidős terhesek vagyunk!!

Én jól érzem magam, esténként vannak néha kisebb rosszulléteim, de nem komoly. Nagyon megnőtt az étvágyam, állandóan ehetnékem van! Kép
Csütörtök délután megyek orvoshoz, addigra már majdnem 7 hetesnek kell lennem, ha jól számolok. Akkor már van szívhang????

Visszaolvasni nem tudtam mindent, csak átfutottam.

Sysy!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!
Ez szuper hír! nagyon boldog kismamaságot kívánok!

Igyekszem majd minél hamarabb visszazökkenni a beszélgetésekbe.

A tali nekem jó a helyszín, az időpont is, ott leszek!

Itt van még pár kép a nyaralásról:
Kép
Kép
Kép
És pan pár új kép az albumomban is, ha valakit érdekel.

Puszika mindenkinek!!
Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Adriana!Kép

De jó hogy újra itt vagy és hogy jól sikerült a nyaralás a rossz idő ellenére.Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Én még mindig nem hiszem el,de nagyon boldog vagyok!Kép
Pont akkor sikerült amikor nem gondoltam rá,és ez ettől még édesebb!
Ma elég rosszul érzem magam,mert normális esetben ma kellett volna megjönnie,és valószínűleg ezt érzem.
Állandóan csak feküdnék,meg szédelgek.De ez édes rosszullét,mindent kibírok a piciért!Kép
Remélem majd a táblába kapok egy zebrát!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok.
Adrianna.Szepek a kepek.orulok hogy ujra ittvagy es majd valami beszamolot is kernenkKépnoverednek is gratula.akkor extazisban a csaladKép
Sysy fekudj,pihenj elvezdKépez ma a te napod erezd nagyon jol magad(lelkileg)
Lanyok,mosolyszunet megszunt,de meg mindig haragszom am.csak elkezdtunk birkozni es dupla numera lett a vegeKép

Kép
monyoka

Sziasztok Kép
Sysy Kép
Gratula a zebrácskádhoz Kép Annyira örülök Kép Látom te is csak mosolyogsz és ezt jó látni Kép
Kép

Dudu Kép
Sajnos szombaton sem tudtalak megnézni, mert mi pénteken voltunk Ópusztaszeren Kép
Remélem jól sikerültek a fellépések Kép

Pille Kép
Gyönyörűek vagytok a képen Kép
Remélem hamarosan befejezitek az álomházatok építését és beköltözhettek hármasban Kép

Csibe Kép
Nagyon szépek vagytok a képen Kép

Tündike Kép
Szomorúan olvastam, hogy nem túl jó eredményeket kaptál az uh-n, de nézd pozitívan! Így legalább tudjátok mi a baj és akkor könnyen segítenek a dokik Kép Drukkolok neketek Kép

Adri Kép
Jó, hogy újra itt vagy Kép Örülök, hogy azért jó sikerült a nyaralásotok, még ha nem is volt tökéletes idő Kép
Micsoda hír! Egyszerre vagytok várandósak a testvéreddel Kép Azért ez nem mindennapi Kép Ehhez külön gratula Kép
Elvileg már látszódni fog a szívhang Kép Én nagyon korán mentem 6+0-n és még is láttam Kép

Nekünk remek volt a pénteki pihenésünk Kép
Délelőtt Szegeden sétáltunk, aztán meg átmentünk Ópusztaszerre Kép Nem tudtunk mindent megnézni, de majd legközelebb Kép
Sajnos visszafelé az autóm tönkre ment és elég nehezen tudtunk hazakeveredni.
Tegnap este meg a Duna parton néztük a tüzijátékot, utána meg NOX koncertet Kép Annamari nagyon élvezte ezt a két napot Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska!Kép

Igen csak mosolygok,mert egyszerűen nem tudok betelni az érzéssel,és ez nagyon jó dolog!KépKépKépKépKép
Annyira édes képet tettél fel Nekem,hogy a szemem könnybe lábadt,édes-drága pici zebrababa!!!!!!!!Kép

Hogy érzed magad?
Kislányotok tudja már hogy tesója lesz?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Sysy!
Nagyon-nagyon gratulálok!! De jó!!Kép
Tényleg igaz, hogy ha nem gondol az ember rá akkor lehet, hamarabb megfogan a baba.

Hogy teltek a 20-i ünnepségek?
Nekem mozgalmasan és nagyon jól!
Itt, Esztergomban, már négy éve megrendezik ilyenkor az esztergomi várjátékokat, ahol a városrészek csapatai mérkőznek meg egymással, ami azt jelenti, tánc, ének, főzés és ügyességi játékokban kell jeleskedni. Aranytallérokat kell gyűjteni, és akinek a legtöbb gyűlik össze, az a csapat nyer. A lényeg, hogy én is résztvettem immáron 4. éve.KépHarmadikok lettünk a 6 csapatból, bár 1-2 ponton múlt a győzelem. Nagyon jó volt egy napig korabeli helyszínen,esztergomi várhegy, korabelies kosztümben, játszani, versenyezni.
Bocsi, ha kicsit hosszú lett.
Bogi
dbogica

Szia Dbogica!Kép

Köszi a gratulációt!!!!!!!Kép
Annyira boldog vagyok,hogy azt szavakba sem lehet önteni!!!!!!!!Kép

Mindenkinek azt kívánom hogy tapasztalja meg ezt az érzést!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Sysy!
Nagyon nagy gratula a zebrádhoz KépKépKép

Adri!
Örülök, hogy újra itthon vagy, kipihenten boldogan. A Nővérednek is gratulálok, ez nagyon tetszik, nagy öröm lehet most a Családban.

Bogi!
Gratulálok a 3. helyhez, ez nagyon éredekes, mit főztete?

Most már rendesen tudok enni is, de már épp ideje mert már nagyon ki voltam éhezve KépKép

sziasztok : dido

dido
dido

Annácska!
Élménydús volt a hosszúhétvégétek. Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Mi történt az autóddal? Kép Hogy jutottatok haza?

dido

dido
dido

Sysy Kép
Már jobban vagyok, kevesebbet ég a gyomrom Kép
A lányom még mindig nem tudja, legalábbis nem mondtuk meg neki, de biztos, hogy sejti, mert időnként csak odajön hozzám és ad egy puszit a pocimra Kép
Sőt tegnap eset kifejtette, hogy egy ekkora pociban már biztos beköltözik egy baba Kép
Meg tudnám zabálni Kép
És te hogy vagy? Rosszullétek?

Bogi Kép
Nagyon klasszul hangzik ez az ünneplés Kép
Egyszer úgy rész vennék rajta, akár nézőként is Kép
Gratula a dobogóhoz Kép Biztos jól mulattatatok Kép Mit főzetetek?

Dido Kép
Örülök, hogy jobban van a torkod és már tudsz rendesen enni Kép
Mikor mész kontrolra?
Még nem tudom pontosan mi lett a kocsival, csak annyit, hogy veszíti a vizet valószínő a vízpumpánál. Még pénteken éjjel elvittük szervízbe és holnap reggel megyek, hogy elkezdhessék a munkát. Tuti egy vagyon lesz Kép
A párom vezette haza a kocsit, ő tudja vezetni a műszaki hibás kocsikat is. Minden benzinkúton megálltunk és töltöttünk bele vizet. Holnap majd többet tudok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska,Dido!
Szarvaspörköltet kellett minden csapatnak főzni bográcsban. nekünk egy ismerős bácsi főzte, aki tulajdonképpen szakács, hentes bár azt hiszem már nyugdíjas. Nagyon finom lett, jól megpuhult, és szinte az egész elfogyott. Tényleg jól éreztük magunkat, párom is részt vett. Sőt ő a "várkapitány", a csapatvezető.Kép
Az én kapitányom.Kép
Jó éjt! Bogi
dbogica

Annácska!
Annamari tündéri lehet, nagyon kíváncsi leszek, hogyha majd elmondjátok Neki a Kistesót, mennyire lesz meglepve, vagy nem; az a pillanat nagyon árulkodó leszz... Kép
Sajnálom a kocsitokat Kép , de még jó, hogy ilyen ügyes a párod, és így haza tudtatok jutni.
Most csütörtökön voltam kontrollon, és mindent rendben talált a dokinéni, és azt mondta, hogy a jövőhét 2. felétől már mászkálhatok is újra a városban Kép

Bogi!
Még csak egyszer ettem szarvaspörköltet Szentendrén egy étteremben, de nagyo-nagyon ízlett, most úgy megkívántam ahogy írtad. Jó lehett, hogy a Pároddal eggyütt versenyezhettetek, vigyázz nagyona Te Kapitányodra Kép

dido

dido
dido

Bogi Kép
Összefutott a nyál a számban Kép
Nem csodálom, hogy az összes elfogyott, én is meg nyalnám mind a tíz körmömet Kép
Olyan jó, hogy ilyen családi programotok volt a pároddal Kép

Dido Kép
Akkor már nem kell sokat várni és kiszabadulsz a "börtönből" Kép
Már alig várom, hogy elmondhassam Annamarinak és mi is nagyon várjuk a kisarcán az örömöt Kép

Annácska

annácska

Szép álmokat Mindenkinek Kép
Kép

Annácska

annácska

Szia Sysy! Kép

Fogadd nagy gratulációmat a kis jövevényhez. Vigyázz nagyon magatokra!

junko
Vendég

Szia Lányok!
Jó reggelt mindenkinek!

Tündi!
A zebrás munka bejött neked az első napra! Mit szólsz?
Én is kérnék valamit: a ciklushosszomat javítsd ki 27-31 napra, mert mostanában e két véglet között mozog. Én még nem tudom eldönteni, hogy most megjött-e, vagy valami pecsételésem van, ezért ezt még ne javítsd! Köszi.

Most megyek fogorvoshoz, utána itthon leszek. Úgyhogy ha nem szadiz meg nagyon, akkor hamar jövök!

Annácska!
Nem az a lényeg, hogy nem láttatok bennünket, hanem az, hogy milyen kellemes volt a hétvégétek. És hogy épségben hazaértetek a beteg autóval.

Bogi!
Imádnám ezt a játékos napot én is. Biztos szuper volt. Minden alkalmat megragadok a játékra. Egyszer még az Activity-ben is indultam. És nyertem is 570.000,- Ft-ot. Azaz a felét, mert a másik fele Somát illette. Kép
(bocs a dicsekedésért, de azért büszke vagyok Kép)

réka
Vendég

Sziasztok!

Sysy
Szívből gratulálok neked, mindjárt kapsz meglepit, egy igazi zebrácskát a táblába! Kép Hát Unique tényleg itthagyta nekem a zebraosztó képeségét KépKépKép

Réka
Javítottam amit kértél, és nagyon örülök hoyg mindjárt kezdhetek egy zebrácskával Kép

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Na, hosszú idő után próbálkozok egy táblát feltenni Kép

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Ma reggel elléggé kábult vagyok és fájdogál a fejem,meg eléggé feszül a hasam. Biztos helyezkedik a baba!Kép

Tündi!Kép

Köszi a zebrát,olyan hihetetlenül jó látni a nevem mellett,hogy azt el sem lehet mondaniiiiiiii!Kép
Azt is köszönöm hogy ilyen emberek vesznek körül,mint Te is!Kép
Hasonló örömöket kívánok Neked is!Kép
Unique biztos meglepődik hogy máris tudtál osztani egy zebrát!KépKépKép

Junko!Kép

Köszi a gratulációt!!!!!Kép
Nagyon vigyázok a mi kis picurunkra!Kép
Egyébként én még mindig nem fogtam fel,de ha a doki megvizsgál már csak felfogom!Kép

Dido!Kép

Köszi a gratut!Kép

Annácska!Kép

Annyira aranyos lehet a kislányod,hogy tényleg meg lehet zabálni!Kép
Tegnap egész lefekvésig nem voltam jól.Kép
Ráadásul azt hiszem allergiás vagyok és emiatt nagyon keveset aludtam,mert állandóan tüsszögtem.Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Sysy
sysy77

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:02-kor.
seszi

Sysy!

Szívből gratulálok neked! Nagyon jó látni az örömödet! Gyönyörű kilenc hónapot kívánok Nektek!!!

Pusszancs: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Réka
Remélem nam szadiz meg nagyon a fogdoki! Küldök energie-t!
Itt akkora vihar van!!! Nagyon durva, el sem hiszem!!! Kép

Tündi
Huh, milyen jól kezdted a táblafelrakást!!!!
Mgőrizhetnéd ezt jószokásnak, és nekem is oszthatnál egy zebrácskátKép Kép Kép na meg magadnak is! Nálatok is csúnya idő van?

Sysy
Vigyázz magadra!!!! Ha tudod, pihizd ki magad!
Dokihoz mikor mész?

Én igyekszem jönni, de rengeteg a munkám Kép
Pedig semmi kedvem dolgozni!!!!

Sziszka

szisszka

Hát kb ilyen idő van...
Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Sysy Kép
Így kell ezt csinálni! Gratulálok a bébihez és jó pocakosodást! Kép

Képzeljétek, a szomszédunkban 20-án született meg a baba. Kép A srác pont akkor telefonált amikor mentünk a repülősóra.
Szépen beindult itt a zebraesső, jó sok bébi fog születni tavasszal. Én is szeretnék egyet......

Majcsi

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Jányok!
Sysy!
Gratulálok Neked!Jó látni, hogy mennyire boldoggá tesz a hír!Kép

Annácska!
Hiányoztál pénteken!Mi baja let a kocsinak?Azért meg lehet csináltatni?Annamari szerintem érzi, tudja, a gyereket erre nagyon fogékonyak, érzékenyek, állítólag még a nemét is tudjákKép!

Réka!
Milyen szép hétvégétek volt!Mlyen jó, hogy a Férjed is mehetett Veletek, én is mindig örülök, ha énekkaros útra jön a Férjem is!Kép

Tündi!
Mi újság?Mikor mész megint dokihoz?Ugye már nincs rossz kedved?

Bogi!
Bográcsozás...húúúúúú, de éhes lettem, milyen jó lehetett, egy Várkapitány feleségeként!KépNyertetek, hányadikok lettetek?

Adri!
Gyönyörü képeket készítettetek, milyen várromnál voltatok?Csodálatos az a naplemente!

Nekünk nem volt ilyen utazós-kirándulós hétvégénk, de azért "büszke" vagyok magamra, mert a pincétöl a tetötérig kitakarítottam a házat, porszívoztam, felmostam, függyönyöket, szönyegeket, ablakokat, ajtókat, ruhákat 4 adagot!, föztem, mosogattam, pakoltam, fürdöket pucoltam, gazoltam....! Söt még Brúnónak is festettem névtáblát, mert most készíti Férjem a házat, már egész jól néz ki, csak a tetö van hátra, majd lefényképezem és felrakom!Kép

Mindenkinek szép és esömentes napot!

Kinga
Kinga79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?