Sziasztok!
Nagyon beindultatok Csajok! Csak kapkodom a fejem
Dezsi, képzeld, én is a földhözragadtak táborát erősítem, én is az orvosban bízom elsősorban (persze csak a jóban, vagyis addig keresgélek, amíg meg nem találom azt, akiben bízom). De azért a méhpempőt csak kipróbáltam... ártani nem árthat felkiáltással. Mint mindenben, itt is a hit számít. Ha hiszel benne, akkor próbáld ki, ha nem, akkor meg teljesen felesleges. Így volt ez az időpontod őszre tolásával is.
Lapulevélke, üdv köztünk! A haspuffadás miatt tényleg ne izgulj, amíg nem fáj semmid és kapsz levegőt, nincs baj. Ami a jeleket illeti, megértelek. A csajok a megmondhatói, mit össze cirkuszoltam a cicifeszüléssel. Elkezdett csökkenni, akkor kb. 5 percenként nyomogattam, hogy érzek-e valamit. Teljesen elmúlt, mégis állapotos vagyok. Szóval a jelek ilyenkor még nem igazán jelentkeznek, majd csak 6-7 hetesen... amikor meg már úgyis biztosan tudod, ott a pici a pocakban. Kitartás, és mennek a drukkok tőlem is ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsu, legközelebb 6-án megyek genetikai UH-ra. Nagyon soká van még, már alig várom.
Érdekes, hogy téget felhívnak, hogy hányan ébredtek fel. Nekünk be kellett menni, és amikor bejelentkeztünk a recepción, csak akkor kezdték az olvasztást, és pár (kb.) óra múlva már költöztek is a pocakba. Neked is megadrukkok holnapra++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyulasz, hajrá kínai módszer
Alle, jó hogy jöttél! Hogy vagy?
Julika, Janka baba nagyon gyorsan nő

Most született, és már így emelgeti a buksiját

Tényleg hihetetlen szemei vannak.