A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Újra itthon Sziasztok!
Vendég

Szia Panda!
Milyen volt a kiruccanás?
Vendég

Mano,
Jó volt :lol: tegnap óta émelygek ma már eljutottam az öklendezésig is de sikerült az ebédet a helyén tartanom :oops: de nem bánom :lol:
Vendég

Panda:
Hm.. Te is befogadtál egy kis vukkot? :) De ez azt jelenti, hogy jól tapadnak a picik. :)
Vendég

Mano,
Én már tárt karokkal vártam :lol: Kivel mi történt tegnap óta?
Vendég

Szegény Jaimee az asztal alá küldte a vukkot büntiből. :)

Betsy volt ultrahangon.

Olik nagyon beütötte a lábujját, lehet, hogy eltörött.

Húú, nem jut eszembe más.
Vendég

Jah, és nekem megvan a hormon eredményem. :)
Vendég

Mano,
És mi lett az eredmény?

Olik,
Uhhh jobbulást!!

Jaimee,
Kitartást ez már nagyon durva :(
Vendég

Szerintem egész jó, csak 1 hét késéssel vagyok.
A progi a 20. napon 0,7 nmol/L volt, a 27. napon 15,8.
Vendég

Panda: Doki még nem látta az eredményeimet (szerdán megyek). Szerinted jó ez az érték? Probléma lehet, hogy 1 hét késésben vagyok?
Vendég

Teljesen jó a progid :lol:
Vendég

Panda: Örülök, hogy Te is így látod. :)
Vendég

Pandácska!
Majd légyszi írd be a táblicsekbe, hogy június 21-én védőnő, június 25-án AFP. Gondolom, még nem olvastál vissza, így Neked is elmondom a nagy hírt, hogy voltunk ma 4D-s UH-on, és lesz egy újabb tündéri kisfiunk ;)
Vendég

Betsy,
Na ennyit jónásról :wink: bocsi ezt nem hagyhattam ki :oops: és hatalmas gratula a kukacoshoz szerintem ez csodálatos főleg ha a kisfiadat nézem példának :wink:
Vendég

Pandácska!
Hát igen. Az benne az érdekes, hogy akiket visszanéztem én, és még más is, akik tutira tudták a fogamzás napját, azoknak tényleg olyan nemű lett, mint amit írt a Jónás, csak nekünk nem. Szerintem a férjecskémnek nincsenek x-spermái :lol: Vagy mi a maradék 15% vagyunk, akiknek nem jött be. De nem baj, majd az unokáim között csak lesz egy kislány is :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Látom senki...én ma Pesten voltam céges ügyben, most értünk haza.
Panda:Kipihented magad?A hányinger már jó jel!(édes teher)
Christell:a tegnapira a válasz, igen én is mérlegképes vagyok!
:lol:
Babszi:nálam is tört a mécses a héten többször is, hol ezért hol másért...nekem három igazán jó barátnőm van, ebből kettő nemrég szült...tudom miről beszélsz.Ezt az érzést csak az tudja, akinek MÉG nincs.

Nóri
Vendég

Na,én is megjöttem.

Pandus:örülök,hogy haza értetek.Jól vagytok?Róka komát olvastam....

Én ma soppingoltam magamnak egy kicsit,hogy feldobódjak....sikerült!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok!
Mi is hazaértünk a ballagásról. Nagyon megható volt.
Most pedig kivasaltam a ruháinkat, mert holnap megyünk az osztálytalálkozóra. Délelőtt vásárolunk, beugrunk egy ismerős házaspárhoz, és utána osztálytali. Aztán éjjel anyósék, náluk alszunk, mivel ők közelebb laknak a volt sulimhoz, mint mi. És persze vasárnap a férjem barátja viszi eladni a kocsiját vásárba, mi pedig hősiesen elkísérjük.
Úgy tűnik, legközelebb már csak vasárnap este jövök.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Vasárnap este találkozunk! Addig is vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép
Vendég

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Nem tudom ki miként volt veled, de engem a frontok tegnap teljesen kikészítettek....Mindenem fájt, az egész napom tiszta sz... volt...Hála az égnek ma már jobb :) Amúgy tegnap délután 3 -tól aludtam este 6-ig, majd vacsoráztunk a férjemmel, ő ment dolgozni én, 8- mostanáig visszafeküdtem...Azt hiszem teljesen átaludtam a pénteket... :D

Betsy: gyönyörűek a képek! Gratulálok hozzá!! Na és hogy kisfiú :lol: Nagyon jó hírekkel jöttél!!

Jaimee: nem lehetett semmi a jelenet... :lol: Szegénykém...

Olik: hogy vagy? Barnázás remélem elmúlt!!!

Pandácska: beírnád: 2007. június 13. nőgyógyász kontroll, köszönöm! Milyen volt a kiruccanás?

Babszi: mindenkinél vannak ilyen hullámok, de erős vagy és túl fogsz rajta lenni...Mikor elvesztettem a kisbabámat (22 hetesen), akkor valami iszonyatosan nagy depresszió uralkodott el rajtam...Ráadásul azt mondták várnom kell fél évet a próbálkozásig...Közben meg kaptam a híreket, hogy ki terhes, ki szült meg, stb....Aztán sikerült szeptemberben teherbe esnem, csak éppen méhen kívüli lett... Utána még egy nagy adag depresszió, de kénytelen voltam erőt venni magamon a cél érdekében...És itt vagyok a Kicsi Kincsemmel!!Szóval csak azt tudom neked tanácsolni, hogy engedd ki magadból ezt a sok "keserűséget" és utána csak a jövőre koncentrálj...kezdd tiszta lappal...Felejtsd el mióta próbálkoztok.... Ha kell menjél másik orvoshoz, ha kell utazzatok el, csak a saját lelkedet tedd helyre. Mi mindannyian nagyon drukkolunk Neked!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Látom most midenki máshol van.... :)

Akkor követem Andit és megyek shoppingolni kismama nacit..Na meg a szokásos főzés lesz a nagy program 8)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggeltet,

Felkeltem,de mostanáig lustiztam....még csak most iszom a tejeskávémat :shock:

Heni:a sopping nekem nagyon jót tett tegnap...sztem Te is feldobódsz :wink: :lol: (bár,kismami nacit nem vettem :lol: )
vedresandi

Sziasztok!

Csak bekukk, mert nemsokára megyek kozmetikushoz, hogy rendbetegyen egy kicsit az esti osztálytalira!

Chris! Jó szórakozást Neked este!!!

Sirkici! BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sirkici!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!
vedresandi

Sirkici,
Kép
Vendég

SZia PandaMami!

Hogy aludtál???Rókacsalád?

Nálam megkezdőtött a tuti kis PÉ előtti has szurka....még bírom,mert enyhe,de napko kérdése,és lekaparom a falat!!!
vedresandi

Andi,
Nem volt éjszaka semmi nyugodtan alukáltam és ma még émelygés se volt. Persze még messze van a nap vége :lol: Jó korán elkezdesz szúrkálni :? Mi a mai program?
Vendég

Pandus:itthon leszünk,pihenek,és mellete a szokásos hétvégi robot (mosás,főzés,takarítás).
Egyébként 4-5 nap múlva PÉ,a vonalzóm szerint,nekem mindid ilyen hamar elkezd jelezni a szervezetem.Hétfőn fogok megőrülni sztem.
És Ti?Mi jót csináltok ma?
vedresandi

Andi,
Nekünk még nem sikerült az ágyból kimásznunk annyira bereggeliztünk :oops: takarítani mi is fogunk, ma szerintem itthon maradunk.
Vendég

Pandus:én megagiga lusta vagyok..még szerencse,hogy nem patakban mosunk,mert a mosógép megy magától is,addig is lehet lustizni :wink: 8)
vedresandi

Pandus! Azért ne hajtsd túl magad a takarításban!
Vendég

Andi,
Ha patakban kellene mosni azt hiszem én meztelenül járnék :lol: nincs is patak a környékünkön szóval megúsztam a dolgot :lol: :lol:

Krisztinka,
Párom mindenben segít szóval csak lightosan takarítok.
Vendég

Na itten vagyok 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Én már megfőztem :P
Kép

Zolcsika is főzött :lol: Kupakokat raktam egy tálba és azt kavargatta fakanállal legalább 1 óráig!!!Most betettem az ágyába, de a kupakos tálkát magával kérte, most is hallom, hogy kavargatja...Lesz ebből alvás? :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni: Nincs se piros, se barna :roll: Remélem nem is lesz többé, mert nagyon megijedek ilyenkor :?
Tegnap Apuci hozott egy gyros tálat és benyomtam utolsó morzsáig ( este 22.30kor :shock: ). Mi lesz így belőlem :?: :roll:
Kép

Előtte persze nem ettem semmit, sőt nappal sem igazán.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:sztem ez normális...addig örülj,amíg nem kínoz a róka koma,és jóízűen tudsz enni :wink: :lol: :lol:
Ha nem fognám vissza magam,én is tudnék enni olyankésőn,de muszály,mert a tavaly nyári gatyáimban úgy nézek ki,mint egy derékban elkötött telefosott zokni.
vedresandi

Andi:
Kép

Ezt jól megaztmondtad!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaj ne is beszéljetek az evésről mert így is folyamatosan az jár a fejemben. Ma már nem eszem semmit csak gyümölcsöt...
Vendég

Tényleg mennyi az egészséges hízás terhesség alatt?
Vendég

Pandus:én a könyvekből olvasva 10-12 kilo,de ez egyéntől is függ.Anno én 47ről indultam.Igaz 72 lettem a végére,de nem voltam vizes,minden eredményem jó volt,nem cseszegetett a doki és a védőnő sem.Persze,ha esetleg sikerülne újra,akkor jobban odafigyelnék,mert lassa belépek a 36. életévembe (húúúezborzasztósok,és most már nehezebbmegszabadulnom a felesleges kilóktól. :roll:
vedresandi

Sziasztok!

Köszi csajok a vígasztalást!!!!!! Nagyon jó érzés!!!

Sajna, nem nagyon tudok jönni a hétvégén, mert itt vannak a szüleim látogatóban.... de azért gondolok ám rátok! :wink:

babszika

Megint fúrnak :twisted:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Szép napot!

Az elmúlt hetet sajna képtelen vagyok visszaolvasni, történt valami érdekes esemény?
Én egész héten dolizam, meg ez amolyan figyelemelterelő hadművelet, hogy mindig lekötöm valamivel magam, mindig csinálok valamit.....csak nagyon hiányoztok! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na jó, látom nincs most itt senki...legyetek jók, vigyázzatok magatokra, majd jelentkezem.....
Pussz mindenkinek!
És az újakat üdvözlöm :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Olik: nagyon jók ezek a kis beszúrt képek :D

Pandácska: szerintem ne nagyon törődj a kilókkal, az a lényeg, hogy érezd magatokat nagyon jól :D Szülés után úgyis lesz rengeteg tennivaló, majd akkor lepattannak...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Azért kell velük törödni itt nem a külsőről van szó hanem a baba egészségéről meg az enyémről mert aki sokat hízik annak komplikációi lehetnek. Tudom hogy szülés után lemennek de itt nem erről van szó. Ezért is kérdeztem úgy hogy egészéges hízás.
Vendég

Megnéztem a négyes ikreket a tv-ben. Hihetetlen édesek és olyan picik még a könnyeim is potyogtak.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?