Sziasztok!
Nem tudom ki miként volt veled, de engem a frontok tegnap teljesen kikészítettek....Mindenem fájt, az egész napom tiszta sz... volt...Hála az égnek ma már jobb

Amúgy tegnap délután 3 -tól aludtam este 6-ig, majd vacsoráztunk a férjemmel, ő ment dolgozni én, 8- mostanáig visszafeküdtem...Azt hiszem teljesen átaludtam a pénteket...
Betsy: gyönyörűek a képek! Gratulálok hozzá!! Na és hogy kisfiú

Nagyon jó hírekkel jöttél!!
Jaimee: nem lehetett semmi a jelenet...

Szegénykém...
Olik: hogy vagy? Barnázás remélem elmúlt!!!
Pandácska: beírnád: 2007. június 13. nőgyógyász kontroll, köszönöm! Milyen volt a kiruccanás?
Babszi: mindenkinél vannak ilyen hullámok, de erős vagy és túl fogsz rajta lenni...Mikor elvesztettem a kisbabámat (22 hetesen), akkor valami iszonyatosan nagy depresszió uralkodott el rajtam...Ráadásul azt mondták várnom kell fél évet a próbálkozásig...Közben meg kaptam a híreket, hogy ki terhes, ki szült meg, stb....Aztán sikerült szeptemberben teherbe esnem, csak éppen méhen kívüli lett... Utána még egy nagy adag depresszió, de kénytelen voltam erőt venni magamon a cél érdekében...És itt vagyok a Kicsi Kincsemmel!!Szóval csak azt tudom neked tanácsolni, hogy engedd ki magadból ezt a sok "keserűséget" és utána csak a jövőre koncentrálj...kezdd tiszta lappal...Felejtsd el mióta próbálkoztok.... Ha kell menjél másik orvoshoz, ha kell utazzatok el, csak a saját lelkedet tedd helyre. Mi mindannyian nagyon drukkolunk Neked!!