A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

KorekKép
Nekem 3x2 utró mellett is megjött edig mindig max 2 nap késéssel.

wish

SziasztokKép

Hú, de rengeteget írtatok, így megint nincs időm olvasniKép
Úgy szégyellem magamKép
Azért Mea hatalmas pociját megnéztemKép, nem semmi méretekKép

Ha nem baj, teszek fel megint képeket KristófmacirólKép

Itt spenótevés közben látható, imádja, engem viszont a hideg ráz ki tőle.
Bár neki minden kaja ízlik, sárgarépa, sütőtök, spenót, zöldborsófőzi, minden jöhetKép
Azt hiszem az evéssel nem lesznek gondjai, szerencsére ebben az apjára ütött, és mindenevő lesz, nem pedig olyan válogatós, mint énKép

KépKép
Kép

Itt pedig buborékokat fújtunk neki, el van ámulva tőlük, mindig el akarja kapni őket, aztán pedig csodálkozik, hogy eltűnnekKép

KépKép
Kép

Babus

Kép
babus2005

Egy kicsit elbénáztam, de így legalább kevesebb helyet foglalok elKép

Kép
babus2005

Sziasztok!

Wish!
Német-töri szakos vagyok egy idegenforgalmi-vendéglátóipari szakközépben.

Noémi!
Én is küldöm az energiát!!! HAJRÁ-HAJRÁ! Kép

Lányok!
Nagyon jól sikerült a kerti parti, hála istennek, nem volt eső, sőt... Képzeljétek, kisütött a Nap is... Tök meleg volt. Kép

Zsu

Zsu
valér

Babus Kép gyönyörű Kristóf!!! Mennyi idős?? Olyan drága. Hol lehet ilyet kapni? KépKépKépKépKép

Duddu Kép bocsi a tévesztésért. Azért köszi a babatapasztókat, nagy mozgolódás van a pocimban, nem tudom mi okozza, de jó lenne, ha valami kis kavics KépKépKépKép

Kati Kép a babuci megtapadt, csak nem maradt meg. Legközelebb jobban résen leszek, az biztos. Progit a tavasszal is kaptam, a végén már 3*3-at, de az sem segített. Most biztosan fogok progiszintet nézetni a dokival vérből. És valószínüleg rögtön otthon is maradok. Nagyon köszi a babatapasztókat. Vissza is adom ám őket duplán!

Réka Kép progiszinted alacsony? Vagy miért kapod a plusz progit? Hová jársz dokihoz? A párodat nézték már? Minden vizsgálatotok megvolt ami a www.lombik-baba.hu oldalon fenn van? Azért a closty csak hormon, fölöslegesen én sem örülnék neki, ha emelgetnék. A 2 érett tüsz jobb, mint a 4 éretlen. Ráadásul a többesterhességnek is nagyobb a valószínűsége. Ami ugye alapban nem cél.

Valér Kép nagyon köszi neked is!

Kép
Vendég

Kati, nem válaszoltam. A Budai Meddőségibe járunk a János kórházba.
Vendég

Noémi
Szombaton lesz 7 hónaposKép
Ha most elszaladsz hozzánk, Gyömgyösre, megkaphatodKép, egy kis időre, míg kipihenem magam, mert ma kikészítem anyut-nap vanKép

Babus

Kép
babus2005

Noémi!
Megy a drukkk!!!!Kép
Babus!
Nálatok zajlik az élet Kristófkával. Nagyon édi, mosolygós!
Mindenhol olyan borongós az idő?
Valér, Csibe!
Holnap már én is kezdem a sulit. Már be kell nekünk is menni? Ti hogy érzitek magatokat?Már, ami az isikezdést illeti.Kép
Bogi
dbogica

Nem kérdésnek szántam a "be kell nekünk is menni"-t.Kép
Bogi
dbogica

Bogi
Nálunk nagyon meleg volt egész nap.Most viszont, hogy eldöntöttük, hogy pancsiziidőig lemegyünk babakocsizni, teljesen beborult, elsötétült az ég, fúj a szél, nagy vihar jön valszeg.

Kép
babus2005

Sziasztok!
Hát ma nem nagyon tudtam jönni, be kellett pótolnom a munkát amit tegnap ellógtam! Kép Kép Kép Dolgoztam is keményen, büszke vagyok magamra. Párom közben csatangolt a városban, amikor hazajött pihenés képpen elvittük a kutyusokat sétálni, még futottam is velük, nagyon élvezték! Na, de a lényeg, hogy már itt vagyok! Kép
Mindjárt vissza is olvasok!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!Kép

Én sem tudtam jönni egész nap,mert délelőtt dolgoztam,délután pedig családlátogatáson voltunk a kolléganőmmel.
Egyébként elég fáradékony vagyok,úgyhogy amikor csak lehet akkor ülök és pihenek.Kép
De nem baj majdcsak túl leszek ezen a kezdeti nehéz időszakon és akkor jobb lesz,ráadásul arra gondolok hogy ezt mind az én drága kis picurom csinálja!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Sysy!
Tudod azt szokták mondani "a szépségért meg kell szenvedni". Én ezt most átírnám: "a csöppségért meg kell szenvedni"... De azt hiszem, Te is lelkesen benne vagy ebben a bizonyos "szenvedésben"... Igaz??? Kép

Bogi!
Hát jó volt a szünet, de azért már hiányzott a suli. Tudom, nem vagyok normális, de engem zavar, ha sokáig szünet van... Szeretek dolgozni és emberek között lenni. Nekem az a természetes, és akkor érzem magam a legjobban (és persze akkor vagyok a legfáradtabb is,) amikor ég kezem alatt a munka. Nem szeretek sokáig "henyélni"... Hát ez van.

Most ennyi futotta. Kezd fájni a fejem. Nem jó hír... Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Lányok!
Látom, nem csak engem csapott arcon az első hónap, és látom nem csak én lettem megtréfálva, ugyanis 5 napot késett a menzim.Úgy konkrétan nagy elkenődés, meg ilyesmi nem volt, csak ... na tudjátok ti is. Mondjuk ebben párom is szerepet játszott kicsit, mert úgy beleélte magát, hogy ő már apuka. Aztán szép lassan tartottam egy kis biológiaórát neki mindenféle peteérésekről, meg esélyekről... hát csodálkozott.

Junko
Nálunk az első ilyen együttlét után pironkodás volt, még másnap is! Kép
Tényleg, mikor mentek Villányba? Mi szeptemberben Harkányba szeretnénk menni! Kép

Réka (Duddu):
Majd mesélj, mi volt a családtervezőben!!!

Noémi
Nagyon szorítok!!!
Küldök nagyon nagyon sok babatapasztó energiát!!!
Hormontáblát azért elmentettem, ki tudja mikor lesz rá szükségem!

Korek
Örülök, hogy újra itt vagy!!! Kép

Kati
Még mindig semmi?
Úgy izgulok!!! Mennek a drukkok!

Vera
Mi is májusban kezdtük!
Ennyi "segédeszközzel" most már csak összejön nektek a babó, főleg, hogy plusz még újult enrgiával is vágtok neki a dolognak! Kép

Monyóka
Szépek vagytok a képen a profilodban!
Mi újság azzal a termékenységet segítő növénnyel? Kép
Jó a cikk, amit feltettél!!! Kép

Eszter
Ehhez én csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: Úgy legyen! Kép Kép Kép Kép

Zsu
Figyi, elkérhetem a mailcímed??? Csak mert a profilodban nem találtam...
És ugye egyszer felajánlottad, hogy ha gondom lenne a törivel... Kép Kép
Kösziiii! Kép

Babus
Kristóf nagyon édi-bédi a képeken!
Milyen ügyesen eszik már!
Mi a párommal mindketten válogatósak vagyunk, úgyhogy sok lehetőség nincs, valószínűleg a gyerkőc is az lesz majd!
Sajnálom, hogy beborult az idő nálatok! itt az előbb még csúnyán szakadt is az eső, még dörgött is Kép

Sysy
Ez édes szenvedés szerintem! Kép
Mit nem adnék érte! Kép Kép Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy csomót, de elszállt, én meg nagyon megharagudtam és kikapcsoltam a gépet.Kép

Szóval, tegnap munkába álltam a jó hosszú szabi után, Nagyon hosszú volt a nap! És mindenki azt kérdezte, kismama vagyok-e már. Az esküvőm óta állandóan ezt kérdezgetik. De most más volt. Elterelő válaszokat adtam, még nem akarom elárulni senkinek...Kép

Most már nekem is vannak rosszulléteim, de főleg délután és este. Állandóan ennék és aludnék, ha tehetném. A nővérem is így van ezzel, olyan jó egy csomót beszélgetünk a tüneteinkről, más témánk sincsKépKépKép
Ezúton is köszönöm a gratulációkat az ő nevében is !

Csütörtökön megyek a dokihoz, már nagyon várom!! Valaki meg tudná mondani, hogy ilyenkor hasi, vagy hüvelyi uh-t csinálnak??

Most bocs, hogy nem írok mindenkinek személy szerint, de még nem zökkentem vissza teljesen a kerékvágásba. Nehéz így, hogy közben pár méterrel a föld felett lebegek!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana!Kép

Ezzel én is így vagyok,állandóan ennék és aludnék!De hát nem lehet állandóan ezt tenni!Kép
Én még szédelegni is szoktam,csakúgy dolgozik a picur.Kép

Valér,Szisszka!Kép

Hát ez tényleg édes szenvedés és ez így van jól!Kép

Sysy
sysy77

Sysy, Adri!
Azért nem eltűnni, mert már babások vagytok!
Tessék előttünk jó példával járni és írjatok sokat!
Na jó, a munka miatt kivételesen megbocsátok Kép
Várom a tüneteket!

Annácska!
Mizújs veletek? Agyadra ment már az autós ügy, igaz?

Zsu!
Mázlitok volt a kerty party-val nem mondom. Pihend ki a fejfájást, de gyorsan! Mensid még sehol?

Sziszka!
Ezekkel a kutyukkal én is futkároznék. Tök jó lehetett.

réka
Vendég

Sziasztok!

Szisszka!
A címem nem túl bonyolult:
vass-lenart@freemail.hu Várom a kérdéseid, szólj, ha segíthetek! Kép

Duddu!
Köszi, most már jobban vagyok, mert vettem be dilibogyót fejfájás ellen. A mensi még sehol, de hát a múlt hónapban is megviccelt... Te hogy állsz???

Zsu

Zsu
valér

Sysy!
Ezeket a tüneteket szívesen elviseljük, igaz? Én nem is panaszkodom, hiszen előttem lebeg az édes okozat.Kép

Réka!
Nem tűntem el, csak tényleg beindultak a dolgos hétköznapok, és nehéz visszazökkenni. Ezért tudok most már csak esténként jönni. De az eseményeket igyekszem követni, és bekapcsolódni.
Az én drága férjem most szendók csinál nekem, mert azt kívántam.Kép
Olyan kis figyelmes lett.

Mára elbúcsúzom, mert kezdődik a menetrendszerinti rosszullét, és ilyenkor elalszom a tv előtt hamar. Holnap jövök.

Szép estét mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Helló!

Sysy!
Végre előkerült a pendriveom!
Ez a tiéd!
Kép!Kép

Adri!
Az első két UH ált. hüvelyi. Így Apás uh esetén készítsétek fel az Embert, nehogy meglepetés érje! Mi kivártuk a hasi uh-t Apjukommal!

Itt olyan eső volt, hogy pincementésbe kellett fognunk! Van némi gebasz itt a környékbeli árkok karbantartásával, és mivel a mi garázsunk a legmélyebb pont...Kép
De megúsztuk! Mondhatni szó szerint!Kép

Mindenkinek szép estét!

Egyébként jól láttam, hogy ma nem láttanm táblát?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Zsu!
Akkor szurkolhatok szép csendben?
Én furcsákat tapasztalok, bár igyekszem nem törődni vele. Olyam mintha múlna a mensim, pedig még meg sem jött igazán. Nem tudom mi ez. Lehet, hogy most elmúlt a pecsételősdi és holnapra meg megjön? Mert a derekam és a hasam is fájdogál, bár nem vészes.
Már majdnem vettem egy tesztet, de aztán meggondoltam magam, hogy reggelre úgyis megjön. Biztos viccel velem, mint itt már annyiónkkal, annyiszor... Kép kac-kac

Adri!
Tündéri a férjed! Tartsa meg jó szokását!
Az enyém meg gyümölcsöt darál, hogy legyen a vidijózáshoz!

réka
Vendég

Eszter!
Nagy mázolitok van tényleg! Semminek nem lett baja?
Tündi ma szabin volt, azért nem láttál táblát!

Dido!
Hogy vagy?

réka
Vendég

Sziasztok!

Nagyjabol visszaolvastam, Sysy oriasi gratula a babodhoz!

Babus,
annyira ismeros nekem Kristofka keresztanyuja. Honnan ismerhetem ot? 100%-ban biztosa vagyok abban, hogy lattam sot meg beszeltem is vele a kozelmultban, de nem ugrik be, hogy hol?

Ma Matenak is teszt-napja volt. Azt tesztelte, meddig birjak a szulei. Biztosan valami front volt ma, szokas szerint semmit sem aludt es egyik pillanatban mosolygott, utana meg jott a boges. Most mar alszik, jo lenne, ha ezt birna meg nehany orat.

Tegnap volt nalunk a doktor nenije, nagyon nagyon megdicsert bennunket minden tekintetben es ettol irtora dagadt a mellem. Azert jol esik, hogy valaki eszre veszi azt is, ha jol csinalunk valamit, nemcsak azt, ha b...ogatni lehet valamiert.

Mea,
annyira rohan az ido! Remelem szep szulesed lesz es jo elmeny marad. Fogsz kerni erzestelenitot vagy a brutal verziot valasztod?

Vannak fent uj kepek Materol a www.melykuti.tk oldalon, ha valakit erdekel. Egyebkent eppen ma volt 2 honapos a kis bogyobercink... Ugy rohan az ido csajok...

Vanda
vanda72

Sziasztok Kép
Eszter Kép
Sajnálom, hogy úsztatok Kép, de remélem mindent sikerült kimenteni Kép

Mea Kép
Hihetetlen nagy a pocid Kép
Most már gyakorlatilag a finisben vagy, nagyon dukkolok neked Kép

Vanda Kép
Ma kettős fronthatás volt, ez tuti kihat a babákra is Kép
A képek nagyon édesek, és örülök, hogy meg lettetek dicsérve Kép
Le a kalappal előtted!

Babus Kép
Egyszerűen meg tudnám zabálni a fiadat Kép
Annyira édes, hogy ennyit mosolyog Kép Igazi vidám kisbaba, ami a csodálatos anyukájának köszönhető Kép

Adri Kép
Megértem, hogy nem akarod elmondani senkinek, nem is szabad Kép
Az első uh lehet mindkettő, de nálam hasinál nem látta a babát ezért kellett hüvelyit csinálni.
Minden rendben lesz majd meglátod Kép
Mikor mentek csütörtökön, csak hogy tudjam mikor szorítsak Kép
A rosszullétek idővel azért rendeződnek, kitartás Kép

Drága mosolygós Sysykém Kép
Olyan jó látni, hogy boldog vagy Kép
Egy kis nehézség is kell a doldogság mellé, hisz semmi nincs ingyen Kép

Lányok!
Végre elhoztam délelőtt az autót. Egysenlőre úgy tűnik nincs semmi komoly baja, de azért jövő héten megnézetem egy ismerős szerelővel.
Bocsi, hogy csak most jöttem, de most hogy a párom egész héten vidéken dolgozik a cég a nyakamba szakadt Kép Holnap is be kell mennem elintézni néhány dolgot, de azért igyekszem haza Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Mostmár tényleg megjött.
Az egyik szemem sír Kép, a másik nevet Kép.

Pont jókor megyünk a családtervezőbe. Adjanak csak egy kis reményt..

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Réka Kép
Sajnálom Kép
A családtervezőhöz sok sikert és kívánom, hogy lelket öntsenek beléd Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok Kép
Lassan megyek pihenni Kép
Szép álmokat mindenkinek Kép

Annácska

annácska

DuduKép
Jobb így mint bizonytalankodni, még jó pár napig.
Fel a fejjel. Kiváncsi vagyok mi lesz holnap. Remélem jó fejek lesznek.

Jó'ccakát mindenkinek.

j,
Vendég

Sziasztok!

Mindig olyan sokat írtok, most még nem tudtam visszaolvasni, de majd az is eljön Kép

Üdv! a nyaralásból hazatérteknek, remélem a jövőhéten már én is gyakrabban tudok jönni, és jobban meg tudunk ismerkedni Kép

Dudu!
Sajnálom, hogy megjött Kép
Köszönöm, én jól vagyok már naponta csak 2 fájdalom csillapítót szedek, úgyhogy előbb-utóbb már teljesen jól leszek.

Annácska!
Örülök, hogy végre eltudtad hozni az autód és nincs komoly baja. Akkor a motorcsere csak rémhír volt? (bocs ha már írtad, csak bele-bele olvasni volt időm)
Egyébként remélem minden rendben Veletek! Hogy érzed Magatokat, még mindig semmi rosszullét?

És miújság az új Kismamákkal? Adri, Sysy hogy vagytok? Mikor is mentek orvoshoz?

dido

dido
dido

Dido Kép
A motor felújítás előbb-utóbb szükséges lesz, de addig járok a kocsival, mert a tömegközlekedés elég nehézkes lenne.
Már jobban vagyok, a gyomrom sem ég már annyit Kép
Így most azt mondhatom szinte semmi tünetem sincs Kép Kicsit néha aggódom is, bár a lányomnál sem volt semmi Kép

Annácska

annácska

Jó reggelt Mindenkinek!
Új reggel, új hónap, új remények!
Úgyis nyáribabátakarok!!! Kép

Annácska!
Ne aggódj! Eddig volt elég tüneted ahhoz, hogy biztosan tudd, ott van a csöppség és fejlődik.
Dolgozz csak, de vigyázz is magatokra! És pihenésképp nézz be néha hozzánk!

Dido!
Örülök, hogy javulgatsz.

Monyó!
Mit találtál tegnap? Valami csodafű van már a tarsolyodban?
És ugye azok a fránya pattanások a mesidet jelölték? Legalább együtt kerülünk a tábla aljára. Aztán szépen lehet kúszogatni felfelé.

Junko!
Köszi. Én is így gondolom, hogy jobb a biztos. És legalább fixen 28 napos volt a ciklusom.

Vanda!
Nagyon helyes srác a kis Máté. Tiszta apja. Mondtam már, hogy mi is a Barabás-Villába esküdtünk? Vagy csak akartam...? Később teszek fel én is képet!

Tündi!
Mi volt a doktornál?

kíváncsifáncsi
Vendég

Seszi, Sziszka!
Hogy vagytok?
réka
Vendég

Szép reggelt Jányok!
Annácska!
Örülök, hogy tudsz járni a kocsival, remélem az ismerösöd valami barátibb árat talál ki!

Babus!
Látom Kristóf lesz a jövendöbeli PopeyeKép!Olyan édes!Köszi a képeket!Én elmennék érte Gyöngyösre, csak lehet, hogy nem lenne szívem visszaadniKép!

Vanda!
Megnéztem Máté albumát, hogy mennyire hasonlít a papára!Hihetetlen!És milyen nagy szemei vannak, az állán lévö kis gödröcskéröl nem is beszélve!

Réka!
Úgy sajnálom!!!Tényleg jókor mentek a családtervezöbe!Kívánom, hogy hosszú ideig ez legyen az utolsó mensid!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok Kép

Tündi Kép
Ma van az 1. cn-on. Úgy látszik, most nem "rontotta el" a lombik annyira a ciklusomat Kép

RékaKép
Drukkolok, hogy minden rendben menjen a családtervezővel. Remélem nem lesz nálatok semmi komoly probléma Kép

BabusKép
Annyira édes a fiad Kép

Rohanok dolgozni Kép

Wish

wish

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:05-kor.
seszi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:05-kor.
seszi

Sziasztok, jó reggelt!

Réka, úgy tűnik csatlakozni fogok Hozzád, ma teszteltem egy negatívat, szerintem hamarosan meg is jön...:-(( Na nem baj, a nyári babát én sem bánnám, a férjem ugyanis tanár, úgyhogy akkor együtt lehetnénk otthon az elején :-)))Sok sikert a családtervezőben!!

Noémi, igen, alacsony a progim, de azért, mert a prolaktinomat évek óta a bromo tartja szinten. Nem csinálták meg az összes vizsgálatot még rajtunk, mert csak 3. hónapja próbálkozunk, az csupán véletlenül derült ki pár éve, hogy ilyen problémáim vannak, azért kezdtük rögtön gyógyszerrel a próbálkozást. A progim a ciklus utolsó előtti napján 3,7 volt, ami nagyon kevés. Akkor azt mondta a doki, hogy akkor csak clostival fogjunk bele a gyerekprojektbe, hiába van peteérésem anélkül is, majd azóta mindig azt mondja, az nem baj, ha a mensi előtt leesik a progi. Szóval nem értem, pedig amúgy az egyik legjobb orvos a szakmában, csak néha szerintem szórakozott. Most egy dolgot tudok biztosan, napi 2 clostit nem akarok, csak azt nem tudom, kihagyjak teljesen egy hónapot, vagy szedjek továbbra is 1-et... Még van pár napom kitalálni.

Vanda, Babus, édesek a gyerkőcök!!! :-))

Most mennem kell dolgozni, de jövök még, mindenkinek üdv: Réka
korek

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:04-kor.
seszi

Sziasztok,
talán még emlékeztek rám, néhányszor írtam nektek, azóta a titkos olvasóitok táborát gyarapítom Kép De azt minden nap!

Szeretném a segítségeteket kérni: tegnap éjjel óránként jártam pisilni, és egyik ilyen alkalommal megcsináltam a tesztet. Akkor néztem pár percig de semmi, majd elaludtam. Ma reggel ki akartam dobni és ott volt egy vékony csík. Most akkor ez mit jelent?
Még csak 3 napja késik, de szülés óta volt, hogy 5 napot is késett. A hőm ma 37,1 volt.

Mondanátok valami okosat nekem? Kép

Köszönöm, és most végre, hogy előbújtam nagyon gratulálok a sok új kismamának! A többiekért meg már keresztbe tettem az ujjaimat!

Sziasztok.
nyuszmusz

Szia Nyuszmusz! Kép

Én tesztelnék helyedben még egyet, mert, hogy ennyit vártál az eredmény már nem biztos.
Viszont azt tudom hogy mikor nekem meg akar (csak ilyenkor szoktam néha mérni) jönni gyönyörűen leesik a hőm. Ebből kifolyólag a 37,1 nagyon bíztató.
j.
Bár én egyáltalán nem vagyok szakértő.
Vendég

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Igyekszem nem aggódni, de ez nem olyan könnyű Kép
Mikor indultok a családtervezőbe?

Kinga Kép
Biztos barátibb árat fog mondani, de még az sem biztos, hogy a hengerfejjel van a gond Kép
Veled mi újság? Alig beszélsz magatokról Kép

Seszi Kép
Ne szégyeld a lakást, ha látnád mi van nálunk Kép
A gyerekszobába már be sem lehet menni, mert a drága lánykám mindent a földön tárol Kép
Igaz a napokban muszály rendet tenni, mert már csak egy hét és kezdődik a suli Kép

Réka Kép
Szerintem nagyon nem jó, ha a ciklus végén leesik a progiszint. A dokim nekem azt mondta, hogy a a proginak egy emelkedő görbét kell mutatnia. Ha jól tudom, (bár ebben a többiek jobban tudnak segíteni) pont azért adják a progipótlót, hogy biztosan megmaradjon a baba Kép

Nyuszmusz Kép
Emlékszem rád Kép
Hol volt az egy csík? A kontroll ablakban, vagy a másikban? Inkább egy reggeli vizeletből tesztelj, mert abban több a HCG Kép
Szorítok Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Lanyok.
BabusKép Kristof aranyos nagyon.)
Dudu,hat elkezdtem inni egyfajta fuvet ami rendszerezi a menzit.Tegnap volt itt anyu es azt szamolgattuk hogy majus ota ilyen rendszertelen(kimarad).Szetneztem a neten es talaltam egy csomo dolgot amitol ez lehetseges.Legvaloszinubb hogy ez az egesz idegalapon van.
Majusban eskuvo,utanna epitkeztunk,elfogyott a penzunk stb.eleg sokat idegeskedtem majus ota.

Nyuszmusz.Fogom a csipisztKép

JA dudu es meg mindig nem jott meg.

Kép
monyoka

SZiasztok!

Gyorsan megírom a tényeket, aztán meló, mert nagyon sok van, majd délután visszaolvasok meg tábla meg minden.
Szóval tegnap du. a dokim sem lett okosabb az UH eredményekből. EZért ma reggelre visszarendelt UH-ra. Kiderült, hogy nőtt a tüszőm, és lett belőle egy 31 mm-es, folyadékkal telt, bevérzett cisztám Kép A petesejt valszeg benne van, mert ha nem lenne akkor jobban összeesett volna. Ezek után elküldött vérvételre a dokim, ami ma reggel meg is történt az UH után. Eredményt a dokimnak küldik át, holnap du. felhívom hogy mi legyen.
Ennyit a billingsemről, mert a hőemelkedésről KépKépKép Nem repdesek a boldogságtól. Kíváncsi vagyo ka prolaktinomra hogy magas-e, bár annak szerintem nicns köze ahhoz hogy megreped-e a tüsző vagy sem. Hát ez egyre jobb lesz Kép
Azér is örülök hogy végre tudok valamit Kép

Na, majd du foly.köv.

Tündi
Vendég

Lányok!

Tegnap este megjött. Pedig pont elkeztem reménykedni...Kép
TÜNDI!
Javíts a táblában légyszi, nem tudom akkor hogy ez a 2. vagy az első cn.?

Puszi, Kati
Vendég

Elhataroztam hogy elmegyek orvoshoz.
Csak most meg nemtudom kihez.Hetfon vagy kedden megyunk,attol fugg hogy ki valall el.Anyu is elkiser mert ellege be vagyok rezelve.
Nem a vizsgalattol felek hanem attol hogy valami roszat fog mondani.
Nagyon felek hogy azt mondja hogy termeszetes uton nem eshetek teherbe,rettegekKép
regen voltam dokinal akkor az oszes eredmenyem jo lett aztmondta minden rendben,es akkor menjek ha valami baj van.
Akko azt mondta a dokim(3eve voltam ultrahangos vizsgalaton)hogy nem baj ha kimarad mert elofordulnak ilyen esetek,csak ebben a helyzetben ahanyszor kimarad egy evben anyivval kevesebb az esely hogy teherbe essek.
Ez akkor jo hir volt mert meg nem akartam gyereket,mostmeg eleg rosz lesz ha ujra ezzel jon.
Nem untatlak benneteket,csak nagyon felek es muszaly volt leirnom.

Kép
monyoka

Sziasztok,
köszönöm a gyors válaszokat.

Annácska: természetesen két csík volt, csak elírtam. Az a csík volt halvány, ami a terhességet jelzi, a másik erős bordó volt. Létezik, hogy csak bizonyos idő után jelzi ki az eredményt? Igen, tudom hogy a reggeli vizelet a "legtöményebb", csak kicsit beképzelt voltam, ugyanis fiamnál elmaradt mensi után 4 nappal este 6-kor rögtön látszott a két csík Kép)

Junko: én is kb. a 16.naptól mérem a hőmet. Csinálhat olyat a teszt, hogy pár órával késöbb pozitívra vált? Hú, hát teljesen tanácstalan vagyok, de most még várok pár napot, nem akarok újra feleslegesen csinálni egy tesztet, mert ettől sem lettem okosabb.

Köszönöm a drukkokat!!

Monyoka: olvastam valahol, hogy a cickafark tea cisztát is okozhat. Tudsz erről valamit?

Sziasztok!
nyuszmusz

Tundi ez nem igazan jo hirKépNem ertek hozza ez akkor most sulyos?meg kell operalni?tenyleg nem tudom.

Kati hat ez nem a te(ti) honapod,ahogyn a mienk se.
De tudod mit,fogjunk osze mi ketten,ket cukrasz es mutassuk meg hogy mit tudunk.Jovo honapban gozerovel belevagunk es te meg en lexunk a zebrasokKép
Milyen jo lenne ugye?na es nem lehetetlen.
Tehat akarsz velem tarsulni cukitarsam?Kép

Kép
monyoka

nyusz musz,ilyenrol nem hallotam,de termeszetesen utana nezek.ÍKoszi hogy szoltal.
Ket csik?hat az nagyon jo.
En azt hallottam hogy valakinek kesobb mutatja ki.Ennyit ido eltelterol meg nem hallottam.Max 8perc.Szerintem mihamarabb csinalj tesztetKép

Kép
monyoka

Tündi Kép
Sajnálom, hogy nem jók az eredmények Kép
De most legalább el tudtok indulni egy irányba és remélem a dokid kitalál valami okasat Kép

Monyoka Kép
Nem szabad ilyen negatívan állni a dolgokhoz Kép
Drukkolok a dokihoz Kép

Nyuszmusz Kép
Szerintem nem mérvadó, ha órákkal később jelenik meg a második csík, mert az téves is lehet.
Várj egy-két napot és tesztelj újra Kép

Kati Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép

Annácska

annácska

Adriana Kép
Tők jó lehet, hogy a tesóddal egyidős terhesek vagytok. Én is örülnék valami ilyesminek.

Duddu Kép
A családtervezőhöz sok sikert kívánok, hátha mondanak vmi okosat. Sajnálom, hogy megjött, de majd most! És tényleg, új, hónap, új remények!

Korek
Az normális, ha mensi előtt leesik a progi szintje. Ezért is csökken a hő és ettől jön meg a vérzés. Valahol olvastam olyat is, hogy clostyt szedetnek progi hiány esetén, annak ellenére, hogy van peteérés, mert a stimu hatására a progi termelődés is javul. Ha nem bízol a dokiban kereshetsz mást is, vagy esetleg meddőségi központot ők tényleg otthon vannak a fogamzás körüli nehézségekben.
Ezt itt a rendelőben találtam: https://www.babanet.hu/faq/tervet17.php

Szeszi
Azért a párod biztos túléli, bár senki nem szeret dokihoz járni. Neked úgyis több kivizsgálásra kell menni, mint neki. Kép

Nyuszmusz
Vegyél még egy tesztet! Aztán remélem, holnap gratulálhatunk Kép

Tündi
Jaj ne, ezek tényleg nem túl jó hírek. Kép Viszont, ha egyszer már volt magas a prolaktinod akkor nem kellet volna tovább szedni a bromót, egészen a terhességig?

Lányok
Lehet, hogy eltelt hat hónap és megint vált a ciklusom hossza. Most szerintem épp vissza 26 napra. Tavaly egy fél évig 26 nap volt, aztán fél évig 29 és most szerintem megint 26 lesz, mert tegnapelőtt 36,6 volt a hőm, tegnap és ma már 37 felett egy picivel. Innen már nem megy vissza, szerintem.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?