Sziasztok Lányok!
Még egy gondolat az lh-ról és ígérem abbahagyom:
Nem olvastam még el magát az lh topikot most és nem is tervezem, miután az a részlet, amit Betty bemásolt, az nálam kiverte a biztosítékot. Nagyon csúnya dolog egy kismaminak két táborra szakítani a fórumot: akinek sikerült és akinek nem... Hiszen mindenkinek csak az időn múlik, hogy mikor kerül át a másik oldalra.
Nem is nagyon akarok erre energiát fecsérelni, mint azt már írtam előbb is, de Betty, kérlek: ne foglalkozz velük. Egyrészt tényleg feleslegesen idegesíted magad, másrészt szerinted van kivel vitatkozni? És számít ez? Ugyan már.
Én úgy érzem, hogy itt egy nagyon jó és őszinte csapat alakult ki, nekem ha gondom van, akkor azt csak ide írom le, mert tudom, hogy innen kapok megfelelő támogatást és segítséget... Nem is akarom túlspirázni, de én annyira azt érzem, hogy felesleges vitába bonyolódni. És ezt nem azért mondom, mert konfliktuskerülő vagyok, mert hú de nagyon nem lenne igaz, de egyszerűen nem ér egy fikarsznyi energiát sem a dolog.
Ha most nagyon nagy kedvem lenne, akkor megfogalmaznék egy jó hosszú hsz-t oda, de nincs hozzá hangulatom.
Film nekem nem jött be, nézhető és még szórakoztató is, de megpróbálták lekoppintani az Igazából szerelmet, ami számomra kissé erőltetetté tette az egész filmet...
Bri, most mit mondjak Neked, hogy ne parázz? Küldjek egy agykontrollos könyvet? Pozitív gondolatok? Kérlek, csak jóra gondolj, ok? Negatív gondolatokat zárd ki és nem lesz semmi baj!
http://www.titokfilm.hu/
ezt neked küldöm és mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Mindenkit puszilok