A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!Kép

Zsuzsu

Még mindig görcsölgetek, de csak tompán (szóval nem úgy, mintha menzeszelnék), de azért érzem.
Következõ ciklustól elkezdek hõmérõzni, aztán majd csak kiderül, mikor van a repiKép

bnemethm Kép

Már megöl a kíváncsiság, gondolom Te mégjobban izgulsz, mint miKép Lécci vigyél engem is!KépKép

Gitta

Én is olvastam a szomorú történetedet, hidd el én is nagyon sajnálom ami történt, de biztos vagyok benne, hogy Te egy olyan lány vagy, aki hamar talpra áll és akkor újúlt erõvel megint nekiláthattok a babaprojektnekKép
Gyere minél többet ide, mert szuper jó a csapat (dehát úgyis tudod) és ne szomizz, mert a depresszió semmire se megoldás.

Amit már régebben le akartam nektek írni: Van egy kolléganõm, aki 15 éve van férjnél, most 37 éves , férje 38.
Több mint 10 éve vágytak babára, de semmi eredmény nem lett.Elkezdték a hosszú kivizsgálások procedúráját és mindkettõt teljesen makk egészségesnek nyilvánították. Az orvosok is csak értetlenkedtek, hogy miért nem jön össze a bébi. Végül az lett a magyarázat oka, hogy pszichés alapon nem jön össze, annyira vágytak a gyerek után, hogy már teljesen bele voltak zakkanva.Kép
Tavaly kolléganõm kapott egy kisebb idegösszeomlást, és sokáig táppénzen is volt ez miatt. Aztán meggyógyult és úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak többé a gyerekkérdéssel.Gondolták Õk már így fogják leélni az életüket kettesben baba nélkül.
Szeptemberben visszajött dolgozni és tényleg nem beszélt a gyerekrõl, legalábbis elõttünk nem. Októberben terhes lett, mindenféle orvosi "rásegítés" nélkülKépKépKép
Szóval lányok és nagyon hiszek benne, hogy a nagy görcsölés nem vezet sehová, mert õ, õk nagy példája ennek.

Pussz Mindenkinek: Ildi
hercegné

MoniKép

Leírom a hõm alakulását:

1. 36,9
2.36,7
3-4.36,6
5.36,7
6. 36,65
7. 36,6 akció
8.36,6
9.36,45
10.36,65 akció
11. 36,5
12. 36,5 LH negatív
13. 36,6
14.36,7 akció, LH negatív
15.36,7 LH negatív
16. 36,5 akció, LH halovány csík, nyújtható nyák
17. 36,6 akció, LH erõs csík
18. 36,7 LH erõs csík
19. 36,65 Ez van ma. Reggel nyújtható nyák.

Látsz ebbõl valamit?

Köszi elõre is,
Zsuzsu
zsuzsu

Bocs, Bnemethm,
Kozben megirtad, hogy nincs geped. Sebaj, akkor hetfon tudjuk meg Kép
Bella

BnemethmKép

Köszi, hogy fogod a kezem, a kezünket. Érzem ám ...KépKépKép
Hétfõn rohanok majd dolgozni, hogy minél elõbb megtudjam, mi van Veled.Kép

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Annyit írtok!!!Nem gyõzöm olvasni, mert közben a Káliba is szaladgálok ultrahangra. Mikor meglátta a doki az ultrahangot megkérdezte, hogy én mit kaptam, hoy ennyi tüszõm van, úgyhogy már az fél siker, hogy ilyen kevés gyógyszerre ilyen jól reagálok. Szóval már napok óta szurkál az alhasam. Nagyon izgulok! Szombat 8-ra megy az uram, engem 10-re vár a doki a "nászra".
Lujza te hova mész inszemre?
Ányez!Én is bírom a Krizsát, de olyan mintha a Káliban mindenki rendes lenne, nem?
CSajok sokat gondolok rátok, kire azért mert már boldog kismama(Breki te voltál xy?)vagy azért mert kellemesebb hétvégi akcióban lesz része mint nekem a Káliban, vagy azért mert az inszemes sorstársam.

Gitta, sorstársam!
Nagyon sajnálom hogy neked is át kell élned ezeket a szõrnyûségeket. Maradj velünk, mert mi tényelg megértjük a fájdalmadat, és majd együtt fogunk nemsokára osztozni az örömödben is.

Most muszáj dolgoznom!

Puszi: Marcsi
Marcsi

Bella!Kép
nem történt semmi,, hétfõn jövök és újságolok! Kép

Zsuzsu! Kép
Szerintem a 16. napon volt az ovid.

Ildi! Kép
Hidd el mindenkit vinnék magammal, és viszek is!!!! De ha megjön,Kép rögtön elengedem a kezeteket! Kép Kép Kép

Moni! Kép
Azért nem méricskéltem a hõmet, mert nem akartam ezzel is stresszelni magamat, meg egy-két hónapot végigméricskéltem, és semmi "gondot" nem mutatott. Múlt hónapban ott szúrtuk el szerintem, hogy az akciók a középidõben túl sürün voltak, minden nap, és két nap után volt egy-egy szünet, meghát a párocskám - velem karöltve - áztattuk magunkat a forró vizben. Amikor beszélgettem vele, hogy valószinü, ez is gond, rögtön áttért a zuhanyozásra, szintén velem karöltve. Kép És most kétnaponta akcióztunk - a 14. és a 16. napot telibetaláltuk. Úgyhogy az esély tényleg meg van rá.

pusz,
bnemethm
bnemethm

bnemethm Kép

Bár csak nekem is olyan magass lenne a hõmKépaz tök jó lenne akkor én is reménykedhetnék.
Nagyon drukkolok nekedKép

Pusz
Alice
Alice

Alice! Kép
Köszi, azért én is drukkolok neked!!! Kép Tudod, a remény hal meg legutoljára! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

bnemethm Kép

igen tudom,de az elmult hónapban ugyan így volt hogy pénteken még magass volt a hõm,hétfõn mire jöttem dolgozni meg megjöttKép
Most ma vagyok a 27-ik napon (37,2)és keddre várom a mensimet,ha addig nem esik le a hõm az jó ,viszont ha a hétvégén leesik az NEMJÓ.jel.
Tehát most izgulok érted és magamért is eggyaránt.
Na meg mindenkiért hogy végre áttérhessünk a másik topic-baaaaaaaaaaa.KépKépKépKép

Pusza
Alice
Alice

LányokKép
Bocsi, hogy ennyire más témában kérdezek de Titeket ismerlek és segítség kéne. A Nagyikám lakásából elhoztam 2 láda muskátlit és vissza is vagdostam mert nagyon kesze-kuszán megugrottak a tövek. (szobában, világosban teleltek). Nincs ötletetek véletlenül arra vonatkozóan, hogy a levágott töveket hogyan tudnám gyökereztetni, újra elültetni? Nincs szívem kidobni õket fõként mert a Nagyikámé volt...

Marcsi,Sien,Edelweiss és MindenkiKép
Nagyon izgi lesz az elkövetkezõ két hetünk...Kép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Tényleg jó látni, hogy milyen sok hozzászólás születik, csak gyõzze a lemaradó (én) olvasni õket!

ANDY,
igen, vezetek hõgörbét, elvileg január óta, de az elsõ idõkben nem igazán sikerült a rendszeres hõmérõzés, csak az utolsó 3 (a mostanit is beleszámitva) ciklusban. És ezek alapján eddig még egyszer sem volt ilyen magas. Remélem, tényleg ilyen marad (neadjisten még feljebb is megy). Azért vagyok ilyen izgatott, mert már az elõzõ 1-2 ciklusomban is éreztem (vagy képzeltem???) bizonyos jeleket, de a hõm akkor nem ment igy fel, ezért gondolom, hogy most talán más a szitu. Na, majd kiderül.
Mit találtál a profilodban? Mert nekem sem jön be a sajátom, de a Tiédhez sem enged hozzáférni. Valami gixer van itten...
Most visszatérek a munkámhoz, de késõbb még jövök.

Addig is szép napot mindenkinek!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Sziasztok! Alig tudlak követni benneteket Kép Most kérdések zömét zúdítom rátok KépKépKép

Szonja Kép
Gyermek aspirin?? A nyálkahártya vastagítására?? Mégis hogyan, sötétíts fel légyszi! Kép
Írtad, hogy inszem után 3 percet feküdtél a vizsgáló asztalon, majd mehettél is haza. Lehet, hogy nem emlékszem pontosan, de eddig abban a hiszemben voltam, hogy utána még feküdni kell egy órát, - mint az akció után is. Vagy inszemnél másképp van a "nagy találkozás"?

Hóvirág Kép
Mint meg is írták többen, a Bromocriptin a magas proli leszorítására való. Írtad, hogy januári ultrahang alapján mondta a dokid, hogy szedj Bromot.. Nekem ehhez annyi megjegyzésem lenne, hogy Uh-ból nem tudják megállapítani a magas prolaktint! Azt csak hormonszintmérésbõl. Hogy is volt ez?
Az orvosom vérzéstõl függetlennek mondta a Bromot, tehát épp a ciklusom talán második hetében kezdtem el szedni. Direkt rákérdeztem, hogy függ-e a mensitõl, várjam-e meg, vagy ilyesmi. Nem kell!

Edelweiss Kép
Mitõl csökkent le a párod matyiszáma? Magától? Vagy szedett valami készítmény, ami esetleg ilyen rossz hatással lett rá? A Kaáliban jó kezekben leszel, "eredményes" idõszak elé nézel! KépKép

bnemeth Kép
Hétfõig megesz minket az izgalom KépKép

Breki Kép
Tarts magadnál mindig csokit, és akkor egy másodperc alatt is kajához Kép jutsz! Kép

Doris Kép
A tegnapi 37,0 hõm, ma reggel 36,9 lett. Mensi még sehol. Olyan rossz az a csepp?? Nem lehet teába csepegtetve inni?

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

DORIS,

anyósom szerint elég, ha jó minõségû virágföldbe ledugod õket, igy is eresztenek gyökeret. De ha nem akarsz reckírozni, akkor az egyik részét tedd vizbe, a másikat meg egybõl a virágföldbe, valamelyik csak sikerül.

Pussz,

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Zsuzsu!

Én még nem használtam az LH tesztet, de van egy barátnõm, aki igen. Szerintem is ma lehet repid. Egyébként Edire utalva én is emlékszem, hogy valaki régen írta, hogy a kettõ (alacsony hõ, csík nem stimmelt) A barátnõmnek viszont mindig bejött. Én azt hiszem, inkább a teszt csalhat, dehát erre szokták ajánlani a két napi akciózást. Így ugyebár elszalasztott lehetõség nem lehet.
Bnemethmnek üzenem az ígéret szép szó! (a magával húzást illetõen)
Bella
Az igazság az, hogy mostanság elég stresszes vagyok, de legfõképpen munkahelyi dolgok miatt-multinál dolgozom, örök bolondok háza. Még nem pánikolok, most megyek nemsokára hormonszint mérésre, remélem semmi baj nem lesz.Alapvetõen optimista alkat vagyok, abban reménykedem, hogy esetleg egy kis gyógyszeres rásegítéstõl rendben lesz minden.Majd meglátjuk.

Egyébként lányok, senkinek sem szabad elkenõdnie, mert a múltkor olvastam egy kutatást, ami szerint februárban születik a legtöbb baba, tehát a május a legszerencsésebb hónap.
Egy doki írta (vitaminokkal, napsugárzással van kapcsolatban!)

Bea
Bea

Doris Kép
OFF
A muskátli nagyon hálás virág, dugványozással is lehet szaporítani (a levágott ágakat egyszerûen csak ledugod a földbe). Egy kis tápszer neki, rendszeres locsolás, és virágozni fog egész õszig! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

KnéRitaKép
Köszi a tippet, kipróbálom. Jó lenne, ha megmaradnának... Most vízben áll mindkét kupac, de kissé sárgulni jezdtek.
VandaKép
Én úgy hittem nem vagyok finnya, de ezek a cseppek borzasztóak... Azért le lehet ám nyelni. Egyébként szerintem nem célszerû bármibe is belecsepegtetni és azt írja a tájékoztatója, hogy tartsuk rövid ideig a szájban, mert úgy gyorsabban felszívódik. Túl lehet élniKép Sajnálom, hogy a hõd leesett...
BeaKép
A Próféta szóljon Belõled...

doris

Most olvastam, hogy méhnyálkahártyanövelésre szokták ajánlani a baby Aspirint, napi 1-et.

Marcsi
Marcsi

Bea
Nekem is voltak ilyen görcsölgetéseim hónapokon keresztül. Nekem a 20-22-ik napon kezdõdött. Olyan volt, mint egy nagyon erõs mensi görcs, de csak néhány percig tartott. Viszont naponta 4X-5X, vagy többször is jelentkezett. Gyógyszert nem volt érdemes bevennem, mert mire hatott volna addigra elmúlt a görcs. Én eekor már mindig tudtam, hogy az a hónap nem sikerült Kép. 2 hónapja elkezdtem a Macát szedni és a görcsölgetés megszûnt. Szerintem próbáld ki!
Sien
Nekem azt mondta a doki bácsi, hogy szombaton inszem, ezért szerda legyen az utolsó nap amikor együtt lehetünk a párocskámmal, mert a fickóknak kell 2-3 nap az újratermelõdéshez. Viszont mi van akkor, ha pont a 7végén lesz tüszõrepid, Ti pedig a hétfõre vártok. Szerintem AKCIÓ! mindent bele !
Marcsi
Az inszemem a Schopf-Mereiben lesz szombaton 11-kor. Ma megyek tüszõrepesztõ szurira. Viszont nekem eddig nem csinált UH-t, kíváncsi vagyok ma megnézi-e. Nem akartam emiatt hívogati, mert gondoltam csak tudja mit akar. Idõs doktorbács a genetikán és nagy szaktekintély (a Kaális doktornõ ismerõsömnek volt tanára).
Szonja
Ahogy Vanda is írta, lehet hogy kevés volt az a 3 perc...nem? Az inszemet végzõ doktor bácsim azt mondta, hogy egy órát kell még bent pihengetnem, utána haza mehetek.
Lujza
lujza

Marcsi!Kép Gondolok Rád szombaton!Kép
És persze Rád is, Lujza!Kép
Doris!Kép Sajnos nem vagyok egy nagy virágszakértõ, így nem tudok tanácsot adni, de az érzelmi kötõdéssel teljesen azonosulni tudok. Én is így tennék a helyedben!
KnéRita!Kép Drukkolok, hogy akkor ez a magas hõ most tényleg
"mást" jelentsen!Kép
Alice, Vanda!Kép Tessék fenn tartani a hõt!KépKép
Bnemeth!Kép Én téged már tuti befutónak veszlek!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Alice, Bnemethm!
Izgulunk értetek, görcsben a kezünk!Kép
Meglátjátok hamarosan "költözködtök" ahogy Doris mondta nekem tegnap.

Vanda!
Azaz egy tized esés még megengedett. Elég izgi lesz a jövõ hét, lehet hogy beindul a májusi babaesõ!Kép

Rita!
Ha még nem volt ilyen magas akkor az tényleg jó. De annyira ne izgasd fel magad emiatt!
Mikor volt a peteérésed? Mostanában ugorhatott fel a hõd, ugye?
Én nem a profilomra kattintok rá, henm a nevemre amin küldöm a hozászólást és akkor nálam látszik az emilcím.

Pusz-pusz

Andy
andy

Ez a bébi aspirin most már nagyon izgatja a fantáziámat!
Valaki próbálta már?

Sien
Sien

Vanda,Sien,KnéRitaKép
Köszi a segítséget, kipróbálok mindentKép
Az aspirin dolog engem is nagyon izgat. Valaki írhatna a tapasztalatokról.
LujzaKép
Neked is nagyon drukkolok, bocsi, hogy az elöbbi felsorolásból kihagytalak!Kép
Az elkövetkezõ hetek hihetetlenül izgalmasak lesznekKép
MarcsiKép
Te kis "kertészlányka"Kép Nincs ötleted....? Jól van, tudom, én, hogy máshol járnak a gondolataid, érthetõenKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Lujza
Nem fáj nekem sem kibírhatatlanul a hasam, sajnos eddig nekem is mindig a mensi elsõ elõjele volt. Olyan szempontból jó, hogy legalább nem mindig az utolsó pillanatban kell csalódnom, így az, amikor megjön, ez már nem olyan nagy trauma.
Ja, és én is nagyon szorítok neked az inszem miatt. És Persze Marcsinak is!

Bea
Bea

Marcsi!
Hol olvastad a baby aspirint? Mert nekem se valami vastag volt a méhnyálkahártyám kb. 6-7 mm.

Andy
Andy

Sziasztok,
kicsit elmaradtam az olvasaban, ezert gyorsan irok, aztan olvasok.

Edi,
aranyos vagy, hogy figyelemmel kisered a dolgokat.
Hat lanyok, a jo eredmeny az megvan.
60millio/ml 95%uk egeszseges, jol mozognak, ugyhogy a Keszthelyi Zsuzsa ra is kerdezett a paromnal, hogy hol a gyerek? Mire o: Mi is azt keressuk. Olyan kis helyes, annyira orulok, hogy bar nem volt oda az otletert, hogy elmenjen, de megis amikor szoba hoztam es megkertem, elmentunk es hosiesen vegigcsinalta. Annyira buszke vagyok ra, mondtam is neki, hogy nagyon kis rendes. KépKépKép

Ez azonban sajnos tenyleg azt jelenti, hogy nalam pattog a labda. Majus elejen azt is megtudom talan, hogy mi az oka.

Breki,
nagy nagy gratula.Vigyazz nagyon magatokra!!!Kép

Doris,
jobban vagy???

Megyek olvasni.
Timici
Timici

Sien!Kép

Igenis ÉRTETTEM:o:o:o:o

Andy!Kép

Hát nem lenne rossz már költözködni de azért ide is visszajárnékKép

Nekem még van 4 azaz négy napom és addig sajna még leeshet,de nem fogom engedni neki hogy megtegyeKépKépKép

Puszi

Alice
Alice

Vanda,
köszi a választ, de nem az UH alapján írta fel nekem a Bromo-t, voltam hormonvizsgálaton is.

Érdekelne, hogy Ti, hány szemet szedtek a Macából (már aki szedi)?
Tényleg érdekes ez a baby aspirin! Még nem hallottam róla, hogy ilyen hatása lenne, Ti honnan tudjátok?

Hóvirág
hóvirág

TimiciKép
Köszi kérdésed. Egy kicsit jobban vagyok de nem az igazi, úgyhogy nyelegetem a cseppeketKép Köszi, kiderült, hogy a lándzsás utifû szirup is ue.-nek a "családnak" a terméke. Most bõszen kanalazgatokKépGratulálok a Párocskád gyönyörû eredményéhez!
HóvirágKép
Ezt az aszpirin dolgot tegnap írta valaki, de sajna nem tudom ki...

doris

Zsuzsu!

Csak azt szerettem volna kérdezni,(bocs csak nehéz visszakeresni), hogy hány napos ciklusaid is szoktak lenni? Csak néztem a hõdet, és hát elbizonytalanodtam.

Bea
Bea

Jaj Csajok!

A kolléganõm "idegesit", hogy mi van, valami látszik a hasamon. Ja, én nem is az elsõ hónappal inditok, hanem rögtön a 4.-kel!
Néha van olyan érzésem, hogy mindjárt megjön, de aztán semmi!!! Kép Kép Kép
Jaj, úgy izgulok!!! Kép Múlt hónapban ilyenkor már megvolt!!!

Mindenki!
Ismeri valaki a Corax-nak a terhességi tesztjét (azt hiszem Repi-Reg vagy mi a szösz van ráirva)??? Azt érdemes megcsinálni egy-két napos késésnél???
Mert mire kijutok innen a gyogyitárak már zárva vannak, viszont múltkor láttam, hogy a Tescóban lehet kapni!!! Totál ledöbbentem, de ez most akkor pozitiv! Kép (remélem a teszt is az lesz! Kép)

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Bnemethm
Rapi-Preg a neve, és az útmutató szerint már a 10. terhességi naptól kimutatja./elég érzékeny/ De egyszer, amikor én kérdeztem a lányokat, valaki azt írta, hogy neki egy héttel a kimaradás után mutatta csak ki.

Bea
Bea

Bnemethm!

A Rapi-Preg teszt szerintem jó! Elvileg az van ráirva, hogy 10 napos terhességet kimutat, igy az 1-2 napos késésnél már kéne mutatnia! A fiamnál én is azt használtam, igaz elég "késön" próbálkoztam: 26. cn még nem mutatott semmit, egy héttel késöbb a 33. cn-nen meg határozott csikokat (a kettö között nem teszteltem, és az én ciklushosszaimból a 17-21. nap közé volt tehetö az ov. (pontosan nem tudom), tehát az elsö teszt tényleg nagyon korai volt, a második meg az ov. utáni 12-16. nap lehetett).
Nem kell egyébként gyógyszertár, teszteket ált. gyógynövényes (reform..) boltokban is árulnak!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Kép
Akkor lehet, hogy megpróbálkozom vele. Nekem 14-16. nap között volt az ovim, ma meg a 30. napon vagyok, úgyhogy....KépKép Kép

bnemethm
bnemethm

Andy!!!

Te az az Andy vagy aki T.bányai?????

bnemethm
bnemethm

Bnemethm!

Valakivel keversz, mert én a szegedi Andy.Kép

A kolleganõd szerint már egybõl a 4. hónapban vagy. Ez jó!
Hétfõn az legyen az elsõ hogy közlöd a pozitív hírt!
Nyugi nem jön meg csak 9hónap múlva!Kép

Hóvirág!
A MACA-ból napi 3*1 szemet kell beszedni.

Andy
Andy

Andy!
Nem keverlek, csak nézelõdtem az adatok között és ott van egy (ezek szerint másik) Andy és azt irta, hogy Tbányai.
Csak érdeklõdtem! Kép
Esküszöm az lesz az elsõ, amint a seggem székhez, a kezem meg a billentyûzethez ért!! Kép

Egyébként meg mi ez a pangás???

bnemethm
bnemethm

Bnemethm!

Én is megnéztem és tényleg van egy másik Andy is.
Fogalmam sincs ki lehet.

Ilyenkor sokan haza mennek vagy nagyon dolgoznak.
Én is arra várok hogy mikor mehetnék már haza.

Andy
Andy

Andy! Kép

Hát arra én már reggel óta várok, de majd csak fél 5h-kor az meg sajna még egy kicsit odébb van!!! Kép
Jó annak aki hamar le tud lépni igy pénteken! Kép

bnemethm
bnemethm

LányokKép
Nem tudom, hogy vígasztal-e valamelyikõtöket az az aprócska tény, hogy még én is itt vagyok.... Sajna mi minden nap 17.00-kor zárunk...

doris

Doris! Kép
Akkor sorstársak vagyunk! Kép Nem baj, kitartás, eljön az 5h is!!! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

LányokKép
Hétfõn megyek a harmadik Gynevac szurira. Eddig minden rendben, leszámítva, hogy ahol múlt héten belém döfték a tût, tõle 2 cm-re egy csomó keletkezett, ami még mindig nem múlt el, és fáj, ha megnyomom. Kép A párom azt mondta, hogy nem jelent semmit, el fog múlni. Csak azért idegesít, mert elõtte nem tapasztaltam ilyet. Mindenesetre jövõ héten a másik oldalra kérem.Kép

BnemethKép
Nagyon izgulunk!

LujzaKép
Szombaton drukkolok!

SienKép
Mindent bele.:0

BrekiKép
Vandának igaza van, tarts mindig magadnál csokit. Nekem is vannak ilyen problémáim néha, a csoki mindig segít. Illetve a hideg víz a homlokomra és a tarkómra. Legjobb az ásáványvizes palackot is magadnál hordani.Kép

Alexandra
Alexandra

AlexandraKép
Szerintem se idegeskedj a csomócska miatt... Nekem adtak egykor a popsimba szurit és a mai napig olyan "ezertûszúrásnyi" érzetem van azon a helyen...

Jó pihit mindenkinek és sok sikert!KépKép
doris

Sziasztok!

Még én is itt vagyok, de húzom az igát. Semmi sem lett a korai hazamenésbõl, brühühü.. Pedig férjecském már 1 óra óta szabad és csak rám vár (össze vagyunk kötve a kocsi miatt). Most beszéltem vele, elég morci volt a hangja...

Mindenkire gondolok a hétvégén, akire inszem és hasonlók várnak (bár a neveket keverem egy kicsit, bocsássátok meg nekem, még nagyon új vagyok köztetek).

Most már tényleg lelépek innen közületek, aki még dolgozik, annak kitartás, a többieknek KELLEMES HÉTVÉGÉT!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Bnemeth
KépKépKépKép+++++KépKép
Alexandra
Köszönöm! Nagy szükségem lesz rá!
Lujza
lujza

Mindenkinek!!
Köszi a drukkolást hétfõn jövök!

Jó hétvégé! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Lányok!

Én is elbúcsúzom. Kellemes hétvégét!
Az iszemeseknek meg szorítok!Kép

Puszi

Andy
Andy

Zsuzsu,
Hány naposak a ciklusaid? Hülye vagyok biztos, hogy mondtad már.

Igen elméletileg tényleg a 16. napon kellene lennie a pé-nek, csak ez nálam sem müködött. Ugyanis az én görbém sokszor így alakult:

8. 36,7 - LH-
9. 36,6 - LH-
10. 36,4 - LH +
11. 36,7 - na itt azt gondoltam volna:megvolt a repi, de nem
12. 36,6 - mert itt meg visszaesett és itt volt a tüszörepi
13. 36,8
14. 36,9

A hónapok alatt rájöttem, hogy a tüszörepim nem a legalacsonyabb hömnél van, hanem mindig 36,6-on reped meg (UH-k is igazolták) és még akkor is így volt mikor Fábián apám tüszörepi gyogyit adott!.

A babás görbémre nem emlékszem pontosan, mert az egy igazi katasztrófa volt a maga nemébenKépKépKép De ott is ugyanezt csinálta. Alacsony hö és utána 2-3 napra rá tüszörepi 36,6-on.

A höd a tegnapihoz képest visszaesett, úgyhogy még nem volt tüszörepid. Ha emelkedett volna, akkor már meglett volna, de így szerintem még nem. Kiváncsi vagyok mit fog mutatni a hömérö holnap reggelKép

BnemethmKépKépKép
Azért kértem a görbédet, mert kiolvashatnám már belöle a 3 fázist, ami babásodást jelentKép De azért türelmesen várunk hétföig!!!!! Nem tovább!!!

Ráadásul, ha a 16. napon volt az ovid legkésöbb, 16+14 az 30, vagyis ma kellett volna megjönnie, te meg olyan görbét produkálsz, hogy gyönyörü látni!!!! 99%-ra tuti vagyok benne, hogy babás vagyKép

Most megyek, nem volt idöm egész nap irogatni, majd még ha tudok irkálok Nektek,

Puszi,
Moni
mj

Doris, Marcsi es mindenki aki meg emlekszik ram (talan),

Jo regen nem voltam itt, mar szinte nem is ismerem a nevek felet. Eloszor is szeretnek gratulalni mindenkinek aki babas, a tobbieknek pedig sok sikert....

Doris,
Hogy vagy? Megprobalok ma valaszolni a leveledre.

Gitta,
Nagyon sajnalom ami tortent. Viszont ami nagyon fontos lenne a kovetkezo terhesseg elott az az, hogy kapj egy ellenanyagot termelo injekciot. Ezt minden esetben meg kell kapni annak a kismamanak aki RH- es a papa RH+, kulonben az anya szervezete kiloki a babat. A masik pedig az, hogy en ugy tudtam, hogy 3 ciklust kell csak kivarni, utana elkezdhetsz probalkozi. (Nem 4-6 honap)

Lanyok,
A velemenyetekre vagyok kivancsi. Tegnap kellett volna megjonnie, de nem tette. Turelmetlen ember leven gyorsan csinaltam egy tesztet, ami nagyon halvany pozitiv lett. Csinaltam egy masikat is, ami meg halvanyabb halvany pozitiv. Gyorsan felhivtam az orvosom, hogy irjon fel progeszteron tablettat (ezt kellett szednem az elozo terhessegemnel is) mert terhes vagyok. Kerte, hogy menjek be, megvizsgal. Vervetel (ma jon az eredmeny), vizelet (NEGATIV). Viszont meg mindig nem jott meg. Lehet, hogy felszivodik a megtermekenyitett petesejt? Vagy ket teszt is rosszul mukodott?

Koszi elore is,
Cipomama
Cipomama

Cipomama, de örülök neked! Pont mostanában gondoltam rád! Szerintem ha halvány is a csík, akkor is csík. Várj hétfõig, akkor tesztelj újra, addig kibírja a bébi pótlás nélkül, hidd el. Akkor a + teszteddel menj be a dokidhoz, és tutira felírja a progi pótlást. Nálam is így volt. A 33. napon halvány csík, 2 nap múlva erõs, és a doki csak ekkor írta fel a progit. Szorítok nektek!

Sien, és a hétvégi inszemesek! A világ szeme rajtatok! A kezem csuriban értetek.

Kellemes hétvégét, és hosszú párnacsatákat :-)
Lora

Szia Bella,
köszi a kérdésedet, elég jól vagyunk. 1-1 rosszabb nap is becsúszik, de ez vele jár. Ma viszont betojtam, a vesekövem rakoncátlankodik. Ha nem múlik el a görcsölgetés, a dokim be akar fektetni a kórházba.

Vigyázz magadra, Lora
Lora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?