A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szia Nyulasz!
Hi-hi, oda én hitetlen is benéztem, mert ekkora hülyeséget nem láttam. Szerintem ne húzd fel magad rajta. Már az egész szöveg is eléggé hamiskás. Aki hisz benne, csak az írjon! Hehe, mert aki vakon hisz a jósnőnek, az utána úgyis úgy fogja értelmezni a dolgokat, hogy lám, megmondta, még akkor is, ha homlokegyenest az ellenkezője fog történni. (A párom csillagász, sokszor faggatják az asztrológiáról, és már feladta a harcot, rájött, hogy az asztrológiának hívői vannak, mint bármely más vallásnak, tök fölölsleges észérvekkel szembe menni velük. Ilyen a jóslás is, szerintem, meg úgy az egész ezotéria.)
Inkább számolj be, milyen az akupunktúra? Tényleg kíváncsi vagyok! Voltatok már?
- és remélem nem bántottalak meg a múltkori poénkodásommal, tudod az egyetlen túlélési eszközöm a nevetés maradt. Így aztán, nem, még soha nem zokogtam budiba zárkózva, pedig hát velem is történtek nagyon durva dolgok, mint mindenki mással, különösen ezen a topikon...

Szép napot! És fel a fejjel, Nyuszifül, mi nagyon drukkolunk neked ingyen is, hogy sikerüljön az 5. lombik!!!!

Kép
kisbuta

Hello csajszik!

Zsu!
további megadrukkok! és nem ijesztgess bennünket :) :wink:

Lanyané!
Csodaszépek a babák! Nagyon gratulálok! Örülök, hogy rendben vagytok :D Gyere máskor is, és kápráztass el bennünket még több fotóval :D :D

Nyulasz!
már mengint kitaláltad, hogy tesztelni fogok :twisted: :roll: :D
(tudom, hogy csak beképzelem, mert minden hónapban majdnemígy van, hogy a 21. nap körül elekezdek vérezgetni... de most tegnap volt 2 rózsaszínű folt, azóta semmi más, majd fáj az egész bal oldali petefészkem, még azt is mondanám, hogy úgy ég. Annyira, de annyira szeretném, ha most tényleg azért lennének ezek a tünetek, mert terhes lennék, és nem csak beképzelném, és nem csak áltatnám magam, ahogyan azt minden hónapban teszem)
dezsina

Dezsi!
Nagyon drukkolok! Reménykedni ér!!! (én is minden hónapban reménykedtem, mielőtt kivették a petevezetőimet. De veled ilyen nem történhet meg!!!!)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi!
Én Centrum Maternát szedek, de nagyjából ugyanaz a kettő.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
köszönöm, aranyos vagy :) :!: Sajnos a sok hormonos kezelés miatt, (vagy csak az idő múlása miatt :roll: ) elromlott a kis-hormon-háztartásom, és minden ciklus 21. napján eljátszom ezt a vérezgetek, barnázgatok című melodrámát... :? Most meg csak 2 rózsaszín folt volt... :roll: hátha, ez most tényleg az... hiszen kétszer már sikerült spontán is, talán ezuttal tényleg sikerülhetne :evil:
dezsina

Hajrá Dezsina!!!+++++++++++++++++++++++++++++ Mikor tesztelsz?

skrisz72

Sziasztok!

Én is csak gyorsan bekukk.
Dezsi, nagyon drukkolok. A rózsaszínes szerintem jó jel :wink:
Mindenkit puszilok, de rohannom kell tovább. Hiába, így van ez egy munkahelyen :?

Kép
petne

Na, elolvastam a babajóslást. Baromság. Szerintem ezek az emberek mind hazudnak. Elég szemét dolognak tartom, hogy egy ilyen topikba ír, ahol egy csomó kétségbeesett ember van. Ilyenkor minden hülyeségbe kapaszkodik az ember, de ezt kihasználni undorító... A jóslás nem munka. Ha három gyerekem lenne, normális állást vállalnék, hogy mindent meg tudjak adni nekik, amire szükségük van. Hogy a fenébe tud eltartani három gyereket a mai világban a jóslásból.... :?: :?:

Kisbuta, a Materna nem az a vitamin, amitől szép óriásbébik születnek?

skrisz72

Krisz!
Nekem sajnos eddig még semmilyen babám nem született tőle, úgyhogy nem tudom... :roll: Viszont tavaly szép életképes kis magzatunk lett, mikor szedtem (kár, hogy rossz helyen). Azon kívül ez a legkisebb méretű vitamin, és így könnyebben le tudom nyelni. Az Elevit minden egyes alkalommal megakadt a torkomon...

Dezsi,
nevetni fogsz, de én még most is minden hónapban reménykedek, hátha valami csoda folytán odakószálna a jó helyre, bár az eszemmel tudom, hogy teljesen kizárt, így nem is tesztelek, akkor sem, ha a magas prolaktin és progeszteron miatt a ciklus végén már minden bajom van.
De hát nektek lehet spontán, így teljesen jogos, ha reménykedsz!!! Mi meg drukkolunk!!!

Kép
kisbuta

Kisbuta, igen, nekem is pont ez a bajom az elevittel. Olyan bazi nagy. :? Már arra is gondoltam, hogy azt elhagyom legközelebb, és csak folsavat meg magnéziumot nyomatok.

skrisz72

Skrisz, Petne, Kisbuta!
köszönöm a drukkokat! :D Olyan kedvesek vagytok, hogy tartjátok bennem a leleket :D
Hogy mikor tesztelek :roll: :? Kérdezzétek Nyulaszt :lol: Ő azt mondaná, hogy azonnal :lol: :lol: :lol:
Tudjátok milyen dinkusz vagyok 8) igazából már ma reggel akartam tesztelni, de minden teszten az van, hogy a beágyazódástól számitott 3. nap... :) Akkor talán csütörtök reggel :roll:
Lányok, nem tudjátok, hogy milyen őrületbe kergetem magam, hogy áltatom itt magam... :oops: :x
dezsina

Dezsi,
ha feladnád, sokkal rosszabb lenne, és elküldenénk pszichiáterhez, hogy kezeltesd magad. :lol: - Tök normális, hogy reménykedsz!!!! És akinek lehet spontán babája, annak LEHET, bármelyik hónapban. Egy osztálytársam szülei hét évig próbálkoztak, akkor még lombik sem volt, már mindenki lesajnálta őket, aztán meg egyszercsak lett. És aztán még három. Neked is lesz, tudom!!!

Kép
kisbuta

Dezsina, én is minden hónapban reménykedek, pedig esélyem sincs a spontán terhességre. Pár napja fájdogál a hasam. Olyan jó lenne, ha éppen beágyazódnának a kicsik! De nem valószínű... :? Úgyhogy inkább azoknak drukkolok, akiknek még van remény a spontánra. :wink:

HAJRÁ SPONTÁN LÁNYOK!!! :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Kicsit felbőszítettem a babajóslós topicot :lol: :lol: :lol: ...azt mondják meg vagyok keseredve :shock:
Kisbutus,ne légy kisbutus,miért bántottál volna meg?Nem vagyok én olyan :D Akupunktúra megy,már csak 4 van hátra,hatásáról meg beszámolok majd,meglátjuk lesz-e 3-nál több petesejtem :D
Krisz!
De azzal nem is lett volna gond,ha leírja,hogy jóslok,ennyiért,pont.Nem?Akkor nem is háborodtam fel,de most sokan egy jótét léleknek tartják,ódákat zengenek róla,hogy milyen rendes,hogy 3 gyerek mellett segít mindenkinek.Ez nem rendes dolog,csupán üzlet.
Dezsi!
Reménykedni,reménykedni,reménykedni!!!!...még beelőzöl??? :D :D :D Ja,és majd ne felejts el tesztelni.
(csak nem jósoltattál ingyéééé,azé hallgatsz a témáról??? :lol: )
Zsófikukac!
Én még nem szedek terhesvitamint,mert most nyomatok 1000 c-t,ami jövő héttől 2000 lesz,meg 400 E-t,meg cinket,meg szelént,meg méhpempőt.Ezeket leszíváskor úgyis abbahagyom,akkor meg elkezdem az elevitet,ha még nem járt le a szavija,mert azt már jó rég vettem :D
Vendég

Nyulasz!
mánmegintmegnevettettél :D jósoltatni :lol: én :?: :?: :shock: :?:
A helyemben, Te már holnap tesztelnél, ugye?

Skrisz!
köszönöm a drukkokat...

Kisbuta!
Neked is!

Már sajnálom, hogy holnap nem tudok jönni, mert nem dolgozunk.
Skrisz! holnap uszikálunk (és nem uszikálok, mert ugyi reménykedünk) a medansziéban... :P :D talán ez lesz idén az utolsó nap...

és most elovasom a jóslós topicot... :twisted:
dezsina

Dezsi!
Jó uszikálást,mi meg megyünk megnézzük a légiparádét.
(én tesztelnék? :roll: :roll: :roll: ...szerintem elötte megjósoltatnám a másik topicon,hogy érdemes-e tesztelnem :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Nyulasz!
nem bírtam ki, írtam én is egy szerényet...
Te csak nem heherésszél, hanem mond meg a frankót! Mikor tesztelnél, ha vasárnap éjjeltől éreznéd a hasad, és hétfőn rózsaszíneztem....
Tessék :lol: megmondani :lol:
dezsina

én meg nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak Dezsi kérdésére a másik topikon. Asszem, engem is feketelistára fognak tenni... :twisted:

Kép
kisbuta

Kisbuta!
jól elárultál, hogy mire gondoltam :D :D :lol: Ha egy kicsit is belegondolsz, akkor ő sosem sírhatott volna a WC-n :? :roll:
dezsina

nekem az jött ki, hogy lehet, hogy gyengék az idegei, és mikor már egy párszor elvetélt, belevetette magát ezekbe a sarlatánságokba, kitanulta a jóslást, vagy valami szemfényvesztést inkább, a ködös mellébeszélés művészetét, és most már teljesen bele van csavarodva.

én is csodálkozom, miért nem kaptam idegösszeroppanást, mikor közölték velem, hogy előző nap kivették mindkét petevezetőmet. A mai napig nem értem, mitől birom. Még vigasztalom anyukámat, pedig fordítva szokott lenni...

Kép
kisbuta

Ja, és küldöm a drukkokat neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Lányok, ezért mondtam én is, hogy ezek az emberek hazudnak. Nekem is jósolt egyszer egy cigányasszony a buszon a tenyeremből, és aztán jól lehúzott pénzzel is. Össze-vissza hadovált, hogy milyen jó életem lesz. Aztán mi van? Küzdés, küzdés, küzdés... :evil: Ezen kívül vannak más nők, akiknek 3 gyerekük van és egész nap dolgoznak a munkahelyükön, rendes fizetésért. Mégsem nyávognak, hogy a munka a gyerekektől veszi el az időt. Ez az élet rendje. Ha ő a jóslásból él, akkor mondja meg mennyi az ára, és dolgozzon meg érte. De mint mondtam, hazudnak, mert fogalma sincs róla, mi fog történni a jövőben. A francnak sem hiányzik, hogy mondjon valami hülyeséget, aztán meg azon aggódjak, hogy vajon valóra válik-e.... :evil: Van az embernek elég baja az ilyen csalók nélkül is. Aki meg kíváncsi rá, próbálja ki, nevessen rajta egy jót, aztán lépjen tovább. Ez nem egy egzakt tudomány. Ez csak ingyencirkusz. Ami nincs is ingyen.

skrisz72

Skrisz,
az a terhesvitamin amire te gondolsz az az Elevit. Én csak lókapszulának hívom. :lol: hisz akkora.
Nekem anno nem jött be, mert megfogta az amúgyis ritka nagywczésemet. Bocs. :oops:
Gravidát szedtem. Türhető méret és talán több is van benne, mint a lókapszulásban a napi adagból.
Szokták is kérdezni asszem, hogy elevites baba-e a gyermek születéskor, mert akkor nem ijedeznek születés után a 'kicsit erősebb" súlyvisszaeséstől. (Születés után minden baba fogy egy kicsit.)

Nyulasz,
jogos a felháborodásod a jóslós topic miatt, de .... ér ennyit??????????? Szóra sem kell méltatni. Sőt annyit nem ér az egész, hogy erről beszéljünk.
Kérdem én, ha jósnő, akkor miért nem tudta megjósolni, hogy baj lesz a gyerekeivel? Miért kellett azokon keresztül mennie? Lehet, hogy egy gyereken átsiklottam, de csak 1-2 gyereket számoltam a leírásásban.
Mindegy. Már így is többet foglalkoztunk vele, mint kellett volna.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Felhúztam magam és írtam a másik topicba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .köszönöm csajok,Hajnoca,Kisbuta,Dezsi,Krisz :D
Én gondoltam,amikor először írtam oda,hogy lesz egy kis zúgolódás,de most már nem hátrálhattam ki,írtam és írtam és írtam amit éreztem.
Dezsi!
Csak úgy ér tesztelni,ha ott a gép melletted,és rögtön megírod az eredményt!!!Holnap pancsizz egy jót,aztán csütörtökön ne mongyá csütörtököt. :D

Hajnoca!
Köszi,amit írtál rólam :D Ők még nem is gondolták,hogy egy egész topic van mögöttem.És még aki nem is adna igazat,még az is igazat ad,csakhogy megvédje a kis húsvéti tapsifülest.Nehéz velük,elbeszélnek a másik mellett :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz!
:D Te, a mi Nyulaszunk vagy :!: :D
és szerinted, holnap teszteljek már? :? :?: :roll: :?:
dezsina

Dezsi!
MINDENKÉPP :D :D :D
Vendég

Sziasztok,

na most már mindenképp elolvasom én is azt a jóslós fórumot. csak úgy halkan, kolléganőm anyósa is megkattant az ilyen jóslásoktól, és amikor a jósnő visszarendeli kontrollra (!), akkor megy lelkesen, 6000 Ft/alkalomért. mi meg csak röhögünk rajta

Dezsi, hajrá teszt és spontán hónap +++++++

Nyulasz, te megkeseredett?besavanyodott? Röhög a májam :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!
:wink:
Hajrá Dezsi! Ha tudsz várni még egy napot, akkor lehet, hogy biztosabb az eredmény, de persze nem könnyű ilyenkor. Nagyon szorítunk.

Hajnócza! Köszi, aranyos. Tudod, azt hiszem, csak nagyon primitív embrek csinálnak rosszindulatú viccet mások nevéből. - Tudom, hogy nem a legszerencsésebb a névválasztás, de hát amikor először ide jöttem, beülti után néhány nappal, tele voltam kérdéssel és aggodalommal, és ráadásul még soha életemben nem fórumoztam, nem is gondoltam, hogy maradok, csak aztán olyan aranyosak voltatok, hogy maradtam. Érdekel, hogy mi van veletek, na. :oops:
(a családnevem túl jellegzetes, a keresztnevem meg túl elterjedt, nem akartam sem azt, hogy valaki illetéktelen rájöjjön, meg nem akartam zsuzsa600 sem lenni, új aliast minek hozzak létre, akkor már inkább maradok kisbuta, ilyen csak egy van az országban...).

Nyulasz!
Ez ilyen, a jósnő-hívők is csak hívők, hitük lényegét támadtad/tuk, mikor megkérdőjeleztük a jósnő önzetlen jóságát, persze, hogy harapnak, hiszen nem tudnak ellenérvet felhozni, de azért csalódni sem akarnak. Senki sem szeret csalódni.
(egyszer egy román srácnak elmagyaráztuk, hogy a dáko-román elmélet nem is áll meg, teljesen maga alá omlott, mikor belátta, hogy igazunk van, a végén még mi sajnáltuk...)

Kép
kisbuta

Alle! Ez a kontroll borzalmasan hangzik...

Kép
kisbuta

Alle, ezt nem mondod komolyan... :shock: kontroll a jósnőnél? :?: :shock: Hát ez a világ már teljesen hülye??? Basszus, és ebből emberek megélnek. Hihetetlen. Azt persze továbbra sem értem, ha ez a nő egy jóindulatú anyuka, akkor meg minek jósolgat másoknak? Örüljön, hogy rendbejött az élete, egészségesek a gyermekei. Foglalkozzon velük, és ne mondjon hülyeségeket tarot kártyából. Mert ez már tényleg baromság. Nekem ne a kártya mondja meg, hogy lehet-e gyerekem, és egészséges lesz-e. Az én sorsomat én irányítom, nem egy hülye pakli. :evil:

Dezsina, tesztelj minden nap! :wink: Mit veszíthetsz?

skrisz72

Krisz,
nem is beszélve róla, hogy ha tegyük fel, tényleg látja, hogy mi fog történni, befolyásolni nem tudja!!!! Amit lehet, az ember úgyis megtesz, elmegyünk a legvégsőkig, hogy legyen babánk, mire jó nekem, ha előre megmondják, hogy ez most nem sikerül, vagy hogy igen. Ha igen, akkor majd örülök, ha meg azt mondaná valaki, hogy úgyse fog sikerülni, és emiatt nem próbálnám meg, utána egész életemben verhetném a fejem a falba. Teljesen fölösleges ezen agyalni.

de ez a kontroll, ezen nem tudom túltenni magam. :shock:

Kép
kisbuta

Igen, a kontroll teljesen komoly...

Azt meg még halkabban mesélem, hogy anyukám májusban (amikor én már babás voltam, csak ő nem tudta) felhívta a nők lapjában a telejósnőt, mikor lesz unokája (amúgy nem szokott ekkora hülyeségeket csinálni). Akkor azt mondták neki, hogy ebben az évben nekem a karrier az első, és jövő májusuan lesz ideális a csillagok állása...és lesz unokája, nyugodjon meg.

Szóval szerintem, anélkül, hogy minősíteném őket, mert biztos, hogy van valami az igazi asztrológiában, mint minden más ősi tudományban is, a valós tudás mellett azért tudnak sokan megélni még ilyen jóslásféle tevékenységekből, mert az emberek keresik a kapaszkodót. Ahogyan a világ kifordult a sarkaiból, úgy kell egyre inkább a kapaszkodó az embereknek és aki erre fogékony, annak lehet ez is az.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

8) - a Jósnő nem bírta a kritikát, töröltette a topikot... :roll: Ti értitek???

Kép
kisbuta

Kisbuta,
hála istennek, hogy törlik. Olvastad Cleo hozzászólását? Idézem: Szerintem nem véletlen,hogy alig jön a babanetre segítő szándékkal szakértő...
Mi az hogy szakértő???? :shock: Na nehogy már egy jósnő szakértő legyen!!! :evil: :evil: El vagyok képedve, milyen ostobák néha az emberek. Mi a fenében lenne szakértő? Ha végigolvassuk a topik címeket, világosan kitűnik, hogy itt nagyrészt orvosi dolgokkal foglalkozunk. Nem hiszem, hogy sokat hozzá tudna tenni... És ha azt mondaná, hogy szellemi fogyatékos és mozgássérült lesz a gyerekem, akkor meg sem próbálnám? Dehogynem! Hogyan hihetnék egy vadidegen embernek, aki még csak nem is ismer, csak dobálja a kártyákat. Na jó, nem húzom magam tovább, nem ér ennyit.

Ki hogy van ezen a szép ünnepi, napsütéses napon? Én már főzöm a csirkelevest és a csirkepörit. :wink: :lol:

skrisz72

Sziasztok!
csak azért írok, hogy tudjátok, hogy nem teszteltem, mert féltem, hogy úgy is nega. és milyen jól éreztem. sajnos megint elkezdtem barnázni. ugyanúgy, ahogy azt minden hónapban. tehát minden ugyan az, mint minden hónapban!
MOst inkább akkor koktélozok a medansziéban és süttetem a habtestem :D nehogy már elromoljon a kedvem... :lol: Hiszen októberben úgy is terhes leszek :D :lol: 8)
dezsina

Dezsi!
Sajnálom, tényleg szorítottam. No, de legalább rosszabb sem lett a helyzet, csak éppen semmi sem változott! Éljen a koktélos medanszié! (hogy irigyellek most érte!)

Krisz!
Ez nem dühítő, hanem nevetséges. Méghogy szakember :?: - és különben is, egy igazi szakember azért tanulja a szakmáját, hogy segítsen. Pénzt meg azért kér érte, mert ha éhenhal, többé nem tud segíteni. De igazi szakembert én csak személyesen keresnék fel, ezzel kapcsolatos tapasztalataimat leírtam a +/- topikban, mert kis gonosz vagyok, és igenis néven akartam nevezni azt a dokit, aki nem ismert fel egy méhen kívüli terhességet, és emiatt majdnem meghaltam. :twisted:

Különben takarítok és várom a páromat, aki szombat óta az ország másik végében dolgozott, és ma jön haza. És főzök is, paradicsomleves lesz, tojásos galuska és a kedvenc süteményem, amiben minden van, ami árt (étcsokoládé, kávé és likőr).

Szép napot nektek!

Kép
kisbuta

Dezsina
Jaj úgy biztam Benned :cry: Nekem vasárnap volt barnizás egy alkalom, de hát tudom, hogy úgyse, csak reménykedtem, mint Te :?

Valahol hallottam, hogy a peteéréskor is lehet barnázás. Szerintetek is?

Petne
Megvagyunk köszi :lol: 3 hét és Matyek megy az oviba. Kiváncsi leszek melyikünk hogy fogja viselni :shock: :? Bírod a meleget? Többnyire otthon pihengetsz?

A háttérből drukkkk ám mindenkinek :!: :wink:
Vendég

Dezsi, így is van! Nem szomorkodni, élvezni kell az utolsó meleg napokat. Pancsoljál és szürcsöld csak a koktélodat. :wink: Mit iszol?

skrisz72

Sziasztok!

Úgy látom, ebből a jóslós témából jól kimaradtam, és mivel nem bírta a kritikát, már be sem pótolhatom. Jajj, jajj, de sajnálom :lol:

Dezsi, én továbbra is drukkolok, hátha.

Zsani, köszi bírom a meleget, de kizárólag házon belül... hétköznap a légkondis munkahelyen, most meg a lakásban lehúzott redőnyökkel.

Hét végétől nyaralni megyünk, legalábbis így terveztük. Az egyik kaméleonunk viszont megbetegedett, így nem valószínű, hogy rá tudjuk bízni bárkire is, úgyhogy lehet, hogy mégsem tudunk elmenni... vagy csak kicsit később. Meglátjuk. Pedig már úgy vártuk!

Kép
petne

köszi a drukkokat :D

Zsani!
bizony lehet barnázás a beágyazáskor! ezért hiszem minden hónapban, hogy talán akkor most leszek terhes... :evil:

Skrisz!
nem igazi koktél, csak a pohár az :lol: Most vodka-eperitallal :lol: nem rossz, és a vizet is melegebbnek érzem :lol: :lol: :lol:

Kisbuta!
:lol: nem szomorkodom egy percet sem, mert október az én hónapom! vagyis a miénk :lol: :D

Nyulaszka bambássza a repüllőket :lol: 8) :D
dezsina

Sziasztok!

Petne! Én is hasonlóan vagyok. Remélem, el tudtok menni nyaralni.

Dezsi! Drukkolok!!!!

Jósnő téma.. Hát... én csak röhögtem rajta... tényleg mindenbe belekapaszkodik az ember, de ez.... Gondolom számlát ad a tisztességes családanya a jóslásról. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, írtam neked a jósnős topikba. :wink:

Dezsina, ne hogy leittasodj, és belefulladj a mélyvízbe! :lol: :lol: :wink: Ön dönt. Iszik vagy úszik. :lol:
Én egy jó pohár rose bort fogok inni. Már behűtöttem.

Zsu, mikor jár erre?

Petne, remélem gyógyulgat a kis kedvencetek, és el tudtok menni pihenni. Rádférne, mert túl sokat melózol. Mindig gondolok rád, mikor elmegyek előttetek.

Nyulaszkám már biztosan halláskárosult a repülők zajától, és szép pecsenyére sült a karja a napon. :wink:

skrisz72

sziasztok!

lányok: köszönöm a drukkokat.

krisz: rendesen kell lennie pének, domináns tüszőnek, nyálkahártyának is jónak kell lennie, csak akkor jöhetnek a fagyibabák.

dezsi: én még drukkolok+++++

nyuszi: ne foglalkozz jósokkal. csak felbosszantod magad. ez nem egzakt tudomány.

katica
katica30

Petne!
Szerintem a kaméleon simán csak veletek akar menni nyaralni! Vigyétek magatokkal és meggyógyul! :lol:

Katica!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Emberi számítások szerint valahol október közepén lesz a belültim... Csináltam vonalzót, de nem tudom még, most tesztelem, hogy működik-e...

Kép
kisbuta

Kisbuta, :lol: :lol: (a kaméleonra gondolok)

Katica, jaaaa, most már értem. Milyen bonyolult dolog ez a "babagyártás". Asszem a nagyanyáink nem gondolták volna, hogy ilyen is lehet. Apuék heten voltak testvérek!!! És volt egy nyolcadik baba is, csak az meghalt. Pedig ők még megélték a második világháborút is. Mégis teljesen természetes módon fogant mindegyik gyermek. Most már azt mondom, micsoda szerencséjük volt. (Még azt hozzáteszem, hogy a mi családunk magyar, nem kisebbség, nem azért volt sok gyerek, mert a nagyanyám hajtott a segélyre. Gondolom csak egyszerűen nem védekeztek.)

skrisz72

Sziasztok!

Skrisz!
micsoda új avatar :D nagyon édi!

Kisbuta!
Ügyi vagy! jó a vonalzó! Látom szépen együtt vonulunk... :lol:

Katica!
Neked továbbra is mennek a drukkok! szégénykém, mindig kell izgulni valamiért! :P

Hanna!
köszi... elszálltak a reménye :evil:

Kislányok ki küldte nekem Pirinénjét 23 napra :twisted: :twisted: :evil: :evil: Most új vonalzót kreálhatok... pedig úgy tetszik a maci :twisted: :P
dezsina

Jó reggelt!

Dezsi! :twisted:

Zsu! Ma mész uh-ra ugye? Nagyon drukkolok!

Kép
hanna30

Dezsina, untam már a pingvint. :D Meg ugye mégiscsak gyereket szeretnék, nem pingvint. :wink: Pirinénjét nem én küldtem, én csak azoknak küldök, akik külön kérik. Neked falevelet küldtem. :wink:

Nyulasz, hol vagy?

Zsu, mi újság?

Katica, szólj, ha van valami fejlemény!!! Nagyon drukkolok!++++++

Kisbutusnak is szép napot! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Antibiotikum ide-vagy-oda, nem akar javulni a helyzet a kamival :cry: Mára lesz meg a szövettanija, remélem, nem rossz híreket mondanak. Egyébként részben úgy lesz, ahogy mondjátok, az első hétre magunkkal visszük nyaralni, akkor a szüleim faházikójába megyünk, viszont Szigligetre nem hiszem, hogy beengednék. De majd meglátjuk.

Dezsi, ha jól értem, akkor hajrá október!!!!

Krisz, nekem is eszembe jut néha, hogy lehet, hogy látjuk egymást, csak nem tudom, hogy Te vagy Te :)

Zsu, drukkok az UH-ra. KELL lennie domináns tüszőnek!!! Ezen nem múlhat!!!!

Hanna, vigyázz magadra.

Puszi mindenkinek!

Kép
petne

Petne!
Jobbulást kaminak. :wink:
Jó nyaralást nektek! Pihenjetek sokat.
Igazi kismami vagy. :wink: Katicának kell a tüsző, Zsu szívhangot megy kukkolni. :lol:

Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?