A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LÁNYOK,
S.O.S. segítsetek az egyik kolleganõm akivel egy szobában ül, annak herpesze van, én elkaphatom babával?Mit csináljak?
Breki
Breki

Vanda,
Ma este akkor otthonról elküldöm az emil címedre.
Jelezz, hogy megkaptad-e?
Breki
Breki

Zsuzsu!
Ez a papucsos anyós-dolog nagyon jó!!
Az enyém a szomszéd utcában lakik, de anyámékat többször látom, mint õket! Kép
A párom miatt hetente le kell járni jópofizni egyett, de õk sz..nak a fejemre/fejünkre, egyetlen egyszer voltak mikor meghivtam õket ebédelni, meg anyámékat is. Na de ez volt az elsõ meg az utolsó, hogy kajáltattam õket. Egyékbént õk is emlegetik az utódokat, de én elengedem a fülem mellett, majd lesz ha lesz, nem tapsra jön!

pusz,
bnemethm
bnemethm

LányokKép
A tea keveréke: Cickafark+Palástfû+ Pásztortáska 1-1-1 arányú vegyítése.

Puszi: Doris
doris

Doris!

Hát ez amolyan békülésféle volt, de nem tudtam hogy hanyadik napon vagyok éppen. Ma számoltam ki!Kép És kellemesen csalodtam. 18án jött meg. Akkor ma vagyok a 15en nem? De most majd megint stresszelm magamKép Kár volt kiszámolniKép jaaaaaajKép

A teában milyen arányban kell lenniük a cuccoknak? És hol lehet ezt kapni?
mamacs

Bnemethm es gyogyteakedvelo lanyokKép

Jelenleg "csak" cickafarkat kortyolgatok (minden reggel). Sajna nem jartam meg utana, hogy beszerezheto-e itt a tobbi herba (palastfu, koromvirag, stb.: lsd. zebravaro), ugyhogy egyenlore marad a hazai cickafark.
1teaskanal cickafarkat leforrazok 1 bogrenyi (2.5dl) forrovizzel, 5 percig allni hagyom, aztan mar mehet is. Persze elotte meg leszuromKép
(Hi-hi nincsen u-betum 2 vesszovel.)
Ugy nez ki bejon... A hugomnak sikeresen rendbeszedte a ciklusat, pedig az o esete eleg extrem volt: menstruaciokor 2 napig negykezlab vagy agyban osszegornyedve es Apa szallitotta neki a surgossegi Unicomot (volt, hogy ejnek evadjan kellett elugrani erte) a fajdalmak enyhitesere (termeszetesen fajdalomcsillapito nelkul)
Ma mar nincsen szuksege kiutoszerekre, hiszen ott van neki a cickafarKép
Szoval, a hugom ajanlotta babaprojectre Maria Treben nyoman.
Kellemes kortyolgatast Mindenkinek!

Galuska

KépKép
galuska

Mamacs!Kép

Ne stresszelj, próbálj ne gondolni rá (könnyü mondani, meg bagoly mondja verébnek..Kép)

Lányok!
És kb. mennyibe kerül ez a teakeverék???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Lányok,

Csak néha futok be hozzátok, ha valami kérdésem van. Tudom, hogy Ti tudtok segíteni.

Ha szedem a Maca-t és attól leszek babás, rögtön abba kell hagyni a szedését, vagy szedjem tovább?????

A kérdésem azért ilyen debil, mert vszinû valami hormon gondom is van. És ha van, ugye a baba nem marad csak ugy meg.....KépKépKépKép

Tehát: mit is kell csinálni??

Puszi
Ribizli
Ribizli

mindenkinek sok-sok sikert és jó kedvetKépKépKépKép

Ribizli
Ribizli

Sziasztok,
bocs, hogy így a partvonalról beleszólok.Kép
Breki:
a legfontosabb, hogy legyen saját poharad, tehát még elmosás után se használd a poharát, csészéjét, evõeszközét. Puszit ne adjatok egymásnak. DE: ha véletlenül elkapnád az ajakherpeszt a terhességed folyamán, ne izgulj, nem árt a babának (a genitális herpesszel ellentétben, ami viszont csak nemi úton terjed, így nem kell izgulni miatta.) Zovirax biztonsággal használható ajakherpesz esetén.
Mindenkinek sok sikert,
lilia.
lilia

Lányok, akik a teát kérdeztétek!

A zebrafarmon minden le van írva részletesen, ott nézzétek meg!
Cím: www.geocities.com/zebravaro

Zsuzsu
zsuzsu

Breki!

Bocs, hogy én reagálok! De hogy érted? Ajakherpesze van, és azt te elkapnád és az ártana a babának?
Ja, bocs, de ekkora butaságot!
1. Természetesen nem kell egy étkészletet használni vele, de csak attól hogy ott van egy légtérben elkapni?
2. Az ajakherpesz csak a beszáradási fázis elött fertöz, akkor is csak szoros kontaktuskor (pl. csók, evöeszköz), levegöben nem!!!!!
3. Az ajakherpesz semmilyen formája nem veszélyes semmikor a babára, még akkor sem, ha a terhes mamának van a terhesség bármilyen fázisában (se az elsö trimeszterben sem késöbb, a szülésnél sem). A nemi szervi herpesz (ez egy fertözö NEMI betegség, amit csak NEMI kontaktuskor lehet elkapni) is csak akkor, ha normál hüvelyi szülésnél a szülöcsatornán áthaladáskor (szüléskor) a terhes mama épp fertözött fázisban van. Egyébként a nemi szervi herpesz sem veszélyes a babára.
4. Az emberek nagy százaléka valamikor már átesett ajakherpesz fertözésen (lehet, hogy akár te is), a legtöbb nem is tudja, mert egy részük védettséget szerez. A másik rész az, akiknél idönként ujra és ujra megjelenik.

Tudom, hogy aggódsz a babáért, de azért felesleges dolgokkal nem kéne magadat ijesztegetni.KépKép A szervezetünk sokkal jobban ki van találva.KépKépKép Arra nem gondolsz, hogy csak vásárláskor, közlekedési eszközön hányféle és esetleg láthatat betegséget hordozó emberrel találkozol, akikkel még esetleg kényszerüségböl elég szoros kontaktusba is kerülsz (pl. kézfogás, összepréselödés a metrón)? És mégis... Ha ezek ilyen ártalmasak lennének, már kihalt volna az emberiség.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

ZSUZSU,
a 22. napon vagyok, majd kiderül az igazság, megpróbálok nem türelmetlen lenni.

BNEMETHM,
ez a teakeverék csak nekünk használ Kép Én is igy fogok tenni, ha most megjön. A teákat külön-külön vettem, a háromért fizettem valami 300,- Ft körüli összeget, tehát nem visz anyagi romlásba Kép

MAMACS,
a kamilla helyett (ha nem vagy rá allergiás) tehetsz bele csipkebogyót (filterest érdemes), az is sokat javit az ízén. Tehetsz még bele pásztortáskát, az is jó ilyen nõi bajokra, ezekbõl egyenlõ arányú keveréket forrázni, 10 percig állni hagyni, az adagot az elõbb már leirtam. Szoritunk, hogy a spontaneitás (de szép szó!) meghozza gyümölcsét!

Nekem szerencsém van anyámmal/anyósommal, mert nem kérdezõsködnek folyton. Bár tegnap meséltem anyámnak, hogy egy vagyont hagytam a gyógyszertárban, kérdezte, mit vettem. Mondom,hogy többek között Elevitet. Az mi? Mondom: magzatvédõ vitamin. És hol a magzat? Válasz: remélem, elõbb-utóbb a hasamban lesz Kép
Hú, már ebédidõ van, enni kéne!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

BREKI,

idevésem az emilemet, légyszi nekem is küldd el a görbédet Kép Kép Pliiiiz!

Pussz,

KnéRita
knérita

Csajok!!!

Itt vagyok végre csak dolgozgattam egy kicsit.

Ribizli!
Ahogy megtudod hogy babás vagy ne szedd tovább a MACA-t.

Orsoly!
OK!Be fogok oda is nézni ígérem.

Mamacs!
Látom jobb kedved van már. Kibékültetek?

Rita!
Még van egy kis munkám és utána válaszolok!

Andy
Andy

BREKI,

hülye vagyok már teljesen Kép

rkaraszine@mol.hu

Ugye nekem is elküldöd????

KnéRita
knérita

Zsuzsu Kép

Köszi, már nézem is a zebrafarmot Kép
A papucsos szólás nagyon jó! Bár egy kerületben lakunk, de nem közel és nem koptatják a küszöbünket igazán, de amikor találkozunk, akkor mondják a magukét.

Doris Kép
A következõ ciklust máshol mérem majd. Azt hiszem most a 30. nap körül járok, de ezt én kb. annyira nyugodtan veszem, mint más a 20. napot. Nyugodtan küldd a görbédet, megnézem, hogy mit kellene produkálnom. Kép

Azt hiszem hazafelé bevásárolok gyógynövényekbõl. Kép
Sárkányfûárus leszek. Kép Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Eloszor is szeretnek minden uj babasnak nagyon gratulalni es varunk at mindannyiotokat a szomszedba.

Lenne visoznt egy nagy kerdesem keresem hozzatok. Egy ismerosomnek vannak problemai es latom Ti nagyon ertetek a teakhoz. Mit kellene neki innia, ha .... es most jonnek a panaszai.
Tavaly telen fogyokuras tablettat szedett a fogamzasgatlot meg elfelejetette egyszer ketszer meg is lett a hatasa, viszont annyira felt, hogy miket okozhattak a bogyok hogy inkabb nem kockaztatott es elvetette a babat ( ugyan nem ide tartozik de akkor amikor ezt megtudtam mi meg epp probalkoztunk es nagyon rosszul esett a dolog, de mara mar meg tudom erteni valamennyire) szoval a mutet utan nem alt helyre a ciklusa, egy kis kihagyassal ujra kezdte a fogamzasgatlot es most mensi helyett csak barnas pecsetelgetese van ossze vissza. Megy majd persze orvoshoz is, de nincs valami teafukeverek amivel rendszeresiteni lehetne a ciklust?
Remelem tudtok segiteni
Edina
edina

Beszti,Kép
Teljesen igazad van, hogy butaságnak tartottad a kérdést, de lévén, hogy még soha nem volt gyerekem szerintem teljesen normális, hogy aggódom, és ha hallok vagy látok vmit akkor rögtön eszembejut, hogy babát várok. Ez egy másállapot, olyan amikor az embernek szerintem óhatatlanul eszébe jut, hogy már nemcsak önmagáért felelõs, hanem sokkal inkább azért aki odabent növekszik.
Kerülöm, pontosabban igyekszem kerülni a beteg embereket, tehát szándékosan nem megyek közéjük, az igaz, hogy a metrón, buszon bárki beteg lehet az utazók közül és az is igaz, hogy vannak helyzetek amikor ezeket nem lehet elkerülni, én csak minimalizálni szeretném a fertõzési lehetõségeket.
Ettõl azért rémültem meg, mert valahol olvastam róla, csak nem emlékszem, hogy a genitalis vagy az ajalherpeszrõl, de közben egy angol orvosi web-en mmegtaláltam.
Köszönöm.
Breki
Breki

Breki!
Otthon már nincs net Kép de holnap visszajelzek hogy megkaptam-e! A herpesztõl pedig ne félj, elég részletesen leírták a lányok, hogy miért! Édi vagy, ahogy aggódsz mindenért - szerintem pont ilyen leszek én is babásan....Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lanyok! Meg egy kerdes: mostanaban minden ejjel felebredek arra, hogy pisilnem kell. (Hmmm, remelhetoleg ennek egy bizonyos oka vanKép) Namarmost, pl ma ejszaka negyed 4-kor ebredtem fel, es ugye negyed 7-kor homeroztem. De allandoan azon idegeskedek hogy ugy ebredek fel hogy mar nem lesz 3 ora reggelig, meg ilyenek. Mit tegyek?Kép

orsoly
orsoly

A mai tábla - nem biztos, hogy jók az adatok, akié nem szóljon és kijavítom! KépKép

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Indigo 4 c 80 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 79 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 66 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 52 cn Budapest 28 év
Kakukkf&ucirc; 5 c 47 cn Budapest 26 év
Zsuzsó 13 c 43 cn Budapest 30 év
Edi 13 c 38 cn Maglód 33 év
Hermi 7 c 34 cn Pécs 25 év
Orsoly 4 c 33 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 33 cn Budapest 29 év
Kamilla 7 c 28 cn Budapest 26 év
Éva 37 c 27 cn Nyíregyháza 27 év
Ildi 1 c 26 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 25 cn Budapest 28 év
KnéRita 5 c 24 cn Kiskunhalas 31 év
Galuska 9 c 23 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 21 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 20 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 19 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 18 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 17 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 15 cn Svajc 25 év
Mamacs 17 c 15 cn Budapest 24 év
Alexandra 9 c 14 cn Budapest 22 év
Timici 7 c 14 cn Budapest 28 év
Doris 13 c 13 cn Budapest 29 év
Alma 11 c 12 cn Györ 29 év
Judit 12 c 9 cn Budapest 33 év
Eni 9 c 7 cn Pécs 27 év
Edelweiss 14 c 5 cn Szeged 32 év
Vanda 13 c 5 cn Szolnok 26 év
Bnemethm 5 c 2 cn Tatabánya 22 év
</pre>

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jaj csajok nem egész három honap mulva 25 leszekKép ajajajajajajajajajaKép
mamacs

MamacsKép
Próbálj meg nem stresszelni...tudom, könnyû at mondaniKép Ezek szerint tényleg nagyon közel járunk egymáshoz, drukkolok, hogy most sikerüljön ám és emlékezetes legyen ez a "békülésetek"KépKép
BrekiKép
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Evõeszközzel, pohárral és puszikkal nagyon vigyázzKép Én is agyon fogom izgulni magam.... ha végre babás leszek.
Lányok, itt a meddõség elleni tea pontos receptje és egy két mondat amit a könyv ír:

A fogamzás sikeréért sokan bármit megtennének. A korszerû megtermékenyítési technikák sokat segítenek. A gyógyfüvek nem önmagukban jelentenek megoldást, inkább más kezelések hatását támasztják alá a szervezet erõsítése és fogamzásra való felkészítése által.
Rétihere és csalán tea:
A réti here jó vértisztító, állítólag ösztrogénhatású vegyületeket tartalmaz, a csalán pedig az egész szervezetet táplálja. A borsmenta nemi serkentõ, a körömvirág a szaporítószerveket erõsíti.
Hozzávalók: 45g szárított rétihere virág
25g szárított csalán
10g szárított borsmenta
20g szárított körömvirágszirom
víz
Elkészítés: Az összekevert herbát légmentsen záró, sötét edényben tartjuk.
2 kiskanál keveréket herbateacsészébe vagy kis teáskannába teszünk, és egy csésze frissen forralt vízzel 10 percig állni hagyjuk, majd leszûrjük.
Adagolás: Napi 2-3x1 teáscsésze.
EdinaKép
A barátnõdnek a palástfû és pásztortáska teát tudnám javasolni a könyv alapján...
NoémiKép
Görbét küldöm.
VandaKép
Mit gondolsz, be tudod vállalni a táblicsku elkészítését amig Edelweiss nem tudja csinálni? Ugye amikor síelni volt, akkor Te rakosgattad fel nekünk?

doris

Végre itt vagyok!Kép Egész eddig nem mûködött a net, úgyhogy már kezdtem attól félni, hogy ma is lemaradok Rólatok!Kép
Úgy látom, már így is behozhatatlan a lemaradásom, de azért igyekszem ismét képbe kerülni!
Elõször is nagyon köszönöm mindenkinek a drukkolást, ennyi pozitív energiának, amit felém lövelltetek, meg kell lenni az eredményének!Kép
Doris!Kép Neked külön is köszönet a közvetítésért és a bíztatásért!Kép
Szóval kedden fél egykor sikeresen túlestem az inszemen. Ahogy ki bírtam bogarászni Marcsi és Lujza beszámolóit, én is csak megerõsíteni tudom, hogy teljesen fájdalommentes a beavatkozás, kb. 5 percig tart, utána én még negyed órát pihiztem. Túlságosan hiú reményt nem akarok táplálni a dologgal kapcsolatban, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok bizakodó.Kép
Az a furcsa, hogy az inszem óta folyamatosan érzem a jobb oldalamat. Nem fáj egyáltalán, csak érzem, hogy van.
Marcsi, Lujza!Kép Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Gyogyit én külön nem kaptam, csak az Elevitet szedem és a Bromot még mindig.
Ja, ebben a gyerek aspirin dologban tényleg lehet valami, mert pénteken 6mm volt a nyálkahártyám, még aznap elkezdtem szedni napi egy tablettát, és így hétfõre 9mm-re nõtt, ami a dokim szerint nagyon jó eredmény!Kép

Most hirtelen ennyi!
Megpróbálok visszaolvasni, aztán jövök újra!Kép

Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám, ha sikeres volt az inszem, akkor ez a Ti érdemetek is lesz!Kép

Pusz, Sien.
Sien

VandaKép
Köszi a táblát, most vettem észreKép
MamacsKép
Az már komolyKépKép
OrsolyKép
Gyanús vagy Te nekem...KépKép Szerintem mérd meg 4 körül, amikor felébredsz. Az én hõmérõm tájékoztatója szerint min.5 óra alvás szükségeltetik. Ha alszol ennyit ébredés elött akkor mérd meg akkor is meg reggel is melött kikelsz az ágyikóbólKép És persze oszd meg Velünk is az eredménytKép

doris

orsoly Kép

Nyugi! Ne idegeskedj feleslegesen!!! Ha pisislni kell, hát pisilsz, ha pedig attól idegeskedsz, hogy úgy ébredsz fel, hogy nem marad 3 órád aludni, akkor majd meglásd annyit sem fogsz tudni csicsizni, mint eddig.

Szóval: Kép

Pusz
Noémi
noémi

Mamacs!
Húúúúú de öreg leszel!Kép
Ha ez vígasztal én januárban töltöttem a 31-et.Kép

Vanda!
Látom nagyon megy ez neked. Jók ezek a mozgó figurák!Kép
Elõször mikor megláttam a táblázatot azt hittem itt van Edelweiss.

Rita!
Akkor nálatok olcsók a gyógynövények, mert én a Tesco-ban tavaly 300 Ft-ért vettem egy csomag palástfüvet.

Pussz

Andy
Andy

Szívesen elvállalom addigKép
Ez lemaradt még:
<pre>
Név Hanyadik ciklusban?
Lora 16 c Várpalota 25 év
Szami 12 c Budapest 30 év
Klari 9 c Budapest 31 év
Melinda 7 c N-o. 26 év
Moni 10 c Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c Budapest 26 év
</pre>
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok, olyan nagy lett ez a tábla!! Hogy kell kisebb betûvel feltenni?

Andy Kép Köszi

Sien KépKép Szurkolok!!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

SienKép
Szívesen és úgy örülök, hogy végre itt vagy(tok)Kép Légyszi majd mindíg számolj be arról, hogy mit érzelKép Úgy izgulok mindhármotokért mintha az én pocimba költöztettek volna manócskátKép
MamacsKép
Az orvos aki után érdklõdsz Margitos?

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Bocsi lányok, de úgy tûnik most egy darabig nem fogom tudni frissíteni a táblát, mert mind a 2 közvetlen kolleganõm szabira ment, és azt sem tudom hol áll a fejem. Késõ este lesz, mire netközelbe jutok talán, ha a párocskámtól hozzáférek a géphez.

Vanda
Fel tudnád vállalni amíg így el vagyok havazva?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vanda! Kép
Hát ez nagyon ari!!! Ez a madárka mikor látogat el hozzám egy ilyen kis édi csomaggal???Kép

pusz
bnemethm
bnemethm

Doris

Ezeket a gyógynövényeket már én is beszereztem, kivéve a rétiherét. A gyógynövényes azt mondta, hogy az szerinte nem hivatalosan elismert gyógynövény, ezért esetleg a mezõn találhatok, de nem a boltokban. Van valakinek más tapasztalata?

Bea
Bea

SienKép
Nagyon drukkolok ám......
Szerintem az jó jel ha szúrkál a hasad.
Semmi erõltetõt ne csinálj, igyál sok C-vitaminos gyümil levet pl. Hohes C (nem vagyok az ügynökük).Kép
Vanda,
Ez a gólyás kép nagyon ari, ezekt, hogy csinálod?
Breki
Breki

Doris!

Igen! Miért?

Mamacs
mamacs

Edelweiss!
Ismerõs a helyzet Kép de légy nyugodt, frissítek addig! KépKép
Azért ne stresszeld magad, az nem jó!

bnemetm!
Ha rajtam múlik máris intézkedem Kép !
...... Na, szóltam a gólyának, hogy mostmár kapcsoljon turbóra és akár túlóra árán is de repüljön be mindenkihez!
KépKépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Én is kérek golyát!!!!!!Kép
mamacs

NoemiKép

Nekem is elarulod, hogyan lehet ilyesfele vidam sarga fejecskeket varazsolni?
Elore is koszi!
varnyusy@yahoo.com

Galuska

KépKép
galuska

Még valami! Mit jelent hogy szurkál a hasatok? asszem nekem is volt már valami ilyesmi,de eredmény az semmiKép Szval ez milyen érzés és hol van?
Mamacs
mamacs

Noémi! Kép
Te egy kincsesbánya vagy! Kép
Breki, Noémi küldött át nekem egy csomó smile-t. A gólya a netrõl van. Van még pár a tarsolyomban, de majd "minden napra egy mese". KépKépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda! Kép
köszi, remélem ez egy szófogadó gólya, és szeret túlórázni is! Kép Kép Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Noémi!
Nekem is küldj smile-t!!!
Lécccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

bnemethm@mailbox.hu

köszi,puszi,
bnemethm
bnemethm

Vanda !

Nem lenne rossz a 33 napnál tartani mensi nélkül de sajnos én ma vagyok a 3cn-ennnnnnKép

Köszike

Alice
Alice

Vanda

Megtennéd, hogy engem is felpakolsz a táblába?
Bea 4c 29cn Budapest 28év
Meg akartam várni a következõ ciklust, de hátha szerencsét hoz, és nem leszek az 5c.-ben/sajnos kicsi az esély/

Köszi
Bea
Bea

Bocsika!

Úgylátszik az agyamra ment a napsütésKépKépKépKép

4 cn vagyok ma.

Alice
Alice

Alice! Oks, javítalak, de ma már nem dobok új táblát.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

MamacsKép
Bocsi, csak azért kérdeztem, mert annyira nem dereng a neve...de ez az én tudatlanságomnak tudható be. Úgy derengett, hogy már találtál magadnak valakit vagy mégsem? Sajnálom, hogy még mindig keresgélned kell...
VandaKép
Hozzám jöhet az a gólya-baba aká éccaka vagy hajnalban is, nyitva is hagyom az ablakotKépKép
BeaKép
Ezt nem is tudtam... Megpróbálom valahol én is és kíváncsi leszek mit mondanak. Ha kapok szólok...
EdelweissKép
KitartásKép

doris

Orsoly!

Mi lenne, ha klasszikus módszerrel (óra stb.) egy kicsit korábban felébresztenéd magadat, ha már ugyis ki kell mindig menned? Persze csak valami enyhével, nehogy kimenjen az álom a szemedböl... Akkor nem kéne idegeskedni. Lehet, hogy buta ötlet...
Remélem ez tényleg azért van!KépKépKépKép

Breki!

KépKépKép Ezzel mind igy vagyunk.Kép (Minedgy, hogy hányadik...) Csak ne tegyük nagyon feleslegesen. Annélkül is akad elég izgulnivaló!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!

Az az igazság, hogy még soha nem láttam emlitve a társalgoban, de jovika a csetröl azt irta, hogy ö jo doki. nála volt gyakorlaton a csaj amikor tanult még. de furi nekem is, hogy soha senki nem ir rola. irt már nekem vissza valaki?

mamacs
mamacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?