A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu!Kép

Végülis elvagyok,ma eléggé feszített a hasam,de hát biztos helyezkedik a picur.Kép
Állandóan savanyúságot ennék és paradicsomlét innék. Az édességet nem kívánom,pedig nagyon szeretem,de úgy látszik a baba nem kér.Kép
Remélem hogy minden rendben lesz holnap és megpróbálok fotót hozni!Kép
Annyira várom már hogy lássam.Kép
Szerinted bejöhet velem a férjem?

Szerintem is mindenképpen hasznosak ezek a rutin vizsgálatok,még ha nem is történik semmi de legalább telik az idő.Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Biztos bemehet!
Mosolyogjatok szépen! Csíííz Kép

réka
Vendég

Szia Éva!

Nagyon sajnálom, hogy besokalltál. Kép
És azt is sajnálom, hogy nem jössz egy darabig. Igenis sajnálom! Kép

Talán azzal tudlak vígasztalni, hogy ezután csak felfelé vezethet az út. Sokan voltunk már nagyon mélyponton. Az egyáltalán nem baj, hogy kicsit kevésbé foglalkoztok az üggyel, láthattad, hogy van, akinek ez jött be. Kép

Azért olvasómódban mindenképpen maradj köztünk és néha adj hírt magadról!

réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:35-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:35-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:34-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!Kép

Seszi!Kép

Remélem hogy fogok képet hozni,már annyira várom az estét. A párommal megyek mindenképpen és tényleg jó lenne ha ő is bent lenne.Kép

Szerintetek amíg pici a baba nem hüvelyi ultrahangot csinál a doki?
Nem tudom hogy melyik mutatja ki hamarabb a kis picurt a hüvelyi vagy a hasi?

Sysy
sysy77

Sziasztok Kép
Nem felejtettelek ám el Titeke, csak levegőt venni nincs időm Kép
Elkezdődött az iskola és sok a házim Kép
Kép
Annamarinak nagyon tetszik az iskola és azt hiszem ez a lényeg Kép
Egyenlőre még nem tanultak semmit, de a héten már tanulnak betűt. Már alig várja a lányom Kép
A pocakommal jól van, már kicsit látszik is Kép

Sajnos visszaolvasni még nem tudtam én nem tudom mikor lesz rá időm, mert az egy hét szabi alatt rengeteg munkám halmozódott fel.
Azért igyekszem jelentkezni Kép
Mindenkinek szép napot Kép

Annácska 10+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Évi79
Sajnálom és megértem, hogy le vagy törve. Én is azt reméltem, hogy utána rögtön sikerül megint, de nem így történt.

Sysy
Hüvelyi UH lesz, pont azért mert pici még nagyon és így jobban látszik mint hasin. Hasit csak a kb. a 12 hét után csinálnak.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok, jó reggelt!

Sysy, Réka, sok sikert a doki(k)nál!!!
Évi77, ezek tök jó hírek, további boldog kismamaságot!!
Unique, Te szegény!! :-((( Sikerült megcsinálnod a bérszámfejtést?
Juca, sok sikert az új mh-en!!!
Évi79, nagyon sajnálom, remélem hamar túljutsz a mélyponton, és ismét írogatsz majd nekünk!!! Néha azért adj hírt magadról, szurkolunk nagyon!
Seszi, szegény férjed!! Az tök jó, hogy a "srácokat" sikerült otthagyni!!! :-)))
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat uh-ügyben és a folsav-tippeket. Lassan beszerzem.

Ma voltam reggel uh-n, először is elmeséltem, hogy nem szedtem a gyogyót, aztán megnézett, és nem talált érett tüszőt. Utána viszont azt mondta, megint olyan, mintha tüszőrepedés után lennék, legalábbis a méhnyálkahártya szép vastag, 3rétegű. Ezek után rádumáltam, hogy legközelebb csak napi 1 clostit szedjek,mint eddig is, viszont akkor már a 2. naptól kell majd. Cserébe meg akarja nézni, hogy a spermiumok élnek-e bennem,úgyhogy ez lesz a következő ciklus programja. Megint azt mondta, hogy ne szedjek utro-t, mert nem tudni, hogy volt-e peteérés. Én meg majd izgulhatok, ha nem szedem. Majd mérek hőt, abból azért kiderül, hogy volt-e peteérés, és meglátom, mit teszek. Majd kérek Tőletek is tanácsot.
A találkozóra ha megyek, remélem, akkor mindenképpen egyedül. A férjem külföldön lesz, és amúgy sem vinném, nekem nagyon jó, hogy itt vagytok Ti, és tudunk baba-ügyekről beszélgetni, így otthon csak mérsékelten kell szóba kerülnie a témának. Szeretném, ha a párom nem stresszelne emiatt, elég, ha én teszem. Mindketten nagyon szeretnénk gyerkőcöt, de nem szeretném, hogy ne legyen otthon más beszédtéma, ezért a topic-ügyekbe nem akarom belevonni, remélem, nem baj.
Hát így kezdődött a hét, most már dolgozni is kell, úgy érzem.

Mindenkinek üdv és szép napot:
Réka
korek

Hát akkor viszont nem viszem be a páromat,a hüvelyi ultrahangot nem szeretném hogy végignézze,pedig már ő is nagyon várja!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Nem tudtam mindent visszaolvasni, először is nagyon köszönöm a drukkokat.

Duddu Kép külön köszönöm az együttérzést, meg hogy tudósítottál. Kép.
Sajnos a 4. inszem sem sikerült. A doki azt mondta pénteken, hogy ha a háziorvos úgy látja, hogy minden ok, akkor menjek vissza, és megcsinálja az 5. vagy 6. inszemet is, mert még csak 27 éves vagyok és szerinte sikerülhet, mert a második inszemből voltam terhes februárban. Úgyhogy szerintem novemberben lesz majd az 5.

Nagyon köszi a drukkokat lányok, sajnálom, hogy nem hatott. De majd viszonzok belőle, az tuti!

Tündi Kép kijavítanál a táblicskuban? Ma én vagyok a legalsó Kép 1. cn Kép.

Lehet, hogy még kevesebbet írok majd, mert kicsit össze kell kanalaznom magam, sok volt ez az év. Ha van esetleg fölös kanalatok, szívesen KépKépKépKépKép.

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok.

Sysy en is ugy tudom hogy huvelyin nezik.Az en parom arra is bejonne siman,csak en nem tudnam eldonteni hogy szeretnem e ha latna hogy mit muvelnek az asszonyavalKép

Evi79.Sajnalom.Remelem mihamarabb talpra alsz.

Lanyok hetvegi hirekKép
Szombaton hajnalban felkeltem es csinaltam egy tesztet ,tudjatok a dokibogyok miatt.Na persze negativ lett.Elontott valami iszonyu fura erzes.Eloszor merhetetlen duh es fajdalom,aztan pedig tiszta nyugalom.Az utobbi idoben nem tudom mikor voltam enyire nyugodt.Akkor reggel felkeltem bevetem az elso bogyot es kepzeljetek 2 ora mulva megjott magatol.(szerintunk biztos hogy nem a bogyotol jott meg)Ugy orultem neki,csak azt nem tudom hogy letezik az hogy azert jott meg mert beletorodtem hogy meg kell neki jonni igy vagy ugy?

Tundi 3cn en vagyok,pottyants le a tabla aljaraKép

Kép
monyoka

noemi.SajnalomKép de annak nagyon orulok hogy mar jobban vagy.Akkor hajra elore a novemberi inszemre.

KUldok kanalatKép

Kép
monyoka

Noémi nagyon sajnálom :-((((, kanál megy, már most szurkolok novemberre!!!
Réka
korek

Évi79
Nem is tudom mit írjak Kép Sajnálom, hogy eljött ez az idő nektek, amikor már sok az egészből, és ki kell pihentetni a lélekből a keserűséget. Remélem mielőbb visszajössz hozzánk! Kiveszlek a táblából ha ez a kérésed, hogy ne legyen "bejelentési kötelezettség", ha épp csak megjön. De amint úgy érzed hoyg újra kezditek, szóljál, várunk vissza, és a tábla is!
Ettől még a talira változatlanul jössz, ugye?

Juca
Sok sikert az új munkahelyhez, örülök hogy jobban érzed magad!

Seszi
Akkor a mintát leadtátok csak eredményt tudok meg jövő hétfőn?

Virág
Utólag nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!! Remélem jó sok meglepi kaptál Kép

Korek
Nem akarlak elkeseríteni, de hőből sem tuti hogy volt-e peteérés. Csak a saját példámat tudom mondani, nem repedt meg a tüszőm, ezért esélytelen volt a hónap, a hőm mégis felment....

Noémi
Igazán sajnálom, hogy nem sikerült! Kép Jó hoyg nem mentek rögtön lombikra, szerintem is tök esélyes lehet nálatok a további inszemináció. Ehhez nagyon fogok drukkolni!

Monyó
Végre egy menzi! KépNagyon örülök neki hoyg megjött! Bízom benne hogy most majd valami vizsgálatok lesznek nálad, hogy ne legyen többet ilyen hosszú ciklusod!

Mi is lagziba voltunk, nagyon jó volt, olyan gyönyörű volt a menyasszony, és olyan sok megható dolog volt az egészben, alig bírtam ki hogy ne pottyanjanak le a könnyeim Kép

Annácska
Ha már nő a pocid, akkor hoyg tudjátok Annamari elől titkolni még 2 hétig? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!!!

DuduRéka
Köszi kérdésed, vádlim szerencsére rendbejött, úgy örültem, amikor amikor már rá tudtam állni. Olyan jó, hogy már nem kell feküdnöm nem bírtam volna ki, ha tovább kellett volna feküdnöm.
Tegnap már kocogni is elmentem a kutyusokkal.Valószínűleg ma is megyek, de lehet, hogy bicajozás lesz belőle. Kép
Mesélj majd, hogy mi volt a a dokinál!!!

Éva
Nagyon sajnálom, szerintem itt nagyon sokan (én is) átérezzük a helyzeted... Kép De talán tényleg jót tesz a kis pihi, és ki tudja!
Egyébként nekem igenis hiányoztál földim! Kép
Aztán kívánom, hogy hamarosan úgy jelentkezz, hogy babás vagy! Kép
De azért, ha gondolod, írj néha, hogy mi van veled, mert hiányozni fogsz ám!!!!

Sysy
Drukkolok estére!
Aztán tessék hozni sztárfotót!!! Kép

Seszi
örülök, hogy jó volt a lagzi!
Én tegnap kertészkedtem, kb 5 percet, és úgy összecsípkedtek a szúnyogok, és folyamatosan viszketek.. Kép
Olyan durva azért, hogy ilyeneket csinálnak a dokik. De legalább annyival előrébb vagytok, hogy a "srácokat" megnézik! Kép

Annácska
De jó, hogy jelentkeztél!!! Hiányoztál!!! Kép
Örülök, hogy Annamarinak tetszik a suli, remélem ez így is marad jó sokáig! Kép
Azért gyere ha tudsz! Kép

Korek
Akkor jó fej volt a doki! Kép
Ez tök jó! Kép
Nekem sem jön a párom talira, szereinte ez olyan csajos dolog lesz.

Noémi
Sajnálom Kép
Na de majd novemberben, meglátod, hamar itt is lesz a november!!! Kép
kanalazkanalazkanalazkanalazkanalazkanalaz... Kép Kép Kép

Monyóka! Kép
Ez nagyon jó hír!!!
Akkor mostmár hajrá azért a babóért!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Sajnos nincs időm olvasgatni titeket, csak futólag.

Tündi!
Szeretnélek megkérni rá, hogyha a talival kapcsolatban változás van, akkor azt az alattatok lévő topicba is írd meg nekünk. Szerintem senki nem fog haragudni érte. És egy ötlet: aki párostul megy a talira kaphatna 2x-et a tábliba így mindenki tudná.

Ironram!
Utólag is gartula a picurhoz. Kép Én is párostul tudok csak menni.

Sysy!
neked is gratula a picurhoz. Kép Kellemes terhességet kívánok!

Nicol

Kép
nicol

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:34-kor.
seszi

A táblában a 2x akkor azt jelenti - Nicol kérésének megfelelően Kép - hogy jön a férj is Kép Bocsi, csak hármótoknál emlékeztem erre, ha valaki másnak is tehetek 2x-et, légyszi szóljon!

Tündi

Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:33-kor.
seszi

Sziasztok.
Lányok, volna 1 kérdésem. Két inszem kozott mennyi szunet szokott lenni???
Gina
Vendég

Sziasztok!

Tündi, én is két ikeszes vagyok:-)

Juca

tjuca

Sziasztok csajok!

Seszi Kép
Mivel én most őrült nézegetésbe vagyok a villányi hétvégénk végett-ami csak nem akar lefoglalódni- ajánlom neked a www.baranyatour.hu honlapot. Ott egy térképen kiválaszthatod, melyik területre akarsz B-megyében ellátogatni és az ad egy csomo szálláslehetőséget.

Noémi
Kitartást a következő inszemhez. Sikerülni fog lassan de biztosan: Tényleg csak a baba dönthet mikor akar érkezni.

ÉviKép
Én már hiányoltalak. Kis szünet sosem árt, hátha csak ez kell a sikerhez.

KorekKép
Nem nagyon értem amit írtál, de kívánok egy eredményes peteéréses időszakot neked.

Velem az ég adta világon semmi nincs.
j.
Vendég

Seszi
Az üdülési csekk eléggé behatárolja a lehetőségeket. Azt javaslom, hogy amilyen tipusu a csekked, keress rá a neten, és biztosan kidob egy rakás elfogadóhelyet. Ha találsz szimpatikusat, hátha tudok véleményt írni róla, hogy közel van-e a városhoz meg ilyesmik.

Gina
Inszemek között nem mindig szoktak kihagyni hónapot, gyakran csinálják egymást követő ciklusokban.

Juca
Javítottalak 2x-re ,ne haragudj, nem emlékeztem erre! Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:32-kor.
seszi

Junko, Seszi

Én tudom ajánlani nektek Harkányt, mi mindig oda szoktunk menni.
És Villányhoz is közel van Kép
Ja, és most hétvégén Szüreti Fesztivál is lesz Kép

Sziszka

szisszka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:32-kor.
seszi

SesziKép
Mi a jövő héten megyünk, nem titkoltan gyermekkészítési szándékkal. Végül bár megnéztem jó pár szálláshelyet úgy néz ki Kisjakabszállásra megyünk egy borász-vendégházba. Mindössze 4 kilcsire van Villánytól, remélem jó lesz. Villányba már sok hely le volt foglalva sajnos. A tulaj kicsit túl közvetlen, de majd látjuk.

SzikszkaKép
Tudom Harkány milyen klassz hely, jó pár éve voltam ott szülőkkel és nagyon tetszett. Viszont a férjem mondta, hogy bár ő is gondolt Harkányra, de nem kívánkozik azon a hétvégén meleg-forro gyógyvízben üldögélniKép, és de jól teszi erre én nem is gondoltam...de biztos hogy majd megyünk oda is.
j.
Vendég

SziasztokKép

Nagyon nagy itt a forgalomKép, vagy inkább Kép, jó lenne ha már kiürülne ez a topik és mind leköltöznétek eggyel lejjebbKép

Picit olvasgattam, de csak erre a legutolsó oldalra volt időmKép

Éva
Igenis hiányozni fogszKép

Annácska
Tök jó, hogy Annamarinak tetszik a suliKép
Õt miért nem hozod a talira? Olyan édi kislány lehetKép

Noémi
Nagyon sajnálomKépKépKép

Tényleg, pocakosok, nézzétek meg a következő oldalt:http://www.lilypie.com/
Ilyen centit lehet vele csinálni!(pocakbabákra is)
Kép
Bár nekem nem működik teljesen,(nem halad napról napra, hanem ahogy elmentem, úgy marad, és Kristófka fényképét se teszi bele), ha valaki rájött, légyszi írja meg a titkát!

Akit érdekel, a babás topikba tettem fel Kristófkáról újabb képeket!Kép

Babus

Kép
babus2005

Szia LÁnyok!

Most csak bekukk, de végre van termés és nem magammal beszélgetek, meg Sziszkával, meg Sysyvel.
Megvoltak a vizsgálatok, a mellkas-röntgen és az EKG mindkettőnknél abszolút pozitív, vérvétel eredmény du. lesz.

Seszi!
Mi eredetileg csak "kiskatona"-vizsgálatra mentünk, de találtak valami fertőzést, ezért megyünk ma andrológiára. Hogy mi lesz, az majd kiderül.

Réka (Korek)!
Ez ugye pozitív, amit írtál!
Remélem kicsit megnyugtatott a doki!

Noémi!
Tele van Kép-val az írásod!
Szeretnék annyi életerővel bírni, mint amennyi benned van! Hajrá novemberben!
Nincs neked kanálra szükséged, maximum egy kis mokkásra Kép (v. inkább mókásra...hi-hi-hi)

Sysy!
Az én párom is biztosan bejönne, maximum nem azt nézné, ahogy csinálják, hanem a monitort. Különben is kell nekik az edzés a szülésre, nem?

Monyó!
Hipp-hipp hurrá! Van, amikor jó a tábla aljára kerülni, igaz?
Szerintem simán lehet, hogy a megnyugvás segített. Én hiszek benne.

Sziszka!
Jó, hogy javult a vádlid. Arra kérlek, ha futkározol is, vagy bicizel, nyújtsd a vádli izmaidat. NEhogy még rosszabb legyen. Pl. állj a járda szélére, hogy a sarkad kilógjon és nyomd lefelé. (bocs az okoskodásért, de fontos, hogy ne terheld csak úgy hirtelen.)

Annácska!
Jó, hogy benéztél! Kívánom, hogy minden ilyen jól haladjon továbbra is. Csak ne hajtsd túl magad!

Junko!
Néha nem baj, ha semmi nincs. És akkor is be lehet nézni ide. Itt mindig van valami. Kivéve az elmúlt hétvégét Kép

Juca, Eszter!
Tudom, hogy ti ritkánhozzászólósok vagytok. De hogy s mint?

Unique!
Kimásztál már a papírok közül?

Tan'tónénik! Csibe, Zsu, BogiKép
Nagyon elfoglaltak vagytok?

Dido!
Hogy vagy?

És Kati, meg Nyuszmusz?

Most futok, este még benézek, addig jók legyetek!
réka
Vendég

Tyű, mennyit írtam. Még jó, hogy csak bekukkantottam. Kép Kép Kép
Pusz
Vendég

Lányok.
Hosszas vajúdás után úgy döntöttem mindent megteszek a siker érdekében ebben a hónapban.
Hőt mérek, illetve veszek olyan peteérés kimutatós-páfrányos tesztet. Tudom, hogy már rengetegszer volt erről szó, de akkor mit is vegyek? Tudtok segíteni?
j.
Vendég

Seszi
Prioritási sorrendben ezeket ajánlom a figyelmedbe:
http://www.racztanya.hu/
http://www.orfu.hu/
http://www.szallasinfo.hu/index.html

A Rácz tanyán voltunk most lagziba, és bizton állíthatom hogy valóban gyönyörű a hely. Talán még lovagolni is lehet, és ha nem is fogadnak el csekket, vannak egész elfogadható szobaárak. Az orfűi tavaktól pár percre van autóval, ez lehet a nyugalom és béke szigete, tiszta idill Kép
Remélem találsz megfelelő helyet Kép
Nem tudom milyen értékben van üdülési csekked, de ha ragaszkodsz ahhoz hoyg elhasználd, akkor Pécs Hotel Kikelet. Nagyon puccos, dárga hely, és kicsit wellness-es is Kép Fent a Mecsek oldalban, elképesztő kilátással Kép Szerintem itt elfogadnak csekket is.
http://www.szallodacentrum.hu/hotels/hunguest_hotel_kikelet.HU.php

Tündi
Vendég

-
seszi

Junkó
Amit keresel, azt PG/53 ovulációs tesztnek hívják, 2000 Ft körül van. Patikában kapható, de szerintem nem mindenhol.

Babus
Én már láttam a képeket Kép Mutogatni kellene Kristófot hogy milyen boldog baba Kép Bárcsak minden babának megadatna hogy ilyen boldog lehessen!

Seszi
Ja, és ha Orfűre mentek, érdemes átruccanni Abaligetre és megnézni a barlangot, szerintem még bőven fogadnak látogatókat Kép

Tündi
Vendég

Irány a Rossmann!
Köszi Seszi.
Bár lehet a jó vörös bor mellett nem lesz majd szükség tesztelésre.Kép
De biztosra megyek.Kép

j.
Vendég

Halih.Kicsit haldoklok de lenne par kerdesem.

1 Irjatok mar le hogy nalatok menyi a terhesegi es menyi az lh teszt.csak hogy viszonyitani tudjak,hogy akko nalunk is akkora a kulombseg a tesztek kozt.

2 most nekem a dokim azt mondta hogy a 12-16 nap kozt probalkozzak,a sogornomnek ugyanilyen a ciklusa es neki is ezt mondta a doki de a 19ik napon esett teherbe.azt tanacsolta hogy 12-19ik probalkozzunk.Szegeny parom ha ezt megtuddja ki tagadja a tesojat a csaladbolKépSzerintetek melyik napok a megfelelok?nektek mit mondtak?

Kép
monyoka

Duddu!

Olyan aranyos vagy, hogy másfél hete nem írtam és hiányolsz!!!
Elküldött az orvosom egy MR ( mágneses rezonancia rétegvizsgálat) vizsgálatra. Ott van egy központ, ami a perifériás szerveket irányítja. pl: vese, hasnyálmirigy, petefészek.
Magas a prolaktin szintem ezért azt mondta próbáljuk meg ott keresni a problémánk kulcsát.
Ennek megvan az eredménye, de nem tudom elérni a dokit, majd este hívom a magánrendelésén.

Múlthét csütörtökön elkezdődött az ovi, így most már több időm lesz irogatni is.

Rendszeresen olvasgatok, és ígérem jelentkezem a fejleményekkel.

Puszi mindenkinek

KatiKépKépKép
Vendég

-
seszi

lanyok en teljes erobedobassal erre a honapra koncetralok.qaztan lazara vegyuk a tempot jovo aprilisig.Ugyhogy nekem nagyon,de nagyon jol jonne ha most oszejonne a bebi.

Kép
monyoka

ja es az Lh teszt is olyan mint a terhesegi.1cer hasznalatos?

Kép
monyoka

Junko! Monyó!
Már megint jól mondta Seszi. Vigyázzatk ezzel a most ebben a hónapban teljes erőbedobással. Ezt sajnos nem irányíthatjuk teljesen. Ezt - nincs mese - el kell fogadni. Azért persze jó, ha mindent igyekeztek megadni a jövendő babának, de még akkor is csak kicsi esélye van annak, hogy most költözik beléd és nem mondjuk a jövő hónapban.
Remélem nem veszem el a kedveteket, csak az én korábbi koppanásaimtól óvlak benneteket!

Én a PG53-at nem igazán ajánlom, bár érdekes dolog, és azért nem teljesen megbízhatatlan, de építeni sem lehet azért rá. Kb. 1800 Ft.

Az LH-tesztet eddig innen rendeltem: http://www.infertility.hu/bm.htm
De ezek szerint a Rossmann-ban olcsóbb. Viszont eddig én kétszer próbáltam megvenni Rossmann-ban és épp nem volt. Szóval lehet próbálkozni.
Ez már sokkal megbízhatóbb teszt, de elég drága, mert egy hónap alatt el is használod a csomagot.
Néha mondjuk félbe szoktam vágni a teszt csíkot és akkor kétszer annyira elég, de elég kontár munka. Kép

Szerintem is inkább Junkonak a "vörösboros kikapcsolódás", Monyónak meg a "nyugodt vagyok szép az élet és két-három naponta nézzünk a paplan alá, akárhanyadik nap is van" módszert javasolnám.

Monyó!
Miért lesz lazítás áprilisig?

Drukkolok!
réka
Vendég

Monyó!
Igen, olyanok,mint a terhességi tesztek. Van műanyag borítású, meg van papírcsíkos is. Általában 5 db van egy csomagban. Én a papírcsíkosat szoktam venni, s abból "gyártok" 10 db-osat félbevagdosva. Elég spórolós, de ne lenne ilyen drága. Kép

réka
Vendég

Seszi, DuduKép
Teljességgel igazatok van. Miközben megírtam a levelem a tesztről jöttem rá, hogy talán nem kéne a hétvégét ezzel "elrontani". Majd egy hónappal később-remélem nem-.
Amúgy sem vagyok teszt meg hőmérő párti, csak úgy kipróbálnám. De majd máskor.
j.
Vendég

Junko!
Én is hőmérőzgetek, meg tesztelek LH-csúcsot is egy-két hónapja. De ezt sem szabad görcsösen. Jó, mert kíváncsi vagyok a testem működésére. De nem ettől lesz a baba, ettől csak okosabbak leszünk!

Viszont a hotelben, vagy bárhol ahol lesztek, furcsa lenne a hőmérővel szórakozni, meg a teszttel, nem?

Azért úgyis "megszeretgetitek" egymást, s ha jönni akar a babó, jön az, de gyorsan!

réka
Vendég

dudu lehet furan hangzik de nem akarok nyari vagy teli babat.Ezert fogunk aprilistol szeptemberig probalkozni.Ez persze nem azt jelenti hogy en kevesbe szeretnek babat,de ugy erzem nem kell mindenaron.Eleg fiatal vagyok es meg nagyon sok idom van.Azert nem fogunk vedekezni de nem szamolok napokat.

Kép
monyoka

Monyó
Terhességi tesz van már 700-800 Ft-tól is, LH teszt 1800 körül indul úgy tudom.
Ami a próbálkozást illeti ezt így nem lehet megmondani. Ha rendszeres lenne a ciklusod akkor jó ez a 12-19. napokon, 2 naponta akciózás, szóval meg kell próbálni, de minden hónapban ám, nem csak most Kép

Seszi
Kellemes időtöltést estére Kép

Tündi
Vendég

Monyó
Én is így voltam az elején, hogy meghatároztam, mikor ne szülessen meg mindenféle okok miatt. De sajnos eljött az az idő, amikor már azt mondom hoyg mindegy mikor jön csak jöjjön. Mert megértettem, hogy ha gyereket akarok, akkor nem én szabom a határidőket... sem most, sem a későbbiekben.

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?