A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

mj!

Jol tudod, a Gabriel 25-s erzekenysegu, fura, hogy a koztudatban megis a Clearblue-rol hiszik, hogy a legerzekenyebb, pedig az csak 20. A mertekegyseg sosem jut eszembe, de mindkettonel ugyanaz.

kamilla
kamilla

ZsuzsuKép
Hát jó kis ajándék lenne az a babKép
LányokKép Mindenkinek mégegyszer köszönöm a segítségét meg a hozzászólásátKép

Puszi: Doris
doris

Mamacs! Kép Kép

Bár ezt már csak holnap olvasod...
Az elõzõ ciklusom végén még anyukám is azt mondta, hogy nagymama lesz, úgy néztek ki a melleim mint még soha, karba nem tudtam tenni magam elõtt. Aztán mégis megjött, pedig soha nem éreztem elõtte ilyet.
Szóval légy türelemmel és ne éld bele magad, akkor sokkal rosszabb.

Persze bagoly mondja verébnek...
Pusz
Noémi
noémi

Kamilla!

Szerintem a 20-as érzékenység jobb, mint a 25-ös.. Nem?
Mert az számomra annyit jelent, hogy kevesebb mért "anyagnak" kell lenni az oldatban ahhoz, hogy kimutassa. (Jelen esetben ha jól tudom a tesztek a vizelet HCG szintjét nézik.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Breki,
nekem csak öt hét múlva kell visszamennem - a 12. hét végén. azt mondta a doki, hogy akkor már genetikai szûrést is lehet csinálni (ezen eléggé meglepõdtem, azt hittem azt csak a 16. hét körül lehet). Ezek után ügyesen kiszámoltuk az aszisztenssel, hogy az júni 22., majd itthon rájöttem, hogy az 6 hét, erre a kedvesem mondta, hogy minél hamarabb tetessem át a vizsgálatot 15-re, mert õ nagyon izgul... Olyan aranyos volt. De én is legszívesebben hetente nézegetném, hogy minden rendben van-e. Közben meg azt gondolom, hogy nyilván az a legjobb neki, ha békén hagyjuk növögetni. Ma biztos nõtt, mert kicsit fájdogált a hasam és állítólag ilyenkor tágulnak a szövetek. Ráadásul az olyan nõknél, akiknek hátrahajló méhük van ez erõteljesebb. Hát nincs viszonyítási alapom...:-)).

DORIS,
nagyon tetszik, ahogy hozzáállsz a dologhoz. Valószínûleg tudja az orvos, hogy mit csinál és nem akar fölösleges beavatkozásoknak kitenni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan meglesz az eredménye? Miért kell HSG-t csinálni, ha már voltál terhes? Azt gondolnám, hogy ez azt jelenti, hogy átjárható vagy. Vagy egyszer csak elzáródhat? Azt hittem, hogy az egy születési rendellenesség.
Zsuzsó
zsuzsó

Beszti!
Ez meg eszembe sem jutott Kép En azert gondolom ugy, hogy a 25-s a jobb, mert azok a tesztek, melyekre az volt irva, hogy a 10 napos terhesseget mutatjak ki, ez a szam alacsonyabb volt, azt hiszem 15. Azok pedig amikre azt irtak, hogy 3 ill. 1 napos terhesseget is kimutatjak, azoknal ez a szam nott, 20 ill. 25-re. Termeszetesen lehet, hogy te tudod jol. Bar ez a szam nem az indikator anyag koncentraciojat jelzi? Eddig teljesen ebben a hiszemben eltem, de most megingattal Kép

kamilla
kamilla

Zsuzso!

Vanda tablaja alapjan 4 nappal vagy elobbre mint en, nekem viszont a 17. napon volt a pé m, tehat a szamolasnal nem marc 18 nak, hanem 20 nak vettem az utolso menszi elso napjat.
Tehat szerdan leszek 8 hetes. Lehet, hogy te is?
Ha esetleg neked elobb volt az ovid, mint a 15.nap, lehetunk pont egyidosek.
En sem vagyok egyaltalan rosszul, nehany halvany emelygest leszamitva.

Udv,
Kakukkfu
kakukkfu

Doris,
Bocs, rossz helyen van kérdõjel, mármint a Biztos vagyok benne mondat után nincs.
zsuzsó
zsuzsó

Az baj, hogy én még nem voltam orvosnál? Számolásom szerint a 5 1/2 hétben vagyok. Vagy nem késtem le semmirõl? Ti hogy vagytok ezzel?
theodora

Kakukkfû,
Ez vicces, mert nekem meg biztos, hogy hamarabb volt. Hivatalosan csütörtökön leszek 8 hetes, de valójában kedden vagy szerdán. Azt hiszem inkább szerdán.
De jó,
Voltál már dokinál?
zsuzsó
zsuzsó

Haliho Lanyok!

Marcsi, Sien, Lujza: meg ne adjatok fel, amig nem jon meg a mensi, addig minden lehetsegesKép

Marcsi: en is kerek szepen trombitafolyondartKép Sien toled pedig muffinreceptetKép Most mar csak azt kene kitalalnom, hogy mit vigyek a talira.....A sok salihoz meg valaki csinaljon mar valami fasirt-feletKép (En nem tudok, ezert nem is vallalomKép)

Egyebkent 10 perce hivott LOtti, tok jo volt beszelni vele, ugy eltuntKép Sajna a talira sem tud jonni, szegeny nagyon be van tablazvaKép De ha minden jol megy, elkuldi az eskuvoi fotokat PucurralKép

Mi jol vagyunk, bar szombaton beparaztam, hogy Uristen, nincs hanyingerem, aztan delutanra megerkezettKép Ezzel csak az a baj, hogy szinte allandoan eszem, hogy ne erezzem, igy meg ki tudja mekkora balna leszek a vegere...Kép

Mamacs: en pl Rapipreget hasznaltam az elmaradt mensi napjan (gorbe szerint), es a tesztcsik erosebb lett a kontrollcsiknalKép Pedig a Rapipreget nem tartjak olyan megbizhatonak, erzekenynek...Kép

Gomboc: es ott mi a neved?KépKépKép

Ja lanyok, ha mostanaban imelt kuldtok nekem, akkor orsoly@telnet.hu

Pusssssz: orsoly
orsoly

Talis-lányok!Kép

Elküldtem mindenkinek az útvonalat. Aki nem kapta meg síkitson!!!Kép

Pusz, Edi
edi

<U>Mamacs!</U>

Igaz ezt már csak holnap olvasod, de szerintem is várj a teszttel. Nekem 25 napos ciklusaim voltak. A 28. napon negatív volt a teszt, ami akkor borzasztóan fájt, a 30-on viszont már pozitív.
Ma már a 38. hetet tapossuk Dóri babámmal, sõt ha érzéseim nem csalnak a héten már "találkozunk" is. KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Doris, Breki, Bella!

Köszi a léleköntö szavakat. Igazán jó volt.

Csa ilyan késõn jutok ide, amikorra már a szememet ki kell támasztani, hogy nyitva maradjanak, úgyhogy inkább csak olvasgatlak titeket.

Edi!
Olyan jó volt látni, hogy beírtál a talis listába és újra közétek tartozónak érzem magam.

Puszi Mendenkinek: gabó
Gabómanó

Kata!

Most szembesítettél a ténnyel, hogy milyen rég nem dumcsiztunk. Már a 38. hét. Jó nagy lehet a pocid. Sok sok örömteli pillanatot kívánok a találkozáshoz. Fantasztikus lehet találkozni valakivel akit ismersz, jobban mint bárki mást, aki belõled lett és nem tudod még milyen, de tudod, hogy Õ a legcsodálatosabb. Legyetek nagyon boldogok együtt. Most, hogy itt ülök és szinte átélem a pillanatot a kedvenc dalom szólalt meg (Enya: Only time)reményt adva, hogy ez a pillanat eljön itt mindannyiunk számára és kívánom, hogy akikek már a közelben van a legcsodálatosabb pillanat legyen.

Jó, hogy vagytok és mindig rá tudtok döbbenteni, hogy feladni sosem szabad. Azért a pillanatért érdemes mindent megtenni.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Nekem ez a ciklus nem jött össze, középidõ táján az UH nem mutatott domináns tüszõt, 8mm volt a legnagyobb. Úgyhogy bár késik a mensim nem tesztelek. Kép
A köv. ciklustól Closty + Puregon inj. stimulálást kapok. Már nagyon várom mi lesz az eredmény. Kép

Zsuzsó, Panka!

Nekem csak a hormoneredményeim (kicsit magas tesztoszteron és a rossz FSH-LH arány), és rendszertelen mensi utalt a PCO-ra. Az ultrahang kép alapján azt mondták nem az. Csak a lapart követö szövettan alapján diagnosztizálták a PCO-t.

Vanda, klassz a táblázat!

Fölraktam egy képet a Zebrafarmra,
Puszi, Tücsi.
Tücsi

Sziasztok lányok!
Reggel már itam egyszer, azt hittem el is ment, de ez a vacak gép kitolt velem...Valoszinüleg ujra kell telepitenem mindent, mert egyre több minden hibásan mûködik...
Na, a kérdésem csak arra irányult volna, hogy van valakinek tapsztalata vetélés utáni mensi mennyiség növekedésben??(hú,de magyaros lett)
Nekem kétszer jött meg a mûszeres befejezés óta, de nem ismerek magamra, annyi a mesim. Egyszerûen nem gyõzöm betéttel. Volt már más is igy???
Vagy esetleg ez a gyógytea egyik hatása is lehet? Egyébként nálam tuttir bejött a tea, egy hét után produkáltam egy peteérést, utána két héig 37 fok volt a hõm, és mensi elõtt csak egyetlen napig volt iciri-piciri barnás trutyim. (szemben a korábbi napokig tartóval) De is már inkább mensi lehetett, mert a WC papiron már piros volt, csak a betéten volt barna. Bocsi a részletekért, csak szeretnék ezzel mis mindenkit biztatni a teára, szerintm próbáljátok ki,mert nagyon hasznos lehet!!
Egyáltalán ez jelent valamit, vagy utal valamire, hogy mennyi a mesi mennyisége???
Ha tudtok valami okosat irni, válaszoljatok már nekem, OK?
Barbi

SZia KnéRita!

Nekem is a háziorvos adott beutalót (Szegeden) a hormonvizsgálatokra, és a toxoplazmára. (ez utóbbit a fertözõ kórházban nézték meg)

Hello: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép jó reggelt mindenkinekKép
ZsuzsóKép
Az sajnos már nagyon régen volt, amikor én babát vártam és azóta több mûtéten is átestem. Az endo pedig köztudottan hegesedéseket ill. elzáródást okozhat. Ezért van rá szükség. Ha átjárható lesz én nagyon boldog leszek...Kép
BarbiKép
Úgy emlékszem a mûtéteim után nekem is megerõsödött a mennyiség és csak hónapok múltán csökkent. A tea tuti közbeszólt nálad...
GabómanóKép
Meghatódtam azon amit írtál és hidd el sikerülni fog Mindannyiunknak csak kitartónak kell lennünkKép Ne szomorkodj és gyere közénk gyakrabbanKép
EdiKép
Címet megkaptam, köszönömKép
BesztiKép
Te milyennek ítéled a tegnapi UH leletemet? Esetleg progipótlásra gondolnál Te is mint Vanda?

doris

Sziasztok Lánykák!

Gyorsan bekukkantottam, de már szaladok is tovább. Kép
A hozzászólásokat csak szemelvényekben tudom most sajna olvasgatni, de mindenkinek nagyon szurkolok. Jól olvastam, hogy most mamacs a nagy esélyes? Kép Mert akkor neki egy külön hatalmas szurkolás is beindítva. KépKép

Lányok, nem tudjátok véletlenül mire jó a lítium? Most csináltattam egy nagy labort (szûrõvizsgálatokat szervezett a munkahelyem) és a lítium a minimál értéknek még a felét sem éri el (0,2).

Este még megnézlek ám benneteket! Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Zsuzso,

Voltam dokinal az 5. heten, de meg csak a 6mm es petezsakot lattuk. Viszont holnap du megyek, de sajnos a maganrendelojebe, es szerintem ott nincs ultrahang.
(Azert hivott ide biztos, hogy vegre fizessek, Kép mert mostanaban sokszor voltam a Klinikan, es igaz, hogy nagyon rendesen foglalkozott velem, elorevett, stb)

Szoval drukkoljatok legyszi holnap,
pusz
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!
Ma reggel még mindig semmi, csak egy kis barnás valami, de csak a WC papíron (bocs), a betéten semmi nyoma. Ma reggel még mindig 37,1. Csináltam ma reggel is egy tesztet (ClearBlue), de neatív Kép De akkor meg miért nem akar megjönni??!!! Akkor legalább neki kezdhetnénk egy új hónapnak. Ma abba is hagytam az Utrogestan szedését( ma el is fogyott volna), hátha azért nem tud megjönni.
Lujza
lujza

Edelweiss,
Végre felöled is hallaniKép

Kakukkfü,
Drukk, drukkKép

Doris,
Amikor a HSG-m lett volna akkor a peteérés elöttre tettük be a dolgot, ami nálam eléggé gázos mert 7-8 napig mensi és 12. napon (általában) pé. UH-val nem követett, csak nekem kellett kiszámolgatnom a dolgokat.

Kamilla,
Szerintem is Besztivel van igazunk, hiszen úgy logikus, hogy a béta HCG nincs a szervezetben, csak babásodás esetén. Vagyis 0-ról indul a szintje. A szint pedig babásodás folyamán emelkedik, ezért a tesztek minél alacsonyabb értéket mutatnak ki annál érzékenyebbek. Nem?Kép

Vagyis ha nulláról indulsz a 20 mittudomén milyen mértékegységü teszt sokkal hamarabb kimutatja, mint a 25-ös.

Kár, hogy Lotti nem tud jönniKép

Orsoly,
Ezzel én is így vagyok. Tegnap viszonylag jól éreztem magam és be voltam rezelve, hogy úristen, csökkennek a tüneteim! Aztán ma reggel ... KépKép

TheodoraKép
Miért késtél le volna bármiröl is?Kép Ne aggódj, a dokihoz ráérsz elmenniKép

TücsiKép
Ez a kezelés most tutira bejönKép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

MóniKép
Köszi, akkor nincs viszonyítási alap de nem baj. Tegnap óta amióta megvizsgált az UH-al fáj a pocim és görcsölgetek, lehet, hogy hamarabb meg fog jönni a menzim de most nem bánom csak legyünk már túl az egészen.
LujazKép
Sajna nem tudok mit mondani, drukkolok, hogy ha mégsem vagy babás, akkor jöjjön már meg... Mennyi volt eddig a hõd? Esett valamennyit?

doris

Jó reggelt!Kép
Most már teljesen meg vagyok zavarodva...Menszinek semmi híre, a tegnap reggeli barna pötty után egész nap nem volt semmi, ma reggel viszont megint volt egy csepp. Csináltam tesztet (ma vagyok a 29.napon), amin egy nagyon halvány második csík volt, alig lehetett észrevenni..
Ma még akár meg is jöhet, hisz általában 28-29 naposak voltak az utóbbi ciklusaim, a melleim viszont akkorák, mint még életemben nem voltak (nem vagyok egy nagymellû típus, úgyhogy elég látványos a változás.Kép). Dokihoz csütörtökön megyek.
Most megint elkezdtem egy kicsit reménykedni.Kép
Szerintetek?

Pusz, Sien.
Sien

Jó reggelt Lányok,KépKép
Hogyan tudok képet feltenni a zebrafarmra HELP ME!
Breki
Breki

SienKép
Nem akarok semmit Beléd beszélni, de nagyon-nagyon drukkolok így távolról és bízom benne, hogy ez csak is "azt" jelentheti... Csütörtökön lesz UH-od? Mérted a hõdet?
MarcsikaKép
És Veled mi a helyzet?

doris

Sziasztok!

Gratulálok minden friss kismamának, és az esélyeseknek drukkolok! Kép Követünk benneteken nemsokára mindannyian! Kép Annyi dolga lesz, a gólyának, hogy még telelni sem fog tudni elmenni az év végére! Kép

Sajnos, már megint pocsék a hangulatom. Ma mentem el a szövettani eredményemért, de csak az volt rajta, amit én is tudtam... missed... Pedig nagyon reménykedtem, hogy találtak valamit, mondjuk, vírus... Na mindegy, ezen kár keseregni, de csalódtam, hogy semmit nem találtak, vagy kerestek... Kép
Megpróbálok optimistán az élethez állni, de elég nehezen megy. Olvasgatlak benneteket minden nap, de a legtöbbször nincs kedvem írni, pedig szívesen írogatnék nektek. Majd csak túlleszek ezen is...

Azért van némi jóhírem is. Kaptam egy kismotort a páromtól, már nagyon régen szerettem volna egyet! Kép Jó, hogy már nem kell egész nap pedáloznom, visz a motorkám! A busz nálunk kész gyötrelem. Félórnáként, vagy még ritkábban jár, és iszonyú sokat kacsázik.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Dobjatok le pliz! Mittoménhanyadik ciklus 1cnKép

Mamacs
mamacs

GittaKép
Látod mennyi pozitív dolog értKép Jó lett a szövettani eredményed, hidd el az sem sokkal jobb ha találnak valamit... A motorral azért nagyon vigyázz...! Ha kedved van írogass gyakrabban, miért is ne tennéd? Hidd el majd megvígasztalunkKép

doris

Sziasztok Lányok!

A tanácsotokat szeretném kérni. Ma reggel csináltam egy tesztet, mert két hetet késik már (bár eddig 35.napra jött meg) és nagyon halványan, de pozitív volt. Az eredmény csak 8-10 perc elteltével jött elõ, szerintetek ez valós eredmény még? A melleim is fájnak egy kicsit (soha nem fordult még elõ), meg émelygek is egy pár napja, de ezt a Bromo hatásának tudtam be.
Ahhoz képest, hogy úgy tudtam, hogy nem volt ov., jó lenne ha jönne a babuci!
Holnap megpróbálok idõpontot kérni az orvosomhoz, de addig sem merem beleélni magam.
Mi a véleményeket??

Köszi
Hóvirág
Névtelen

Mamacs!
Kép

Sien!
Nagyon-nagyon szoritok neked! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris
0,1 tizedet esett a hõm. 37,2-rõl 37,1-re két napja. Már tegnap is ennyi volt és ma is. A teszt negatív. Rég nem éreztem így, de már alig várom, hogy megjöjjön, mert tuti nem vagyok babás, 2 negatív tesz is igazolta.
Sien
Olyan jó! A halvány csík is csík!!KépKép Nagyon-nagyon szorítok !!Mennyi a hõd? Ugye, ha sikerül, akkor viszel magaddal?!!
Lujza
lujza

Szép napot mindenkinek!

MAMACS,
Kép pedig annyira szurkoltunk Neked! És olyan biztató tüneteid voltak... Bár ezzel én is igy voltam a múlt hónapban... Hogy a testünk képes igy kitolni velünk Kép Többet nem is irok, tudom, hogy ilyenkor úgyis vigasztalhatatlan az ember lánya. De azért Veled vagyunk, ha kedved van, irj!

SIEN,
Szurkolunk! Kezünk-lábunk XXXXXXXX Kép

KARMEN,
köszi az infót, du. vágtatok a dokihoz Kép

MONI,
tegnap a nagy kapkodásban elfelejtettem, hogy gratulálni akarok a kitûnõ rendezéshez Kép ! Nagyon eredeti az ötlet, tetszett! Gondolom, voltak kistányér szemecskék!

Most mennem kell Kép

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Sien,KépKépKép
Ide is írok Neked! A csík mégha halvány az is csík. Pár nap múlva csinálj egy ismétlõ tesztet!
HóvirágKép
Szerintem Nálad is az a helyzet mint Sien-nél.
Drukkolok mindkettõtõkért!
Theodora,Kép
A könyvek is azt írják, hogy azért a 6. héten illik felkeresni az orvost!
Breki
Breki

Lányok!
Segítsetek nekem! Már sírógörcseim vannak a tehetetlenségtõl! Ma vagyok az 52. napon. A ciklus 13. napjáig szedtem a Bromocriptint a prolaktin-szint miatt. Akkor voltam új dokinál a Kaáliban és azt mondta, hogy nyugodtan hagyjam abba, mert a lombiknál (júliusban lesz a 2.) elõny a kicsit magasabb szintje a prolinak. Azóta nem jött meg, nem teszteltem mert folyamatosan mensis fejfájás kínoz és egyre sz*abbul vagyok. Mit tegyek? Érdemes a ciklus 52. napján újból elkezdeni szedni?
Pussz
Ányez
Anyez

AnyezKép
Végy egy tesztet és csináld meg...!
LujzaKép
Értem, ez az esés tényleg nem túl jó...szorítok, hogy mielõbb megjöjjönKép

doris

Sien!
Szerintem mérd meg holnap reggel a hõdet. Ez nem rossz jel.Kép Az én nõgyogyim is elküldött ma reggeli vérvételre hátha, de én nem nagyon bízom.
Attól tartok a trombitafolyondárnak legjobb kertben, mert nagyon nagyra megnõ, agresszív futóvirág, és nem férnétek ki az erkélyre. De azért vihetek neked is.

Zsuzsu, Orsoly!
1 trombitafolyondár rendel. remélem megmarad. Ha nem tudjátok milyen csak keressetek rá az interneten, egy kertészeti oldal biztos kidobja, én is láttam ott képeket, de túl jók mert az életben sokkal szebb. Csupa virág.

Kamilla!
Terhességi teszt annál érzékenyebb minnél alacsonyabb értéket írnak (minél hamarabb észervegyék a vizeletben illetve vérvételnél a vérben a HCG-t).
Én a Gravi HCG-t szeretem, az is 20-as (mlU/...?) érzékenységû és csak 750 Ft, míg a Clearblue 1200. Nekem a Gravi HCG mutatta ki a babácskámat.

Doris!
Szerintem sem volt elég vastag a méhnyálkahártya de azon gyogyóval (vagy szurival?) lehet segíteni.

Lujza!
a progis gyógyszerek: duphaston, utrogestan késleltetik a mensi megjövetelét. Miután abbahagytad pár nappal várható.

Marcsi
Marcsi

BeaKép
Köszi a bíztatást.Kép
Remélem bejön, amit az asztrológusod mondott és nyáron babás leszel és ha követjük a sok hasonlóságot, akkor lehet hogy én is, ugye?Kép
Off: Te melyik középiskolába jártál? Én az Ady-ba. (Vicces lenne, ha kiderülne, hogy ismerjük egymást.)

PankaKép
Amiket leírtál tüneteket, nekem egy sincs. A mensim mindig nagyon rendszeres volt, nincs szõrnövekedés és állítólag a termetem sem olyan, mint általában a PCO-s lányoknak. (magas vagyok és vékony/normál)
Lehet, hogy a mostani orvosom is emiatt gondolja, hogy nem PCO, de biztosat tényleg csak a lapar mondhat.
A zebrafarm címét elküldöm még ma, csak most nagyon sok a dolgom,de igyekszem vele.

SienKép
Annyira szorítok Neked, nem merek semmit mondani, nehogy elkiabáljuk, de annyira KépKépKépKépKép

MamacsKép
sajnálom.

HóvirágKép
Remélem, babás vagy, de tudod, csak addig szabad nézegetni a tesztet, ami rá van írva, mert késõbb esetleg téves információt ad. Remélem Nálad nem ez a helyzet, drukkolok.Kép

MoniKép
Szerintem örülj neki, ha múlik a rosszullétes periódus, ez így normális.Kép

LujzaKép
A hõd nagyon jó én még mindig drukkolok Neked is!Kép

MarcsiKép
Hol vagy?

LányokKép
Megvan a hormoneredményem, mensi elõtt 2 nappal csinálták a vérvételt.
Nem nagyon tudom kiértékelni, de a progeszteron 8,7 nmol/l, ami gondolom igencsak a béka segge alatt van.
Szerintetek?
(Amit tudni kell, hogy anov. ciklusom volt, valószínûleg)

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Ányez!

És az orvosodat miért nem hívod fel a Káliban? És szerintem is csinálj egy tesztet.

Hóvirág!
Ez nagyon jó hír. Pár nap múlva újra megcsinálod már biztos határozott lesz mindkét csík.Kép

Marcsi
Marcsi

Sien!
Tekintve, hogy kicsit pozitiv nem lehet, ezert tuti, hogy sikerult, legfeljebb holnap mar erosebben is fog latszani Kép Kép Kép Nekem is csak egy icipicit latszodott, aztan a kovetkezo napon lett csak erosebb.

Mj, Beszti!
Mar nekem is logikusabbnak tunik a ti verziotok, tok huje vagyok, hogy eddig ez nem jutott eszembe.... Kép

Szerintetek ha penteken 6 het 2 naposan megyek az UH-ra mar latszani fog a szivmukodes? Bar tudom, hogy csak a 7. hettol, de van ra esely, hogy esetleg 5 nappal korabban is?

kamilla
kamilla

SienKép
Ez nagyon jó hírKép! Ne hagyd abba a duphastont vagy az ultrogestant! Ugye kapod valamelyiket?

Mamacs,
Nagyon sajnálomKép Valóban úgy van, hogy annyira akarjuk, hogy testünk képes becsapni minket, vagy mi értelmezzük félre a dolgokat, mert fokozottan figyeljük magunkat. Visszagondolok én is hányszor estem padlóraKép

Hóvirág
Nem hinném, hogy valós az eredményKép Bnemethnél is így volt. Ö is túl késön olvasta le az eredményt. Az eredményt akkor kell leolvasni, amikor, és csak amikor a teszt azt mondja, nem késöbb!!! Sajnos pofára lehet esni, de azért persze nagyon drukkolokKép, de ne feledd, lehet, hogy csak a hormonok játszanak veled. Mindenesetre a dokiddal konzultálj, menj el UH-ra is!

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Lányok!Kép Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a hozzászólást!Kép Most újra felcsillant elõttem egy kis remény, de azért nem akarom nagyon beleélni magam, inkább próbálok türelmesen várni még egy pár napot.Kép
Doris, Marcsi, Lujza!KépA hõmet eddig nem mértem, de majd holnap reggel kíváncsiságból megnézem. Sajna a dokim magánrendelõjében nincs uh, úgyhogy sokkal okosabb nem leszek csütörtökön sem, hacsak be nem küld a kórházba.
Marcsi!KépMikor lesz meg a vérvételed eredménye? Azért én még mindig drukkolok neked is!Kép Hát, akkor lehet, hogy le kell mondanom a trombitafolyondárról? Nem túl nagy az erkélyünk...
Lujza!Kép Hát persze, hogy viszlek magammal!Kép
Mamacs!Kép Sajnálom.
Hóvirág!Kép Úgy látom sorstársak vagyunk.Kép Drukkolok!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Móni!Kép Nem szedem egyiket sem egyenlõre, csüt.-ön konzultálok a dokimmal, és gondolom, hogy a barna pöttyök miatt õ is javasolni fogja. Én legalábbis felvetem majd neki!

Puszi, Sien.
Sien

Sien, Marcsi!

DRUKKOLOK NAGYON!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

MamacsKép

Edi
edi

Zsuzsu

Hát igen, jó lenne ha igaza lenne az asztrológusnak. Majd kiderül. Mi 3 hét múlva megyünk vissza a dokihoz kontrollra, akkor kiderül mennyire agresszív a gyulladás, rendbe jött e esetleg. már most tiszta ideg vagyok, csak próbálom titkolni otthon, nem akarom a párocskámat idegesíteni, tudom, hogy õ is feszült.
Egyébként elolvastam Elek Csaba leírását a PCO-ról, utoljára gondolnám, hogy neked az van, ott olyan egyértelmû a tünetegyüttes, bár valakinél tényleg nincsenek tiszta tünetek. valami más lesz ott!
Egyébként én Miskolcon jártam középiskolába, úgyhogy ez már nem azonos pont.

Sien, Marcsi!

+++++++++++KépKépKép

Mamacs

A fenébe, pedig már én is nagyon reménykedtem, inkább nem mondok semmit...

Edi

Megkaptam a leírást, köszi!

Bea
Bea

Sziasztok Kép

Breki! Kép
KépKépKépKépKépKépKépKép Huncutok vagyunk mi mindnyájan! KépKépKépKép

Sien Kép
Bár páran már leírták, hogy a halvány második csík is csík KépKép az jó szerintem. Talán nem is mered elhinni, hehogy fájjon, ha esetleg nem, ezért fogalmazok én is óvatosan, - mindenesetre szerintem... KépKépKépKépKép És csinálj még egy tesztet, mondjuk holnap reggel.

Hóvirág Kép
Milyen tesztet használtál? Nem emlékszem melyiknél van az, hogy 10 perc múlva kell megnézni.. A legtöbb teszt pár percen belül meghozza az eredményét. Azért holnap reggel csinálj még egyet, de szigorúan a határidõn belül nézd meg, és utána dobd el!! (Ha kétcsíkos, akkor persze nehogy, hiszen egy emlék lesz KépKépKép)

Mamacs Kép
Sajnálom, hogy megjött.

Lujza Kép
Még bizakodóak vagyunk KépKép a hõd nem esett a tegnapihoz képest, hanem stagnáló! Kép Még bármi lehet! Kép

Ányez! Kép
Szerintem is tesztelj, és akármi (!) az eredménye, irány a dokid! Kép

Zsuzsu! Kép
Mensi elõtt a progi leesik, így nem csoda ha ilyen alacsony értéket mértek. A legmagasabb ovuláció +7 . napon mérhetõ ki, ezért is ajánlák az ebben az idõpontban való hormonszintmérést.

Edelweiss! Kép
Dejóóó hogy benéztél! Még mindig sok a munka? Kép

Timici! Kép
Írtam neked! KépKép

Marcsi! Kép OFF:
E a folyondár virág nem egy ilyen narancssárga hosszúkás virágú, megfásodó növény, ami nagyon szapora, és falakon is meg tud tapadni?

ON:
és a mai tábla:
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jaj de szar itt alul, nagyon nyomtokKép Nem szállnátok le rólam?;)
mamacs

Kné Rita!

Off:
Most nézem, hogy Te halasi vagy! Öcsém ott tanul már 6. éve! A Garbaiban volt 5évig, most meg gazd.inf.-nak tanul valamelyik sulobanKép

Mamacs
mamacs

És ami ma nem marad el KépKépKép :

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?