Sziasztok!
Ronci, köszönjük a drukkokat. Te hol dolgozol még a mentőkön kívül?
Ildi, nagyvad?

Olyan jót röhögtem rajta. Én is a sok e betű miatt nem Eszter lettem, pedig Anyukám szerette volna.
Sziszkó, almás süti hogy sikerült? Minden nevet lehet csúfolni. A gyerekek nagyon találékonyak.
Manka, Alexandra nekem túl kemény, de az Alíz az tetszik nagyon.
Kitty, annyira nem bánom a kukiműtétet, mert állítólag higiénikusabb és most olvastam egy cikket, hogy kevésbé kapják el a HPV-t és a Herpes genitalist. Mondjuk, nem tudom, milyen összefüggés van, de ha ez a mellékhatása, akkor még jól is járunk.
Beneildi, a bankban adhatsz új mintát bármikor. Én most rövidíttettem le egy üf-lel, mert a folyamatos alkoholos állapota miatt soha nem volt képes kiírni az eredetileg megadott, 30 karakteres nevét (szóközök nélkül). Már eredetileg is mondtam neki, hogy nem lesz jó, de akkor ragaszkodott hozzá. Én csak szignózok mindenhol (az enyém szóköz nélkül 19 karakter, de a szignót nehezebb hamisítani is).
Brigi, helló! Jó, hogy meggyógyultatok.
Anita, hangyász...Az jó. Megemlítem itthon.
Nita, tökjó, hogy felszívódott.
Mmanya, Míra, Margaréta, Mimi, Málna, Manka, Marcella, Médea, Milla, Mínea, Minna, Mirjam, Mirtill, Médi, Moira, Menta. De ha gondolod, bemásolom az összes engedélyezettet
Almi, sajnálom. De legalább most elkezditek a fejlesztést és még nagyon időben vagytok. Bendit is kellett vinni (én 41+0-n szültem), aztán ma már olyan duracell, hogy ketten nem bírjuk az iramot.
Itt esik az eső és csak punnyadunk. Nem megyek a héten már dolgozni, ezerrel készülünk a műtétre. Nem fog hiányozni most
Szememet holnap nézik, most lesz 2 hónapos.
Jó pihit még erre a csúnya, rövid hétvégére!
K.