Angyal, Zsazsoka:
Annyira sajnalom, hogy megjott es hogy szomoruak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De talan ebben a ciklusban!!!!!!!!
Anyapoc, Kriszti:
Tegnap ejjel nalunk is eleg gaz volt, fiam 3-tol orankent kelt nem tudom miert, ugyhogy most en is egyutt erzek!
De reggel 7-tol 10-ig aludtunk legalabb.
Parom igazi kis angyal volt, o kelt etetni, aztan rendbe rakta a konyhat, felmosta az egesz lakast, elvitte magaval a picurt "dogzani" es engem elkuldott ruhat venni magamnak.
Jo, mi?
Igy vettem ket szexi miniszoknyat es ket szexi bluzt.
Na, valami jo is van a nem terhessegben
ramjonnek a szexi ruhak.
Ja, es du. megyunk repcsijegyet venni, febr. 15-tol marc. 14-ig leszunk otthon.
Mesi: de igenis remenykedj, ne add fol!!!!!
Timocska:
Mi is egy turista varosban lakunk /Orihuela, Alicante mellett/ a tenger mellett, igaz nem Barcelona, ez egy kicsi varos de szerintem szep es gondolom arban is jobb mint Barcelona bar meg nem nyaraltam ott csak atutazoban voltam arrafele.
Szivesen segitunk barmiben ha errefele szeretnetek nyaralni, bar mi aug. elejen hazautazunk.
Mi a Niki Lauda jarataival szoktunk menni, az eleg olcso, innen Becsbe es Becsbol vissza, igy a legolcsobb.
Kezdo gorbem /jo lenne ha most folmenne es a 10.-en lenne pe-m mert 9.-en csinaltuk gumi nelkul/ hi-hi-hi
almodik a nyomor

Remélem kicsit jobb már a kedvetek!!! 

tőle.Hát meglepett rendesen.A régit Ada már eléggé megrágcsálta.

és szörnyen irigykedem.NÁLATOK NEM KELL NAGYKABÁT!!!Nem baj,itt is olvad lassan a hó.