A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vanda, en nem homerozom. :-(
Holnap reggel merjem meg? Abbol valami kiolvashato?
Gombóc
gombóc

Gombóc,
azt lehetett volna kiolvasni, hogy ez mensi-e tényleg. Vagy legalábbis segített volna tájékozódásban, mert
- a mensi elõtt 1-2 nappal/
- vagy a mensi napján /
- vagy a mensi megjövetelét követõ reggelen
az ébredési hõmérséklet sokkal alacsonyabb =lezuhan, jóval alacsonyabb, mint a második fázisra jellemzõ szint.
Pl. ovit követõen 37 fok vagy afeletti a hõ (ez a tuti jó Kép) majd egyik reggelen pl. 36,9 - na akkor várható a mensi.
Ha reggel megméred, az csak egy adat lesz, nem pedig egy ciklus függvénye, szóval sokat nem fog tudni jelezni, mert van akinek eleve alacsonyabb az alaphõje, és ha Te is ezek közé tartozol, akkor a 36,9 még nem feltétlen jelent mensit. Azért mérd majd meg (hüvelyben vagy popsiban 5 percig, és a többi szabályt betartva), hátha tudunk valami okosat!
A Clostyról pedig Beszti, Moni, Sien tudnának okosat mondani (azt tudom, hogy kétféle módon szokták elrendelni a szedését, talán a másik fajta pont az, hogy a 3. napon kell elkezdeni szedni). Orvosodat fel tudod hívni segítségért?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

GombócKép
Igen, higanyossal azonnal ébredéskor mérd meg és abból okosabbak leszünkKép
EniKép
A nyaralás tényleg segíthetKép Gratula a kutyusodnakKép Én is imádom a kutyababákatKép
BabásakKép
A Ti UH képeiteket nem külditek el Vandának? Megnéznénk ám a babácskákatKép

Puszi: Doris
doris

Koszonom szepen,
Igerem, holnap reggel megmerem. Mondjuk en azok koze tartozom, akik normal allapotban is lazasnak tunnek, parom es koztem (egyszer megmertuk egyszerre) pont 1 fok (nem egy tized!) volt a kulonbseg.

A dokit akkor ma este fel fogom hivni. Nekem o azt mondta, hogy a 2. naptol a 8. napig napi egy szemet kell bevennem. Csak gondoltam, hogy 1 nap ide vagy oda...

Eni, a kiskutyusok olyan edesek szoktak lenni. :-))))

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Lányok,
nézzétek meg ezt az oldalt ÉRDEMES!
[url=http://www.extra.hu/DRRAK/meddo.html" TARGET="_top]http://www.extra.hu/DRRAK/meddo.html[/url]
Nagyon jó, ábrák is vannak, HSG-rõl is, gyógyszerekrõl, hormonokról is!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Köszi, megnéztem és nagyon jól érthetõen leír mindent a hsg-rõl meg az endometirosis-rõl isKép

doris

Helló!

Krisztinek írtam, bár nem ismerem õt. Tavaly volt Elek Csaba doktornál, és a véleményét kértem volna ki.

Nikie
nikie

Sziasztok,
bocs, hogy kicsit eltuntem...es szanom-banom, de meg nem olvastam a mai termest sem, mivel egesz nap orvosnal voltam.

Tegnap reggel + lett a terhessegi tesztem es ma a verviszgalat is megerositette.Kép A mertekegyseget nem tudom, de az ertek 1891 lett, ami allitolag nagyon jo, mert 500-tol mar OK. De sajnos a nagy idegeskedes es rohangalas nem tett jot, mert elkezdtem barnasozni, igy mar meg is kaptam az elso Profasi injekciomat, szombaton jon a 2., hetfon a 3. Nagyon remelem, hogy elmulik.

Holnap leszek 5hetes, ezert se UH-t nem csinalt, se meg nem vizsgalt, felirt Maltofer Fort es vennem kellett Maternat. Azt mondta, hogy juli.1-ig nem akar latni, addig csak novesszem a csoppseget. Kicsit szomi voltam, mert jo lenne megnezni UH-n, de azt mondta, hogy most meg ugysem latnank semmit. Vanda, sajnalom, de nem tudok UH keppel szolgalni, pedig nagyon szerettem volna.

Edi, en is nagyon varom mar a talit.Kép

Bea, itt vagyok, ragyogokKép, Neked hol lenne jo talalkozni?

DorisKép, VandaKép

bocs, hogy kicsit hosszu voltam.
Timici
Timici

TimiciKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKép Vigyázz MagatokraKép

doris

Zsuzsu,
hadd gratulaljak en is a parod eredmenyehez, az enyemnek "csak" 60 millio/ml volt, de ugy latszik 1 celba talalt.Kép Kivanok Nektek is hasonlo jokat.
Timici
Timici

Doris,
koszi szepen, jol esik, hogy egyutt orulsz velem. Annyira jo tudni, hogy nem vagyok egyedul az oromomben sem.
KépKépKép
Timici

U.i.:bocs lanyok, most rohannom kell eloadasom van. Cupp. T.
Timici

Timici,
Gratulalok!!!!!!!

Doris,
Megkaptam a leveled, irok is ma. Doris, megint nalad lesz a tali? (Nem olvastam vegig a topicot). Olyan jo nektek, hogy szemelyesen is ott lehettek egymasnak. Most egy kicsit irigykedek. Ugye csinaltok kepeket es elkulditek nekem?

Marcsi,
Orulok, hogy a nyaralas mellett dontottel. Amiota a babaproject-et elkezdtuk, mostmar kb 3-4 eve, az egesz eletem egy nagy varakozas.Mindent elhalasztottam, s a terhessegtol fuggove tettem, s gyakorlatilag lealltam onmagamert elni, nem voltam nyaralni, nem jartam el tornazni, kirandulni.... Pedig nem szabadott volna ebbe a hibaba esni. Ugyhogy erezd jol magad, kapcsolodj ki, pihenj!!!!!!
Kulonben nem volt inszem, nem tudtam a paromat meggyozni. Csak stimulaltak es megmondtak pontosan mikor kellett egyutt lenni. (Ja, meg a 9. napon csinaltak egy HSG-t)Vasarnap kell tesztelnem, akkor derul ki hogy "beborult". (Felek!!!!!!!) Kulonben ket ampulla Gonal nevu szert kellett magamba injekciozni 11 napon keresztul. A 12. napon egy HCG szurit es arra ket nappal kellett akciozni. Most progeszteront szedek, haromszor egy nap. Ettol olyan klimaxos hohullamaim vannak, hogy neha az ajulas kornyekez.

Vanda,
Milyen kepekrol beszelnek a lanyok? En meg a Zebrafarmra emlekszem (arra nem tudtam ramenni) - van valami uj hely?

Cipomama
Cipomama

Timici!
Gratlulálok! KépVigyázz magatokra!

Klári!
Jobbulást kivánok! Remélem semmi komoly!Küldök egy kis energát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsu
Gratulálok Kép igy biztos nem lesz nagy gond egy babus!

Eni
Kutyusodnak gratulaKép
khjutka

Vanda!
Akkor csak mi leszünk itt ketten végig a nyár folyamán?Kép/Jaj de választékos voltam Kép / Sajnos mi sem megyünk nyaralni bár ez nem ujdonság nálunk, már 6 éve nem voltunk / miota a kisfiunk megszületett/ nyaralni.
khjutka

Benéztem még itthonról, mert egész nap izgatottan vártam a híreket! KépKépKépKép

Timici, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kép

Cipomama! Kép
Írtam neked is emailt, nézd meg KépKép Ha nem kaptál szólj!

Jutka!
Szabira azért elmegyek Kép de ne szomizz, itt leszünk többen is, - hiszen nem egyszerre "tûnik" el mindenki nyaralni! Kép Ugye lányok?

Na vacsizom tovább!

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Timici,
ez a bõgõ baba nem volt szándékos Kép ! Meg azt el is felejtettem írni, hogy késõbb úgy is kapsz UH-os felvételt, lesz még alkalmad szkennelni és küldeni Kép! Most még tényleg nem látszódna semmi, ha van kedved nézd meg a zebrafarmon: van egy új album Ultrahangos felvételekrõl. Kata007 Kép bébijérõl hat hetesen készült elõször felvétel, és még ott csak a petezsák látszik (még a babóka sem), utána rá egy héttel (7 hetesen) lehetett látni, hogy a petezsákban van valami = valaki Kép

Cipomama! Kép
A zebrafarm nem elérhetõ neked sem? A másik honlapra (geocities) nem tudok pakolgatni, ahhoz Edelweiss ért Kép és õ most nagyon el van havazva Kép. Ezért a farmon nyitottam meg az UH-os felvételek mappáját, és tulképp a levél is errõl szól, hogy Sok Szerettel Várok ultrahangos fotókat ide! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Hello,

Timici,
Szivbol gratulalok es minden jot kivanok Nektek!

Vanda,
Elkuldened nekem is a fent emlitett e-mailt, cimmel es jelszoval egyutt? Ugyanis en sajnos nem tudok menni a talira es szeretnelek benneteket legalabb keprol megismerni! Elore is koszonom! Bll7503@netscape.net

Puszi
Bella
bella

Timici!

Gratulálok!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Klári, szorítok nektek! Pont ma gondoltam rád, és "beszéltünk" is rólad Szamival. Ügyes légy, és ne izgulj!

Timici, gratula :-)

Beszti, a talis fuvar áll még? Írok magánban.

Pussz, Lora
Lora

Ja, notesz.

Én szívesen küldök Uh képeket, ha valaki be tudja szkennelni, és vissza is küldi nekem levélben a képeinket.

Ha vinnék videót a babócáról a talira, az nem túl izé?
Lora

Sziasztok!
DorisKépKépKép
Küldtem emilt a Hsg-rõl, remélem megkaptad.

TimiciKépKépKép
Bár még nem "ismerjük" egymást, de szívbõl gratulálok én is Nektek, és nagyon sok boldogságot kívánok!KépKépKép

VandaKépKépKép
Az oldal a meddõségrõl nagyon jó, köszi.

Sziasztok
Tidet
tiddet

Sziasztok!

TimiciKép
Gratulálok! Vigyázz nagyon magatokraKépKépKép

GombócKép
Nekem is most van az elsõ Clostis ciklusom, az 5. napon kellett elkezdenem szedni, 2×1-ben, 5 napig.

Panka

panka

Lora!

Mél ment!!!
Ha nem kapnád meg, akkor jelezz!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Timici!
Nagy gratula!Kép Nagyon boldog babavárást kívánok!Kép

Edus, Alexandra!
Veletek mi újság?

Zzuszu!
A párod eredménye nagyon szuper!Kép Sikerülnie kell!!!

Gombóc!
Tavaly nekem is volt ilyen kis vérzésem és a dokim nem engedte, hogy szedjem a Clostit. De sajnos más oka volt, hogy nem jött meg.Kép

Puszi

Andy
Andy

Timici, gratulálok!!!!

Eni
Eni

Szép jó reggelt Lányok!

HóvirágKép
Én is szeretnék gratulálni, egy hétig nem voltam a számítógép miatt, ezért csak most tudom ezt megtenni!

TimiciKép
Neked is szívbõl gratulálok. Boldog babavárást kívánok.Kép

RitaKép
Tényleg CN-társak vagyunk! Most izgulhatunk egymásért.
Sajnálom, hogy a férjed pont most utazott el, de szerintem én is maradok még, mert a hõm elég csigán alakul megint.

LányokKép
Köszönöm a gratulációkat a férjem eredményéhez. Nagy kõ esett le a szívemrõl, hogy neki legalább nincs semmi baja. Sõt!KépKépKép
Én ma délután megyek dokihoz, a hõmet tekintve nagyon anov. ciklusnak tûnik ez a hónap is, bár még nincs minden veszve, hiszen nekem hosszabb ciklusaim vannak.
Szeretnék kérdezni én is egy "szakmai" kérdést:
Ti észrevettétek már, hogy vannak olyan ciklusnapok, amikor ha akció van, utána mintha felszívtátok volna az anyagot, máskor meg, akármit csinál az ember (kispárna, gyertyaállás), úgyis kifolyik. Nekem a múlt hónapban mindig kijött minden, akármit csináltam. Most azonban kétszer is (13., 15. napok) mintha "elnyeltem" volna mindent. Két órát fekve maradtam, aztán felkeltem, fogat mostam és mentem aludni. És csak reggel jött ki valami.
Én ezt jó jelnek veszem, hozzáteszem az említett napokon tojásfehérjeszerû valami is volt. Szóval úgy örültem neki, de a hõm meg nem mozdul, szóval a testem a bolondját járatja velem.
Ma minden kiderül, mármint hogy van e, vagy volt e egyáltalán érett tüszõm.

Bocs, hogy hosszú voltam, de ez a "kifolyós" / "bentmaradós" kérdés már nagyon izgat engem.

Nektek voltak hasonló tapasztalaitok?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKépKépKép
TimiciKépKépKép Csak vigyorgom amióta tudom...KépKépKépAzért a rohanást tessék mostantól mellõzniKép
TidetKép
Te egy Angyal vagy, hogy ilyen gyorsan elküldted nekem magánban a hsg-s élményeidetKép Drága vagy, hogy megnyugtattál...már nem is "fostizom" annyiraKép Sajnálom, hogy az egyik petevezetõd nem átjárható, de itt többen is hasonló cipõben járnak...Reméljük mielöbb összejön majd a babucikaKép Írtam választ magánbanKép
CipómamaKép
Igazi hõs vagy és nagyon fogok drukkolni Nektek vasárnapKép Azt megigérem, hogy a talis képeket ha majd felkerülnek valahová, akkor elküldöm Neked magánbanKép Jó lesz így? Egész keddig be leszek sózva, hogy mit mutat a teszted...én hétfõn nem leszek de kérlek, ha módod lesz írd meg az eredményét itt a babanetenKép Ide otthonról is be tudok lépniKép Nagyon vigyázz Magadra és remélem idén talán módotok lesz pihenni meg nyaralniKép Puszi Cipócskának isKép
VandaKép
Helyes a síró babácskaKép Kérhetnék egy ilyen kis "batyukát" a házassági évfordulónkra mit gondolsz? Jó kis emlékezetes évforduló lenneKépKép
JutkaKép
Nem szûnik meg a topic a nyaralások miatt ne izguljKép Én is csak egy-két hetet fogok hiányozni aztán folyt köv.Kép
MarcsiKép
Sikerült egyeztetnetek a nyaralást a Pároddal is? Be is fizettétek már? RemélemKép Hidd el meg is lesz az eredménye a pihizésnekKép Mit szólnál egy kis "bõgõ csomagocskához"???KépKép Eljön még az az idõ, amikor arról fogunk írogatni, hogy megetettem, tisztába is tettem, ringattam is és még mindig csak "ordít"...KépKépKép

Mindenkinek szép napot és sok boldogságotKépKép

doris

Timici

Nagyon nagy gratula!KépKépKépEz nagyon jó hír!
Ha visszaolvasol, látni fogod, hogy Gitta is velünk jön. Úgyhogy hárman indulunk a talira!!! Neki már írtam levelet, neked is írok a mailedre magánban, és ott megbeszéljük a részleteket!

Zsuzsu

Amit írtál, én is észrevettem már, én arra gondoltam, hogy ez inkább a páromtól függ, vagyis attól, hogy hány napja volt az utolsó akciózás. Hiszen minél többször volt akcióKép, annál kevesebb a mennyiség, és annál kevesebb jön vissza -ez hülyeség?
Egyébként nagyon gratulálok a párod eredményéhez!

Bea
Bea

Timici

magán mail ment gyaloglo-ra

Bea
Bea

Sziasztok!

Timici, nagy nagy gratula! :-))))

MA reggel megmertem (eletemben eloszor ott lent) a homet. 10 perces higanyos homeronk van, kepzelhetitek. :-) Szoval, 37.0 Ebbol most kiolvashato valami?

Tegnap a tanacsotokra felhivtam az orvosomat, azt mondta, addig ne szedjem be a Clostit, amig nem jon meg igazan erosen a menzeszem. Ugy erzem, most mar gorcsol rendesen, (tegnap es tegnapelott nem) de meg nem latom az "eredmenyet".
Tegnap ota meg egy dolog nem hagy nyugodni, ha szombaton volt a ciklusom 28. napja, es akkor es vasarnap is emelyegtem, de kozben földúton bicikliztem mindket nap, szoval, lehet-e, hogy lett volna baba, de kirazodott, es most emiatt kesik a menzeszem? :-(( Mert hetfon mar nem emelyegtem es kedden sem. :o Es ilyen esetekben varhatok valami nagyon gorcsos menzeszre? Vagy hogy van ez?

Koszi szepen,
Gombóc
gombóc

GombócKép
Ne izgasson a biciklizés mert ez valószínûleg nem befolyásolhatja a dolgot. Ha mondjuk késett volna egy-két hetet és utána kezdesz el így vérezni akkor lenne rá gyanú de most nem valószínû... A 37.-es hõmérséklet önmagában bármit jelenthet. Azt javaslom holnap reggel is mérd a hõdet. Ha nem zuhan akkor még mindig bármi lehet, ha viszont leesik egy-két tizedet akkor valószínûleg ez a menzid. Most szerintem halgass az orvosodraKép

doris

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Timici!
Gratulálok! Vigyázz magatokra! Kép

Doris!
Ez nagyon aranyos volt a "mégiscsakordít"! Kép Én azt sem bánnám, hagy ordítson, csak már a kezemben foghatnám! Kép

Gombóc!
Olyan jó lenne, ha mégis sikerült volna! De ha mégsem, akkor se keseredj el!

Üdv:
Gitta
gitta

Timici!KépKépKép

GRATULÁLOK!!!KépKépKép

Gyanús volt nekem ez a nagy csönd.Kép

Zsuzsu!Kép
Látod, most is bejött a múltkori elméleted. Aki hallgat...

A párod eredményéhez én is gratulálok. Ennyi kisfickóból egy tuti célba talál.Kép

A kifolyós/bentmaradós kérdés engem is izgat. Nem lehet, hogy a termékeny napokon a nyákban jobban tudnak felfelé mozogni a kisfickók és ezért nem folynak ki?

Lora!Kép
Naná, hogy hozd azt a videót!!! Olyan jó volt Orsolyéknál is megnézni Kispucúrt.

Ezt vehetitek felhívásnak: Minden pocaklakóról kéretik mindenféle felvételt megosztani velünk!!!

Lányok!
Vettem Peponen kapszulát. De mennyit etessek belõle a párommal???

Edi
edi

BeaKép

Lehet, hogy a matyik mennyiségétõl is függ e dolog, de én inkább arra gondolok, hogy ez inkább a termékeny napok egyik jele, hiszen azokban a napokban a méhszáj nyitottabb és lehet, hogy ezért nyeli el jobban a matyikat.
Én ilyet ugyanis - bár nem sokszor - de amikor tapasztaltam, az mindig középidõben volt.

DorisKép
Nekem is vannak képeim, de egyrészt a gépem, másrészt saját bénaságom miatt nem tudom felrakni a zebrafarmra. Ha elküldeném Neked, felraknád?

GombócKép
Szerintem is hallgass a dokidra, egyébként én eddig úgy tudtam, hogy a Clostit az 5-tõl 10. napig kell szedni.

zsuzsu

GittaKép
Fog az még a karjaidban "óbégatni"(bocsánat, csak a Nõvérkémet idéztem...Kép )Kép
ZsuzsuKép
Persze küld csak el bátran de csak jpg formátumot tudok fogadni és feltenniKép
Lora és a Többi BabásKép
Fotókat, videókat szívesen látnék én isKép
MóniKép
Merre vagytok? Hanyagolsz minket????Kép
Marcsi, Sien, Lujza és a többiekKép Merre vagytok? Hiányozntok... Bocsi, akit nem említek név szerint de Õket is hiányolom ámKép

doris

Sziasztok!

Kép

Megyek elolvasom a mai adagot Kép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Kérek én is babucikát a nevem elé...!!!KépKépKép Na jó, tudom, hogy az csak fent jár, de majd igyekszem mielöbb oda a sárga sávba kerülniKép Nagyon szupi a táblicskuKépTi nem tudnátok feljönni a talira?
Sajna Edelweissnek tegnap megjött....de így készülhetnek a lombikraKép Kijavítanád? Ma van a második napon.

doris

EdiKép
Sajnos ez nálam most kényszerû hallgatás volt az IT-háttér becsõdölése miatt, de az igaz, hogy utána jó hírekkel tudtam jönni.Kép
Lehet, hogy ez a titka a dolognak?

Tegnap, ahogy visszaolvastam az elmúlt hét termését, láttam, hogy a párodnak nem lettek túl jók ez eredményei, nagyon sajnálom. Van azóta újabb fejlemény?
Megint gyógyszert kell szednie?

Én a férjem eredményéhez még annyit fûznék hozzá, hogy õ kb. 2 hónapja szedi a Peponent (reggel és este egyet) és kb. 1 hónapja a C-vitamint(mert õ sajnos dohányzik, ezért mondtam neki, hogy szedje).
Nem tudom, hogy ezek is hozzájárultak e a szép eredményhez, de ártani nem ártottak.
Szerintem a Párod nagyobb adagban szedje a Peponent. A dobozra az van írva, ha jól emlékszem, hogy napi 3x2 prosztatabetegségek esetén. Ez nem prosztatabetegség, szóval szerintem a 3x2 egy kicsit sok, de azért 3x1-et bevehetne.
Bár talán jobb lenne megkérdezni egy gyógyszerészt errõl, vagy az orvosodat.

Remélem hamarosan javulni fognak majd az eredményei.Kép

zsuzsu

Zsuzsu!
Még nem biztos, hogy anov lesz a ciklusod, hiszen "csak" a 17. napon jársz. Nekem volt, hogy a 21. napon volt feltehetõen ovi. A stressz, bármi kihúzhatja a ciklus elejét (ami persze nem túl jó), de azért ne add fel a reményt, hogy legyen érett petécskéd ebben a ciklusban.

Gombóc!
Szóval ma reggel 37,0 fok volt. Kicsit tartottam ettõl, mert ez pont olyan hõ, hogy nem tudok rá igazán korrekt válazt adni. Mert még baba is lehet, meg mensi is. Azt tanácsolom, mint Doris: a holnapi hõddel együtt már többet tudunk Kép Ha holnap reggel 37 fok alatti lesz, akkor mensi, - ha marad 37 vagy afeletti, akkor babó? KépKép

Zsuzsu, Edi!
Ez a "kifolyik-nem folyik" téma elég érdekes, már én is tapasztaltam olyat, hogy tehetek én bármit, mintha semmi matyóka nem akarnak bennt maradni, máskor meg szinte "beszippantódik" az értékesKépanyagKép. Egyébként ovuláció idején a tojásfehérje szerû nyák egyik feladata, hogy a spermiumokat terelgesse a jó helyre! Ilyenkor (nyák esetén) azonban nemcsak a matyik jutnak be könnyebben, hanem a bacik is Kép ezért vigyázni kell ilyenkor az uszodával stb.

Edi!
Én is vettem a páromnak Peponen kapszulát, nagy nehezen rábeszéltem a napi egy szem szedésére, - de aztán az is elmaradt. Azt mondta, úgy érzi, mintha zsírosodna tõle a bõre. De többen nagyon jó tapasztalatokat mondtak róla (matyiszám növelés és minõség növelés tekintetében). Szerintem próbáld meg egy szemmel, esetleg reggel-este 1-1 szem.

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Edi!

Nekünk, amikor a férjemmel elmentünk andrológushoz még baba elött, azt javasolta (bár normál eredményei voltak), hogy 3*1 Peponent szedjen. Szerintem akkor ez az adag a te párodnak sem árthat.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztikeKép
De jó, hogy írsz azért néha ide isKép Hogy van a Babocskád? És a Nagyocskád? Gyûritek az ovit? Most olyan szép idõk vannak, hogy gondolom a levegõn vagytok egész álló napKép
Ugye azért lebabázás után is jelentkezel néha? Tudom, hogy akkor nagyon be lesztek havazva de én annyi mindent tanultam Tõled, hogy hiányozna a "tudásod"Kép

doris

Doris!

A fiam egész nap kint van.KépKép Én már nem annyira, nekem ez a nagy meleg már sok, nem tudok rendesen aludni éjszaka, még teljesen nyitott ablaknál sem.
A baba jól van, sokat mocorog, minden leletünk teljesen jó.KépKép Most már valószinü, hogy fejfekvésü is marad, meg a méhlepény is elment a méhszájtólKép, ugyhogy a hüvelyi szülésnek semmi akadálya. (Már azért egy kicsit izgulok, hogy milyen lesz, hogy és mikor fog elkezdödni.)
A fiam nem megy oviba, bár most szeptembertöl mehetne, de én még nem akarom, nehogy azt higgye, hogy a testvér miatt kell, aztán ha belerázódik a menetrendbe, megszokja a helyzetet (azért elég sokáig volt egyke), akkor jövöre mehet, ha akarKépKép (kényszeritve akkor sem lesz, mert ugyis itthon leszek).

Az biztos, hogy majd utána is jelentkezek, de azért remélem, hogy akkor már sokak a másikba topicba tartoznak majd!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
DorisKépKép
Sajnos nem kérdeztem meg az orvost, hogy akkor most mi a helyzet. Mármint hogy tényleg csak minden második hónapom az esélyes-e, ha az egyik petevezetõ el van záródva. Annyira szomorú lettem amikor mondta, biztos voltam benne, hogy legalább én rendben vagyok. Hát sajnos nem. Ráadásul lehet, hogy a Párocskámat meg kell mûteni, mert visszér tágulat van az egyik heréjében. KépValószínûleg ezért olyan kevés a matyink. Bár ezt csak én gondolom, mert egyedül volt bent az andrológusnál, és õ nem kérdezett rá. Legközelebb majd én is bemegyek vele és kikérdezem a dokit.
Mostmár szinte biztos, hogy lombikra kell mennünk.
Nagyon szorítok Neked hétfõn, hogy jobbak legyenek az eredményeid az enyémnél.KépKép

LányokKép
Tudtok valamit a herékben lévõ visszértágulatokról?

ZsuzsuKépKép
Tényleg fantasztikusak a Párod eredményei, klassz érzés lehetett, amikor megkaptátok. Gratulálok hozzá. Ilyen sok kis farkincásból kizárt dolog, hogy 1 ne találjon célba.

Tidet
tiddet

BesztiKép
Persze megértem, hogy az ovit most nem forszírozod. Tényleg olyan "lepaterolásnak" érezhetné a gyermekedKép Jövõre majd meglátjátok, szerintem lesz igénye a közösségre. Júj legyen igazad, és mire Ti lebabáztok addigra remélhetõleg már sokan a másik topik lakói leszünk de azért ott is elkél majd a segítségKép Itt már "rutinosak" vagyunk, na de odaát....az egész másként leszKép

Jó pihit a hétvégére és kitartás így az utolsó hetekreKép

doris

TimiciKépKép
Gratulálok és nagyon vigyázz Magatokra!
Breki
Breki

Vanda!Kép
Egyre szupibb a táblicsku. Bár én csak a 32-33. napra nem várom... és esélyünk se sok, de olyan jó citromsárgának lenni. Kép

Ugye jössz a talira? Nálam rajta vagy a talis-listán, meglepett Doris kérdése.

Zsuzsu!Kép
Az andrológus most engedélyezte az inszemet, csak ki kell válogatni a jó matyikat. Nõgyógyihoz hétfõn vagy kedden megyek megbeszélni.

Zsuzsu, Vanda, Beszti!Kép
Kösz a Peponen tanácsokat. A tájékoztatóra tényleg az van írva, hogy prosztatabetegség esetén 3x2, na de matyi-növelésre? Azt hiszem megpróbáljuk a 3x1-et, ha Besztinek az andrológus javasolta, akkor nem árthat.

Vettem a páromnak 1000 mg-os C vitamint is, de azt nem hajlandó meginni, mert rá van írva, hogy vesekövet okozhat és neki már egyszer volt. Helyette literszám issza a 100%-os naracslevet, a semminél talán ez is jobb.

Edi
edi

DorisKép
Küldtem mélt a fényképekkel. Köszönöm, hogy felrakod õket.

VandaKép
Ma kiderül a dokinál, hogy lát e tüszõt vagy sem.
Remélem, legalább egy kis pici lesz. Az is jobb, mint semmi.

TidetKép
Köszönöm Neked is a gratulációt. Nagyon izgultam az eredmény miatt, így aztán teljesen átérzem, hogy milyen lehet akkor, ha nem jó.
Sajnálom, hogy a férjedet meg kell mûteni, de szerintem az ilyen mûtétek rutinnak számítanak és utána sokkal jobb eredménye lesz majd.Kép
Az, hogy csak az egyik petevezeték átjárható, még nem olyan nagy baj. Gondolj arra, hogy sok nõnek csak egy petefészke van és az orvosok még akkor is azt szokták mondani, hogy annyi gyereke lehet, amennyit akar, hiszen a másik átveszi a feladatát. (ezt személy szerint nekem mondták a dermoid ciszta mûtét elõtt, de aztán szerencsére mégsem kellett kivenni a bal petefészkemet)
És én már olyat is olvastam, hogy valakinek az egyik oldali petefészke és a másik oldali petevezetéke volt jó, és mégis terhes lett!!! Nálad azonban nem ez a helyzet, úgyhogy sokkal nagyobb az esély!KépKépKép
Ha mégis lombikra kerülne sor, nagyon szurkolok, hogy rögtön sikerüljön.Kép

zsuzsu

TidetKép
Most jut eszembe... Edelweiss Párocskájának pont viszér problémája volt. Írj Neki magánban. Úgy tudom Õt megmûtötték. Most nem tud minket olvasgatni a net-en, de magánban válaszolni szokottKép
VandaKép
Akkor bocsi, ha butaságot kérdeztem...elsiklottam a talis lista felett... Jaj de jó, hogy talizunkKépKépKép
ZsuzsuKép
OK, felteszem ha átjönKép

doris

Sziasztok, Lányok!

TIMICI,
óriási gratula! Aztán vigyázni ám magatokra, csak semmi hajtás, idegeskedés Kép Jó, tudom, könnyû ezt mondani...

ZSUZSU,
klasszak a párod eredményei! Hétfõn ird ám meg, hogy mit talált a doki, szoritok, hogy lásson egy (több Kép ) érett petécskét!

VANDA,
ez a táblicsku egyre jobb! Kép

Na, mennem kell Kép pedig éppen csak, hogy ideértem.... Hogy itt mindig pénteken van a legnagyobb hajtás Kép

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét, ha már nem tudnék jönni!

KnéRita
knérita

EdiKép
Szerintem a 100%-os narancslé is jó!Kép Meg mostmár úgyis jön a nyár, egy csomó zöldség meg gyümölcs, szóval biztos meglesz a megfelelõ C-vitamin bevitel.Kép

VandaKép
Valld be nekünk õszintén, hogy titokban beneveztél valamilyen "Ki tudd szebb és ötletesebb táblázatot készíteni" versenybe.Kép
Szerintem tuti Te nyernél.Kép
Én is szeretnék már sárga lenni, aztán meg még sárgább, olyan narancsos féle és szeretnék olyan kis pufi fejet is a nevem elé. Na nem bánom, kezdetnek jöhet egy zebra is.Kép
Nincs valamilyen megrendelõlap? Rögtön kitölteném!Kép

zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?