A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vanda

Egyre profibb a tábla!KépKép

Lányok, nem láttátok tegnap véletlenül a Spektrumon a "Babagyártás felsõfokon" címû mûsort? Nézzétek meg, tanulságos, ugyanakkor, elég döbbenetes, hogy hol áll már a tudomány! (meddõ házaspárokról, és a -sajnos minket is érintõ problémákról)

Bea
Bea

Doris!KépKép
Köszi megpróbálom felvenni a kapcsolatot Edelweissel.
Kerestem az emil címét, de már úgylátszik régen írhatott ide, mert nem találtam tõle bejegyzést.Kép Mit gondolsz nem haragudna, ha megadnád nekem az emiljét? Magánban is jó, ha elküldöd. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataira.Kép
A HSG-t meddõségi centrumban fogják Neked csinálni, vagy nõgyógyászaton? Biztos nincs jelentõsége, nem azért, csak kíváncsi vagyok.

Zsuzsu!Kép
Köszi a biztatást, tényleg lehetne rosszabb is a helyzet.Kép
Veszek én Peponent, bár már szegény Páromat annyi mindennel tömöm, és a Drága olyan lelkesen szed mindent, lehet, hogy már attól lesz baja :-)).
Most akkor a Te kivizsgálásod következik?

Tidet
tiddet

Kedves Cipómama!

Nekem is hõhullámaim vannak a serophentõl. Elég kellemetlen. Szóval szerinted a ciklus második felében ill a 4 héten is nyugodtan bicajozzak, vásároljak egyedül (tudod a sok neéhz szatyor vagy bevásárlókocsi)? Küldök neked képeket jó?

Timici! Gratulálok Kép Kép Kép

Nincs sok újság velem, otthon szorgoskodunk apával.

A here visszértágulatot azonnal kezeltetni kell, nehogy sterilitást okozzon.

Tidet!
Ha csak az egyik átjárható akkor valszínûleg 2 havonta van esélyetek, de olyanról is hallottam hogy egy 3 gyerekes asszony elkötette mindkét petevezetõjét és mégis összejött a 4 baba.

Jó hétvégét!

Marcsi
Marcsi

ZsuzsuKép
Feltettelek TiteketKép Nagyon szépek vagytok, gratulálokKép Senkit se tévesszen meg, de az elsõ oldal már betelt a kép-tár-ban, ezért alul a második oldalra kell kattintani és akkor már látjátok is az új képeketKép
TidetKép
A Margit kh. nõgyógyászatán csinálják és a Saját Orvosom, legalább is más keze alá be nem fekszem az biztiKép Írok Neked magánbanKép

Puszi: Doris
doris

Marcsi!Kép

Van valami híred Kláriról? Izgulok érte.

Nektek ebben a ciklusban nem lesz inszemetek?

Edi
edi

Tidet!
Nekem is el van záródva az egyik petevezetékem és a dokim nem mondta, hogy kisebb az esélyem a teherbeesésre. Én is kérdeztem tõle, de azt mondta hogy ettõl még teherbe kellene esnem, hogy csak az egyik átjárható. Meg még mindig ott van az inszemináció.Kép

Doris!
Akkor hétfõn gondolok rád!Kép

Zsuzsu!
Remélem szép nagy tüszõid lesznek!Kép

Vanda!
A tábla nagyon klassz! Már én is szeretnék belekerülni!Kép

Pussz

Andy
Puszi

Andy
Andy

ANDY Kép

Ne haragudj, de nem tudok irni, ki sem látszom Kép De nem szeretem a pénteket!

Pussz,

KnéRita
KnéRita

Lányok, köszönöm-köszönöm. Jó érzés, hogy nektek is tetszik a tábla (nekem isKép) Bár kicsit lassabban töltõdik fel a topic oldal, nálatok nem lassítja a tábla egy kicsit? (A pici képek miatt nagyobb kiterjesztésû file).

Doriska, ??KépKép? Elsiklottam valami felett? Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Rita!
Nincs hari!Kép
Nálunk a péntek elég laza!
Pussz

Andy
Andy

Zsuzsu

Nagyon szépek vagytok, megnéztem a fotókat!KépKép

Én is utálom a pénteki munkanapot, nálunk is ez a legzûrösebb napok egyike...

Bea
Bea

Sziasztok!

Miért ez a nagy gratula Timicinek?

Mamacs
mamacs

Mamacs

Baba van a dologban...meg a pocibanKép

Bea
Bea

VandaKép
Mire gondolsz? Elbénáztam Edi listáját, és valamiért azon aggódtam, hogy Te nem jösz a szombati talira de tévedtem és végre talizunkKépKép
TidetKép
Címet küldtemKép
AndyKép
KösziKép

doris

Juj de jooooooooooo neki!Kép GRATULA!!!!!!!!! De hol irta ezt? Kerestem de nem találtamKép

Mamacs
mamacs

DorisKép
Köszi megkaptam, megyek is emilt írni Edelweissnek.Kép

MarcsiKép
Komolyan sterilitást okozhat a visszértágulat? Most kicsit megijedtem, akkor tényleg nem szabad halogatni a mûtétet.
Milyen mázlisták egyesek, hogy még elkötött petevezetékkel is teherbe esnek... Lehet, hogy ott egy kis mûhiba is becsúszott.

AndyKép
Szóval egy cipõben járunk, legalábbis petevezeték-ügyilegKép Neked sem vitte át a kontrasztanyag az elzáródást? Volt is már inszemetek?

Tidet
tiddet

Tidet!
A férjemnek is ezt diagnosztizálták, orvos javasolta a mütétet, majd rá 3 hónapra kellett kontrollra mennie.
(mert ennyi idõ kell a spermáknak hogy érjenek)
Sajna nekünk a kontroll se hozott jobb eredményt, ezért
adott az orvos beutalót a lombikra. Most arra készülök majd.
(jul. közepén kezdik) Orvos azt is mondta, hogy lehet hogy
fél év, lehet hogy évek, de lehet hogy sose lesz jó a férjem eredménye. Nem tudnak többet tenni, mint a mütéttel megpróbálják megszüntetni, van akinek ezzel visszaáll a spermaszám normálisra. Van akinek nem.
A mütétet itt Szegeden gerinc érzéstelenitéssel csinálják, az urulógián. Ehhez vinni kellett az elözö leleteket is.
Azt hiszem 3 nap bent tartozkodás kellett.
Puszi: Karmen
ja én is feltettem egy képet a zebrafarm-ra de azt a fránya cimet sehogy sem birtam még melléirni. Most üres.

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Szívesen melléíromKép Sajnálom ami a Párocskáddal történt de a lobik az tuti megoldásKép
MamacskaKép
Tegnap du. 17.00 óra elött írta valamivelKép

doris

KarmenKép
Beírtalak TiteketKép JÓ lesz így vagy mást szeretnél?

doris

Na, Edelweiss segitett, már mellé irtam hogy ez a mi képünk.
Puszi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Doris! Nekem az elöbb még mindig üres volt, én most odairtam hogy Karmen és Párja, mindegy kinek sikerül, csak legyen már mellette. Kép

Köszi.
Puszi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tidet!
Nekem se ment át a kontraszt a bal oldalin. Még nem volt inszemünk, mert tavaly októberben volt egy laparom és kiderült hogy endometriózisom van. Szóval nekem plusszba van még egy bajom. Fél évig hormonkezelést kaptam és most várom a mensimet és majd talán most próbálkozhatunk idén nyáron újra.
Már nem vagyok elkeseredve, igaz tegnap kicsit letörtem.

Karmen!
Olvastad amit írtam?

Puszi

Andy
Andy

Bocsi KarmenKép Akkor valószínûleg egyszerre molyolgattunk a kép körül... Lényeg, hogy sikerültKép Én is azt írtam, hogy Karmen és PárjaKép

doris

Tidet!

Ti már nem emlékezhettek rá, mert már elég régen átköltöztem a másik topicba Kép, de nekem valószinü csak egy petefészkem van. Tehát nem elzáródott petevezeték, meg ilyesmi, hanem a petefészek sincs meg (igaz, száz százalékosan ezt is csak laparoszkópiával lehet megmutatni, az nekem nem volt, de többször is kereste UH-n a doki (nagyon alaposan) és nem találta).
Amikor megtudtam, nagyon elkeseredtem (tavaly áprilisban), de nem volt okom, többszörösen sem:
1. a fiam az elsö (!) ciklusban megfogant Kép (akkor még nem is tudtam erröl a dologról)
2. most is sikerült Kép (igaz, kicsit tovább tartott, 13 ciklus kellett, de egyáltalán nem biztos, hogy a petefészek hiánya miatt, lehet, hogy egyéb hormonális zavaraim voltak).
Szóval nem elkeseredni!KépKépKép Az az egy elég!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!
Amúgy hogy lehet a képhez nevet? Egyszerûen nem jöttem rá.

Andy
Andy

DorisKép
Köszi szépen, hogy feraktad a képet. Megnéztem az elõbb. Olyan jó, hogy ilyen sok fotó van már. Tényleg klassz kis csapatunk van!KépKépKép

LányokKép
Köszönöm szépen a dícsérõ szavakat, el is pirultam.

KarmenKép
A Ti fotótok van a miénk után. Nagyon szépek vagytok!Kép

Olyan jó, hogy mostmár majdnem minden névhez arcot is tudunk kapcsolni, ugye?

VandaKép
Megnéztem az UH-os képet is, nagyon tetszettek, bár ebben a témában nem vagyok túl profi, így egy kicsit tovább tartott, amíg megtaláltam a babákat, de nagyon aranyosak!
Remélem, ez a fényképalbum is hamarosan bõvülni fog!

RitaKép AndyKép
Remélem, tényleg talál odabent a doki valamit, különben sajnos felesleges lenne a nagy "Matyi-sereg"Kép!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

AndyKép
A kép melletti vékony ablakocskába kell beírni azt a címet amit adni szeretnél neki és utána pipát tenni a mellette lévõ kicsi apró kockába majd rákattintani a módosításraKép
Ne szomizz, sajna a menzi tényleg iszonyú lassan jön meg (én is nagyon türelmetlenül vártam) de én most a 4. ciklusom elején bátran mondhatom, hogy három ciklus alatt "normalizálódott" minden...persze attól az aprócska ténytõl eltekintve, hogy az endom letojta a kezeléseket és úgy döntött nem hogy elmúlna, inkább megnövesztette magát...Na majd adok én a pofájáraKépKép Jövõ héten orvoshoz mész ugye?

doris

Jaj, lányok mindenki vigasztal, olyan arik vagytok!
Nagyon szeretném megnézni rólatok a képeket, hogy tudjak a nevekhez arcokat társítani, megkaphatom azt a címet én is?

AndyKép
Miért nem rögtön lombikkal próbálkoztok?
Nagyon sajnálom, hogy dupla problémád van, de vagy az inszem, vagy a lombik biztos, hogy sikerülni fog Nektek is.KépKép
Nálatok a Párod rendben van? Biztos írtad már, csak most nem kerestem vissza.

BesztiKép
Tényleg nagyon biztató amit leírtál, kezdek kicsit optimistább lenni. Én most már a 20. ciklusban vagyok, de nálunk a páromnál is baj van, de a lombikban nagyon bízom!Kép

KarmenKép
Miért kell júliusig várnotok a lombikkal?
A férjedet meg is mûtötték?

Tidet
tiddet

Andy! Nagyon melóztam, kb. 3 órája nem néztem van-e ujabb levél. De irok még mielött hazamegyek akkor.

Mindenkinek jó hétvégét és eksön-t!!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok Kép

Bocsika hogy mostanában nemigazán irok de rengeteg melóm van sajnaKép

KépKépKépMinden új kismamának szeretnák GRATULÁLNIKépKépKép
most biztosan nagyon boldogok vagytok,vigyázzatok nagyon magatokra.
Velem semmi különös,mostanában nem is hõmérõztem majd hétfõn megmérem,mert kedden kell megjönnie HA megjönKépKépKép
Képzeljétek most még a melleim sem fájnak,eddig mindíg fájtak legalább 1 héttel a megjövetel elõtt most meg semmi,ez vajon mitõl lehet.
Lehetségesd hogy amióta nem foglalkozom annyit azzal hogy sikerül-e vagy sem azzzé????
Tényleg mi van a többi sárgával???hahóóóó hol vagytok JányokKép

Tudjátok az én párocskámnak is víszeres az eggyik h...je de nem tudom rávenni hogy elmenjen domkihoz mert retteg hogy megfogják mûteni,pedig én úgy hallottam hogy gyógyszeresen is ki lehet kezelni vagy nemKép ?

Puszi Mindenkinek!
Alice
Alice

Doris!
Köszi.
Nem szomizok csak tegnap olvastam az endoról megint. Azt írták az endoból nem lehet kigyógyulni, csak amíg a gyógyszeres kezelés tart addig nem jön elõ de utána általában kiújul.Annyira reménytelennek látom a terhességet.Kép Persze tudom vannak kivételek.Kép
Én csak azt nem értem neked miért nem hatott rá a hormonkezelés?
Még nem megyek orvoshoz még megvárom a jövõ hetet.

Puszi

Andy
Andy

Úgy néz ki, hogy ez a visszér dolog a fiúknál nem is olyan ritka jelenség.

AliceKép
Nekünk az orvos nem említette, hogy lenne gyógyszeres megoldás is, de lehet, hogy ez a visszér súlyosságától függ.
Marcsi azt írta, hogy a visszér súlyos esetben sterilitást is okozhat. Szóval próbáld rávenni a Párodat, hogy minél elõbb menjen el orvoshoz, nehogy nagy baj legyen.

Tidet
tiddet

Tidet!
Igen megmütötték, ezért tudom ezeket.
Azért kell várni a lombikkel, mert kapom még a Decapeptyl szurit. Megirtam pár nappal ezelött, hogy a lombiknál kihasználják ezeket az injekciókat, a doki szerint "nagyon jól fel tudjuk ezt használni a lombikhoz".
Mivel az utolsó szurit tudom mikor kapom, igy azt is tudom mikor kezdi el a kezelést és hogy kb. 08.12 lesz a beültetés.

Puszi. Karmen
most rohanok már haza :-)

Kép

Kép

Karmen
karmen

TidetKép
Drukk-drukk, hogy mielöbb valami örömhír érjen TiteketKép A lombik tuti megoldást jelent majdKép
AndyKép
Vannak olyan endometriosis-ek, melyek nem reagálnak a hormonkezelésekre és nem is mûthetõek. Hát az enyém sajna pont ilyen...amikor a szurik után elmentem az orvoshoz, akkor mindketten "éreztük" hogy pont olyanok mint voltak. Azóta viszont már volt 3 menzim így olyankor aztán úgy "megdagad" és fáj, hogy sokkal érezhetõbb mint akár egy éve volt... Azért nagyon bízom abban, hogy sikerül teherbe esnem de a lombik biztos, hogy segít majd Nekünk isKépNe szomizz, manapság már annyi "csodát" lehet hallani az orvostudomány terénKép Sajna nem láttam azt a mûsort amirõl Bea írt reggel de nagyon érdekelt volna...
ZsuzsuKép
Nagyon szívesenKép
VandaKép
Akkor ugye jösz a talira?

Jó pihenést kívánok MindenkinekKép

doris

Tidet!
Ezt majd a dokim mondja meg, hogy most mi lesz tovább. Már én is szeretném tudni. Azért lehet, hogy az nszem sikerrel jár majd mert a férjem eredménye tökéletes.

Puszi

Andy
Andy

Akkor nem kaphatom meg azt a címet, ahol meg lehet nézni Titeket? Doris!!!KépKépKéplécccci küldd el nekemKépKépKép(nagy nagy óhajtójel)
Tidet
tiddet

Lányok!

Nemtud nekem valaki küldeni egy cikket a here viszérrõl mert én még eddig nem találtam,legalább ha elolvassa akkor elmegy dokihoz.

Elõre is köszi
Alice
Alice

TidetKép
Mail magánban mentKép

doris

Doris!
Hát nagyon bízom benne, hogy velünk is megtörténik az a nagy "csoda"!Kép

Andy
Andy

Alice!Kép
Sajnos még én sem találtam, de majd hétvégén turkálok egy kicsit a neten, és ha találok valamit, hétfõn megírom.

Doris!Kép
Köszike!!!!!

Tidet
tiddet

Tidet!Kép

KöszikeKép akkor majd várom.

Pusszancs
és mindenkinek kívánom azt hogy jövõre a gyereknapra már kisbabával menjenKép

Alice
Alice

Sziasztok!
Elmentem haza. Jó hétvégét!

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Alice, en is ugyanezt kivanom! :-))))

Koszonom szepen a tippeket, ma sincs nagyon meg a mensim, ugyhogy felhivom a dokit, hogy ma sem veszem be a Clostit. Holnap reggel meg homerozom. :-)

En is elmegyek haza, bar otthon van internetunk, csak a parom szerint nekem internet-fobiam van, es a fejebe vette, hogy leszoktat, ugyhogy idonkent nem enged a gephez. En meg azzal bosszantom addig, hogy olyan musort nezek a TV-ben, amit o nem kedvel. :-))))) Jol megvagyunk, mi? :-))))))))

Pusszantas, es jo hetveget!
Gombóc
gombóc

De hulye vagyok, nem fobia, hanem fugges. :-)))))
gombóc

GombócKép
Akkor egy kis segítség a holnapi hõmérõzéshez, de ügyelj, hogy nagyjából a maival eggyezõ idõben mérd. Ha 37. ismét akkor lehet baba a dologban, ha fõlé megy, akkor nagyon valószínû, hogy baba van a dologban de ha esik, akkor ez a menzidet jelenti... Szorítok, hogy emelkedjenKép

Jó hétvégét mindenkinekKép
doris

Sziasztok Lányok!!!!

Én is már régen írtam, de itt a tanév vége, és annyi elfoglaltságom van még itthon is, egyebek miatt isKépKép De azért olvasgatom, hogy mi történikKép

Timici

Nagyon-nagy gratula a babához!! Vigyázzatok magatokraKép

Vanda

A táblázat tényleg klasszKépKépKép

Olyan jó látni, hogy sárga vagyok és van mellettem egy zebraKép De sajnos lehetetlen, hogy baba lenne, meg most nem is lenne szabad. A múlt hónapban lapar-, és hiszteroszkópia után hüvely + húgycsõgyulladást kaptam...ebben a hónapban no sexKép Doki mondta, hogy ki kell kúrálni, mert így nem lehet mûteni. Remélem, hogy holnap megjön, és akkor hétfõn jelentkezhetek a dokinál, megbeszélni a mûtétem (sövény, ha már elfelejtettétek volna) idõpontját. Gondolom még félidõ elõtt meglesz. Aztán jöhet a visszaszámlálás. Ugye 6 hónapot kellene várni a babócávalKépKép Szorítsatok majd!!!!

Üdv: Hermi
Hermi

Még valami a hõmérõzéssel kapcsolatban. Én nem tudom mindig ugyanakkor mérni. Az egyik héten de a másik héten du dolgozik a férjem. Amikor délelõttös, akkor 5-kor kell, és olyankor nehezen tudok visszaaludni. Egyébként sem kelek rendszeresen, ameddig ráérek, nincs mindig reggel órám. Már próbáltam, hogy 5-kor mérem, de amikor nem kellene egyikünknek sem akkor kelni, akkor elég rossz... Így ugye nem olyan jó az eredmény, ha nem ugyanakkor mérem?

Hermi
Hermi

Doris es Hermi,
Koszonom szepen a meresi jotanacsokat. Szombaton fel 7-kor felkelni, brrrr. ;-))
De majd megprobalom! Meg veszek ujabb tesztet is. :-)))
Pussz,
Gombóc
gombóc

HermiKép
Persze, hogy drukkolokKép Remélem akkor mielöbb megjönKép
GombócKép
Tudom, én most már másfél éve minden reggel fél 6 ill.6 között mérem. Nincs szünetKép De megéri! Jó pihitKép

doris

Mindenkinek nagyon jó hétvégét és sok pihenést!!
Sziasztok
Tidet
tiddet

Marcsi,

Koszonom a kepeket. Hu de szep mindenki! Olyan jo lenne veletek szemelyesen is talalkozni!
Ami a biziklizest es a cipekedest illeti, hat nem is tudom. En az elso terhessegemrol a 7. heten szereztem tudomast, addig nagyon intenziven naponta jartam kick-boxra, futni, sulytemelni. (Csak azon csodalkoztam, hogy a sok torna ellenere miert no a hasam.) Aztan egy virusfertozes v. hormonelegtelenseg (???) miatt veteltem. De ennek semmi koze sem volt a tornahoz, mert addigra azt abbahagytam. Allitolag egeszseges terhessegnel kell is valami testmozgas.

Doris,
Megsugok valamit. Tegnap, a 11. napon teszteltem (itt van egy teszt, First Response a neve, ami 10 napos terhesseget is kimutat.) Az eredmeny eleg biztatonak latszott, de nem akarok elkiabalni semmit, tanulvan a multkori esetbol. Keddig nem leszek az itteni haromnapos unnep miatt (hurra!), de akkor feltetlenul tudatlak.

Vanda,
Nagyon jo ez a tablazat! Olyan aranyosak a babak!!!! Kulonben nem tudok ramenni a Zebrafarmra. Legalabbis regen nem sikerult, mostanra meg teljesen elfelejtettem a jelszot es az elerhetoseget.

Mindenkinek jo hetveget.
Cipomama
Cipomama

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?