A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Jaj, csak néhány pillanatra tudok itt lenni. Vanda!Kép Dobj le légyszi.Kép 10c 5cn Kép
Timicinek hatalmas gratula! Vigyázz magadra és a babucira is!
Minden várományosnak drukkolok, félidõsök mindent bele, lentiek fel a fejjel! (vonatkozik rám is.Kép)
Most mennem kell, még náhány napig nem tudok itt lenni, de jövõ héten már igen.
Puszi,
Alexandra
Alexandra

náhány=néhány
Alexandra

Hello Lanyok,
Tudom, hogy mar mindenki pihen, de en csak most tudtam jonni.
Vanda,
Koszi!
Andy,
Nagyon drukkolok neked! Ne keseredj el, biztosan sikerulni fog! A remenyt nem szabad elvesziteni!
Tidet,
Teged is csak batoritani tudlak. Az egyik ismerosomnek egy petefeszke van es megis hamar teherbe esett, mar 1 eves is elmult a kicsi. Szoval nem elkeseredni!
Bea,
En lattam azt a musort meg regebben, tenyleg nagyon erdekes. Ha mar a filmeknel tartunk, az HBO-n mostanaban fut egy film, Papas-mamas cimmel. Lanyok, mindenkinek csak ajanlani tudom! Mintha rolunk irtak volna! Hasonlo problemak, hasonlo erzesek. Humoros es meghato is egyben. Nekem nagyon tetszett. Nezzetek meg! (Ahol nincs ilyen csatorna, kolcsonzobol is ki lehet venni)
Mindenkinek kellemes hetveget!
Puszi
Bella
bella

Sziasztok lányok!

Én is vagyok, bár éppen egy megfázás kellõs közepében,finoman fogalmazva "taknyom-nyálam" egybefolyik...Hála a nagyszerû idõnknek, itt még mindig hó esett a héten.Kép

Valhol a ciklus felében járhatok, bár én sosem tudom elõre milyen hosszú lesz a ciklusom. Most azért nagyon bizom gyógynövényteában, hátha produkálok egy viszonylag normális ciklust. Ma csináltam egy Ovi tesztet, de még nem volt peteérés...Azért rajta vagyunk az ügyön...
Cipomama, én is éppen a First Response-t használtam ma, csak az Ovi jelzõt. remélem nálam is bejön a márka..Kép

Vanda, a táblád szuper, de igazi profi vagy!!
Doris, Marcsi,Vanda, vagy akárki,akinek van jó elérhetési lehetõsége, megdobnátok a fényképekkel a zebrafarmról? Én ugyan tudom a cimet, meg jelszót,de itt nálam külföldön nem nyilik meg az oldal, viszont én is nagyon szeretnélek látni benneteket.
Ha jól emlékszem, a profilomban nekem is van egy kép a mi kis triónkról (kutyus a harmadik tag egyelõre), majd mindjárt kiderül, ha bejelentkezem.
Szóval, légyszi küldjetek már nekem fényképeket!!
Köszi
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szíjjasztok,

Tidet, Alice és úgy tudom, hogy nincs rá gyógyszer. A mûtét azért fontos, mert a viszértágulat miatt vérbõség, ennek következtében hõemelkedés következik be. Azt meg tudjuk, hogy a nagyon pici hõnövekedés is negatívan hat a fiúcskákra. Csak mûtéttel lehet rajta segyíteni. Ha sokáig nem derül ki, vagy halogatják, tényleg okozhat sterilitást is.

Edi, köszönöm a megerõsítást, nagyon szívesen megosztom veletek. Hiszen sorstársak vagyunk/voltunk!
Talis listát, és idõpontot kaphatnék?

A sok kép még mindig a kép.tar.hu-n van? Sajan azt nem látom. A geocities címet csak mi tudjuk, oda más nem juthat el véletlenül sem. Ha más is benne van, akkor az én képeimet nyugodtan feltehetitek. Ott legalább én is látnálak benneteket.

Kellemes hétvégét mindenkinek, pusszantás, Lora
Lora

Megint én,

mûködik a profilom, bár rólunk van fent kép a képtárban, de többen nem látjátok.

Jó hétvégét
lora

Hermi!
Mitõl kaptad el a hüvely- és húgycsõ gyulladás? Nem a lapartól-hisztertõl, ugye? A sövénymûtétedet mikor fogják csinálni?
Beírom a táblába, hogy most nincs baba, jó így?

Zsuzsu!
Az ultrahangos képekkel nem vagy egyedül... Amíg nem lesz saját bébim saját UH-os felvétele, addig bárki bármit magyarázhat nekem, nem értem, ... hol a pici feje, lába szeme stb. A körvonalak alapján még helyére is lehet tenni a dolgokat, de az olyan apró részlet, mint pl. a szeme szája nehezen kivehetõk, vagy pl. sosem tudom, hogy most elõrõl van a baba vagy hátulról Kép. De aranyosak nagyon! Szóval ezt azért írom, mert tapasztalat, hogy a már kismamák nagyon profi UH felvétel szakértõkké tudnak válni, bár gondolom a dokijuk azért elmondja, hogy mi merre van a felvételen.
Barátnõm babójáról (még pocaklakó, 2-3 hetük van hátra) megnéztem az UH-os videófelvételeket. Több alkalommal is magyarázták nekem, hogy na látod hogy fiúúúú lesz? Én meg meresztgettem a szemem annyira, és ha nem úgy készül a felvétel, hogy a doki "köröz" azzal a kis kereszt jellel, hogy "ott a fütykös", akkor magamtól ki sem vettem volna.

Doris! Kép
Kép Na már értem. A talira ha minden jól megy, megyek és végre találkozunk személyesen is! Kép A hétvégét nehogy végigizguljátok, inkább pihenjetek és ne is gondoljatok semmiféle kellemetlen dolgokra. Oké? Kép

Gombóc, Hermi! Kép
Nem kell felkelni hõmérõzés után! Elég ha felhúzzátok az órát az aktuláis idõpontra, megméritek a hõt, majd visszaalszotok. Én így csinálom hétvégén (sõt hétköznap is vissza-visszaszúnyózok még néha Kép) De van egy fix idõpont, amikor mindig mérem, így az egész ciklusban percre pontosan ugyanabban az idõpontban van mérve.

Cipomama! KépKépKépKépKépKépKépKép Csatlakozom Dorishoz, vigyorgok, bár megértem, hogy még nem akarod "elkiabálni". De azért én KépKépKépKépKépKép-ok. Örülök, hogy tetszik a tábla, hamarosan talán Te is (és mindenki végre) kap egy kis babófejet a neve elé. Kép A zebrafarm külföldrõl nem elérhetõ, de folyamatban van "átköltözésünk" a geoc.re. Ott más a honlap feltöltése, ahhoz Edelweiss ért, és õ most eléggé elfoglalt, nem tud ezzel foglalkozni.

Alexandara!
Sajnálom, hogy megjött, de mire hétfõn tudlak javítani a táblában, addigra már lassan ismét az esélyes zónába érkezel, úgyhogy fel a fejjel KépKép!

Barbi! Kép
A farmos fényképeket én sajnos nem tudom neked átküldeni, mert itthon elég gyatra a netsebesség. Mi újság egyébként veled, régen írtál!!! Kép

Lora! Kép
A geo-n még nincs egy fényképünk sem, eddig a farmot töltögettük és a ti fotóitok is fennt vannak ott (aranyosak vagytok Kép). Bébi hogy fejlõdik? Jól vagytok?

Puszi mindenkinek, én sajnos holnap dolgozom (de nem leszek netközelben..Kép)
Jó hétvégét!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Ok, Vanda, ha most nem, hát nem.Csak arra kérek valakit, ha egyszer úgy jön ki a lépés, dobjon már meg pár fényképpel...
Én egyébként irtam, hogy mi van, egyik zsebit fogyasztom a másik után. Micsoda romantikus egy állapot baba-létrehozáshoz... Azért nem adtam még fel ezt a ciklust, majd csak telnek a napok.

Barbi
Barbi

Lányok, minden kisbabához halatmas GRATULA!! KépKép

Azt hisztem ez után talán egy kicsit többet tudok majd jönni, de csak este, mert a meló mint a tenger.

Vanda,
dobj le légyszi a tábla aljára nem tudom hanyadik c 3 cn.
3-án kell mennem UH-ra a Kaáliba, most meg szedem a fogamzásgátlót.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Panka, köszi az e-mailt, megkaptam, és már válaszoltam is, hogy igy OK, jöhetnek a képek!
Köszi-köszi!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Képzeljétek el, olyan meglepetés ért! A párom ma döbbent rá, hogy védekezek, ne legyen baba. Tudjátok miért... Szabályosan letámadott, hogy minek védekezek, õ már a következõ babára vár!!! Kép Kép Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Attól féltem, hogy mikor lejár a várakozási idõ, akkor majd õ fog félni a "babacsinálástól". Kép Erre tessék! Kép Szabályosan jókedvem lett tõle! Kép Mit szóltok hozzá? Elképesztõek a férfiak, egészen mást vártam tõle. Kellemesen csalódtam.

Még majd jelentkezem, kellemes hétvégét mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Vanda, lécci javits majd, ma 3. cn-on vagyok a sokadik+1 ciklusban.
Jó hétvégét mindenkinek.

Eni
Eni

Alice!

Itt olvashatsz bövebben a herevisszér sérvrõl.

herevisszér1
herevisszér2

puszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Igértem többeknek is a Biopton lámpával a kezelést.

Myomy, ciszta: Bioptron lámpával kezelésük önmagában is hatásos lehet, a ciszta ill. myoma méretétöl függõen. A kezelés hatékonysága miatt fontos tudnunk a ciszta ill. a myoma pontos helyét.

1. kezelés:közvetlenül a bõrre helyezve a lámpát 8 percig világítsuk a ciszta ill. myoma helyét
2. 1 óra múlva ismételjük meg a kezelést

Színterápia: 1. a megfelelõ helyet 5 percig zöld színnel kezeljük
2. 1 óra múlva megismételjük

A kezelést addog folytatjuk, amíg a ciszta ill. a daganat el nem tünik. Általában 2-3 hónap elegendõ.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Myomy=Myoma

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jóreggelt mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!
Szép jó reggelt!

BarbiKép
Megkaptam a leveled, nagyon örültem neki.Kép

LányokKép
Pénteken voltam dokinál, nincsennek túl jó híreim.
Szóval a 17 napon a bal petefészkem üres volt, a jobb-ban pedig 4-5 db néhány miliméteres tüszõ volt.
Mikor kérdeztem az orvost, hogy akkor miért vannak középidõs tüneteim, azt mondta, hogy azért, mert ezek a kicsi tüszõk ugyanúgy viselkednek - tehát nõnek, megrepednek - mint a normálisak. Csak éppen megtermékenyülni nem tudnak.
Ami jó, hogy majdnem kizárt, hogy PCO-m legyen.
Diagnózis: alul mûködnek a petefészkeim, minden hormonérték alacsony.
Amit tenni fogunk: jövõ ciklusban beindul a petefészek stimulálása, talán Closti-val, talán mással (még nincs eldöntve). Remélem sikerrel járunk majd.
Szeptemberig kaptam "haladékot" a teherbeeséssel, ha addig a stimulálással sem jön össze, akkor lapar.
Nagyon bizakodó vagyok, úgy érzem a stimulálással sikerülni fog egy vagy két babóca. (Tudjátok, én amolyan megrögzött iker-párti vagyok. Mint GombócKép)

Szóval ez van. Remélem nagyobb baj nincs és akkor hamar megoldódik a problémánk.

DorisKép
Neked ezen a héten lesz HSG, a párodnak meg matyivizsgálat, ugye?
Nagyon drukkolok, hogy mindent rendben találjanak az orvosok.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Ma reggel olyan sokunkat kellett kijavítani a táblában KépKép, rossz érzés volt.
Viszont új esélyesek a citromsárgák táborában! KépKép Jelentkezzetek!

Cipomama! Kép
Tudtok már pontosabb eredményt Kép? Orvosnál voltál, csinált vérvételbõl tesztet? Kép Annyira izgulok!

Karmen! Az injekciós kúrát azért kapod, hogy megjöjjön a mensid? Elnézést kérek, sajnos nem emlékszem rá.

Gombóc! Hogy vagy, mérted a hõdet a hétvégén? Kiderült már, hogy mensi ez vagy "valami"?Kép

Akkor a mai tábla:
Kép

Timici! Kép Reggeli rosszullétek?Kép
Doris! Kép Hogy vagytok?

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Zsuzsu!
Nem csak ti vagytok oda az ikrekért! Az én álmom is egy ikerpár! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Vanda, nem inszemre készülönk, hanem lombikra. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gombócban az orvos talalt egy KisGombocot! :-))))))) (Marmint meg csak a petezsakot latta, mert nagyon korai terhessegnek tunok. :-)))) )

Mikor kerdeztem tole, hogy ez hogyan lehetseges, hiszen a ciklusom 18. napjan UH-n egy db 8 mm-es tuszot latott, meg petefeszek-alulmukodest mutatnak a hormonok, akkor emlegetni kezdte a biologiat, a csodat es hasonlo dolgokat.....:-)

Ket het mulva kell visszamennem, azt mondta, akkor tudja megmondani, hogy rendben van-e minden.

Ugyhogy legyszi NE gratulaljatok, meg babat se kerek a tablazatba babonabol, varjuk csak ki ezt a ket hetet, jo? :-)))))

Pussz,
Gombóc

ui: Zsuzsu, KisGombóc nincs tobben....
gombóc

Jaj GombócKépKép
Együtt járunk majd a dokihoz??????
Breki
Breki

Sziasztok!

Eni, Alexandra!
Sajnálom hogy nem sikerült, de ne feledjétek új ciklus, új remények!

Zsuzsu!
Eddig még nem kaptál peteéréstserkentõ gyógyszert? A closti majd segíteni fog remélem és nem lesz laparra szükség. Az viszont jó hír hogy nem vagy PCO-os.Kép

Hermi!
Nagyon szorítok neked. Mitõl lett húgycsõgyulladásod?

Gitta!
Szerintem örülj neki, hogy már a babcsináláson jár az esze.Kép

Bella!
Köszi hogy szorítasz, nagyon remélem hogy idén nyáron nekem is sikerül. Már úgy szeretném bejelenteni nektek én is hogy kétcsíkos vagyok.

Puszi

Andy
Andy

GittaKép
Úgy látom, többen is vagyunk, akik nem bánnák, ha egyszerre két babócát is hozna az a gólya!Kép

GombócKép
Hol vagy? Írj valamit! Mi újság?
Jövõ hónaptól nekem is valószínûleg clostit kell majd szednem, szóval követlek az eseményekben.

GaluskaKép
Hol vagy? Olyan régen írtál már! Lehet, hogy nyaralsz?
Hiányzol ám nagyon!Kép

SienKép MarcsiKép LujzaKép
Ti is ritkán írtok. Jól vagytok?
Mikor lesz a következõ inszem? Ilyenkor ki kell hagyni egy hónapot és csak utána jöhet a következõ?

VandaKép
Bár nagyon szívesen lennék én is citromsárga színû, de azt hiszem, az én nevem mellé is nyugodtan odaírhatod, hogy anov. ciklus. Sajnos.Kép

EdiKép Lányok!Kép
Szombaton tali!!!!KépKépKép
Már alig várom!
Edi! Mit vigyek? A süti jó?

MoniKép
Jól vagy? Rosszullétek? Hogy van a kis pocaklakó?

zsuzsu

Sziasztok,

Breki, en benne lennek. Kép

Kepzeljetek, olyannyira topicfuggo lettem, hogy amig a dokira vartunk, megkerdeztem a melletem ulo masik lanyt, hogy o nem internetezik-e veletlenul? ;-) Gondolom, hulyenek nezett, de kiderult, hogy nem.

Zsuzsu, a Closti biztosan segiteni fog. Sot az ikrekben is. :-)

Dorissal mi van?

Pussz,
Gombóc
gombóc

Vanda! A szurit az endo mütét után kapom, tehát pont az a lényeg hogy ne jöjjön meg. Nem is bánom, mert engem mindig nagyon elöntött. A lombikhoz se várják meg hogy elötte megjöjjön, hanem majd az utolsó szuri után egyböl elkezdik az injekciós kezelést.

Puszi:Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gombóc!KépKépKép
Hát ez aztán a fantasztikusan jó hír! És stimulálás nékül!
Gratulálok és ne aggódj, minden rendben lesz!
Az pedig, hogy Kisgombóc egyedül van, nem nagy baj, majd követi gyorsan a következõ!KépKépKép

Szerinted a csodák egyedül járnak, vagy többen? Mert nekem is azt mondta a doki, hogy alulmûködik a petefészkem, de azért van néhány kis tüszõ. De jó lenne, ha egy kicsit megnõnének!KépKépKép Úgy mint Nálad.Kép

AndyKép
Eddig még nem kaptam semmilyen gyógyit, mert látszólag minden rendben volt nálam (rendszeres ciklus, uh-on is minden jónak tûnt eddig)
A hormonvizsgálatokból derült ki, hogy valami gond van. Remélem, ezt a bajt nem olyan nehéz orvosolni és nemsokára én is bezebrásodhatok. Talán már nyáron.

Ezt kívánom Neked is és mindenkinek a topicban! Kép

zsuzsu

Zsuzsu
Aranyos vagy, hogy érdeklõdsz. Sajna nagyon el voltam havazva az elmúlt napokban. Holnap lesz a következõ inszem. Ma délután-estefelé megyek szurira, holnap pedig du.5-re inszemre. Egyértelmûen érzem a bal petefészkem, most biztos az dolgozik, ott növögetnek a tüszõcskéim.
Sien, Marcsi ti hogy álltok a következõ inszemmel? Mikor lesz?
Timici
Óriási gratula KépKépKépKépKépKépKép Nagyon boldog babavárást kívánok!
Cipómama
KépKépKépKép
lujza

Lanyok, nekem az orvos azt mondta, hogy az elmult hetekben hirtelen tobben is babasak lettek a paciensei kozul, es olyanok is, akiken meg o is meglepodott...Kép
Lehet, hogy a tavasz teszi. Ez az idoszak meg biztos tart... Kép
Gombóc
gombóc

GombÓc,
Itt vagyok erre az egyik példa én, még januárban magas volt a prolaktin szintem majd februárban lement és március végén jött meg utoljára.
Az biztos, hogy én teli hold alatt lettem terhes (ennek nem tulajdonítottam akkor semmi jelentõséget csak azután hogy hallottam egy tv. mûsorban errõl és akkor meg is néztem, hogy én vajh' mikor....?).
Szóval ezek szerint Te is? Mikorra várható? Most 5 hetes vagy? Hol voltál UH-n a kórházban vagy a magánban?
Breki
Breki

GombócKép
jaj, most látom, hogy arra kértél minket, hogy ne gratuláljunk, de én meg annyira örültem a jó hírnek, hogy szinte végig se olvastam rendesen, amit írtál, már válaszoltam is. Bocsánat.
Azért szerintem a Csoda az erõsebb mint a Babona, nem?KépKépKép
Egyébként érzel valamit? Hányinger vagy ilyesmi?
A vérezgetés már elmúlt? Arra mit mondott a doki?

Egyébként az orvosod tudhat valamitKép, még akkor is, ha õ lepõdik meg a legjobban az eredményen.Kép

LujzaKép
Akkor most izgulhatunk Érted megint.Kép Holnap gondolatban Veled leszünk, most sikerülnie kell!Kép Az nagyon jó, hogy szurkál a petefészked.
Ne haragudj, ha olyat kérdezek, amit már korábban leírtál, de Te kapsz valamilyen stimulálót? Vagy hogy van ez? Ultrahangon figyelték, hogy hogyan nõ a tüszõ és az alapján döntötték el, hogy holnap lesz inszem?

zsuzsu

Lujza!
A holnapi inszemhez +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gombóc!
Azért örülni ugye lehet? Szorítok hogy minden rendben legyen a babával. Úgy néz ki tényleg vannak még csodák!Kép
Tüneteid vannak? Mit érzel?

Puszi

Andy
Andy

Breki,
A korhazban voltam. Idot nem mondott, azt mondta, ez egy koraterhessegnek tekintheto, es csak akkor tud valamit mondani, ha mar latja dobogni a szivet.
Jovo heten megyek hozza, akkor meglatjuk.
Kicsit egyebkent faj a hasam, meg olyan vilagosbarnas folyasom is van, de azt mondta, ezzel ne foglalkozzak. Akkor hivjam fel azonnal, ha verzek (mert nekem ugyi elkezdodott a menzeszem, csak kevesebb volt), es ha gorcsol a hasam. Most nem tudom, hogy az, amit erzek, az sima fajas vagy gorcsoles? :o Ezert nem vagyok tul nyugodt, de csak kibirom valahogy ezt a masfel hetet. KépKép

Zsuzsu, (es mindenki masnak) azt kivanom, neked se kelljen beszedni a azt a Clostit. Nekem most otthon van ket megbontatlan doboz. Kép Kép Barcsak sohasem lenne szuksegem ra. Kép

Az a legviccesebb az egeszben, hogy a ciklusom kozepen olyan egyertelmuen megmondta a doki, hogy ebben a honapban nem lehet, hogy lelkileg mar a kov. ciklusra (a Clostisra) keszultem...Kép
Gombóc
gombóc

Sziasztok lányok!

Hát az én hetem elég rosszul indul annyira szomi vagyok mert nagyon fáj a hasam Kép
Vágjatok hozzám egy fél téglát hogy leessem az aljáraKépKépKép
1 cn.ma.
De vannak még remények nemdebárKép

Puszi mindenkinek
Alice
Alice

Sziasztok!

Gombóc!

Azért picit örülni lehet, ugye?KépKépKép

Lányok!

Akkor a tali kezdés 10 óra? Mert Edi azt mondta, hogy nekik akkortól jó, de akkor is kezdünk???Kép

Lora!

Pliz, jelentkezz!!!!
Irtam mélt, de még nem kaptam választ!!! Vagy nem is ért oda?
Beszélnünk kellene szombatról, hogy hol és mikor veszlek fel!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
ALiceKép
Küldtem mail-t, sajnos nem sok jó hírrel (cikk-kereséssel kapcsolatban), de úgy látom, hogy Karmen két címet is írt, ahol errõl lehet olvasni. Jó, hogy annyit kerestem, és alig találtam valamit.Kép

ZsuzsuKép
Sajnálom, hogy nem sikerült nagyobb tüszõcskéket növesztened, de következõ hónapban biztosan sikerül. Azért az nagyon jó, hogy nincs PCO-d.

GombócKép
Én is valamelyik nap, amikor ültem a medõségi központban, és vártam az orvosra, nézegettem a többi "beteget" és arra gondoltam, hátha valamelyikõtök köztük van. Úgyhogy nem vagy egyedül a topic-függõséggel.Kép

ZsuzsuKépGittaKép
Csatlakozom az iker-mániás táborhoz.
Puszi
Tidet
tiddet

Sziasztok Csajok!

Olvasgatlak benneteket, de közben melozom. Most viszont elkapott valami rosszullét féle!Kép Ma vagyok a 14.napon, szurogat is a baloldal, tegnap volt akcio is, és most hirtelen hányingerem lett(bár lehet hogy a kávétol és éhségtöl), de közben egy pillanatra olyan érzésemvolt, mint amikor megvan. Egy pillantara mintha begörcsöltem volna. Most már jobb, de mi a szösz volt ez?

A babsáoknak gratula!Kép
mamacs

Sziasztok Lányok!

Szeretnék és is csatlakozni hozzátok, ha lehet…
Már pár hónapja olvasgatom a babanetet, fõleg a ma megint megjött topicot. Annyi mindent tanultam már tõletek ez alatt az idõ alatt!!! (hõmérõzés, kispárna…) Köszi szépen…
Idáig úgy gondoltam, hogy talán nekünk elég gyorsan összejön a babuci és nem kell hosszú hónapokig várni, de sajnos pár napja ebben nem vagyok egyáltalán biztos…

Ha befogadtok leírom majd az elõzményeket, de most elsõre nem szeretném rátok zúdítani.

Ja magamról még annyit hogy 28 éves vagyok, budapesti, most szeretnénk az elsõ kisbabát, és a 3c 3cn-on tartok.

Bera
bera3

Zsuzsu
Kaptam stimulálót, Serophent napi 2X1 5 napon keresztül. Ma tüszõrepesztõ szuri. Nem követte a tüszõket UH-on sem most, sem a múlt hónapban. Kérdeztem is tõle, hogy nem kellene? Azt mondta nem szükséges. Hát õ tudja. Még múlt hónapban idegesített, de most rábízom magam teljesen. Próbálok bízni a szaktudásában, ha eddig sikerült már neki 1370 körüli gyermek "létrehozása" az õ módszerével... Úgy döntöttem, hogy szerdától otthon maradok pihengetni, mert költözünk egyik irodából a másikba és nem akarok cipekedni, meg a múlt hónapban is megviselt ez a kis beavatkozás, fájdogált a hasam 3 napig és lépkedni is elég nehezen tudtam.
Andy
Köszönöm!! Nagy szükségem van rá!

Lujza
lujza

MamacsKép
Lehet, hogy éppen beágyazódik a babuci a pocakodban??KépKépKép

Tidet
tiddet

Tidet!

A 14. napon? akkor kéne neki megfoganni. Vagy még csak holnap! Hogayn ágyazodna már be ma? Szerintem ez képtelenség. Én csak a foganást tudnám elképzelni. Attol lehet rosszul az ember?

Pont most intézõdik állás dolog. szarul jönne ki ha felmondás után derülne ki Pankuci, de már jo lenne ha kiderülne!!!Kép Jaj ilyenkor micsináljak?

Mamacs
mamacs

MamacsKép
Biztos, hogy nem korábban volt a pé-d? Mert akkor akár az is lehet.
Tényleg hány nap telik el a fogantatástól a beágyazódás elkezdõdéséig? Nem 1-2?
Tidet
tiddet

Sziasztok Lányok!Kép

Le vagyok maradva rendesen az olvasással, most is csak gyorsan amiatt írok, mert most kaptam Doristól sms-t. Túl van a HSG-n, még azt írja, hogy erõsen görcsölget és vérzik is egy kicsit. Az egyik petevezetéke sajnos elzáródott, de a másik átjárható. Küldök neki innen is egy kis gyógyító sugarat:+++++++++++++++++++++++++++
Még majd jövök!

Puszi, Sien.
Sien

Tidet!

Hát nemtom! Ma szurkál az biztos!Kép Mint minden 14. naponKép És asszem ezután jön a nemkivánt folyás isKép De a helyzet az, hogy a mesni vége fele is vagy 1-2 nappal utána, éreztem ilyesmi szurkálást. Hát tudjátok én már nem értek semmit. Höméröznöm kéne mi?

Off: képzeljétek nemrég irtam a kecskeméti topikba és összeakadtam egy falumbeli lánnyal, de ö a debreceni topikban van jelenlegKép Hát nem kicsi a világ?Kép

Mamacs
mamacs

Szia Bera!
Persze szívesen beveszünk a csapatba. Hát a babuci nem mindig jön össze gyorsan, ahogy mi szeretnénk de te még nagyon az elején vagy.

Sien!
Köszi a híreket Dorisról. Az a lényeg hogy túl van rajta. Sajnálom én is hogy el van záródva az egyik petevezetéke, de ettõl még teherbeeshet.
Doriska gyógyulgass!

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Úgy látszik én is belépek a barnán pöttyözgetõk táborába. Kép Nektek meddig szokott tartani a menzi elött? Én tegnap vettem észre este, és ma is az van. Már el lehet kezdeni számolni a napokat, vagy ez még nem számít annak?

Gombóc!
Ha nem szabad gratulálni, azér még örülhetek, úgye?????? Kép

Tidet!
Már csak az lenne a legnagyobb csoda, ha mindhárman ikreket várnánk majd! Kép De szerintem itt senki sem bánná! Kép

Mamacs!
Remélem azért szúrogatsz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!

Mamacs
A hasfájásod lehet simán az ovi jele, de ezen kívül számos más dolog is okozhatja. Nemrég hallottam, hogy a matyikban (nem a nõi nyákban) is, illetve ebben a folyadékban olyan anyag van, amely segíti a kisfickók elõrejutását, mégpedig a méhre hat, összehúzódást idézve elõ.

Zsuzsu

Örülök, hogy nincs PCO-d, a stimulálás révén remélem nyáron már babaKépKép

Doris

egy kis pozitív energia++++++

Bera3
Üdv a csapatban!KépKép

Bea
Bea

LujzaKép
Hát 1370 gyerek az nem semmi eredményKép, szerintem is bízhatsz a szaktudásában. Drukkolok holnap, hogy sikerüljön és létrejöjjön a "Nagy találkozás".KépKépKép
Jól teszed, hogy pihensz utána és nem dolgozol néhány napig.Kép

SienKép
Köszi, hogy írtál Dorisról. Reméljük, holnapra jobban lesz és eláll a vérzés. Nagyon sajnálom, hogy az egyik petevezetéke nem átjárható, de amint tudjuk, egy is elég.
Én is küldök neki egy kis pozitív energiát: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te hogy vagy?

MamacsKép
Nem tudom, mi lehet, amit éreztél, lehet, hogy a megtermékenyülést? Állítólag, van, aki érzi. Kívánom Neked, hogy az legyen az ok.Kép

TidetKép
Üdv az ikermániások körében! Kíván még valaki csatlakozni?

BeraKép
Micsoda kérdés, hogy befogadunk e? Hát persze!KépKépKép
De azért ne maradj sokáig. Legjobb lenne, ha csak néhány hétig és már mennél is a friss kismamákhoz!Kép

Megértelek, hogy eddig nem csatlakoztál. Én is ugyanígy voltam ezzel a dologgal az elején és azt hiszem én is a 3. ciklusban jöttem, úgy március körül. De most már nagyon örülök, hogy itt vagyok a Lányok között, hiszen ezt a témát senkivel nem lehet olyan jól megbeszélni, mint itt egymással.

Rólad mit lehet tudni? Miért nem vagy biztos abban, hogy hamar jön majd a baba?

zsuzsu

Sziasztok, Lányok!

Pussz mindenkinek, olvasó üzemmódban vagyok Kép

ZSUZSU,
csak igy tovább, látod, már haladsz szépen a babuci felé Kép Megvan, hogy mi a gond, a dokibácsi már kitalálta a gyógymódját, már csak a "végeredményt" kell kivárni Kép

TIDDET,
én úgy tudom (Czeizel doki könyvébõl), hogy kb. 5-7 nap, amig a megtermékenyitett pete a petevezetéken át eljut a méhig, és másik 5-7 nap, amig beágyazódik. Igazából a fokozott hormontermelés (aminek a következménye az émelygés, stb), a beágyazódás körül indul meg igazán, és egyre erõsebb lesz, ahogyan fejlõdik a babakezdemény.

LUJZA,
szoritunk!!!! Kép

BERA,
gyere nyugodtan, szivesen látunk! Csak azt kivánom (ahogy szoktuk), hogy ne maradj sokáig, hanem gyorsan kerülj át friss kismamák topicba! Kép

Na, mennem kell, mert már kilyukad a gyomrom (ma még nem ettem), meg melóm is van Kép És férjecském még csak egy hét múlva jön haza Kép Kép
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?