Hermi!
Mitõl kaptad el a hüvely- és húgycsõ gyulladás? Nem a lapartól-hisztertõl, ugye? A sövénymûtétedet mikor fogják csinálni?
Beírom a táblába, hogy most nincs baba, jó így?
Zsuzsu!
Az ultrahangos képekkel nem vagy egyedül... Amíg nem lesz saját bébim saját UH-os felvétele, addig bárki bármit magyarázhat nekem, nem értem, ... hol a pici feje, lába szeme stb. A körvonalak alapján még helyére is lehet tenni a dolgokat, de az olyan apró részlet, mint pl. a szeme szája nehezen kivehetõk, vagy pl. sosem tudom, hogy most elõrõl van a baba vagy hátulról

. De aranyosak nagyon! Szóval ezt azért írom, mert tapasztalat, hogy a már kismamák nagyon profi UH felvétel szakértõkké tudnak válni, bár gondolom a dokijuk azért elmondja, hogy mi merre van a felvételen.
Barátnõm babójáról (még pocaklakó, 2-3 hetük van hátra) megnéztem az UH-os videófelvételeket. Több alkalommal is magyarázták nekem, hogy na látod hogy fiúúúú lesz? Én meg meresztgettem a szemem annyira, és ha nem úgy készül a felvétel, hogy a doki "köröz" azzal a kis kereszt jellel, hogy "ott a fütykös", akkor magamtól ki sem vettem volna.
Doris!

Na már értem. A talira ha minden jól megy, megyek és végre találkozunk személyesen is!

A hétvégét nehogy végigizguljátok, inkább pihenjetek és ne is gondoljatok semmiféle kellemetlen dolgokra. Oké?
Gombóc, Hermi!
Nem kell felkelni hõmérõzés után! Elég ha felhúzzátok az órát az aktuláis idõpontra, megméritek a hõt, majd visszaalszotok. Én így csinálom hétvégén (sõt hétköznap is vissza-visszaszúnyózok még néha

) De van egy fix idõpont, amikor mindig mérem, így az egész ciklusban percre pontosan ugyanabban az idõpontban van mérve.
Cipomama!

Csatlakozom Dorishoz, vigyorgok, bár megértem, hogy még nem akarod "elkiabálni". De azért én

-ok. Örülök, hogy tetszik a tábla, hamarosan talán Te is (és mindenki végre) kap egy kis babófejet a neve elé.

A zebrafarm külföldrõl nem elérhetõ, de folyamatban van "átköltözésünk" a geoc.re. Ott más a honlap feltöltése, ahhoz Edelweiss ért, és õ most eléggé elfoglalt, nem tud ezzel foglalkozni.
Alexandara!
Sajnálom, hogy megjött, de mire hétfõn tudlak javítani a táblában, addigra már lassan ismét az esélyes zónába érkezel, úgyhogy fel a fejjel

!
Barbi!
A farmos fényképeket én sajnos nem tudom neked átküldeni, mert itthon elég gyatra a netsebesség. Mi újság egyébként veled, régen írtál!!!
Lora!
A geo-n még nincs egy fényképünk sem, eddig a farmot töltögettük és a ti fotóitok is fennt vannak ott (aranyosak vagytok

). Bébi hogy fejlõdik? Jól vagytok?
Puszi mindenkinek, én sajnos holnap dolgozom (de nem leszek netközelben..

)
Jó hétvégét!
Vanda