Szia Lányok!
Először is:
Junko, Juca, Tündi, Dido, Babus, Dorka és Monyó és Mindenki!
Köszi a drukkokat.
Hááát nem mondom, hogy kellemes volt, mondhatni nagyon sz.r volt, de túl lehetett élni. Kb. 10 percig tartott átszállítással együtt (nőgyogyiról a röntgenre). Tulajdonképpen az eleje fájt nagyon, de az nem tartott túl sokáig. Nem akarlak a részletekkel traktálni benneteket.
Szóval az eredmény: Elég volt a kontrasztanyag felét befecskendezni, mert olyan gyorsan átszaladt, hogy minden azonnal látszott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen vékony a petevezeték. Azért remélem, hogy beválnak a jóslatok a HSG utáni esélyekről, bár ez nyilván azokra vonatkozik inkább, akiknek az elzáródását feloldja.
Azért utólag sokkal jobb visszagondolni. Tegnap rendesen be voltam rezelve.
Most kicsit még sajdogál, meg görcsölget, de abszolút elviselhető.
Dorka!
Igaz, tényleg írtad a másik fajta átjárhatóságit, csak elfelejtettem.
Gondoltam ma Rád, biztos minden rendben lesz!
Tündi!
Örülök, hogy döntöttél a vérvételben. Az én dokim szerint sem számít egy nap ide vagy oda, de a holnap a jobb, ugyi?
Köszi a híradót. Az az igazság, hogy nagyon jól esett arra gondolnom pihegés közben, hogy a közvetlen közeliek után van még, aki kíváncsi az eredményre. És jól esett megírni és tudtam, hogy velem örültök.

Köszi mindenkinek!
Juca!
A holnapi UH-hoz: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Junko!
Remélem az időzítés módosítása segíteni fog. Ezt azért fontos tudni. De ugye méred a hődet? Mert az is segíthet.
Én pl. 3 hónapot végigmértem és nagyon nagy valószínűség szerint mindhárom hóban a 15. napon volt a pé-m. Azért ez sokat segít.
Wish
Megértem, ha ritkábban jössz!
Küldök neked sok erőt! Nekem most úgysincs rá szükségem!
(főleg, hogy most megyek aludni, mert ez a hajnali kelés teljesen kikészített)
Nyuszmusz!
Szia, jó hogy írtál.
Érdekes, pont most akartam szóbahozni, hogy utólag mennyivel boldogabbnak, varázslatosabbnak fogjuk látni ezt az időszakot.
És épp akartam kérni, hogy a már kismamik meséljenek nekünk erről. Hogy tudjuk, lesz ez még jobb is!
Monyó!
A férjed egy tündér, mondtam már?
Puszi:
réka