MA vásárolni voltam, és olyan meleg volt, hogy le kellett vennem még a tavaszi kabátkámat is, pulcsiban és szoknyában voltam. Hurrrrrrrráááááááá!!!!!
Ronci, a sérvét azért megműtötték, meg vmit csinált a kukóval is a doki. Azt mondta, elég "körbekaparni" vagy "kikaparni". Pontosan nem emlékszem. Most paraffinolajjal kell kenni. Ma már nem fájt neki, de azt az üvöltést, amikor tegnap lefogtuk és hátrahúztuk...Velünk aludt éjjel, mert még Apa is megsajnálta és beengedte. Így ő keresztben aludt, Apa élére állítva, én meg leginkább ülve a gyomrom miatt.
Kitty, végül én sem főztem ma, mert maradt borsófőzi, mert Csaba tegnap fiús buliban vacsizott. Így a mai kaja eltevődik holnapra.
Anita, ügyi vagy. Nekünk ugyan nincsenek függönyeink, de amíg voltak, addig sem vasaltam, mert olyan organzaszerű anyagból voltak, így csak visszaraktam őket és kilógták magukat.
Szilvike, nekem negatív lett a Medilab (pedig akkor direkt úgy kértem a cuki gyógyszerész srácot, hogy pozitívat adjon). És nem is lett baba.
Brigi, hát, gratulálok párod neveléséhez. Szerintem engem kihajítana répafőzistől. Hiába szereti a főzit, megmarad a hagyományosaknál.
Kima, kisfiam nem issza a céklalét.
Jó hétvégét!
K.