A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Csibe!
Jujj, de jó!
Hát akkor drukkolunk is tovább, jó?
Hajrá! Kép

réka
Vendég

dudu igen az,amikor olyanja van.
na mostmar elmondom neki hogy mit irtal,had oruljon.
Szegenykem sokszor bociszemekkel jon ide es kerdezi hogy mit irtak neki.
mindig azt mondtam semmit,ez itt nem rolad szol.erre felpukkadt es aztmondta hogy neki is annyi szerepe van benne mit nekem.Hat mit mondjak igaza vanKép

na mindjart jon a barinom.kesobb jovok.

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:13-kor.
seszi

Szia Seszi!

Betojt a levelezőnk, ezért itt is megírom, amit akartam.
Annyira örülök, hogy ilyen jó emberhez kerültetek. S így párodnak is sokkal könyeb lesz "jobban teljesíteni". És hidd el, lesz eredménye hamar!
Nagyon-nagyon drukkolok!

És annak is nagyon örülök, hogy a pajzsmirigy-prolaktin dologra is lesz megoldás!

Jó andalgást kívánok!

Puszi:
dudu
Vendég

Csibe!Kép

Örülök hogy jó híreket kaptál!Kép
Jajj de jó!Kép
Én is szorítok Neked továbbra is!Kép

Sysy
sysy77

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:31-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:32-kor.
seszi

Seszi!
Ez a Levi nagyon édes!
De a szeme sem áll jól. Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:32-kor.
seszi

Sziaaztok!

Hazaértem, de nagony fáradt vagyok.

Wish!
Megértelek, én is szívesen elbújnék, de nem lehet.Most átgondolhatod a dolgokat. Kívánom, hogy mihamarab juss túl ezen az időn, és sikerüljön valamit kihozni belőle.

Duddu!
Jó az eredményed, mostmár igazán mindent bele, hajrá. Sok szerencsét kívánok.

Szerettem volna még sok mindent írni, de elfelejtettem
Szép, jó éjszaát: Nárcó

Kép
narco

-
seszi

Réka
Örülök, hogy minden rendben volt a HSG-nKép
A szülésznőmnek a HSG utáni hónapban fogant meg a kisbabája, pedig előtte másfél évig hiába próbálkoztakKép
Remélem ti is így jártokKép

Seszi
Nagyon édes a hugod kisfiaKép
Már 7 foga van, nem semmiKép Mi fogatlanok maradunkKép
Ja, és nekünk direkt vezeték nélküli telefonunk vanKép

Juca
Bizonyára igazad van.Csak egyrészt rossz látni, amikor baleset éri és sír.
Másrészt mindig attól félek, nehogy olyasféle baleset történjen fele, ami nem orvosolható egy kis anyai simivel, puszival.
Sose felejtem el, a tavaszi babás topikba egy lány írta, hogy nemrégiben a 2 éves kisfia tűzőgéppel átkapcsozta (vagy hogy kell ezt mondaniKép) az ujját. Hú, még a hideg is kiráz a gondolattól.
Remélem mi ilyeneket megúszunkKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Sysy, Réka, Seszi!
Nagyon-nagyon jól esett, amiket írtatok!!!Kép Nagyon kedvesek vagytok!
Remélem ideérnek a drukkjaitok és Seszinek igaza lesz!Kép
Seszi!Nagyon édes Levi!!! Egyszerűen bűbájos!Kép

Jó éjt Mindenkinek:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok,jó estét!
Nagyon ari a bébi,kedvet kaptam én is egy képhez.
A két "kis huligánról",no meg én...
Meg írom az adatokat Tünde:
30év,szülinap okt.3,lakhely Bp;,Babaprojekt kezdete 2005 július,ciklus hossz:30-35 nap,a következö rublikába mit kell írni?
Mindenkinek kitartást és sok romantikus estét.
Jó éjt!
ZsuzsaKép
refief

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:34-kor.
seszi

SZIA ZSUZSA HÁT NEMLÁTSZIK RAJTAD HOGY KÉT GYEREKET SZÜLTÉL HOGY CSINÁLOD?KépGILI
gilingalang

Szia Seszi!
Köszi az aggodalmad, de már nincs nagy gond.
Kicsit engem is meglepett, mert koradélután, mikor hazaértünk, nagyon jól voltam, utána meg egyre rosszabbul.
Nagyon érdekes tapasztalatom van, szívesen megosztom veletek: én nem mensi jellegű görcsöket érzek, hanem emésztéshez hasonlóakat. És úgy érzem, hogy minden ami történik a gyomrom táján, hatványozottan érezhető. Nagyon furi. Kép
De mára már sokkal jobb, úgyhogy már dolgozni is megyek.
Csütörtökön pedig megyek a dokihoz és megnézi az úgysemlétező gyulladást, meg megbeszéljük a továbbiakat. Ja meg remélem lesz már vérképem.

Zsuzsa!
Nagyon helyesek a srácok! És te is nagyon csinos vagy tényleg.
A köv. rublikába azt kellene megmondanod, hogy ma hányadik ciklusnapon tartasz.

Narco!
Nagyon köszi!

Babus!
Köszi, de jó lenne...
De a szülésznődnek biztos a vizsgálattól lett átjárható, nem? És azért jött utána össze..

Persze azért én is reménykedem, mert lehet hogy kicsi "akadály" nálam is volt, hiszen az egyik oldalon sokkal előbb fennt volt a folyadék, mint a másikon, de végül ott is simán feljutott. Meg azért rendesen fájt, ugyan csak egy pillanatig.

Szép napot mindnekinek!
réka
Vendég

Sysy!

Én nagyon korán növésnek indultam pocakilag, szerintem olyan 9-10 hetesen. talán azért lehetett így, mert pici vagyok, és nem volt helye másfelé nőni, csak kifelé. KépDe ez csak az én elméletem.
A mocorgását a 18. héttől éreztem úgy, hogy már biztos voltam benne, hogy ő az. Visszagondolva pedig már hetekkel azelőtt is éreztem, de akkor még nem tudtam, hogy őt érzem. Remélem nem fogalmaztam túl zavarosan.

Csibe!

Ezek nagyon szép eredmények! Ebből babának kell lenni, akár kettőnek-háromnak isKép Drukkolok nagyon!

Valér!

Még a tipikus mensis tünetek sem jelentik azt, hogy meg fog jönni! Még bármi lehet!Kép

Seszi!

A Kaáliban a legjobb kezekben vagytok! Nekem a tudat is nagyon sokat jelentett, hogy ott biztonságban éreztem magam, és tudtam bizakodni. Az "eredmény" ma 21 hetes...Kép
Húgod kisfia egy tündér! A lányos anyukák réme lesz belőleKép Már most huncutKép

És üdvözlöm az újakat! Ne maradjatok sokáig babátlanul, ezt kívánom nektek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, 2x is nekifutottam, de olyan sokat írtatok..., úgyhogy megpróbálok innentől visszakapcsolódni Hozzátok Kép

Először is üdv. az újaknak, és mihamarabbi pocakosodást Kép !

Dudu!
Ez igen, szóval csak a fele anyag kellett... KépKépKép
gratulálok, ez jó hír Kép biztos írtad már, csak egy kicsit elmaradtam, mi a következő lépés?
Örülök, hogy nem olt olyan vészes és gyorsan túl lettél rajta. A lázad elmúlt már, vagy meddig tart ez ilyenkor?

Tündi!
Ezekszerint a jövőhét végére azért lehet, hogy megtudtok valamit ugye? Nagyon-nagyon azt kívánom, hogy ezekkel a vizsgálatokkal mostmár járajatok szerencsével Kép rossz volt látni a sok kék fejet az írásodban.

Most telefonáltak, gyorsan meg kell csinálnom egy munkát, de majd még folytatomKép

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
Nem olvastam vissza, csak gyorsan akarok nektek írni Kép
Tegnap megkaptuk az eredményét a cvs-nek Kép
Minden rendben van, kromoszóma eltérést nem találtak Kép
Az AFP-mmel volt egy kis bonyodalom. Tegnap nem találták meg, úgy tünt elhagyták, aztán mikor kivertem a balhét a klinikán megtalálták a hűtőben Kép Így elvileg ma már annak is megtudom az eredményét Kép
Délután megyünk 4D-re, már alig várom KépKépKép
Képet tuti hozok róla nektek Kép
Ja és ami még fontos a baba elvileg fiú Kép

Babus Kép
Ha jól tudom mindenki lányt jósolt nekem, de úgy néz ki fiam lesz Kép
Azért még kiványcsi vagyok mit látnak ma az uh-n Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Annácska Kép
Akkor még egyszer gratulálok a jó eredményhez és a fiúhoz. Annamari mit szól az öcsikéhez? És hogy fogják hívni?

Duddu Kép
Nagyon jó, ha átjárható vagy. Remélem ma már nem vagy lázas.

Tündi Kép
Most nem dél fele vesszük az irányt. Egerbe megyünk. Remélem jó idő lesz és tudunk kirándulni is.

Szeszi Kép
Tegnap elmentem tornázni és mindjárt jobb kedvem lett. Nemhiába mondják, hogy a mozgásnak jótékony hatása van. Még nem voltunk semmilyen vizsgálaton, de ha Karácsonyra sem lesz még pocaklakóm, akkor januárban elkezdjük. Sajna azt hiszem, hogy az, hogy egyszer már sikerült még türelmetlenebbé tett. Mint a hisztis gyerek, aki most azonnal szeretné visszakapni, amit elvesztett. Kép

Csibe
Drukkolok, hogy a jó eredményeknek tényleg legyen eredménye. Kép

Üdvözlöm az újakat. Kép Refief, helyes gyerkőceid vannak.

Majcsi

Majcsi
majcsi

TündiKép
Most igyekszem fejben tartani a programotokat!
Remélem igazad lesz és hamarosan elkezdődik a boxtanfolyam odabent!

AnnácskaKép
Gratula a fiúcskához!!!
Stella

Kép
stella9

Csibe
Jó tüszőid vannak, drukkolok hogy eredményes legyen az akció, és hoyg a mnyhártyád is szépen megvastagodjon! Kép

Seszi Kép
Nagyon örülök hogy így fel vagy dobódva, csak úgy sugárzik belőled a jókedv! Remek!
Nagyon édi tesód kisfia Kép

Refi
Nagyon aranyosak vagytok Kép Na akkor hányadik ciklusnapon is vagy? Enélkül nem tudlak betenni a táblába Kép

Dido, Réka Kép
Köszönöm a kedves szavaitokat! Igen, jövő hét vége felé már megtudhatjuk a hogyan tovább-ot. Várom is meg nem is. Egyrészt jó lesz tudni hogy mi a helyzet, másrészt addigra valszeg megjön a menzim és nem fogok tudni elkezdeni semmilyen kezelést (esetleg clostira gondolok) ha szükséges, decemberben meg elég macerás dokihoz járni ha épp az ünnepek környékére esnének dolgok. Na már megint túl előre gondolkodok, pedig pillanatnyilag a ma reggeli vérvételem eredménye sem érdekel. Nem is megyek el érte, majd jövő 7en megnézi a doki a számítógépben.
Bár most azon gondolkodom, hoyg meg kellene sürgetni a dolgokat egy kicsit. Lehet bejön egy pénteki szabi...

Annácska
Olyan jó hogy ilyen boldog vagy, most már akkor ugye szinte biztos hoyg renben van a baba? Nagyon szoritok nektek! Kép

Majcsi Kép
Egerben biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni! Remélem az idő is kedvez majd nektek Kép
Én meg a vasránapi babanéző óta vagyok bezsongva, és tegnap elég sokszor mondogattam a pápromnak hoyg most már aztán nagyon akarom azt a törpét Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Próbáld meg felgyorsítani! Hátha még ebben a ciklusban kiderülnek a dolgok és akkor a december már máshogy telik. Hátha sikerül... Kép

Majcsi!
A mozgás engem is mindig feldob. Milliószor megyek úgy táncolni, hogy 10-12 órát dolgoztam, kivagyok, mint a liba, hozzám se szóljon senki, s mire fél 10-kor vége lesz, madarat lehet velem fogatni.
Mikor indultok? Gyönyörű időtök lesz!

Dido!
Köszi szépen! Remélem gyorsan végzel a munkával.
Szóval a hogyan továbbot csüt. beszéljük meg a dokival, egyedül a nyákvizsgálatot emlegette, amit már korábban is (friss katonákkal meg kell oldjuk valahogy... Kép)

És te hogy vagy? Az a sok várakozási idő már csak bő egy hónap, igaz? Vagy rosszul számolok?

Annácska!
Nagyon örülök a kisfiúnak! Biztos minden rendben lesz mostmár! A 4D-s képekből láthatunk majd mi is? Jujj, nagyon drukkolok holnapra! Kép

Évi!
Úgy szeretem, amikor írsz, mert mindig olyan vidámság árad belőled. Kép
Nagyon tetszik az elméleted, szerintem igaz is! Nálam ez valahogy úgy van, hogy már kész a bölcső a beágyazódáshoz, mert mindig is kicsit pocakos voltam. Szóval jöhet a pici.. Kép

Képzeljétek!
Nem is meséltem, hogy tegnap nem volt hely a "sima" nőgyogyi osztályon, ezért az újszülött oszt.on kaptunk ágyat a másik HSG-s lánnyal. És hozták be az "ott lakó" kismamihoz az 1 napos(!) babáját. Ennél nagyobb harmónia szerintem nincs az életben, mint az, amit ott hosszú percekig szemlélhettünk... Kép

Unique!
Megvagy még? Vagy már eltemettek a papírhegyek?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy már pár napja nem jelentkeztem, de hétvégén volt tesómék esküvője, és kicsit sűrű volt a program.

Először is üdv az újaknak, remélem, mielőbb be fognak ők is babásodni!

Aztán:
Csibe!
Akkor most ebből mindjárt 4 gyerkőc lesz igaz? Kép Jó lesz felkészülni!!!

Duddu!
Örülök, hogy jó az eredményed, legalább abban biztos lehetsz, hogy ezzel nincs gond. Egy rizikófaktor kizárva. Azért ettől kicsit megnyugodtál, ugye?

Annácska!
Gratula a picihez!

Wish!
Sokat gondoltam rád, és remélem, hogy mielőbb fel tudod dolgozni. Biztos nagyon nehéz, ezért nem is írok semmi olyat, amit már biztos mindenki... Sok pozitív energiát küldök inkább: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Valér!
Az érzéseid azért még csalhatnak, nem? Kép Drukk, hogy így legyen!!!

Az érzésekről jut eszembe: a múltkor találtam egy honlapot, ahol felsorolták, hogy a terhességnek milyen jelei is lehetnek (hányinger, mellfeszülés stb...), és a végére odaírták:
Ja, és a legfontosabb jel: ha úgy érzed, hogy terhes vagy! Kép

Rólam röviden: 3-4 nappal ezelőtt pici szurkálásokat éreztem a pocimban, megpróbáltam sokat pihenni, és azóta (kop-kop-kop) elmúltak. Alig várom már, hogy dokihoz mehessek, most úgy döntöttem,hogy őszi szünet után (suliban dolgozom) szépen elmegyünk apával dokibácsihoz. Addigra már minimum 4,5 hetes leszek (számításaim szerint), ezt már meg tudják nézni, igaz? Ja, és ezzel kapcsolatban kérdés: mindenképpen hüvelyi UH-t csinálnak először?
Meg olvastam, hogy az utolsó mensi első napjától számolják a terhességet. Szerintetek miért? Ez így hülyeség, nem? Akkor két héttel többet számolnak?
Képzeljétek: talán meséltem, hogy sógornőm babát vár (azért volt most az esküvő), és kiderült, hogy két héttel elszámolták: nem 20, hanem 18 hetes. Szerintem nála is így számolták el.

No, bedugulok, mert elég volt már belőlem, lassan Norwell-frászt kaptok!!!
Még valami: felkerülhetek én is a táblára? Légyszi-légyszi-légyszi!!! Kép

Puszi mindenkinek, jók legyetek, még délután megpróbálok jönni (és ezentúl ígérem, gyakrabban!)

Norwell

Kép
Kép
norwell

VisszajöttemKép

Annácska!
Úgy örülök a jó eredménynek, és gratulálok a Kicsifiúhoz Kép

Csibe!
Drukkolok Nektek Kép Már épp itt az ideje, hogy a nyári zebra dömping után, ismételjünk Kép

Seszi!
De jó, hogy jó kedved van Kép
Örülök, hogy jó helyre kerültetek, biztos meg lesz az erdeménye egy-(két-árom) csodaszép csöpség formájában Kép

Lányok!
Nem teljesen értek valamit. Nálatok a hormonvizsgálatnál a vért a ciklus alatt nem csak a 20. nap körül vették le, hanem egy kicsit egyenletesebben szétoszlatva, ha jól figyeltem. Szerintetek nekem miért a 19. 21. és 23. napon kell mennem? Azt is mondta, hogy ha valamlyik hétvégére esik (a 23. pedig vasárnapra fog) akkor is menjek be a kórházba az osztályra ahol a nyáron feküdtem, mert a hétvégén ott akkor is leveszik. Nem teljesen értem miért nem lehet egy nappal később hétfőn levenni? Tudtok esetleg erről valamit?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Hát sajnos megint nem sikerültKép Ebben a hónapban újra próbálkozunk, de ez már a 4. inszem lesz. Ha ez sem sikerül, akkor sajnos jön a lombikKép
Tündi légyszi javíts a táblában, ma vagyok a 3. cn-on.

Móni

Kép
móni23

Norwell, a terhességet tényleg a mensitől számolják, így jön ki a 40 hét!
Szóval te nem 4 hetesen, hanem 6 hetesen fogsz menni, akkor ha szerencsétek van már szívműködés is lesz. Viszont az UH hüvelyi lesz, ugyanis úgy lehet a legjobban a babát látni. Nem akarok hülyeséget írni (mert én itt még nem tartok), de ha jól tudom a 12. hétig nézik hüvelyivel, utána hasival.

Kép
szdorka

Móni, nagyon sajnálom, de az azért jó, hogy rögtön jöhet a következő inszem, és nem kell hónapokat várni a következő lehetőségig!

Duddu, ha neked a 19. 21. és 23. napon kell menni, akkor gondolom arra kiváncsi a doki, hogy adott hormonok pontosan hogyan mozognak abban az idoszakban, és ezért kell az, hogy pont 2 naponta menjél. Ha csak 1 vérvétel van, akkor az esetleg nem segít annyit, hiszen csak egy pillanatnyi állapotról ad tájékoztatást, és nem egy folyamatról. Vagy pl. nekem egyszer volt egy 22. napi vérvételem, aztán másnap elkezdtem barnázni, majd a ciklusom is csak 25 napos lett. Igy a doki nem is nagyon merte elemezni az ertékeket, merthogy becsapósak lehetnek, mert kezdődött már a mensi, és ilyenkor változnak a hormonértékek.
Szóval szerintem az a jó, ha betartod a doki kérését, és így jól fog látszódni, hogy a hormonjaid hogyan változnak a ciklus végén. Így könnyű lesz kiszúrni, ha ott van valami gond!

Kép
szdorka

Annácska
Ez annyira, de annyira nagyon-nagyon jó hírKép
Sebaj, most nem jött be a megérzésem, annyi baj legyen, a lényeg, hogy egészségesKép Hogy mi van a lába között, már mellékes, nem?Kép
Néven gondolkodtatok már?

Réka
Igazad van, lehetséges, hogy az egyik oldali petevezetője nem volt átjárható, és a vizsgálat után jött rendbe.
Nem baj, nektek akkor is sikerülni fogKép

Babus

Kép
babus2005

Dudu!
Köszi jól vagyok Kép Így van a várakozás már egy hónapig sem tart, mert már túl vagyok a 2. RENDES cikluson és a 3. cilus 4. napján vagyok, ami az én átlagos 27 napos ciklusaimmal számolva már csak 23 nap, és közben lesznek vizsgálódások is Kép
Már lemondtam a fa alatti két csíkról, de ahogy Juca írta, a húsvét is szép ünnep, meg persze addig még lesz vízkereszt is és a szülinapom is Kép
A szoba felújítás is feldobott egy kicsit, bár még nem vagyunk kész, és a fejetetején áll a lakás. A férjem visszament dolgozni, ami nekem több szabadidőt, (persze nem olyan jó napokkal) viszont lassabb szobafelújítást eredményez. De egyszer csak elkészülünk Kép
Most jó sokat írtam magamról Kép

Norwell!
Én úgy tudtam, hogy az 1. UH mindig hüvelyi, nálam is így volt, de 2 hete beszélgettem a egyik ismerősömmel, akinek most 9 és fél hónapos a kislánya, és Neki az 1. UH-től kezdve hasi UH volt, úgyhogy ilyen is van.
A Babót az elején mindig az utolsó mensitől számolják, mert nem mindenkinek szabályos a ciklusa, és pontosan úgysem lehet először megmondani, hogy mikor fogant. Később pedig majd az UH, és egyéb vizsgálatok eredményei alapján mindig pontosítják a Baba korát.
Ha a 4,5 hetet nem a mensitől számoltad, akkor most 6,5 hetesek vagytok, és ilyenkor már a Baba szívverését is van akinél lehet látni Kép
Most jól kiokoskodtam magam Kép

dido

dido
dido

Móni
Annyira sajnálom! Kép Hogy vagy? Nem csináljátok végig a 6 inszemet? Hiszen van esélyetek azzal is! És tudod, inszemmel igenis sikerülhet! Persze ti tudjátok, biztos így beszéltétek meg.

Norwell
Írd meg az adataidat és akkor te is bent leszel a táblában!
Terhességet azért számolják a menzitől mert a fogantatás ideje nem biztos hoyg középidőre tehető. És ez utólag nem állapítható meg, csak a baba fejlődéséből, méreteiből, ezért korrigálják mindig az UH-k alapján a baba korát.

Tündi
Vendég

Móni!
Nagyon-nagyon sajnálom Kép ...annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog Nektek... Kép

Dorka!
Köszi a választ, magamra veszem, mert biztos csak elírtad a nevünket Kép
Tényleg ez lehet az oka, mert kifejezetten csak a progeszteront és a prolactint mondta, hogy megnézi. A progeszteronnal már nagyjából képben vagyok, de a prolactin mit csinál, vagy nem csinál?

dido

dido
dido

Tündi,
Sajnos egyre kevesebb az esélyünk az inszemreKép. Valami miatt a férjem eredményei rohamosan romlanak. Az első alkalomhoz képest tized annyi lett a mennyiség és a mozgékonyságuk is már csak 5%. Szóval a doki azt mondta, hogy nem biztos, hogy érdemes végig várni a 6 inszemet.
Móni

Kép
móni23

Sziasztok!
sajna nem tudok maradni csak bekukk, mert felkelt a 'kisördögöm' Kép

Móni:

nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze, de nagyon szurkolok neked is meg itt mindenkinek aki babát szeretne. Hajrááá+++++ KépKép
Sziasztok
RitaKépKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Móni!
Hát épp kérdezni akartam, hogy mizú' veled, de látom rosszabb hírekkel jöttél, mint vártam.
Sajnálom Kép
Érthető, hogy lombik lesz, ha a 4. sem sikerül. Már jövő hónapban próbálkozhattok is a 4. inszemmel? Ez viszont azért jó hír Kép

Norwell!
Köszi. Igen, azért megnyugodtam, de a továbbiak sok kérdést vetnek fel.

Dido!
Örülök az örömödnek, ezt a kis időt már fél lábon is kibírjátok, igaz? Főleg, hogy ilyen rendes a ciklusod. Kép
A vérvételi napokkal én is mindig gondban vagyok, de amit Dorka írt, az logikusnak hangzik.

Babus!
Köszi, ez jól esett!
Sőőt, úgy legyen!

Majcsi!
Nem ma már jobban vagyok, csak kicsit görcsöl a gyomrom. (ez az érdekes, hogy nem a hasam)
Ez a pár nap kell most nektek. Biztos feltöltődve jössz majd vissza! Kép

Norwell!
No stressz! A Norwell-frász még nem jött el!
A pici szurkálást minden kismami írta, így biztosan természetes!
Tök jó, ha meglátom a neved, mindig a Juca által küldött kis csíkos jut eszembe Kép

Puszi:
réka
Vendég

Majcsi Kép
Még nem gondolkodtunk a neveken, még ráérünk Kép
Annamarinak ma mutatjuk meg a 4D-s képeket Kép

Tündi Kép
Hát remélem, hogy minden rendben, de azért még lesz egyszív uh, hogy nincs-e ott elváltozás Kép

Dudu Kép
Persze, hogy láthatok képet Kép
Vagy este vagy holnap rakok fel képet Kép

Babus Kép
Nem baj, a párom amúgy is fiút szeretett volna Kép
Nekem még szoknom kell a gondolatot Kép
A neven még nem igazán gondolkodtunk, de biztos lesz neki Kép

Stella, Norwell, Dido Kép
Köszönöm nektek is Kép
Örülök, hogy velem örültök Kép

Móni Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép Annyira drukkoltam.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Móni
Ezt nem tudtam hogy rosszabbodik a párod eredménye Kép Így akkor logikus a lépés persze. Hát sok kitartást kívánok nektek! Tuti, hogy 1 éven belül mindketten a babás topikba leszünk!
Sok munkád van mostanság? Bírod? Min dolgozol épp?

Dido
A prolaktin-mumus Kép a tejelválasztásért felelős hormon. Ha túl magas a szintje, a szervezet úgy viselkedik mintha terhes lenne a nő, ily módon gátolja a peteérést. Terhesség esetén viszont elkezd nőni a szint (azt nem tudom hogy rögtön az elejétől-e), és hát ettől lesz sok anyatej a szoptatáshoz. Egyébként a magas szintet gyógyszerrel kezelni lehet viszonylag egyszerűen, persze ez függ attól hogy mennyivel több mint szabadna lennie.

Tündi
Vendég

Norwell Kép
Azért számolják így mert ez a biztos, a fogantatás időpontja nem. Ha rendszeres és nem extra hosszú a ciklusod, akkor nyugodtan lehet mensi alapján számolni, de az UH úgyis becsül egy kort a méretek alapján, ami szinte minden vizsgálatkor módosul.

Móni
Sajnálom. Kép Kép Remélem ez a hónap szerencsét hoz.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Bocsi nem olvastam vissza.
Mindenkinek köszi, aki drukkolt nekem.
Stöpszli 2,5 cm feje búbjától a popsijáigKép és ezzel ma pont 9 hetes.

Lenne egy kérdésem, hogy találom meg az illetékes védőnőt? Megkaptam a papírokat, és meg kell keresnem a védőnőt, de nem tudom, hogyan induljak el.

Pussz:

Juca

Most dolgoznom kellene

tjuca

Szia Juca!
Gratulálok a Pocaklakóhoz Kép Képet nem kaptál esetleg... netán... Kép
Én úgy csináltam annak idején nem a legtudományosabb módon, hogy bementem a lakásunkhoz legközelebbi gyerekorvosi rendelőbe, és ott megkérdeztem, hogy hová tartozom cím szerint. Nekem szerencsém volt 1.-re eltaláltam a rendelőt, csak a rendelőben a 4 védőnő szobája közül nem nyert az 1.
Sok sikert hozzá Kép

dido

dido
dido

Tündi!
KösziKép Remélem nincs semmi gond vele, csak a biztonság kedvéért kíváncsi rá a doki.

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok,

Köszönöm a hiányolást, jól esett! (Duddu Kép)

Velem semmi különös nem történt, azon kívül, hogy nagyon fáradékony vagyok/lettem. Pénteken megyünk dokihoz, akkor lesz UH is (2D) Kép Már annyira várom!
AFP vérvétel volt múlt hét hétfőn, még semmi eredmény Kép Pedig már úgy várom! A Schöpf-Mérei-be küldték... Van tapasztalatotok, hogy ott mennyi idő?

ÉviKép
Te kit hívtál fel anno 1 hétre a vérvételtől, aki megmondta az AFP eredményt?

SesziKép
Én mondtam Neked, hogy Krizsát meg fogjátok kedvelni. Nagyon jó orvos, csak ismételni tudom magam. Kép És nagyon jó kezekbe kerültetek, nyugodj meg (és már jöhet is a baba) Kép Nagyon érti a dolgát, az egyszer biztos!

JucaKép
Gratula a picihez! Én is várom az UH képet, ha van Kép
Na ugye, hogy behozta magát? Kép

AnnácskaKép
Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van a babócával! Hú, máris 3D UH? Az igen! De kíváncsi vagyok!!! Én kb. 1,5 hét múlva gondoltam elmenni.
Neked akkor most nem is kell genetikai UH-ra menni? Milyen vizsgálatok előtt vagy még? Máris megvan az AFP eredményed? Hogy csinálod ezt? Később vették le, mint nekem Kép
De kíváncsi vagyok, Annamari hogy fogadja a
kistesó hírét és mit szól a képekhez! Mesélj majd!
Van már fiú nevetek?

NorwellKép
Azt hiszem én még nem gratuláltam a picidhez! Gratulálok!!!!
Nyugi, a szurkálás abszolút normális az elején. Sőt, lesz ez még úgy sem. Most minden normális, amit odalenn érzel. Még ha picit fáj, az is. Nyugi. Ez inkább azt jelenti, hogy rendezkedik a picur odabenn és ez jó. Kép
Van valami tüneted? Hányinger? Fáradékonyság?

MóniKép
Én is nagyon sajnálom. Kép Kép
Nem lehet, hogy a párodnak pszichés nyomás miatt csökken a kiskatona-mennyisége és minősége?
Szed valamit? (ginseng, Maca Vibe, stb)

RefiefKép
Üdv a topicban! Mielőbbi babásodást kívánok!

DudduKép
Hogy pörögsz!!! Csodállak! Kép
Úgy örültem, amikor olvastam, hogy jó lett a HSG-d! Ez fantasztikus hír! A poci görcsölés pedig hamar el fog múlni és akkor már csak a megnyugvás marad, hogy minden rendben és jöhet a pocaklakó. Kép

MajcsiKép
Tudom, könnyű mondani, hogy türelem, de enélkül nem megy. És már miért ne kerülhetne Karácsonra a fa alá egy zebra? bízni kell (nem beleélni!)!!! Kép
Eger nagyon szép város és ha ilyen időtök lesz, mint most, akkor duplán kiélvezhetitek! Kép Mikor indultok?

NárciszKép
Ne légy ilyen búskomor! Nekem pl. szükségem van a józan énedre, a vidámra, aki mindig jókedvvel és tele szívvel ír mindenkinek. Kép
Mert mindennap olvaslak! Kép

SysyKép
Mi újság? Hogy telnek napjaid? Mesélj, miket csinálsz otthon (a vezetésen kívül Kép), bele kell tanulnom, hogy januártól mit fogok otthon csinálni egyedül Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Hű! Már egy ideje olvasok, mert alaposan le voltam maradva, de bevallom az utolső X üzit átugrottam, majd mindjárt!

Wish!
Pihenj úgy, ahogyan a legjobbnak érzed. Aztán gyere és vedd fel a fonalat!Kép Bár nem szokásom ilyet írni, de PUSZI a buksira! Vigyázz magadra!Kép

Narco!
Tudom már megint én jártatom a pofám, így ha gondolod, olvasás nélkül ugorj át, mert közel sem biztos, hogy tetszik majd az iromány!
Az alap!! Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek a maga fájdalma a legnagyobb, mindaddig, amíg el nem kezd gyógyulni a lelke. Ha eléred ezt a pontot, gondold végig mi is történt, és nem is lesz nehéz, hiszen orvos vagy, így tisztában vagy vele. Igen valószínűleg elvesztettél egy embriót, aki volt x sejtecske. Ez rossz. Ami jó!!!!
Spontán jött össze! Bármi oka lehetett annak, hogy nem akart maradni, nagy valószínűséggel nagyon is jó oka volt rá!
Gondold el, mit érezhet Wish, hiszen mi mindenen kell végigmenni csupán ahhoz, hogy beültessenek néhány magoncot, mégis milyen esendőek még ígyis, gondos válogatás és előkészületek után. És leginkább azt vedd figyelembe, mennyit kell küzdenie még tovább, mert valószínűleg most sem maradtak vele!!! Azt hiszem ez kicsit komolyabb sérülést okozhat neki, mint neked, aki egyrészt vacilál, másrészt nyafog a miértnemen.
És még nincs vége!
Gondolj azokra is akik eljutnak 4-5-6hónapig, vagy mégtovább és közlik velük, hogy a baba halott!!!! Ugyanúgy meg KELL szülniük, mint az élő babákat a szülés összes fájdalmával és érzésével!!!! Mindezt azért, hogy koporsóba tehessék bölcső helyett!!!!
Kérlek Narco, szedd össze magad! Azért írom ezt neked, hátha segít talpra állni, mert nem egy (bocsánat mindenkitől, de így tán érthetőbb) babaproject közbeni "egyszerű" hullámvölgynek tűnik, ami veled van leírásod szerint.
Végezetül nagyon remélem, hogy azért mert ide nem írod meg, van akivel kibeszéld a dolgaid, mert ha bent ragad több kárt okoz! Ha ne adj isten nincs, válassz innen egy mailcímet és írj! Sokan szeretnének segíteni, de NÉMA GYEREKNEK...

Tündi!
Jövő hét vége!!!! Hurrá! Az mindjárt itt is van!!!

Duddu!
Nagyon ügyes voltál! És az eredmények...Kép

Minden újnak üdv itt!!! tessék mielőbb barackszínre váltani!

Refief!
Szépek vagytok!Kép

Juca!
Védőnői szolgálatot keresd, nálunk a gyerekdokinál vannak az egészséges rendelés oldalon. Ott megtudod, hogy területileg kihez tartozol!
Gratula csemete méreteihez!!Kép

Seszi!
Sokak példaképe lehetsz! Hamarosan azonban új állapotba leszel "kénytelen" kerülni! Ám ott is csak példamutatóan!Kép

Monyó!
Mindenkinek más válik be, de ahogy itt már többeknek is, legionkább az, ha nem mérsz és nézel semmit, csak szeretitek egymást!Kép
Lesz ott baba! Nyugi!

Móni!
Sajnálom.Kép
Munkahelyeden tudsz azért kicsit lazítani?

Annácska!
Gratulálok! Nagyon jó hírek ezek! Akkor már elmondtátok a lányzónak? Vagy már egyébként is egyértelmű neki?

Didó!
Tényleg nincs sok hátra!! Ráadásul a szobafelújítás is segít a várakozásban!

Majcsi!
Egy kis pihi helyreráz meglásd! Eger szép! menjetek fürdeni is!

Norwell!
Uh hüvelyi lesz várhatóan, bár kivételek mindig vannak.
Ez utóbbi azért is jó mert a méhed csak a 12. hét után ível a szeméremcsont fölé, így a láthatóság is akkor javul jelentősen. Úgy tudom. Másrészt sokan ijedtek meg már így hüvelyi mellett is, hogy nem látnak semmit, az is számít, hogyha hátrahajló méhed van, mert akkor másképp kell a ketyerét fordítania a dokinak! Minden ok lesz!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szisszka????
Úgy elűntél!!!! Kép

KépKép
unique

JucaKép
Védőnő (elfelejtettem): gyerekorvosi rendelő környéke. Nálunk legalábbis. Ott megmondják, kihez tartozol és ő már foglalkozik Veled. Kép

Unique

KépKép
unique

Unique! Jól egymás alá pakoltuk a mennyiséget!Kép

Mindjárt olvaslak!

Kicsit rólunk!

Uh tegnap

Minden rendben, nyaki redő normális, korának megfelelő méretek (6cm! Kép), semmi durva eltérés nem látható! Ha nem is tudok tejtermékeket fogyasztani, akkor is volt jó híre dokimnak, mert Hagymácska úgyis elveszi ami neki jár, legfeljebb én leszek kicsit lelekottabb! (na ja.Kép) Egyek husit, tojást és pótoljak kalciumot. Ja és az elmaradhatatlan vas, vas, vas (amit Olivérrel sem szedtem, de jó volt mindig az eredményem!Kép de pszt!!!)

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszti Kép Hát a mennyiség nem ment a minőség rovására, azt hiszem! Kép

Gratula az UH-hoz! Még emlékszem, milyen megnyugvás volt nekem amikor a nyaki redő OK volt. Kép
Most meg már az AFP miatt izgulhatok. Kép És ez így fog menni, amíg világ a világ Kép

Tejtermékekből TEJET én sem tudok inni, úh most elkezdtem calciumot inni (jobb híján). Kép

KismamikKép
Ti hogy vagytok ezzel a madárinfluenza-őrülettel? Esztek szárnyasokat?
(én parázok - mint mindig Kép)

Unique

KépKép
unique

Unique!
Akkor is ráérsz majd igdegelni magad, ha a madártartók elkezdenek lebetegedni! Akkor van gebasz!
Amíg csak a madarak között terjed, addig "csak" nekik sz@r, ha madárról emberre, akkor már közelebb van az emberről meberre mutáció. Na akkor lehet betojni!
Enni eszem husikájukat, mert valószínűleg élő állatok fertőznek, de tény, hogy igen alaposan meg vnnak sütve! Alapvetően meg "nem mindegy", hogy kerge marha, vagy pestises disznó? Főzzünk mellé egy kis génkezelt kukoricát és szójaköretet, menten "szép" lesz a világ!
No, eldugulok, mert még nyitok egy új filozófiai és gasztronómiai vitát!Kép

Figyu?
Nem voltam megint túl erős Narcóval? Utálom, hogy ha ilyen vagyok, de őszintétlen lett volna egy "veled érzek"üzi! Tényleg nem bántani akarom!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Móni
Annyira sajnálom, hogy megint nem sikerültKép
Akkor most a lombik jön?

Eszter
Örülök, hogy Hagymácskával minden rendbenKép

Annácska