A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

SziasztokKép

Ne haragudjatok, megint nem volt időm olvasni, de Évi 4D UH képét megcsodálltamKép, nagyon szépKép

Lenne egy FOGasKép kérdésem tapasztalt anyukákhoz, Eszter, Annácska és a többiekKép

Úgy néz ki, mégis lesz foga Kristófnak, még az ovi előttKép
Az alsó középső foga helyén egy fehér vonalacska látszik az ínyén. Egy fognyi szélességű. Mintha egy fogacska várakozna arra, hogy áttörje az ínyét.De ez csak az én tippem. (ugyanis már vagy 5-ször hittem azt, hogy na ez most az)
Ez már tényleg fog lehet? Így néz ki, amikor nő a fog? Innentől még mennyi idő míg teljesen kinő?

Babus

Kép
babus2005

Majcsi Kép
Hát tényleg érezzétek jól magatokat a hétvégén, és használjátok ki ezt a jó időt! Örülök hogy jól vagy, még annak ellenére is hogy menzi előjelek kínoznak Kép De ne hagyd hoyg letörjön, jó?
Az enyém ja összekapta magát, de talán kicsit túlzottan is Kép

Évi
Még szép hogy jól érzi magát! Ekkora pociban! Kép Cuki a képen nagyon. Hogy neked már 7 hetesen is milyen óriási pocakod volt! Hihetetlen.
Zsiráfról nem kapunk képet? Kép

Unique
Ja, jó a zebrás tábla, de sajnos ti babások ebből a körből most kimaradtatok, talán nem bánjátok Kép
Türelmetlen? Ééééééééén? KépKépKépKép Ha már egyszer úgyis kettő lesz, akkro jöjjenek egyszerre, csak 2 évig leszek mosott rongy állapotban, állítólag ikrekkel utána már könnyebb, míg ha nem egyszerre jönnek, akkor ez az állapot eltarthat akár 4-5 évig is. Na de ezeket a dolgokat úgysem én döntöm el, csak vágyakozom.... Kép

Nárcisz
Én holnap szabin leszek és nem szeretnék elfeledkezni rólad, ezért én is kicsit előre kívánok neked nagyon boldog névnapot! Hagydd hoyg tényleg boldog legyen! Oké? Kép

Réka
Semmi baj! Kép Oké, hiszek neked! Kép ÉS köszönöm!

Tündi
Vendég

Juca!
A lényeg, hogy stöpszli (jó név, alig bírom leírni) azért növöget rendben. Csak túléled valahogy. Gondolom, túl sokat nem ildomos fogyni azért, ugyi?

Évi!
Olyan kis "jattos" a karja Dórinak. Lehet, hogy kajakozni fog? Kép

Majcsi!
Mostmár tényleg mindjárt itt a hétvége. Majd gondolok Rád. Mi is lelépünk, a barátaink megcsíptek egy akciós apartmant Várgesztesen.

Csak azzal vagyok gondban, hogy valószínűleg nem kellene a HSG után pancsolnom, igaz?
Mondjuk annyira nem bánom, mert legalább van kifogás, hogy miért ne mutassam sonkáimat, mely az utóbbi néhány hónap plusz "termése".

Refief!
Láttad Tündi megjegyzését a táblában a neved mellett? Én mondtam, hogy Tündérke! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Duddu! Közi a drukkot, igazából az a jó, hogy ez az első próbálkozás, úgyhogy türelem az még van. Csak emiatt is kérdeztem, hogy ez esetleg lehet mástól is. majd elvállik, addig is gyűjtöm az infókat.

kancellárka

Látom mindenki lepattan a 4 napra Kép Kivel fogok én dumcsizni hétfőn? Merthogy nálunk nem szokás a munkanapokat variálni, ezért én itt fogok dekkolni. Sebaj, csak az irigység beszél ám belőlem Kép

Réka
Hol van ez a Várgesztes? Mit fogtok csinálni? Semmit? Kép Annál nincs is jobb egyébként. Szerintem simán fürödhetsz a vizsgálat után. Kétlem hogy lennének ott sonkák ahol mondod Kép Aki ennyit táncol, ugrál..... Kép

Juca
Ha rókakoma megválik tőled végre akkor gyarapodik a súlyod majd rendesen. A ma megint megjöttben volt egy lány, Minyu, ő nagyon sokat fogyott a terhessége elején, végül rendes súllyal született meg az egészséges kisfia. Szóval ne aggódj, minden rendben lesz, amint javul a közérzeted! Kép

Annácska
Tudom, sok a dolgod, de hát mi meg olyan kíváncsiak vagyunk Annamari reakciójára Kép Gondolom azóta Unique-i magasságokban közlekedik KépKépKép

Tündi
Vendég

Ezt nem hiszem el: Gólyamúzeum van Pécs környékén KépKépKépKépKépKépKép

http://www.baranyatour.hu/kepek.php?cid=7&eid=16
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet.
A babát szeretnék topikba írogattam eddig, de 1-2 kivétellel inkább csak magamnak, úgyhogy kezdek kicsit paranoiás lenni...Lehet, hogy a korom???Befogadtok?

Brill

Kép
brill

BrillKép
Üdv itt a csapatban! Kép Mielőbbi babásodást kívánok! Miért, mi a gond a koroddal????

TündiKép
Most az egyszer megbocvátok, hogy kihagytál a tábliból Kép
Nem irigyellek a hétfői munkanapért... Kép Lehet, hogy télleg egyedül leszel Kép De azért egyedül is klasszul ám irkálni ide, ezt tapasztalatból mondom! Kép
A 4-5 éves helyett 2 éves mosott-rongy-állapottal szerintem sokan vagyunk így, de én azért a békesség kedvéért inkább a 2x1 verzióra szavazok, mert így tovább tart az öröm is, mint az 1x2-re. Kép Na ja. Savanyú a szőlő Kép

DudduKép
Várgesztes gyönyörű hely. És szerintem HSG után nyugodtan lehet pancsizni. Kép Jó pihenést!
Rossza a kívánság-lista küldési címe. Hozzám kell küldeni! Kép Kép

Jaj, a munka meg megvár... Senki nem csinálja meg helyettem Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Megjöttem!

A vizsgálat pillanatok alatt megvolt, szerencsére mindkét irány átjárható, szóval nincs gond. Előtte elmagyarázták hogy mit fognak csinálni, megmutatták hogy mit fognak felvezetni, mikor mi lesz stb. Felrakták a kacsát, aztán bevezették a "csövet", meg csináltak ezt-azt, aztán mondták, hogy na most kellene hogy menstruációs görcsöket érezzek, ez a legrosszabb része a dolognak. Na ekkor én semmit nem éreztem... A "legfájdalmasabb" a dologban a kacsa volt... Kép
Szóval pillanatok alatt átfutott a folyadék, így pillanatok alatt végeztük is.

Egyébként van 3 tüszőm a jobb oldalon, a balon meg semmi, de ez lassan várható is, úgy tűnik hogy a bal oldalam nem nagyon működik, mindig csak a jobbon van tüsző.

A hónapban még egyszer visszamegyek UH-ra, mert most elég vékony volt a méhnyálkahártyám (igaz csak a 9. napon vagyok), reméljük addigra szebb lesz, aztán következő ciklusban megint Closty, és a 10. napon UH, aztán pár nap múlva inszem! Kép

Haladunk mi is!!!!

Brill! Üdv a csapatban, szerintem itt jó barátokra találsz! Írsz esetleg magadról?

Kancellárka, tünetek szerintem most még nem lehetnek, inkább csak pszichés alapon, illetve sokan esküsznek rá hogy "megérezték", de szerintem ezt csak utólag lehet eldönteni. Mindenesetre én drukkolok!

Ma én egy olyan UH felvételt láttam, amit szerintem közülünk még nem sokan: 3-as ikreket! Nagyon édesek voltak!

Hétvégére én is eltűnök, síelni megyünk, bár szerintem inkább csak kirándulás lesz belőle!

Kép
szdorka

Seszi!
Köszönöm! Aranyos vagy nagyon! Azt hiszem meg sem érdemlem! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi!
Köszömöm!A korom?20-hoz képest sok... Kép

Dorka!
Magamról- 2004 jan-ban abbahagytam a gyógyszert, de csak 9 hónap múlva jött meg.Peteérésem se volt utána.1 év múlva kaptam egy Closti kúrát (3 hónap), de az uh szerint nem volt peteérésem egyszer sem.Aztán "lazáztunk" egy kicsit, se gyógyszer, se orvos.Semmi.Szeptemberben újrakezdtük a Clostit.Az uh-gon láttak agy 22mm-es folliculust...Akciók...Most a 25.cn vagyok és nagyon bizakodom!
Hát ennyi röviden (?)

Kép
brill

Dorka
Gratulálok a jó eredményhez! Fantasztikis, hogy te is átjárható vagy, illetve a petevezetékeid Kép
Én drukkolok ennek a 3 tüszőnek! Kép
Mi az a kacsa amit felhelyeznek? Nekem ezt eddig nem mondta senki Kép Nem is féltem a vizsgálattól, de ha egyszer sorra kerül, akkor most már agyon rettegem magam Kép

Brill
Üdvözöllek én is, tényleg mesélj magadról picit Kép Korod? Ugyan! Az itt már nem számít Kép

Unique
Dumcsi magamba, mi? Hogy aztán olyan paranoiás legyek mint Brill? Kép

Seszi
Ha meg akarjuk nézni a babás szerköveket, akkor elég brutális hegymászást kell elkövetni, legalábbis a leírás alapján Kép Hány napi hideg élelemmel készüljek? Kép

Tündi
Vendég

Brill
Nem kellett visszamenned hogy megnézzétek, meg is repedt-e az a 22-es? Mnyhártyád milyen vastag volt? Biztosan jót tett a pihenés egyébként, nyugiba jobban működnek a dolgok Kép
Bizakodjál csak, az nem árthat Kép Milyen hosszúak a ciklusaid kb?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Ákos elaludt,én meg gyorsan benézek.
Brill:
Üdv,a "csapatban"...de jó , hogy ilyen sokan vagyunk és megoszthatjuk, örömünk és bánatunk egyaránt egymással.Mindig van aki meghallgat és mond egy-két jó szót!!!
Évi:
A baba nagyon édi,fantasztikus ez a 3D...
Szdorka:
Kellemeshétvégét,jó utat és pihenj...
Haladtok és ez a lényeg!
Majcsi:
Tündi tényleg egy TÜNDÉR!!!!!!
Izgulok,holnap azt hiszem megveszem a tesztet és szombat reggel megcsinálom,bár ne csalódnék...
Zsuzsa
refief

A nőgyógyászati kacsára gondolok, amit mindig használnak.
Azt elöször felhelyezték, hogy hozzáférjenek a méhszájhoz, hogy a vékony "vezetéket" fel tudják vezetni. Ezen a vékony valamin volt egy rész, amit fel tudtak fújni, és amikor átvezették a méhszájon, akkor felfújták, és ez nem engedi kifolyni a folyadékot. Na amikor ezt felfújták, akkor kellett volna hogy fájjon.
Aztán kacsa ki, UH be, és elkezték a "vezetéken" nyomni befele az anyagot, és nézték közben hogy átfut-e a petevezetéken.

Szóval nekem ez annyira volt fájdalmas, mint bármilyen más nőgyógyászati vizsgálat...

Nálatok nem vette még tervbe a doki? Mondjuk gondolom meglátjátok hogy az újabb eredmények mit mutatnak...

Kép
szdorka

Úgy látom tényleg ebben a topikban kellett vna kezdenem! KépCsak a másik van felül...Kép

Dorka!
Én szorítok!Bár nem vagyok képben ,hogy milyen vizsgálatokon vagy túl.Majd felzárkózom.

Tündi!
Néztem a táblázatot és majdnem egyformán állunk cn szerint.Bár nekem volt 20 és 40 napos ciklusom is, kiszámíthatatlan, hogy most mennyire jön(-e?) meg.Tesztelni nem merek.

Kép
brill

DorkaKép
Ez nagyszerű hír! Kettő is egyszerre!
1. átjárható vagy
2. nem fájt a vizsgálat
És egyszerre 3 TÜSZÕ!!!! Szupi! Méhnyálkahártyára pedig egyél egy kis baby aspirint, sok lánynak segített (ha nem elég vastag).
Hú, aztán jön az inszem... Előtte hátha meggondolja magát a pirinyó és beköltözik Kép Mint az enyém Kép

BrillKép
Hát nem könnyű ilyan hosszú idő után, de meg kell tanulni bízni. Az már egy nagy előrelépés, hogy van tüszőérésed és megjön a menzid (valamikor). Jó úton haladtok, így tovább!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Brill
Ha olyan 28-30 naposak a ciklusaid ÁTLAG, akkor még ne is tesztelj. 30-32. nap előtt szerintem ne. Meg attól is függ hoyg hányadik napodon volt ez a 22-es tüsző. Mérsz hőt egyébként? Bíztató lenne ha sokáig fent lenne Kép
Na ugye! Utolsókból lesznek az elsők Kép

Dorka
Azt kacsának hívják????? Kép Az én dokim sosem becézte a magánrendelőjébe Kép Na így már értem, és akkor még mindig nem félek tőle Kép
Hát szerintem holnap megkérdezem a dokit ha magától nem mondja, hogy ezzel a vizsgálattal mik a tervek nálam. Én is szeretnék már túlesni rajta Kép

Érzem a vesztem, túl vagyok pörögve... nem látszik? Kép

Tündi
Vendég

Dorka
Ez tök jó hír. Kép

Duddu
Tulajdonképpen miért ne fürödhetnél? Kérdezd meg a dokit, ha bizonytalan vagy.

Tündi
Olvastam, hogy holnap nem vagy. Azt hittem elutaztok, de ugye dokihoz mentek, azért leszel szabin.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lányok!

Én valószínűleg itt leszek hétfőn. Bár nagy forgalomra itt nem számítok, mert sokan mennek pihenni. Jól teszitek, jó kikapcsolódást.

Brill!
Üdv a csapatban. Én a "ritkábban irogatok" közé tartozom, de szorgalmasan követem a fejleményeket.

Kati
Vendég

Unique!
Bizakodom.Jó olyan emberekkel kapcsolatot tartani, akik hasonló gondokkal kűzdenek, mert mindig szívmelengető, amikor vkinek sikerül...Az ember várja, hátha ő a következő.

Tündi!
12. napon voltam uh-on.Azt nem tudta megmondani, hogy megrepedt-e.Csak, hogy 1 van a bal oldalon.Mnyhártyámat nem tudom, mert nem mondták...A hőm ma még 36.9 volt 9.30-kor (nálunk akkor van ébresztő, más életciklus szerint élunk, mert a párom vendéglátós)

Refief!
Ugyan ezt érzem én is.

Kép
brill

DorkaKép
Ez nagyon jó hír. És beszámítva azt, hogy sokan HSG után lesznek terhesek a három tüsződdel nagyon esélyes vagy Kép

wish

Ha ilyen jók a tapasztalatok a HSG-ről, akkor én is mennék...Kép
Vendég

Sziasztok!

Na most értem haza! Végre!Kép

Seszi!Kép
Köszönöm. A hétvégén úgysem leszek itt, mert hazamegyünk vidékre, és nem lesz keretem rá.Ígyhát előre is köszönöm.
Azt remélem, hogy a hányingerem elmúlik. Ma megint majdnem kiraktam a taccsot, csak ott volt a főnököm, és nem akaratam, hogy észrevegye. Nem tudom, hogy mikor, de valamikor el kellene múlnia, hiszen ezek a mellékhatások csak 1-2 hétig élnek. De lehet lesz belőle 3 hét is. A lelkemenk pedig nincs baja hidd el.

Timika!
Jó hétvégét neked is. A szemészeten nem lesz semmi baj, csak hajrá.

Monyó!
Annyira sahnálom ezt a helyzetet. Szívesen meghallgatlak, hidd el, csak tehetetlen vagyok így. És ez zavar, de örülök, hogy segítbettem a szemeimmel, meg a füleimmel.
Lesz kicsi családocskád. Nagyon aranyos vagy.Kép

Juca!
A Szabolcs utcáról én nagyon sok jót hallottam. Szépek a szobák, és jó fejek a dokik is. Szerintem biztosan bejön majd neki.

Ja és valaki kérdezett a Margit kórházról egyszer, ha jól emlékszem. Kikérdeztem az ismerősömet. A szülőszoba jó, a dokik ellátnak jól, de csak pénzért és a csecsemősök irtó bunkók.

Junkó!
És mit szólt hizzá a férjed? Bár én is arra gondoltam....Kép

Tündi!Kép
Köszönöm.
Ja, hogy be szeretnél rakni a táblába?
24 éves vagyok, szül: 03.02., Budapest, cn: 12., szerintem nincs megjegyzés.

Unique!
Csak a szíved szerint kérdeztem. De akkor mindegy is, hogy mi lesz.

Évi77!
Nagyon édes, hát még a repedt virsli szöveg.Kép

Brill szia!
Jó csapatra leltél szerintem is. Mesélj nyugodtan magadról.

Dorka!
Jó eredménynek nagyon örülünk.Kép

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Kati!
Akkor beszállhatok én is egyre, ha ilyen jó? Kép

Kép
narco

Még nem mondtam senkinek, Ti vagytok az elsők:

pár napja azt álmodtam, hogy inszem után ( ami még nem volt nekem) otthon pihentem, másnap meg két csíkos tesztem lett. Úgy gondolom, már a tudat alattim nagyon beképzeli magának ezt a dolgot. Aztán reggel mikor felébredtem, szinte igaznak tűnt. Olyan furcsa érzés volt. De nagyon jó érzés volt.Kép

Kati
Vendég

NárciszKép
Azért kérdeztem a XIII kert, mert mi is ott lakunk a duna plaza környékén, dolgozni meg a pannónia utcában dolgozom.
Muszáj szedned ezt a gyógyit, ha ilyen vacakul vagy tőle?

wish

Brill
Jó a hőd, eszerint kellett lennie repinek, a teszteléssel azonban tényleg várj még, pici türelem Kép

Nárcisz
Persze szeretném ha visszakerülnél a táblába, de majd akkor ha te is úgy érzed, hogy ott a helyed. Tudod, egyszer kikéreckedtél belőle, és ennek oka volt. Szóval szóljál! VAgy ez most a szólás volt? Kép

Majcsi
Dokihoz megyünk igen, ezért leszek szabin Kép

Kati
De jó, akkor hétfőn mégsem kell magamban beszélnem, lesz kivel koptatni a billentyűzetet Kép

Na én elköszönöm, holnap de. benézek, lesz egy fél órás melóm.
Jó hétvégét mindenkinek! Ha mégsem találkoznánk már Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi, de végig olvastam mindent Kép
Persze nem igazán tudom hol is kezdjem úgyhogy csak úgy belevágok Kép

Évi!
Dóri gyönyörű kislány, és tényleg olyan nyugisnak és békésnek látszik a képen Kép Azért nagy találmány ez a 3D UH.

Brill!
Üdv. köztünk Kép A kor egyáltan nem számít, itt a közös céla fontos Kép. Kívánok Neked mielőbbi albérlőt a Pocidba Kép

Niki!
Amiket leírsz azt éppen csinálhatja Valaki odabenntről Kép , de tényleg nem érdemes beleélnie magát az embernek, meg egyébként is általában utólag okos az ember Kép

Refief!
Drukkolok, hogy két csíkot mutasson az a teszt holnap Kép. Nem akarom beléd beszélni a Babócát, de annak idején én pont azért mentem először a nőgyógyászhoz, mert csípet a pisi, és azt hittem gombás lettem, vagy felfásztam, pedig csak így reagált a szervezetem a Babára. A doki persze tudta, hogy mi a helyzet, de azért csináltatott egy tesztet mielőtt elküldött UH-ra.
De azért ne éld bele magad, mert lehet egyszerű felfázás is, egyébként a ciklushosszaidhoz képest nem lesz ez a teszt még kicsit korai?

Stella!
Örülök, hogy minden rendben az ikrekkel, és, hogy a szégyenlősebbik is megmutatta most magát. Remélem legközelebb mi is láthatjuk Kép

Dorka!
De jó, hogy jó lett az átjáróságid Kép Ha Unique példáját követitek, akkor még az inszem előtt albérlő költözik a pocidba Kép Drukkolok Nektek Kép

Tündi!
Kíváncsi vagyok mire juttok holnap a dokival. Gondolok majd Rád.

Dudu!
Neked nem ma kellett orvoshoz menned? Mi lett az eredmény?

dido

dido
dido

Kati!
Úgy legyen Kép

dido
dido

Szia Lányok!

Brill!
Üdv. a klubban! Kép
Hát persze, hogy befogadunk!

Dorka!
Gratulálok! És tök jó, hogy nem fájt, meg hogy szép tüszőid vannak, meg jöhet az inszem! Gondolom, jól érzed most magad!
Azért most kicsit irigyellek, mert Nektek most igazán nagyon sok dolog reménykedésre ad okot.
Én meg picit félek, hogy a doki bácsi ma azt mondja majd, csak próbálkozzunk, próbálkozzunk, ne agyaljak, csak próbálkozzunk...

Dido!
De most indulok a dokihoz, de mint feljebb írtam, félek, hogy semmi érdemlegeset nem fog mondani. Kép
De talán mégis, nem Kép
Szóval most így vagyok.
Este jövök a hírekkel!

Drukkoltok picit? Nem kell leírni, csak küldjetek egy kis pozitív energiát! Kép

Köszönöm:
dudu
Vendég

Duddu, azért ne irigyelj, azért nem olyan jó az, hogy valószínüleg spontán nem jöhet össze az a gyerkőc... Párom eredményeivel ugyan megpróbálkozunk az inszemmel, de őszintén szólva nincs túl sok bizadalmam benne. Persze jó lenne ha működne a dolog, akkor karácsonyra meglenne az a két csík, de én egyenlőre nem bízom benne 100%-ig. Annyira azért nem jók az ő eredményei, hogy biztos legyen a siker Kép
Szerintem már kérdeztem egyszer, de nem emlékszem a válaszra, párod volt spermavizsgálaton? Mert ahogy látom te rendben vagy, akkor lehet hogy nála van egy kis gond.
Remélem azért a doki mond valami megnyugtatót!!!
Végülis már régóta próbálkoztok ti is, csak nem hagyja abba a vizsgálatokat! Kép

Tündi, ha választhatsz, próbálj meg ilyen UH-s variációra menni (bár ez pénzbe kerül), de az tök jó dolog volt, hogy egyáltalán nem fájt. Kép

Jó hétvégét mindenkinek, én legközelebb hétfő este leszek csak gépközelben, holnap reggel indulunk Ausztriába! Kép

Dorka

Kép
szdorka

Ismét gépközelben vagyok.

Nárcó,Dido,Duddu!
Köszi az üdvözlést és a bátorítást Kép

Tündi!
Hétfőn valószínűleg én is leszek, nem leszel egyedül, bár még nem tudom, hogy a párom szabadnapos lesz-e vagy sem...

Dudu!
Én drukkolok Neked!Bármikor is érsz haza írd meg, mit mondtak.Éjszakai bagoly vagyok.

Dorka!
Látom, Nálatok a párodd eredményei nem jók.Mi még nem voltunk spermavizsgálaton, mert a doki azt mondta, amíg nincs nálam peteérés, addig teljesen felesleges a dolog.Hát ha Nála is gond lesz...,de erre nem is szabad gondolnom!
Jó utat Nektek, vigyázz magadra!

Brill

Kép
brill

Sziasztok!

Brill!
Üdvözöllek a csapatban, mielőbbi zebrásodást kívánok Neked!

Dorka!
Nagyon szupi, hogy rendben vannak a "vezetékeid", meg az is, hogy nem fájt. Én már sok rosszat hallottam erről, hogy erősebb fájdalommal jár, mint a mensi stb. De lehet, hogy az csak az átfúvás miatt van, akinek nem átjárható. Szerencsére a tied igen! A tüszőknek pedig tessék repedési parancsot adni! Kép

Duddu!
Megy a drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó pihit Nektek! Valami hasonlót kéne nekünk is beszerkeszteni, főleg, hogy jön a szünet, de egyelőre én sem nagyon merek sehova menni, míg a doki meg nem erősít.

Évi!
Gyönyörű a kislányod! Fantasztikusnak tartom egyébként, hogy manapság már mire képesek ezek a műszerek.
Gondoljátok el, hogy mondjuk 30 évvel ezelőtt is még merő aggódás volt egy kismama 9 hónapja, hogy minden oké-e, egészséges-e a baba, csak a vérvétel volt, meg a vizeletvizsgálat, esetleg tapintás alapján próbáltak valamit megállapítani, most meg már a félidő után a nemét is meg tudják mondani!

Képzeljétek, jövő péntekre kaptam időpontot nőgyogyihoz, ami szerintem tök jó. Be kellett jelentkezni, tök kedves volt a hölgy, elkérte a nevemet, és akkor a végén azt mondja:
"TAJ-kártyát kellene hozni, és a vizsgálat 6000 Ft-ba kerül." Kép He-he, gondoltam, ennyiért már lehetnek kedvesek!
Ma van pontosan a hatodik hét az utolsó mensi óta, úgyhogy akkor már a hetediket is betöltöm. Addigra már biztosan tud mondani érdemlegeset! Kép

Jók legyetek, puszi:

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Köszönjük szépen Dóri nevében a sok bókot, nagyon jólesett!Hihetetlen, hogy ez a pici, izgő-mozgó formás kis csoda az én hasamban fejlődik. Mikor a békés kis pofiját nézem egészen hihetőnek tűnik, hogy az én hasam neki a világ legjobb helye... Egyelőre nekem nincs ennél jobb érzés... Kicsit érzelgős lettem maKép

Dorka!

Tök jó, hogy átjárhatóak a petevezetékeid, és az főleg, hogy nem is fájt. Drukkolok az inszemhez, de ne legyen rá szükség, és járjatok úgy, mint Unique!Kép

Réka!

Neked is nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál! Majd számolj be, jó?

Brill, Refief, Niki!

Jó, hogy Ti is csatlakoztatok hozzánk! Hozzatok nekünk minél előbb zebrát!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Lassan fél éve olvasó üzemmódban veletek örülök és szomorkodom, de csak most szántam rá magam, hogy aktívan részt vegyek.
Magamról annyit, hogy januárban hagytam abba a gyógyszert, de sajnos eddig nem sikerült. Szept-ben kivizsgáltattuk magunkat a Nyírő Gyula Kh. Medd.Központban, úgy tűnik minden rendben van, csak nem sikerül. Közben kiderült, hogy sclerosis multiplexszem van, szerencsére lehet babánk (ettől féltem legjobban). Mostanra valamennyire sikerült elfogadnom a helyzetet, de időnként még mindig nehéz.
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült a bemutatkozásom.
Judit
Rozi8

Sziasztok!
Megjöttem. Kép

SesziDrága!
Megvagy? Ha kicsit nem írsz, már hiányzol... Kép

Tündi!
Gondolok Rád holnap. Jujj, de sokára kapok majd hírt felőletek! Hogy fogom addig kibírni? Kép

Norwell!
Jövő héten biztos már fogsz látni valamit, pontoabban valakit! És még dobogó szívecskét is fogsz látni! Kép ...remélem.

Dorka!
Remélem, nem bántottalak meg, csak néha nem látom az alagút végét és megörültem, hogy nálatok legalább látszik. Talán. Szóval remélem, hogy igenis minden rendben lesz jövő hónapban és hogy lesz miért irigykednem! Kép
Igen, párom volt kiskatona-vizsgálaton és nagyon jó eredménye lett, csak sok fehérvérsejtje van, de annak nagyon-nagy valószínűséggel nem gyulladás az oka, ezért elvileg ő rendben van.

Doki rendes volt, megint gratulált az átjárhatóságihoz.
Mivel a múltkori PCT nem járt túl jó eredménnyel, de nem is elég megbízható, ezért holnap reggel friss kiskatonákat kell vinni, amit a tőlem vett nyákmintával valamilyen festékanyagon randiztat majd és nézi mikroszpók alatt. Ez állítólag megbízhatóbb eredményt ad arról, hogy az "énnnyákom" nem öli-e meg az ő katonáit.
Most elmagyarázta az idegen spermium dolgot is, ha valakit érdekel, majd leírom.
Egyenlőre ennyit mondott, meg hogy hajrá. Kép

Ja és megkérdeztem, hogy biztosak lehetünk-e abban, hogy tutti van pé-m? Mire azt mondta, hogy van egy gyógyszer (Closty)... és már írta is fel. Még én kezdtem kérdezősködni, hogy ez hormon-e, meg hogy, meg mint... Már olyan volt, mintha a dokim lenne kettőnk közül a türelmetlenebb.
Párom nem támogatja annyira a Clostyt, mert hogy annyi mindent szedek már, persze csak vitaminokat. De a köv. ciklus 1. napjáig még van időnk kitalálni, hogy mi legyen.

Egyébként mostanság két ismerősömről is kiderült, hogy hipp-hopp babások lettek, s ez most elég rosszul érint. Kép Nem fog sokáig tartani, s hamarosan én is örülni fogok az örömüknek, de néha úgy szíven tudja ütni az embert egy ilyen hír. Nnna mindegy, csak jó volt kiírni magamból!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Jaj és Judit!
Majd elfelejtettem!
Isten hozott minálunk! Kép

Gondolom, hogy nehéz neked, de itt jó helyen jársz, hidd el nekem!

réka
Vendég

Évi!
Tőlem még nem érkezett gratuláció Dórikához.Úgyhogy most itt az alkalom: gratula! Kép

Norwell!
Pont akkor kezdtem bekapcsolódni a fórum olvasásába, mikor Te bejelentkeztél.Néztem a hőgörbéd, hasonlítgattam a sajátommal.Akkor döbbentem rá, hogy regiszrálnom kell.Hátha nekem is sikerülne ilyen bravúrt véghezvinnem.Szóval igyekszem "zebrásodni".Kép

Judit!
Bár tájékozatlanabb vagyok Nálad (még csak néhány napja olvasgatok),de úgy gondolom ma remek helyre csöppentem!A sok pozitív energia, amit kaptam,kitart legalább egy hétig, még akkor is , ha az elkövetkező időben hozzám sem szól senki...

Köszi lányok!Kép Kép Kép

Brill

Kép
brill

Dudu!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a holnapi vizsgálatnak mikor lesz eredménye?Nálunk még nem volt ilyen jellegű vizsgálat.A Clostitól én is nagyon tartottam, mert hogy hormon és épp eléggé összezavart a fogamzásgátló szedése, de a dokim azt mondta, "csak hormonszerű és az agyra hat...".De legalább volt tőle egy érett petém!Hányadik naptól kell szedned?

Brill

Kép
brill

Sziasztok!

Narco,Réka, Wish,Monyo,Junko,Zsuzsa,Tündi,Unique!
Köszönöm az újabb drukkokat!!Kép
Ideértek ám! A jobb oldalon lévő mindkét tüsző megrepedtKép!A nyh-m azonaban nem túl rózsás, azt mondta a doki nincs elájulva tőle!Kép Úgyhogy Duphastont kell szednem!
Azt mondta, ha nem sikerül ebben a ciklusban, akkor nem úszom meg az átjárhatóságit.Az lesz a köv. lépés.
Úgyhogy még szorítsatok nekem!

Stella
Jó hallani, hogy minden ok,örülök!Kép

Évi!
Nagyon szép a babád!Kép

Tündi!
Hétfőn majd velem beszélgetsz!Jó?

Junko!
Hatalmas a sztori! Nem semmi vagy!Kép

Brill! Judit!
Üdv!Kép

Dorka!
Örülök az eredményednek, én is szeretnék ilyet!Kép

Réka!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++ezerrel!

Unique!
Persze hogy jól sikerült az összebújás!Kép
De hogy tényleg JÓL sikerült-e, azt később tudjuk meg!Kép

Megyek, ma is összebújunk!Kép

Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi nektek!
Nekem is nagyon jólesnek a kedves szavak!
Amikor volt a találkozó az IKEA-ban,pont ott jártunk és felfigyeltem egy jókedvű csapatra és néhányatokat felismertelek a képeitekről. Úgyhogy egy kicsit úgy érzem hogy már személyesen is ismerlek titeket.
Judit
Rozi8

Csibe!
Hát persze, hogy JÓL sikerült!
És ma is JÓL fog!
És nem lesz szükség átjárhatóságira!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Üdv. közöttünk! Örülök, hogy rászántad Magad és már nem csak olvasol minket, hanem írsz is Kép
Neked is azt kívánom mint mindanyiunknak: mihamarabb hatalmas pocakot, egy-két-három bentlakóval együtt Kép

Dudu!
A clostyval kapcsolatban nem tudom mi a jó döntés, de Te majd úgyis érezni fogod.
Annak viszont örülök hogy rendes volt a doki, és nem csak a "próbálkozattok tovább" szöveggel jött, hanem próbál tenni is valamit. Biztos lesz eredménye Kép és karácsonykor lóbálhatja is a farkát a Te kis zebrád Kép
Igen, hirtelen szíven üti az embert az ilyen babás hír, én is így voltam ezzel valamelyik este, mintha a szívembe nyilalt volna, és elöntött a meleg. De tényleg csak egy pillanatig tartott (persze azalatt sok minden kavargott az fejemben), és utána már tényleg tudtam örülni, az örömüknek. Meglátod Te is így leszel Vele Kép Fel a fejjel Kép

Norwell!
Már biztosan látni fogod a Picid szívecskéjét ahogy dobog Kép Ugye mondani sem kell, ha kapsz képet... Kép

Csibe!
Nagyon drukkolok, hogy ez a hónap a Tiétek (is) legyen!!!!!! Kép, különben is itt lenne az ideje még egy pár zebrának Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Judit!
Üdv. közöttünk! Örülök, hogy rászántad Magad és már nem csak olvasol minket, hanem írsz is Kép
Neked is azt kívánom mint mindanyiunknak: mihamarabb hatalmas pocakot, egy-két-három bentlakóval együtt Kép

Dudu!
A clostyval kapcsolatban nem tudom mi a jó döntés, de Te majd úgyis érezni fogod.
Annak viszont örülök hogy rendes volt a doki, és nem csak a "próbálkozattok tovább" szöveggel jött, hanem próbál tenni is valamit. Biztos lesz eredménye Kép és karácsonykor lóbálhatja is a farkát a Te kis zebrád Kép
Igen, hirtelen szíven üti az embert az ilyen babás hír, én is így voltam ezzel valamelyik este, mintha a szívembe nyilalt volna, és elöntött a meleg. De tényleg csak egy pillanatig tartott (persze azalatt sok minden kavargott az fejemben), és utána már tényleg tudtam örülni, az örömüknek. Meglátod Te is így leszel Vele Kép Fel a fejjel Kép

Norwell!
Már biztosan látni fogod a Picid szívecskéjét ahogy dobog Kép Ugye mondani sem kell, ha kapsz képet... Kép

Csibe!
Nagyon drukkolok, hogy ez a hónap a Tiétek (is) legyen!!!!!! Kép, különben is itt lenne az ideje még egy pár zebrának Kép

Úgynézki, hogy találtam teleket a diplomamunkámhoz Kép... hát nem álmaim netovábja, de egynek elmegy azt hiszem.

dido

dido
dido

Sziasztok ismét!

Nagyon termeltetek, amíg nem voltam netközelben.

Wish!Kép
Valóban a 13. ker-ben lakunk. És a munkahelyedtől kb 2 utcányira. Milyen kicsi a világ.
Gyógyit szeretném szedni, mert nagyon hatásos. A pattanásaim elmúltak tőle. Nem hullik a hajam még annyira sem. Fogyni még nem sikerült, de nem is az a célom, bár jó lenne pár kilót. Ja és nem vagyok annyira fáradt. Hazajövetel után pár hónappal ezelőtt, csak elolvastalak titeket, de írni már nem volt erőm.

Tündi!Kép
Szerinted méltó vagyok a táblába kerüléhaz, vagy nem nagyon szeretnéd?
Ne gondold, hogy eljön az az idő nálam, amikor biztos leszek a dolgomban. Hidd el, nem ilyen vagyok.

Rozi/Judit!
Szia, üdv a csapatban. Melyiket hazsnáljam? Honnan jött a neved?
Ja és a legfontosabbak, mesélj magadról.Kép

Csibe!
Már lila a tenyerem annyira szorítok. Remélem ez már sikerülni fog. Lehet, hogy az átjárhatósági már nem is kell majd.Kép

Kép
narco

Judit!
Nem semmi, hogy így "meglestél" minket Kép
Furcsa ez a nyilvánosság. Kép

Dido!
Köszi Kép Valahogy így lesz biztosan. Most kicsit még morc, de valószínűleg kialszom. Csak párom sem tud most sog vígaszt nyújtani, mert ugyan itthon, de dolgzonia kell. Talán a reggeli vizsgálat feldob. Kép

Brill!
Igen, azonnal látszani fog az eredmény.
Nekem az 1. cn-tól mondta, hogy szedjem. Neked volt valami mellékhatása?

Jó éjt:
réka
Vendég

Sziasztok! Én is szeretnék csatlakpzni a zebrázók közé.Már egy éve próbálkozunk eredménytelenül.Három hete műtöttek, így most még 2-3 hónapig nem is próbálkozhatunk.
Heda
heda

Sziasztok!
Narco!
Milyen gyógyit szedsz? Mit tartalmaz-mire jó?
Juca, Annácska!
Meg tudtam nézni az UH képeket! Csodálatos lehetett látni a piciket!
Duddu!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Üdv az újabbaknak!
Tényleg jó, hogy itt megoszthatjuk egymással a gondokat, örömöt és bánatot is.
Csibe!
Nektek is drukk! Bírod még a "kölköket"?Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Csibe!
Úgy értettem a suliban a "kölyköket".Kép
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?