A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Gili!

Nem tudom sajnos, hogy melyik jobb.
Én a Kaáliról és a Dévairól hallottam, mindkettőről jókat. A budai meddő.. az a János Kh? Akkor arról is hallottam.
Igazság szerint a Kaáliról többet hallottam, de a dokim a Dévaiba küldött, mert velük van kapcsolata.

Egyébként Dévais topikot nem találtam még. Tud valaki ilyenről? Esetleg indíthatnék egyet... ?!

Lányok!
Ki melyik központot ajánlja?

Szép napot!
réka
Vendég

Sziasztok.

Tundi nagyon batornak tartalak hogy ilyen nyugodtan beszelsz a mutetedrol.En a vervetelnel is mindig osszeesek.Nagyon felek az ilyesmitol.

Dudu kati szoritok mindketotoknekKép

juca,a fene azt a rokakomat.Mert nem kuldod at valaki masnak?Kép

eszter nagyon jo amit irtal.Ebbe en is bennelenek.Kép

valer.Ehhez nem tudok hozzaszolni,mivel meg en is most vizsgalgatom magam.

lanyok asszem pé-m volt tegnap.Tudom hogy ezt mar irtam a 13 cn en de ez most mas volt.Fajt a hasam mint az allat,a tojasfeherje is megvolt,meg a cicim is kirugyezett,kb ugy nezet ki mint egy rozsabimbo.Nagyon fajt,meg a melltartot sem tudtam elviselni.
Nagyon orulok ha tenyleg ez volt a pé,mert nalam mar ez is elorehaladasKép

Kép
monyoka

Duddu
Van Dévais topik a szülészetek, kórházak alatt. Wish is ott van. Viszont akik oda írnak a múltkor azt taglalták, hogy inszemben nem olyan jó. Érdeklődj körbe. Van Kaális topik is és van aki a BMC-be jár (pl Noémi a megint megjöttből)

Majcsi

Majcsi
majcsi

VALÉRKép

Olvastam a tegnapi kérdésedet és idemásolom, amit a neten találtam. Remélem erre gondoltál.

Hüvelyváladék vizsgálata (méhnyak nyák vizsgálata, Billings mószer)
A ciklus ideje alatt a méhnyak nyák állaga megváltozik. A termékeny napok alatt a nyák jellegzetes. A hüvelyváladékot naponta, rendszeresen, általában reggel és este, tiszta kézzel kell elvégezni az alábbiak figyelembe vétele mellett:
a hüvelybemenetnél található váladékból mintavétel a hüvelyk és a mutatóujj együttes használatával.
Az ujjakon maradt nyákot vizsgáljuk.
A menstruáció utáni napokban nyák szinte nincs is, száraznak mondjuk.
A peteérés (ovuláció) előtti napokon ez az állapot megváltozik és a nyák tapinása: sűrű, tapadós, fehéres sárgás, tésztaszerű lesz.
Az ovuláció időpontjának közeledtével : ez a váladék mind hígabbá, tejszerűbbé válik.
Tüszőrepedéskor: a váladék egy kicsit hasonlít a tojásfehérjéhez: mennyisége megnő, üvegszerű és nyúlós lesz. A két ujjunkat összeérintve óvatosan akár 13-14 mm vékony nyákszálat is húzhatunk szét belőle. Ez az állapot mindaddig kiváltható, amíg az ovuláció (a termékeny napok ideje) tart.Termékeny időszaknak a legnedvesebb napot megelőző és követő 3-3 nap tekinthető. (1 hét)
A ciklus második felében a hüvelyváladék jellege ismét megváltozik: mennyisége csökken, állaga ragadós, esetleg lisztszerű de száraznak tűnő lesz.
Majd következik az újabb mensrtuáció (vérzés kíséretében).

Szilvi
szilvi26

Sziasztok!

Duddu!
Nagyon aranyos vagy, de nem.Kép

Lányok!
NAgyon örülök, hogy megismerhettelek titeket!
Köszönöm azt a sok-sok napot, amit köztetek tölthettem, megtudva megannyi érdekességet a női testről és lélekről!
Volt is és lenne is még mit tanulnom!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!Kép

Most eltűnsz????

Juca

tjuca

most mivan?nem ertem?eszter te most itthagysz bennunket?mert?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Hát bevallom, jól le vagyok maradva...de ígérem igyekszem pótólni a hiányosságaimat!

Eszter?????
De hova mész? és miért? és jajjj Kép

Sziszka

szisszka

Tündi
Nagyon bátor vagy!
Nagyon nagyon szorítok neked!!!!

Réka
Nálatok akkor most mi a helyzet?

Monyókám
Látom jobban vagy! Kép
Örülök neki!

szisszka

SziasztokKép

Már meg se próbálom behozni a lemaradásomat és visszaolvasni a leveleket, de mindenkinek nagyon drukkolok ámKép

Akit pedig érdekel, a babás topikba tettem fel képeket KristófkárólKép

Babus

Kép
babus2005

Eszter!
Én azt hiszem világosan érzem és értem a problémádat. És látom, hogy elbeszéltek Nárcóval egymás mellett, de tudatosan nem akartam semmit írni a dologhoz és nem akarok most sem.

Az viszont nagyon rosszul érint, hogy emiatt itthagynál minket. Nekem mindig fontos, amit írsz és ahogyan írsz. Nem vagyok az az ömlengős típus, de őszintén mondom, hiányzol, mikor nem írsz egy darabig. Kép

Kérlek, válaszolj! Kép

Sziszka!
Később leírom, hogy mizú' mail-ben. Vagy esetleg olvass vissza. Mert most rohanok.

Monyóka!
Köszi, de csak jövő héten megyek.

Majcsi!
Köszi a topikinfot.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Eszter!

Hasonóan Rékához én sem éreztem magam illetékesnek abban, hogy beleszóljak a "vitába". Nagyon szeretem az írásaidat, hiányozni fogsz. ÉS bízom benne hogy azért mégsem hagsz itt minket.

junko
Vendég

RékaKép
Bizony, hogy van Dévais topik Kép Gyere csak szívesen látunk.
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html?1114428335
Írom a levelet, majd nemoskára küldöm Kép

wish

EsztiKép
Ne hagyj itt minket, lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira nagyon fogsz nekem hiányozni! Kérlek!!!! És igenis szeretném tudni, hogy vagy, hogy van Hagymácska Kép Ne fossz meg ettől az élménytől!!!

DudduKép
Van Dévai-s topic. Meg kaalis is. Én anno így kezdtem kipuhatolni, hogy hova menjünk, melyik meddőségibe. Így kötöttünk ki álmaim dokijánál. Kép

JucaKép
Mikor lesz eredmény a vérvételen?
Rókakoma átfutási ideje nagyon változó. Nekem a 13-14. héten kezdett jobb lenni, de teljesen még a mai napig sem múlt el. De most már kordában tudom tartani: pl. megtanultam pár dolgot, kaja után nem ülök autóba, nem pattanok fel a székről kajcsi után, stb. Szóval nem szeretnélek elkeseríteni, de eltarthat még egy ideig... Kép
Na persze most már hogy szinte bármit meg tudok enni, sokkal jobb. Kép

MiluKép
Köszönöm a gratulációt! Írj minél többet és természetesen mielőbbi babásodást kívánok! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Eszter!
Csak remélni merem, hogy nem mégy el. Légyszi ne.
Inkább akkor befogom a pofámat, vagy valami, de ne menj el.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok, lányok!

Monyóka!
Nagyon drukkolok neked, hogy minél előbb sikerüljön a zebra! Nem mondta a doki, hogy mitől lehetett az, hogy nem maradt meg a terhesség?

Juca!
A rókakomával lassan én is közelebbi kapcsolatba kerülök (bár szerencsére még nem kopogott be, csak jelzett, hogy van), legalábbis minden reggelem iszonyatos émelygéssel kezdődik, és folytatódik is egészen kb. 11-ig. Ebédre úgy-ahogy rendbe jövök, aztán este megint kezdődik az émelygés. Érdekes viszont, hogy egy pohár hideg víz vagy joghurt, kefír nagyon jól esik.

Valér!
A lényeg, hogy MINDIG kell akciózni!!! Kép

Lányok!
Holnap 11:00-ra megyek dokibácsihoz először, mióta megcsináltam a tesztet! Annyira izgulok, hogy minden oké legyen. Biztosan uh-z, igaz? Hasit vagy hüvelyit fog szerintetek? Apával megyünk, nem tudom, őt is beengedik-e...
És még mit fog csinálni? Citológiát is? Mondjuk az februárban volt nekem, de lehet, hogy ez nem számít?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de tudjátok: tök ismeretlen a helyzet, és jó lenne tudni, mire számítsak! Kép Légyszi, drukkoljatok nekem, hogy minden oké legyen!!!!

Előre is köszi

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok, megjöttem!Kép

Holnaptól napi 3-szor szúrom magam. NEM KELL BEFEKÜDNI!!!!!KépKépKép

Határtalan az örömömKépKépKép:KépKép

3 hét múlva kontroll, utána irány a nőgyógyász, és talán meglesz a CSODA!!!

Nagyon örülök az előre lépésnek!

Mindenkinek puszi!

KatiKépKépKép
Vendég

Wish!
Nagyon köszi!
Megkaptam a levelet is, most dolgoznom kell, mint a güzü, de még jelentkezem.

Unique!
Téged lebeszéltek a Dévairól?
Vagy csak a Kaálit jobban ajánlották?

puszi:
réka
Vendég

Narco!

Azért te se fog be.
Ne hülyéskedjetek már. Kép
j.
Vendég

Kati!

Na hál Istennek. Meglesz az a CSODA nemsokára.
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok.

Norwell!

De jó, még nemrég írtad a másik tpoikban mi a helyzet és már mész dokihoz. ÉS mennyire jó neked. Holnap feltétlen írj mi volt.

ÉS Juca és Unique, de jó nektek is, én annyira szeretnék már egy reggel hányni!
j.
Vendég

Junkó!
Nem szeretném befogni, hanem írogatni szeretnék nektek, ha lehet.

Kati!
Akkor nem kell befeküdnöd?
Látod mondtam, hogy én nem tudom. De örülök, hogy történik egy jó előrelépés a dologban. Azt hogy ezt otthon meg tudjátok oldani, az mindenképpen pozitív. Kép

Norwell!
Ha apa nem mehetne be, én biztosan kiverném a hisztit, vagy legalábbis problémáznék. Szerintem a 21. században előreléptünk már annyit, hogy ez nem csak a nő dolga, hanem be lehet vonni a férfiakat is. Kép

Szerintem: Nárcó

Kép
narco

Junkó!
Én is így vagyok a dologgal. Amikor a 14 hetes nővérem panaszkodik, hogy rosszul van, én mindig mondom neki, hogy én még ezt is elviselném.Kép

Kép
narco

Norwel Kép
Hüvelyi UH lesz bizti. Ha februárban volt cito nem biztos hogy most is lesz, de ki tudja. Aztán holnap kérjük ám a híreket.

Mondanom sem kell tökre görcsöl a hasam és már vérzek is egy kicsit. Áááááá szóval ez sem volt az én hónapom. Kép Bosszúból elkezdtem szállást nézni a síelésre. Kép Most valami normális időpontban kéne elmenni, nem amikor fél Magyarország nekiindul az osztrák hegyeknek holmi hosszú hétvége miatt.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Most néztem hogy a vigyorgó Kép és a szomorú Kép pofát felcseréltem.

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Sajnálom Kép.Vigyázz a sieléssel, de biztosan jó időtöltés. Valahogy soha nem tudtam magamat rászánni a sielésre. De aki műveli, az nagyon odavan érte, ebből gondolom, hogy nagyon jó lehet. Kép

Nárcó

Kép
narco

MajcsiKép
Sajnálom én is, hogy most nem jött össze. De egy kiadós síelés és a közben beiktatott románcos estéken.... Kép

NorwellKép
Szerintem tuti, hogy bemehet a férjed is. Hüvelyi UH lesz. Citológia: nem tudom, hogy azt ilyenkor még megcsinálják-e pocisan Kép Szerintem a februári tökéletes Kép

LányokKép
Ne irigyeljetek már a rókacsalád miatt minket! Hamarosan úgyis megtudjátok!!! Kép

DudduKép
Nem, nem tanácsoltak el a Dévaitól, sőt. Csak mivel
1. a kaalinak jobb a statisztikája
2. ajánlotta a dokimat egy nagyon jó barátnőm
3. a kaalis topicban sok szépet hallottam a lányoktól,

így a kaali mellett döntöttem. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Nárcisz
Pedig a síelés szuper. Kép Én öt évesen kezdtem, aztán letettem az oktatói vizsgát és sok sok éven keresztül oktattam is. Azért hagytam abba mert azt hittem sikerül gyorsan összehozni a gyerkőcöt. Most már sajnálom, hogy így döntöttem, megvárhattam volna míg tényleg összejön a baba, csak attól féltem, hogy esetleg akkora lesz nagy pocim amikor a szezon közepe van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Na,Lányok
Azért a síelést csak valamikor januárra vagy februárra tervezem. Szóval inkább mennék úgy, hogy valaki már lapul a hasamban, vagy, ha úgy alakul esetleg el sem megyek. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Hát renélem meggátol majd a sielésben egy picike-pocok Kép

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

SZILVI!
Nagyon köszi az infót! Kép

Kati!
Kép

Bocsi, most másnak nem tudok írni, hisz a férjem dolgozni szeretne a gépen, így én most "el vagyok tíltva"... De majd talán este visszajövök! Kép

Puszika, szép estét.

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Junko!

Fogsz ne izgulj, akkor pedig majd annyira szeretnéd, hogy inkább a derekad fájjonKép Viccet félretéve az állandó hányinger és hányás nem a legjobb része a babvárásnak. Holnap este megyek az eredményekért. A pisit egy hajdanvolt mézesüvegbe vittem, remélem jól elmostamKép

Na majd írok, bocs mostanában nem telik tőlem többKép

Juca

tjuca

Juca!
Egyébként ismertek olyat, akinek nem volt hányingere terhesség alatt?
Cukros pisi Kép
A dokibácsi si értékelni fogja...

N

Kép
narco

Majcsi!

De jó, te is ilyen nagy síelő vagy. No én mondjuk nem de mi is járunk, férjecském egyenesen síőrült. Mi januárban megyünk Olaszországba. Már várom, de olyan jó lenne ha csak sétálgatni, meg olvasgatni tudnék már csak akkor.
JA és egy sípályán lett annó megkérve a kezem....Kép

Juca!
A derekam egy hónapja fáj. Kép.
Á tudom hogy nem kellene irigyelnem, de valahogy úgy képzelem, hogy egyszer reggel felkelek és iszonyú sokat hányok. Ebből rájövünk hogy várandós vagyok, és aztán ennyi. Képzelőerőm eddig terjed. Tudom, hogy nem jó dolog-sőt utálatos- a hányinger, mégis...
De nem ragozom, tudod te hogy értettem. Kép.
Azért neked jobbulást. Ha tudsz eredményt írj.

junko
Vendég

narco en voltam jo babuciKép anyukam csak eccer hanyt velem es aztan semmiKép

Kép
monyoka

a ferjem felgyujtotta a konyhamban a tapetat.Szerencsere csak egy tapetacsik ment tonkre.
accem bedilizek a pasimtolKép

Kép
monyoka

Monyóka!
Azta a pasid egy tűzmanó?
Hány éves, ha megkérdezhetem?

Kép
narco

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak mindenkinek üdvözletemet szeretném küldeni Egerszalókról, ahol az én kicsi, drága férjemmel már 3 napja csak lógatjuk a lábunkat és persze aktívan gyakoroljuk, hogyan is kell babát csinálni!Kép
Pusza Mindenkinek:
Csibe

ui.:Holnap már valószínű visszaolvasok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hú Monyó. Tudnék én is mesélni az én férjem miket szokott művelni. Õ amolyan elméleti ember ám annyira kétballkezes amilyet én még nem látam. Kép

Azért óvatosan. Kép
j.
Vendég

narco.o egy 26 eves imadnivalo nagymackoKép
begyujtotta a kacatjait a kalyhaba es a kalyhacso ugy felforroodott hogy begyuladt a tapeta.Ez van en akkor is IMADOMKép

junko.Vigyazunk.tobbet nem engedem a konyhaban tuzeskedniKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Norwell!
Húú, de jó lesz holnap a dokinál!
Biztos repkedni fogtok utána... Kép
Tutti minden OK lesz!

Kati!
Annyira pozitív vagy, hogy hihetetlen!
Örülök neked! Meg, hogy nem vagy kh.ban! Kép

Junko!
Eljön a mi időnk is, ne aggódj!

Majcsi!
Vedd a felcserélt smiley-kat jelnek és próbáld a rosszban is a jót nézni!
Kutass csak! Biztos van! Kép

Csibe!
Nem semmi, hogy Egerszalókról bejelentkeztél! Gyakoroljatok csak, ameddig csak tudtok!
Aztán várunk szeretettel! Kép

Tündi!
Juj, annyira kivi vagyok, hogy mit mondtak ma neked!

Monyó!
És hogy oltottátok el a tüzet? Vödörrel? S akkor most úsztok?
Nagymackó sokszor csinál ilyesmit? Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sysy!

El is felejtettem gratulálni a jogsidhoz!
Úgyhpgy gratulálok! Kép

j.
Vendég

Jó reggelt!

Kép
narco

sziasztok.

dudu en csak az akcio vegere ertem ki amikor mar csak fekete tapetat lattam a falon.aztan leoperalta a falrol ugyhogy most eleg brutkon nez ki.
ilyet meg nem csinalt.Talatam mar torott dolgokat kulombozo helyeken.Pl husvetitojasmaradekot.rakerdeztem,mire o:az a tojas ongyilkos akart lenni es leugrott a szekreny tetejerol,mar nem tudtam megmenteni.Kép
csinal szegenykem hulyesegeket nehaKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ma részben családi napot rendezek. Elmegyek a nagymamámhoz, délután meg dolgozok egy kicsit. Este benézek... Kép

Szép napot mindenkinek!!!
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Jól feladtátok a leckét Kép , rengeteget írtatok és nem fogom tudni mindet elolvasni Kép

Eszter!
Remélem valamit nagyon félreolvastam vagy értettem és nem "végleg" köszöntél el tőlünk, hanem csak aznap estére. Ugye így van!!!!!!

Tündi!
Akkor elindulnak a vizsgálatok Kép Nagyon-nagyon drukkolok Értetetek. Olvastam, amiket írtál, hogy mik ezek a vizsgálatok, mikor lesz a műtét? Meddig kell vele a kórházban maradni?

Dudu!
Nektek is nagyon-nagyon drukkolok Kép Jól olvastam, hogy az inszem mellett döntöttetek? Hogy megy ez, mikor lehet elkezdeni?

Bocsi, hogy másnak nem írok most.
Igyekszem majd jönni ma még.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Nemsokára indulunk, és kezem-lábam remeg, annyira izgulok! Meg az éjjel hülyeségeket is álmodtam, hogy barnázni kezdtem, aztán megjött... Tiszta ökör vagyok... Már jó lesz, ha tudunk konkrétumot, mert bedilizek... Kép

Szorítsatok nekem 11-től, akkorra kaptam időpontot.
Bocs, hogy most nem olvastam vissza, de délután jövök a hírekkel!!!

Sziasztok

(Tiszta idegbajos) Norwell

Kép
Kép
norwell

Junko
Komolyan? Kép Képzeld az én kezemet a férjem a kabinos síliftben kérte meg. Amúgy tériszonya van és iszonyatosan fél az ilyen lifteken, de képes volt arra, hogy elengedje a széket és letérdeljen elém. Kép

A mensim különben átmenetileg elveszett. Biztos nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy pénteken jöjjön meg.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Nárcisz!

Nekem például egyáltalán nem volt hányingerem Babavárás alatt. Talán már nem is lesz.Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Valaki a múltkor kíváncsiskodott, én meg most találtam rá valamit idecopyzom:

"A nyákmódszer is igen megbízható, ugyanis a petekilökődés, vagyis a termékeny napok előtt a váladék mennyisége kissé megnő és folyósabbá, opálossá válik. A legnagyobb mennyiségű nyák termelődésétől számított négy napig termékenység várható."

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?