A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!

Eltűntem megint, de az ok az volt, hogy ha egy kicsit elvonatkoztatok a babatémától, tehát csak olvasómódban vagyok veletek, akkor majd biztos összejön Kép Na nem ez lett...
Tündi Kép
Légyszi írj 1.cn-re
Ez azért volt érdekes, mert eddig vagy 24 vagy 26 napra jött meg. Kb. kétnaponta próbálkoztunk, erre most megjön a 25.-en Kép Ki érti ezt? Jól körbelőttük KépNem baj, legalább a ködös novemberi estéken lesz mivel foglalkoznunk Kép

Hányós zebrások Kép
Kitartás!! A végén úgysem fogtok emlékezni az egészre Kép

Zebravárók Kép
Lehet, hogy rénszarvassal jön majd a zebránk?

V.
reva

Sziasztok!

Norvell!
Kiváncsian várom az infókat Kép

Sysy!
Grat a jogsihoz!Legyen sok örömöd a vezetésben és persze vigyázz magatokra! Kép

Móni!
Látod kár volt előre izguli a "befekvés" miatt!Kép

Heda!
Mi van Veled?Gyógyulsz?

Nálunk a helyzet:Hétfőn reggel megy apa vizsgálatra a Szabolcs utcába.Majd beszámolok.
Most nem tudok mindennap írni, mert itthon van a férjecském és ilyenkor Õ birtokolja a gépet...Bár úgy látom, ez nemcsak nálunk van így Kép

Puszi mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Sziasztok, megjöttünk! Kép

Hát voltunk doki bácsinál, és igen, igen, igen!!!!!!
Azt mondta, hogy kb. öt hetes lehetek (naptár szerint hét, de levont belőle kettőt). Apa is bejöhetett, és végigizgulta, hogy akkor most mi van... Kép
Kaptunk "fényképet" is Mazsoláról, hát, igazából még csak a petezsák látszik és benne egy pici foltocska, de hát miből lesz a cserebogár... Kép
A dokibácsi mindenesetre már tapintás után azt mondta, hogy igen, nyertünk! Aztán megcsinálta az uh-t, és akkor azt mondja: "Itt van, bizony, ezt már nem nagyon lehet elnézni!" Nagyon aranyos, kedves, szimpatikus emberke volt a doki, és tényleg mindent megkérdezhettem, amit akartam, mindenre türelmesen válaszolt, és amikor mondta, hogy valóban babát várok, akkor látszott rajta, hogy velünk együtt örül. Ez olyan jó érzés volt!
Azóta itthon apával csak vigyorgunk, mint a tejbetök, anyósom is nagyon-nagyon örült neki.

Bocs, lányok, hogy csak így rátok törtem az örömömmel, de nagyon boldog vagyok!!!!!!

Mindenkinek mielőbbi babát/zebrát kívánok!!!

Puszi nektek

Norwell

Kép
Kép
norwell

Ja, és még valami: tudja esetleg valaki, hogy mit jelentenek a következő rövidítések?

D, PST, PRF

Csak azért, mert rajta vannak az uh-s fényképen, de fogszim sincs, hogy mit jelentenek.

Köszi

Norwell

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Most már "hivatalosan" is gratulálok Nektek! Kép

Kép
brill

Norwell! Ez nagyon jó! Irigy-irigy... Kép

Mint ahogy Reva is írta, jó lenne karácsonyfa alá adni az unokát a szülőknek Kép De ha nem akkor majd utána csak úgy meglepibe

kancellárka

Norwell!

Nagy-nagy gratula Mazsolához! További jó pocakosodást kívánok!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Réka
Én is olyan kis kíváncsi vagyok mint te, a párom folyton kinevet ezért. De szerintem ez jó dolog. Szoritok nektek a jövő hét szerdához!
Na, utána olvastál a szkópiáknak? Kép

Monyóka
Azt te csak hiszed hogy én ilyen nyugodt vagyok.

Kati
Örülök hoyg nem kell befeküdnöd! Jó olvasni hoyg ilyen boldog vagy!

Majcsi
Jajj de borzasztó a te helyzeted is! Remélem a síelés kicsit kizökkent majd.

Norwell
Aranyos vagy ahogy leírtad az első UH-s dolgot.

Tegnap minden rendben volt a vizsgálaton, úgyhogy megvan a műtét időpontja is. Jövő héten csütörtökön megyek be a kórházba, aznap műtételőkészítés, pénteken műtét, szombaton mehetek haza. Elméletileg hétfőn már dolgozni fogok, ha bírom. Majd meglátjuk. Amig engem "kibeleznek" Kép, Réka rak nektek táblát.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Norwell!

KépKépKépKépKépKépKép Veled együtt örülünk mi is! Ez nagyon nagy élmény lehetett!!! Még egyszer gratula hozzá! Kép

Reva!
Kép De örülök az optimizmusodnak! Kép

Niki!
Köszi a híreket, én érdeklődtem a múltkor.

Most megyek kajcsizni, most lett kész a kicsit kései ebédünk. Kép

Pusszantás mindenkinek Kép
Zsu

Zsu
valér

Tündi!
Szorítok Neked! Kép Minden rendben lesz! Kép

Zsu

Zsu
valér

tundi ne haragudj nem ugy gondoltam.

norwel.Gratulalok.Oromkodj nyugodtan:nekem nagyon jol esik ha ilyeneket olvasok,mert ilyenkor mindig arra gondolok hogy en is atelem ugyanezeket a dolgokatKépez a hastapizas rettento foglalkoztat.En is tapizom folyton magam.Nem igazan tudom elkepzelni hogy a doki mibol allapitja meg hogy babas az ember.

tundi azert rettento szoritok erted,szerintem itt mindenki.Majd kuldjuk a drukkokatKép

Kép
monyoka

Szia Tündi!!

Remélem nem haragszol amiért írok neked!!

Nekem szeptember 16-án volt laparom,ugyan így csütörtökön mentem be,pénteken műtét volt de Én vasárnap jöhettem haza.Csütörtökön este 6 után már nem ehettem 10 után pedig nem ihattam.Reggel 6-kor beöntés amitől nagyon paráztam azt hittem meg úszom,de nem volt vészes,kibírható,nem fáj csak kellemetlen.Meg volt hüvely fertőtlenítés,kaptam nyugtatót és 10-kor vittek műteni.Eltartott 1/2 órát.Szegény párom már nem tudta mi van,mert azt mondták kb fál óra.Nekem mondjuk volt a bal oldalon egy 10 cm-es cisztám,aztán találtak egyet a jobb oldalon is meg televolt a huyghólyagom összenövésekkel.Szóval nagy küzdelem volt.hogy minden a helyén maradjon semmi se sérüljön.Csináltak átjárhatóságit is mind a kettő szuperül átjárható.Hát Én nem tudtam volna menni hétfőn dolgozni,Szerintem ne erőltesd.Nem tudsz még kiegyenesedni,mert húzódnak hiszen mégis csak egy műtét mégha nem is nagyok a vágások.És szerdén volt varrat szedés.Pihenjél sokat nehogy baj legyen,nekem legalábbis azt javasolta az orvosom.

Aztóta nálam minden rendben,ma vagyok a 31 napomon és még semmi.Mi 21 hónapja várunk a babára,remélem sikerülni fog.

Kívánom neked is a mihamarabbi babásodást!!!

Anita
csanita

Bocsi 1 1/2 órát akartam írni!!
csanita

Lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy elviselitek az "örömködést", főleg, hogy sokan még vártok a nagy eseményre. Remélem, nem bántottam senkit ezzel, és azt is, hogy ti is mielőbb átélhetitek!!! Kép

Tündi!
Jó látni, hogy a táblában már nemcsak zebrás vagyok!!! Kép Csak akkor dolgozz hétfőn, ha nagyon jól érzed magad! Ne vidd túlzásba, a munka ráér!

Monyóka!
Hát igen, egy kicsit meg is ijedtem, hogy akkor ő most összenyomkodja a pocimat, és akkor nehogy gond legyen. De nagyon óvatos volt. Egyébként én is szoktam (főleg, mikor úgy éreztem, hogy na most akkor igen, sikerült) nyomkodni, és határozottan keményebb lett a méhem. Emiatt bíztam is már nagyon... Kép

Köszönöm még egyszer, és jelentkezem még.

Ja, és képet nem tudok még feltenni, ahhoz szkenner kéne, nekünk nincs, esetleg sógornőmet kérhetem meg, hogy a munkahelyén szkennelje be Mazsolát...
Ha lesz, ígérem, teszek fel!!!!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

lanyok asszem megtalaltam a megoldast hogy a parom miert nem akar vizsgalodni.
szerintem a mult havi pozitiv teszteim miatt.Azert mert ugy gondolja hogy akkor mar majdnem sikerult csak valami nem stimmelt.Ebben mostmar szinte biztos vagyok.csak nem akarja felhozni a temat,mert nem akarok vele errol beszelni.Volt elmult.
nem tudom miert de ugy erzem hogy jovore 100% a baba.
total fel vagyok dobodva,lehet hogy norwel hire miatt,de erzem hogy nemsokara babas leszekKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Norwell!
Nagy-nagy gratula.Kép

Tündi!
Drukkolok a műtét miatt, remélem ez majd megoldást jelent a problémátokra. Remélem majd beszámolsz nekünk.

Sajnos nem tudok többet írni, mert beteg vagyok.

N

Kép
narco

Monyóka Kép
Semmi baj nincsen, csak azért írtam, hogy látszat hoyg nyugodt vagyok, közben belül meg meg tudnék őrülni néha. Remélem ezt az érzést te soha nem fogod megismerni!

Zsu
Köszi köszi köszi Kép

Anita
Köszönöm hoyg leírtad nekem a sztoridat! Nem semmi mekkora cisztád volt! Azóta néztek UH-val? Helyrejött a peteérésed? Beöntést már kaptam 6 évesen, tudom milyen, számomra nem fejezi ki a dolgot az hogy kellemetlen. De hát mindenkinek más a legkellemetlenebb. 21 hónap sem kevés! Kívánom hoyg mielőbb pocaklakód legyen, talán már van is Kép Írd ám meg ha összejön! Érdekel. Munkát azért megpróbálom, mert szinte egész nap ülök, ha nagyon nem megy, akkor persze nem fogom erőltetni.

Norwell
Ha lesz szülés várható ideje majd írd meg, beírnám a táblába. Örülnél ha a valóságban is "rózsaszín" babád lenne?

Tündi
Vendég

Nárcisz
Jobbulást kívánok neked! Remélem semmi komoly!
Beszámolok mindenképpen, persze Kép

Tündi, aki irtóra szeretne már hazamenni Kép
Vendég

Tündi!

Arra gondolsz, hogy ha kislány lenne? Igen, örülnék, bár per pillanat úgy vagyok/vagyunk vele, hogy mindegy, mi, csak egészséges legyen. Egyébként apa is kifejezetten lánypárti, bár azért fiút is szeretne. A szülés a kalkulátor szerint 2006. június 22., de amíg a doki nem mondja, addig nem érdemes beírni szerintem

Norwell

Kép
Kép
norwell

Mi az a laparoszkópia?

Mert TündiKép, neked az lesz, jól tudom?

Kati
Vendég

Kati ha van kedved elolvasgatni akkor itt találsz róla pl. bő leírást http://www.erg.bme.hu/emania/1999/borbase/cimlap.html
vagy itt rövidebbet: http://membres.lycos.fr/rgv/lapar.htm

kancellárka

Köszi NikiKép
Vendég

Sziasztok Lányok,

Tegnap teljesen behalt a netünk, mára megjavult Kép

TündiKép
Nagyon drukkolok a műtéthez és szerintem is pihenj utána, amennyit jólesik. Most TE vagy a legfontosabb! Kép
Látom, kiestem a tábla-rakó pikszisből. Kép

NorwellKép
Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!!!! Ugye milyen gyönyörű érzés látni azt a pici pöttyöt, amiből pár hónap múlva egy kisbaba lesz? Kép
Jó örömködést kívánok továbbra is! Kép

SysyKép
Én is gratulálni szeretnék a jogsidhoz! Kérlek, írd majd meg, merre fogsz vezetni, azt a környéket elővigyázatosságból feltétlenül elkerülöm Kép Kép Kép (bocsi, de nem lehetett kihagyni)
Megkérdezhetem, hogy honnan sikerült jegyek keríteni a Rómeó és Júliára??? Én a szüleimet szerettem volna meglepni vele karácsonyra, a mamámnak ez minden álma... De nem jön össze megint úgy tűnik... Kép Kép

Lányok,
Pociméret-jelentés: 96 cm. Kép
Hétfőn megyünk genetikai UH-ra. Már nagyon várom!!!!! Kép Talán már az is kiderül, hogy kukis vagy nunis Kép Ha nem lesz olyan kis szégyellős Kép

MonyóKép
Nem semmi férjurad van, az szent! Kép
A babán meg ne agyalj annyit és akkor tuti, hogy érkezik jövőre! (akár előbb is! Kép)

Puszi mindenkinek!

Holnap még benézek, munkanap Kép

Unique

KépKép
unique

Tündi!
Köszi Kép
Torokfájás. Nem érzed, hogy be vagyok rekedve? Kép
Amikor engem műtöttek az volt a szerencse, hogy életmentő műtét volt, így csak 1 órával a műtét előtt tudtam, hogy meg fog történni. Nem sokat tudtam rajta agyalni, és még egy csomó mindent hirtelen meg kellett tenni. De azért végrendelkeztem 1 mondatban: "minden a tiéd (párom), amit meg másnal kell odaadni, azt úgyis tudod". Aztán olyan jó érzés volt, hogy nem akartam felkelni. Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Réka!
Jelentkezem, örülök, hogy hiányoltál!
Hazaértünk szerencsésen. 3 szép napot töltöttünk el egy nagyon szép szállodában.Ezt kaptunk a szüleinktől házassági évfordulónkra!Kép
Biztos, hogy meddőségi központra van szükségetek?Remélem, hogy minden rendben lesz veletek!

Visszaolvastam, de túl sok mindent nem tudok írni.
Sysy
Gratulálok a vizsgádhoz!Kép

Valér
Egy nőgyógyász egy tv műsorban azt mondta, hogy aki gyereket akar, annak minden nap szeretkeznie kell. Hát, hogy tényleg így van e, nem tudom, de nem rossz esti program!Kép

Eszter(ha még olvasol)
Bár mi nem sokat beszélgettünk, sajnálom, hogy kiléptél!Kép

Norwell
Gratulálok Mazsolához!Kép
Szép 9 hónapot kívánok!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!Kép

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!KépO
Nagyon örülök hogy sikerült és hogy nemsokára kezembe is kapom a jogsimat!Már annyira vezetnék!Kép

Unique!Kép

Csodálatos volt a Rómeó és Júlia előadás!Kép
Megtudnám még nézni egy jó párszor!Kép
Nekem egy barátnőm szerzett jegyeket és megkérdezte nem mennék -e el velük?
Hát pesze igent mondtam mert nekem is ez volt a vágyam és nem bántam meg mert a látvány magáért beszélt!Kép

Norwell!Kép

Gratulálok a picurhoz!Kép
Ugye milyen jó érzés ?
Szerintem ezt szavakkal nem lehet leírni!Kép

Mostanában nagyon sokat fájdogál a hasam.Kép
Kismamik normális ez? Engem kezd ez aggasztani!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Csak ne stresszeld magad ezzel. Minden rendben lesz hidd el.
A Rómeó és Júlia tényleg jó volt? Mert hallottam róla egy-két rossz véleményt. Arra gondoltam, hogy nekem azért teszeni szokott, ami másnak nem, csak nem akarok próbálkozni, mert azért szép pénz egy jegy rá.

N

Kép
narco

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:33-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!

Végre nagyjából utólértem magam...
igaz hullafáradt vagyok, de eldöntöttem, hogy írok és punktum! Kép

Csibe
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!
Merre jártatok?

Sysy
Gratulálok a jogsihoz!
Ügyes vagy!
Biztosan minden rendben ne aggódj!
A Rómeo és Júliát melyik szereposztásban láttad??
Én is meg szerettem volna nézni, de...

Nárcisz
Sajnálom a torokfájást! Kép Jobbulást!!!
Nekem is fáj a torkom, én szorgalmasan iszom a lándzsásútifű szirupot! Kép

Uniqueom!
Gratulálok a pocimérethez!!!
Olyan kíváncsi vagyok, hogy Dávid vagy Laura? Laura vagy Dávid? Kép
(Mindkét név nagyon szép, imádom őket! Kisöcsém Dávid, és egy jó barátnőm Laura Kép)

Csitritársam-Monyó Kép
Nyugiii!!
Lazíts picit, és meglátod nagyon hamar beköltözik az a baba a pocidba!
Csak ne agyalj rajta ennyit Kép
Jó jó... tudom... mondani könnyű...
De tudod, hogy én drukkolok!!!
Unique-nak bejött Kép
Azért nem semmi férjecskéd van Kép

folyt köv... Kép

szisszka

Anita
Nem semmi amin kersztül mentetek, mielőbbi zebrát kívánok neked! Kép

Tündi
Nagyon sokat gondoltam rád a héten...
nagyon drukkolok a műtéthez, remélem ez már tényleg összejön a kis lurkó! Kép
Szívből kívánom!!!!!!

Norwell
Szívből gratulálok Mazsolához!!! Kép
Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!!

Reva
Sajnálom! Kép
De hajrá ebben a hónapban!!!! Kép
De tény, hogy jó dolog összebújni a hideg, ködös novemberi estéken... Kép

Brill
Akkor hétfőre mennek a drukkok! Kép
Nálunk is mindig a párom uralta a gépet.
De mivel mindketten szinte állandóan itthon dolgozunk, ráadásul mindkettőnkenek kell a gép, beszereztem egy laptopot! Kép
Persze mindig megkapom, hogy: "Mindig a gép előtt ülsz" Kép
Erre a válaszom csak annyi:"Te is!"
Szóval jól elvagyunk Kép

Zsu
Örülök, hogy akkor most már tényleg aktívan belevágtatok a projectbe Kép
Jujj, remélem minél előbb jön az a baba! Kép

Adri
Megnéztem a képeket! Szép a pocid! Kép

Refief
Édesek a huligánok! Kép

Réka
Visszaolvastam!
Megtaláltam! Kép
Párod mikor megy andrológushoz?
Én azért drukkolok a babóhoz, jó??? Kép

Seszi
Nálatok mi a helyzet?
Hogy vagy?

Bocsi, hogy ennyit írtam... de ez van ha egy ideig nem tudok jönni! Kép
De most már szorgalmasabb leszek Kép

Sziszka

szisszka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:32-kor.
seszi

Sziasztok!

De jó, egyre többen írtok... Ez jó! Kép

Szisszka!
Én is örülnék neki, ha minél hamarabb összejönne. Majd meglátjuk, hoz-e a Mikulás vagy a Jézuska valami meglepit nekünk... Remélem IGEN!!! Kép

Sysy!
Biztos semmi gond nincs, ne légy izgatott miatta! De a kismamik biztos többet tudnak erről, mint én.

Csibe!
Köszi az infót. Pont ez az, ami érdekes: van ahol azt hallani, hogy minden nap kell próbálkozni, máshol meg azt hangoztatják, hogy hagyni kell időt a "tökéletes" spermák újratermelődéséhez. Na ez van! Majd meglátjuk, lesz ami lesz. Ahogy mondani szokták: majd ahogy esik, úgy puffan... Kép

Unique!
Szép nagy lehet most már a pocakod! Kép Hétfőn aztán minél hamarabb beszámolót kérek!!! Kép

Norwell!
Nálunk is a párom inkább lánypárti, de valahol tényleg mindegy, csak egészséges legyen. Milyen érdekes: az apák nagy többsége szerintem inkább fiúra szavazna, nem? Kép

Eszter!
Bocsi, mi történt? Lemaradtam valamiről? Vagy nem publikus a dolog? Kép

Monyó!
Kívánom, hogy igazad legyen a babával kapcsolatban! Tényleg ELÕRE 2006-OS (2007-es) BABÁK!!! Kép

Nos most ennyire tellett. A hétvége megint csak nagyon rövid lesz, aztán kezdődik egy újabb hét, újabb reményekkel!!! Kép

Szép, kellemes hétvégét a pihenőknek, jó munkát a holnap is dolgozóknak!

Zsu

Zsu
valér

Jó reggelt!

Szisszka!
Remlem mihamarabb vége lesz, mert mindjárt megfulladok, és dolgoznom is kell.
És ez a szirup jó?Kép

N

Kép
narco

Szia Lányok!
Csak bejelentkezem, hogy majd jövök. Kép
Pályázatot íruk éjjel-nappal így már olvasni sincs időm. Ma is dolgozom.
De ígérem, hétvégén "bepótollak" Titeket!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Más is dolgozik ma rajtam kívül, vagy csak nekem van ilyen pechem?

Norwell
Gratulálok a bébidhez. Kép Tök jó, aztán gömbölyödj szépen! UH rövidítések vannak valahol, valamelyik topikban, de már nem tudom hogy pontosan merre.

Nárcisz Kép
Jobbulást kívánok neked. +++++++++++++++++

Ez a hét tényleg nem a legjobb eddig. Tegnap meghalt a nagymamám. Kép Szerencsére csak pár hétig volt kórházban és addig jól volt. 92 éves volt, szóval ilyenkor ez már természetes, csak azért hiányzik.
A mensim azóta sincs sehol és ez már a 30cn. Kép De akkor mi a franc volt csütörtökön az a kis vér? Kép Tegnap kíváncsiságból hőmérőztem meg ma is és fenn van a hőm. Ajaj, már megint reménykedni kezdek. Kérhetnék egy kis drukkot? Hátha, mégis.......... Aztán majd jól pofára esek és vakarhattok fel. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Gyorsan még írok, mielőtt a főnököm beér.

Majcsi!
Én is dógzom.
Hűűű és tényleg semmi? Pecsételés sem?
És a táblázatban lévő 26-27 nap mennyire megbízható szokott lenni? Ajaj, már megint kezdek én is reménykedni, de nem akarom adni alád a lovat.

Drukkolok!

Puszi:
réka
Vendég

Majcsi!
Részvétem a nagymamád miatt!

És drukkolok neked+++++++++KépKépKép
A mensi kerüljön elKépKépKép
( ...meg engem is... )

Kép
Kép
zsazsóka73

Réka
Inkább 27-28 az utolsó pár ciklus. De ha ma 37,1 volt akkor ma nem jöhet meg. Persze majd kiderül. Behergelem én magam eléggé, nincs azzal gond. Kép
Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Nagyon sajnálom nagymamád! Kép De ami igaz, az igaz, szép kort élt meg.
Ami a drukkokat illetti, abban nálam sincs hiány!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem próbálsz meg tesztelni???? Várom a fejleményeket!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Majcsi!
És részvétem a nagyid miatt!
Nagyon szép kort megélt!

Remélem az enyém is megél ennyit, mert nagyon szükségem van rá!

réka
Vendég

Bocsi Lányok, szolgálati közlemény jön:

<font size="+1">"Kedves" Szíjjártó Zoli!!!!

Nem tudom hogy keveredtél ide, de nem is nagyon érdekel!
Nyugodtan olvasgatsd a hozzászólásaimat, ha nincs jobb dolgod!
Azt viszont nem értem miért kell terjesztened azt, amihez semmi közöd!!!!
Ha neked nincs magánéleted, akkor azzal élvezkedsz, hogy másokéban turkálsz?????
Hát, mit mondjak? Egészségedre!!!!</font>

Kép
stella9

Stella!
Ha ez tényleg igaz, akkor FELHÁBORÍTÓ!

Sajnálatra méltó az ilyen ember!!!

réka
Vendég

RékaKép
Ennél több szót nem érdemel Kép!

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Én is dolgozom, de most tudok jönni egy kicsit. Kép Rengeteget írtatok egy hét alatt, szinte lehetetlen mindenre reagálni.

Nárcisznak utólag is szeretnék boldog névnapot, mostanra pedig jobbulást kívánni! Kép

A szemészeten szerencsére minden rendben volt, kaptam papírt arról, hogy szülhetek rendesen, nem kell császár Kép
Sikerült viszont benáthásodnom Kép

Majcsi, nagyon sajnálom a nagyidat, de tényleg nagyon szép kort ért meg...
Drukkolok, hogy a hőd maradjon fent még nagyon sokáig Kép

Eszter, sajnálom, hogy így döntöttél és remélem, hogy nem végleges az elhatározásod. Kép

Norwell Kép Akkor mostmár hivatalosan is gratulálok a bébihez! Kép

Csibe Kép Teszel fel képeket a kis kiruccanásról? Van vmi megérzésed esetleg?

Stella Kép Ki ez a pasi és mit csinált???

További szép napot és jó 7végét kívánok mindenkinek!

Puszi: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Majcsi!

Ha nekem 37,1 lenne és már pár napja késne én is izgulnék. És minden okod meg is van rá. Drukkolok nagyon!

j.
Vendég

Sziasztok!

Sziszka!
Egerszalókon voltunk a Shiraz nevű hotelben. Nagyon szuper volt minden!Kép
Köszi a gartulációt, reméljük még sok ilyen lesz!Kép

Valér!
Szerintem akkor legyetek együtt, amikor jól esik, bár ezzel ugye semmi okosat nem mondtam!Kép

Majcsi!
Sajnálom a nagyid!Kép
A drukkok azonban mennek+++++++++++++++++++++Kép

Timi!
Képeket sajnos nem tudok feltenni, mert pont FÉNYKÉPEZÕGÉPET NEM VITTÜNK!!!!Itthon maradt!Kép
Nagyon mérges voltam!

Megérzés?
Ma elkezdtem "pecsételni", úgyhogy biztos meg fog jönni!Kép
Május óta most először érint borzasztóan rosszul a dolog!Kép
Reggel nagyon magam alá zuhantam, de most már kezdek magamhoz térni. Csináltam ebédet és most, hogy írtam neketek jobb egy kicsit.
Szóval következő lépés/ek:a férjem megy andrológiára kedden, nekem átjárhatósági és újabb reménykedés!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok.

majcsi.Fogadd oszinte reszvetemKép

csibe,sajnalomKépProbald oszeszedni magad.Legy eros nagyon.

timika mikor fosz szulni?valahogy nem vagyok kepben.

mjacsi ez mind a tied.++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lanyok.Kicsit fura de nekem soha nincs 37 felett a hom.
igaz hogy ossze vissza merem(de mindig abban az idoben huvelyben)csak nem minden nap.
tegnap 36,3 volt ma meg 36,5.Szerintetek normalis ez a 27 cn-n?
valami valaszt adjatok,mert ugy erzem ez nem normalisKép

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:26-kor.
seszi

Sziasztok!

Majcsi! Nagyon sajnálom a nagymamád. Viszont szép kort ért meg, és ha jól értettem jó egészségnek örvendett, és ez Isten ajándéka. A másik is, ha csatlakozhatok Seszihez. (+++++++Kép)
Tudod Adrinál is volt egy ilyen lélek csere, ez lehet, hogy jel!

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?