A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

majcsi.rosszul kezdodott a mai napom.AQrra ebredtem hogy begorcsolt a hasam.Azthittem megjott de csak egy kiados wczes hianyzott(bocs)
tunetim szokasosakKép
hasam puha,nincs babomKép

a mai napomban csak a te zebradnak orulok.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Képzeljétek, egyik este karbantartás miatt kikapcsolták a netet, ebből kifolyólag a router is elromlott, 2 és fél napig nem volt netünk, azt hittem beleőrülök! Kép

Nárcisz
Hogy vagy?
Remélem jobban, és már meg is gyógyultál. Kép
Nekem használt ez a lándzsásútifű szirup!
DE: Ha nagyon durva a köhögés, akkor mucopront kapszulát szoktam szedni Kép
Vagy Neocitran!!! Kép És persze sok-sok tea (hársfa) igazi citrommal és mézzel! Kép

Majcsi
Sajnálom a nagymamád Kép
Õszinte részvétem.
Viszont: HATALMAS GRATULA A ZEBRÁDHOZ!!!!
Õszintén örülök neki, hisz már annyira vártatok rá!
Természetesen mennek a drukkok!!! Kép
Kép

Csibe
Egerszalók szép hely!!!
Tök jó, hogy ott voltatok!
Drukkolok, hogy a vizsgálatokon minden a legnagyobb rendben legyen! Kép

Monyóka
Hőmérőzés: Én viszonylag rendszeresen mérem (2 nap maradt ki), ma vagyok 20 cn, és a hőm 36.3 Kép Max 36.5 volt...
Én se értem ezt az egészet, az előző hónapom olyan szép volt, mármint olyan szépen alakult a hőm, mostmeg... Kép

Refief
Az én apukám 40 éves volt amikor elvesztettem... hát ez a téma különösen érzékenyen érint, ugyanis nemsokára szülinapja lenne, a 43. Kép

Kivi
Örülök, hogy újra próbálkoztok!
Hajrá a babóért! Kép

Puszi: Sziszka

szisszka

Seszi Kép
Remélem nem vagyok fekete bárány a szemedben, Eszti megkért e-mailben hogy vegyem ki a táblából.
Írd meg a számod, és szivesen "pazarolok" rád is 1-2 sms-t Kép

Majcsi Kép
Gratulálok nektek nagyon! Annyira jó! Drukkolok tovább!
Sajnálom hogy elment a nagymamád!

Kivi
De jó lenne ha tényleg újra rajtolhatnátok! Szoritok ehhez!

Csibe
Drukk nektek is a vizsgálatokhoz!

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Majcsi!

Szerintem pattikkal nem vagyok egyedül. A progi is rásegít egy kicsit. Vegyél tonikot, elég jó a hányinger ellenKép Viccet félretéve, ha valami kencét veszel, előbb nézd meg mi van benne, maradj a természetes cuccoknál, abból nem lesz gond! Ez a tinipatti legyen a legnagyobb bajod! Nekem is tetszenek a malackák. Tényleg igaz, hogy kicsiben minden olyan ari, még a krumplibogár is, lehet, hogy a következő zebrásnak elárultam az ötletem?Kép

Szisszka!

Nem lehet, hogy megint extra hosszú lesz a ciklusod, mert akkor mostanában fog a hőd ugrani.

Lányok!

Ma megyek a családorvoshoz a vér-pisi meg EKG eredménnyel, na meg azért, mert szombat este óta semmi sem marad bennem még a víz sem. Fekszek, mint egy darab fa, vagy hányok. Tegnap este már a torkom is kezdett kipurcanni a gyomorsavtól. Ha van valami ötlet... Várom!
Most egy pár órája bennem van egy szelet kenyér meg némi tea, de érzem, hogy kezd megint centrire kapcsolni a gyomrom. Na nem panaszkodom, de tényleg nem offolni akarok, de ha valaki tud erre valamit, az ne tartsa magában, mert kezdek nagyon gyenge meg nyügi lenni.

Juca

tjuca

Ja és még valami!

Refief!

Honnan a nick?
Csinálj a kedvemért még egy tesztet, ha gondolod megszponzoráljuk!!!!

Juca

tjuca

MajcsiKép
Gratulálok a zebrához Kép A nagymamád miatt részvétem.

wish

Juca!

Szegény, most valahogy nem irigyellek.
Főtt krumpli, vagy alma kekszel (ledarálva mind a kettő)? Vagy ez már túl nehéz kajának számít?
Nem tudom, nekem a piritós és/vagy keksz be szokott jönni, ha hányingerem van.

Sziszka!
Az én hőm sem úgy alakul, ahogy én azt szeretném. Írogatok egy másik topic-ba is "Hőmérőzés" a neve. Ott vannak páran akik talán tudnak mondani valami okosat neked is.

Tündi!
Hogy vagy? Bocsi a híg agyamért, de mikor is mész kórházba?

j.
Vendég

Juca!

Szegény, most valahogy nem irigyellek.
Főtt krumpli, vagy alma kekszel (ledarálva mind a kettő)? Vagy ez már túl nehéz kajának számít?
Nem tudom, nekem a piritós és/vagy keksz be szokott jönni, ha hányingerem van.

Sziszka!
Az én hőm sem úgy alakul, ahogy én azt szeretném. Írogatok egy másik topic-ba is "Hőmérőzés" a neve. Ott vannak páran akik talán tudnak mondani valami okosat neked is.

Tündi!
Hogy vagy? Bocsi a híg agyamért, de mikor is mész kórházba?

j.
Vendég

Sziasztok!
Csupa jó dolgok történnek.
Majcsi:
GRATULÁLOOOOOOOOKKKKKKKKK!!!!
Ma már tuti jó napom lesz!!!
Juca:
A nick név a lánykori nevemböl van,mert PFEIFER úgyebár apukám után.
Igen ma vagyok a 39.cn-on és semmi,tegnap fejeztem be a gyógyszerszedést(két hónapja is 42 napra jött meg,mikor gyógyszert szedtem a felfázásomra),csak most kéthete lesz pénteken,hogy kicsit pecsételtem délelött azt hittem megfog jönnö,mert a 29 cn-on voltam.Viszont 1-jén csináltam egy tesztet,bár nem reggel hanem délben de egycsikos lett.Akkor voltam a 32.cn-on,és el is keseredtem,hogy egycsikos lett.
A férjem reggelnagyon édes volt a korai"hancur"után,azt mondja kicsit teltebb a melled...hát nem is tudom nem merem beleélni magam semmibe.
Csütörtökön megyek a dokihoz,remélem használ a gyógyszer és nyoma sem lesz a bacinak!!!!!
Ezért gondolkozom csináljak-e tesztet addig???!!!
Szisszka:
Köszi az együtt érzést,hát akkor neked se lehetett könnyű!
Majd késöbb még benézek.
Üdv:Zsuzsa
refief

Juca!
Hát mit ne mondjak, elegem van az extra hosszú ciklusokból, soha semmi bajom nem volt,mindig rendesen megjött a mensim, mostmeg mindig ez van Kép Eléggé bosszant Kép

Ha ennyire nem marad meg a gyomrodban semmi, próbáld ki azt a módszert, hogy teából egy kanálnyit megiszol, ha bent marad, akkor egy 20 perc múlva 2 kanálnyit, ha az is marad akkor már pár kortyot és így tovább. Ha marad a tea, akkor megpróbálhatsz enni is valamit, de valami egyszerű kajcsi legyen (főtt krumpli, főtt rizs, háztartási keksz...)
Remélem segít!!!

Junko
Köszike, akkor benézek abba a topicba... hátha
Neked miért nem úgy alakul a hőd??? Mi a baj?

Sziszka

szisszka

Köszi Szisz és Junko!

Sajna ezek is kijönnek (krumpli, tea priítós), de ezt az időzített módszert még nem próbáltam, hátha ez a megoldás!

Köszi:

Juca

tjuca

Juca! Én azt hallottam, hogy többször keveset és olyat ami felszívódik, kell enni.
Niki

kancellárka

Juca! Én azt hallottam, hogy többször keveset és olyat ami felszívódik, kell enni.
Niki

kancellárka

hoppá bocsi Kép

kancellárka

Tündi!
Írtam mail-t!

Jaj, csak ezt a napot éljem túl (ma van a pályázati határidőnk)

Puszi:
réka
Vendég

Szikszka!

Nekem az a bajom, hogy a hőm semmi kiugró dolgot nem produkál.
A ciklus elején szépen araszol (tized) fokról fokra lefelé, aztán pedig szépen fokról fora fölfelé. De nem elég magasra, csak kb. 36,8-36,9-ig. Ja és az alaphőm is kb. 36,4-36,5.
Semmi hirtelen zuhanás, meg emelkedés. Dög unalom.
Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy én digivel mérem, csak csippanásig (pedig áll. 10 percet kell azzal is) és vannak napok mikor elfelejtem mérni.
Trehány vagyok ez tény. De az pár nap csak mikor kiesik, és a középidőben mindig mérem.

Szóval nekem az a bajom, hogy unalmas a görbém. Kép
junko
Vendég

Refief Kép
Mi szerintem már találkoztunk. Nem hiszem, hogy sok Pfeifer Zsuzsa rohangál az országban. Nem Móron laktatok? Nem biztos, hogy jól emlészem, de úgy emlékszem, hogy valami Fehérvár környéki település volt.

wish

Sziastok!

Majcsi,
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!Kép
Részvétem a nagymamád miattKép

Juca,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, remélem hamarosan jobban leszel!

Móni

Kép
móni23

junko sziszka.Nekem mar napok ota 36,5 pedig mar a 29 cn-n vagyok.
napkozben is mertem 2szer ket kulombozo homerovel es akkor is ennyi volt.
megall az eszem.
nekem amikor leesett a hom akkor 36 volt a mult honapban.

szerintetek nem baj ha nem megy fel 37 ig?

Kép
monyoka

Majcsi!
Nagy-nagy gratula! Végre valaki megtörte ismét a zebracsendet!!! Jaj, DE JÓ!!!! KépKépKépKépKép Ez a nap híre! Máris több kedvem van témazárót javítani!!! Kép A táblát elnézve, egyre kevesebben vagyunk a zöld mezőben! És ez remek dolog!!! Remélem most elindítottál egy újabb zebracsalógató vonalat!!! Kép
Vigyázz Magatokra, csak semmi megerőltetés és idegeskedés! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Monyó!
Ha jól tudom, mindenkinél más és más az érték! Valószínű, Nálad az a normális, ha 37 alatt marad. Szerintem ne idegeskedj emiatt!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Ismét jöttem.
Wish:
Én Budapesten Köbányán élek már 30éve.
Van egy névrokonom????????
Lányok!!!
Tegnap is mértem höt meg ma is(egyébként nem szoktam),és tegnap 37,1 ma meg 37...és még nem jött meg
Ilyenkor mi van???
Két gyerek után tudnom kéne mindent???!
Zsuzsa
refief

Monyó!

Hát, nem tudom. Én azért azt gondolom, 37 körülinek kellene lennie.
De mennyi volt a többi napon?

j.
Vendég

Juca
Én úgy hallottam, h ez az időzített módszer azért működik, mert fokozatosan "hozzászoktatja" a gyomrod, hogy van benne valami. Nekem be szokott válni (bár én nem vagyok kismami),REMÉLEM NEKED IS SEGÍT!!! Kép
Küldöm a Rókaűzőket!!!

Junko
Lehet, hogy meg kéne várnod a 10 percet...
Nálam előző hónapban megvolt a zuhanás, emelkedés, most meg semmi.
Nekem 36.3, 34.4 szokott lenni, kétszer volt 36.5 Nálam sincs semmi lényeges változás... Kép

Monyóka
Nekem múlt hónapban az átlag hőm 36.6 volt.
Amikor leesett akkor volt 35.9 aztán meg 37.0
Szóval én sem értem ezt az egészet.
Nekem ez a második hőmérőzős hónapom, szóval még sokat kell okosodnom. Még egy hónapot mérnem kell, aztán mennem kell megmutatni a dokibácsinak, hogy mit produkáltam.

Réka
Megy a drukk a mai nap túléléséhez!!! Kép

Nem tudjátok, van valamilyen front? Egész nap fáj a fejem Kép És hiába veszek be bármilyen gyógyszert, nem múlik el! Kép

Sziszka

szisszka

Zsuzsa!

Ha ilyen magas a hő, lehet ám reménykedni. Sztem.
Most nézem, hogy elsején csináltál tesztet. Ideje volna még egynek!
j.
Vendég

Zsuzsa!Kép

Lehet hogy tényleg itt a zebraeső?

Szerintem ne csigázz minket, reggel csinálj egy tesztet, meglátod reggel sokan jönnek majd korán...

Puszi, Kati
Vendég

Zsuzsa
Akkor lehet, hogy csinálnod kellene még egy tesztet, hátha...
Én drukkolok, jó??? Kép

szisszka

Refief Kép
Igen, akkor van egy névrokonod Kép
Szerintem is csinálj holnap egy tesztet. Drukk Kép

wish

SZiszka
Front lehet igen, engem is fenyeget a fejfájás, egyenlőre csak ilyesztget szerencsére, de neked jobbulást!

Juca
Neked is jobbulást kívánok! Sajnos a leírtakon kívül nincs ötletem hoyg mivel lehetne a pocidat megtölteni, de tényleg minél előbb menj dokihopz, nehoyg kiszáradás fenyegessen, még a végén infúziót kell kapjál!

Junkó
Köszi, elvagyok. Már csak kicsit félek a műtéttől és körülményeitől. Csütörtökön megyek be a H-ba és pénteken lesz a műtét.

Monyóka
Így hoyg leírsz 1-1 napi hődet, nem lehet elemezni. Rakjál fel egy hőgörbét vagy írd meg a hőidet és megcsinálom a görbét, de egyben kéne látni.

Tündi
Vendég

Junko
Azért azt vedd figyelembe, hogy az alap hője mindenkinek más és más. Nekem 36,6 alá sose megy és a 36,7 és 36,8 nálam alacsonynak számít. Sőt pé előtt igazán leesni sem szokott, de az igaz, hogy pé-kor 37 fölé emelkedik és aztán ott is marad.

Zsuzsa
Drukkolok neked, nagyon. Ha van ott Valaki akkor biztos mutat már valamit a teszt. +++++++++++++++++++++++++++++++

Juca
Nekem semmi ötletem a hányingerre, de remélem hamarosan jobban leszel.

Tündi
Pénteken minden drukkom a tiéd. Remélem most már hamarosan lesz babácskád, mert nagyon megérdemelnétek.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok,

MAJCSIIIII!!!!!!!!!!!! Te nap Hőse!!!! Hatalmas gratula! Kép Én picit reménykedtem Benned, megmondom őszintén. Annyira örülök Nektek! Kép
És egyúttal részvétemet küldöm a nagymamid miatt Kép

Lányok,
Voltunk genetikai UH-n. Minden rendben, egészséges a gyerkőc. Kép
Éééééés....... 90%, hogy kislány!!!! Kép
Most épp it lebegek, most el kell mennem a védőnénihez, időpontom van, aztán még jövök és benézek!

Pusza mindenkinek

Képet rakok majd később...

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Timi!
Ez a pecsételés nálam évek óta van mensi előtt.Sokág keresték mi lehet az oka, de semmi eredmény nem volt.Aztán orvost váltottam, most jobb egy kicsit, de még nem múlt el teljesen!

Nárcisz!
Én nem hőmérőzöm, de azért köszönöm a válaszaidat, nagyon kedves vagy!Kép

Réka!
Hogy hogyan tovább? Páromnak szerdán andrológia, nekem átjárhatósági.Hogy a clostyt kell e még szednem, azt nem tudom, arra még rá kell kérdeznem.
Mi lett a pályázattal?

Vera!
A hőforrásnál is voltunk, nagyon szupi volt!

Majcsi!
GRATULÁLOK!Kép
Köszönöm az infót a progiról!

Sziszka!
Tényleg szép helyeken jártunk és nagyon jól is éreztük magunkat!
Köszi a drukkokat!

Tündi!
Neked is köszi a drukkért!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Uniqueom! Kép
Gratulálok a 90% kislányhoz! Kép
Akkor Laura ugye???? Kép

szisszka

Unique!

Most mondhatnám, hogy én MEGMONDTAM, hogy kislány, de nem mondok semmi ilyetKép Csak gratulálok hozzá! Akkor Laura lesz? Tök jó, hogy makkegészséges, de hát milyen is legyen egy tökös kiscsaj???
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy megint sokáig hallgattam, de sok volt a munkám, így nemigen tudtam volna reagálni, velem meg nem volt semmi, amit írhattam volna. Nehéz így, hogy nincs otthon netünk.
Na nem mentegetőzöm tovább, először is:

Majcsi, nagy-nagy gratula!!!!!!! Kép Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!! Kép Kép

Üdv minden újnak! Kép

Zsuzsa, Neked is megy a drukk, hátha, hátha...Kép

Juca, jobbulást, remélem az új módszer beválik!!

Junko, nekem a hőmérő eddig mindig igazat mondott (csak sajnos ebben a hónapban "nem hallgattam rá"), pedig szájban mérem csak, és szintén csak csippanásig. Egy időben mértem digitálissal és higanyossal egyszerre, és mindkettő ugyanazt a tendenciát mutatta, csak az egyik mindig 1 tizeddel kevesebbet, mint a másik. Az szerintem eygáltalán nem gond, hogy nem hirtelen ugrik fel, a lényeg, hogy mozog, és a két fázis elkülöníthető. Nekem mindig uh-val nézik a pé-met, és utána lassacskán megy csak fel a hő, de felmegy. Szóval a lényeg, hogy szerintem az unalmas görbéd is pé-re utal!! Kép

RékaDuddu, remélem túléled a mai napot!! Kép Olvastam, mizújs Veletek, szurkolok továbbra is, hogy minden jól alakuljon, ha inszemre kerülne sor!! Kép

Tündi, nagyon szurkolok a műtéthez, remélem minden jól alakul majd!! Kép

Bocsi lányok, még sokatoknak akartam írni, de beesett egy halom sürgős meló Kép

Magamról annyit, hogy megint nem sikerült, csak azért nem jön meg, mert annak ellenére, hogy életemben először tüszőrepi szurit kaptam, hogy még biztosabban megrepedjen (eddig magától is megtette), valószínűleg jó későn repedt meg a tüszőm, így még nem jön meg. Ma voltam vérvételen. Sajnos láttam a hőmön, hogy elindult föl, majd visszaesett, de álmodni se mertem volna, hogy nem reped meg, pedig még szurit is kaptam. Amikor meg rá egy hétre valszleg megrepedt, akkor meg nemigen tudtunk együtt lenni. Kép

Na tényleg dolgozni kell, küldjétek nekem a Mikulást, hogy hamar továbbléphessünk, mindenkinek szukolok, akinek épp aktuális! Kép

Réka
korek

Réka!

Még az jutott eszembe, hogy inszem vagy sem nem álltok át a köntösre? Így, ha ne adja ég de eljön az a három hónap még jól jöhetKép
Én nem vagyok sem köntös párti sem ellenes, szerintem nem akkora kényelmetlenség, hogy ne lehetne használni, de ez minden párnál más és más, csak úgy eszembe jutott!
Pláne, hogy inszem és köntös nem zárják ki egymástKép

Juca

Na megyek a dokihoz.

tjuca

Zsuzsa,
Én is drukkolok nagyon ahhoz a teszthez, remélem beindul a karácsonyi zebraesőKép

Tündi,
Most olvasom, hogy korházba mészKép Szurkolok nagyon, hogy minden rendben menjen a műtétnél és persze semmi gondot ne találjanak.

Unique,
Gratulálok az egészséges kislányhoz, nem csodálom, hogy a föld felett lebegszKép

Móni

Kép
móni23

ah elszallt az uzimKép

unique gratula a kis nunisodhozKép

zsuzsa mennek a drukok++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tundi en csak hebe hoba merem.ninc gorbemKép

lanyok nekem megfog jonni.minden jel erre utal.picit gorcsolt az elobb a hasm,meg megjelentek a homlokomn a menzihozo pattik.
majd a kovetkezo honapban.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Majcsi!
Nagyon-nagyon gratulálok Kép Sok boldogságot kívánok a követkeő hónapokra Nektek Kép

Dudu!
Drukkolok Nektek!

Kivi!
Majd mesélj mit mondott a doki.

A héten nekem is elkezdődik a hormon vizsgálat. Szerdán, pénteken és vasárnap kell mennem vérvételre.

Igyekszem majd gyakrabban jönni, de szerncsére megint sok munkám van.

dido

dido
dido

Monyóka
Nem lehet, hogy jobb lenne ha végig mérnél legalább 1 hónapot...
Szerintem több mindent megtudnál, lehet, hogy sok mindent tisztábban látnál.

Képzeljétek, párom most vitte el a kislány kutyusunkat orvoshoz, meg fogják műteni Kép

szisszka

Sziasztok!

Na hazatértem.
Kicsit vad volt lázasan előadást hallgatni.

Timika!
Nem tudom pontosan, hogy mit értesz kockáztatás alatt, de gondolom azt, hogy nem baj-e, hogy szeded, ha terhes lennél.
Szerintem, és én így csinálnám: amíg fáj a torkom, addig semmi, csak mondjuk torokfertőtlenítő tabletták, vagy ha attól is tartanék, akkor mézes tea. Szerintem babáért egy kis torokkaparást érdemes kibírni. Aztán ha láz meg köhögés, akkor édemes csak bevetni a nehéztüzérséget.

Norwell!
Nem vagyok híve a vitamintablettáknak. Szerintem sok-sok gyümi, és vastartalmú zöldségek. Annak idején én is ezzel léptem ba, hogy miben van sok vas. Azt hiszem: brokkoli, és karfiol.
A csirkehúst, és birkát meg marhát is lehet enni. Ja és a C-vitamin növeli a felszívódását.
Ha nem értetek egyet szóljatok, ha valamit rosszul tudnék.

Majcsi!
Gratulálok. Isteni ez a hír. Kép Természetesen drukkolok, hogy egészséges babád legyen. Na meglett a zebra is, ahogy kértétek.

Kivi!
Sajnálom.

Szisszka!
Köszi, hogy aggódsz. Igazából, amit én szedek, az Aspirin-C és ACC-200. Gyógyszerészetileg ez a legmegalapozottabb választás. Na és a mindenféle teák forrón, kevésbé forrón. Állandó ivászat, és a torokfertőtlenítő tabletták. Ja és most szólt a férjem, hogy a szex is. Kép

Juca!
Szegény. Tanácsot sajnos nem tudok adni, talán majd a kismamák. De együtt érzek veled.

Tündi!
Esetleg haragszol rám?Kép

Csibe!
Akkor bocsi az elnézésért, nagyon tompa vagyok, nem nagyon emlékszem semmire.

Korek!
Sajnálom, hogy nem volt szerencsés a hónap szerinted. Akkor végül is UH-val később ellenőrizték?

Unique!
Tök jó a kiscsaj. Na várom majd a képeket.Kép

Kép
narco

Sziasztok,

Köszönöm a gratulációkat Laura nevében is! Kép

SzisszkaKép
Igen, ha kislány lesz, akkor valószínűleg Laura lesz. De csak azért, hogy utána tudjuk Larának becézni. Kép

ÉviKép
Iggen... TE megmondtad!!! Kép Kép Kép Úgy látszik, hogy a kislányok csinálnak nagy pocót a mamijuknak, hogy kényelmesebben elférjenek benne Kép

RékaKép
Furcsa amit a tüszőrepi szuriról írtál. Annak szerintem meg KELLETT repednie tőle. Szerintem. Persze nem vagyok nagy tudományos ebben a kérdésben, de nekem amikor kaptam olyan óramű pontossággal jött meg rá 14. napon, hogy ihaj.

JucaKép
Te akartad Rókakomát Kép Na tréfa off. Jobbulást kívánok, még élénken él emlékeimben az első 3,5 hónapom Kép Nincs rá jó receptem. És spec. nyűglődtem, fetrengtem. Sok vizet ittam, meg sok-sok gyümit. De ez a Te esetedben nem jön be. Nem tudom. Írj, mi volt a dokinál, mert az ilyen mennyiségű róka már nem normális. Kép

MonyóKép
Sajnálom, hogy meg fog jönni. De azért most nem kenődsz el nagyon, ugye?

ZsuzsaKép
Zebrástesztetakarok!!!!!!! Kép Drukk+++++++++++++

DidoKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a hormonvizsgálatoknál!

SesziKép
Hogy eltűntél... Kép

SysyKép
Mi újság Veletek? Minden rendben? Kép

EsztiKép
Tudom, hogy nem vagy már velünk, csak azt szeretném üzenni Neked, ha netalán tán olvasnál, hogy HIÁNYZOL!!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

NorwellKép
Vas: marhahusi, máj, spenót (ezeket tudom így egyből)
No para. A túl sokat nem fogod kívánni. Kép

SzisszkaKép
Milyen műtét? Mi a baj?

NárciszKép
Jobbulást!
Tetszik ez a mondat: Gyógyszerészetileg ez a legmegalapozottabb választás. Kép Kép

Unique

KépKép
unique

Nárcisz
Ez jó Kép Mármint amit a férjed mondott! Kép Szerintem is igaza van Kép
Örülök, hogy gyógyulsz! Kép

Unique
Van egy daganat a fogínyén, azt kell leoperálni. Aztán azt elküldik szövettanra, és reménykedjünk, hogy nem rosszindulatú Kép

Lara Kép Ez aranyos.
De van ilyen keresztnév név is...
Nekem az egyik nagyon jó barátnőm Laura Kép

Valakinek nincs valami életmentő ötlete, hogy mit tudnék csinálni a fejfájásommal????
Egész nap fáj, és hiába veszek be bármilyen fájdalom csillapítót, nem használ Kép

Szisz

szisszka

Szia Lányok!
Hát csak túléltem! Kép Túl vagyunk 4 db beadott pályázaton, a jövő év teljes ktg.vetési tervén, az irodai üléstől összeállt derekamon..stb. Most meg mindjárt indulok táncizni.

Holnap pedig képzeljétek, életemben először megyek egy ált. iskolába tanítani. Korábban is tanítgattam már, de ezt most tök egyedül csinálom és nov. 25-re össze is kell állítsak egy műsorszámot.
Tan'tónénik!
A 4.-esek nagyon rosszak? És állítólag nem lesznek hajlandóak párba állni. Na meglátjuk, hogy sikerül.

Szóval nálam a figyelemelterelő hadművelet elég erőteljesre sikeredett. Már kb. egy szabad percem sincs, de egy darabig még bírom így. A jövő hetem meg már lazább lesz (assz'em) Kép

Junko!
Szerintem egyáltalán nem rossz a hőd.
Köszi a drukkolást!

Monyó!
Tényleg mérjed folyamatosan és addig, amíg ezt nem teszed, ne agyalj rajta, hiszen biztosan nem is értheted.

Brill!
Várjuk holnap a híreket a párodróL!

Majcsi!
Ma délelőtt nekem is úgy görcsölt a hasam kb. 1 órányit, mintha meg akarna jönni. Aztán hirtelen azt hittem, hogy el vagyok számolódva egy héttel, de rájöttem, hogy az még messze van és "magamra szóltam", hogy ne figyelgessek már mindenre ennyire. Nu, ezt aztán jólmegaszontam.. Kép

Remélem, jól vagy! Kép Kép Kép Kép Kép

Sziszka!
Még szerencse, hogy nem őrültél bele a net-hiányba!! Kép Mi van a kutyuddal?

Juca!
Szörnyű, hogy így kivagy.
Mit mondott a doki?

Ja azt a köntösöst esküszöm nem értem. Biztos a kiszipolyozott agyamnak köszönhető. Ja és mellik Rékának üzented?

Én már most tiszta ragya vagyok és még a progi-pótlástól ez rosszabbodhat?? És mi lesz, ha zebrás leszek??!?
Tegnap kezdtem az utrót. A hüvelyes változatot javasolta a doki. Szerintetek normális egy kis sárgás (krémes) folyás tőle? (bocsi)

Unique!
Nem akarom Évi babérjait elvenni, de osztozni kívánok rajta, ha megengeditek. Mert én is megmondtam, hogy Lara lesz. Tyűű, ez így nagyon jól hangzik! Kép

RefiZsuzsi!
Ha nem jön meg, szerintem is tesztelj!
Zebralavinát akarok!!!! Kép

KorekRéka!
De jó, hogy benéztél!
És honnan tudod, hogy tutti attól késik?
Én sem vagyok nagy okos, de ez a szuris dolog kicsit fura.

Dido!
Azért nem bánod, ha én annyira nem örülök a sok munkádnak? Mert így kevesebbet olvashatunk!
De azért a hormon-hírekkel jössz majd, ugye?

Csibe!
Mikor mész átjárhatóságira? És milyen féle-fajtára?
Pár hete nagyon okos vagyok a témában... Kép

réka
Vendég

Sziszka!
Seszi küldött fejfájással kapcsolatban kb. 1 hete egy linket. Megmondom őszintén, nem tudom, mi van rajta, de talán visszakereshetnéd!

Jobbbbbúúúlááást!

Annácskáról tudunk valamit?

réka
Vendég

DudduKép
Hát nem tudom, Te Lány, ezek a jelek..... Kép
Menzis görcsök jóval menzi időpont előtt. Sárgás folyás. No nem szeretnék előhírnökösköni Kép
Tudom, hogy Te is megmondtad Kép
Örülök, hogy sikerült túllenni a munka dandárján! Kép Most kéne egy pici pihenő, nem? Kép
Ja, és segítek Juca szótárához: köntös=óvszer.Kép
Szerintem arra próbált célozni, hogy csináljátok a kettőt együtt: óvszer + inszem. Kép

SzisszkámKép
Akkor nagyon drukkolok a kutyudért! Úgy lehet szeretni őket... Kép Írd majd meg, mi van vele!
És azért nem Lara, mert Norbinak Lara a kislánya és nehogy már őt utánozzuk Kép (de tényleg.)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique!Kép

Grat Laurához, bizti boszi lesz, mint az anyja. Én ismerek egy Laurát, ha a név determinál, akkor kössétek fel a fehérneműt apucivalKép

Lányok!Kép

Orvos annyit mondott mint ti, meg hogy igyak erővel is, ki ne száradjak, meg kiírt, és kötelezően fekvés, ha hánykolódok. Ennyi. Igaz, hogy nem normális, ha így folytatja, akkor infúzió. Remélem most megjön a kis tökmag esze, mert nagyon elbeszélgettem vele. Ja meg az orvos azt mondta, hogy még nem találkozott olyan terhes nővel, akinek magasabb a vasa, mint a normálisKép A pisimet nem dícsérte meg, azt mondta, hogy amikor a kis tökös (gondolom nincsenek röntgenszemei) ráül a hólyagomra, már amikor nem a gyomorszájamat bokszolja, akkor kialakul egy kismedencegyulladás, de ez a terhességek zömében így van, ezért nem várható mindig szuper pisi. Tehát kismamákok ne ijedjetek meg, ha túl sok baci van, tudjátok, hogy kölyök már megint aktívkodikKép

Most ledőlök, mert jön a menetrendszerinti antifittségKép

Juca

tjuca

SzisszkaKép
Fejfájás = séta, alvás, pihenés. Jobb nem jut eszembe. Esetleg szex Kép

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?