Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!
Nagyon élvezem az első Rékás-napomat!
Refi!
Sikerült megnyitnom

Köszi!
Timika!
Igen, a Réka volt a második nevem és kislány korom óta erre vágytam, csak sosem volt hozzá merszem. Most, hogy a vezetéknevemet is "elhagytam" (persze nyertem helyette egy sokkal szebbet), gondoltam, itt az ideje, hogy meglépjem.
Korek (Réka)!
Én is kívánok neked sok-sok boldog névnapot!
Köszi a vígasztalást! Azért a pempő csak egy tipp volt részemről, de gyanús a dolog. Hát egy hónap múlva kiderül...
Beírom a táblába persze

csak most a munkahelyemen vagyok és elfelejtettem beküldni, úgyhogy csak este tudom feltenni, vagy holnap.
Jó cukizást!!
Junko!
Hát igen, jó lenne, ha sikerülne találnod tartósan egy dokit, de egyetértek abban, hogy ez nagyon nehéz kérdés.
Mert hiába volt annyira jófej a dokim, hogy teljesen megbíztam benne, most a másik által kiderült, hogy csomó mindent csak "tessék lássék" csinált meg, amivel semmit nem lehet kezdeni. Úgyhogy mostmár tényleg lehet, hogy nekem is tovább kell állnom.
Remélem ez a doki néni bejön neked!
Csibe!
Drukkolok a párod andr. eredményéhez!
Jó sokára lesz meg. De ez legalább azt jelenti, hogy mindent megnéznek. Mert páromnál pl. hiába volt vizsgálat, egy csomó minden kimaradt. Emiatt is ismételni kell.
Lányok!
Nagyon köszi a kedves szavakat. Tudom, hogy igazatok van, csak néha annyira nehéz. Meg most vagyunk kb. az 1 évnél és ez a tény is sokkol néha. Szóval, amint lesznek (újra

) eredmények, biztos jobban fogom érezni a haladást előre, mert most még csak az egyhelyben topogás érzékelem.
De mindegy, mert a munkaterápia működik, ma is úgy lefárasztottak a rosszcsontok, hogy ihaj. A csoport fele kicsit viselkedésproblémás, ezért fel kell kötnöm a gatyát rendesen hozzájuk, de talán megbírkózom velük!
Most megyek és magamhoz térek.
Puszi:
réka