A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Monyóka!
Szegényke: Először is ne gondolj még rosszabbra. Nyugi e felől. Most vagy azért fáj, mert sikerült, vagy azért mert nem. Ami meg ezeknél rosszabb, az nem fáj.
Azt hogy elutasítottad a párodat, az hogy úgy mondjam természetes. A házasságban sokszor van ilyen, hogy az egyik beteg, vagy rossz kedve van, és csak egy ölelést szeretne. Ezen nem szabad megsértődni, mert hossz még az élet, és a terhesség sem egy sexparti

Csibe!Kép
Mindenképpen tájékoztass az eredmény felől majd minket.
Nem teszteltél még?

Juca!
Nomen ezt omen?Kép
A Kannibál érdekelne.Kép

Junkó!Kép
Legalább abból is lesz egy előrelépés végre. Csak jó orvost találjatok, mert ebben a mai világban.

Tündi!Kép
Nagyin izgulok, hogy mi lesz veled.Kép

N

Kép
narco

NárciszKép
Nem is tudod, milyen igazat mondtál ezzel, hogy a terhesség nem egy sexparti Kép De most komolyan.
Az első 3 hónapban a rosszullétek miatt nem kívántam, most meg a fáradtság. Néha jólesik, akkor ok, de valahogy nem az a mindent elsöprő, mint előtte Kép
De szerencsére a férjem is inkább a babóra koncentrál, úgyhogy így legalább "kvittek vagyunk" Kép

Nem-kismama Lányok, jó tanácsKép
Hancúrozzátok ki magatokat, mert ha jön a kismanó, egy jó ideig nem fogjátok! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Nagyon megleptél ezekkel a képekkel engem is. Nagyon aranyos vagy. És már mekkora a pocakod. Nahát. Ez tök jó. Az UH-os képek egy kicsit homályosak, de végülis rájöttem, hogy mit látok. Kép

N

Kép
narco

Unique!
Hát most erre gondoltam én is. És a babanélküliség kárpótlására sűrűn gyakorolom a dolgokat. Kép

N

Kép
narco

NárciszKép
Köszi! Jólesik, hogy ezt írod! Kép
Jó gyakorlást! Tudod, gyakorlat teszi a mestert Kép

KépKép
unique

Korek
Lakatok teljesen belváros, a Széchenyi téren van a Dzsámi (körtemplom a török időkből zöld kupolával), innen elindultok egy kis utcán (Janus Pannónius utca ha jól emléxem) a templom felső részénél balra a Székesegyház felé. Útban jobb kéz felől lesz 2 vagy 3 lakatos kerítés. Érdemes elmenni aegyébként a Székesegyházig is, nagyon szép a Szent istván tér. Babás szerkövekhez sok sikert, mi még mindig nem voltunk képesek elzarándokolni oda... olyan messze van Kép Mikor jöttök?

Monyóka
Jobbulást kívánok neked! Párod biztos megérti, emiatt ne emészd magad!

Csibe
Drukk a jó eredményért! Kép

Juca
Nagyon drága vagy, köszönöm szépen! Kép

Junkó Kép
Hajrá vizsgálatok! Sok erőt és kitartást kívánok hozzá!

Unique
Édi kismama vagy, édi a pocakod, édi Laura! Kép

Na akkor Tündike most Lköszön. Mégegyszer mindenkinek nagyon szépen köszönöm azt a sok támogatást amit az elmúlt napokban kaptam tőletek! Tudni fogom a kórházban is hogy gondoltok rám, velem izgultok, stb., és ígérem, nem felejtkezem el rólatok!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Háát megjöttünk. 2 órát kellett várnunk, aztán kikérdezett a doki és meg is vizsgált.
Multicisztás a petefészkem, a vérvételeimről a fontosabb adatok hiányoznak, újra kell csinálni, párom kiskatonavizsgálatát is ismétlik (ezt magunktól is kérni akartuk) és még egy csomó egyéb vizsgálatot kért (AIDS, hepatitis, sifilis...stb). Szóval nem előre, hanem visszaléptünk. Az eddigi vizsgálatokat nagyjából dobhatjuk a kukába.
Az orvos nagyon érti, amit csinál, ez egyértelmű. A stílusa kicsit goromba, de ez leginkább a határozottságából ered, meg abból, hogy nincs ideje a lelkemet pátyolgatni.
Az utro szedése miatt szinte lecseszett, hogy mivel lehet, hogy nincs is mindig pé-m (multicisztából következtette) nem csoda, hogy alacsony a progim. Szerinte hagyjam abba (3 napja szedem) gyorsan.
Egy dolog gyanús, hogy kb. 2 hónapja csináltak nekem egy hüvelyi UH-t és akkor szó sem volt multicisztákról, így azt sejtem, hogy a Méhpempő, vagy a Maca okozza.
Konklúzió: pempő, bogyó, hőmérő... stb. elfelejtve. Vizsgálatok előlről kezdve. Dec. 9-ére kaptunk újabb időpontot, addigra megpróbálunk mindent beszerezni és megbeszélni a folytatást, de mivel ők dec. 13-án bezárnak, ebből idén nem lesz semmi. Kép

Tündi, Majcsi!
Réka vagyok, pont azért "cseréltem" le az Erzsébetet, mert nem akarok Böske lenni. Gyerekkorom óta utáltam a nevem. Kép

Sziszka!
Szerintem sem késő a 19. napi pé. Mérjed csak serényen tovább!

Monyó!
Nálunk is nehéz a táncművészeti. Én sem álltam neki, ezt a melót is úgy csinálom, hogy fotózást számlázok közben. Ja és siralmasan keveset lehet vele keresni.
A pihenés a legjobb orvosság! Kép

Junko!
Az idézetet engedelmeddel magamra vettem és meg is köszönöm! Kép

Juca!
Köszi az utro-infót. Azt hiszem abbahagyom a szedését.

Unique!
Micsoda meglepi!
Nagyon szép vagy!
Tőlem ez most megint szörnyen távolra került, de tudom, hogy két szopiztatás között is szívesen mesélsz majd a gömbölyödésről. Kép

Most ennyire futotta.
Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Juca!

Köszi a bíztatást, jól esett!Kép

Nárcisz!
várok hét végéig a teszteléssel!

Unique!
Milyen nagy a pocid!
Tényleg homályosak egy picit az uh képek, de a lényeg látszik!!!Kép

Réka!
Szerintem ez azért jó dolog! Haladtok a megoldás felé! próbáld így felfogni!Biztos, hogy jó kezekbe kerültetek és biztosabb a végeredmény, mint eddig!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

TündiKép
Köszönöm a dícséreteket! Kép Aranyos vagy nagyon! Kép Már biztos elmentél, nagyon izgulok Érted! Vigyázz magadra és csak akkor gyere dolgozni hétfőn, ha tényleg minden ok!

DudduKép
Édes vagy! Méghogy én szép???? Kép
Nem túl jók ezek a nőgyogyós hírek Kép Nem emlékszem már, de most már a Dévainál voltatok? Õ küldött el újra a vizsgálatokra? A multicisztákra nem tudok mit mondani, tudod, nekem is ez volt. Kérlek, hogy ne keseredj el, persze, hogy két szopi között is számíthatsz majd rám, de én azért még tudok hinni a csodákban és a spontán babákban, ha nem haragszol Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

CsibeKép
Hát igen, poci alapján már nem tudnám letagadni Kép
Azért én picit drukkolhatok Neked titokban? Kép (XXXXXXXX)

KépKép
unique

Unique!
Igen, Dévainál voltunk és párom objektivitásával tekintve maximálisan jó kezekben vagyunk.
Nekem is pár perce jutott eszembe a csodátok, mikor néztem, hogy MEKKORA már a pocid! Nagyon megy neked ez a titokban reménykedés, látom... Kép hááát nem ellenkezem, sőt hálás vagyok érte.

Csibe!
Köszi. Igen, ezekben az eredményekben legalább tényleg fogok hinni. Mert szakmai szempontból maximálisan meggyőző volt a doki.

Nem örülök, hogy pecsételődsz, de a háttérben azért társulok Unique drukkjaihoz.

Lányok!
Különben is ZEBRÁTAKAROKOSZTANI ZEBRÁTAKAROKOSZTANI ZEBRÁTAKAROKOSZTANI ZEBRÁTAKAROKOSZTANI!!!
Vendég

Unique!Kép

Köszi, köszi! Szerintem minden rendben van veled, de gondolom ezt már a férjed elmesélteKép

Duddu!Kép

Sajnálom, de talán most már egyenesbe jöttök. Lehet, hogy brutális az orvos, lényeg, hogy baba legyen a vége. A fehérvérsejt a spermában nekem is szúrta a csőröm, csak nem mondtam. Remélhetően jövőre begyorsulnak a folyamatokKép

Narco!Kép

Kannibál, most mit mondjak, még a Rigót is képes volt elkapni, pedig repülni nem tudott. Evett ez mindent, a szó szoros értelmében tücsköt bogarat, egeret, verebet.

Lányok!Kép

Unique aranyigazságot mondott. Ha hány valaki legyengül. Ha utrót használ, az olyan izé. Ha meg vetélése volt parázik. Szóval huncutkodjatok előre a medve bőrére, gondolom a férjek sem lesznek ellenKép Nálunk 3 hónapig csak az alternatív megoldás volt engedett, ahhoz meg energiám nem volt. Szegény Pára(m) már attól elakad a libidója, hogy csak fekszek, mint fa, vagy a fürdőt bitorlom. De azt mondják a második harmad már sokkal energikusabb!!! Tapasztaltak?

És egy kérdés a kismamákokhoz:
hol lehet kismamabugyit elfogadható áron kapni. Ja és hol lelhető fel az olcsó mellytartó? Én csak csillagászati árúakkal találkoztam!

Jvő hét hétfőn megyek uh-ra, az lesz a 12. heti, ha lesz fotó teszek fel.

Juca

tjuca

Tündi!
Lekéstem Rólad.Nagyon köszi a beírást.Kép
Mostanában nem járunk arra, úgyhogy lakatrakás majd...Azért ari vagy, hogy eszedbe jutott.
Nagyon szorítok érted!Várjuk az infókat!
Kép
Ha anyukádnak is akkor van a szülije, akkor van reméy babára. KépMár kezdtem azt hinni, hogy "rossz" napon születtem...

Kancellárka!
Ma jöttem rá, hogy honnan ismerős a nick neved.Nem látogatsz egy esküvős fórumot?
Ha a profilod szerkesztésébe belépsz, és a Preferences-nél pipát raksz a "Remember my username and password in a cookies" elé, akkor elvileg nem kell minden üzi elött beírogatnod az azonosítódat és a jelszavadat.

Szisz!
Marshall 4 éves múlt októberben.A legszebb férfikorban van!
Totyi 5 éves, Alfi?Rokonok?
Szégyenlem, de nem tudom, Nálatok miért nem jöhet a baba.Miért kell várnotok(persze, ha tudhatom)?

Monyoka!
Hogy vagy?Ma este tessék már aludni! KépA férjed meg biztos megérti.

Nárcisz!
Téged sem felejtettelek el.Remélem fekszel és gyógyulsz! Kép

Réka!
Hát nem is tudom, mit írjak.Olyan kettős érzés.Rossz, hogy előröl mindent, de úgy tűnik, most vagytok a megfelelő helyen.Ne szomorkodj, láss a jövőbe Kép ZEBRÁKAT LÁTOK, ZEBRÁKAT LÁTOK, ZEBRÁKAT LÁTOK...

Sokan kimaradtak megint,de még talán tudok jönni Kép

Puszó
Brill

Kép
brill

DudduKép
Akkor azért az új mintavételek Kép Így már értem. Erre számítottam. Azt hiszem régebben írtam is. A meddőségi dokik nem szeretik a korábbi dokik eredményeit elfogadni. Nem kellett nagyon sokat várni? Engem bevallom ez (is) riasztott el Dévaitól anno. Hallottam a 2-3 órás sorbanállásokat... Kép

JucaKép
Köszönöm a bókot, férjem mindenről tudósít Kép
Na igen. Sexi. Kérdezted, hogy mizu a 3. hó után. Vigyázz, mert először is: 3. hónap vége NEM egyenlő a 12. héttel! Mert ugye nem 28 naposak a hónapok Kép
Nekem még a 14-15. héten is volt rókakomucim Kép Kitartás.
Második harmadban picivel jobb a szex, de a csúcsot azt elfelejthetem amíg babó pociban lakik. Valahogy nem merünk. Mindig ott van a fejünkben. Persze tudom, hogy nem tudunk ártani, de szerintem ez úgy jön. Nagyon jó, kellemes meg minden, meg imádom a férjem és nagyon gyengéd velem. Na meg persze a mellek érzékenyek, így klassz Kép
De még emlékszem a nyárra Kép Kép

Nos, kismamabugyi: én ugyan vettem 4-et a Megatoysban anno, de meg is bántam, mert tényleg drága és ha veszel 1-2 számmal nagyobbat ilyen anyu-féle pamut bugyiból, ami nem szorít nagyon kényelmes az is tökéletes. Én 5-öt vettem 800 Ft-ért a Metroban. És a cickótartó: én baba-mama melltartót vettem a Metroban, 3.000 Ft-ért. Nem érdemes bespájzolni, mert nőnek a drágáim Kép Kép Mikulásra már felírtam a listára a következő méretet Kép

Hű, most már kezdesz megnyugodni, a 12. hét környékén??? Kép

Puszi

Unique, akinél most odabenn buli van Kép

KépKép
unique

SzisszkámKép
Örülök, hogy megvolt a kutyud műtétje, nyugodj meg, biztos nem rosszindulatú a dolog! Olyan édes kutya, és olyan jószívű gazdijai vannak, hogy egyszerűen nem lehet! Kép
Valamivel tereld el a figyelmed, akkor tán könnyebb lesz. Pl. gyerekcsinálás? Kép Tényleg: fejfájásra jó volt? Kép

KépKép
unique

Uniquebébi!Kép

Köszi az infókat. Én vettem 3 bugyit 4500-ért, és baromi nagy, mert az angol méretek másokKép
Nagyon édik a fotók!!! Bár így nehéz kivenni a kiscsajt!Kép Nálunk ágynyugalom van, de annyira kinyiff vagyok néha, hogy ezen senki sem csodálkozik. Azt hiszem felteszem a pléhpofát és megkérdezem a dokit, meg a védőnőt, hogy mi fér bele, meg mi nem, bár ehhez az is kell, hogy csak egy kicsit jobban legyek.
Jövő héten megyek gen. uh-ra, nem mondom, hogy nem vagyok beszarva, de talán egy kicsit kevésbé, mint az első uh előtt.

Meddig dolgozol? Én még szeretnék, bár most a hiperhányás miatt itthon vagyok egy hétig. Náam mint mindig most is minden bizonytalan, kíváncsi vagyok hogy fog a főnököm a dolgokhoz állni. Persze van válsághelyzetre is megoldás. A gáz, hogy csak december 31-ig van szerződésem. Na mindegy ezen nem filózok, a gyerek az elsőKép

Juca

tjuca

Juca!
Köszi Kép

Brill!
Ez nagyon jó! Remélem, bejön a jóslatod! Kép

Unique!
De igen, két órát vártunk. Ez van, még nem vagyok teljesen biztos, de azt hiszem leparkolunk e doki mellett.

dudu
Vendég

Jucacica Kép
Köszi a bókokat a kiscsaj nevében is Kép
Az ágynyugalom egyébként nagyon hasznos amiatt is, hogy még csak véletlenül se forduljon elő pl. vérzés. Meg a no sex is. Ne erőltessétek szerintem. A doki úgyis azt mondja, nyugodtan. De szerintem ez olyan dolog, hogy adjuk meg a nyugit annak a babának is. Kép
Ne légy besz.rva, minden rendben lesz! Kép Olyan édik a pöttömök már ezeken az UH-kon! Kép

Én dec végéig dolgozom, bár nekem ez a munka-dolog olyan, hogy ha melózok, van píz, ha nem, nincs. Szóval még januárban be-bejárok majd hogy ne unatkozzam itthon egész nap, aztán főleg ha beköszönt az igazi tél, itthon maradok és Veletek fogok chatelni egész álló nap Kép
Itthonról fogok dolgozni a régi munkahelyemen, lesz elérésem a benti dolgokhoz. Aztán meglátjuk meddig bírom. Nem olyan vészes mondjuk csak az a fél állás itthonról. Talán még babó mellett is menni fog. Optimista vagyok. Meg rengeteg segítségem lesz a nagymamiktól. Ha csak dec 31-ig van szerződésed, akkor dec végén mindenképp irasd ki magad táppénzre, az passzív jogon is jár ha már nincs munkahelyed és akkor amikor a gyás és gyed alapot számolják a mostani fizudat fogják alapul venni. És a biztosítási jogviszonyod folytonos lesz. Ez csak egy jó tanács. Kép
A gyerek az első, de azért legyen miből venni neki plüssmacit Kép

Puszi

Unique (mék aludni, naggyon leragadnak a szemeim és a buli meg nem szűnik odabenn... Kép)

KépKép
unique

DudduKép
2 óra Kép Kép Kép Na nekem kb. 1 óra után ment volna el az életkedvem Kép Bocsi. De ha tényleg jó doki, mindenképp megéri. Kép

Puszi

KépKép
unique

DudduKép
Szerintem megéri Kép
(Mondta Wish bár neki sem csinált még gyereket Dévai doki, és már várt rá 3 órát is, de azért ennek ellenére nagyon szereti. És nem goromba, csak meg kell szokni. Egy nagy morgós mackó Kép)

wish

Unique Kép nagyon szép kismami vagy!
Rég jártam itt, épp csak bekukkantottam, és lám, mekkora már a pocid! További szép pocakosodást!

Wish Kép mizújs? Remélem jól vagy. Kép

Puszika
Noémi
Vendég

Csibe!Kép
Ahogy gondolod, de akkor ne variálj a gyógyszerrel, vagy menj vissza a dokihoz, hogy magyarázzon el mindent. Vagy nem így gondolod?

Juca!
Utána még mindig elmehetsz táppénzre, és aztán meg már a GYED lesz. Na?Kép

Wish!Kép
Szia. Már hiányoztál nagyon. Mi a helyzet?

Képzeljétek, el vagyok halva. Átéptem kilóügyileg a bűvös 60-as határt. De nagyon nem tetszik. Rá kell kapcsolnom.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Most is csak egy gyors bejelentkezésem lesz, hisz már egy ideje csörög a pizsi, de Titeket még mindenképp el akartalak olvasni! Kép

Unique!
Szépek vagytok! Kép Olyan jó, hogy feltetted a képeket, ilyen kismami és baba dolgoktól mindig olyan jó kedvem lesz... Kép

Duddu!
Sajnálom. Kép

Csibe!
Megy a drukk!!! ++++++++++++++++++ Kép

Juca!
Bocsi, hogy belekotnyeleskedek a dolgokba, de én pont a hétvégén érdeklődtem meg a táppénz dolgot. Ugyanis engem is érint a dolog, ha egyszer baba miatt otthon kell maradnom. Szóval, én is csatlakoznék Unique-hoz. Ha nem akarja meghosszíbbítani a szerződésed a főnököd, vagy nem akarsz visszamenni januárban dolgozni, akkor a szerződésed lejárta előtt menj el táppénzre. A doki biztos szó nélkül ki fog írni! Ebben az esetben nem bonthatják fel a szerződésed, így a baba megszületéséig lesz munkaviszonyod!!! Kép Ez pedig nem utolsó szempont! Megfontolandó...

Most jó éjt mindenkinek, megyek alukálni. Holnap nyílt nap lesz a suliban és jönnek a NAGYON kíváncsi "kis" nyolcadikosok, akik úgy égnek a vágytól, hogy bejöjjenek az én órámra is... Kép

Pusszancs
Zsu

Zsu
valér

Jó reggelt mindenkinek!

Délután jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok szép jó reggelt!

Először is boldog névnapot RÉKÁINKNAK!

Dudu!

Csak egy kicsit szomorodtam el amikor olvastam leveleidet. Mégis azt tűnt föl, hogy ez a doki nem fog sokat szórakozni, nagyon temperamentupmosnak tűnik, így nekem írásodból szimpibb mint a másik.
Elhiszem hogy nem könnyű és kicsit be is ilyedtem, hogy elöttünk mi áll!! De sok-sok kitartást kívánok nektek, és meglesz ennek az eredménye hamarosan. Érdekes engem is nagyon megfogott az az idézet, főleg, hogy tényleg annyira hiszek abban, hogy mindenkinek előre meg van írva, és mindennek oka van. Ez óriási közhely, mégis nekem sok erőt ad.
Szóval csak kitartás (egy kicsit írom ezt magamnak is, mert én is be vagyok tojva ámKép ).

Monyó!
Remélem a mai éjszakád már jobb volt, Narco leírta a lényeget sztem.

Zsu!
Veletek egyébként mi a helyzet? iparkodtok? Egyébként hogy intéztétek azt a Billingses dolgot? Azt hiszem te kérdezted...

Dido!
És veletek mi a helyzet? Régen Írtál.

Unique!
Jó nagy a pocakod, hogy múlik az idő. És bár homályos kicsit a kép, azért klasszul lehet látni a bébit.

Rólam
Engem ma elkapott reggel egy ideghullám, így jövő héten már megint meg fog jönni. Kép
Ma bejelentkezem Csibe dokijához. Õ egy fiatal hölgy, megpróbálom. Valahogy én férfi nődoki párti vagyok, de eddig jó párnál voltam már, és egyik sem jött be igazán. Nagyon kiváncsi vagyok milyen.

Sziasztok.
j.
Vendég

Sziasztok, mindenkinek Jó reggelt!

Brill! De igen esküvős fórum, mindenhol a kancellár nevet használom, de itt valami hiba miatt az nem ment és így lett a kicsinyítő képző.
A fénykép alapján ismerős voltál, csak sosem merek ilyenekre rákérdezni, mert félek, hogy hülyét csinálok magamból (egyszer már sikerült). Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Jó reggelt lányok!

Tegnap vendégségben voltunk így csak most tudtam gyorsan visszaolvasni, de sajnos most nem tudok mindenre reagálni Kép

Narco Kép Remélem már jobban vagy! Kép

Duddu Kép és Korek Kép NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! Kép

Duddu Kép Olvastam, hogy sajnos újra kell kezdenetek a vizsgálatokat. Kép De úgy látom, hogy most tényleg jó kezekben vagytok, ami közelebb visz az áhított zebrához Kép
A Réka a 2. keresztneved volt, vagy teljesen nevet változtattál?

Csibe Kép Igyekszem még ma emilt írni. Pecsételsz még?

Junko Kép Ne legyél rosszkedvű... Kép Megkérdezhetem, hogy eddig melyik nődokiknál voltál? Az enyém szerintem aranyos, de ha mondjuk a kórházhoz ragaszkodsz, ott is hallottam egy fiatal férfi nődokiról, aki állítólag még nem fásult bele a mindennapok taposómalmába.

Juca Kép Olcsó fehérneműt sajna nem tudom, hol lehet venni Kép Az a pár, amit én vettem, rohadt drága volt, de tényleg nagyon jó minőségűek.

Unique Kép Szép nagy már a pocid! Kép Kérdeztem korábban, csak gondolom elkerülte a figyelmed,hogy tényleg csak a Norbiék miatt nem lesz Lara a kislányotok?

Monyó Kép Jobbulást kívánok!

Lányok, ha Tündiről megtudok vmit, azonnal felteszem!

Puszi:

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Szia Timika!

Azt hiszem Kalmár László a neve akinél voltam. De nála is csak egyszer. Nem volt vele semmi bajom, egyáltalán, de tényleg. CSak nem vett komolyan legalább is én úgy éreztem. ÉS nem éreztem, hogy ő az igazi. Kép Egyébként a barátnőm nála szült, és meg volt vele elégedve, azért mentem én is hozzá.

j.
Vendég

Szia Junko!

Csak hallomásból ismerem őt, én nem voltam nála. Ha esetleg úgy gondolod, én is szívesen megírom neked az én dokim + a másik kórházi doki nevét is.
Ugye január óta próbálkoztok? Ha igen, szerintem érdemes lenne egy évet mondani a dokinak, mert sokan ezalatt nem nagyon hajlandóak vizsgálódni.

T+K

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Többet mondok, mert kicsit több is. Ám csak január óta céltudatosan és odafigyelve.

Köszi a doki felajánlást, most felhívtam a hölgyet és hétfőre kaptam időpontot. Majd meglátjuk mi lesz, ha valami miatt nem jövünk be egymásnak, akkor állok tovább. De gyanítom, hogy nem kéne ennyire türelmetlennek lennem, és ideje volna valakinél kicsit hosszabb időt eltöltenem. De nagyon köszöm, jó hogy van még lehetőség a tarsolyomban.

j.

Tök fura hogy egy városban vagyunk, ki tudja lehet ismerjük is egymást, te, Csibe és én. Szeged olyan kisváros. Kép
Vendég

Unique!

Nagyon csinos a pocid! És Laura is nagyon aranyos. Igazán szép nevet választottatok neki.
Ugye milyen klassz érzés, amikor bulizik bent a drága? Én sose bírom ki vigyorgás nélkül, ha megérzem a kis térdét az oldalamban.Kép

Dudu, Korek!

Boldog névnapot kívánok nektek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Junko Kép Szívesen Kép De inkább drukkolok, hogy szimpi legyen neked Csibe orvosa Kép Ha eljutok odáig, írok mail-t Csibének és megpróbálunk megszervezni egy talit. Lenne kedved csatlakozni? Kép

T+K

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Elnézést,hogy igy eltüntem,de tegnap egész nap vásáróltunk,megvannak az új karácsonyi díszek és az ajándékok a "huligánoknak".
Vettem szép piros (üvegböl)gyertyatartót ,egy gyertya fér bele egyszerű,de mútatós.
Kati:
Utólag is BOLODOG SZÜLINAPOT!!!!
Tündi:
Nektek meg szorítok,minden rendben lesz!
"Mi" ma megyünk az orvoshoz délután 3/4 5-re tudtam már csak bejeletkezni...
A hányingerem szinte állandó,de szerencsére nem olyan vészes.
Néha olyan fura a hasam is,szinte érzem, hogy van ott bent valaki....
Rékák BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Az én kislányom is Réka,tegnap kapott egy Barbis kabit sállal,sapival meg kesztyüvel,nagy volt az öröm ma meg még ünnepelnek az óviba is!
Puszi mindenkinek!
Zsuzsa
<!--attachment: Dok1-291844.doc*mime_msword.gif*application/msword*59.4**Dok1%2edoc --><center><pre>
Kép
Dok1.doc (59.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
refief

Sajna nem tudtam betenni a képeslapot Rékák, de elvileg megtudjátok nyitni!???
Foggadjátok szeretettel!!!!!!!!
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok
minden Rékának sok szeretettel!!!

Kép

Kép
brill

Duddu
Szerintem nem léptetek hátra, még, ha most úgy érzed is, mert most már jó kezekben vagytok. Januárra minden leleted meglesz, ha minden jól megy kezdhettek is és hip-hop babás leszel. Kép

Unique
Nagyon csini kismami vagy. Kép

Zsuzsa
Már mentek is dokihoz? Tök jó. Én
Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Nárcisz!
Azt mondta hagyjam abba nyugodtan a gyógyszert és várjak. Ha "csak" marad a pecsételés teszteljek, ha megjön rendesen továbblépünk!

Valér!
Köszi a drukkokat!Kép

Junko!
Most ide írok!
örülök, hogy kaptál időpontot! remélem szimpi lesz, nekem az. Ha nem így lenne, semmi gond, nem vagyunk egyformák!Kép
A férjem túl van az andrológián. Azt mondta nem volt vészes! Kicsit "megfogdosta" a doktorbácsi, aztán mintát kellet produkálni és 10 nap múlva eredmény.

Timi!
Igen, pecsételek még!Kép
Tényleg "kis" város Szeged, én nagyon szívesen találkoznék veletek!

A RÉKÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok.

Dudu remelem mihamarabb tullesztek ezen az egesz cecon,es megjon a varva vart eredmenyKép

zsuzsa sok sikert a dokihoz.

unique.Szep a pocid,huha mekkorara fog ez meg noniKép

narco a perom megertette mert utasitottam el,csak meglepodott picit.Az este mar jol voltam es bepotoltukKép

junko.Akkor mar te is elindulsz az uton,kivanom hogy mihamarabb a vegere erjKép

tundinek lelkiekben drukolok.

rekaknak boldog nevnapot.Kép

csibe 7vegen tesztelsz?mikor?ha nekem nem jon meg en vasarnap tesztelek.Csatlakozool?kati te is johetnel,25 e nagyon messze van.
teszteljunk egyuttKép

ma mar semmi bajom,csak mulo roszullet volt az egeszKép

Kép
monyoka

DudduKép, KorekKép

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!KépKépKép

Kati
Vendég

Sziasztok,

Egy gyors bekukk, délután visszajövök ígérem, csak nagy a havazás. Kép

Valér, JucaKép
Táppénz kérdés. Határozott idejű munkaviszony esetén megszűnik a munkaviszony akár táppénzre mentek akár nem. Utána PASSZÍV jogon járnak az ellátások. Ezért kötnek sokan előszeretettel határozott idejű munkaszerződéseket. Sajnos. De nem gond, mert a BIZTOSÍTOTTI JOGVISZONY így folytonos marad. Kép
Ez a szakmám Kép

TimiKép
Azt hittem, csak költői kérdés volt a Norbi-sztori Kép Bocsánat. Természetesen nemcsak azért nem Larának hívjuk, mert Norbiék lányának ez a neve Kép Inkább a Laura jobban tetszik és úgyis becézhetjük Larának. A Larát hogy becézed? Kép

Jövök még később...

Pusza

Unique

KépKép
unique

Duddu, KorekKép

BOLDOG NÉVNAPOT!!! HOGY ÜNNEPELTEK ESTE?

Unique

KépKép
unique

[color=#ff0000]

Lányok, most beszéltem Tündivel. A betegfelvételen és 1-2 vizsgálaton már túl van, de ágya még nincs. Az orvosával sem tudott még beszélni, úgyhogy még nem tudja pontosan, hogy mikor lesz holnap a műtét. Ha este még beszélünk, felteszem az új híreket!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!

Csak egy rövid bekukk, mert délelőtt nem voltam bent és vár itt jópár intéznivaló.

Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!! Kép Kép Kép Ritkán köszöntenek fel ennyien Kép Olyan sokan írtatok, hogy nem is tudom összegyűjteni hirtelen Kép Köszönöm Kép

DuduRékaDruszám! Kép Neked is nagyon-nagyon boldog első Réka-napot kívánok Kép
Doki-ügyben egyrészt sajnálom, hogy úgy érzed, kicsit visszaléptetek, de én kívülről úgy látom, hogy most igazán jó kezekbe kerültetek, és innen már hamar jönni fog a megoldás!!! Kép A pempő-dolog kicsit elgondolkoztatott, mert igaz,nekem nincsenek cisztáim, de az utóbbi két hónapban alig akart megrepedni a tüszőm, és ilyen még soha nem volt. Lehet, hogy abbahagyom én is, bár gyönyörű nyálkahártyát csinált...
Ja, és majd elfelejtettem, adnék Neked egy kis munkát, sajnos nem zebra Kép , de most örülök neki, mert továbbléphetünk, szóval tegnap megjött, javíts légyszi 2. cn-ra. Köszönöm Kép

Unique Kép Nagyon szép kismami vagy! Kép

Tündi Kép gondolunk Rád, és köszi a pécsi infokat! Jövő hétvégén megyünk, péntek estétől vasárnap délutánig.

Remélem tudok még jönni, bár szeretnék munkaidő végén lelépni, valszleg egy kis cukizás lesz a férjemmel, és mivel este kötött programunk van, ezért csak a délután a jó Kép

Réka
korek

Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!
Nagyon élvezem az első Rékás-napomat! Kép

Refi!
Sikerült megnyitnom Kép Köszi!

Timika!
Igen, a Réka volt a második nevem és kislány korom óta erre vágytam, csak sosem volt hozzá merszem. Most, hogy a vezetéknevemet is "elhagytam" (persze nyertem helyette egy sokkal szebbet), gondoltam, itt az ideje, hogy meglépjem.

Korek (Réka)!
Én is kívánok neked sok-sok boldog névnapot!
Kép

Köszi a vígasztalást! Azért a pempő csak egy tipp volt részemről, de gyanús a dolog. Hát egy hónap múlva kiderül...
Beírom a táblába persze Kép csak most a munkahelyemen vagyok és elfelejtettem beküldni, úgyhogy csak este tudom feltenni, vagy holnap.
Jó cukizást!!

Junko!
Hát igen, jó lenne, ha sikerülne találnod tartósan egy dokit, de egyetértek abban, hogy ez nagyon nehéz kérdés.
Mert hiába volt annyira jófej a dokim, hogy teljesen megbíztam benne, most a másik által kiderült, hogy csomó mindent csak "tessék lássék" csinált meg, amivel semmit nem lehet kezdeni. Úgyhogy mostmár tényleg lehet, hogy nekem is tovább kell állnom.
Remélem ez a doki néni bejön neked!

Csibe!
Drukkolok a párod andr. eredményéhez!
Jó sokára lesz meg. De ez legalább azt jelenti, hogy mindent megnéznek. Mert páromnál pl. hiába volt vizsgálat, egy csomó minden kimaradt. Emiatt is ismételni kell.

Lányok!
Nagyon köszi a kedves szavakat. Tudom, hogy igazatok van, csak néha annyira nehéz. Meg most vagyunk kb. az 1 évnél és ez a tény is sokkol néha. Szóval, amint lesznek (újra Kép) eredmények, biztos jobban fogom érezni a haladást előre, mert most még csak az egyhelyben topogás érzékelem.
De mindegy, mert a munkaterápia működik, ma is úgy lefárasztottak a rosszcsontok, hogy ihaj. A csoport fele kicsit viselkedésproblémás, ezért fel kell kötnöm a gatyát rendesen hozzájuk, de talán megbírkózom velük!

Most megyek és magamhoz térek.

Puszi:
réka
Vendég

Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!
Nagyon élvezem az első Rékás-napomat! Kép

Refi!
Sikerült megnyitnom Kép Köszi!

Timika!
Igen, a Réka volt a második nevem és kislány korom óta erre vágytam, csak sosem volt hozzá merszem. Most, hogy a vezetéknevemet is "elhagytam" (persze nyertem helyette egy sokkal szebbet), gondoltam, itt az ideje, hogy meglépjem.

Korek (Réka)!
Én is kívánok neked sok-sok boldog névnapot!
Kép

Köszi a vígasztalást! Azért a pempő csak egy tipp volt részemről, de gyanús a dolog. Hát egy hónap múlva kiderül...
Beírom a táblába persze Kép csak most a munkahelyemen vagyok és elfelejtettem beküldni, úgyhogy csak este tudom feltenni, vagy holnap.
Jó cukizást!!

Junko!
Hát igen, jó lenne, ha sikerülne találnod tartósan egy dokit, de egyetértek abban, hogy ez nagyon nehéz kérdés.
Mert hiába volt annyira jófej a dokim, hogy teljesen megbíztam benne, most a másik által kiderült, hogy csomó mindent csak "tessék lássék" csinált meg, amivel semmit nem lehet kezdeni. Úgyhogy mostmár tényleg lehet, hogy nekem is tovább kell állnom.
Remélem ez a doki néni bejön neked!

Csibe!
Drukkolok a párod andr. eredményéhez!
Jó sokára lesz meg. De ez legalább azt jelenti, hogy mindent megnéznek. Mert páromnál pl. hiába volt vizsgálat, egy csomó minden kimaradt. Emiatt is ismételni kell.

Lányok!
Nagyon köszi a kedves szavakat. Tudom, hogy igazatok van, csak néha annyira nehéz. Meg most vagyunk kb. az 1 évnél és ez a tény is sokkol néha. Szóval, amint lesznek (újra Kép) eredmények, biztos jobban fogom érezni a haladást előre, mert most még csak az egyhelyben topogás érzékelem.
De mindegy, mert a munkaterápia működik, ma is úgy lefárasztottak a rosszcsontok, hogy ihaj. A csoport fele kicsit viselkedésproblémás, ezért fel kell kötnöm a gatyát rendesen hozzájuk, de talán megbírkózom velük!

Most megyek és magamhoz térek.

Puszi:
réka
Vendég

Csibe! Köszönöm az infókat este párommal közlöm a rossz hírt. El sem tudom képzelni hogy bírják ki az ilyen vizsgálatot.
Es nagyon szívesen benne vagyok egy ilyen szegediek taliban, veled és Timikával. Három különböző szintjén állunk a projektnek, sok mindent meg tudnánk beszélni. Na meg hogy milyen közös ismerőseink vannak. Kép Úgysem voltam még sosem ilyen internettós találkozón.

Egyébként a doktórnő nagyon szimpatikus volt telefonban.Bízom benne hogy személyesen is az lesz, várom a hétfőt.

Zsuzsa!
Sajnos én nem tudtam megnyitni a képet. Kép

Monyó!

Tömeges tesztelés vasárnap??? Basszus pont most romlott el otthon a gépünk. Kép
Szorítok!!!

Dudu!
Meg fogod oldani a tanítást! Stramm csajnak tűnsz nekem.
de azért lehet próbálkozni, nem? Attól még sikerülhet természetesen, hogy csak asoká lesznek eredmények nem? Vagy nem?

j.
Vendég

DudduKép

Küldtem neked i-mailt.

Kati
Vendég

Halihóóó!
Refi,
hatalmas gratula!!! Kellemes gömbölyödést kívánok!!

Majcsi,
úgy örülök hogy vége van egy kis zebrácskád!!

Tündike,
már biztos hogy össze-vissza vizsgálgatnak, de remélem hogy minden rendben van veled!! Szorítok holnapra!!

Lányok,
köszi az üdvözlő sorokat!! Annyira arik vagytok!!

Kedden azt hittem elpusztulok, már hétvégén elkezdett fájdogálin a torkom, de gondoltam hogy elfojtom egy jó kis fallabdával! Hát még ittam Neocitránt is de kedden éjjel arra ébredtem hogy megőrülök úgy fájt a fülem. Elfutottam dokihoz mondta hogy gyönyörűen be van gyulladva a torkom, meg a fülem is. Ja azóta a náthám is kiújult!! A bal fülemre csont süket vagyok, a szemem tiszta könny, az orrom folyik, nyelni már lassan tudok. Persze a sok orrfújástól csupa seb az orrom! Tehát rém randa lehetek.:o))

Kivi
kivi2

Ja a lényeg:
Rékák,
nagyon boldog névnapot!!

Unique,
szépséges kismami vagy!!

Kivi :o))
kivi2

Kivi!
Nem semmi! Kaptál antibiotikumot?
Remélem otthon pihensz!