A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu és Korek!Kép

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziszka!
Mai hőjelentés? Monyó?

Dorka!
Neked, mikor is kell szurkolni, elfelejtettem és nem találom az utolsó hozzászólásod.

j.
Vendég

Sziasztok!

Majcsi, Refief Kép
Gratula hatalmas Kép Kép

Duddu, Korek Kép
Boldog névnapot Kép Kép

Junko Kép
Hát belevágtok... Remélem lesz eredménye és itt nem csak a számokra gondolok Kép

Unique Kép
Még emlékszem, mikor zebrát hoztál, azt hiszem akkor cstlakoztam, és most meg már mekkora a pocakod Kép Olyan gyorsan repülnek a napok Kép Ha már ennyire benne vagy a tb-s témában, lenne egy kérdésem, megírhatom emailben? Nem szeretnék mkit itt untatni vele...

Narco Kép
Mizújs az arcüregeddel? Remélem jobb már... Ha esetleg majd eszedbe jut, nézz már utána a Condrosulfnak légyszi, nem szedem még mindig, biztos ami fix Kép

Kivi Kép
Jobbulást!

Tündi Kép
Veled vagyunk Kép

Megyek, mert dolgozatot kéne írnom, de minden mást csinálok, csak azt nem Kép
V.
reva

Sziasztok!
Csak egy bekukkra van időmKép

Rékák!Kép
Boldog névnapot kívánok!Kép

Timika!
Köszi, most már nagyon jól vagyok. Felgyógyultam végre.Kép

Csibe!Kép
Ok, ha ő mondta. Várom mikor tesztelsz.

Monyóka!
Pótolni, azt lehet, sőt jó is.Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Lányok,
Köszönöm az együttérző szavakat. Lehet, hogy egy kicsit besokallt a szervezetem, de azért én meg szeretném próbálni a következő ciklusban is. Ha nem sikerül, akkor jövő évben jöhet a lombik, ami előtt azért pihizek, de én ebben a következő alkalomban nagyon bízom.

Kati,
Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Rékák,
NEKTEK IS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NÉVNEPOTOK ALKALMÁBÓL!

Tündi,
Drukkolok neked nagyon, biztosan minden rendben leszKép

Timika,
Köszönjük a híreket, ha megtudsz valami újat, akkor írjál!

Csibe, Kati,
Mikor teszteltek????

Uniqu,
Már nagyon szépen gömbölyödsz, és a babód is nagyon nagy mátKép

Kivi,
Jobbulást kívánok!!

Móni

Kép
móni23

Reva!
Condrosulf: "Állatkísérletek során nem észleltek a hatóanyaggal kapcsolatban sem embriotoxikus, sem teratogén hatást. Mindamellett a kezelőorvosnak az előnyöket és a kockázatokat mérlegelve, körültekintően kell döntenie a Condrosulf alkalmazásáról a terhesség vagy a szoptatás időszakában.
Nem történtek klinikai vizsgálatok, de igen kicsi a valószínűsége annak, hogy a Condrosulf hatással lenne ezen képességekre."

Úgy emléksezm erre voltál kíváncsi

N

Kép
narco

Móni!
Nagyon drukkolok. Jónak látom én is, ha pihensz egy kicsit, aztán újult erővel újra belevágtok.Kép
Remélem ekkor már sikerül.

N

Kép
narco

Narco Kép

Köszi, akkor mégiscsak beszedem.... Vagy mégsem? Kép
V.
reva

RevaKép
Írtam mailt, írj rá választ oda, ami a profilomban van cím, azt nem látom csak hétfőn Kép

LányokKép
Nagyon köszönöm a sok szép bíókot, dícséretet a magam és Laurám nevében is! Kép Tényleg annyira kedvesek vagytok! Kép Jó itt Veletek!

MóniKép
Ne csüggedj, tudod, hogy a kisbabák mindannyiunkat megtalálnak Kép Az enyém most 13 cm-es. Már tényleg jó nagy! Kép

ÉviKép
Hát most már egyre intenzívebben érzem a kis pocaklakót Kép Néha csak olyan mint egy kis buborék, néha meg egész nagyot tud rúgni Kép Változó, hogy melyik oldalon Kép
Neked még mindig a bal a favorit? Kép

AnnácskaKép
Nem ér ám itthagyni minket! Legalább egy rövid helyzetjelentést írj!!!

TimiKép
Tündinek sok puszit, erőt és kitartást küldök!

NoéKép
És ha szabadna tudnom miért hagytál itt minket ilyen hoszú ideig? Kép

NárciszKép
Miért, amúgy mennyi a versenysúlyod? Én a babóval együtt már 65-66 körül járok Kép +5,5 kg Kép A versenysúlyom 55 kg volt, de azzal nem tudtam teherbe esni. 58-al már igen Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Refief!
Mi volt az orvosnál?Olyan kíváncsi vagyok.Kép

Tündi!
Gondolunk Rád!Remélem, a kezdeti "fejetlenség" rendeződött és nem stresszelsz...Drukk holnapra!Kép

Timi!
Köszi az infót!Kép

Kivi!
Gyógyulj meg!Az orrodon a hámsérülés elkerülésére tegyél gyógyszertári mentolos krémet.Éjszakára is.Jó vastagon!Fénylik ,mint Salamon tökéletessége, de hasznos.(Bocs, ha tudod, de néla kitör belőlem a szakma)Az orvosi dolgokhoz nem értek,de azt már látom megoldottad...Kép

Móni!
Lehet,hogy a következő próbálkozás sorszáma lesz a befutó.Decemberben lehet próbálkoznotok?Kép

Nálunk:
Sikerül "hátszéllel" előrébb hozni a dec.14-i andrológus időpontot jövő hét szerdára.A páromnak is újra kell csinálni a vizsgálatot, úgyhogy a most hétfői eredményt mi is dobhatjuk ki...Látod Dudu, nem csak Nálatok van így!
Csibe!Neked is köszi az rövid infót a vizsgálat "tapogatós" részéról.Legalább felkészítem apát erre is. Kép

Elötte 5 napig no szex, ami azért sem jó, mert pont most lesz peteérésem...Holnap megyek UH-ra, hogy megnézzék mennyire hatott a Closti.

Puszó, Brill
Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Refief!
Mi volt az orvosnál?Olyan kíváncsi vagyok.

Tündi!
Gondolunk Rád!Remélem, a kezdeti "fejetlenség" rendeződött és nem stresszelsz...Drukk holnapra!

Timi!
Köszi az infót!

Kivi!
Gyógyulj meg!Az orrodon a hámsérülés elkerülésére tegyél gyógyszertári mentolos krémet.Éjszakára is.Jó vastagon!Fénylik ,mint Salamon tökéletessége, de hasznos.(Bocs, ha tudod, de néla kitör belőlem a szakma)Az orvosi dolgokhoz nem értek,de azt már látom megoldottad...

Móni!
Lehet,hogy a következő próbálkozás sorszáma lesz a befutó.Decemberben lehet próbálkoznotok?

Nálunk:
Sikerül "hátszéllel" előrébb hozni a dec.14-i andrológus időpontot jövő hét szerdára.A páromnak is újra kell csinálni a vizsgálatot, úgyhogy a most hétfői eredményt mi is dobhatjuk ki...Látod Dudu, nem csak Nálatok van így!
Csibe!Neked is köszi az rövid infót a vizsgálat "tapogatós" részéról.Legalább felkészítem apát erre is.

Elötte 5 napig no szex, ami azért sem jó, mert pont most lesz peteérésem...Holnap megyek UH-ra, hogy megnézzék mennyire hatott a Closti.

Puszó, Brill

Kép
brill

Bocs Lányok a dupláért, de olyan édi jeleket raktam mindenkinek... Kép
A másodiknál már nem is jelölte...Szomorú vagyok!!!

Brill

Kép
brill

[color=#ff0000]

Tündinek végre van ágya Kép Ma este 7-8 óra között kapta az első beöntést, azt írta, hogy szerencsére nem volt olyan rossz, mint amilyenre számított, így már nem is fél semmitől Kép Holnap reggel 4-5 körül fog mégegy beöntést kapni. A műtét időpontját sajnos még mindig nem tudja.

Pussz:

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

KEDVES RÉKÁK! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT MIND A KETTÕTÖKNEK!!! Kép

Junko!
Igen, én kérdezősködtem a Billings módszer után. Hát, megnéztem neten is, majd meglátjuk, sikerül-e a projekt. Most még az "aktívkodni kell" fázisban vagyunk... De köszi a kérdést! Kép

Korek!
Sajnálom! Kép

Unique!
Bocsi, nem akartam megkérdőjelezni a tudásod, elhiszek mindent, amit írtál. Viszont nekem van egy kolleganőm, aki szintén ebben a cipőben jár(t): elvileg június 30-án járt le a szerződése, de mivel januárra babát vár, nem akart visszajönni a suliba erre a 3 (szept., okt. nov.) hónapra. Nem tudom a kerek történetet, de ő azt mondta, mivel eljött táppénzre, nem bontották (bonthatták) fel a szerződését. Én csak erre akartam utalni, meg arra, hogy el lehet jönni a szerződés lejárta előtt táppénzre. Ennyi. Kép

Zsuzsa!
Nos, mi volt a dokinál???

Most ennyire futotta. Hála Istennek holnap már péntek van, nagyon vártam már a hétvégét!!! Kép Csak az a baj, hogy gyorsan eltelik... Kép

Jó éjt mindenkinek!!! Kép
Zsu

Zsu
valér

Unique Kép Értem Kép A Larát valóban nem lehet becézni Kép

Junko Kép Hidd el, azért nem annyira kibírhatatlan az andrológiai vizsgálat (a páromnak is volt). Úgy értem, nekünk nőknek sem sokkal könnyebb, nem? Örülök, hogy szimpatikus volt a doktornő! Kép

Kivi Kép Szegénykém Kép Jobbulást kívánok!

Narco Kép Örülök, hogy meggyógyultál!

Szisszka Kép Hogy vagy? És a kutyus? Kép

Móni Kép Lehet, hogy pont a következő hónapban fog sikerülni, mikor nem nagyon bízol benne. Én egyáltalán nem bíztam abban a hónapban, mikor Kristóf fogant Kép

Csibe Kép Kérlek ne haragudj, de az egész nap egy rohanás volt és nem tudtam írni neked. Ígérem, holnap bepótolom!

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Tündi!
Gondolok rád odabentre!Kép
Monyó!
Jó, hogy most már jobban vagy!
Unique!
Tényleg nagy már a pocid! Milyen érzés, hogy már mocorog is?
Duddu, Korek!
Isten éltessen sokáig Titeket!Kép
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok.

hat a vasrnapi teszteles elmaradKépparom nem hajlando nekem tesztet venniKépigy majd csak jovo heten birok tesztelni,amikor bejutok a varosba.

ma eljegyeztek a sogornometKéporulok nekik,csak...tudjatok most mi kovetkezik....hat igen ok is belevagnak a babagyartasba.
neki mar volt babaja csak sajnos elhalt.kivancsi leszek erre.Az lenne a legjobb ha egyutt babasodnank be.)

Kép
monyoka

Lányok!
Köszi még egyszer a köszöntéseket!
Aranyosak vagytok!

Móni!
Még szép, hogy bízol a köv. ciklusban is!
Hajrá-hajrá!!

Brill!
Kép Miért kell újracsinálni a vizsgálatot?

Jó éjt!
réka
Vendég

Monyó!
Talán nem is baj, ha kicsit később tesztelsz, nem?
Vendég

Szép, jó reggelt mindenkinek!Kép

Monyó!
Hát nehéz egy férfit rávenni az ilyen dolgokra. Szerintem az én párom sem venne nekem. Nem azért csak, mert ciki, hanem félne, hogy milyet kell venni. Bár most nagy a szája, hogy megvenné, de én jobban ismerem ennél Kép
Talán igaza van Duddunak is, hogy ami késik, nem múlik, tehát akkor később tesztelsz majd pozitívat, de akkor legalább biztosra mehetsz.

Timika!
Köszi. Veled mi a helyzet? Nagyon szűkszavúan írogatsz.Kép

N

Kép
narco

Szeretnék kérni tőletek egy kis játékot:
http://www.haziallat.hu/?menu=galeria&kategoriaid=1&kepid=2134777709&osztas=5&sz am=5&irany=1&rendez=1
szavazzatok Figóra !!!!!!!!!!!!! Kép

N

Kép
narco

Köszönöm Kép

Kép
narco

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:17-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:16-kor.
seszi

Jó reggelt!

Kép
Kép
Kép
Remélem, nem szúrtam el semmit.. Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:16-kor.
seszi

Unique!

Hát, Dórinál még mindig a bal oldalam a nyerő. Rugdosni mindenfelé szokott (néha egyszerre mindenfeléKép), de odagömbölyödni csak a bal oldalra, vagy középre, jobbra sose. Érdekes.

Dudu!

Ügyes vagy a táblával!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco Kép Köszönöm szépen, mi jól vagyunk Kép Tegnap voltunk megint szülésfelkészítőn, aminek a végén (ha akarod) egy UH-gal működő kis készülékkel meg lehet hallgatni a baba szívhangját. Hát, tegnap ez nekünk nem nagyon sikerült Kép Szinte akárhova tette a védőnő a vizsgáló fejet, mindig egy ütés vagy rúgás volt a válasz Kép Csak egy pár másodpercre hallhattuk a szívhangját, teljesen úgy fordult, hogy ne lehessen hallani, hagyjuk már őt békén! Kép Úgy látszik, Kristóf baba sem szereti az UH-t Kép Utána voltunk kismama tornán is, nagyon klassz volt Kép

Szép napot nektek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Seszi!
Köszi a részletes leírást! Ma is okosabbak lettünk. Kép
Remélem, Tündivel minden rendben lesz!

Nárcó!
Szavaztam, bár majd idegbajt kaptam a reklámtól, ami eltakarta a kép felét és nem lehetett becsukni.
De nem fogott ki rajtam. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Rékák!

Megkésve bár, de törve nem
HappyKép

Juca

tjuca

Kati!

Most ténleg meg akarod várni a 25-ét?? Ha nem szokott ugrabugrálni a ciklusod, akkor ne tépázd már gyönge idegrendszerem?? Vagy te is némi szponzorációt szeretnél, na jó Refinél csak a szám járt, de ha ezen múlik!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Évi!
Mikor érezted először hogy rúgdos a kis picurod?Kép
Annyira szeretném már érezni csak nem tudom pontosan hogy mit is kell!Kép
Hétfőn megyünk az AFP-re egy kicsit félek hogy jó lesz-e az eredmény.Ráadásul 2 két mire megtudom az eredményt!Kép
Remélem nem lesz semmi baj...

Sysy
sysy77

Juca!
Ez nagyon aranyos, köszi! Kép

Dido!
Nagyon eltűntél! Mi van veled?

réka
Vendég

Duddu!Kép

Nagyon jó lett a tábla ügyes vagy!Kép

Tündi!Kép

Szorítok neked hogy minden rendben legyen!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Köszi és a köszöntést is! Kép
Ne aggódj! Miért is lenne gond?
Puszi:
réka
Vendég

kati ment mel.

a parom itthon marad nem ment melozni,ez volt reggel a meglepetes.Hat meglepodtem.Most itt nayafog a nyakamon.Remek

Kép
monyoka

Sysy!

18 hetesen éreztem először úgy, hogy biztos voltam benne, hogy ez már Õ. Kb. 16 hetesen már volt valami, de nem tudtam, hogy mit is kell érezni, ezért nem lehettem benne biztos. Csak nem Te is már érzed?
Az AFP-vel pedig nem lesz semmi baj, ne félj tőle!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot Rékáinknak!

Remélem, Tündivel minden oké lesz, szorítok érte!

Duddu!
Jó a tábla, méltó "utód" vagy! Kép

Monyóka, Kati!
Kibírjátok, hogy addig nem csináltok tesztet? Kép Közben mi itt megőszülünk!

Tegnap voltam védőnéninél, és megkaptam a kiskönyvemet!!! Jövő hétfőn labor, kedden meg megyünk a dokibácsihoz, remélem, hogy addigra már hallani lehet majd Mazsola szívhangját is! Végül is akkor már a hetedik hétben leszek (ha mensi szerint számolom, a kilencedikben). Nagyon várom ám! Kép

Jók legyetek, puszi:

Norwell

Kép
Kép
norwell

Duddu!Kép

Igazad van nem szabad aggódni,de sokszor eszembe jut. Megpróbálok inkább arra gondolni hogy tényleg minden rendben lesz!Kép

Évi!Kép

Nem érzem még csak jó lenne tudni hogy mihez is lehet hasonlítani az érzést. Eltudod nekem mondani nagyjából hogy miket éreztél az elején?
Neked mikor kezdett el látványosan növekedni a pocid?Kép

Sysy
sysy77

Duddu Kép
Ügyi vagy Kép

Unique Kép
Írtam...

R.
reva

Sysy!

Nekem például nem hasonlított a mások által elmondottakhoz az érzés. A tavaszi babásoknál nagyon jól megfogalmazta egy kismama: mintha egy kiskanalat nyomkodnának a pocijához. Na, nekem is pont ilyen volt. Semmi buborék, meg pillangószárny, meg ilyesmi. A pocakom nagyon korán növésnek indult, 9 hetesen már helyet kaptam a buszon...Kép Most meg kb. 8 hónaposnak nézek ki. Képzelheted, mekkora leszek a végéreKép Könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Jó-jó, de te így vagy szép: kereken és egészségesen.
réka
Vendég

Csibe Kép Írtam neked emilt, megnéznéd, hogy megkaptad-e?

T+K

KépKép

KépKép
timika

Brill,
Jól bekenem csak úgy csillog szegény férjem még puszit sem mer adni.Na de remélem hogy hamarosan megszépülök. Sajna nem nagyon vagyok képben, de miért kell a férjed eredményét újra csinálni? Remélem most lassabban vagy jobban hat nálad a closty és így nem csúszik egy időre az ovulációd meg a párod 5 napos pihije.

Timika,
Köszi az infót Tündiről, remélem mostanra már túl is van rajta. Pihenjen sokat!!
Úgy látszik hogy Kristóf nem szereti ha lehallgatják!! :o))

Junko,
Én soha nem tudnék Billings alapján eligazodni, mert nálam annyira nem szembetűnő a változás. Bár nekem azt mondták ha vki clostyt szed annál a hő, a hüvelyváladék figyelése nem érdemes.

Monyoka,
Várj egy picit azzal a teszteléssel, 35.napon már úgy is jobban érzed hogy mi a helyzet odabent így meg ha negatívat tesztelnél akkor még lehetne bármi.

Képzeljétek múlthét szerdán megszületett az egyik barátosném kisfia délben. Este bementünk hozzá és megmutatták a picurkát, azt hittem elolvadok Annyira tünemény volt.

Kivi
kivi2

Lányok!Kép

Nem tesztelek, érzem hogy meg fog jönni.Kép

Duddu!Kép

Csak délután 3 körül tudom írni neked az emilt.Kép

KatiKép
Vendég

Sziasztok!

csak egy gyors jelentkezés, hogy még élek. Kép

RÉKÁK
BOLDOG NÉVNAPOT igy utólag is!

TÜNDI
Sokat gondolok rád, drukkolok!
++++++++++

Na most rohanok tovább, szerintem este jövök!

Puszika: Szisz Kép

szisszka

Duddu!
Ügyi vagy, nem rontottál el semmit szerintem. Kép

Monyó!
Szerintem is várj még egy kicsit. Ha esetleg nem lesz pozitív, akkor meg még fel is igazod magad, feleslegesen. Ha meg a jövö héten sem jön meg, akkor biztosabbra mehetsz egy késöbbi teszteléssel (ld. Zsuzsa esetében). Tehát még nyugi. Kép

Most ennyire futotta.
Puszika
Zsu

Zsu
valér

Kati!
Amíg nem jön meg, addig van remény!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Dudu!

Köszi szépen!!! Ez jól esett!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SziasztokKép

Csak nagyon nagyjából futottam át a leveleketKép

Majcsi
Gratula a zebráhozKép

Unique
Szép nagy már a pocidKép
A pocaklakód pedig nagyon édiKép

Sysy
Nem tudom, hogy pesti vagy-e, de ha igen, akkor ott minden AFP-t a Schöpf-Merei Kórházban csinálnak meg és ott már kb.3 nappal a vérvétel után lehet érdeklődni telefonon az eredmény után. (az AFP labort kell kérni, kell hozzá név és TAJ szám)

Rékák
Én is boldog névnapot kívánok nektekKép

Babus+Kristóf, aki már kapaszkodva feláll
Így:
KépKép

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?