A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldások

Anyóka azért ezek nem olyan rossz értékek, Lh-FSH arányod tipikusan nem PCO-s, hanem teljesen normális, a tesztoszteronod szépen csökkent, és már egyáltalán nem magas, progiból úgy tűnik volt PÉ-d, a cukrod nem az igazi, de a hormonjaid feltűnően jók.

inzulinodra kiváncsi vagyok.

kandika hiányoztál szombaton nagyon, és most nem is hétköznep volt a tali. mesélhetnél te is kicsit magadról, hogy állsz. Nati? Milyen lett a bizi? :lol: Te dolgozol még, vagy már nyári szünet van nálatok is?

Lafi Alice nevében is köszi!

Szijjja Norka! Tényleg tegyél képeket!

Kép

Kép
rejo

Kavicska:

HIHETETLEN, DE IGAZ!!! EZ BIZONY 2 CSÍKOCSKA! TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!

Zsizsik: Nagyon-nagyon jól éreztem magam az alatt a pár óra alatt, míg veletek lehettem. Köszönöm, hogy ilyen remek élményben volt részem! Remélem ismétlés lesz, legkésőbb jövő nyáron. Akkor természetesen én is elhozom a párom, hamár a többi apuka(jelölt) is olyan jól érete magát! Párodnak pedig ismét köszönet a fini hamiért...

Norka: Majd mesélj milyen volt a nyaralás. Gondolom Bogi is nagyon élvezte...

Képekre én is igényt tartanék, címem benne van a titkos táblicskuban, hely van benne bőven ;) Dimet: Ha kész a reg, akkor én is kérem szépen a címet, hogy megnézhessem majd a képeket. Én csak egyet fotóztam, azt is a férfiakról, mikor minket fotóztak :), mert annyira jól éreztem magam, hogy el is felejtkeztem a gépről...

Pussz, m ajd még jövök, remélem...

Kép

Kép
bettica

kavics, mondtam férjemnek a tesztedet.
reakciója: jó volt a vaddisznópöri :lol: hatott..... :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

CSajok, köszi a hozzászólásokat a görbével kapcsolatban, egy akciót elfelejtettem beírni, ezért mostgyrosan a Paint-ben berajzoltam, mikor volt utoljára akciónk.....így szerintetek esélyes ?

Kép
zsizsik

Szia Norka !!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon hiányoztál nekem, de gondolom mindenkinek szombaton !! De remélem, akkor tényleg klassz volt a nyaralás, Opatija tényleg nagyon szép hely, voltam egyszer régen.....

Anyoka, szerintem nem olyan rosszak ezek az értékek, Tűű szeirntem meg fog dicsérni, meglátod !
zsizsik

igen, így esélyes :)

na, aki benne van a titkos-táblában, annak küldtem emilt, hogy hova lehet feltölteni a képeket. remélem sikerül úgy feltenni,hogy ne legyen nyilvános. :D de leírtam,hogy hogy kell. aki akar feltölteni, és nem kapta meg az insturkciókat, az írjon nekem. az is írjon, aki nem akar feltölteni, de meg akarja nézni,mert csak jelszóval nézhető meg. egy képet feltettem próbának, azt sikerült úgy,hogy csak jelszóval lehet megnézni.

üdv

Kép

dimet

Zsizsik, így már igen! :wink: :lol: :lol: Drukkolok nagyon!!!!!

Kandika, olyan jó lett volna ha el tudsz jönni szombaton! Hiányoztál!!!!! :( msn-en nem vagy mostanában?!

Köszönöm lányok! Inzulint majd pénteken meglátjuk...

Kép

Kép
anyoooka

Zsizsik ez volt a legtutibb időpont! :wink:

Dimet tudod a címem, de azért dobok egy mélt, kérek jelszót és címet!

Kép

Kép
rejo

Zsizsik, így esélyes, nagggggggggyon is!!!!

Dimet, megnéztem az oldalt, kipróbáltam rögtön. várom a képeket!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kavics! Gratuláloooook! Tyűűűű! Ez tényleg nem semmi!!!!!! :D :D :D

Nagyon jó volt olvasni, hogy ennyire jól sikerült a tali! :D

Tiszta frászban vagyok, holnap megyek nődokihoz, hogy megnézze mi a helyzet odabenn. Rettenetesen izgulok. Semmit nem érzek, néha fáj, szúrkál, de nem komolyan. Aztán meg azon parázok, hogy amit megettem az jót tesz vagy szabadott volna egyáltalán???!!!! Ez normális? És amúgy mit kéne éreznem?
2 hét múlva meg Horvátországba megyünk...attól is félek, hogy szabad-e vagy mi van?!?!

Gy*
jokaliza

Kavits!

Már éppen azon filóztam, h. csendben elvérezgetek, mikor anyám hív, h. zebrád van! Én meg még be sem kapcsoltam a gépet!!!!!
Annyira örülök, h. azt te el sem tudod képzelni!!!!!!! Ugye mondtam!!!!!!! Taliszebra!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ki lesz a párod vajon?????????

Zsizsik!

Szerintem elég jól időzítettetek! Két héten belül kiderül!!! :wink:
Talisbaba? Hmmm..... :wink:

Anyoooka!

Milyen szupi ülésetek van? Mi is most filózunk, h. milyet vegyünk, ha majd ezt is kinövi a gyerek.
Szépen javulsz, csak így tovább! :D

Norka!

Azért sikerült feltöltődnöd kicsit?????
Üdv újra köztünk! :D

Rejo!

Nekem is elküldenéd a képeket?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

rejo, elérhetőség ment emilben.
rambóka átküldöm neked is.
de mondom. képek még nincsenek. este feltöltöm őket, de aki csinált képeket töltögethet fel!!!

Kép

dimet

Jaj de jó, hogy szerintetek is esélyes...! Remélem lesz valami....

Nem fogjátok elhinni, de szombaton, a konyhában, miközben KAvicska csinálta a gyümi salit, elnézegettem őt, és a pociját néztem. Az jutott eszembe, hogy olyan kis gömbölyű a pocija, mint egy koraterhes kismaminak.... de még csak fel sem dobtam, mint poént, mert nem éreztem illendőnek vele szemben.... erre tessék !
Pedigm ilyen jó poén lett volna.... :lol: :lol: :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Kavics!!!!!
Méghogy látszik-e a csík????!!!!
Kép
Ez bizony zebra!!!
Tudtam én, h nem véletlenül vagy te "éhes" :wink: Kép

Gratulálok!!!!!!!!!

babszika

Jokaliza, nyugi, minden rendben van ott bent! Ha nem érzel semmit, az is teljesen normális, ahogy az is ha úgy érzed hogy meg akar jönni, és a szurkálás is! Remélem, holnap a nődoki megnyugtat kicsit!

Rambóka, Concorde Trimax a gyerekülésünk! kicsit dönthető is hogy ha alszik a baba ne bukjon előre a buksija, később ülésmagasítóként is lehet használni. Lehet hozzá külön szűkítőt venni ha szükséges.

Rejo, én is kérek képeket!

Kép

Kép
anyoooka

anyóka én nem fotóztam... :oops: fogtam johannát, mert rámragadt, nem volt hajlandó leszállni rólam, sztem sok volt az idegen...én a tieidet, meg kincsét kaptam meg.

rambóka ezeket már megkaptad?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok !

Kavicskám :lol: :lol: :lol: Annyira örülök, hogy el nem tudom mondani, kicsit hülyén nézhettem ki vérvételre várva, miközben könnyezek :)
Ez egy atompozitív teszt, amin egyáltalán nem csodálkozok :wink:
A talin én is azt hittem, hogy gyümölcssali mérgezést kapsz :lol:

Ennyi babás, pocakos nő között ülve, képtelenség, hogy én idén ne essek teherbe :lol:

Zsizsikem, még egyszer hálásan köszönöm a hétvégi csodálatos lehetőséget, nagyon jól éreztem magam és szerintem még a férjek is (bár az enyém pont nem jött el :mrgreen: , de nyelte a potya pörit, mint kacsa a nokedlit... )
Remélem alkalmunk lesz még hasolnó össznépi banzájra !
Maradtam volna még (azt hiszem, úgy kellett volna kidobnotok :)), de várt itthon a két kis kölcsöngyerek, akiket mellesleg most lepasszoltam a mamához, hogy kicsit leüljek a gép elé :lol:
Kérdezni is akartam, hogy apa nem vadászni akart elmenni ? :lol:

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Okr-át, Lecsot, Monát, Babszikát és el kell mondjam, nagyon örültem a gyerektársaságnak ! Öröm volt látni, hallani és persze simizni őket !

Monee, szép a görbéd, örüljél ! Miért is ne tennéd ?!

Dimet, meghatott, amit a párod írt ! Köszönöm a dvd-ket, hamarosan majd átdobom !

Norka, látod micsoda hírekre jöttél vissza ? Puszillak !

ja, Zsizsik, több, mint esélyes a helyzet, naggggyon esélyes :lol:

mniki

Rejo, akkor Kincsét nem kaptam meg... Csak mivel Tőled kérték, gondoltam, Te vagy Párod csinált képeket! :oops:
Johanna annyira édes!!! :lol:

Kincs, akkor Tőled kérek képeket! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Kavicska

Nagyon drukkoltam érted...naon örülök :D,GRATULÁLOK!!!!!!! :D

Minden zebrásnak grat! :)

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Kavicska, ez fantasztikus, annyira orulok!!!!

Ezek szerint tenyleg megtort a jeg!!! Az "A" betus nevek is pirosba oltoznek a tablazatban. :lol:

Kincsecske, teljesen biztos vagyok, hogy a pco-s palyafutasunk a vegeredmenyben is hasonlo, es hamarasan toled is ilyen szep zebrat latunk, mint ma reggel Kavicskatol.

Ramboka, itt mar nem is zebraparrol van szo, hanem hatarozottan csordarol :lol: :lol: :lol: .

Koszonom a javitast Lafi. Rejoka, nagyon kedves vagy...jol esett a figyelmesseged.

Nagyon orulok, hogy a tali ilyen jol sikerult. A recepteket gyorsan el is mentettem. :wink: ...kar hogy nem lehettem veletek.

Dimet, nagyon kedves, hogy irtad hogy orultetek nekem, ezuton is mindenkinek koszonom megegyszer a gratulaciokat.

Varjuk a zebracsorda ujabb tagjait!!!

Alice
alice27

Kavicskám!!! Ez csodálatos!!!!!! CSODÁLATOS!!!

Már Alice jóhírén is bőgtem egy jót örömömben, de most így, hogy mindketten kismamák lettetek, hát alig bírom abbahagyni a bömbölést!!!! :D :D :D :D GRATULÁLOK drága!

mostmár remélem a krupigikra is lassan sor került, mert ma van a napja, hogy két éve próbálkozik... meg annak is hogy férjhez ment!! :wink:
krumplis pogácsa

ja, a krupigi valójában krupogi. vagyis én.

és gratula az összes házassági évfordulókhoz :-) úgy látszik nemcsak nekünk volt ez a július idális időpont az esküvőre :-)
krumplis pogácsa

Alice!
Igazad van!!!!

Éppen ezért most pont dukál a sok zebra! Tessék mindenkinek választani! (akinek még nincs otthon) :wink:
Kép

babszika

Csajok!
Szép napot nektek. Lelépek, mert megyünk ablakot nézni Kép

Kép

babszika

Ella, de jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!Mi van veletek?????Miron baba ????
Vendég

kincsét én sem kaptam meg. várom a képeket!!

ja, elég sokan választottuk a dögmeleg júliust esküvőnek :D

babszi, jó ablaknézést!!

ja, van 3 eladó ajtónk tokostul :D ki sincs bontva...... :)

niki, vérvétel?? hogyhogy? szívesen a dvd-t. elkezdtétek nézni? kiderítem,hogy kinél van a többi, és majd megkapod, ha hozod ezeket. de a született feleségek is vár rád :) a kés/alatt nincs kiírva, de ha hozol dvdt kiírjuk, idővel. :)

Kép

dimet

Dimet!

Hali! Írtam püt! Illetve mélt :D !

Gy**
jokaliza

Kincsét én sem kaptam meg!!!!!!!!!!!!!!!Ki csinált még????
Kavics felmentést kap!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok, kismamik! :P

Kavics én ma egész nap rajtad gondolkodtam,szombati beszélgetés után +teszt, hát olyan fenomenális hogy csak na!!
Alig tudtam a munkára koncentrálni...Te/Ti tudtatok???
Tünetek vannak??
És bevallom nagy löketet adott Alice és Kavicska zebrája ,hogy nem szabad keseregni hamarosan eljön a mi időnk is.
Sőt egyszer mindenkié!!
Annyira örülök!!! :D

Norka tegnap este láttam a neved és itt kuksoltam a gépnél hátha írsz! :lol:
Hiányoztál ám!! Ha van időd mesélj!!

Pogi bizony bizony mi vagyunk soron és még sokan mások :wink:
Gyere Te is gyakrabban!!

Ella Te is hiányzol! Kavicsnak mondtam szombaton.

Lányok küldöm a képeket ,bocsi akinek nem küldtem de nem szuper minőségűek :( és nem mindenkinek tudtam címet..
Ja és vki, felrakná helyettem???? Azt hiszem nekem nem fog menni :?

És nekünk is júliusban van az évfordulónk!! :) 8éves :D

Most elkergetni sem tudnátok a topikról,biztos nem fogok lelépni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kincs, de nem is akarunk elkergetni, én személy szerint tökre örülök, hogy végre jelentkeztél!
Az emil-címem látod a szigorúan titkos táblicskuban, kérek fotót!!!!!!!!!

De nagyon hiányzik az én drága Kandim, és Kikka is!!!!!!!!
Vendég

Kincsem, köszönöm a képeket!!!!!!!!
Vendég

Szívesen!!

Kandika és Kikka nekem is!
Vendég

Kincs, megkaptam, köszönöm szépen!
Nem is akarunk elkergetni!!! Jó hogy újra itt vagy!!!

Kandika, Kikka, nekem is hiányoztok!!!

Kép

Kép
anyoooka

Kavicska Drága!

Dejó, dejó...gratula...tudtam hogy érdemes bekukkantanom!! Ó..el sem hiszed hogy örülök :wink:

Kandi! Kikka! Hogy vagytok, mizu veletek?

pussz

Gina
Vendég

Na kicsit visszaolvastam..
(megint bőgni tudnék, hihetetlen Kavics)

Zsizsik ha a hő emelkedik a tüsző már megrepedt petesejt kilökődött,pénteken +lh teszted volt ,volt nyák, keksz, stb..hőd kúszik felfelé..sztem jó az időzítésetek,de nem vesztetek semmit egy mai akcióval sem :wink:

Anyooka én nem értek a vérelemzéshez,de sztem jó eredmény,(lh/fsh jó, progi több)
és a hőmérő szerint pé-d is van!
Uh-n néztétek már?
Vendég

Ideragadtam a géphez :lol:

Szia Gina!!
Ma volt a punkció? Mesélsz??
Nagy nagy drukk!!
Ti is július? :P
Vendég

Ginuska, Veled mi a helyzet?!

Kincs, uh-s követés még nem volt... Most 24-én Tűű és utána megyek a nőgyogyimhoz... Már ha lesz hová... MÁV-os volt... Szeptemberben pedig Kaáli...

Kép

Kép
anyoooka

Gina, mennyit kaptál vissza??????Tudtatok fagyasztani is????Mesélj kérlek, izgulunk itt mind!!!!!!!
És kedves Gina-babák legyetek szívesek megtapadni!
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép Kép

Annyira megható, hogy ennyire örültök a boldogságomnak. Kép Nagyon jól esik. Nem is tudom szavakba önteni. Kép

Annyira hihetetlen még az egész, hogy nem is igazán tudok mit írni. :oops:
Holnap elmegyek hCG és progi csekkolásra. :roll:

Ma reggel kb. 1 órán át tartott az eufóriás állapotom, amiből kb 20 perc sírás volt.
Aztán megszált egy hihetetlen erős nyugalom és az "engem nem érdekel semmi" érzés. :shock:
Így mentem el dolgozni. :roll:

Mostmár azért drukkolok, hogy ez a kis élet mindvégig velem maradjon. Kép

Most meg ilyen prózai dolgokkal kell foglalkozzak, hogy számítógépes meló. :roll:

cuppp Mindenkinek és köszönöm a drukkokat, jókívánságokat!
Vendég

Csak azért tudok jönni, mert Bogyesz kipurcant és ma már negyedik napközbeni óráját alussza át. :shock: :shock: Szerintem nagyon elfáradt a nyaraláskor.

Kincsecske, tegnap itt voltam ugyan, de csak félig.. épp, hogy a talit istenítő hozzászólások feléig jutottam, meg a múlt heti termés harmadáig visszafele, aztán pótolgattam ma napközben...

Próbálok visszaakklimatizálódni, de ölég nehéz... :oops: töltött paprikát főztem ma, közben egyre Kavicsra gondoltam... az az igazság, hogy Opatijában valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy terhes. Én vártam a + tesztjét és úgy hittem, tegnap fog tesztelni. És nagyon szomi voltam, hogy nem írt, sem sms-t, sem a fórumba. Én lüke, valahogy elszámoltam a napokat. Aztán ma reggel, a WC-ből kijövet láttam hogy ott az ő sms-e, és tudtam, hogy SIKERÜLT. :lol: :lol: Miért van az, hogy valahogy meg se lepődök? Micsoda ronda dolog. :lol:

Képek később lesznek, le kell szedni őket, lekicsinyíteni, s még valahogy nem áll rá a kezem, annyi mindent kéne csinálni. :roll: A nyaralásunkról szólva, úgy kezdődött, hogy elmentünk a Hotel Admiralba, és nem kaptunk szobát. Kiderült, hogy a Netes foglalásos akcióm közben vagy én, vagy az intéző csajszi összekeveredett, s a város másik végiben, az Ambasadorban foglaltak nekünk szobát. :roll: Közben addigra Bogi már kiordította a lelkét, mert unta a 6 órás utat meg az éhséget, csak házikekszet ropogtatott.... a férjem nagyon elégedett volt, mondhatom. Gondoltam magamba, Admiral vagy Ambasador, hát nem mindegy? Ez is jelzi, milyen kutyafáradt voltam már az elmúlt hetekben, ez sem tűnt fel. Ja, a szép az, hogy mi nem is tudtuk volna, egyáltalán hova kell menni, ha egész véletlenül nem kérek egy visszaigazolást mailben a csajtól, és nem nyomtatom ki, merő véletlenségből. :oops: :roll: Úgy kapartam elő a kocsink hátsó ülése mögül, miután Boginak hajtottam belőle egy csónakot.

Aztán megérkeztünk, és kiderült, hogy a szálloda medencéjét éppen javítják. :lol: A tengerpart mindenhol köves. :lol: Sőt! Az útikönyv megírta, hogy Crikvenica környékén idézem: "2 km hosszú homokos tengerpart található, ahova a kisgyerekes családok szeretnek menni illetve a magukat fiatalnak képzelők". Képesek voltunk felfele autózni északnak bő egy órát (majd vissza), s kiderült, semmilyen homok nincs. Valószínű álmodta a tisztelt szerző. A horvátok iszonyú lenyúlósok, számomra a normális vendéglátás ott kezdődik, hogy csak normális parkolóban kérnek parkolódíjat (és nem közterületen önjelölt parkolóőrök), kávéhoz ásványvíz jár és nem kérik számon tőlem, hogy milyen széles területet foglalkok el a fizetős strandon Bogi sátorkájával (merthogy nem marad elég hely a szomszédos napozóágyaknak). Engem az ilyesmitől a hideg kiráz. :evil:

És most a jó. Jó időnk volt, szerda kivételével (akkor Pulát néztük meg, bár mintha akkor egész Isztria odatódult volna a rossz idő miatt), a víz tényleg tiszta, 25 fokos volt, és ami fő, hogy Bogi rettentően élvezte a pancsolást! :lol: Majd ha teszek fel képet, látni fogjátok. És milyen kis szerencsés bőre van, egyet sem égett le, csak kapott egy kis füstös pírt a bőre. Amire rászokott ez idő alatt:
- sült krumpli
- Ice Tea minden mennyiségben
- ennek következtében nem evés
- szállodai utazóágyban nem alvás, illetve onnan fülrepesztő hang kíséretében a cumik kidobálása
- étteremben flörtölés az összes emberrel, legyen az vén, fiatal, nő, férfi, már-már cikis szinten
- a cicim és hastetoválásom fogdosása és csipkedése, "Puka!" kiáltások kíséretében
- a bikinialsóm lehúzgálása, p.szőröm húzgálása
- saját köldökének és lábaközének vizsgálgatása
- telefonálás a mobilunkkal és a szállodai telefonnal
- ordítás a babakocsiban, hogy engedjük ki, iszonyatos tempóban való mászás (gyorsabban mászik, minthogy futok)

és így tovább. A gyerekem nagyon sokat fejlődött a tenger mellett, mondhatnám, kamaszodott. :lol:
És most nem szeretnék kistesót végképp. :lol: Majd.

Arra azért jó volt a kikapcsolódás még, hogy most megint van pár tervem. A honlapba szeretnék életet lehelni, kicsit feldobni. Meglátjuk, nemcsak rajtam múlik.

na jó önző voltam... pusz nektek
Vendég

KAVICSKA: EL SEM TUDOM HINNI :) :) :) :) ANNYIRA DE ANNYIRA ÖRÜLÜNK NEKTEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Na várjunk csak... mikor is kéne megszületnie a csöppségnek? Majdnem akkor jött össze a baba mint tavaly nyáron Lilla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs is ennél jobb időszak ha terhes akar lenni az ember :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)
Vendég

norka, azért ez a nyaralás tiszta izgalom lehetett :D
várjuk a bogis képeket :)

ez a mai meló nem volt jó ötlet. vagyis anyagilag igen...igaz semmit sem kellett melóznom, de görcsölgetek. már feküdtem is. meg aludtam kicsit. de nem vészes a helyzet. szerintem jóslófájás. hm.
nem, nem akarok még szülni. rejótól még nem kaptam meg a pótcsomagot :D

lányok, rejóval valószínűleg talizunk szombaton, fagyizásra. nem ér rá vki még csatlakozni???

Kép

dimet

Sziasztok!

NAGYON GRATULÁLOK kAVICS!!!CSAK ÖSSZE JÖTT A DOLOG!PARTY UTÁNI ZEBRA!

Valaki még!Mostanában a zebrák nem párban,hanem csordában járnak!!!!!!!!!!

Képzeljétek el!
Ma voltam a nődokinál!Megnézett ultrahanggal!Gyanus volt már a nagy csend!Amikor végzett,mondta öltözzek fel,majd mindjárt medbeszéljük!
Mondta:megnézte a 2 héttel ezelőtti leletet és akkor 16 mm volt a petezsák ,most meg 15 mm.Szóval nem nőt semmit,és nem is lát benne embriót!Biztos ez a felszívódós terhesség!
Megírta a laborpapírt a vércsoport meghatározáshoz ,ha esetleg a műtétnél(missed ab) lenne valami gubanc,akkor kell.Elküldött ekg-ra,megírta a befekvéshez a papírt.Mondta még menjek el a kórházba ultrahangra,mivel aki meg szeretné tartani a babaát ,annál 2 orvosnak meg kell győződnie tényleg elhalt-e a baba!
Bementünk a kórházba!Az orvos megvizsgált uh-val és az első mondata az volt ITT EGY ÉLŐ EMBRIÓ LÁTSZIK!!!!!!!ITT A SZÍVERRÉSE NÉZZE!És odafordította a monitort.Láttam a kis lüktető szívét!Elkezdtem ismét zokokni,mire mondta a doki,hogy hagyam már abba,mert nem tud így vizsgálni a nagy rázkódás közepette!
Szóval jelentem:6 HETES TERHES VAGYOK MOST ÉS VAN SZÍVVERÉSE A BABÁMNAK!!!!!!!!!
Ma jártunk ismét a pokol kapujánál,de nem engedtek be SZERENCSÉRE!
Jöv héten ismét megyek ultrahangra,megnézi a doki mennyit nőt,de a kórházba,mert a rendelőben ősrégi darab van ,és ilyen megbízható!

Ez a mai rém történetem!

Lafi:Köszi a táblicskut!

Jók legyetek ,jó éjt!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Norka, nem semmi élményeitek voltak! Várjuk a képeket!

Ginuska, hol vagy?! Mesélj!!!

Juj, Lecso, ez borzasztó, a hideg rázott miközben olvastam a történetedet! Még jó hogy jó a vége! És ez a baba már tuti Veled marad, ilyen előzmények után, meglátod!!!

Dimet, tényleg ne szüljél még pár hétig! Beszéld meg KisZsével hogy jobb még Neki ott bent! Pihizz sokat!

Kép

Kép
anyoooka

Lecsó!! Dejóó! Úgy örülök, rettenetes lehetett, nem csodálom, hogy elszakadt a cérna, mikor megláttad a kis szívverését!
Most ezen is bőgtem egy pár percet!

Komolyan lányok, én már napok óta csak bömbölök, mintha nem akarna elfogyni a könnyem. Még egy határidős munkán dolgozom, ami ezen a héten jár le, úgyhogy jövő héttől megint leszek rendszeresen, és bár egyáltalán nem vagyok elkésve vagy lemaradva, mégis olyan ideges vagyok a határidő miatt, hogy elsírom magam mindentől. Mármint mindentől ami megható. Ha csak egy reklámban látok egy ölelést, már potyognak a könnyeim :-) Pedig nem szoktam ilyen feszült lenni. :-)

Olyan jó olvasni ezeket a jóhíreket, pont úgy érzem magam mint Kincsecske, hogy vissza akarok jönni állandóra, és le sem lehet majd lőni! Olyan nagy erőt adtak a régi motoros kismamásodók, hogy úgy érzem, nemsokára nekünk is összejöhet végre, és már egyáltalán nem vagyok annyira elkeseredve! :D

Sok boldogságot a törpikékhez, és jövő héten jövök!

Tessék, már megint nem látok a sírástól... :roll:

puszi mindenkinek!
krumplis pogácsa

jaj, lecsóóóó.....megállt bennem az ütő!!
na, töltöm fel a képeket.

Kép

dimet

Lecsó, kirázott a hideg. Örülök, hogy szépen alakult a dolog, és ezek után tudod, milyen kis stramm kölök lesz............

Norka, lesznek ám emlékeitek, de sebaj, az összhatás a lényeg!!!!
Vendég

Kincsecske, Pogika...de jo olvasni a + gondolataitokat! A Babszika altal kuldott zebracsordabol mindenkinek kell jutnia!!! :lol:

Annyira pozitiv szféraja van a forumnak! :lol: :lol: :lol:
alice27

képek holnap lesznek feltöltve :? mivel nagyméretűeket csináltam,mindet le kell kicsinyítenem,mert különben iszonyat lassan tölti fel. úgyhogy kitartás, holnapra készen is lesz.
na, vacsi a bálnatestemnek..... :)
ja, rejo. várom a bálnaképeket :D

Kép

dimet

Csajok sztem újjászületett a topik :D

Pogi én is meghatódós lettem (biztosan nagyon közel vagytok a szívemhez) soha nem sírtam semmin, kemény nő voltam..Kavics és Alice kikészített :lol: :lol:
Annnnniyra jó
Pogi nem elfelejteni az igéretet!!

Lecso ez őrület, élvezik a dokik ha kismamikat rémisztik :evil:
A szívhangnak nagyon örülök!! Gratula!!! Jó pocakosodást!

Norka muris hetetek lehetett,Bogi képeit várom!

Hello Csakegy!!

Dimet én ma 2szer néztem a honlapot ,de nem sokat értettem..feltöltitek az én képeim is?

Dinnyét eszek,Rejo tegnap jöhettél volna jégkrémezni,alig bírtam megenni :) 8)

Lányok sztetek elég nekem a 2*850 met??
2006 októberben volt inzulinom nézve éhgyomri 5.9,előtte 4.4 hm??
Ciklusaim normalizálódtak,van pé..
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?