A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NelliKép
Én is kicsit pesszimista vagyok azért, nem vagyok még laza, csak próbálok.
Lehet, hogy a hõt sem kéne mérnünk, mert idegesítõek az értékek is, nekem még a mérés is, mert mindig felébredek elõtte 20-30 perccel, és nem merek visszaaludni, pedig fel van húzva az óra.
Na, a h.eredmények után lehet nem is fogom mérni.

Nikie
nikie

Sziasztok!

Panka!
Nagy-nagy gratula!Kép
Beindult a nyári babaesõ!Kép Ki lesz a következõ lányok?

Lujza!
A hõd szép magas ne izgulj! Pihenj sokat!

Marcsi!
Ne gondolj a legrosszabra a szúrkálás még nem jelenti azt hogy méhenkívüli vagy.

Edith!
Az én hõm se ugrott fel, ma 36,6 volt csak. Hát remélem holnapra felmegy 37 fölé.

Nikie!
Szerintem is a 20. napon volt a péd. De mivel a ciklusod hosszabb ez nem baj.

Andy
Andy

Sziasztok!
Bevallom töredelmesen, nem olvastam át hétfõ óta az összes hozzászólást, csak úgy belekukkantottam az archivba is, meg ide is.
Szóval, holdnaptár: én is nézegettem, vesézgettem és két dologra jöttem rá.
1: a számosnál, szerintem, nem elég, ha az érték (akárhány %) azonos, hanem az sem mindegy, hogy épp növõ, vagy fogyó hold van-e.
2: az UT a Grenwitchi idõ, tehát asszem az áll legközelebb hozzánk, azzal kell számolni (ha magyarországiaknak, természetesenKép ).

Ha mindezt esetleg vki elõttem már leírta, ezer bocsKép

Sziasztok:Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

AndyKép

Te is a 20. cn körül vagy?

Edit
Edith

Edith!
Én ma vagyok a 17. napon. A 15 és a 16. napon 36,4 volt és azt hittem mára felugrik 37-re. De nem.

Andy
Andy

JoviKép
Köszi a segítségetKép

Lányok, akik úgy érzitek pesszimisták vagytokKép
Az elsõ és legfontosabb talán az lenne, hogy elfogadjátok ezeket a negatív érzelmeiteket is, hisz mindannyiunknak vannak mélypontok az életében, csak nem mindannyian beszélünk róluk, vagy nem egyforma arányban. Még a legoptimistább emberek sem kerülhetik el a rossz dolgokat az életben. Épp ezért ne szomorkodjatok, azon, hogy Ti mennyivel negatívabban gondolkodtok másoknálKép Amikor az jut eszetekbe, hogy milyen igazságtalan az élet, meg mennyire szomorú a sors, akkor tegyétek egy képzeletbeli mérlegre a "pozitív" eseményeket, történéseket, élményeket tehát nézzétek és lássátok is meg a sikereiteket isKépKépKép Ha ez sikerül, akkor máris kitûnik mégsem vagytok olyan elesettekKép Fontos, hogy a dolgok mindkét oldalát megpróbáljátok megnézni mert minden rosszban van valami jó!!KépKép Az önbizalmatokat növelnetek kéne de ahhoz nem szabad folyton a sikertelenségetekre gondolni, hanem meg kell nézni, hogy miben vagytok kiemelkedõen jók, miben vagytok különbek másoknálKépKép Vegyétek észre a saját értékeiteket mert csak így lehettek elégedettek önmagatokkalKépKép Utolsó ötlet: Ne fojtsátok magatokba a dühötöket meg a szomorúságotokat, hanem osszátok meg velünk, vagy bárkível akinek szívessen elmondjátok a gondjaitokatKép Azzal, hogy beszélünk és gondolkodunk egy problémán, máris teszünk valamit ellene és közösen mindenképp könnyebb legyõzni a nehézségeketKépKépKépEzt tapasztalatból írom és remélem senkit sem haragítok magamraKépKép Csak elõre szabad tekinteni és hinni kell a céljainkbanKépKépKép

Puszi: Doris
doris

Lányok!
Most jut eszembe! Hajnalban gólyákkal álmodtam! 3 kis fiókája volt! Ott álltam a fészek elött és nem féltek tõlem! Lehet, hogy megindul a babaesõ? Kép Mondjuk, már csepereg!!! Kép De szerintem több is lesz, mivel a távolban is köröztek a gólyák!!! Kép
Már csak azt nem értem, hogy mit kerestem a háztetõn, mikor arra szilárdan emlékszem, hogy elötte épp a járdán sétáltam! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jut eszembe!

Gombóc, cipomama! Hol vagytok?
Ki tud róluk?!!!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Jó kis álom, remélem lesz hatása... Sajnos Cipómama nem reagált a leveleimre...szerintem most összecsaptak a hullámok a fejük felett... Gombócról sem hallottam semmit...

doris

Doris,

Köszi a biztatást. Igazad van mindenben, csak néha olyan nehéz ezt betartani.
De Ti sokat segítetek nekem. Én még csak bõ egy hete vagyok köztetek, de már "függõvé" váltam. Olyan jó egy ilyen csapatba tartozni. Nagyon jó, hogy gondolatokat, ötleteket cserélhetünk. Ha van valami, amiben elbizonytalanodom, csak fel kell tennem, és biztos van, aki tud rá válaszolni.

Most is van egy kérdésem. Nemrég én is elkezdtem inni a cickafarkfüvet. Rá néhány nappal Ti is elkezdtetek írni róla. Ma vettem nem filtereset és hozzá palástfüvet.
Hallottam, hogy az egészség érdekében jó néha tisztítókúrát tartani. Ami nekünk is nagyon jó lehet, mert az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb dolog babavárás elõtt.

Vettem is egy ilyen teát, csak nem tudom, egész nap csak ezt kell inni, vagy a napnak egy idõszakában elég?

Én is közeledem a félidõhöz. Remélem, az a kis gólya hozzám is ellátogat.

Nikie,

Teljesen igazad van, ha legalább egy kis idõre abbahagyod a hõmérõzést. Nagyon stresszes lehet. Talán ez is akadályoz a sikerben.
Tegnap én is majdnem elkezdtem nézni a hõmet, de aztán lebeszéltem magam. Még nagyon korai fázisban vagyok, hogy ezt nézegessem, és stresszeljek.

Nelli
nelli2

GittaKép

A 3 kis gólyaKép szerintem azt jelenti, hogy közületek 3-nak fog sikerülni mostanában. Panka az elsõ, úgyhogy még ketten hamarosan babásodnakKép
A pesszimuzmosról késõbb írok.

Nikie
nikie

Én várom szeretettel a gólyátKép))))))
Lujza
lujza

LányokKép

Hozzám is jöhetne egy kis gólyaKépKépKép

NelliKép

Én is így vagyok. Amint gépközelbe kerülök, már ezt a topicot keresemKépKépKép

LányokKép

Nagyon jó veletek társalogni!!!!KépKépKép

Pusszancs, Edit
Edith

NikieKép
Maria Treben azt írja, hogy napi 2-3 csészével kell inni. Ez olyan 7-10 dl, tehát max 1 liter.
Az más ha valaki egy kúrát tart (mondjuk tisztító kúra, vagy valamilyen nagy betegség miatt), olyankor ennél jóval többet kell inni.
De szerintem a mi esetünkben a 2-3 csésze/nap a jó. Azért nézd meg, mit ír a Te könyved.

GittaKép
Nagyon jót álmodtál!Kép Ha három kis gólyát láttál, akkor 3 zebrásodásnak kell lenni a közeljövõben. Panka az elsõ, de még van két hely! Ki akar jelentkezni?Kép

A lazaság témához annyit, hogy én magamon azt vettem észre, hogy most fél év után sokkal nyugodtabb és lazább vagyok, mint az elsõ 1-2 próbálkozás után. Akkor semmi egyébre se tudtam gondolni, csak a terhességre. Semmi más nem érdekelt, még a férjemmel is csak ezt a témát tárgyaltam. Elolvastam az összes fellelhetõ szakirodalmat. A csúcs az volt, amikor az orvosi lexikont tanulmányoztam!Kép
Aztán szerencsére elmúlt ez az idõszak, rájöttem, hogy ahogyan Apukám szokta mondani, ha a feneked a földhöz vered, akkor se lesz jobb, szóval arra jutottam, hogy amit tudtam megtettem, járok rendszeresen orvoshoz, betartom, amiket mond, szedem a clostit, szedem a folsavat, babanetezekKép. Tehát már csak egyet tehetek, az pedig az, hogy várom türelmesen, hogy egyszer hozzám is ellátogat a gólya. Közben pedig élem az életem és nem hagyom, hogy a gyermek utáni vágy mindent eluraljon bennem, hiszen annyi minden más is van, aminek lehet örülni.
Meggyõzõdésem, hogy ezzel tehetem most a legtöbbet.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Látom, már többen is jelentkeztek a kisgólyákra.Kép
Szerintem akkor vegyük úgy, hogy Panka még azelõtt bejelentette az örömhírt, hogy Gitta leírta az álmát. SZóval rajta kívül van még három hely.Kép
Szerintem ebbõl kettõ a két inszemes "lányunknak" dukál, MarcsiKép és LujzaKép, a harmadik pedig lehetne az Edité.Kép

Aztán sorba jönnénk, mi többiek!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép

Teljesen igazad van. Néha túl görcsösek vagyunk, de kordában kell tartani. Az viszont mindenképpen jó, hogy így beszélgetünk, mert ez nyugtatólag is hat és sok tanácsot adunk egymásnak. Igy biztos mindnki egyre közelebb kerül a célhozKépKépKép

Na, ki lesz a következõ zebrás? KépKépKép

Edit
Edith

ZsuzsuKép

Ha úgy alakul, én mindenkit húzok ám magammalKépKépKép

Edit
Edith

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem neteztem, jo sokat irtatok.

Doris,
köszi a lelkesitö leirást az endorol, meg a pesszimizmus tuléléséröl. Bár nem is érzem magam ugy, söt kifejezetten jo hangulatban vagyok. És a mütét miatt itthon lehetek és babázhatok a kiskutyákkal. Holnap lesznek 4 hetesek, tündériek. Már játszanak, ha meglátnak, jönnek hozzám... Legszivesebben egész nap ott ülnék köztük.

Marcsi,
ez a tamponos dolog tényleg elég durva, köszi, hogy beraktad.

Sien,
én is gratulálok a házassághoz, szuper. Nálunk nagyon bevált.

Andy,
szivesen csatlakoznék az endos honlapra, hol van? Most irt a barátnöm, aki németországban él, pont mostanában olvasott az endorol. Arra jutottak a cikkben, hogy az se tesz jot, ha valaki ugy szeretkezik, hogy még nem mult el teljesen a mensije, mert visszapumpálodik töle.

Maci,
nekem azt mondta a dokim, hogy csak onnan számoljam a ciklust, amikor rendesen megjön. Nálam ezt könnyü volt megállapitani mert a napokig tarto barnásozás alatt nem fájt a hasam, viszont amikor rendes piros vér kezdett jönni, a hasam is görcsölt kegyetlenül.

Gitta,
remélem a golyás álmod végre meghozza azt a várva várt esöt. Nem csak kinn van kánikula, a babaesöfelhök se nagyon törnek ránk.

A Béres cseppet én is ettem egy idöben a vasam miatt, egész jo volt, csak a macerát untam a csepegtetéssel. Viszont most, amikor a kutyámnak kellett adni (tudtátok, hogy van kutya meg macska béres is?) Kép szoval, az állatorvos adot egy 1 ml-es fecskendöt, hogy a nemtudomhány csepp, amit kapnia kell, pont 1 ml. A fecskendö pont befér, nem kell macerálni. Szerintem érdemes kiszámolni, aztán igy csinálni.

A másik, amit akartam irni, tegnap voltam talpmasszörnél. Mondott egy-két technikát, amit érdemes kiprobálni. Nekem az endora, meg mindenféle cisztára, miomára... egy gözöléses technika: 1 csomag cickafarkteát beletenni egy nagy szüröbe, felforralni 1 liter vizet, és a szürövel a göz fölé tartani, nem bele a vizbe, csak fölé, amig teljesen átnedvesedik. Aztán ugy forron betenni egy törülközöbe, és rátenni a hasra, ott hagyni kihülni. Ha kihült szépen szétteriteni, hogy kiszáradjon, és ujra fel lehet használni. Azt mondta, 4 egymást követö napon csináljam, lehet vgig ugyanazzal a csomag teával.

Na megyek, megint kisregényt irtam. De hát itthon vagyok, nincs kihez szolnom egész nap.

Puszi, Eni
Eni

Most derült ki, anyósomék mégsem jönnek a hétvégén, úgyhogy lesz idõm lefordítani a holdnapos oldalakatKép

Üdvi EniKép

EdithKép
Szerintem meg lesz az a fránya útlevél, már engem is kiakaszt egy kicsit, hogy ilyen lassúak. Ha nem kapod meg, vagy fel sem hívnak, hát nem tudom, mit teszek, de azért az a meggyõzõdésem, hogy csüt-ig a kezedben leszKép

Nikie
nikie

Eni!
Az endo honlap címe:www.endometriozis.hu Vagyunk már egy páran, gyere csatlakozz te is.
Én mindig megvárom hogy elmúljon a mensim.

Edith!
Akkor engem is húzhatsz!Kép

Puszi

Andy
Andy

EniKép
A ciklus melyik felében kell ezt a forró-teás pakolást a pocakra tenni? Elmondanád még mit mondott a masszõr az endo-val kapcsolatban? Bármit kipróbálnék...Kép
LányokKép
Szerintem a 3. gólyát engedjük át Edelweiss-nekKép Olyan jó lenne, ha sikerülne a lombikjaKép Már csak 3 nap és kiderül...

doris

NikieKép

Nagyon remélem. Most szóltak, hogy holnap délig közölnünk kell, tudunk-e menni. Remélem, addig lesz valami hír. Egy másik utas is igy járt, nem tudott az idöpont módosításról. Az õ útlevele elkészült, de csak a jövõ héten póstázzák neki, azt mondták.Kép Hátha nekünk a Te segítségeddel mégis meglesz. Bizakodok ám mégKépKépKép

Edit
Edith

DorisKép
Igazad van.

EdelweissKép
Ne haragudj, hirtelen kiment a fejembõl, hogy már Nálad is csak napok kérdése és kiderül, hogy sikerült e a lombik.
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!Kép

Hát csajok, úgy látom, a 3 gólya ide nem elég!

GittaKép
Tessék ma folytatásban továbbálmodni a kisgólyás álmot, jó?

EniKép
Jónak tûnik ez a pakolás, lehet én is kipróbálom.Kép

zsuzsu

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy nekem is akartok adni egy gólyát. KépKép Nagyon jó lenne ám. Egyébként nálam még mindig sehol semmi. Csúcsot döntöttem mensi ügyileg. Ilyen már évek óta nem volt, hogy 27 napot megérjek mensi nélkül. Épp most számolgattam, hogy a 13. napon szívták le a petesejtet és ugye 13+14=27. Szóval hátha. Nagyon drukkolok neki, és rengeteget beszélgetek vele. Meg rajzfilmet is szoktunk nézni és zenét is hallgatunk. KépKép
Nagyon lükött vagyok??? Kép

Panka
Hatalmas gratula! Nagyon vigyázz magatokra! KépKép

Marcsi
Mikor csinálod a következõ tesztet? Nagyon izgulok ám érted is! Kép

Egyébként ne aggódjatok. Ha bekopogtat gólya koma, majd elküldöm egy kis erõsítésért. Kép

Ja, a mai vízállásjelentés:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Bnemethm
Bocsi, a tábla felsõ részébõl véletlenül nem vettelek ki. Jelentem, javítottam.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép

Nem vagy lüköttKép Én is beszélgetnék vele, tutiKép És szerintem jó. Biztos tudja, hogy nagyon szeretnéd és várodKépKép

Pihizz sokat, és lazítsKép

LányokKép

Holnap gondoljatok rám, mert forgalmi vizsgám lesz DÉLBEN Kép Meghalok az autóban. Most négytõl is vezetek, úgyhogy adig tudok csak veletek lenni.
Edith

EdelweissKép

Szerintem nem vagy lökött.Kép Én annyira drukkolok Neked. Te nagyon jó Anyuka leszel!Kép

Tesztelned mikor kell? A hétvégén? Az nagyon klassz, hogy már a 27. napon vagy, hiszen Neked rövid ciklusaid vannak. Ez biztos nagyon jót jelent. Valaki nagyon kapaszkodik odabent.Kép

zsuzsu

Már azt hittem ma nem is olvashatlak Benneteket. Rossz volt a net egy ideig.

Ti termékenyebbek vagytok, mint ez a gólya.

Nelli
nelli2

EdithKép
Majd felhívlak holnap -útlevél ügyben-, hogy ne idegeskedj, akármi lesz, jó?

EdelweissKép
Szerintem is megérdemelnéd!

Én pl. még a h.eredméynekre várok+gombás kezelés, úgyhogy a sor vége felé leszek, nem is kell betenni a táblába, majd ha elérkezem újból a próbálkozás idõszakába, de mikor lesz az?Kép

Nikie
nikie

EdelweissKépKép
Úgy tûnik a szorításunk ezúttal tényleg eredményhez vezet...
Ki sem tudlak verni a fejembõl, annyira sokat gondolok RátokKépKép Drukkolok továbbra is és pihenj sokatKépKép
EdithKép
Gondolok Rád holnap...ügyi légyKép

doris

NikieKép

Holnap, amíg vezetek, nem fogom hallani a tel. csörgést. Hívj valamikor délelõtt, jó? Én fél 12 körül fogok szólni az úttal kapcsolatban, ha a párom szól, van-e útlevél.
DorisKép
Igyekszem levizsgázni, aztán majd jelentkezem valahogy. Köszi, hogy szorítaszKép Mindenkinek kellemes délutánt. Vigyázzatok magatokra.KépKép

Puszi: Edit
Edith

NikieKép

Most hívtak, hogy nem tudnak segíteni az útlevéllel kapcsolatban, úgyhogy ma lemondom az utat. Azért köszönöm, hogy próbáltál segiteni, Te mindent megtettél amit lehetett. Na nem baj, legalább nem idegeskedek tovább.

Puszi: Edit
Edith

NikieKép
Ne szomizz, úgy elrepülnek a hetek és a hónapok, hogy csak na...!!!Kép Mintha tegnap csomagoltam volna a nyaralásra készülõdve...aztán már 3 hete volt... Hidd el nemsokára elérkezik az idõ, mikor újra próbálkozhattokKép
EditKép
Gondolom ez nem vigasztal, de én csak 3-szorra mentem át a forgalmin... pedig a rutin elsõre sikeredett. Nagyon ügyetlenke lehettem... Az elsõnél azt mondta a vizsgabiztos, hogy túl bátortalan voltam, a másodiknál meg, hogy túl merészKép Harmadikra sikerültKépKép Sajnálom az utazásotokat, nagyon bosszantó lehet... Azért remélem el tudtok menni még valamikor...

doris

Sziasztok Lányok!

Zsuzsu Kép
Én most élem az orvosi lexikonos könyvek idõszakát. Ha egy könyvesbolt elõtt megyek általában benézek és végignézem a kismamás szakirodalmat... Már ismerem szinte mindet, de babonából még nem vettem ilyen könyvet.

Edelweiss Kép
Dehogy vagy lökött! Jót mosolyogtam a rajzfilmnézésen. De ugye nem a most divatos brutális rajzfilmeket, attól szegénynek nem lesz túl jó véleménye az itteni világról Kép

Gitta Kép
Ilyen gólyák voltak?
Kép

Trabisok elõnyben...

Sziasztok
Bera3
bera3

Edith!
Majd ma este felhívlak az útlevél ügyben, nem tudom benézel-e még ide.
SZóval ez elég szemétség a részükrõl, úgyhogy holnap reggel korán fogok szólni a nagyfõnökömnek és hipp-hopp összerakják azt a nyavalyás útlevelet.
Csomagolhatsz!

DorisKép
Neked mennyi erõd van!? Úgy látom rengeteg, nekem most az is rossz, hogy a gomba miatt már 2 hónapja egy fia akció sem voltKép.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Nagyon - nagyon köszönöm mindenki gratulációját. Olyan aranyosak vagytokKép

Bocs, hogy nem jelentkeztem hamarabb, de nem volt netemKép

Hát akkor az elõzmények. Nov. óta 70-80 napos ciklusaim voltam. Az elõzõ ciklusom volt az elsõ rendes azóta, ez 29 napos volt. Az elõzõ és a mostani ciklusomban 5-10. napig 2×1 Closti. Az utolsó Gynevac szurit május közepén kaptam. És most jön egy érdekesség: ebben a ciklusban a 14. nap esett le a hõm és képzeljétek a holdnaptár szerint aznap teljesen ugyan olyan volt a hold, mint amikor születtem. Hát röviden ennyi. Egyébként a férjemnél is volt gond, nem mozogtak annyira mint kellett volna, holnap kellett volna mennie kontrollraKép Ja és a hõröl csak annyit, hogy nekem is 37 alatt van.

A tünetek pár napja kezdõdtek: a mellem annyira bedurrant, hogy este alig tudok feküdni és a hasam is görcsölget. Van olyan hogy menszi szerû, de néha olyan mint pé-kor. Nekem a görcsölgetés már gyanús volt, mert csak menszi elsõ napján szoktam, hamarabb nem.

Remélem most már megtört a jég és beindul az esõ. Mindenkit húzok magammalKép

Mi a különbség az Utrogestan és a Duphaston között? Nem tudjátok, hogy Erazmusz melyiket szokta ajánlani?

Na mostmár befelyezem regényem. Azért még veletek szeretnék maradni. Nem baj ugye?

Panka

panka

NikieKép
Megértelek...azért védekezve együtt lehetnétek, hisz mindkettõtöknek szüksége van erreKép Fel a fejjel, jönnek majd szebb napok isKépKép Én szívbõl kívánom, hogy mielöbb bekövetkezzen Nálatok isKép
PankaKép
Gyogyi ügyben nem tudok segíteni, talán a többiekKép

doris

Panka Kép
Látom nem kell már a closti Kép pedig most találtam +2 dobozzal gondoltam elküldöm de szerencsére nincs szükséged rá Kép Kép Kép GRATULÁLOK Kép Sajnos a lányok által javasolt bogyoim nincsenek azt nem tudok fölajánlani Kép
Edelweiss Kép
Tök jo, hogy beszélsz a babushoz szerintem már ilyenkor is van kapcsolat Kép
Marcsi Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jutka
khjutka

DorisKép
Nem szabad gomba alatt, izé.. egyébként is csak azt érzem, hogy viszket. És mostmár meg akarok gyógyulni, nem kockáztatunk, elég volt. Régebben igen gumival, gomba alatt volt sok, de nem tesz jót, és irrigál, a doki mondta.

Nikie
nikie

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mi lett a babaponttal? Azon olyan jó volt a kalkulátor, de nekem most más jön be a helyénKép

JutkaKép
Köszi, de remélem, hogy most egy darabig nem lesz szükségem rá.

Panka

panka

Panka,
Az én dokim az Utrogestanra esküszik. Azt is hallottam, hogy a Duphastont a gyártó országban már betiltották, mert nem annyira hatékony. Nem árt persze, de nem hatékony eléggé. Ezt asszem a házipatika fórumán olvastam, de sajnos nem emlékszem. Talán ha a nõgyógyászati tanácsadás fórumot leválogatod a "Duphaston"-ra meg tudod nézni...

Én is hallottam barátnõimtõl, hogy akkor sikerült a bébike nekik mikor a hold nap és a pé. is egybeesett.

Én most 23. naptól 2 napja vérzek egy kicsit (nem rendesen)és elõtte is fájdogált a hasam (máskor nekem sem szokott) és több váladékom is volt. Neked is több volt?
Szóval mindez lehet a Bromokriptin gyogyótól, amit ebben a ciklusban szedek elõször de még reménykedek.

Gondolom tesztet csak a 30. naptól lehet csinálni, nem?
adél

Panka,
Ja, én is gratulálok Nektek ám!!!
adél

Sziasztok Lanyok!

Tudja valaki a palastfu angol nevet, vagy latin nevet?

Koszi!
Névtelen

Névtelen, nem tudom,hol próbálod beszerezni a gyógyteákat, de sajna attól tartok ezek Mo-n honos növények...A legjobb,ha valakivel otthonról küldetsz ki, én is igy jutottam hozzá.
Latin neve egyébként:
Palástfû- alchemillae herba
Cickafarfû- achilleae herba

Barbi
Barbi

Barbi!

Koszonom szepen a valaszod!

Eszti
Névtelen

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edelweis!
Beszélgess vele, ha jólesik! Kép Az nagyon szuper érzés! Kép

Edith!
Jó vizsgázást! Kép Fontos! Nézz a tükörbe nagyon-nagyon sokszor! Szemezz a vizsgáztatóval! Engem anno, azér húzott meg, mert nem látta a szemem a tükörben!!! Pedig én néztem, csak szerinte keveset! Kép
Sajnálom, hogy elmarad az utazásotok! De ne hagyd ennyiben a dolgot, fordulj a fogyasztóvédelemhez, õk segíteni fognak!!!

Bera!
Valami olyasmik! Kép

Lányok!
Hogy nekem mindennapra jut valami, amin idegeskedem. Ezt már nem hiszem el! Kép Most éppen azon filózok, hogy mi van már megint velem. A múlt hónapban olyan szép lett a hõgörbém, most meg egyálltalán nem normális szerintem. A menzi legeleje óta állandóan 36,8-at mérek, volt már 37 (menzi alatt) is 1 napig. Már a 17. napon járok, és pé sehol. Nem mindha most lehetne belõle baba, de akkor is! Szerintetek ez normális? Mondjuk 2 napot nem mértem, akkor nem volt értelme, mivel egész éjjel ébren voltam. Kép De nem nagyon hiszem, hogy azokon a napokon lett volna. Nincs benne törés egyáltalán.

Na mindegy! Egyébként meg jól érzem magam! Kép Ma nem álmodtam újabb gólyákkal, de szerintem már megkezdték a repülésüket hozzánk! Bár az is lehet, hogy még csak most kelnek ki a tojásból, de azért gyorsan felnõnek és ideérnek mindenkihez! Kép Így aki kicsit türelmetlen, az gondoljon a gólyára, neki is fel kell nõnie, hogy eljöhessen hozzánk! Kép Kép Kép Különben is, azt mondják, hogy télen könnyebb kismamának lenni! Kép

Addig is:
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggelt MindenkinekKép
NikieKép
Bocsi, ezt nem tudtam...akkor mégjobban drukkolok, hogy mielöbb elmúljon az a randa gomba...Kép
GittaKép
Az egyáltalán nem jó, hogy nincs törés a görbédben, vagyis egysíkú... Nem volt hõemelkedésed? Esetleg betegség, nagyobb stressz...? Még nincs egyébként semmi veszve, hisz lehet, hogy kitolódik a pé-edKép
MarcsiKép
Várjuk az infókatKép

doris

Doris!
Hát ha stresznek számítjuk a két epegörcs rohamot, akkor volt! Kép Kb azon a héten, amikor a pé-mnek kellett volna lennie. Kép Lehet, hogy ezért nincs most? Nem is éreztem, hogy lett volna.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Az bizony könnyen bekavarhatott...nagyon nagy megterhelés az a fájdalom a szervezetnek arról nem is beszélve, hogy egy folytonos gyulladást idézett elõ... Ettõl függetlenül nem kizárt, hogy majd csak eztán lesz pé-edKép Remélem azóta nem görcsöltél... Nekem két alkalommal volt vesegörcsöm. Az elsõnél nem tudtuk, hogy mi van, csak azt tudtam, hogy 4 fájdalomcsillapító ellenére is a falat kapartam kínomban. Ekkor 13 éves voltam és nem tudtunk mást kitalálni, mintsem bemetünk a korházba. Ott aztán azonnal hánynom kellett (a sok gyógyszertõl) és állították, hogy terhes vagyok... Gondolhatod! Nagyikámmal mentünk a korházba és akkor még fiúval soha életemben nem voltam...Kép Aztán kiderült, hogy köveim vannak és megmozdultak. Szerintem az epekõ is pont ilyen kegyetlenül fájdalmas lehetett... Én akkor már azt mondtam, hogy csináljanak velem bármit csak ezt a fájdalmat ne kelljen elviselnem... Remélem hamar túljutsz a mûtéten és csak rossz emlék lesz az egészKép

doris

Doris!
Remélem, te is jobban vagy már azóta! Megszabadultál már a köveidtõl? Hát igen, mást el sem tudnak képzelni egy nõrõl, mint hogy terhes, ha bármi baja van! Kép Utálatosak az orvosok ilyen szempontból. Mondja, hogy az nem is fájhat annyira... ...hogy mondhat ilyent az, aki még soha nem élte át? Ez pont olyan, mint amikor a férfi szülész azt állítja, hogy a szülés nem is olyan fájdalmas dolog. Kép Nem tudom, hogy a vesegörcs milyen lehet, de nem hiszem, hogy különbözne az epegörcstõl. Kép
Na mindegy, most nem fáj, az a lényeg! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?