A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Én szeretem a munkámat...de tényleg.Baromi hülyén hangzik, tudom. :oops:
Sztahanovista vagyok és a hónap dolgozója, mi több...az év dolgozója! :lol:

Hát Babszi, rólunk sincs normális kép, ezért vagyok csak én fent az iwiw-en, mondjuk azok sem valami jók...majd a nyaraláskor hátha sikerül egy két jó kép!Már alig várom!
Vendég

Pöttye,
igazad van, megnéztem úgy is épp most, ha csak az órát irom át, de akkor engem is megzavar, mert nem lehetett annyi, sőt. Igy meg ott van a karika, de nem köti össze a görbével, és tudom, hogy aznap kb mennyi lehetett. Egyébként tegnap kiváncsiságból megmértem a hőmet ebéd után és pontosan 3 tizeddel volt magasabb, mint reggel, ebből gondoltam, hogy talán aznap is kb 3 tizedet ha levonok, akkor az pont reális, és jól is jönne ki. Na, de ezt már sose fogom biztosan megtudni, ezért mostmár mindegy, talán ez az egy érték nem fog bezavarni, főleg, hogy ma megint kevesebb a hőm. De végül is dobok egy görbét:

Kép
sirkici

Na, akkor mikor is lehet csevegni a könyvről? Holnapra kb mindenki kiolvassa?
sirkici

Sirki!
Hááát, izéé..... az andi a megmondhatója, h nálam nagoyn nehezen halad az olvasás (na, nem azért, mert nem tudok, csak lusta vagyok)....
De ha már így rákérdeztél, akkor kiolvasom ma. :roll:

A hőmérésre én is azt mondom, h napközben semmit nem ér!!!!

babszika

Akkor legyen mindnekinek a HF:kiolvasni a könyvet és holnap Andi tart egy osztályfőnöki órát! :wink:
Vendég

Ok csajok, akkor holnap felelünk a könyvből, jó? :D :P
sirkici

Jujj, ez nagyon jó!

Akkor én máris beírom a füzetembe a HF-ot!!!!! :wink:

babszika

Ez az Babszi, akkor talán nem leszel lusta, és kiolvasod holnapig. :lol:
sirkici

:oops: :oops:

babszika

Babszi:amúgy sincs főnököd ma, úgyhogy olvasnod kell, ez van.Különben fekete pont és babanet megvonás a bünti!
:D Én is nekiesek, én a gépből olvasom, e-mail-ből.
Vendég

De már el is kezdtem :lol:

babszika

NA sziasztok,megjöttem!!!

Nincs rossz kedvem,de jaj annak,aki ma itt az irodában felidegesít,úgyis tele a monyóm mindenkivel :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
akkor mindenki vigyázzon... :) Szerintem azért nem lehet mindegy, meg még plusz, ha megjön a piri, akkor még idegesebb leszel, és akkor... jaj mindenkinek! :)
Na, de új hónap, új remények!
sirkici

Nóri!

Az a baj, h a telefonom állandóan csörög..... szóval, nem nagyon haladok így a könyvvel.... de majd max. otthon elolvasom.
Bálintom úgyis este 10ig dolgozik.

babszika

Babszi,
nincs kifogás, olvasnod kell! Egyébként én egy délután alatt kiolvastam, ráadásul számitógépről, kicsit kényelmetlen volt, de nem olyan vészes az a pár oldal, menni fog!!! :lol:
sirkici

Ja, meg volt egy pár idézet, amiket különben sem értettem igazán, igy tudtam haladni! :lol: :oops:
sirkici

Na, jön a szokásos elköszönésem..... :cry: :cry:

Vigyi magatokra, puszi!!!!

babszika

Sirkici:nekem sem jó gépből, egyik másik oldal olyan apró betűs, hogy cuppanok rá a monitorra, valaki látná, azt hinné, hogy puszilgatom a képernyőt. :lol:
Vendég

Sirkici:azt hittem ezzel csak én vagyok így... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri,
nem, nekem is mindig fájni szokott a szemem meg minden a monitortól, főleg, ha olvasni kell rajta. Nagyitsd fel a betűket, én 14-esre feltettem, és úgy olvastam el, különben megvakultam volna, az biztos.
sirkici

Andi: Gyönyörű egy görbe volt pedig. :cry: :cry: Akár el is dobhatod a hőmérőd, ha gondolod.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Jaimee,
látom neked is az a véleményed, hogy Andinak nem kellene hőmérőzni... Felesleges, tudja, hogy jól működik, már csak várni kell a megfelelő pillanatra... :)
sirkici

Jaimee:örülök, hogy minden eredményetek szupi!!!És a kapirgáláson is jót nevettem! :lol:
Vendég

Na, most egy kicsit eltűnök, kaptam egy jó kis szemkifolyasztós munkát, egy 18554 soros Excel táblázatot kell átnyálaznom, de nem panaszkodom, legalább valamit csinálok!!!
sirkici

Sirkici:hajrá!!!jó munkát vele... :roll:
Vendég

Szia Dzsémi Mami :lol: !
Nem dobom el,tovább idegesítem vele magam :wink: :lol: 8) Viszont beszéltem édesemmel,elmegyün kiskatona vizsgálatra.Most ennyit teszünk egyenlőre.
vedresandi

Sziasztok,
czinkeb. vagyok, 29 éves. nem vagyok egy profi a netes csetelésben, de remélem jó helyen vagyok.
jan-ban leraktam a fogigátlót, és februárban már éreztem, h vmi nincs rendben, mert nem jött meg, de baba sem volt. elmentem márc-ban nőgyógyászhoz, aki az uh alapján pco-t állapított meg. 2 hónapig clostit kaptam, de nem lett baba, így már puregont írt fel + repesztőt. most a nyarat ki kell hagynunk, mert a párom keveset van itthon és az időzitett akciózás nehézkes lenne.
a nőgyógyászom szerintem megbízható, rendes, alapos, csak nem túl bőbeszédű, de szerintem csak nem akar feleslegesen idegesíteni. mondtam neki, h sokat olvastam a pcoról és nagyon beparáztam. erre azt mondta, h az nem jó, mert akkor csak annál nehezebb lesz nekem, ne aggódjak, lesz baba. de az a baj, h hiába mondja mindenki , h ne aggódjak, csak annál jobban idegeskedem, h senki nem ért meg, és senki nem tudja, h mit érzek. egyébként a vérképeim a doki szerint normálisak, ciszták vannak mind2 petefészkemben, nem jön meg, nincs peteérésem.
a pcos honlapot már alaposan átrágtam, az előadásokat is meghallgattam, de azért még vannak kérdéseim. ti biztosan tudjátok a válaszokat.
próbáltam időpontot kérni a SOTE endokrinológiára a honlapon ajánlott dokihoz, de csak szept közepére (!) tudnak időpontot adni. tudtok ajánlani vhol vkit akihez vmivel gyorsabban lehet bejutni? nem szívesen mennék magándokihoz ha csillagászati árakkal dolgozik, mert azért a nőgyógyász sem 2fillér, de nagyon várom a lehetőségeket.
említettem a nőgyógyásznak a metformint, de szerinte még várni kellene. nincs se mellette, se ellene.
bocsi, h levelem hosszú lett, de gondoltam újként inkább leírom a teljes problémámat.
szóval nagyon szívesen venném, h ha ajánlanátok egy jó endokrinológust.
köszönöm

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Szia Czinkeb!

A fogamzás alatt van PCOS topik.Ott sokkal okosabbak a lányok,mint mi.Ettőlmég üdv közöttünk,mielőbbi babásodást Neked!!!
vedresandi

Czinkeb,
Sajnos ha tb-s alapon akarsz menni akkor ennyit kell várni és sokszor sok vizsgálatot nem is csinálnak meg de még magánba is várni kell. van egy doki a pcosok nagyon jókat mondanak róla de azt hiszem neki is magánrendelése van ami gyorsabban megy:
Dr. Tűű László endokrinológus

Szent Imre Kórház
XI. Bp. Tétényi út

Magánrendelés kedden (átmenetileg):
1125 Istenhegyi út 31/b
Magánrendelés csütörtökön (később szombaton is):
Mens Mentis Egészségcentrum, XI. Bartók Béla út 53. fszt 4, 15ös kapucsengő
www.mensmentis.hu
0620 / 333 - 5500

www.psos.hu
Vendég

Andi: :lol: :lol: Hát nehéz letenni, az biztos.

Jól csináljátok. Hát akkor, katonateszre fel! :wink:

jaimee

Hali!
Andi, ezt nem hiszem el! Pedig ez tuti jó görbe volt!!!!!

Figyu csajok, én most olvastam a PCOS-ről. Ez most akkor a sok kis cisztácska a petefészkekben?

??

Kép
Kép
gabi82

Gabi:igen az,de ha lehet ne olvass erről többet,amíg nincs bajod :wink: :lol:
vedresandi

Szebb napokat!

Andi, csak miattad kapcsoltam be reggel a gépet...hát erre mekkorát kellett csaLÓdnom?! :(

Azon kívül, hogy én már rég kiolvastam a könyvet... meg 7 napos terhes vagyok ma....plusz még rosszul is mértem reggel, 36, 3 ?, de utána rögtön 36, 6 :shock: ... nincs semmi, meg kell alkotnom a házunk alaprajzát, szenvedek vele rendesen, engem a fősuliban kivágtak építészetből, most kezdem csak érteni, miért? :roll:
Vendég

Szia Bíborlány!
:wink: :lol: Elnézést,hogy csalódást okoztam neked :oops: :P !!!
Még nem jött ugyan meg,de kizártnak tartom,hogy beágyazódásos esés lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Bíborlány:milyen házatok lesz így? :shock: :lol:
Amúgy gyakorlat teszi...és ez igaz is!(csak halkan mondom, hogy engem a fősulin elsőnek és utolsónak matek+számtech.ból vágtak ki, és mi lett belőlem???Könyvelő.De el ne mondd senkinek) :lol:
Vendég

Andi, hát beágyazódásnak szerintem túl nagy esés, de sosem lehessen tudni....azért remélem, ebben a hónapban már nem okozol több csaLÓdást :)

Nóri, én többek között famániás vagyok, így lesz egy picike 60nm rönk, de azt hiszem, tegnaptól inkább gerenda házikó.

Jaaajjj, kérem, én középiskolában voltam végig kettes matekból, aztán a technikum utáni " Soha több tanulás!" könyvégetésre 2 évvel kitaláltam, nekem matekból meg fizikából kéne felvételiznem.....aztán annyira megtanultam, hogy a mai napig én korrepetálok az említett tárgyakból :lol:
Vendég

Bíbi: Nem akarok beleszólni, de az tök más, ha gimiban vagy gyengébb a kötelező alap tárgyakból, vagy ha szakközépben. Legalábbis az én barátném is gyenge 3 átlaggal érettségizett szki-ban, most meg az IMB-nél főnök és ki sem merem mondani, mennyit keres. Marha okos.

jaimee

Jaimee, ezzel most azt akarod mondani, hogy nincs mese, most kár erőlködnöm az alaprajzzal, igenis jól látták a fősulin, hogy ehhez született analfabéta vagyok?!? :lol:
Vendég

Bíbi: :lol: :lol: Ez nem jutott eszembe. :shock: Csak nincs összefüggés feltétlenül a középiskolás jegyek és a képességek között. Analfabéta egyébként én lennék hozzá...

jaimee

Na, megyek is, ki- akarom mondani megszenvedek azzal a rajzzal! :lol: Pusssz
Vendég

Sziasztok,

Andi,

Bocsi, hogy csak most tudok reagálni, de egész délelőtt a korházban ültünk Bazsival.

Csak annyit akarok mondani, hogy a görbéid könyvbe illően szépek, és veled 1 000%, hogy minden ok, és nagyon jól teszed, hogy elmentek apával kiskatonavizsgálatra, mert elvileg, (lehet, hogy gonoszul fog hangzani) ha mindkét féllel minden ok, akkkor 1-2 hónap alatt teherbe kell hogy essen a nő.

Mikor mentek??Tudjátok már???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

szia Judy!

Nem tudom még mikor megyünk.Egy volt osztálytársam anyukája Budapest legjobb urológus-andrológus doktorkája.Fel kell hívnom,hogy mikor hova tudunk menni.
Megjegyzem még nem jött meg.....de ezt a vizsgálatot muszáj megcsinálni,mert tényleg hő alapján nincs velem baj,remélem más egyéb is rendben van.
vedresandi

Andi,

Mindenestre drukkolok, hogy minden ok legyen a kiskatonákkal.

Egyébként a volt főnökasszonyom, aki 1 hónap mulva szül, 9 hónap után esett teherbe ugy hogy mind a kettőjüknél minden ok volt.
Szóval az az 1-2 hónap sem mindig százas.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:annyira még nem aggódom.Inkább megnyugszom,ha tudom vele is minden rendben van! :wink:
vedresandi

Na, megjöttem, meg lassan megyek is, végre, már kiesett a szemem, meg éhes is vagyok, meg megyek kávézni a barátnőkhöz, már alig várom. Szabad délutánom lesz, a párom dolgozik, úgyhogy... haza se jövök estig. :lol:

Andi,
Drukkolok a kiskatonavizsgálathoz!!! Bár szerintem sem sikerül feltétlenül 2 hónap alatt, hiába van rendben minden mindkét félnél, sajnos több tényező is közrejátszik. Meg ez olyan szerintem, mint amikor azt mondják, hogy 37 fok feletti hő kell a babához, és mégis hány ellenpéldát láttunk már. Sajnos, ezek a statisztikák csak a nagy nagy átlagot nézik. :(

A középsulis eredmények meg szerintem sem függnek össze feltétlenül az ésszel, hisz akkor mindenki tini, jobb dolga is van, mint tanulni, aztán meg megérik az esze, és...

Na, mostmár akkor elköszönök, holnap reggel jövök!

Üdv. mindenkinek!
sirkici

Lányok,

Nem tudtok valakit akinek van nyaralója a Balcsin és kiadná 3-4 napra aug 10 után?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:én tudok, voltam ott kétszer is nyaralni
Vendég

Sziasztok!

Andi: én még reménykedem! A katonavizsgálat mindenképpen szuper!!!

Judy: sajnálom a mandula műtétet! Nekem 3x vették ki gyerekkoromban :cry: , de hamar túl lesz rajta és akkor végre nem fog állandóan begyulladni...Még az a szerencse, hogy a piciket altatják...Szerintem jó is, hogy nem ebben a nagy melegben műtik...Kívánom, hogy addig ne vacakoljon az a fránya mandusz...

Sirkici: kellemes barátnő délutánt! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia HeniKismami!!! :lol:
Még én is,mert még mindig nem jött meg,de aztán lehet,esétecsak bekopog :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Sirkici!
Szánom bánom bűnömet... most vettem észre, h egy hozzászólásodra nem reagáltam.... Kép

Szóval, most nincs semmilyen kezelésem. Mivel most már kimondták, h PCOS vagyok, ezért 26-án megyek a Tűű dokihoz és remélem, h kapok gyógyszert.
Addig nem is reménykedem, h babás leszek.

Judy!
Nekem is 2x vették ki a mandulámat, de azóta kutya bajom. Meglátod, h jobban lesz a csöpp fiad hamar és jóval kevesebb torokfájás és egyéb gyulladásos megbetegedése lesz :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?