Lara: nagyon szép a pocakod
Kavicska: Hatalmas gratula a mocorgáshoz
7Kincs: ha most azt mondom, hogy ez a terhesség alatti ellustulás nálam csak most kezd el oldódni?:) Komolyan... előtte majdnem megőrültem annyira örökmozgó voltam aztán terhesen már semmihez se volt kedvem, csak babás témákat olvasgattam stb. Lilla megszületése óta meg keményen netfüggő lettem, volt egy indexes topik, abban nyomultam éjjel-nappal... aztán most koppant le, hogy úristen, mit művelek, ennek semmi értelme... na azóta ROHADT JÓL érzem magam:) Hirtelen lett időm mindenre
ha megtalálod a receptet akkor én is megköszönöm mert nagyon belustultam...
g79: Gratula
Ezoterike: hű
Rambóka: ingyé fordítás... ja... ha már egyszer nincs pénzes:)
------
Nálunk nincs semmi érdekes, Lilla továbbra is ébred éjjel, próbálom vízzel itatni, iszik is aztán 5 perc múlva visít, hogy kaját... szerintem tényleg éhes. Ez van. Mexxxívtam. (tegnapelőtt hajnali 5-kor ébredt, tegnap 4-kor... ma korán ágyba dugtam, majd kiderül hánykor ébred...) Ma mászott 2 métert a karám mentén, jól bekajált céklából, csak rajtam volt hajlandó aludni stb. stb. Nincs kiút, asszem gyenge vagyok én ahhoz, hogy hagyjam üvölteni... (valamennyit hagyom aztán ő nyer... fú... mintha ezt már olvastam volna korábban valakitől ebben a topikban... pont ugyanezt
Egyébként meg képeket nézegettünk és megállapítottuk, hogy atyaég, ez a gyerek kiköpött apja ennyi idős korában - csak kicsit lányosabb kiadásban... de még a grimasza is ugyanaz... tök durva... de legalább a szája az enyém:)))))))))

[/url