A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

czinkeb.!

Üdv köztünk!!!
Rólam is nem régen derült ki, h PCOS vagyok.
A lányok a megmondhatójuk, h én is milyen sokat szenvedtem eddig és már hányszor tartottam ott, h feladom. Most jutottam el odáig, h kerül amibe kerül, inkább kifizetem a magán dokit, mert a TB-s dokik le se sz*rtak, vagy egyszerűen nem tehettek semmit.
Én is javaslom, h nézz be hozzánk a PCOS topikba és ajánlom, h olvasd el a www.mensmentis.hu-t is.
Mellesleg, sztem nem si olyan drága.
A szokásos hormonképedet nyugodtan kérheted továbbra is Tb-sen, de majdnem biztos vagyok benne, h még neked sem néztek terheléses inzulint! És az pedig az egyik alap vizsgálat a PCOS-nál. Én msot csináltattam meg a MM-ben és a terheléses cukorért és az inzulinért 4800Ft-ot fizettem. (jelzem, itt a pénzemért úgy is bántak velem, ahogy elvárható)

babszika

Sehol senki?????? Kép

babszika

Feltettem az I re a pontot,új vonalzóm van :(
vedresandi

Ez most komoly?????? :shock:

babszika

Babszika,igen,piri jött, látott, győzött...mostantól ikrekre gyúrok :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Na, akkor most már tessék elkapni a lábukat azon a felhőn!!!! Húzd csak ide le a pocidba őket!!!!!! :wink:

babszika

Babszi:most katona néző lesz...még nem tom mikor,holnap felhívom a dokker nénit.
vedresandi

attól még jöhetnek az ikrek!!!!!!!

babszika

naná,jöhetnek :wink: :lol:
vedresandi

Jó reggelt!

Babszika,
semmi gond, a lényeg, hogy válaszoltál. De attól azért próbálkoztok, nem?

Andi,
hát a francba már tényleg. Pedig ma reggel is rögtön kerestem a vonalzódat vagy valamit, hogy hátha nem jött meg legalább, de :(
sirkici

Szia Sirki!

Persze, nem adtuk fel, de nem zúmoltam már rá ebben a hónapban.
Én kicsit belefáradtam a hasztalan próbálkozásba így a 18 hónap után. Talán majd csütörtökön jó hírt kapok és újra erőre kapok. :wink:

Ez a görbémből is látszik:
Kép

babszika

Szia Babszi!

Okés, hogy nem görcsölsz rajta, de hátha igy sikerülne, tudom, ez csak duma, de mindig azoknak jön össze, akik "nem is akarják", vagy legalábbis nem figyelnek semmit, csak szeretik egymást, amikor kedvük van.
A görbéd érdekes lett, pedig olyan jól indult, habár nem értem miért nem tette be még a ferty a pé-t, szerintem a 21 vagy a 22 napra betehetné, még tojcsid is volt... :shock:
sirkici

A mai hőesés miatt feri a 20. napról kivette a pé-met.
Ha holnapra fent marad (vagy még feljebb megy), akkor a 22. napon volt pé-m.... :lol: :roll:

Tudod, nem bánnám, ha igazad lenne :wink: :wink:

babszika

Meglátjuk hogy alakul a hőd holnap, de szerintem elkülönithető a két fázis a görbéden, és attól, hogy leesik 2,5 tized fokot, még nem jelenti azt, hogy nem volt pé, de majd meglátjuk holnap hogy alakul, akkor már okosabbak leszünk.
Hát, kivánom, hogy igazam legyen! :wink:
sirkici

Ja, el is felejtettem visszaolvasni...

Heni,
köszönöm, nagyon kellemes délutánom volt tényleg, a párom dolgozott, én meg csavarogtam estig... :oops:
sirkici

Ja, mielőtt lefelejtem:
tegnap kiolvastam a könyvet!!!!!!!!!!!!!!!

és lassan megint le kell lépnem.... :? :evil:

babszika

Igen, és hogy tetszett a könyv?
sirkici

Jó reggelt!
vedresandi

Jó reggelt Andi!
sirkici

Elszaladtam gyorsan fodrászhoz 8ra,mert már "hosszú" volt a hajam!

Babszika:tényleg nem egyszerűen alakult most a görbéd.Remélem a holnapi dokker látogatás után okosabb leszel!
vedresandi

Helló csajok!

Most kicsit nyomi vagyok, nem tudok miről beszámolni nektek.Majd talán holnap, a déli UH után.

Andi:szép a vonalzód, de a régi szebb lett volna, ha tovább marad... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Andi: :cry:, viszont dupla lesz az öröm most, hogy ikrekere gyúrtok!! :wink: Szedsz egyébként folsavat? Azt hallottam, hogy aki emelt dózisban szedi annak sokkal nagyobb az esélye ikrekre :wink:

Nóri: az idő teszi szerintem a nyomottságot! Legalább is tiszta koki vagyok....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nóri, Heni,
én is tisztára nyomott vagyok, meg egyszer melegem van, egyszer fázok, szörnyű ez a nap! :evil:
sirkici

Olyan rég láttam Christell-t és Kamillát!!!!! :cry:
Vendég

SZia Heni:
Igen szedek folsavat,az elevit mellé bedobok mindig egy szemet :wink: :lol:
vedresandi

Hát csókolom! Ma vagyok 8 napos terhes!

Tetszik ez az ikrek téma, már tegnap akartam mondani, én már gyerekkorom óta hajtogatom, hogy ikreket szeretnék, ha már egyszer én nem lehettem az, pedig milyen szép is lenne belőlem kettő :twisted: , hogy meg tudnám érteni magam-magammal :lol: :lol:

Egyébként utána néztem, senki iker nem volt a családban-de bíztató ez a folsav téma-bár mostanában valahogy letettem erről a dologról, nem akarom egyszerre " letudni" a dolgot két babóval, nálunk bejött a 3 év korkülönbség, szóval nekem előbb lesz egy barnabőrű, göndör hajú kislányom, aztán jöhet majd öcsi! Andi, Neked azért drukkolok!!! :)
Vendég

Ja, azért a klónoztatásomon még gondolkodom, hátha meg tudom oldani magamnak,tudjátok, sk.!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bíbi:gratulálok a 8 naphoz :lol: :lol:
Nálunk volt iker,illetve lett volna.Talán,de nem sértődöm meg,ha csak 1 baba lesz :wink:
vedresandi

Az ikrek kérdésbe én is úgy szeretném mint Biborlány, először egy kislány, azután egy öcsike! :lol:

Tényleg, ti hallottátok már azt a babonát, hogy a csukló felett körözve egy cernára akasztott jegygyűrűvel meg lehet állapitani a gyerek nemét, főleg ha már valaki terhes, akkor egyesek szerint 100 %... :?:
sirkici

Sirkic:nekem már csináltak ilyet! :wink:
Vendég

Nóri,
és? eredmény? Nekem a barátnőmnek most csinálták (terhes is), és neki kilengett jobbra balra, tehát fiú lesz (de majd kiderül két hét múlva kb. hogy igaz-e?). Anyunak csináltam, neki csak körözött, és aztán megállt, és lám, egy lánya van. Nekem meg először körözött, majd megállt, majd elkezdett kilengeni, majd megállt teljesen. Remélem bejön a dolog, én meg lennék elégedve... :wink:
sirkici

Mármint jósoltak előre, mivel még nem vagyok terhes....de az is lehet, hogy 20 napos terhes vagyok?! :wink:
Érdekes, volt akinek már bejött, mert azóta ,megszült.
Vendég

Nekem is jósoltak egy hónapja.Állítólag októberben fog összejönni,és lányom lesz :wink: :lol:
vedresandi

Hááát, nekem lengett jobbra-balra, persze én lánypárti vagyok, dehát ez murphy.
És ha ezen felül a jósnő tavalyi és mostani (ami ugyanaz!) jóslata is bejön, akkor nekem csodaszép szülinapom lesz! :wink:

Andi:mondom én, hogy mi jövőre pockosodunk! :lol:
Vendég

Nóri:inkább mondjuk azt,hogy 2008-ban szülünk :wink: :lol:

Beszéltem az andrológus ismerőssel.Csütörtökön bemegyek hozzá 2 puszira,mert egy steril edényért,és kapunk időpontot,mikorra vigyük be az "ebihalakat".
vedresandi

Igen, ez az az inga téma. Anyukám csinálta egy időben, mindenféle kérdésre keresett választ, az igen volt az oda-vissza, a nem meg a körbe-körbe. Én csak mosolyogtam rajta... Aztán egyszer kerestem vmimet otthon, de nem találtam, és utálok keresni, hányingerem lesz tőle, mire eszembe jutott Anyu módszere, hogy az ingával keresni is lehet, elvezet oda meg jobban leng, ha közelében vagyok.....erre basszus,így megtaláltam!!! :shock:
Vendég

Andi,
azt hogy tudják megállapitani, hogy mikor fog összejönni? Én is akarom tudniiiiiiiii :( :lol:

Biborlány,
hűha ez aztán érdekes, lehet, hogy hinni lehet benne? De anyukáde ezt az ingázást hogy csinálta? Gondolok itt arra, hogy megvan, hogy például asztal felett, vagy valami ilyesmi van, vagy lényegtelen? Bocsika, ha hülyeséget kérdeztem, de nem tudom ezt, és érdekelne... Hm... lehet, hogy elkezdek ingázni? :wink:
sirkici

Andi,
akkor ebihalakak szoritok, hogy ügyesek legyenek! :lol:
sirkici

Sirkici:ingázott nekem is a lány!Akkor épp a ciklus vége felé jártam.Kérdezett,hogy most terhes vagyok e,az inga szerint nem,és igaza lett,utána végig kérdezre a hónapokat:júl,aug,szept,és íg tovább,és októbernél jelzett,hogy igen,utána a nemére kérdezett,és kislányt jósolt.Hát ennyi.Aztán mindenki eldönti megában,miben hisz :wink: :lol: 8)
vedresandi

Andi:de jó, hogy van ismerősötök, így hipp-hopp meg is lesz az eredmény.(csupa jó eredméyn)
Szorít-szorít-szorít.... :wink:
Vendég

Sirkici:sztem nem lesz gond,de jobb ha mi is tudjuk,minden rendben van!
vedresandi

Jaj, azt hiszem elfelejtettem irni, habár nem is igazán látom már a monitort. Na, azért remélem ki tudjátok olvasni egy pár hibával együtt is. :lol:
sirkici

Nóri:időpontot a recepció ad,mert mondta a drnő,hogy a szolgálati utat ne kerüljük meg,de az eredmény hozott anyagból 30 perc alatt,ott leadott anyagból pedig 1 óra alatt van meg.
vedresandi

Úgy csináltam, hogy vettem az aranyláncomat a medállal, ami történetesen egy elefánt, bár ennek semmi köze a témához :) ,szóval jobb kezemmel megcsippentettem és lelógattam kb. 10 centire,a maradékot a tenyerembe visszagyűrtem és bal kezemet tenyérrel felfelé lazán kinyújtva mellé raktam pár centire, oszt mehet a kérdés. ( Lehetett érteni?)
Vendég

Andi,
igazad van, ha tudjátok, hogy minden ok, akkor nyugodtabbak lehettek, és egyszercsak... happy lesz mindenki.
Értem, ki kell próbálnom nekem is, olyan izgatott lettem, hátha igaza van. Habár a jósnő, akinél voltam egyszer az is ingázik, csak a kártyák felett, de akkor még nem értettem pontosan, hogy hogy tud neki választ adni az inga, de mostmár kezdem felfogni. Hiába, szőke vagyok!!! :lol:
És neked is úgy volt, hogy a jobbra balra az igen, a körbe pedig a nem?
sirkici

Sirkici:az iránya nekem is ugyan az volt (igen nem esetén)
vedresandi

De nekem van egy más, kevésbé körülményes módszerem is, felteszed a kérdést, felütsz egy akármilyen könyvet, ráböksz,és ott a válasz.
Vendég

Biborlány,
igen, értem, már csak ki kell próbálnom, na de majd délután, mert itt biztos, hogy hülyének néznének. :oops: Az elefántot is értem... :)
sirkici

Bíborlány:ezt a könyvesmódszert ismerem,nekem is be szokott jönni,de ha már a jóslásoknál tartunk,akkor

www.astroweb.hu
vedresandi

és a
www. astronet.hu (itt lehet jósolni)
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?