A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!

Itt vagyokKépKép, megvagyokKépKépKép, majd irok! Jó???

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Dej jó, de jó, dejóKépKépKép OK, várom ám nagyon és gratulálokKépKép

Puszi: Doris
doris

Doris!
Köszönöm!
Gratulálok a jó eredményedhez!

Cateye!
Az ellenagyagszint mérésre akkor van szükség, ha az anya RH negatív. Ellenõrizni akkor szokták, ha valaki szül, szült, vagy elvetélt. Nálam az utóbbi végett csinálták. Kép Az RH- vérben ellenanyagok termelõdnek a magzat ellen, ha annak RH + a vére! Errõl egyébként van egy topic.

Végre hazamehetek, majd jövök!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris
De jó. Nagyon örülök, hogy jók az eredményeid. Ezzel akkor legalább nincs gond. Kipipálva. Kép

Rita
Köszi, hogy elõbányásztad az Aspirines cikket. De azért inkább maradj a bornál egyenlõre.

Éva
Te kaptál a lombik alatt Aspirint? Nem emlékszem, hogy említetted volna.

A mai vízállás jelentés:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!
Mind Kaálisok vagytok? Vagy van köztetek BMC-s?
Mi már 3 éve próbálkozunk, de még csak "saját erõbõl".
Ezalatt volt már laparoszkópiám, 3 átfúvásom, egy méhenkívüli terhességem és számtalan kismedencei gyulladásom. Év végéig adtunk határidõt a bébinek és ha addig nem jön össze elkezdjük a "bébi-projectet".
Nem tudtok valamit-bármit-, ami elõsegíti a teherbeesést?
Clostyt szedek, de csak 5x1-et.
Cateye! Neked mindig napi 7X2-t írt fel a dokid?
Virág
VIRÁG

Szia Virág !

Én eddig a cilusig 5x2 Closty-t szedtem a mensi 2.napjától 6. napjáig, most viszont megemelte 5x3-ra, mert nem vitte fel a progeszteron szintemet. Mellé még Utrogestant is adott a ciklus 22. napjától.

Ha kicsit visszaolvasol akkor a lányok adtak 1-2 természetes ötletet, ami segítheti a teherbeesést pl. cickafarkfû-palástfû tea, sárvári termál kristály stb.

Nálad mi a gond ? A hormonjaid rendben vannak ? A gyulladások miatt voltak letapadva a petevezetõid ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

sziasztok...:-)

szóval megjöttem a Szabolcs utcából, és hát elég rossz a prolaktinom, a progeszteronom meg alacsony.
szóval a doki felírt egy tonna Bromocriptint, már megint, és azt mondta, hogy anélkül felejtsem el a gyereket, mert szerinte nincs peteérésem.
ez azért állati fura.
egy másik doki is vett vért, ott jó az eredményem, a szabolcs utcában pedig sokszorosa a normálisnak.
azt mondta a doki, hogy azért, mert a másik helyen délután vették a vért, és addigra jóóóóóóóóóól leesik a prolaktin. (majd' tizedére csökkenne????)
itthon jutott eszembe, hogy õ meg 13.00-tól rendel, és kettõ körül veszi a vért mindig.
nem ellentmondás ez egy kicsit?
na mindegy, azt mondta, hogy addig szedjem a bromocriptint, amíg biztos nem lesz a terhesség.
Így mondta: "amíg teherbe nem jut" :-)))
szedte valaki közületek terhességig már a bromocriptint?
mert én egy algopyrint sem akartam bevenni még elõtte sem, nemhogy közben, vagy a elsõ két (legfontosabb) héten!!!
ez most egy ördögi kör....-(
ha szedem, féltem a majdani babát, ha nem szedem, akkor meg nem is lesz baba:-((((((((
dudus

Szia Dudus!

A keresõ részben keress rá a bromocriptin, bormo szavakra! Meglátod sok isemeretet szerzel majd róla! Én még nem szedtem, mivel mikor fel akarta írni nekem a doki, abban a hónapban babás lettem! Egyébként pedig nekem akkor úgy mondta, hogy a bromot a terhesség 3 hónapjáig szedni kell!!! Úgyhogy ne filózz rajta, a babának biztosan nem árt, sõt!!! De így pontosabbat én nem tudok mondani róla, majd talán a jövõ héten, mert valószínûleg, szednem kell majd, de ez csak csütörtökön fog kiderülni!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Dudus!

Többen szedünk Bromocriptint, én is február óta, napi egy szemet. Erazmusz rovatában nézd meg, mennyi mindent írtunk már róla, többek között hogy kell el kezdeni szedni meg ilyenek.
A prolaktin szint egy napon belül jelentõsen változik, hol felugrik, hol normális szint; - stressz hatására is emelkedhet. Ha tartós stresszhelyzet ér (munkahely, családi élet stb.) akkor oly magas lesz a koncentrációja a prolaktin szintnek, hogy állandóan magas lesz, a normál érték akár többszöröse is! Ilyenkor evidens, hogy bármikor levesznek vért, mindig magas szintet mérnek.
A magas prolaktin gátolja az ovulációt, esetleg ha van is tüszõrepedeés, olyan alacsony a progeszteron szint, hogy a megtermékenyített petesejtet vagy nem is engedi beágyazódni, vagy ha beágyazódott: leválik = vetélés. EZÉRT KELL SZEDNI a bromocriptint terhesség betöltött 12. HETÉIG!!! EZ nagyon fontos!
És hidd el, hasznos gyógyszer, az egyetlen kezelési módja a magas prolaktinnak. Terhes lett már Ani, Breki is így pl. rövid idõn belül.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Dudus
Fel a fejjel, és szedd nyugodtan a Bromocriptint. A babának nem árt ha terhes leszel, sõt Erazmusz mindig hangsúlyozza, hogy a terhesség 12. hetéig kell szedni. A lényeg a fokozatosság a szedésénél. Óvatosan kell emelni az adagot, mert néhány lány nagyon rosszul volt tõle, de sokan terhesek lettek tõle :-)))))

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
VirágKép
Légy üdvözölve körünkben és azt kívánom ne maradj itt sokáig. A babásodást elõsegítõ ötletek: gyógytea, gyógyfürdõ, hormonpótlás amennyiben szükséged van rá...stb. Mi konkrétan a problémád? Kezelnek valamivel? Hormonokat kaptál már? A Párod lelete milyen? Írj egy kicsit részletesebben is MagatokrólKép Egyébként nálunk nem jár mindenki a Kaáliba, sokan spontán próbálkozunk.
DudusKép
A "Szakértõk" már mindent leírtak a BromorólKép Szedd nyugodtan, biztosan nem árthatsz vele és reméljük mielöbb összejön a babácskaKép
LányokKép
Kaptam egy levelet az alább e-mail címrõl: ess_emerald@freemail.hu de valami miatt törölték a tartalmát... Ha ráismer aki küldje az jelentkezzen...

doris

Jó reggelt lányok!

Virág!
Most kezdted a Clostit szedni? Azért vigyázz a clostival is mert nem lehet túl sokat sem bevenni belõle!
Miért volt 3 átfúvásod?

Andy
Andy

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

VirágKép
Sorozatos kismedencei gyulladások megelözésére csináltass egy Gynevac kúrát. Hidd el megéri. Sokunknak segített bebabásodni. Erazmusz topikjában böven olvashatsz róla és van egy web oldal is, csak nem emléxem a címére.

Lányok megadjátok Virágnak a címet?

Üdv,
Moni
mj

www.elender.hu/gynevac a cím!
Sziasztok.
nikie

Sziasztok !

Belinkelni nem tudom, de ez a Gynevac hivatalos honlapja !
[url=http://www.elender.hu/gynevac/indexeng.html" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac/indexeng.html[/url]

Üdv: Sziszuka
sziszuka

[url=http://www.elender.hu/gynevac/" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac/[/url]

A magyar nyelvû!

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok! Gratulálok az uj kismamáknak!

Nekem jul.19 elkezdödött a lombik felkészülés, végre eljutottam ide. Már nagyon várom a beültetést is.

Holnap dolgozok utoljára, otthon még nincs net, de hamarosan lehet hogy lesz, akkor beszámolok mi történt.

Ha mégsem tudják bekötni, akkor hosszu idõre eltünök, de mindenkinek kivánok mielöbbi sikert!!

Andy, Edelweiss! Majd üzenek.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Én 11 évig szedtem tablettát folyamatosan. Nemrég abbahagytam. És elkezdtünk dolgozni a babán.
Próbálkozunk, de sajna ebben a hónapban sem jött össze. Mivel a munkahelyemen elég nagy gázok vannak, - és már ideje is lenne - szeretnék minnél hamarabb pocakos lenni. Nem akarom elvesztegetni az idõt. És persze türelmem sincsen kivárni az egy évet.
Szerintem nincsen peteérésem. Hogyan lehet errõl meggyõzõdni? Ti milyen tesztet javasoltok, ismertek, ami kimutatja, hogy mikor van peteérés??
A másik pedig, igaz az, hogy a cickafark és palástfû teából 2 litert kell meginni, különben nincsen semmi hatása? Én esténként szoktam 1/2 litert meginni. Az jó, ha reggel lefõzõm és napközben iszogatom?? Mert már azt is hallottam, hogyha nem iszom meg x percen belül, még melegen, akkor nincsen gyógyító hatása. Szóval hogyan is kell ezt a gyógyteát fogyasztani, hogy hatásos legyen?
Sziasztok, Raki
Névtelen

Sziasztok!

Karmen
Ne is izgatsd magad, majd én helyszíni közvetítést tartok, ha beleegyezel. Kép

A mai táblicsku:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Karmen!

Nagyon drukkolok neked és ahogy megtudod hogy két csíkos a teszted egybõl SMS-ezz!!! Hiányozni fogsz nagyon!

Szia Raki!
Orvosnál voltál már? Mióta próbálkoztok?

Andy
Andy

KarmenKép
Nagyon nagyon drukkolok és kérlek jelentkezz valakinélKép
RakiKép
A teákból 2-3 csészét szoktak a könyvek javasolni, de megnézem majd neked a füveskönyvben holnapraKép Ha gondoldo próbálj meg egy-két cikluson át reggeli hõmérsékletet mérni, mert abból kiderülhet, hogy volt-e pé-ed vagy sem. Orvosnál voltál már? Érdemes egy kivizsgálást megcsináltatnotok és fontos, hogy a Párodat is nézzék megKép
AndyKép
Mi újság van a hõmérsékleteddel? Ma vagy a 29. napon... kezdhetünk izgulni?
Sien, Cipómama, Galuska és a TöbbiekKép Merre vagytok?

doris

Doris és a többiek! Köszi hogy drukkoltok, feltétlenül megüzenem mi lett az eredmény.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Nagyon drukkolunk, és üzenj, ha van valami !!!

Raki
Üdvözlünk körünkben, és remélem nem maradsz sokáig. Az a 11 év fogamzásgátló szedés elég sok idõ. Lehet, hogy több idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon, de lehet, hogy csak gyógyszerrel sikerül visszaállítani. Én fél évet vártam hátha spontán visszaáll, de nem ment, ezért az orvos hormonvizsgálatra küldött. Szerintem tanácsos orvoshoz menned, és majd Õ elmondja, hogy mit kell tenned. Addig is a tea és a terhességi vitamin (Elevit) nem árthat. Én is napi fél litert iszom (csak), de ez is elég.
Az orvos meg seggre ülne, ha vinnél neki egy havi hõgörbét, mert abból már következtethetne valamire.

Sok sikert !!
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Raki Kép
Üdv a körünkben. Írjál részletesebben is!! Hány éves vagy, mióta próbálkoztok stb stb... Kép

Karmen Kép
Nagyon szorítunk Neked!!!!

Lányok!
Tudtok nekem segíteni orvos ügyben? Én úgy döntöttem nem megyek többet az elõzõ orvoshoz, mert nem kezelte ki a barnásozást, azt mondta ez szépséghiba, miközben érzem, és a hõm, meg a sikertelen hónapok is mutatják, hogy valami nincs rendben!
Én már nem hiszem, hogy további vizsgálat nélkül csak úgy sikerülne..

Szóval új dokit keresnék, Nina ajánlott is egyet Kép, gondoltam most az új ciklusban mindent bele, felhívom. Ma kezdte meg 1 hónapos!!!! szabadságát. Tudjátok, nem vagyok egy türelmes fajta (fõleg most), ezért gondoltam körülnézek más dokinál is.
Kérlek, ha tudtok jó dokit (különösképpen: hormon, barna rém szakértõt..) adjátok meg a nevét és elérhetõségét, meg amit tudni lehet róla...

bera3@egon.gyaloglo.hu
Köszi

bera
bera3

Szia Doris!

A hõm az borzalmas!Kép 36,7 volt ma reggel. Na egy kicsit már feljebb ment. Szerintem most neked lesz igazad és hosszabb ciklusom lesz mint 28 nap, mert a hormonok össze-vissza dolgoznak bennem. Aranyos vagy de kár izgulni most értem.
Majd csak vissza áll már minden!

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok Lányok Kép
Nem tudjátok Marcsival mi van?

Karmen Kép Én is szorítok neked!

Nikie
nikie

Minden kedves kismama, leendõ kismama részére:

A hétvégén nem voltam errefele, mert a szüleimet látogattam meg, és bár nem vagyok még kismama (remélem ez már csak pár hónap kérdése), elég sokat beszélgettem errõl és a gyerekekrõl a mamámmal, aki bõrgyógyász, és szeretnék veletek megosztani 2 fontos dolgot, ami miatt õ egy kicsit el is van keseredve:

1.) az elmõlt idõszakban azt atpasztalja minden bõrgyógyász, hogy iszonyatosan megnõtt a gyermekkori allergiák száma, különösen az ételallergiájé. Ezért a mamám szt javasolná mindenkinek, hogy ennek a kiküszöbölése érdekében minden mama az ú picikéjének a 8 hónapos korig ne adjon semmi mást: anyatejen (ha kell tápszer) krumplin, sárgarépán és almán kívül, ugyanis minden egyéb más étel (még a bébiételek is, ha bio akkor is!!!) tartalmaz olyan anyagokat, ami allergiát okozhat. Ennek a fõ oka az, hogy a mi szervezetünk ezen az éghajlaton és területen, minden más anyagot idegennek érez és ellenreakcióval válaszolhat, ami allergia is lehet.
Ez mind csak jótanács, de szerintem fontoljátok meg.

2.)Az elmúlt pár évben ugyancsak megnõtt a börrák száma (elrettentõ szám: az õ prakszisában 1982-1996 között 2 db volt, idén mostanáig 6 db, ami nagyon magas, és ez országos tendencia). A javaslat, ha legközelebb bõrgyógyásznál jártok mutassátok meg az anyajegyeiteket nekik, mert csak õk tudják a dermatoszkóppal megvizsgálni, amivel egyértelmûen megállapíthatõ, hogy hajlamos-e az az anyajegy arra, hogy rákká alakuljon, vagy nem... és lehetõleg kerüljétek a napot 11-15 óra között.

Nehogy félreértsetek, nem akarlak benneteket riogatni, csak úgy gondolom itt minden anyuka és leendõ anyuka a legjobbat akarja, ezért gondoltam, hogy leírom amit megoszott velem a mamám (aki a világ legjobb mamája Kép )

minden jót nektek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

NIKIE,
Marcsi szabin van 3 hétig, Törökországba meg Horvátországba mentek nyaralni. (de jó nekik!)

BERA,
nem tudok sajna segiteni orvos ügyben, mert az én dokim szegedi, és még õ is szabin van (szintén 1 hónapig, de lassan letelik, már éppen ideje). Abban viszont igazad van, hogy keresel másikat, ha nem vagy vele megelégedve. Esetleg nem volna jobb megvárnod, amig a Nina által ajánlott orvos letölti a szabiját? Ha tényleg olyan jó doki, hogy Nina merte ajánlani, akkor lehet, hogy érdemes rá várni, nem? Bocsika, nem akarok beleszólni, ez csak egy ötlet volt...

ANDY,
nem elkeseredni! Vettem lándzsás útifû-szirupot!

RAKI,
szerintem is keress fel egy orvost, aki az alapvetõ vizsgálatokat megcsinálja (ha megcsinálja, mert van olyan doki is, aki min. egy év próbálkozás után hajlandó csak foglalkozni az ember lányával), és ha minden rendben, akkor a természetre kell bizni a többit.

DORIS,
tényleg nagyon sok mindenki hiányzik, nyaralnak? Cipómamára én is kiváncsi lennék, hogyan döntött végül, mennyi babót hagytak meg, és egyáltalán, a lelke hogyan van, mert eléggé maga alatt volt szegény. Zsuzsu még a francia tengerparton tengeti az életét, de jó lehet neki is! Remélem, pozitiv hirekkel tér haza! Megigérte, hogy húz magával Kép!

EDELWEISS,
hogy érzed magad? Vannak tüneteid, vagy csak a tudat, hogy már nem vagy egyedül Kép?

Pussz,

Rita
knérita

Kármen!
Sok sikert kívánok! Remélem legközelebb már babásan jelentkezel! Kép

Raki!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Kép Vár a másik topic!

Andy!
Sajnálom, hogy még mindig itt tartasz! 36,7° hát csak lesz jobb is. Én is azt hittem, erre itt vagyok a 29. napon 37,3-al! Pedig már meg kellett volna jönnie ma. Ez van, majd helyrejön, ne aggódj!

Lányok!
Hogy én milyen hülye vagyok!!! Már több hónapja idetett valaki nekem egy zebrát a gépemre (kindertojásos), és bennem még csak most tudatosult, hogy ez egy ZEBRA. Hát nem aranyos? Nem tudom ki volt, de szerintem õ nem is tudja, hogy mit jelent nekem, nekünk a zebra! Most itt vigyorog rám! Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
37.3???? Az nagyon-nagyon jóKép Nem látszik a 3. fázis a görbéden...????
RitaKép
Igen, sokan nagyralnak, de szerintem akadnak az "eltûntek" közt munkás kezüek, akiknek talán kedvük vagy idejük nincs jelentkezni, de azért nagyon kíváncsi vagyok rájuk isKép
NikieKép
Marcsi tényleg nyaralKépKép Szombaton indult el és a 3 hét alatt csak hébe-hóba jut majd netközelbeKép
OrsiKép
Köszi az infot, de mit gondolsz? Olyan minden anyajegyet érdemes megmutatni? Nem terveztem bõrgyógyászhoz menni, de most elgondolkodtam azon amit írtál...
AndyKép
Ne csüggedj, ez a kezelés utáni elsõ ciklusod, tehát "normális", hogy abnormális...Kép

doris

Szóval magamról egy kicsit. 27 éves vagyok. Igaz, hogy csak 4 hónapja próbálkozunk, de mivel a cégemnél a dolgok nem mennek túl jól, szeretnék, minnél hamarabb pocakos lenni. A másik pedig hogy félek hogy a 11 év folyamatos tabletta szedés hazavágta a hormon háztartásomat. Voltam orvosnál, de azt mondta, hogy egészséges fiatal nõ vagyok. Próbálkozzunk és majd egy év múlva izguljak, ha nem jön össze. Ez ok is lenne, de nem akarok egy évet elvesztegetni.
Kösz Doris, hogy utánna nézel a tea adagolásának. Az Elevitet is el kezdtem már szedni, de csak 2-3 naponta eggyet.
Névtelen

Jaj, elfelejtettem aláírni, Raki voltam.
Névtelen

Doris!
Hát én nem látom rajta, de ha gondolod, holnap elküldöm neked. Két részre lehet szerintem osztani, esés egyálltalán nincs benne! Vagy pont akkor rosszul mértem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!
Nagyon örültem, hogy ennyien válaszoltatok és rögtön adtatok jó ötleteket!
CATEYE,DORIS,ANDY: Szóval augusztusban töltöm a 30-at, 4 éve vagyok férjnél és már 3 éve próbálkozunk. A meddõségi központban kivizsgáltak 2 éve és minden a legnagyobb rendben találtatott mindkettõnknél. Mivel továbbra sem lettem terhes csinált az orvosom egy laparoszkópiát és kiderült, hogy össze-vissza le vannak tapadva a petevezetõim. Valószínûleg a sok gyulladás miatt záródtak - és záródnak el újra meg újra. A méhenkívüli terhességnek is lehetett oka hogy szûkebb helyeken kellett átverekednie magát a bébikezdeménynek és útközben feladta szegényke - ez azonban csak egy a sok lehetséges ok közül, az orvosom nem tudott semmi biztosat mondani. Persze a mûtét után ismét átfújták (idén februárban), de azóta sincs semmi. A mûtét és átfúvás után eléggé felborult a ciklusom és folyton késett. Gondolhatjátok, mindig reménykedtem... Már annyi mindent megpróbáltam: akupunktúra, kineziológus, elevit-kúrák, Closty, utazás, reggel-délben-este, gyakran-ritkán, imádkozás, agykontroll. Eközben körülöttem MINDENKI lebabázott vagy terhes én meg egyre jobban besstresszeltem magam. Már nem tudok másra gondolni, minthogy lelki gátja van a dolognak. Annyira akarom, hogy nem megy.Arra is gondoltam, hogy pszichológushoz kéne mennem. Különben egész normális volnék: a munkámat szeretem és sikeres is vagyok benne, a férjemet imádom és a szüleim sem váltak el.
MONI: köszi a tippet!
NIKIE,SZISZUKA: kösz a címet, utána fogok nézni!
KARMEN: én is csatlakozom a drukkolók hosszú sorához!
Köszi!
Virág
Virág

Doris,

ha nem tervezezed,akkor még ne menj orvoshoz. Amire oda kell figyelni: nem szabályos alakú, nem egyszínû anyanjegyek és azok, amelyek olyan helyen vannak, hogy megsírülhetnek pl. nyakon a fesû miatt, vagy bikinivonal.. stb. De csak emiatt nem kell feltétlenül orvoshoz menned, ha arra jársz mutasd meg. És tényleg nem rogatásnak akartam írni, csak kicsit ki volt akadva a mamám a sok betege miatt, és godoltam én megteszem, amit meglehet, hogy többet tudjanak róla.

A lényeg nem is azon van, hogy most megmutasd, hanem, hogy figyelgesd, hogy nem nõ-e, nem változik-e meg a színe, mert ha idejében észreveszik, akkor kezelhetõ a bõrrák, ha nem, akkor pillanatok alatt halál okozhat.

Szóval, csak semmi aggódás... nézdd meg magad õket, és ha van olyan, ami esetleg nem olyan mint a többi, azt mutasd meg

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MONI:
nagyon ígéretes,amit a Gynevac-ról írnak. Fel fogom hívni a dokimat! Kösz még egyszer!
Virág
Virág

RakiKép
Az azonosítónál ne pipáld ki a névtelen kockát és akkor a neved beíródik a címzéshezKép A hosszu fog.gátló szedés bizony sokat tud rontani a dolgon. Ha hamarabb jelentkeztél volna, akkor tanácsoltam volna, hogy kicsit füllents az orvosodnak a próbálkozási idõt tekintve... Sajna hajlamosak elküldeni az embert. 4 hónap még tényleg nem sok, de fél év után mindenképp próbálkozz újraKép A teát mindenképp megnézem Neked és holnap megíromKép A munkahelyi gondok ismerõsek...de próbálj meg kissé elvonatkoztatni, mert a görcsös "akarás" sajna sok esetben hátráltatja a dolgokat. Hõmérõzéssel próbálkoztál már?
GittaKép
Ne rajzolgass ilyet Kép mert a hõd ilyenKépKépKép Küld át holnap a görbédet, megnézzük OK?
VirágKép
Bizony a lelki okok is nagyban befolyásolják a babásodást. Neked egyértelmûen a Gynevac-kúrát tudom javasolni. A lányok már leírták a net címet és ha a nõgyógyászod nem akarja felírni, akkor a körzeti orvosoddal is felírathatod. Olvasd el a tájékoztatót, szerintem pont erre lesz szükségetek. A Párodat nézték már? Ha úgy érzed szakember segítségére van szükséged akkor kérd ki bátran a segítségüket, hisz a lelki tényezõk tényleg gátolhatják a sikertKép Szívbõl kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKép
OrsiKép
Köszi a figyelmeztetést, igyekszem éber maradniKép
NikieKép
Hogy vagy?

doris

Doris!
Kép Így jó lesz? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Rita!
Egyáltalán nem csüggedek csak várom hogy megjöjjön végre és elkezdjünk egy normális ciklust.

Doris!
Az én ciklusom tényleg abnormális.

Virág!
Le a kalappal elõtted, te már tényleg sok mindent kipróbáltál. 3 év nem kis idõ, de lombikra nem küldött még a dokid? Ha a petevezetõid le vannak tapadva akkor ez biztos megoldás lenne és nem kellene tovább próbálkoznotok.
Mi 2 év próbálkozunk már lassan és nekem is volt átfúvásom, laparoscopiám és még kiderült endometriózisom is van. Én úgy döntöttem meg fogom mondani augusztusban az orvosomnak hogy nincs mire várni tovább adjon egy beutalót a Kaáliba. Én idén voltam 31 éves és már kicsit aggódom.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Raki Kép
Mi is 4 hónapja próbálkozunk (most kezdjük az 5-et), és teljesen megértem, hogy már szeretnéd látni az a 2 csíkos tesztet. Kép
A doki hogyan állapította meg, hogy "egészséges fiatal nõ vagy", ránézésre, vagy végzett is valami vizsgálatot. Kép
Azt hiszem létezik valami optimális családtervezési központ, ahol minden alapvizsgálaltot elvégeznek, ebben a topicban is szerepelt már a címe, talán Bolgárkertész u ?
Ha nincs semmi konkrét problémád (pl barna trutyi) amivel az orvost kivizsgálásra késztetheted Kép, talán elmehetnétek oda. A többiek lehet hogy tudják a pontos címet, vagy keress vissza 1-2 hónapja biztosan emlékszem, hogy írta valaki...

Gitta Kép
29 cn 37,3!!! ez nagyon gyanús... A tábla alapján ti most vártok/vártatok néhány hónapot ugye? És most védekeztetek, bocs nem vagyok teljesen képben...

bera
bera3

Gitta!
Neked is akartam írni és aztán elfelejtettem. A hõd az szupi ebbõl még bármi lehet nem?Kép Sosem lehet tudni!

Andy
Andy

Andy!
A Kaáliba nem kell beutaló, sõt orvosi tanács sem szükséges. Simán hivhatod õket telefonon és idõpontot egyeztethetsz!
Lányok!
Nekem a dokim a Kaáliban azt mondta, hogy a vörösbor fõként a "lazítás, lazulás" miatt jó, meg persze a vérnek sem árt.
Pussz
Ányez
Anyez

Raki és Bera, optimális családtervezési központ több is van Peste, minden kerületben, a címek:
Optimális Családtervezési Szolgáltatás
Budapest

I. kerület 1011 Budapest, Markovits u. 2.
II. kerület 1024 Budapest, Lotz K. u. 10.
III. kerület 1038 Budapest, Csobánka tér 6.
IV. kerület 1043 Budapest, Király u. 19-21.
V. kerület 1054 Budapest, Akadémia u. 8.
VI. kerület 1065 Budapest, Podmaniczky u. 27.
VII. kerület 1076 Budapest, Rottembiller u. 27.
VIII. kerület 1088 Budapest, Trefort u. 3. III. em.
IX. kerület 1097 Budapest, Vaskapu u. 23-29.
X. kerület 1102 Budapest, Endre u. 10.
XI: kerület 1113 Budapest, Kökörcsin u. 5.
XII. kerület 1121 Budapest, Rácz A. u. 3-5.
XIII. kerület 1135 Budapest, Lehel u. 59.
XIV. kerület 1145 Budapest, Hermina u. 4-7. II. em.
XV. kerület 1152 Budapest, Zsókavár u. 42-44.
XVI: kerület 1163 Budapest, Jókai u. 3.
XVII. kerület 1173 Budapest, Ferihegyi u. 81.
XVIII. kerület 1183 Budapest, Thököly u. 3. V. em.
XIX. kerület 1191 Budapest, Ady E. u. 122-124.
XX. kerület 1203 Budapest, Ady Endre
XXI. kerület 1212 Budapest, Áruház tér 12.
XXII. kerület 1221 Budapest, Káldor A. u. 5-7.

sajnos a telefonszámok még nincsnek meg. Mi még nem voltunk a párommal, eygenlõre a titkárnõjével egyeztetek idõpontot Kép na jó, ennyire nem súlyos a helyzet, de még õ sajnos nem ért rá.... de remélem pár héten belül megyünk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bera, Andy!
Persze, hogy védekeztünk, de tényleg igaz, hogy semmi sem biztos. Én azokat a kis oldódó lapkákat használom + hüvelyöblítés, de úgy vagyok vele, ha akar, akkor jöjjön a babuci, akkor már biztosan nem akar tovább várakoztatni. De nem nagyon bízom benne, mivel esés nem volt a görbémen, csak hirtelen megugrott pár tizedet. A doki szerint még tanácsos lenne 3 hónapot várni. De majd Isten eldönti, hogy Õ mit akar! KépErazmusz is megnyugtatott, hogy a bogyó, amit felírtak, nem árthat, ha idõben abbahagyom! Kép Most sem szedem már pár napja, a rossz idõ alatt feleslegesnek gondoltam! Kép
Viszont ha csak elhúzódik, akkor sem esek kétségbe, egy hetet egyálltalán nem bánok! Sõt! Így már 1 nappal tovább élvezhetem majd szeptemberben a tengerpart örömeit! Sajna, pont akkor jön majd meg, amikor ott leszek! Kép De így már 1 napot biztosan csúszni fog! Kép
Na mindegy, majd kiderül! Nem reménykedek feleslegesen, majd meglátom mi lesz. Kép
Bocs, a kisregényért! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Egyszerre haladunk, mert mind a ketten a 29 cn-en vagyunk.
Nálam is az lehet hogy az endo kezelés óta ez lesz az elsõ normális mensim ami magától fog megjönni. Egy hetet én sem bánok.

Andy
Andy

GittaKép
Ez már mindjárt másKépAzért remélem ilyen szép magas marad a hõd...Kép Még vagy 9 hónapigKép
AndyKép
Ne csüggedj! Én is keresztül mentem azon amin Te most...nagyon rossz a várakozás, de gondolj arra, hogy mekkora beavatkozás történt a hormonjaiddal. Türelem, és hidd el minden a helyére fog kerülniKép Egyébként a Kaáliba tényleg nem kell beutaló. Én is csak telefonon kértem tõlük idõpontot bár igaz, hogy nekünk volt egy orvosi javaslatunk az andrológustól mert amikor megtudta, hogy Velem mi a gond, akkor feleslegesnek találta a további spontán próbálkozást hiába tökéletes a Párocskám eredményeKép

doris

DORIS,ANDY (ez itt egy mosolygó fejecske helye, csak tudnám hogy szerkesztitek be?!)
Köszönöm a bíztatást!
Doris, veled mi a baj? Visszamenõleg elolvastam egy ideig a levelezéseteket, de nem vagyok igazán képben.
Andy, szerintem is vágj bele!Mi most csak azért halogatjuk, mert lakást cseréltünk, és az új helyet át kell alakítani.Csak õsz végén tudunk beköltözni, addig pedig átmenetileg férjem családjánál "vendégeskedünk", a bébi-projekthez pedig mint tudjuk, nyugalomra van szükség.Aztán ha januárig nem jön magától a babuci, mi is lombikozunk.
A táblázatban jelölt ciklusszám mit jelent?
Virág
Virág

Virág Kép

a fejecske egy kettõspont és egy zárójael... és automatikusan fekecske lesz belõle Kép

: ) csak ne legyen közötte space Kép
Orsi

Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!
Udvozlet az ujaknak! Regen jartam erre, de most ujra itt vagyok. Csak futolag tudtam atolvasni az eddigieket, elnezest ezert.
Remelem hamarosan sok uj zebrasrol fogunk hallani!Kép

Edelweiss, Panka!
Mik a tuneteitek?
Nekem sajnos szinte semmi, a kezdeti mellfeszules teljesen elmult, semmit, de semmit az eg vilagon nem erzek. Be vagyok tojva, de nagyon, ma megyek ujra vervetelre, terhessegi es egyeb hormont is neznek. Csak attol felek mar regen keso.
Nem tudom hogy fogom viselni, ha masodjara sem sikerul a kisbabank...Kép
Bocs a negativ hangert, de nagyon remenytvesztettnek erzem a helyzetem.

Monka
szmonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?